آقا سرویس مخابرات مازندران تو بعضی از شهرای استان مثل بابل سرعتش رفته رو 20 مگ،اینجا رو ببینید:sq_14:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
Printable View
آقا سرویس مخابرات مازندران تو بعضی از شهرای استان مثل بابل سرعتش رفته رو 20 مگ،اینجا رو ببینید:sq_14:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خیر احسان جان کیفیت خط شما عالی هست . با اینکه داون استریمت رو روی 4 مگ بستن ولی snr روی 33 که عالییه :20:نقل قول:
سلام
من داشتم مودم را دستکاری میکردم. یعنی یه سی دی داره که نصاب بهش توجه نکرد. ولی من گذاشتم تو لپتاپ و تنظیمات مودم را از روی آن دوباره ست کردم.
بعد چند ثانیه مثلث زرد پیدا شد. یعنی وایفای کار میکنه؛ ولی اینترنت وصل نیست.
حالا تو Status، IP Address و Gateway را نشون نمیده. کسی بلده کجا باید اینها را وارد کنم؟ هر نظری دارید بدهید، شاید به درد بخوره.
نقل قول:
یه سایتی بود که متاسفانه اونم پولی شد. چرا سرعتش بالا بود؟ چون خودش میرفت اکانت هیپ فایل میخرید و یوزر و پسووردشو میزاشت شما هم وقتی میخواستی فیلمو از هیپ فایل دانلود کنی میزدی رو پرمیوم دانلود و اون موقع برا من تو شب سرعت هیچ افتی نداشت. ولی لینک مستقیم که همون سایت میداد تو روز عالی ولی تو شب افتضاح بود. سایتش ال فیلم بود که الان باید پول بدی. هیپ فایل رو هم حذف کردن.
Lfilm40.in
,
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
اگر واقعا افت سرعت نداره ارزش داره شارژ vip بخریم به نظرم .... شما استفاده کردی ؟نقل قول:
اینی که دارم میگم مربوط به زمانی بود که لینک هیپ فایل میزاشتن و الان حذفش کردن و شده لینک مستقیم ال فیلم نمیدونم هم که VIP یش خویه یا نه!؟ متاسفانه در این مورد خرید وی ای پی تجربه ای ندارم.نقل قول:
من 2 مگ دارم از مخابرات معمولا شبی 3 تا 3.5 گیگ میتونم دانلود کنم ولی جدیدا سرعت پایین اومده اگر هم بخوای بیای مخابرات باید تو نوبت بایستی تا پورت خالی بشه سرعت دانلود من از uploadbaz.com حدود 280KB/S هستش (شب ساعت 2 به بعد)
سلام
بعد از ساعت رایگان باید مودم را خاموش کرد؟
من خاموش نکردم؛ همه ترافیکم را حساب کرده.
تعرفه نامحدود جدید تو سایت زدن.اگر اینجور باشه که عالیه.2 مگ نامحدود 60 تومن و 1 مگ 38.کسی اطلاعی داره و همچنین سرعت
دوست عزیز شما مطمئنی مخابرات اهواز دیدی ؟ :31: چون من الان رفتم و توی سایت و تعرفه های جدید ندیدم !! میشه سایتی که دیدی رو بدی ؟نقل قول:
پ.ن : الان دیدم توش جشنواره پاییزی گذاشتن . دقیقا قیمت های مخابرات تهران ! ولی یه سوال میمونه که این تعرفه ها دائمی یا نه ! چون زده از 1 آبان تا ۳۰ آذر ۱۳۹۱ . و قیمت 256 و 512 هم اشتباه زده 20 تومان ! 256 فکر کنم 11-12 تومان .
دوستان سریع مطلعمون کنید که درسته ثبت نام کنم.تو پنلتون هم نگاه کنید ببینید اضافه شده این طرح های نامحدود جدید یا نه
خوبه باید اینقدر باشهنقل قول:
نه مشکلی نداره. زمانی حساب میکنه که دانلودت از ساعت 6 بگذره. مثلا پنج دقیقه قبل خاموشش کننقل قول:
تو سایت که چیزی اضافه نشده.نقل قول:
بنظرتون من چجوری ثبت نام کنم؟(اس ام اس یا اینترنتی یا برم نمایندگی)
من زنگ میزنم 2020 خیلی مسخرس میگه نفر 3 هستی بعد میشم دوم بعد یهو میشم سوم.یا چند دقیقه روی 2 میمونم
الان وضعیت 128 نامحدود مثل قبلا که بچه ها میگفتن با 30-35 دانلود میکنه؟
کسایی که گواهی ندادن توی پنلشون همه جور سرعتی میشه انتخاب کرد؟
سلام
لطفا يكي از دوستان لينك ليست قيمتهاي مخابرات شهر اهواز رو بذاره ممنون
من زنگ زدم پشتیبانی. گفتند مسأله ای نیست. البته تو قسمت مصرف ترافیک را مینویسه . ولی حساب نمیکنه؛ حتا اگه از ساعت 6 بگذره. البته گفت خاموش کنی بهتره، ولی حساب نمیکنه.نقل قول:
اگر با نرم افزار Internet Download Manager یا همون IDM دانلود میکنید بهتره برید در قسمت Scheduler (آیکون شبیه ساعت) و در اونجا Start download رو از ساعت 2am و Stop Download رو تا 6am تنظیم کنید و تیک های زده شده رو مثل عکس زیر بزنید تا سیستمتون در زمان مشخص شده خاموش بشه و دیگه بعد از اون ساعت دانلود نکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر منظورتون اینه که( مودم بعد از خاموش شدن سیستم روشن بمونه ممکنه از ترافیک کم بشه؟)
جواب منفیه
من اصلا مودمم رو خاموش نمیکنم و الان هم کلی ترافیک(حدود 20 گیگ) تو سیستمم دارم D:
جدیدا چیزی اضافه نشده :sq_3:نقل قول:
تا تاریخ 1391.08.22
اولا زیاد به پشتیبانی اعتماد نکن. من یک ماه پیش زنگ زدم اول گفت نمیخواد بعد گفت هو خاموش کن بهتره. / نتیجهگیری اینکه چیزی نمیدونست / یکی از دوستان در صفحات قبل گفته بودن دانلودشون از ساعت 6 گذشته و همش حساب شده. من هم روی این قضیه این حرفو زدم. دوستمون اقای fokonish کاملا درست میگن. من چندین ساله که همین کارو میکنم.نقل قول:
جناب فوکونیشی که میگه خاموش نکنی هم مشکلی نیست.
نقل قول:
البته اگر منظورتون اینه که( مودم بعد از خاموش شدن سیستم روشن بمونه ممکنه از ترافیک کم بشه؟)
جواب منفیه
من اصلا مودمم رو خاموش نمیکنم و الان هم کلی ترافیک(حدود 20 گیگ) تو سیستمم دارم D:
خوب ثبت نام کردم و زنگ زدن و اطلاعات رو گرفتن و شماره حساب دادن.فردا پول رو ریختم تماس بگیرم باهاشون؟شماره پیگیری ثبت نام داد.از کجا پیگیری کنم؟
راستی سوال کردم گفتن این تعرف های نامحدود جدید برای استان شما نیست.گفتم سرعت بالاتر بخوام گفتن باید جواز کسب خودت یا برادرت یا یه آشنایی بدی.دقیقا باید برای سرعت بالاتر باید کپی جواز کسب بدم یا خودش رو؟کارت ملی طرف رو هم میخواد؟اصلا کلا چطوری هست؟
بنظرم بِری دفتر مرکزیشون و از یه آدم کار بلد بپرسی بهترهنقل قول:
به پشتیبانی هم اطمینان نکن،اینا حرف میزنن رو باد هواست D:
من خودم زنگ زدم ازشون پرسیدم که ترافیکم رو که استفاده نکردم ممکنه صفرش کنن
گفت اره فلان تاریخ صفر میشه! منم رفتم نصفشو مصرف کردم و دوباره زنگ زدم که مطمئن بشم ایندفه یکی دیگشون گفت نه صفر نمیشه :|
خلاصه این چیزا رو حضوری بپرسی بهتره
قیمت اون سرعت که نیاز به جواز داره رو هم واسمون بزار :)
مودم رو خاموش نکنی که مشکلی پیش نمیادنقل قول:
ولی سیستمت رو بزار روی Auto Turn Off که خاموش بشه و ترافیکت رو نخوره
سرعت دانلود واسه شما هم افت کرده ؟؟؟
پیج خوب باز میکنه اما سرعت دانلود خیلی کمه ......
من 26 ام که اینترنتم تموم میشه از مخابرات برای همیشه فرار میکنم
مخابرات خوزستان داره یک کلاهبرداری بزرگ انجام میده .
من یک مگ از پارس انلاین دارم دانلودم کمتر از 250 نیست بعضی موقع ها 300 میرسه
مخابرات هم یک مگ دارم سرعت دانلود در بهترین شرایط 60
امروز هم هر 20 ثانیه قطع میشد
5 ماه پیش به پشتیبانی میگم چرا سرعت پایینه میگه تا چند روز اینده درست میشه
الان 6 ماه گذشته درست نشده
مسخرشو درورده
بله کاملا درسته ....نقل قول:
من ۲ مگ هستم اما با سرعت ... دانلود میکنم ....مسخرس :sq_6:
حیف امیدیه پارس آنلاین نداره وگرنه از این مخابرات فرار میکردم .....:sq_3:
دوستان اگه میشه سرعتاتون و سرویستون رو بنویسید. من تا یک ماه پیش عضو بودم سرعتا خوب بود.
من پول بت نام رو ریختم و اسکن فیش ها رو فرستادم به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما دیگه خبری نشد.2020 هم زنگ میزنم همیشه 5-6 نفر تو صف هستن و اصلا نوبت من نمیرسه.چکار کنم برای تکمیل ثبت نام؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 512. افتضاح شده. دلمون خوش بود از وایمکس اومدیم ADSL. این خرابتر شده. تو این مملکت روی هیچ چیز نمیشه حساب کرد.
آپلود را ببینید؛ مسخره است!
من قبلا 1 مگ داشتم به خدا شبی (در تایم رایگان ) 3 تا فیلم با کیفیت خوب دانلود میکردم ....
الان افتضاح شده ......
سرویس 2 مگ من :
سرعت در روز قبلا تا 300
سرعت فعلی 90 تا 100:sq_10:
تنها راهی که وجود داره اینه که همه از مخابرات بریم !
اینطوری خودش متوجه میشه که چرا رفتیم
واسه اونایی که میخوان برن پارس آنلاین
من قبلا هم شاتل بودم و هم پارس آنلاین
جفتشون اول سرعتشون خوب بود،بعد گند زدن بهش
پارس آنلاین الان سرویس 2 مگ نداره
ترافیکش هم میده 5000تومان به ازای هر 1 گیگ که تو مخابرات 3500 هستش
ولی مخابرات پشتیبانی نداره! برعکس شاتل و پارس
عجله ای کار انجام ندید
زنگ بزنید به شرکت کیش اواسیس که الان کار مخابرات رو داره انجام میده،بگید میخواید برید ازشون شکایت کنید
تهدیدشون کنید
چه میدونم
ولی عجله ای پورتتون رو تحویل ندید،چون دیگه راه برگشتی نیست و خیلی ها تو نوبت هستن که واسشون پورت خالی بشه(اهواز)
به تاپیک پارس آنلاین هم یه سر بزنید قبل از رفتن
حالا باز خوبه دوستان میتونن برن جاهای دیگه سرویس بگیرن .
متاسفانه ماهایی که فیبر نوری هستیم باید بامخابرات بسازیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مخابرات ک انقدرهام بد نیست من که 128 نامحدود دارم با سرعت 35 قبلا هم 256 با سرعت 116 داشتم
اینکه با سرویس 256 با سرعت 116 دانلود میکردی ،اوایل راه اندازیش بود یا جدیده ؟نقل قول:
چون اینا خودشون میگن سرعتشون 10 به 1 ــه ! :31:
خوب من خطم رانژه شده و چراغ ADSL روشنه. یوزر و پسورد رو پشتیبانی میده؟VPI و VCI چنده؟
vpi,vci - 0,35 هست، یوزر و پسورد رو نصاب میده.نقل قول:
یادش بخیر وقتی تازه از پارس آنلاین جدا شده بودم و به مخابرات پیوستم،مثه این آدمای عقده ای که تاحالا اینترنت پرسرعت ندیده باشن شده بودم و این موضوع موقعی در من تشدید شد که فهمیدم ترافیکم نامحدوده! بله درست فهمیدید ...اون زمان که در حال تغییر سیستماشون بودن، به مدت 2 ماه فکر کنم که من از اینترنت نامحدود 1 مگ استفاده میکردم واینجاس که بگم ،زدم دهنه اینترنت رو بصورت کلاسیک جر وا جر دادم بصورتی که کارت گرافیکم که صبح تا شب روشن بود به فنا رفت :D اوایل عذاب وجدان داشتم ولی الان ؟ نــــــــــــــــچ
عزیزم من یک ماه پیش که 128 نامحدود داشتم سیستم یک هفته بی وقفه روشن بود تازه سیستمم چهار سال پیش بستم. هیچ مشکلیم به وجودنیومد. (البته درب کیس رو باز کردم تا هوا راحت در و بدل بشه) _ فقط جنس های قدیمی خوبن _ باور کنیننقل قول:
البته بعدها فهمیدم مشکل از فن ش بود.نقل قول:
وخازن هایی که ترکیده بودن.
ولی خداییش خیلی هم کار کشیده بودم ازش.
در هر صورت از بحث خارج نشیم.امروز بعداز دو هفته برگشتم خونه و میخوام یه دل سیر سریال و فیلم دانلود کنم واسه ذخیره 3روز دیگه که باید برگردم امیدیه سر کار.ببینیم سرعت چطوره.نتیجه رو اعلام میکنم واسه شما دوستان...