پ برا چی؟ این دو روز رو چیکار کردی؟ دیگه وقتی نمونده که:n04:نقل قول:
Printable View
پ برا چی؟ این دو روز رو چیکار کردی؟ دیگه وقتی نمونده که:n04:نقل قول:
به هر حال از شناختی که از خودم دارم الان بهترین کار نمونه سواله چون فردا یک طوری میشه که نمیدونم فرمولا چی بود کجا از چی باید استفاده کرد:n13::n02:نقل قول:
اگه در طول سال درس رو فهمیده باشی مشکلی نداری . خودم هم دو فصلم مونده :دینقل قول:
من اصلا از حرفای معلم یادم نمیاد نمیدونم سر کلاس چه غلطی می کردم و می کردیم :n08:نقل قول:
خلاصه کتاب هم نخوندیم الان میفهمم چقدر مهمه خدا لعنتت کنه گلواژه :n04:
همه اتفاقات دنیا تو این دو روزه افتاد...نقل قول:
امتحان کلاس زبانم هم با فیزیک همراه بود...خلاصه نمی دونم چیکار کنم...:n27:
فک کنم فقط برسم فرمولا رو حفط کنم و به حفظیا بپردازم...من نمیدونم چرا فیزیک هم دیگه حفظ کردنی داره؟؟؟؟:n13:
منم هیچی نخوندم تازه میخوام شروع کنم!!! خب ، فصل اول ترمودینامیک...
گفتی که تموم کردی:n24:
من از بس خوندم دیگه نمیخوام بخونم ... حالم از فیزیک بهم میخوره...نقل قول:
اصلا فلسفه ی این فصل 5 فیزیک چیه؟ من اون جریان متناوب اینا رو نمیفهمم خدا کنه زیاد ازش نیاد:n14:
فصل 5 نسبت به بقیه فصل ها نمره اش کم تره (فصل اول 4.5 نمره - دوم 4.5 - سوم 3.5 - چهارم 4.5 - پنجم 3)نقل قول:
جریان متناوب رو هم اگه میتونی یه بار دیگه بخون. اگه از کمک درسی خوندی ومتوجه نشدی از کتاب بخون
سلام امتحان خیلی آسون بود :دی از پارسال هم آسون بود!!!
جریان متناوب اومد ولی من نخوندم 0.5 نمره داشت :دی ، بجاش چیزای دیگه ای خوندم ^^:n12:
اصلا تعریفی نداشت :دیولی من بین فرمول ها تعریف می کردم :دی
هدف بعدی هندسه 2 :دی
تشکر از Hatak (علی جون) در رابطه با هندسه 2 !!!!
هیچی دیگه ری^دم:n14:
خییییییییییییییلییییییی آسووووووووووووون بود هورااااااا:n20:
من اومدم اون F=LIBSINA رو اشتباهی به جای سینوس نوشتم کسینوس اما از اون طرف اومدم آلفا رو گرفتم 90 تتا شده صفر:n02: یعنی دو تا اشتباه که دو اشتباه باهم باعث شده جواب درست دربیاد(فکر کنم) به نظرتون چه قدر ازش بهم میدن؟
از این روش هم جواب درست در میاد ممکنه تصحیح کننده فکر کنم که تو میخواستی مستقیم حساب کنی ولی توی دبیرستان غلت باید بگیرا قاعدتا بازم بستگی به تصحیح کننده دارهنقل قول:
بیشتر از ۱۳ نمیشم
شما چرا دیگه؟:n30:نقل قول:
سوال دانش آموز که اشتباه نوشتم،دقیقا نهایی پارسال تجربیها بود و من بدون توجه ازش گذشتم...
اصلا امتحان خوبی نبود:n28:
دوستان ول کنین دیگه بچسبین به بعدی ... چرا روحیه تونو داغون میکنین ؟!:n18::n15:
همه نمره مسئله ها رو می گیرم...فقط این توضیحیا...:n21:
نه عزیز من اشتباه به جای سینوس توی فرمول کسینوس گذاشتم اما از اون طرفم اشتباهی نود درجه رو صفر درجه در نظر گرفتم:n02: و از اونجا که سینوس 90 برابر کسینوس 0 هست جواب خیلی اتفاقی درست درمیاد:n02:نقل قول:
بیخیال:n06: بچسب به زبان و شیمینقل قول:
فرق نمی کنه جواب هردو درسته میاد. BILcos(90-A) = BILsinAنقل قول:
بچه ها چی خوندید تا حالا؟ من سه درس اول زبان و شیمی هم فصل اول تا سر_ استوکیومتری و زندگی
من که کلمه های زبان رو تموم کردم بعد از ظهر هم گرامرشو میخونم
شیمی هم اصلا نمیخونم چون به نظرم وقت خودش کافیه
بچه ها این پی دی اف گزینه ی دو هم راهنمایی های خوبی داره دانلودش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید حواسم نبودنقل قول:
پاک شود....
جاننننننننننننننننننننننن نننننن؟:n04:نقل قول:
اوکی هیچی پ پست منم پاک بشه
من که هنوز استارت زبانو نزدم
من اصلا زبانو نخونم 20 میشم!!! و نمیخونم!!! ببین 20 میشم! میدونی چرا؟ چون من فول فولم :دینقل قول:
دست کم نگیرین این امتحانو . شصت سواله . بی دقت پیش میاد .
19.75 هم بیست نمیدن :n09:
من هیچی نخوندم:n20:
حالا ببین من اینو دست کم میگیرم ببینم چی میشه :دی از 40 کم نمیگیرم^^ :n16:نقل قول:
من دیروز به خاطر سرماخوردگی خیلی بد کلا نتونستم هیچی بخونم
ولی امتحان بدک نبود و میشه گفت خوب میارم
یکم این ریدینگش گنگ بود ولی در کل بد نبود
به نظرم سوالات یه خورده کژتابی داشتن مثلا توی اون کلوز هم میشن گفت دیگه هدفی برای زندگی نداشت هم دلیلی برای زندگی کردن نداشت
یا ریدینگ سوال اول نفهمیدم منظورش این بود "ما فهمیدیم که چه طوری مصری ها کاغذ درست میکردن" یا "ما از مصری ها ساختن کاغذ رو یاد گرفتیم"
در کل امتحان خوب بود به نظرم...
امتحان بدی نبود،ولی نکته زیاد داشت،مثل اینکه هرچی به آخر نزدیک تر میشیم،امتحانات مفهومی تر میشن.
من فک کنم 19 بشم...اصلا راضی نیستم چون هیچوقت زبان کمتر از 20 نداشتم:n03:
چند سوال ایهام داشتن :Dولی در کل بین نوزده و نیم تا بیست میشم . باید پاسخنامه رو ببینم .