با سلام خدمت دوستان من در مرحله ای که sniper هستم و یک فردی با دوربین پیشم است اما نمیدونم باید چه کار کنم اگه میشه کامل راهنمایی کنید؟؟؟
Printable View
با سلام خدمت دوستان من در مرحله ای که sniper هستم و یک فردی با دوربین پیشم است اما نمیدونم باید چه کار کنم اگه میشه کامل راهنمایی کنید؟؟؟
نقل قول:
FIX
CRACK ONLYکد:https://www.rapidshare.com/files/3810919648/Battlefield.3.NFOFix_RELOADED.rar
کد:https://www.rapidshare.com/files/673629299/Battlefield.3.CRACK.ONLY_RELOADED.rar
دوستان توی جنگهای تن به تن... منظورم مشت و لگد و اینا هست بهم میگه E رو بزن . بعد میگه موس رو یه کاری کن ...|! میهش دقیقا بگید باید چکار کنم؟
این مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بازي فقط روي ويندوز 7 و ويستا جواب ميدهنقل قول:
جزئيات بيشتر اينجا
کد:www.igi-project.blogfa.com
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
نقل قول:
كرك هاي ديگه رو امتحان كن
لينك دانلود كرك
کد:www.igi-project.blogfa.com
خب وقتی میگه E رو بزن باید دکمه ی E رو کیبورد رو فشار بدی و وقتی هم عکس موس میاد باید با موس کلیک چپ کنی چند بار :11:نقل قول:
کسی رو xp اجراش نکرده.؟
اصلا راهی نداره.؟
دوستانی که مشکل انعکاس صدا رو دارن این کارو انجام بدن 120 درصد جواب میده:
قبل از هر چیز بازی رو اجرا کنید بعد دکمه های Alt+Shift+Delete رو بفشارید تا Task Maneger باز بشه سپس مطابق شک زیر عمل کنید:
سپس مطابق شکل زیر عمل کنید:
بعد از فشردن دکمه …Set Affinity مطابق شکل زیر صفحه ی کوچکی باز میشود:
حالا توجه داشته باشید با توجه به شکل بالا اگر این گزینه ها وجود داشتن ، تیک تمامی گزینه ها رو بجز گزینه CPU 0 رو بردارید تا صدای بازیتون بهمراه مشکل سیاهی صفحه حل بشه. و اگر مشکل حل نشد گزینه های دیگر رو تست کنید. این نکته مهم رو حتما مد نظر داشته باشید که در بریخ سیستمها ممکنه CPU 3 وجود نداشته باشد یا شاید بیشتر وجود داشته باشد پس به این نکته زیاد توجه نکنید.
منبع:کد:http://www.p30source.com/?p=1807#more-1807
راه حلی واسه هنگ کردنو ارور close پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گسی از دوستان این بازی رو روی سون 64 بیتی اجرا کرده؟
اگه اجرا کردین لطفا بگین با کدوم کرک؟
من اجرا کردم با کرک ریلودد...نقل قول:
گسی از دوستان این بازی رو روی سون 64 بیتی اجرا کرده؟
اگه اجرا کردین لطفا بگین با کدوم کرک؟
سلام
مال من مثل بقیه میخواد وارد بازی بشه اررو Close میده!
سیستمم خیلی بالاست مشکلی نداره
چیکار کنم راه حل؟؟؟؟؟؟؟
دوستان نرافزارGame Booster 3 رو دانلود کنید خیلی بازیهارو بهتر اجرا میکنه من خودم استفاده میکنم و خیلی راضیم:31:
از من سه تا دی وی دی هست من از کجا بفهمم که چه نسخه ای هست
چطوری میتونم drx 11 بازی کنم
لطفا به این 2 سوال پاسخ دهید؟؟؟؟؟؟
اگه نیاز به نصب داره، ریتیل هست و اگه نصب نمیخواد و فقط اکسترکت میشه ریلودد هست.نقل قول:
dx11 اولا باید توسط کارت گرافیکت ساپورت شه، دوما اینکه همراه بازی هست و باید نصب کنی. (البته ویندوز 7 داره خودش)
نبود؟نقل قول:
بعضی وقتا جای سفید کلا هیچی نیست!یعنی بیرنگه انگار بری میفتی پایین ولی زمینه!
سلام من وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم اینجوری میشه و دیگههمینطور که میبینید اینترنت و ویروس کشم غیرفعاله لطفا بگین باید چکار کنم؟کد:http://1.lped.comule.com/images/6d172404821f.jpg
یا باید کلیک راس بزنی یا چپنقل قول:
سلام مرحله تک تیرنداز رو پشت بام که در تهرانه باید چطوری رد کرد؟
سلام
لطفا یکی کمک اینه!
همه چی ابدیت کردم هم گرافیک و هم دایرکس ولی ارور زیر رو میده!
میتونه از کرک باشه اخه نسخه من اصلا کرک نداره!
البته رفیقم رو یه سیستم پاینتر اجراش کرد!
نقل قول:
شما در حين اجراي بازي به اينترنت وصلي
..... اگه ميخواي انلاي بازي كني قبلا از اجراي بازي برو اينترنت و از داخل بازي اينترنت رو انتخاب كن و انلاي بازي كن:8:
در ضمن tm رو هم پاك نكردي
............................
بيا اينجا بيشتر راهنمايي شي :کد:www.igi-project.blogfa.com
سلام
یکی هست یه کمکی کنه!
بازی من تو مرحله ای که تو یه ماشین وسط یه راه جنگلی یه ایست بازرسی گذاشتن بعد یهو درگیری میشه گیر کرده
درگیری ظاهرا شروع میشه وقتی از ماشین میای پایین تکسچرها قاطی میشن به جز گروه خودمون بقیه همه ناپدید میشن؟؟
قضیه چیه؟
میشه آنلاین بازی کرد با همین نسخه ای که دستمونه ؟
نقل قول:
داداش سلام منم مشکل شما رو دارم همه جاده ها و زمین هارو سفید شنون میده!!
من نتونستم گرافیکو آپدیت کنم بلد نیستم از دایوکتس هم چیزی سر در نمیارم فک کنم نسخه 9 باشه روش خیلی رو مخه!:41:
اگه کسی میدونه بگه به ما هم چجوری این مصیبتو درست کنیم :13:
جواب مارم بدین :دینقل قول:
من Directx 11 دارم سیستمم هم در حدی بالا هست که بدون مشکل رو Ultra بکشه بازیو!
سلام
یک مشکل دارم
صفحه کلید تعریف نمیشه
یعنی در حالتی که باید با جنگنده پرواز کنم ازم می خواد که فلپها را چک کنم ولی هیچ دکمه ای براش تعریف نشده و وقتی می خوام تعریف کنم سیستم قفل می کنه
چیکار کنم؟
نقل قول:
دکمه ای نمیخواد فشار بدی باید به بال چپ و بعد بال راست نگاه کنی
در اونجا که باید به چپ و راست نگاه کنی و میره روی مراحل بعدی هواپیما - در ضمن برای برخی نسخه های نصبی در هنگام بازی کردن تعریف موس و کیبورد وجود نداره - باید توی منوی اصلی بازی تنظیم کنی توی بخش تنظیمات موس و کنترلرنقل قول:
سلام من بازی رو روی ویندوز 7 64bit srvicepack 1 نصب کردم و جدیدترین درایور nvidia 285.62 رو هم نصب کرد و کارت گرافیکمم 9800gt 1gig است cpu دو هسته ای e7300 هست و 4gig ram ddr2 بازی روی تنطیمات ultra گذاشتم ولی مشکل لگ دارم و صدا هم یکذره مشکل داره خواهشن از دوستان اگر کسی بلده ما رو راهنمایی کنه خیلی مشکل لگ ضد حال میزنه
خب مگه مجبوري بزاري اون اخر بيار پايين :21:نقل قول:
دوستان این عکسا رو ببینید :
البته - بین v و a حذف کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://up.v-atandownload.com/images/tepgv5vpn59vbb65j39c.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://up.v-atandownload.com/images/61i97zylr3366waybp1t.jpg
دوستان این مشکل را چگونه برطرف کنم ؟
رو XP ريختي ؟نقل قول:
نقل قول:
اخه مشکله افت فرم ندارم مشکلم lag هست یعنی وقتی موس رو میچرخونی هی میپره مثل مشکل بازی call of duty black ops اگه اون بازی رو نصب گرده باشید منظور من رو میفهمید.
ايول به اين همه جواب !!!! واقعا شرمنده كردين منو !!!!نقل قول:
بازي رو تموم كردم غافل از يه جواب خشك و خالي ...
براي مشكل خودم راه حل پيدا كردم...
با وجود اين همه كمك دوستان ما هم خود كفا شديم در امر تخصص game ...
دمتون گرم!!!!
كارت گرافيكتو اپديت كننقل قول:
از اخرين نسخه ي DirectX استفاده كن
Nvidia physX هم اخرين ورژنشو بگير
اگه نشد ديگه رو تنضيمات پايين تر بزار
کاملا درسته تمامی درایورها برای دو بازی Battle و rage باید آخرین آپدیت باشه تا بطور کامل اجرا بشه - در ضمن اگر تنظیمات گرافیکی باز هم به مشکل خوردید در setting بازی تنظیمات را روی حالت AUTO بزار
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمای همه اون برنامه ها رو نصب کرده بودم ولی بازم لگ داره. حالا تنظیمات رو میارم پایینتر شاید درست بشه بازم ممنون.:27:
دوستان من تو مرحله ای که سوار جت هستیم و باید اون جسم سفید که وسط مستطیله رو بزنیم گیر کردم و هرچی میکنم زده نمیشه اگه کسی میدونه چطوری باید این مرحله رو رفت خواهشن بگه ممنون.
ممنون دوست مننقل قول:
اما به نت وصل نیستم!
این tm هم هر جا گشتم نبود که پاکش کنم!
این مشکل حل بشو نیس ....هر کاری بگید کردم درس نشد ک نشد اما تمومش کردم!نقل قول: