خدا به همتون صبر بده . . .
Printable View
خدا به همتون صبر بده . . .
نیگاه کنه !نقل قول:
با تمرکز بخووون !
یه دفه همه چیزو نخون ! ! !
نقل قول:منبع:نقل قول:
حذف و اضافه!
دوست من، سلام
کتاب درسی شیمی پیشدانشگاهی یه تغییرای جزئیای داشته که با توجه به اون ما باید چندتا تغییر کوچولو توی کتاب پیش (۱) ِ مون بدیم. اصل تغییر کتاب درسی توی بحث فرایند هیدروژندارشدن اتنِ. متأسفانه یا خوشبختانه کتاب درسی هر سال این فرایند رو یه جوری میگه!
این بار هوس کرده که این فرایند رو ۵ مرحلهای بگه (پارسال گفته بود ۴ مرحله). به جز این تغییر، چندتا تغییر دیگه هم توی شکلها و نمودارهای کتاب داشتیم که نه روی یادگیری مؤثره و نه در جوابدادن به تستها.
ما با توجه به این تغییر کتاب درسی، تغییرات کتاب شیمی پیش (۱) خیلی سبز رو توی این فایل پیدیاف آوردیم که میتونید ببینید و توی کتاباتون تغییر بدین. مواردی که ترام قرمز دارن، باید حذف شن و اونایی که با رنگ سبز نوشته شدن مطالبی هستند که باید اضافه شن.
البته ما چون کتابمون قبل از اومدن کتاب درسی چاپ شده بود، نتونستیم توی خود کتاب عوضش کنیم وگرنه تو چاپهای بعدی حتماً عوضش میکنیم. قربون همهتون برم من!
PDF تغییرات شیمی پیشدانشگاهی ۱
کد:http://www.blog.kheilisabz.com/wp-content/uploads/2011/10/Changed-Shimi-Pish-11.pdf
تو اون پی دی اف تغییراتش هست... :31:کد:http://www.blog.kheilisabz.com
دوستان یه سوال ،
من سال سوم هستم و قلمچی میرم ، اما با راه حل های تشریحی اصلا امکانش نیست که بشه به همه ی سوالات تخصصی پاسخ داد یا حداقل همشون رو یه دور خوند ، مثلا من توی شیمی همه ی سوالهارو کامل بلد بودم اما برای هر سوال 3-4 وقت لازم بود که اینجوری 10 تا تستش رو هم نمیشد حل کرد !!! برای این آزمون ها چیکار کنم ؟ وقت خیلی کمه !
فصل یک شیمی 2نقل قول:
با مبتکران هم دارم پیش میرم
تنها قسمت فرارش همون دانشمندان و کارهایی که کردن هستننقل قول:
اگه با مبتکران تست ( قهوه ای رنگ ) پیش برین دلیلی برای فراموش کردن نداره . خود کتاب بخش تست های تلفیقی داره و تست های کنکور هم در بخش آخر کتاب هستن دلیلی برای فراموشی ندارین . حتما مرور نمیکنین مطالب رو :)
در ضمن بهتره در مورد دانشمندا و کارهایی که کردن بیاین از نت هم تحقیق کنین که مثلا رادرفورد چطور آزمایش رقه طلا رو انجام داد و چادویک چطور نوترون رو کشف کرد و ....
راستی یه نکته هم در مورد فصل 1 بگم که توی متن درس به طور صریح نیومده ولی کاشف عدد اتمی رو باید رادرفورد در نظر بگیرین نه موزلی
ممنون ! دستت درد نكنه !نقل قول:
ولي گويا لينكش خرابه امتحانش كن !
ممنون دوست مننقل قول:
تنها قسمت فرارش همون دانشمندان و کارهایی که کردن هستن
اگه با مبتکران تست ( قهوه ای رنگ ) پیش برین دلیلی برای فراموش کردن نداره . خود کتاب بخش تست های تلفیقی داره و تست های کنکور هم در بخش آخر کتاب هستن دلیلی برای فراموشی ندارین . حتما مرور نمیکنین مطالب رو
اتفاقا منم با همین کتاب پیش میرم .
خودمم احساس میکنم هفته ای 1بار مرور داشته باشم شاید به قولی ملکه ذهنم شه.
جاويد جان اگه خيلي با دقت خط به خط حفظش كني واقعا جواب ميده !
تو هم ميتوني !با دقت بخونيش بع ار رويه مبتكران تست هاي ميكروطبقه بنديش رو بزني دو بار تمومه !
خيلي راخت ميتوني ياددش بگيري با هم قاطيش نكني !
پیشم.....نقل قول:
یعنی کلا بیخیال تشریحی و امتحانای تشریحی مدرسه شم؟؟؟؟امتحانای اخر سال هیچ اثری تو کنکور نداره؟فقط نمزه ی قبولی میخان؟؟نقل قول:
کسی شیمی پیش1 مبتکران نوبت چاپ 92 الی 106 رو اگر داره لطف کنه بگه که این اصلاحاتی که وبلاگ خیلی سبز گفته در این کتاب اعمال شده یا نه؟مرسی
تشریح رو فقط برای قبولی بخونین کافیهنقل قول:
فقط تست :)
منم از همین میترسم . . .نقل قول:
یعنی کلا بیخیال تشریحی و امتحانای تشریحی مدرسه شم؟؟؟؟امتحانای اخر سال هیچ اثری تو کنکور نداره؟فقط نمزه ی قبولی میخان؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
برای من که سالمه...خودم از این جا دانلود کردم.الانم دوباره تست کردم.سالمه :31:
به هر حال براتون آپ کردمش:
:11:کد:http://up8.--------.com/images/fjk4u97dqc0ca1as0tyx.rar
دوستان کسی منت نمیزاره جواب بده ؟نقل قول:
خدایی در گفتوگو با فارس خبر داد:
تأثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 91
خبرگزاری فارس: قائممقام سازمان سنجش آموزش کشور از تأثیر مثبت 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 91 خبر داد.
خبرگزاری فارس: تأثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 91
ابراهیم خدایی، قائممقام سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس از آخرین مصوبه کارگروه کنکور مبنی بر تأثیر مثبت 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 91 خبر داد و گفت: بعید است که در مهلت باقیمانده تصمیم جدیدی در این زمینه اتخاذ شود.
به گفته وی ثبتنام کنکور 91 از 16 آذرماه آغاز میشود و داوطلبانی که تا این تاریخ موفق به دریافت دیپلم خود نشدهاند میتوانند در بهمنماه ثبتنام کنند.
سلام کسی ازمون گاجی هست؟
این ازمونش چطور بود؟
امسال هم تاثیر 25 قراره اعمال بشه اونم مثبت ؟ :31: دلم میخواست بگم که کجام عروسیه ولی مقررات فروم اجازه نمیده :31:
خیلی خوشحالم
راستی امروز آزمون اول گزینه دو بود . انتظار داشتم فیزیک و شیمی بالای 70 باشم که جفتشونم روی یه اشتباه بچگانه که پارسال هم در آزمون اول مرتکب شده بودم ( فراموش کردن وارد کردن سوالات آزمون پایه در پاسخبرگ ) فکر کنم درصدهام دور و بر 30-40 باشن . البته تقصیر رو گردن چیزی نمیندازم چون باید پاسخنامه رو یه بار مرور میکردم که مثلا گزینه ای مخدوش نباشه و ..... و متوجه میشدم که در بخش دروس اختصاصی پاسخ های سفید زیادی وجود دارن
ریاضی و زمین شناسی و عربی و ادبیات رو که اصلا نخونده بودم و فعلا هم برنامه ای براشون ندارم :)
زبان رو 100 زدم و دینی رو فکر کنم 89 زده باشم و زیست هم احتمالا بالای 75 باشه
کارنامه تا یکی دو ساعت دیگه میاد رو سایت . چه سایتی برای آپلود عکس دارین که کارنامه رو بتونم بزارم ؟
من کتاب شیمی مبتکران و فایل پی دی اف خیلی سبز رو مقایسه کردم تفاوت چندانی نداشت فقط باید قبل از «سپس رادیکال اتیل تولید شده ..» نوشت مرحله چهار و مرحله چهار رو هم کرد مرحله پنج
کسی هست یه اسکرین شات از این صفحه کتاب بگیره؟
کدوم بهتره:خواهش می کنم حتما راهنمایی کنید
1.زیست 80 ٪ + ریاضی0 ٪
2.زیست 60٪ +ریاضی 20٪
حالت اول خیلی بهتره چون بخوایم تسهیم به نسبت بکنیم 20 تفاضل برای این دو مورد یکسان نیستنقل قول:
حالت دوم حدود 85 درصد حالت اول ارزش داره
پس این تراز چطوری حساب میشه؟؟؟بالاخره درصد مهمه یا تراز؟؟نقل قول:
نقل قول:اشتباه می کنید. حالت دوم به مراتب بهتر هست. هیچ درسی رو تو کنکور به هیچ عنوان سفید نگذارید. در من الان بحث درمورد درصد خیلی زود هست. الان فقط بخونین و برین آزمون بدین و تا جایی که میتونین سوال ها رو جواب بدیننقل قول:
اگر هم شک دارید با تخمین رتبه گزینه 2 چک کنید.( آزموناش که به درد نمی خوره اما تخمین رتبش خوبه :31: )
من همه رو زدم 50 ریاضی 0 زیست 80 رتبه 1800-2000 اما همه 50 ریاضی 20 زیست 60 رتبه 1000-1200
تراز اما هر سال نسبت به بفیه تراز داده میشه الان فقط بخونین اگه دیدین توی یک درسی ضعیف هستین فصل های آسون رو فعلا بخونیننقل قول:
آقا من گیج شدم:2:یکی مستند راهنمایی کنهنقل قول:
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
ریاضی تجربی فصلهای آسونش رو میشه بگیدنقل قول:
نخیر شما اشتباه میکنیدنقل قول:
اگر ضریب ریاضی با زیست برابر بود اونوقت حق با شما بود ولی ضریب زیست حداقل 2 برابر ریاضی هست
یعنی این 20 درصدی که از زیست کم شده بالای 40درصد ریاضی ( و همینطور فیزیک ) ارزش داره
برادر من درصد رو که حساب نمی کنن تراز ملاک رتبه بندیه. فرق تراز صفر با 20 خیلی بیشتره تا 60 تا 80 اون قدر بیشتر که ضریب رو کاملا میپوشونه.نقل قول:
تخمین رتبه گزینه 2 هم حرف من رو تایید می کنه مشاور های حسابی هم همین رو می گن.
من مستدل حرف زدم (تخمین رتبه گزینه 2) اما شما غیر مستدل. (بازم میگم درصد ملاک نیست ملاک ترازه. جون من این بار رو الکی بحث نکنین وقتی حرف حق می شنوید خاشع بشید)
یا حق
من رشتم ریاضبه. تو ریاضی که لگاریتم و تصاعد از ریاضی آسون بود تجربی رو نمی دونم.نقل قول:
سال سوم بیشتر باید تشریحی کار کنید چون امتحان های نهایی که میدین تو کنکور تاثیر میدن! (البته این تاثیر مثبت رو که نه خودشون میفهمن چیکار میکنن نه ما فهمیدیم چی شد!:31:) ولی بعد از اینکه تشریحی خوب کار کردین بعدش برید سراغ تست! درسهای مهم رو سعی کنید بعد از تشریحی خوندن زیاد تست بزنید مثل حسابان یا فیزیک! چون اگه این جور درسها رو از الان تستی هم کار کنید سال پیش دانشگاهی کارتون راحت تر هست! نگران کم اوردن وقت و احیانا تراز نه چندان بالای کانون هم نباشید! من همکلاسی دوران دبیرستانم سال سوم کانون میرفت. ترازاش حدود 5500 تا 6000 بود. اون هم بیشتر تشریحی کار میکرد ولی درسهای مهم رو مثل فیزیک یا حسابان زیاد تست میزد. نتیجش این شد که معدل کتبی سال سومش 19.30 شد و توی حسابان و فیزیک هم قوی بود. تا سال سوم رو تموم کردیم شروع کرد به تست زدن! دیگه هر چی تست تو دنیا وجود داشت میزد! سال پیش دانشگاهی هم همش تست میزد و دیگه اصلا تشریحی نخوند چون برا ما نمره پیش دانشگاهی تو کنکور تاثیر نداشت(فکر کنم هنوز هم برا شما نداره) البته تست میزد نه اینکه تستی حل میکرد درس رو کامل مفهومی یاد میگرفت و خوب کتاب و جزوه رو میخوند و بعدش شروع میکرد تست زدن. معدل پیش دانشگاهیش خیلی بالا نشد اما به جاش رتبه دو رقمی کنکور شد. البته سال پیش دانشگاهی واقعا زحمت کشید. سوالهای کنکور کاملا مفهومی هست. پس اول خوب درس رو یاد بگیرید بعدش تشریحی کار کنید فعلا ، بعدش تست بزنید. محاسبات رو که انجام میدین با سرعت بالا انجام بدین اگه حتی سوال رو به روش تشریحی حل کنید اگه سرعت نوشتنتون بالا باشه میتونید درصد خوبی کسب کنید تو آزمون ها و هم تو کنکور. ولی الان حتما بعد از تشریحی خوندن تست هم کار کنید به خصوص تو درسهای مهم مثل فیزیک و حسابان و ... برا این باید تشریحی هم کار کنید چون برا امتحان نهایی خوب بلد باشید که چطور تشریحی بنویسید. ولی درسها مهم رو تست هم بزنید که هم سال دیگه کارتون راحت باشه هم این درسها رو باید از الان تستی هم یاد بگیرید. یعنی با یه تیر دو تا نشون بزنید!:31: البته اینا نظر من بود. موفق باشید...:11:نقل قول:
شما میتونید توی آزمون های آزمایشی امتحان کنید یه درس رو یه بار صد بزنید یه درس رو صفر. دفعه بعدش یه درس رو 50 بزنید یه درس دیگه هم 50. میبینید که ترازتون در حالت دوم بیشتر میشه چون یه درس صفر خیلی تراز رو میکشه پایین. به هیچ وجه یه درس رو نباید تو کنکور صفر بذارید! (مگر همون زمین شناسی! که من رشتم ریاضی بوده زیاد خبر ندارم از تجربی!) به هر حال هر درسی یه مقدار سوال خیلی ساده میدن که بقیه راحت حل میکنن اگه درس رو صفر بزنید ترازتون رو خیلی میکشه پایین چون بقیه تونستن حداقل چند تا حل کنن. به نظر من هم اگه یه درس رو صفر نزنید خیلی بهتره! حداقل سوالهای سادش رو حل کنید! یا با افزایش سرعتتون اون درس رو حتی یه درصد نسبتا خوب بزنید و درسی که قوی هستید رو عالی بزنید. به هر حال من از هر کی شنیده بودم هم میگفت هیچ درسی رو تو کنکور صفر نذارین! اینا هم باز نظر من بود...نقل قول:
آقا من گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی مستند راهنمایی کنه
:11:
به نظرم منم هیچ درسیو سفید نذارید.( حداقل اگه به رشته خوب و دانشگاه سراسری فکر می کنید اینو از ذهنتون بیرون کنید )
مطمئن باشید درسی که حتی هیچ چیزی ازش نمی دونید یه جزوه خوب ازش مطالعه کنید + حل تست های کنکور سال های قبل به راحتی می تونید بالای 20-30 درصد بزنید .(همه درس ها ارزش وقت گذاشتن دارن و به اندازه کافی هم همتون وقت دارید )
پیش داوری در مورد هیچ درسی نکنید .
تو شهر ما که منطقه 3اه یکی از بچه ها ریاضی 0 گذاشته بود بقیه رو 80 زد رتبش شد 50 ! البته زیست رو 90 زد
بچه ها شیمی 3 به نظرتون مسئله هاش مثل محدود کننده و درصد خلوصو اینارو حذف کنی بهتر نیست؟
اگه ریاضی رو با حداقل خوندن و وقت گذاشتن ( چه قبل از کنکور چه سر جلسه ) می تونست 20-30 درصد بزنه با این حساب رتبه بهتری کسب می کرد . ( البته در قبولی رشته فرقی نداشته ) ولی خب در کل به موضوع نگاه کنی برای فرد معمولی خیلی بهتره که سفید نده .نقل قول:
اگه محاسبات ذهنی و نوشتنیتون سرعت خوبی داره با اون روش تناسب + حل زیاد مسئله میشه امیدوار بود به حل تست ها سر کنکور .نقل قول:
برای کنکور ریاضی که کلا باید محاسبات سریع داشته باشید از ماشین حساب اصلا و ابدا استفاده نکنید حتی توی مسائل روزمره .
نه نظر من هم به نظر دوست بالایی مون نزدیکتره :27:نقل قول:
ضمن اینکه اگه میخواین این کار رو بکنین حداقل تعارف و تمارین بنیادیش رو تمرین کنین چون توی شیمی پیش دانشگاهی این مبحث رو به طور کامل لازم دارین
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
مگه این بحث تراز مال دانشگاه آزاد نبود ؟
یعنی مال سراسریه ؟؟
لططفا اینو دقیق توضیح بدین
مرسی
سلام
با عرض معذرت از سجاد عزیز به خاطر آن شدنم ! :دی
بچه ها یه سوال فوری پیش اومده برام
ثبت نام سراسری اینترنتی دیگه ؟ چه مدارکی میخواد دقیق ؟
مدرسه ما کارنامه دیپلممونو هنوز ندادن بمون !
از طرفی من نه اسکنر دارم نه کامپیوتر ! (با موبایل آن میشم ) . کافی نت هم میشه رفت ؟ طرف کد داوطلبی اینا رو اگه برداشت یهو بدبخت نشیم ؟
بعد از کجا میشه فهمید ثبت ناممون درسته و کامل انجام شده ؟
ممنون
سلامنقل قول:
واقعا که !!!
یعنی تو مدرسه شما کسی ثبت نام نمی کنه فقط تو ثبت نام کمی کنی!!!!
مدارکش تا اونجا که یادمه یه کد برای هر دانش آموز هست (نمرات امتحان نهایی) اونو اینترنتی میگیرین بعدش میری پست بانک یه چیزی میخری:31: بعدشم یه قطعه عکس اسکن میکنی!!! بعدش ثبت نم
به همین سادگی
من خودم کافی نت ثبت نام کردم چون مثه بعضیا نت نمیومدم کامپیترمو برداشته بودم :31: مشکلی نیس بری کافی نت فقط خودت انجام بده
موفق باشی
راستی تو پ خ اسم پشتیبان ویژتو برام بفرست
این چندمین باره سوال می کنم برای ریاضی تجربی چی بخونم و چه مبحثی که بتونم 5 تا تست سالم بزنم.تورو خدا یکی کمک کنه:2:
برای ثبت نام فقط کد دانش آموزی و شماره ملی لازمه . کد دانش آموزی همون سریال قرمز رنگ شناسنامه تون هست و توی کارنامه هم قید شده .نقل قول:
کارنامه لازم ینست ولی شما میتونین از دفتردار مدرسه یه کپی از وضعیت بگیرین ( که یه کاغذ آ4 هست و همه نمراات از اول دبیرستان توش قید شده ) و باهاش بررسی کنین که نمراتتون توی سایت سنجش هنگام ثبت نام فر نکنه با اون نمرات
وقتی کد ره گیری بهتون داده بشه اونوقت ثبت نام تکمیله . چرا اتفاقا کافی نت ممکنه برای سوء استفاده و فضولی و کرم ریختن و ... این کار رو بکنه . شما همون گوشی موبایل رو وصل کنین به کامپیوتر و باهاش بیاین اینترنت و ثبت نام کنین .
از الان هم یه چیزی بگم بچه ها که کداعتباری ثبت نام رو فقط از پست بخرین از اینترنت نخرینش . پارسال من از اینترنت خریده بودم ولی کد اشتباه بود خود سازمان سنجش رو هم متقاعد کردم که کد اشتباهه ولی کد جدید بهم ندادن فرستادنم دنبال نخود سیاه وقتی رفتم از پست کد جدید گرفتم و ماجرا رو براشون تعریف کردم گفتن که یه مورد دیگه هم مثل من داشتن :19:
آمار= 2-3 / تصاعد=1/لگاریتم =1/ آنالیز ترکیبی و احتمال =2-3نقل قول:
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
ریاضی مهر و ماه بخون! عالیهنقل قول:
امار کتاب چی بخونیم کل کتاب رو حفظ کنیم جزوه گزینه جوان رو دارم مختصر و مفید کفایت میکنه!؟یا کتاب بخرم؟تست چی کار کنم!کتاب بخرم؟:31:بعضا فراموش می کنم که هست!
من که پارسال این فصل رو نخوندم امسال هم فعلا علاقه ای به خوندن این فصل ندارم مثلا استوکیومتری نمی تونم واکنش ها رو بنویسمنقل قول:
شیمی درسی هست که می شه نمره کامل هر چی خوندی رو گرفت! مثلا من فقط پارسال دوم و پیش رو خوندم 63 درصد زدم فقط یک غلط و یک سفید! فقط استوکیومتری 4-5 سوال می یاد یعنی می شه بدونش 90 درصد زد
برای امار گاج یه کتاب خیلی کم حجم داره که خوبه در جلد دوم کتاب دیفرانسیل خوشخوان هم اورده شده که اون هم خوبه به نظر من بخونی خوبه 1 سوال هم 1 سوالهنقل قول: