بله من امتحان کردم پخش می کنه. البته اگه فیلمتون با فرمت mkv یا فرمت های دیگه غیر از m2ts باشهنقل قول:
Printable View
بله من امتحان کردم پخش می کنه. البته اگه فیلمتون با فرمت mkv یا فرمت های دیگه غیر از m2ts باشهنقل قول:
سلام دوستان
من tv 66900 دارم وقتی با usb فیلم میخوام ببینم امکان ادامه پخش یا همون resume play نداره یا من بلد نیستم فعالش کنم lcd سال3 پیشم داشت این امکانو یعنی این نداره ؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ممنونم
خود تي وي كه كيفيت صداي بلندگوهاش حالب نيست.نقل قول:
از اپتيكال من تست كردم دوكانال خروجي ميداد.
عزیزان ما را هم در یابیدنقل قول:
سلام
من با LM66100 می خواهم وارد سایت های فیلتر شده مثل فیس بوک بشوم ولی نمی تونم:n28: ؟؟؟!!!/ می شود به من راهنمایی کنید ؟:n13:
تنها راهش اینه که یا آدرس یه پ.ر.و.ک.س.ی رو تو مودم ست کنید که مودم از همون اول اینترنت بدون ف.ی.ل.ت.ر به تلویزیون شما تحویل بده، یا اینکه اگه لپ تاپ دارید یه چیزشکن روش نصب کنید و با استفاده از نرم افزار Connectify اون چیز شکن رو share کنید رو اینترنت تلویزویون، من جفت روش ها رو تست کردم جواب میدهنقل قول:
سلام چه جوری رمز ورود برای تلویزیون گذاشتی.نقل قول:
ممنون خیالمو راحت کردینقل قول:
بچه ها واسه ضبط تلویزیون از طریق usb باید چی کار کرد؟! فلش که میزنم میگه ساپورت نمیکنه باید lg dvr باشه و این حرفا
سلامنقل قول:
باید یه هارد اکسترنال بهش وصل کنی که ظرفیتش از صد گیگ بالاتر باشه (البته دقیق نمیدونم اما باید ظرفیتش بالا باشه)
بعد خود تلویزیون فرمتش میکنه و دیگه هیچ وسیله ای جز خود تلویزیون نمیتونه بخونه هارد رو (مگر اینکه بعدا فرمتش کنید)
البته این رو هم بگم که هارد رو باید از port 1 یا USB ۱ وارد تلویزیون بکنید
من خودم هارد یه ترا زدم بهش بدون هیچ مشکلی ضبط میکنه!:n05:
دوستان من چه جوری میتونم تی وی رو از طریق usb آپدیت کنم. مدلش 42LM6200TA هست.
مرسی محسن جان،نقل قول:
اصلا فلش نمیشه وصل کرد یعنی؟
کجا باید فرمت کنیم از طریق تلویزیون؟من منویی ندیدم!:n27:
حتما باید هارد باشه و به پورت یو اس بی 1 باشه . شما اینکار را بکن بعد که دکمه ضبط را بزنی خودش پیغام فرمت را میده اگه پیام نداد بگو بهت بگم چیکار کنینقل قول:
هارد باید ۵۰۰ به بالا باشه.
زیر۵۰۰ قبول نمیکنه.
ازطریق اینترنت پرسرعت انجام بده.نقل قول:
رسک نداره.
درضمن دیگه آپدیت نکنید بهتره چون من همه ورژنها را امتحان کردم و هیچ خاصیتی ندیدم.
همین پست راهم دارم با تی وی میزنم.
چهارتا صفرهنقل قول:
0000
من 47lm7610 دارم توي حركتها مثلا موقع ديدن فوتبالها يكسري خطوط مشكي بسيار كم رنگي ميبينم كه براي همه هم قابل ديدن نيست مثلا تو خونه فقط من ميبينمشون بسيار بسيار كم رنگ هستن و فقط تو حركتها ديده ميشن كس چيزي در اينمورد ميدونه يا پنل ايراد داره؟ حدود 700 ساعت بيشتر كار نكرده
سلام
کسی فایل iso بلوری رو روی تلویزیون LG LED 42LM66100 امتحان کرده ?
جواب میده ؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
خودم جوابشو پيدا كردم
Passive 3D televisions, under normal viewing conditions, will produce distracting horizontal black lines on the television screen in both 2D and 3D modes.
به نقل از :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اينو زودتر ميدونستم هيچوقت الجي نميخريدم تكنولوژي پسيو واقعا اشغاله من دوبعدي خيلي برام مهم بود كه الجي سرم كلاه گشادي گذاشت اين موضوع بدتر ميشه وقتي 4 ميليون داده باشي براي تلويزيون و شركت پر مدعاي الجي چون اونو از لب مرز بدون گارانتي خريدي هيچ تعهدي در قبالش احساس نميكنه انگار تي وي رو عمه من ساخته به هر حال توصيه من به دوستان تا بلاي من سرشون نياد اول اينكه الجي نخريد دوم اينكه بدون گارانتي نخريد
لب مرز (بانه)4 میلیون دادید؟؟!من 42lm76100 دارم با اینکه از آنتن هوایی استفاده میکنیم موقع تماشای فوتبال این چیزیو که شما فرمودید مشاهده نکردم تکنولوژی passive صرفا برای تصاویر سه بعدی هست که با عینک های سه بعدی passive کار میکنه و اصلا کاری به 2بعدی نداره .تنظیمات تصویر تلوزیونتون بذارید؟نقل قول:
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
ما تو خونه این مدل رو داریم ولی iso بلوری ندارم تست کنم!نقل قول:
بزرگ ترین فایلی که داشتم فیلم آواتار mkv بود که 11 گیگابایت می شد. با wifi پخش کرد.
نه به خودی خود که نمیتونه پخش کنه حتی فرمت m2ts را هم نمیتونه بخونه چه برسه به ایزو بلوری. باید دستگاه پلیر بهش وصل کنینقل قول:
ممنون بچه ها
سلام
47LM76100
آخرین فایل سایت LG
Software File Version 04.10.09
آخرین فایل سایت Goldiran
Software File Version 04.04.47
دستگاه 03.11.37 بود
به Wireless با رمز WPA2 وصل نمیشد
آپدیت 04.10.09 زدم
حل شد
سلام
دوستان عزیز من LG LS46000 خریدم، میشه لطفا راهنمایی کنین وقتی برای نصب میان،چه چیز هایی را باید مراقب باشم که چک بشه ؟
ممنون
سلام دوستان
چرا تو سایت ال جی برا 42LM66100 فایل آپدیت وجود ندارد؟
اگه کسی سراغ داره میشه لینکشو بزاره ....
سلام
من تلوزیون 7610 رو دارم و لپ تاپم N55 ایسوزه با توجه به سی پی یو لپ تاپم به گفته اینتل که از تکنولوژِی wi di پشتیبانی می کنه(sandy bridge core i7 2670QM) ولی نرم افزارو wi di رو که از سایت اینتل دانلود می کنم رو لپ تاپم نصب نمی شه و می گه compatable یا با دستگاهم این نرم افزار مچ نیست می خواستم ببینم راهی برای حل مشکل هست چون می خوام از این قابلیت تلوزیونم که تصویره لپ تاپو رو tv بندازم استفاده کنم برای گوشی هم (گالاکسی اس 3) اگه کسی از دوستان راهی بلده ممنون می شم
دوستان و اساتید محترم : خواهشا در این مورد بیشتر توضیح بدید .ممنوننقل قول:
سلام : آیا میشه کیبورد وایرلس رو به LM66100 وصل کرد و استفاده نمود؟
آقا من چند روزه دنبال خروجی هدفون بر روی LM66100 هستم پیداش نمیکنم کجاست؟
بله چرا نميشه هم كييورد هم موس ميشه روي اين مدل ها استفاده كرد فقط كافي اون فلش گيرنده و فرسنده به يكي از يو اس بي ها وصل كنيد.نقل قول:
فكر نمي كنم داشته باشهنقل قول:
سلام دوستان میشه یکی لینک دانلود برنامه ای که بشه باهاش رو تلویزیون با گوشی اندروید اطلاعاتی مثل فیلم و عکس و ... فرستاد رو بده در ضمن مدل تلویزیون LM64100 هستش اگه اشتباه نکنم اسمش lg smart share بود.
ممنون از پاسختون .نقل قول:
دوستان اگه کسی استفاده کرده ما رو راهنمایی کنه چه مارکی برای اینکار خوبه ؟
سلامنقل قول:
دوست خوبم مدل من lm8600 هستش. موس وایرلس(wifi هستش. نه بلوتوثی!!) مایکروسافت 1000 رو به پورت USB apps وصل کردم، جواب دادا! فقط سرعتش اونطوری نیست که مثل کامپیوتر باشه!زمان پاسخگوییش یه خورده با تأخیر هستش. بعید میدونم راضیت کنه.... :n15: کیبورد هم تست کردم ولی جواب نداد کیبوردم هم مایکروسافت 800 هستش.
برای من که این مدل بود و اینطوری جواب داد. حالا باز اگر بقیه دوستان مدل های دیگه رو دارن تست کنن ببینن چجوریه!:n06:
برا بار دوم میپرسم
چرا برا 42LM66100 فایل آپدیت روی سایت ال جی وجود نداره ؟
اگه کسی سراغ داره میشه لطف کنه ....
کسی ندونست؟نقل قول:
چرا کسی جواب نمی ده یکی از قابلیت های مهم تلوزیونهای 2012 widi هستش که می شه تصویر لپ تاپ یا گوشی موبایل رو تلوزیون انداخت که از نسل دوم سی پی یوهای اینتل به بعد پشتیبانی می شهنقل قول: