بیس هر دو در یک سطحه ولی مید pro کمی بهتره.نقل قول:
Printable View
بیس هر دو در یک سطحه ولی مید pro کمی بهتره.نقل قول:
سلامنقل قول:
از چه نظر؟انتظاراتتون از هدفون چیه؟برای چه سبکی از موسیقی میخواین؟
سلامنقل قول:
اگه اینطور باشه حتی بعد از تهیه creative یا مارک بهتر اگه مقایسه اون با چند مدل هدفون دیگه رو بخونین و اونها رو تعریف کنن مجددا بفکر تعویض هدفونتون خواهد افتاد.
هدفون خوب هدفونی هست که شما از استفاده اون احساس رضایت بکنین. وگرنه بهترین هدفون دنیا هم منتقدینی داره که اگه نقدهاشون رو بخونین از هدفون مورد نظر دلزده خواهید شد.
سلام
قبلا بست دادم زیاد راهنمایی نکردید
با این وضع بازار فک نکنم جنس خوب دستم بیاد
هدفون فول سایز میخام سوالم اینه به بلیر سونی e15 میتونه صئای خوب بده با هدفون فول سایز به قول شما درایو کنه؟؟؟؟؟؟؟
میدونستم ایباد میگرفتم الان که قیمتا میبینیم بیخیالش شدم.
برتابل میخام اهنگ گوش بدم
یچیزیم بگید بیدا بشه تو بازار تهران نیستم
موسیقی دهه70 80 باب راک و متالم که جای خود داره گاهی هم اکثر سبک ها گوش میدم تفننی ایرانی نه نه:31:
یچیز که صدای خوبی داشته باشه منظورم از دهه 70 80 اینه اهنگ های شاخی درست کردن هدفون خوب میخاد تا بشه خوب گوش داد ...
میرسیم به بودجه که ناامیدم میکنه زیر 100 چیزی هست امب اینا بیخیال بشیم
ابتدا از جناب salar_221 و rave-87 که به امثال بنده کمک میکنند و بقیه دوستان که راهنمایی میکنند تشکر ویژه میکنم.
اما چند تا سوال دارم در مورد هدفون klipech x10i
1:ایا از این مدل تقلبیش هم اومده؟اگر هست میشه لینک عکسها و یا مشخصاتی که بشه تقلبی رو تشخیص داد رو مرحمت کنین؟
2:گارانتی اصلی کلیپش توی ایران چیه؟آواسان یا آرتا فرورد؟
3:با قیمت دلاری این هدفون که نزدیک به 150 دلار هست(البته مدل معمولی اون)،آیا توی ایران هدفون بهتر از اون پیدا میشه؟
دوستان خواهشا سوال اول رو با دقت تمام پاسخ بدین چونکه خیلی برام مهمه،یه وقت این همه پول میدیم تقلبیش رو نخریم.
با تشکر
سلام
پیشنهادتون برای بهترین ایرفون با بیشترین بیس تا 150000 تومان چی هست
(لطفا توجه کنید فقط تاکیدم روی بیس هست)
سپاس
به همچین هدفونهایی چی میگن؟من دنبال بهترین مدل های اینجور هدفون ها هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم ..از این بابت که 99 درصد سایتها و نظرات کاربران در مورد کیفیت هدفونها کاملا غیر حرفه ای و بعضا از روی تعصب هست شک نکنید! تنها تاپیکی که دیدم واقعا حرفه ای مقایسه و راهنمایی میکنن همین تاپیک هست با وجود اساتید اهل فن مثل جناب rave و Salar عزیزنقل قول:
به قول جناب rave، هدفون خوب هدفونیه که شما ازش راضی باشی :sq_8: حالا هرچندم تو فلان سایت نوشته باشه یه هدفون خداست!! اما وقتی استفاده میکنی می بینی با گوش و سلیقه شما سازگاری نداره چه فایده! :sq_25:
از نظر کیفیت صدا، بیس، با کریتیو ep-830 و 630 مقایسه ش کنید، من بیشتر ترنس گوش میدم، قیمتش حدودا چقدره؟نقل قول:
بله زير ١٠٠ هم ميشه هدفون خوب انتخاب كرد.يكي از هدفونهاي خوب زير ١٠٠ هدفون creative hq1400 هست.البته creative هدفونهاي خوب زياد داره كه اين يكي از اونهاست و براي درايو شدن نياز به امپ نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم.
راستش هدفونهاي klipsch بسختي ايران پيدا ميشن و البته با گارانتي هم عرضه ميشن كه دليل بر اصل بودنشونه.مدل x10 فكر نكنم تغلبي داشته باشه يه برسي ميكنم نتيجه رو خدمتتون عرض ميكنم.
2-گارانتي هر دو شركت معتبره ولي اخيرا اواسان ديگه وارد نميكنه.
3-البته كه هدفونهاي بهتري ميشه پيدا كرد.قبلا ها كه استادم اين هدفون رو برسي كرده بودن از صداي اون اصلا راضي نبودن البته منم يك بار تست كردم كه بنظرم خيلي ممعمولي با صداي بم و گرفته اومد(البته صليقه من صداي سرد و تيز هست) فكر كنم اگه بيشتر در مورد صداي مورد علاقتون بگين بهتر بتونيم هدفوني كه نزديك به صليقتون هست رو بهتون معرفي كنيم.
بيشترين بيس شايد نباشه ولي هدفوني با صداي خوب هست.sennheiser cx300 IIنقل قول:
بنظر من كه خيلي با كيفيت تر و بهتر از 2مدل معرفي شده creative هست و صداي شفافتري هم داره ولي از لحاظ بيس از ep630 ضعيفتر و تقريبا هم سطح ep830 هست ولي فركانسهاي مياني و بالاتر رو با تفكيك و كيفيت بهتري پخش ميكنه.نقل قول:
درود...
ممنون سالار جان
یبار دیگه ببرسم بلیر من سونی هست e15 کوچیکه . با این بلیر میشه از هدفون فول سایز استفاده کرد صدا هدفون خوب در میاد؟؟؟
حیف شد ایباد نخریدم نمیدونستم لازم میشه....
سلیقه صدامم بگم دوس دارم خوده صدا بدون دست کاری بشنوم همون مثل شما سرد و تیز میشه؟؟؟
رشته شما چیه که گفتید استادتون هدفون تست کرد؟ مهندسی صدا تو ایران هستش؟؟؟
یچیزی هدفون سونی زیر 100 بیدا میشه؟ معرفی کنید
یبار گرتیو گرفتم 630 . خوشم نیومد ولی سونی خوشم اومد.
هدفون کرتیو چنده؟ گارانتی خوب داره تقلب نگیرم؟
موقع خرید هدفون بلمب باشه حله یا باید تستی بکنم نحوه تست میگید؟؟؟
اگه یکم گرونترم از اینی که گفتید هستش مدلی که ارزش داره بفرمایید
یادم اومد گوشی اینا چرم هست؟؟؟ فوم باره میشه اخه
دوام اینا خوبب هست هدفون جون داری هستش
ببخشید طولانی شد راهنمایی کنید که دیگه بخرم
می ارزه 500 هزار تومن برای pro بیشتر بدی؟نقل قول:
این هدفون الان قیمتش تو بازار تهران چنده؟ (اورجینال)نقل قول:
درود
اگه هدفون 1400 بد چرمی نداره 1600 بد چرمی داره ؟
تو رشت هم یجا کرتیو داشت اونم هدفون نداره ....
سرچ کردم دیگه راستش وقتش ندارم...
ممنون از سالار جان که کمک میکنند و وقت میزارند
اول این چاره معتبره فیک نندازه به مشتری؟؟؟ قیمتای وسایلش که دیدم خیلی گرونتره....
چند تا هدفون دیدم تو سایت اینجا با قیمت میزارم بفرمایید قیمت خوب میده یا با بنبه .....
قبلش بایونییر بهتره یا کرتیو؟؟؟؟
اولی بایونییر
SE-MJ21 75
mj511 100
mj721 120
mj31 105
کرتیو
HQ-1600 115
1400 75 $
HQ-1450? 89
از سونی چیزی بیدا نمیشه این قیمتا
بد غیر چرم زود خراب نمیشه؟
دنبال چرمی هستم
یبار دیگه بگم که برتابل میخام بدون امب میخام و طوری که بلیر کل صدای هدفون در بیاره
میدونم صدای خوب هدفون عالی میخاد ولی مدلی که معرفی میکنید بهترین باشه با این قیمت که صدای عالی و باس خوب و صدا تغییر نده مرسی صدا بیرون نشنوم و صدای خودشم نره بیرون...
مرسی اخرین راهنمای کنید
سلام دوستان.
بنظر شما تا 100 تومان ایرفون بهتری نسبت به EP 630 میشه؟؟ (که بیس خوبی هم داشته باشه)
الان بنظر شما ایرفون BEATS TOUR AAA+ با قیمت 115 تومان در اینجا نسبت به این کریتیو کیفیت خیلی بیشتری داره؟؟ ارزش اینقدر اختلاف رو دارم بدم اینو بگیرم؟
ممنون
در مورد سلیقه صدا فرموده بودین.نقل قول:
راستش من به صورت حرفه ای موزیک گوش نمی کنم.بیشتر آهنگ های پاپ،آهنگ های آرام بخش و غمگین و همچنین برای بازی می خواستم هدفون رو.راستش نمیدونم چطوری باید سلیقه خودم رو بیان کنم
اگر زحمتی نیست شما هدفون های توی گوشی که توی ایران الان زیر 350 هزار تومن میشه پیدا شون کرد رو بگین و لطف کنین بگین که هر کردوم برای چه کاری مناسب ترن
من (چون در این زمینه آماتورم) بهترین هدفونی که باهاش آهنگ گوش کردم هدفون های سنسیش ایکس ای هست.به نظرم هدفونی برام مناسب باشه که تفکیک و کیفیت صدای عالی داشته باشه،شفافیت خوبی داشته باشه،باس عمیق و خوبی هم داشته باشه
اگر زحمتی نیست این آهنگ ها رو دانلود کنین و گوش کنین من عاشق این جور موسیقی ها هستم
1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که این اهنگ رو از همین انجمن پیدا کردم و
2:و آهنگی که دوستان در پست3299 در اصفحه زیر گذاشتن
با تشکر فراوان
درود
هرچی داری بده یک تجربه بخر!
وضع بازار که میدونید خرابه. جنس حتی نیست. نبود هدفون مناسب مدتهاست اذیتم میکرد. قبلیم هم فیشش رو چل تیکه کردن!! اومدیم سراغ سنهایزر px200 که قیمتش رفت تا 300 و اندی. اصلا صرف نداشت این قیمت. px100 هم 200 اینا بود اما مشکل گیر میومد. AKG K404 قیمتش مناسب تره اما اینم گیر نیومد. دست بر قضا آل دیجیتال V-Jays رو داشت و قیمتش چشمک میزد. 147 تومن. هرچی ریویو ازش خوندم همه مثبت بودن و اغلب هم از کیفیت صداش شگفت زده شده بودن. سر خودمم اومد! خلاصه ابتیاع گردید. طراحی سوئد مونتاژ چین.
نقاط مثبت: صدای خیلی خوب در مقابل هزینه؛ بسیار سبک و راحت؛ لوازم جانبی خوب (جز نبود کیف)؛ کیفیت ساخت مطلوب؛
نقاط منفی: نبود کیف؛ نفوذ صدا به بیرون؛
در نگاه اول قبل از باز کردن بسته بندی حس میکنید با جنس باکلاسی طرف هستید. مخصوصا نحوه بسته بندی و کیفیت جعبه. خود هدفون کیفیت خوبی داره اما حس یک چیز گرون قیمت رو مسلما به شما نمیده. جالب اینکه جنس سیمش خیلی خوبه و در مقایسه با رقبا سیم خیلی بهتری داره. سنهایزرهای هم رده اغلب سیم خیلی نازکی دارن. سیم خودش کوتاهه (60 سانت) که برای استفاده از پلیر وقتی به لباس چسبوندیش یا تو جیبه بسیار مناسبه. و البته یه تکه سیم جدا برای افزایش طول سیم اصلی هم تو جعبه هست (70 سانت). فیش هم قاعدتا 3.5 هست. یک جفت پد اضافه هم داره. میدونید که اولین استهلاک هدفون ها برا پدها اتفاق میفته و شرکت جیز فکر اینجاشو کرده. اما با وجود اکسسوری مناسب نبود کیف برای یک هدفون پرتابل میتونه تو ذوق بزنه. اندازه اغلب رقبا هم قابلیت تاشدن نداره.
جدی انتظار نداشتم تو این رنج قیمت (حدود 30 دلار!!) کیفیت صداش هیجان انگیز باشه. صدا تاریک نیست. ووکال بخوبی از های و لو تشخیص داده میشه. بیس مناسبه یعنی نه کم و نه خیلی زیــــاد. تو ولوم آخر آیپاد دیستورت نداره. حتی رو لپتاپ هم تا آخر صداش صافه. با اکولایزر خاموش هم صداش لذت بخشه. فقط یه هدفون حرفه ای میتونه باعث بشه صدای V-Jays رو بد بدونید وگرنه در حد یک پرتابل هر سلیقه ای رو میتونه بخوبی ارضا کنه.
نمیشه در این کلاس هدفون خیلی انتظار استیجینگ داشت چیزی که تو سیستم ماشین خودم خیلی روش حساسم اما این هدفون اونقدری داره که کفایت کنه و نکته منفی به حسابش نذاریم. درکل تا قبل آببندی کامل، احساسم اینه که صداش مانیتور هست.
پشت باز بودن هدفون محاسنی در کل داره اما اول عیبش به چشم میاد اونم برا اطرافیان که تو ولوم بالا صدا رو میشنون و معمولا صورت خوشی نداره مخصوصا که بعنوان پرتابل انتظار میره در اماکن عمومی هم استفاده بشه.
از محاسن مهمش وزن خیلی کمش هست. 59 گرم با استفاده از پلاستیک و بدون هیچ فلزی بدست اومده که به نظرم در کاهش زیبایی هم تاثیر البته داشته. پدها مربعی هستن و خوب روی گوش میشینه مخصوصا اینکه قابلیت چرخش اندکی هم داره. تا 2 ساعت استفاده مداوم هم من هیچ احساس ناراحتی نداشتم.
درایور: 40 میلیمتر
نوع: باز
حساسیت: 98 دسیبل
امپدانس: 24 اهم
محدوده فرکانس: 25 الی 20000 هرتز
خیلی ممنون از تمام دوستانی که از پستهای مفیدشون استفاده بردم.
:sq_3:این بار چندم که پست میدم اما کسی منو راهنمایی نمیکنه!نقل قول:
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی هایی که تو این تاپیک انجام میدین.
من دنیال یه ایرفون با قیمت حداکثر 80 تومن هستم. میخواستم بدونم MX70 Sennheiser رو پیشنهاد میکنید؟ کلا خوب هست یا گزینه های بهتری وجود داره؟
کابردم هم موزیک در انواع سبک هاست که با Cowon D2 گوش میدم و معمولا در حال پیاده روی.
بینهایت ممنون از مشاوره هاتون!
بله خوبه البته با توجه به این افزایش قیمتها قیمت کرتیو هم از بودجه دانشجویی داره خارج می شه اگر سبک های غیر الکترونیک گوش می دین creative ep 830 خوبه برا سبکهای الکترونیک crearive ep630 خوبه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
یعنی ep630 از mx270 بهتره؟
وای خدا px 200 II شده 350 تومان!!!
سلام دوستان
فردا میخوام یه هدفون تهیه کنم که خودم نظرم بیشتر روی مدل های زیر هست:
Philips SHL9500
Philips SHS5200
لطفا راهنمایی بفرمایید کدومش بهتره...چون از نظر قیمت تو یه رنج هستن.
من از مشخصاتشون متوجه نشدم کدوم بهتره!ولی قطعا شما دوستان با تجربه میدونید.
مشخصات اولی:
Sound
Acoustic system: open
Magnet type: Neodymium
Voice coil: CCAW
Diaphragm: Mylar dome
Frequency response: 10 - 28 000 Hz
Impedance: 32 ohm
Maximum power input: 50 mW
Sensitivity: 105 dB
Speaker diameter: 40 mm
Type: Dynamic
مشخصات دومی:
Sound
Acoustic system: open
Diaphragm: Mylar dome
Voice coil: copper
Frequency response: 12 - 24 000 Hz
Impedance: 24 ohm
Maximum power input: 100 mW
Sensitivity: 106 dB
Speaker diameter: 30 mm
کاربردم هم بیشتر فیلم ,و بعد گیم و موزیک به صورت معمولی و نه حرفه ای هستش.به همین خاطر میخوام تو استفاده مداوم گوشم درد نگیره!
من اطلاعات زیادی ندارم,اگر مورد بهتری هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
خیلی ممنون
درود....
بچه ها به ویژه سالار عزیز 2تا بست اخر من را دریابید مرسی......
ببخشید 2تا بست طولانی دادم منم مثل شما وقتم کمه و یچیزی که شرایط بدی دارم نمیشه دوباره بست بدم
راهنمایی کنید چی بگیرم رفیق ما شده موسیقی :sq_11:
سلامنقل قول:
بستگي به امپدانس و حساسيت هدفون داره.ايده ال ترين هدفون براي پليرهاي پرتابل هدفوني با امپدانس پايين حدودهاي 16 اهم و حساسيت حدود 128 db و نزديك به اين اعداد هست.
حالا حتما ايپاد كه نبايد باشه.پليرهاي خوب زيادي هست مثل sansa
sansa با سليقه صدايي شما مطابقت داره.
استادم تو همين فوروم بودن بنام rezaomido كه ميتونين پستاشون رو تو بخش هاي قبلي اين فوروم مطالعه كنين.
بله چند مدل رو نمايندگي ايران رهجو وارد كرده بودن كه اكثرا زير ١٠٠ بودن و فكر نكنم قيمتها رو تغيير داده باشن.ميتونين استعلام كنين.
بخاطر بيس قوي و صداي گرم ep630 بوده و سوني بخاطر صداي سرد.
قيمتهاي جديد رو دوستان جديدا تو فوروم اعلام كردن . با گارانتي شاب تهيه كنين اورجينال هستن.
بنسبت قيمتشون صداي خوبي دارن ولي ميتونين با افزايش بودجه از هدفونهاي audio technica هم تهيه كنين.مثل sj11
بله چرم هستن.فوم بيشتر براي داخل گوشي ها كاربرد داره.رو فول سايزها نديدم.
بله با كيفيتن البته بستگي به نوع استفاده داره.
نه اصلا.هدفون با بيس خوب و صداي حرفه اي ميخواين بهتره audio technica m50 با يك سوم اين بودجه تهيه كنين.نقل قول:
متاسفانه اخيرا از موجودي بازار و قيمتهاي بسيار متغيير خبري ندارمنقل قول:
مدلهاي creative خوب هستن ولي اگه صدايي ميخواين كه fidelity يا تغيير داده نشه باشه ميتونين از هدفونهاي akg مدلهاي k44 ,k77,و k99 تهيه كنين.نقل قول:
+نقل قول:
تفاوت این اعداد و ارقام یعنی چی؟
Driver Unit Size 40 mm 30 mm Impedance 32 ohm 24 ohm Frequency Response 10 Hz - 18 kHz 12 Hz - 24 kHz Max. Power Handling 50 mW 100 mW
ممنون
سالار جان زحمت جواب این رو هم لطفا بکشنقل قول:
عزيز مدل D600 مدلي هست كه به صورت محدود در ژاپن عرضه شده،ولي مدل D500 هست با ٩٩٪ نويز "كنسلينگ" ،اين هم لينكش ..نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
یه سوال دارم از salar_221 عزیز,
من تقریبا یک هفته پیش هدفون Soundmagic e10 رو خریدم و توی این یک هفته تقریبا میشه گفت 3-4 ساعت باهاش اهنگ پاپ گوش دادم .الان که دارم این پست رو میدم گوشم رو واقعا اذیت کرده و انگار گوش درد گرفنم ( هدفون از داخل گوش میفته و انگار مثل مته داره تو گوش فرو میره و یه جوری هدفون زده شدم) .در مورد من فکر کنم اینجوری باشه که این مدلهای in ear اصلا با گوش من سازگاری نداره.بعید هم نیست شاید بعد از چند ماه گوشمونم از دست دادیم!!!!!!!!!.الانم قصد دارم این رو بفروشم و از هدفون های on ear بگیرم (از لحاظ طراحی میخوام مثل هدفون Koss porta pro و همین هدفون V-jays که این دوستمون خریداری کردند باشه).حالا میخوام ببینم چه هدفونی توی رنج زیر 150 تومن وجود داره که هم بیس خوبی داشته باشه و هم وضوح خوب و هم صدای شفاف؟
یه سوال هم از HusseinR دارم
1.اگه میشه این هدفونی که خریدید رو با چند تا هدفون که تا الان داشتید مقایسه کنید .
2.این هدفون رو از تهران خریدید؟
آقا ممنوننقل قول:
مدل 500d و 600d مشاهده شد و الأن میشه در مورد اون عدد بهتر حرف زد. این هدفون ها نویز کنسلینگ هستن و فقط بدرد حذف نویز های تکرار شونده می خورن، مثلاً صدای هواپیما (البته اگر صداش ثابت باشه) و هر صدای با دورۀ تکرار شوندۀ دیگه ایی
پس 99 درصد نویزهای تکرار شونده رو می گیره نه 99 درصد نویز؛ فکر کنم واضحه که این دو تا چه تفاوت بزرگی با هم دارن
قبلاً ها بیشتر در مورد معیابشون صحبت شده و برای همین فکر می کنم همین صحبتم کافی هستش.
سلام دوستان
گوشی من اکسپریا اس هست
شنیدم هدست های نوکیا اهنگ رو ساپورت نمی کنن و فقط می تونید تلفن جواب بدهید البته برای گوشی من
سلام
Creative Ep630i: 125000 toman
ep660: 165000 toman
Sony in-ear Deep Bass: 69500 Toman
این قیمتها را از بازار بزرگ کامپیوتر اهواز گرفتم. شاید به درد دوستان بخوره. ارزونه یا گرونه؟
شوخی میکنینقل قول:
630 صد تومان؟