نقل قول:
ممنون ميشم منم راهنمائي كنيد:n01:
Printable View
نقل قول:
ممنون ميشم منم راهنمائي كنيد:n01:
نقل قول:
ممنون . راستش نمیخوام فقط نوشتش نیاد میخوام علت رو بدونم ... الان SUPERAntiSpyware Professional رو نصب کردم و داره اسکن میکنه . این برنامه همراه اسمارت سکیورتی نصب باشه یا فقط بعضی وقتا لازمه ؟ اگر کند نکنه کامپیوتر رو بهتره باشه مگه نه ؟!!! و همین پیام ip که میاد به هرحال نشون میده داره ازم مراقبت میشه دیگه درسته ؟! آخه معمولا آنتی ویروسا چیزی پیدا نمیکنن همین نود 32 . خیالم راحت باشه یا نه این از هفت دولت آزاده ؟!
فعلا این آنتی اسپای ور 9تا ازینا کشف کرده : Adware.tracking cookie - Trojan.Agent/Gen
بازم ممنون:n01:
شما همون سایتی که معرفی کردم تخصصی هست کارش اینه اونجا مطرح میکردین خیلی بهتر بودنقل قول:
به عنوان یه مکمل برای نود خوبه و مشکلی ندارهنقل قول:
اونایی که پیدا کرده فکر کنم کوکی سایتها هستن و چیز مهمی نیس
یه اسکن کامل توسط نود رو هم بزن
حال اگه بعد از این هم بازم پیغام اومد و اینجا جواب نگرفتی انجمن های ذیگه مثل سافت 98 هم مطرح کن
برای اینکه قدرت نود بیشتر بشه طبق عکس تیک هوشمند مصنوعی پیشرفته رو فعال کنید که حتما در قدرت نود تاثیر دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود فایل ویدیویی حذف محصولات ESET با حجم 1.27 مگابايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت نگارش های مختلف آنتی ویروس ناد 32
شاید برای شما این سئوال پیش بیاید که بهتر است کدامیک از محصولات شرکت ESET را دانلود و نصب نمایید؟!
در حال حاضر محصولات شرکت ESET در دو گروه Home و Business ارائه می شوند.
نرم افزارهای موجود در گروه Home Edition:
- ESET Smart Security
- ESET NOD32 Antivirus
- ESET Cybersecurity for Mac
- ESET Mobile Security
- ESET Family Security Pack
● برای مشاهده جزئیات محصولات این گروه به لینک زیر مراجعه نمایید:
نرم افزارهای موجود در گروه Business Edition:
Endpoint Security
- ESET Endpoint Antivirus
- ESET Endpoint Security
- ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Linux
- ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Mac
- ESET Mobile Security Business Edition
Mail Security
- ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server
- ESET Mail Security for Linux / BSD / Solaris
- ESET Mail Security for IBM Lotus Domino
- ESET NOD32 Antivirus for Kerio Connect
File Security
- ESET File Security for Microsoft Windows Server
- ESET File Security for Linux / BSD / Solaris
Gateway Security
- ESET Gateway Security for Linux / BSD / Solaris
- ESET NOD32 Antivirus for Kerio Control
● برای مشاهده جزئیات محصولات این گروه به لینک زیر مراجعه نمایید:
● همانگونه که در صفحات معرفی نرم افزارها مشخص است، محصولات گروه Business در شبکه و برای مدیران شبکه مفید خواهد بود.
● برای کاربران خانگی انتخاب یکی از محصولات گروه Home پیشنهاد می شود.
● در صفحه مقایسه محصولات گروه Home کاملترین آنتی ویروس برای ویندوز، ESET Smart Security می باشد.
● ESET Smart Security شامل Antispam و Firewall می باشد ولی ESET NOD32 Antivirus این دو قابلیت را شامل نمی شود.
سلام
خطای:
Eset Smart Security setup ended prematurely because of an error. Your system has not been modified. To install this program at a later time, please run the installation again.
Click the finish button to exit the Setup Wizard.
موقع نصب Smart Security نسخه 4 هست چیه؟
چون سیستم من نیست و من کنارش نیستم میخوام با teamviewer درستش کنم. :n02:
یه راههایی دارم تست میکنم.
ویرایش:
بعد از فراز و نشیب هایی فهمیدم چندین تایی ویروس تو سیستم هست. حالا موندم چجوری پاک کنم؟ یکیش آتورانه بقیش هم شو هایدن و این چیزا ! D:
یه فایل bat مال اتوران و شو هایدن رو از یه سایت ایرانی دان کردم درست میشه ولی بازم خراب میشه!! چیکار کنم؟ نمیشه آنتی ویروس رو نصب کرد اه :|
webroot.com
نقل قول:
have your fun
سلام. اسمارت 5 رو سیستم نصبه .. وقتی فلش یا cd میزارم اتوماتیک شروع به سرچ برای ویروس میکنه ... چجوری به حالت اول برگردونم که برا سرچ کردن ازم سوال کنه؟ ممممنون:n01:
F5 رو بزن و در تنظیمات پروفایل تیکش رو بردارنقل قول:
متاسفانه مدتیه از است دور شده ام.
ببخشید
من نمیتونم ورژن جدیدُ نصب کنم .. یعنی تا آخرش میره ولی میرسه به جایی که Rolling back action میاد و عملیات نصب به عقب بر میگرده!! راه حل چیه!؟
احتمالا برنامه امنیتی قبلی (مخصوصا اگر eset نباشه) کاملا حذف نشده.نقل قول:
دردسر!
پاسخ بهتری ندارید. چون من هر راهی رو انتخاب کردم.برنامه های unistaller، برنامه esetunistaller؛safe mode
کلافه شدم
هر طور شده نصب کردم. آپدیت کامل هم کردم. منتهی علامت تعجب (البته برعکس i) روی آیکون سبز رنگ هست !!؟ علتش چیه!؟
حتما برای آپدیت سیستم هست که میتونی تو قسمت اپدیت دنبال update system بگردی و غیر فعالش کنی. پیدا نکردی یه سرچی بزن میپیداییش.نقل قول:
اخه دارم همه نسخه ها رو برسی میکنم :n02: ببینم هر شرکت قوی ترین محصولش کدومه که به روز داشتم باشم همه اونها رو و نخام باز بگردم دنبال سوال و جوابنقل قول:
بابت جوابتون هم ممنون ...:n16:
سلام :نقل قول:
با یوزر نیم پسورد یا با استفاده از نسخه آزمایشی روی اکتیو کلیک کنید ...بعد از اکتیو شدن از طریق اینترنت رنگش آبی میشه...
البته همینجوری هم اگه ببینید امنیت کامل دارید و بهتون اینو گفته...
سلام
وقتی فایلهای سیستمی ویروسی میشه فکر کنم ناد نمیتونه پاکشون کنه حالا چیکار میشه کرد؟ فکر کنم باید ویندوز رو رپیر کرد تا درست بشه؟
دوستان من نسخه اونجینال با سریال نامبر 1 ساله دارم نصب کردم رو لب تاپ الان میخوام از رو لب تاپ پاک کنم روی pc نصب کنم آیا سریال بهم کار میده بازم؟
با سلام خدمت همه بزرگوران
چرا با اینکه در تنظیمات این نرم افزار در بخش پیشرفته در قسمت "به روز رسانی خودکار" آن را غیر فعال می کنیم، ولی با این حال وقتی رایانه ما ارتباط اینترنتش برقرار میشود این نرم افزار شروع به ارسال و دریافت اطلاعات می کند و بعد از مدتی پیام میدهد که "کلمه عبور" شما از درجه اعتبار ساقط شده است و آیکون قرمز میشود.
من بارها و بارها بخش پیشرفته این آنتی ویروس رو مرور کردم ولی گزینه اضافه دیگری رو پیدا نکردم که راهی داشته باشد و مطمئن هستم که " به روز رسانی خودکار" نرم افزار غیر فعال است.
لطفا راهنمائی بفرمایید، چه کنیم تا این نرم افزار علیرغم حضور اینترنت در سیستم به روز رسانی خودکار انجام ندهد.
با سپاس فراوان
نقل قول:
البته اینو اضافه کنم اگه کلا میخوای اتومات آپدیت نشه
همه تیک ها رو بردار فقط تیک Regular automatic update باشه بعدش بیا پایین روی گزینه edit کلیک کن بعد ار اون گزینه کشویی update رو انتخاب کن بعد گزینه once بعد تاریخ انتخابی رو چندین سال جلو ببر بعد next تا آخر
سلام دوستان من تازه نود 32 ورژن 6 نصب کردم برای بدست آوردن یوزرنیم و پسورد به مشکل برخودم لطفا راهنماییی کنید
ممنون:n12:
تو گوگل جستجو کنید پیدا میکنید. سایتهای زیادی گذاشتن.نقل قول:
تو خصوصی زدم - یه برنامه هم گذاشتم آدرسشو اتومات برات یوزر پیدا میکنه میذاره تو نود - فارسی هم هسنقل قول:
دوستان نسخه 6 اصلی را نصب کردم، اون کادر بالای صفحه که برای اکتیو کردن آنتی ویروس است را چطور پنهان کنم؟
طبق روش ایران ستاپ آپدیت میکنم ولی آن کادر هنوز از بین نرفته!
بایستی از یوزر پسوردهایی که با Eav شروع میشند استفاده کنید .نقل قول:
آقـا من از آپدیت آفلاین استفاده کردم ... الان هم توی صفحه ی آپدیت میزنه Is Up To Date ولی همیشه گیر میده که باید آپدیت کنی + لوگوی ـی Tray قرمزه !
در صورتی که آپدیت هست !
این کلیدها را پیدا نکردم، جالبه روی سیستم خودم این کادر حذف شده ولی برای سیستم برادرم....نقل قول:
بهترین آنتی ویروس از نظر من KASPER SKY هستش...
ESET مف نمی ارزه حتی به COMODO...
من سراغ eset اومدم مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چجوری آپدیتش کنم و فروم پی سی ورلد را هم اجازه عبور نمیده و مجبورم آنتی ویروس را غیرفعال کنم
شما میخوای در تمام تاپیکها اینو بگی؟نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورتون رو هم تست کن ببین چطوره؟
شاید جز کسپر - اکثرا همون مطلب رو بگی
خصوصی ارسال شدنقل قول:
دوستان اگه زحمتی نیست از این لایسنسهای EAV برای من هم بفرستید پیشاپیش ممنون:n16:
Norton خوبه ولی بازم من میگم کسپر بهتره (البته این نظر شخصیه منه)نقل قول:
نورتونو تست کردم کارایی خوبه..
ESET هم خوبه ولی نظر منه اینه که خوب نیست!!!
این نظر شخصیه !
ممکنه نظر عمومی یه چیز دیگرو بگه و از اون حرفم(مف نمی ارزه) معذرت می خوام یه مقدار تند بود.
حلال کن داداش
حذف کلمه عبور (Password) مربوط به کنسول مدیریتی ضد ویروس nod
به منظور حذف کلمه عبور مربوط به کنسول مدیریتی ضد ویروس مراحل زیر را دنبال نمایید:
1- به مسیر "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Remote Administrator\Server\configuration" مراجعه نموده و فایل "era_private.xml" را با کلیک راست و انتخاب گزینه "Open With Wordpad" آنرا باز نمایید.
2- پاراگراف مربوط به اطلاعات کلمه عبور را مطابق تصویر حذف نموده و تغییرات را ذخیره نموده و برنامه "Wordpad" را ببندید.
3- پس از انجام مراحل فوق سرور ضد ویروس را راه اندازی مجدد (Restart) نمایید.
ارسال شد ....نقل قول:
وقتی درایو یا پوشه ای را اسکن می کنید و نود آن را شناسایی نموده ولی فایل ویروسی را حذف (Delete) نمی کند
نرم افزارهای امنیتی شرکت "ESET" در حین اسکن و مواجهه با فایلهای آلوده ممکن است پیام فوق را برای کاربر به نمایش در آورند. این پیغام دلایل مختلفی می تواند داشته باشد:
1- فایل آلوده جزء یکی از فایلهای در حال اجرا سیستم عامل بوده و یا اینکه در حال حاضر در اختیار نرم افزار دیگری می باشد که این امر سبب می گردد اسکنر نرم افزار نتواند اقدام به پاکسازی آن نماید. در این حالت بهتر است رایانه موردنظر را در حالت "Safe Mode" که اکثر سرویسهای سیستم عامل به حالت غیر فعال می باشند اسکن نمود .
2- ممکن است نحوه اسکن را به درستی انجام نداده و یا از حالت "Scan without cleaning" استفاده کرده باشید. ل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممکن است کاربران با فایلهای آلوده ای مواجه گردند که نرم افزارهای امنیتی مذکور در حالت معمول ویندوز قادر به پاکسازی آنها نباشد و لازم است تا با استفاده از این روش اینگونه آلودگی ها نیز مرتفع گردند.