غیر هم خوانی فایرفاکس 17 با کاسپر سیکوریتی
نقل قول:
ورژن فایرفاکس شما چنده؟الان چدیدترین ورژن 17.1 هست.شما این رو نصب کن ببین چجوری میشه؟
سلام.بنده دیشب اومدم فایر فاکس رو ارتقا بدم به 17 اما گفت با بعضی از قسمتهای کاسپر همخونی نداره و اونها کارائیش رو از دست میده در فایرفاکس . از خیرش گذشتم . البته نوشته بود به محض همخوان شدن خبر میده . گفتم خب صبر میکنم تا همخوان بشه اما کاسپر محدود بشه , هرگز .
آپدیتِ کاسپر مشکوک نیست ؟ خیلی کنده!!!
نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز.من kaspersky internet security 2013 دارم.وقتی به اینترنت متصلم یکی از فایل های در حال اجرای کسپر خود به خود اطلاعات رد و بدل میکنه و من نمیدونم بخاطر چیه.آپدیت اوتوماتیکم غیر فعاله.همین باعث میشه سرعت اینترنتم کم بشه.دوستان میدونن چیه؟
سلام .سعتِ دانلودِ کاسپر تنها چیزی هست که اصلا رصایت بخش نیست . بنده با اینترنتی که سرعت دانلودش 400kb بود هم امتحان کردم . نیم ساعت طول کشید تا تموم شد چند بار هم هِی گفت برنامه ی شما مشکوکه که اصلی هست یا نه لطفا دوباره آپدیت کنید .میگم نکنه خودش کامپیوتر رو غربال میکنه و جاسوسی میکنه و ما خبر نداریم ؟ :20:
کاسپر در مرورگرها دخالت میکنه و کارشون رو کنترل میکنه
نقل قول:
اونم آخرین ورژن هست.بعدش آخرین ورژن فایرفاکس چه ربطی به آپدیت کسپر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.اختیار دارین . مرورگرها از مهمترین راههایِ رخنه ی بدافزارها به کامپیوتر هست . کاسپر به هیچ مرورگری اجازه نمیده هر کار دلش میخواد انجام بده . مگر اینکه خودتون مُستثناش کنید