سختی اب منطقتون به چه شکلیه ؟نقل قول:
شرایط دود کش رو داره (حداقل 3متر - حداکثر 15 متر)؟
اینا رو بگین در خدمتیم...
Printable View
سختی اب منطقتون به چه شکلیه ؟نقل قول:
شرایط دود کش رو داره (حداقل 3متر - حداکثر 15 متر)؟
اینا رو بگین در خدمتیم...
ممنون از پاسختون
سختی آب منطقه رو نمی دونم . ولی شرق تهران ، محدوده تهران نو خاقانی هستیم
دودکش داریم فعلا از آبگرمکن دیواری بوتان در آشپزخانه استفاده می کنیم که دودکش آن تا پشت بام رفته بالا ( ساختمان ما 4 طبقه می باشد که ما طبقه اول هستیم کمتر از 15 متر دودکش داریم )
در نظر دارم پکیج رو جای آبگرمکن نصب کنم و از دودکش آن استفاده نمایم .
ضمنا چون ما طبقه اول هستیم هم از کف زمین سرد میشه و هم چون پاسیو و حیاط خلوت داریم در کل یکم خونه ما نسبت به طبقات دیگه سردتره . البته در نظر دارم که لوله کشی رادیاتور ها رو از کف زمین بصورت توکار کار کنم اگه راهنمایی نیز در این خصوص می تونید بکنید ممنون می شم .
با عرض سلام
سوالی داشتم از دوستان میخاستم بدونم رادیاتور های پنلی رو میشه با مغذی بهم وصل کرد یعنی میشه دو تا رادیاتور پنلی 80 سانتی رو با مغذی بهم وصل کرد
سلام
باید با شیلنگ کوتاه یکسر مغزی 1/2 و یک مغزی 1/2 این کارو انجام بدی، یکم فاصله بین دوتا رادیاتور میمونه اما دیگه چاره ای نیست.نقل قول:
پکیج 24kw برای شما مناسبه و با توجه به اینکه شرایط استاندارد دودکش رو دارید میتونید از مدل های ki (بدون فن) استفاده کنیدنقل قول:
اما در رابطه با برند بوتان مدل اپتیما رو پیشنهاد میکنم
سلام
اگر دمای آب رو روی مقدارهای بالا مثلاً بالای 80 درجه (پکیج بوتان) تنظیم کنیم و رادیاتور های آلومینیومی داشته باشیم.مشکلی ایجاد نمیشه مثلاً رادیاتور ها زودتر هوا نمی گیرن به خاطر دمای بالا؟
سلام استفاده در دمای بالا مشکلی برای رادیاتور ایجاد نمی کنه در صورت هوا گرفتن به راحتی می تونید هواگیری کنید
داخل لوله های رادیاتور (همون قسمت بیرونیش که از دیوار بیرون زده)مقدار خیلی کمی گرد و خاک و مصالح ساخنمانی مثل گچ و این ها چسبیده .قبل از بستن رادیاتور ها برای اولین بار باید شیر آب رو باز کنیم تا لوله ها کامل شسته بشن و گچ ها برن یا این که لازم نیست؟
یه سوال دیگه این که توی پذیرایی 2 تا محل نصب رادیاتور داریم و یکی زیر پنجره هست و می خوایم به یکی 10 پره ببندیم و به اون یکی 15 پره.فرقی می کنه که 15 پره رو زیر پنجره ببندیم یا نه؟
میگم چسب آب بندی رو برای کجای رادیاتور ازش استفاده می کنن؟
سلام
دوستان برای 130 متر چه نوع پکیجی رو معرفی میکنید ؟
فقط اگه میشه یکم سریعتر چون طی چند روز باید خریداری بشه !!
باتشکر
طبقه ی چند هستید؟نقل قول:
شرایط دودکش استاندارد رو دارید؟
سختی اب منطقتون به چه شکلیه؟
اینا ساده ترین سوال ها برای انتخاب پکیج هستند...
آپارتمان نیست و خونه 2طبقه هستش و برای طبقه همکف میخوایم !نقل قول:
دودکش استاندارد هستش ! سختی آب هم نمیدونم !:n02:
دوستان برای خرید پکیج زیر دو تومن چی ÷یشنهاد می کنید؟
طبقه ی اول ساختمان 4 طبقه تبریز . ایران رادیاتور خوبه؟ ممکنه با بوتان مقایسه اش کنید؟
24kw- optima بوتان - بدون فننقل قول:
این دستگاه دو مبدله است و کم تر رسوب میگیره
در حال حاضر بهترین خدمات رو در پکیج بوتان داره چه خارجی و چه ایرانی...نقل قول:
ضمن اینکه در پکیج های ایرانی بهترین کیفیت رو داره...
شما حتما باید دستگاه فندار ببندید!
مساحت رو بگید تا بیشتر راهنمایی بشید
دوستان سلام. من در منزل که دوبلکس هست برای کمک به پکیج از یک آبگرمکن دیواری بوتان برای آب گرم مصرفی استفاده کردم. بطوریکه در مسیر آب گرم مصرفی پکیج یک شیر گذاشتم و اونو بستم و پکیج فقط مشغول گرم کردن شوفاژهاست و انگار در ساختمون آب گرم دیگه ای مصرف نمیشه و در عوض یک آبگرمکن دیواری بوتان تو مسیر آب گرم نصب کردم که آب گرم مصرفی ساختمون مثل حموم و آشپزخانه و سرویس ها رو تامین میکنه. الان یک هفته ای دارم از این روش استفاده میکنم خواستم از دوستان متخصص در مورد این روش نظرخواهی کنم . آیا برای پکیج مشکلی پیش نمیاد؟ به نظر شما این روش خوبه یا نه؟
من یک کولر گازی ال جی 24000 دارم مصرف گرمایش چه جوری هست پولب رقش مانند پول سرماش میاد یا بیشتر اینوتو هم است اسپیلت هم است یکی راهنمایی بفرمایید
با سلام.اساتید محترم من یک پکیج ایران رادیاتور فن دار دارم. تو تابستون که شوفاژها خاموش بود ابگرمکن به خوبی کار میکرد.اما زمستونها که شوفاژها را راه می اندازم وقی اب گرم مصرفی باز میشه شروع به خاموش روشن شدن میکنه.ربطی به فشار نمیتونه داشته باشه چون رو فشار بالای یک با هم همینطوری میشه.گاهی درجه هفتاد چشمک میزنه و خاموش میشه و گاهی چراغ مشعل خاموش میشه.با تمام شیرها هم امتحان کردم همینه. مشکل دیگه ای هم داره.در حالت سرد فشار رو روی 1 بار میذارم و وقتی شوفاژ رو راه اندازی میکنم فشار به سرعت به بالای 3 بار میرسه و از سوپاپ تخلیه خارج میشه و وقتی دوباره مذارم سرد میشه فشار صفر میشه!اما ظاهرا مطالب رو خوندم فشار اکثر پکجها ثابت هست.رادیاتورها رو هم تماما هواگیری کردم.اما فایده نداشت.یعنی از 60 درجه به بالا کلی اب از شیر اضطراری تخلیه میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید
برای پکیج هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونید با خیال راحت از ابگرم پکیج استفاده کنید و آبگرمکن را خاموش کنید.و در مواقع ضروری که پکیج مشکل داره از آبگرمکن دیواری استفده کنید.نقل قول:
دستگاه را در حالت تابستونه قرار بدید و شیر آبگرم را باز کنید ببینید باز هم خاموش میشه یا این مورد فقط در حالت زمستونی پیش میاد.
در مورد مشکل دوم :
1- چقدر زمان میبره تا فشار از 1 به 3 برسه و شیر اطمینان عمل کنه؟
2- آیا وقتی هوا گیری میکنید رادیاتورها هوا دارن یا نه؟
3- آیا فشار در حالت تابستونی هم بالا میره یا فقط در حالت زمستانی این مشکل پیش میاد؟نقل قول:
بوتان پکیج خوبیه و خدمات خوبی داره ولی خدایش خدمات بوتان اصلاً قابل مقایسه با خدمات پکیج فرولی نیست.نقل قول:
ممنون. ولی منظورم اینه که جلوی خروجی آب گرم پکیج شیر گذاشتن و اصلا از آب گرم پکیج استفاده نکردن برای پکیج مشکلی نداره؟نقل قول:
ضمنا این درجه فشار پکیج بعضی وقتا از درجه اولش یه نیم باری بالا تر میره مثلا وقتی روی 1.5 تنظیمش می کنی چند ساعت بعد میبینی درجه روی 2 وایستاده و اگه شیر هواگیری حموم رو باز کنم مقداری هوای بد بو بیرون میاد و درجه کمی پایین میاد !! الان چند بار این اتفاق افتاده دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
به نظر من در طولانی مدت به مبدل اسیب میرسه(اگه دستگاه تک مبدل باشه)نقل قول:
شما که اینقدر اب مصرفی براتون مهم بود چرا دستگاه تک منظوره (دستگاهی که فقط به شما گرمایش رادیاتور بده) نگرفتید؟
آره دستگاه فرولی تک مبدل هست . برای آسیب نخوردن به مبدل اگه ماهی یه روز پکیج رو وارد مدار کنم چطوره؟ راستی مگه همچین دستگاهی هم هست(دستگاه تک منظوره (دستگاهی که فقط به شما گرمایش رادیاتور بده)؟ میشه یه کم در موردش و شرایطش توضیح بدی؟ حتما قیمتش هم ارزونتر از پکیجه؟
استفاده نکردن از آبگرم پکیج مشکلی ایجاد نمیکنه.فقط احتمال داره دستگاه زودتر رسوب بگیره.چون آب داخلش راکد میمونه و حرکتی نداره.
خیلی راحت متونید یک ارونت روی رادیاتور حمام نصب کنید تا هر وقت هوا گرفت به طور اتوماتیک از این شیر خارج بشه و دیگه هیچوقت فشار بالا نمیره.قیمت چندانی هم نداره فکر میکنم حدوداً 20 تا 25 تومن باشه. مارک پینتوسی از همه بهتره.نقل قول:
برای جلوگیری از رسوب شوفاژ و پکیج نظرتون در مورد فیلتر های پلی فسفات چیه؟
ممنون از جواب.
در حالت تابستونه درست کار میکنه چون تابستون مشکلی نداشتم.
در عرض 2-3 دقیقه فشار از 1 به 3 میرسه.
هوا گیری کردم.شوفاژها همه بی صدا داغ مشن و مشکلی ندارن.
در حالت تابستونه فشار نه کم میشه نه زیاد.
امروز یه چیزی فهمیدم، شیر اب داغ رو که نصفه باز میکنم دیگه خاموش و روشن نمیشه. اما اب خیلی کم و استحمام زجر اور میشه
ممنون از جواب.
در حالت تابستونه درست کار میکنه چون تابستون مشکلی نداشتم.
در عرض 2-3 دقیقه فشار از 1 به 3 میرسه.
هوا گیری کردم.شوفاژها همه بی صدا داغ مشن و مشکلی ندارن.
در حالت تابستونه فشار نه کم میشه نه زیاد.
امروز یه چیزی فهمیدم، شیر اب داغ رو که نصفه باز میکنم دیگه خاموش و روشن نمیشه. اما اب خیلی کم و استحمام زجر اور میشهنقل قول:
سلام
یک سوال در خصوص پکیج دیواری گلد ایران مدل GI-26 KP ، در حالت شوفاژ ،مشعل به مدت های کوتاه 10 ثانیه ای و متناوب روشن و خاموش میشود در صورتی که قبلا به مدت های طولانی مشعل روش می ماند تا به درجه حرارت مناسب برسد بعد اتوماتیک خاموش میشد ایا مشکل تنظیمات منو می باشد و یا مشکل سخت افزاری دارد. ممنون
یا آب توی مدارشوفاژ خوب چرخش نمیکنه ، یا اینکه مدار شوفاژ هوا داره.نقل قول:
به صرف اینکه تابستان مشکلی نداشته نمیشه گفت که توی حالت زمستانه خراب شده،و باید تست کنید بذارید روی حالت تابستان کار کنه بعد جواب بدبد.چون اگر 2 یا 3 دقیقه فشار بره بالا احتمال داره:
1- شیر پرکن خراب باشه.
2- منبع انبساط مشکل داشته باشه.
3- مبدل سوراخ باشه.
نقل قول:
دوستان یه اطلاعات در موردپکیج یونیکال ایتالیا میدید ؟؟
یک خبر جدید برای کسانی که قصد خرید پکیج دیواری را دارند.
گارانتی پکیج های فرولی از 3 سال به 4 سال افزایش پیدا کرد.
سلام
رادیاتور 120 فرولی خریدم 460 قیمتش مناسبه؟ گارانتیش فروشنده گفت 10 ساله و از تاریخ فاکتور خرید حساب میشه و برگ گارانتی دیگه ای نداشت. همینطوریه؟
ممنون.
من از تمام رادیاتورها هوا رو بصورت دستی خارج کردم (حالا بماند که تموم خونه رو به بوی گند کشوند) ولی باز هم بعد یه روز فشار یه کمی بالا رفت (حدود 0.3 بار ) و بعد هم دیدم باز رادیاتور حموم یه کم هوا داشت و حتما بقیه هم دارن!!!! دلیلش چیه ؟؟ طبیعیه تولید این قدر هوا ؟ آخه این پکیج رو هنوز یک ماه نیست نصب کردیم (فرولی f 32 ) !! به نظر شما زنگ بزنم نمایندگی؟نقل قول:
سلام جناب تعمیرکار.
برای یه ویلا تو شمال که هوای چندان سردی نداره، با متراژ حدود170 متر طبقه همکف و حدود 60 متر طبقه بالا به صورت وید دوبلکس که ارتفاع پذیرایی زیاده، پکیج چند کیلووات و چه تعداد پره مورد نیاز است؟
جنس رادیاتورها و مارک رادیاتورها چیه؟؟؟؟؟
مطمئن باش پکیج هیچگونه مشکلی نداره .
همینطور که گفتم بهترین کار اینه که یک ایرونت روی رادیاتور حمام نصب کنید اینجوری فشار پکیج دیگه خیلی بالا نمیره.
نقل قول:
سلام
یک پکیج 32 هزار برای 170 متر زیر بنا کفایت میکنه.اگر دیوارها و پنجره ها عایق باشه حدوداً 120 پره کافیه.در غیر اینصورت باید تعداد پره رادیاتورها را بیشتر کنید.نقل قول:
رادیاتورها بوتان ال پریمو هستند. منظور من اینه که سیستم پکیج ذاتا موقع کار تولید هوا می کنه؟ یا نه مشکلی در سیستم اگه باشه هوا بوجود میاد؟نقل قول:
اخه من زمستون قبل هم همین مشکل رو داشتم.اما با همون روش کم باز کردن اب باهاش کنار اومدم.
خودم میتونم این خرابیها رو تست کنم یا تعمیرکار باید بیاد؟نقل قول:
سلام اساتید گرامی
زود به زود روشن و خاموش شدن پکیج چه دلایلی میشه داشته باشه ؟