هرگاه بتوانیم از نیروی تخیل به همان اندازه استفاده کنیم که از نیروی بصری استفاده می کنیم هر کاری انجام پذیر است...کارلایل
Printable View
هرگاه بتوانیم از نیروی تخیل به همان اندازه استفاده کنیم که از نیروی بصری استفاده می کنیم هر کاری انجام پذیر است...کارلایل
عشق حیات عاشق را تشکیل می دهد و الا معشوق بهانه است... آلفونس کار
به خاطر داشته باشید که امروز همان فردایی است که دیروز درباۀ آن نگران بودید . از خود بپرسید اقلاً این چیزی که درباره اش نگرانم به وقوع خواهد پیوست یا خیر ؟
استرن
اگر قرار است برای چیزی زندگی خود را خرج کنیم ، بهتر آن است که آنرا خرج لطافت یک لبخند و یا نوازشی عاشقانه کنیم...
شکسپیر
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت توضیحش بدی !
آلبرت انیشتین
هنگامی که دشمنت در حال اشتباه کردن است ، در کارش وقفه نینداز .
ناپلئون بناپارت
مذهب چیزی است که مانع کشته شدن پولدار بدست فقیر میشود .
ناپلئون بناپارت
سرعت زیاد باعث زمین خوردن و باز ایستادن است. (ماری کوری)
----------
بدبخت آن قومی که سعادت خود را در ناکامی دیگران میبیند.(ابن خلدون)
----------
حتی تظاهر به شادی نیز برای دیگران شادی بخش است.(چارلی چاپلین)
اول شما را نادیده میگیرند .. بعد به شما می خندند ... یعد با شما مبارزه میکنند ... آنگاه شما پیروزید
گاندی
بردن ، همه چیز نیست ، اما تلاش برای بردن چرا...
لومباردی
اگر خاموش بنشینی تا دیگران به سخنت آورند بهتر از آنست که سخن بگویی و خاموشت کنند...
سقراط
از استثنائـات است که کسی را بـه خاطر آنچه که هست دوست بدارند . اکثر آدمها چیزی را در دیگران دوست دارند که خود به آنها امانت می دهند : خودشان را ، تفسیر و برداشت خودشان را از او...
گوته
افراد دانا کوشش دارند خود را همرنگ محیط سازند ولی اشخاص دیوانه سعی میکنند محیط را به رنگ خود در آورند ، به همین جهت تحولات و ترقیات اجتماع به دست دیوانگان بوده است...
آندره مورا
دنیا برای کسانی که فکر می کنند،یک کمدی و برای کسانی که احساس می کنند،یک تراژدی ست...
والپول
چارلی چاپلین : زندگی در کلوزآپ یک تراژدی و در لانگ شات یک کمدی است ...نقل قول:
عالی بود:11::11::11:نقل قول:
از دنیا فقط باید از یک چیز ترسید و آن ترس است.
(ناپلئون)
" هر اقدامي اگر بزرگ باشد، ابتدا محال به نظر مي رسد" .
كارلايل
تولدها همه یکجور هستند ؛ این زندگیها و مرگها هستند که متفاوتند.
(داستایوسکی)
کالون : شمشیر می تواند روح را از بدن جدا سازد ، ولی هرگز نمی تواند عقیده ای را از مغز کسی بیرون کند...
آبراهام لينكلن : من نمی دانم پدربزرگم که بود ، اما به این نکته بیشتر اهمیت می دهم که بدانم نوادۀ او چه کسی خواهد شد...
اُرد بزرگ : اگر به سخنتان پایبندید، نیازی نیست برای آن پوزش بخواهید...
نادر شاه افشار : گاهی سکوتم ، دشمن را فرسنگها از مرزهای خودش نیز به عقب می نشان...
تولستوي : ميان آدميان چيزي نيست جز ديوار هايي كه خود ساخته اند...
والتر لیمپن: هنگامی که همه مانند یکدیگر می اندیشند، در واقع کسی نمی اندیشد...
تا خم نشوید، کسی نمیتواند سوارتان شود...
دکتر مارتین لوتر کینگ
خطر خوشبختی در این است که آدم در هنگام خوشبختی هر سرنوشتی را میپذیرد و هرکسی را نیز...
نیچه
یا به اندازه آرزوهاتون تلاش کنید یا به اندازه تلاشتون آرزو کنید...
شکسپیر
راه نفوذ به دیگران ، فهمیدن آرزوهایشان است.
(دیل کارنگی)
فقر و پستی مادی،ملتی را تحریک به قیام نمی کند بلکه آگاهی دقیق مردم به این حالت است که منشا تحریک و پیدایش نهضتی می شود.
دکتر شریعتی:
اگر باطل را نمی توان ساقط کرد می توان رسوا ساخت اگر حق را نمی توان استقرار بخشید می توان اثبات کرد طرح کرد و به زمان شناساند و زنده نگه داشت.
با "کفر" می توان حکومت کرد، اما با "ظلم" نه!
*حضرت محمد (ص)*
آنها حق داشتند که عشق را بگذارند تا در کتاب بماند. شاید عشق توان زیستن در جایی دیگر را نداشته باشدویلیام فالکنر
نه... از پیغمبره دوست عزیز.. اینم عربیش:نقل قول:
الملك یبقی مع الكفر و لایبقی مع الظلم
فتح هند افتخاري نبود؛ براي من دستگيري متجاوزين و سرسپردگاني مهم بود که بيست سال کشورم را ويران ساخته و جنايت و غارت را در حد کمال بر مردم سرزمينم روا داشتند. اگر به دنبال افتخار بودم سلاطين اروپا را به بردگي مي گرفتم. که آن هم از جوانمردي و خوي ايراني من به دور بود.
- نادر شاه کبیر -
بدون آزادی حتی قبول خوشبختی توهین به هستی است.
اندیشه کردن اینکه چه بگویم ، به از پشیمانی خوردن که چرا گفتم.(سعدی شیرازی)
.
انصافا هم سخته که قبل از همه ی حرفات بتونی فکر کنی:31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:امیر جان لطفا بنویس از کی هستن...نقل قول:
:11::11:
من اینجوریش رو شنیده بودم:نقل قول:
" آنان که آزادی را فدای امنیت میکنند نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را "
بنیامین فرانکلین
استالین : مهم نیست به چه کسی رای می دهید ، مهم آن است که چه کسی رای شما را می شمارد
در کوهستان کوتاهترین راه ، از قله ای به قله ی دیگر است ؛ اما برای گذشتن از آن باید پاهایی بلند داشت.(نیچه)
.
.
چه کسی گفته است که دو خط موازی به یکدیگر نمی رسند؟ مگر آخرش را دیده است؟؟ —
مهدی ساعی
ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند. چه تلخ است قصه عادت!
"نوین رستم پور"