ممنون خيلي جالب بود ...
هيشكي عادل نميشه
Printable View
ممنون خيلي جالب بود ...
هيشكي عادل نميشه
فردانيوز
در جريان نيمه نخست ديدار دو تيم استقلال اهواز و صنعت نفت آبادان هواداران دو تيم به شدت با يكديگر درگير شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، 15 دستگاه اتوبوس از آبادان، هواداران تيم صنعت نفت را به اهواز بردند تا مسابقه اين تيم برابر استقلال اين شهر را از نزديك تماشا كنند.
-فيروز كريمي سرمربي تيم استقلال اهواز كه با راي كميته انظباطي محروم شده است از جايگاه ويژه اين مسابقه را نظاره مي كرد.
-مدير عامل باشگاه استقلال اهواز (شهرام شفيع زاده) بار ديگر در ورزشگاه حضور نداشت.
-در جريان نيمه اول درگيري شديدي بين هواداران دو تيم ايجاد شد و يكي از تماشاگران به ضرب چاقو مضروب و با آمبولانس به بيمارستان منتقل شد.
به گزارش خبرنگار مهر، ورزش به خصوص فوتبال در سال های پیش از 1334 در قالب مسابقاتی متمرکز با حضور قهرمانان رشته های مختلف در کشور برگزار می شد.
در آن زمان فوتبال ایران با ساختاری به نام لیگ یا مسابقات باشگاهی غریبه بود و فوتبال تنها در قالب مسابقات استانی و یا رقابت بین قهرمانان استان ها در سراسر کشور انجام می شد.
شاید یکی از قدیمی ترین مسابقاتی که در تاریخ فوتبال ایران به ثبت رسیده است، دیدارهای متمرکزی بود که در سال 1339 شمسی برگزار و با قهرمانی شاهین آبادان به پایان رسید.
این رقابت ها در 6 گروه برگزار شد و تیم های برتر هر گروه به دیدارهای پایانی راه یافتند اما چون اکثریت تیم های حاضر در این مسابقات منتخب استانها بودند، نمی توان نام آن را رقابت های باشگاهی یا لیگ نهاد. دوسال بعد دارایی فاتح چنین تورنمنتی شد و در سالهای 1346 و 1347 پاس در این مسابقات به مقام نخست دست یافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلوپ فوتبال اردبیل در اواخر قاجاریه
در مجموع اما آمارنویسان فوتبال ایران، سال 1349 را آغاز فوتبال باشگاهی ایران می دانند، مسابقاتی که در زمان ریاست مصطفی مکری برای اولین بارجنبه رقابت های باشگاهی را به خود گرفت زیرا تمام تیم های حاضر درآن باشگاهی بودند.
تاج یا همان استقلال پیشین قهرمان آن دوره نام گرفت ولی یک سال بعد پرسپولیس موفق به فتح این جام شد تا قهرمانان این مسابقات تیم های سرخابی تهران باشند.
تجربه برگزاری این مسابقات، توجه بیشترمردم به این رشته ورزشی، گسترش فوتبال در زمین های خاکی مناطق مختلف تهران و شهرهای دیگر و همچنین افزایش امکانات ابتدایی برای این ورزش در نقاط مختلف کشور، زمینه ایجاد مسابقات معتبری به نام تخت جمشید را در فوتبال ایران فراهم کرد.
این رقابت ها از سال 1352 بصورت رسمی آغاز شد تا فوتبال باشگاهی ایران وارد مرحله جدیدی از برنامه ریزی و انضباط اجرایی شود.
آغاز جام تخت جمشید
در اوایل دهه پنجاه هجری شمسی فوتبال جنبه عمومی در ایران پیدا کرده و چندین مسابقه مختلف در استان های بزرگ کشور برگزار می شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در سال 1352 شمسی (1373 میلادی) و در زمان ریاست آتابای بر فدراسیون فوتبال، تصمیم برآن شد تا مسابقات فوتبال باشگاهی در ایران همانند لیگ های معتبر اروپایی برگزار شود.
از این رو پس از انجام برنامه ریزی این رقابت ها، نام جام تخت جمشید بر آن نهاده شد تا سنبل و معرف شایسته ای برای تاریخ ایران باستان باشد.
اولین دوره مسابقات جام تخت جمشید با حضور دوازده تیم آغاز شد، مسابقاتی که اتفاقاتی زیادی در آن رخ داد و مهمترین آن پیروزی تاریخی 6 بر صفر پرسپولیس برابر تاج (استقلال فعلی) بود.
در نهایت و بعد از انجام بازی های رفت و برگشت بین تیم های حاضر در این مسابقات پرسپولیس تهران که برخلاف اکثر تیم های حاضر در آن جام از طریق بخش خصوص اداره می شد، عنوان قهرمانی را در اولین دوره این رقابت ها از آن خود کرد. تاج( استقلال فعلی) نایب قهرمان شد و تیم پاس به مقام سوم دست یافت.
درسال 1353 تاج ( استقلال فعلی) توانست عنوان قهرمانی را بدست آورد اما در سال 1354 باردیگر پرسپولیس فاتح این رقابت ها نام گرفت. در سال های 1355 و 1356 این تیم پاس بود که موفق شد دو جام قهرمانی متوالی را بالای سر ببرد.
ششمین دوره این مسابقات با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ناتمام ماند تا فوتبال باشگاهی ایران مدتها بصورت غیر رسمی برگزار شود.
خبرگزاری مهر
اين كارها كي از سر فوتبال دست بر ميداره؟ نمي دونم .
دمشون گرم..بذار بزنن همديگه رو بكشن!«چشمك»
سام
دستت دردنکنه خوب توی تایپیک عکس های ورزشی میزاشتی که این قدر خاک نخوره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149525
اقا رونقل قول:
دمشون گرم..بذار بزنن همديگه رو بكشن!«چشمك»
بابا واسه اینه که به ایرانی ها می گن .....
چي ميگن؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ميگن وحشي!!
اهان...........!نقل قول:
دوست عزیز
شما حتما باید لینک بگذارید چون کلمه به کلمه این مطلب رو من از بازتاب خوندم!
من الان برای اطمینان فردا نیوز رو خوندم و چیزی ندیدم!!!
اين اصلش براي فارس نيوز هست:نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8606020423
اقا چه فرقی داره اینو من از irna خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در جواب پست بالايي گفتم...نقل قول:
اينم از لينکنقل قول:
کد:http://www.fardanews.com/show/?id=32666
این چیزا تو استادیوم اهواز عادیه..البته این اولین باره که این حادثه رو پوشش خبری دادن......
گفتم عادیه حالا چرا:چون قریب به اتفاق تماشاگرانی که به استادیوم میرن عرب هستن..عربها هم که به خودشون هم رحم نمیکنم چه برسه به ما عجمها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
عربهای تازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداداد عزیزی پس از شكست در خانهی سپاهان گفت: از بازیكنانم به خاطر بازی خوبی كه ارایه كردند، متشكرم. ما به خاطر این بازی را واگذار كردیم كه داور اشتباهات زیادی داشت و شكست را برای ما به ارمغان آورد.
سرمربی تیم ابومسلم در مورد اتفاقات پیش آمده بین او و داور در بین دو نیمه گفت: من به آقای فعانی گفتم چرا به بازیكنم بیاحترامی كردی و به زبان انگلیسی به او گفتی خفهشو! وی هم مرتب میگفت لطفا مودب باشید كه من هم نتوانستم آرام باشم و جواب او را دادم.
خداداد عزیزی اضافه كرد: در صحنه آخر بازی، داور به جای این كه پنالتی به سود ما بگیرد، ۲ كارت زرد به بازیكنانم داد و من مطمئنم كه او اشتباه بزرگی مرتكب شده است. پیشنهاد میكنم به كمیته داوران، اگر من اشتباه میكنم، برای همیشه مربیگری را كنار بگذارم و اگر داور اشتباه كرده، او باید برای همیشه از داوری كنار بكشد.
وی با اشاره به اشتباهات مكرر داوری در فصل گذشته و امسال گفت: در انگلیس هفته گذشته داور بازی چلسی - لیورپول را به خاطر آن اشتباه تا پایان فصل محروم كردند، در حالی كه اینجا، اشتباهات داوری جزو فوتبال به حساب میآید و هیچ كس، هیچ رسیدگی به این مساله نمیكند. اما اگر ما در مورد داوری اظهار نظر میكنیم، فوری ما را محروم میكنند و میگویند كه میخواهید بر علیه داوری توطئه كنید. میخواهم بدانم تا كی ما باید تقاص اشتباهات داوری را بپردازیم.
عزیزی در مورد ادعای لوكا بوناچیچ مبنی بر این كه ابومسلم ۸ نفره در زمین خودش دفاع میكرد گفت: با تمام احترامی كه برای بوناچیچ قائلم و معتقدم او با تمام ایچهای كه به ایران آمده كلاس بالاتری دارد، ولی میخواهم به او بگویم نباید در مورد تیم من اظهار نظری بكند، چون در آن اندازه نیست كه نظر بدهد.
وی اضافه كرد: قبول دارم در نیمه اول، سپاهان بهتر از ما بود اما، در نیمه دوم تیم ما حاكم میدان بود ومرتب به دروازهی سپاهان یورش میبرد. حال چطور ممكن است با ۸ دفاع بتوانیم مرتب روی دروازه سپاهان حمله بكنیم!
خداداد عزیزی در مورد نتایج بد این دو هفته ابومسلم و بازی هفته آینده مقابل پرسپولیس گفت: در بازی با صباباتری واقعا مستحق شكست بودیم اما در مقابل سپاهان نه. با این حال به آینده ابومسلم هنوز خوش بینم و معتقدم بازی با پرسپولیس را خواهیم برد تا از زیر این فشار رها شویم.
همه اون کارا رو کردم ولی ایراد میگیره.
اگه میشه doc هم بزار.
این اهوازیا تو این کار شهره خاص و عامند ودفعه اولشون نیست.
قزوینا هم تو یه کار شهره خاص و عامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د..دفعه اولشون نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....شوخی کردم:10:نقل قول:
مرد ناحسابی چرا اهوازیها رو با عربها قاطی میکنی.اگر هم اتفاقی تو این اهواز میفته مربوط به عرباست...
البته تر وخشک با هم میسوزن
منم برای چلسی همینطور میشمنقل قول:
ولی نه اینکه برای یه باخت سکته رو بزنم اینقدر هم حاد نیست:27:
فقط در حد ناراحتی برای چند روز
زبان سرخ سر سبز دهد بر باد.
نه عزیز.عادل پرسپولیسیه.مزدک میرزایی توی مصاحبه با ویژه نامه جام جم گفته بود که عادل طرف پرسپولیس هست و خودش استقلال.ولی الان دیگه به تیماشون تعصب ندارن.نقل قول:
این عزیزی بالاخره کار دست خودش میده با این حرفهاش
نقل قول:
مرسی..
جالبه من روزگاری که خبر ورزشی را می خوندم ا مطالبی که به کنایه عنوان می کردن..فکر می کردم عادل باید طرفدار استقلال باشه
با وجود اينجور داوريها و راي هاي عجيب و غريب کميته انظباطي ليگ ما به اين زوديها حرفه اي نميشه!نقل قول:
پیشنهاد میكنم به كمیته داوران، اگر من اشتباه میكنم، برای همیشه مربیگری را كنار بگذارم و اگر داور اشتباه كرده، او باید برای همیشه از داوری كنار بكشد.
در انگلیس هفته گذشته داور بازی چلسی - لیورپول را به خاطر آن اشتباه تا پایان فصل محروم كردند، در حالی كه اینجا، اشتباهات داوری جزو فوتبال به حساب میآید و هیچ كس، هیچ رسیدگی به این مساله نمیكند. اما اگر ما در مورد داوری اظهار نظر میكنیم، فوری ما را محروم میكنند و میگویند كه میخواهید بر علیه داوری توطئه كنید
حالا کو تا لیگ ما حرفه ای بشه ؟
موقعی که لیگ حرفه ای بشه یه 10 بیست سالی گذشته
خداداد وقتی خودش به بهترین بازیکنش که هر چی داره تو مربیگری از اون داره میگه بی مغز ،از بقیه چه انتظاری میره
عالی بود.مدت ها بود واسه یه همچین چیزی این ور اونور میزدم.ایول
اگه مال لیگ انگلیس و ایتالیا و اسپانیا رو هم داری لطف کن بزار
ممنون
شاید سوالم خنده دار باشه ولی فونت ها رو باید چیکار کنم
تو فولدر فونت ها باید کپیشون کنم یا....؟؟؟؟
باز هم ممنون
یا حق
نه عزیز چرا خنده دار؟نقل قول:
آره.باید اول فونت ها رو از زیپ خارج کنی بعد اونا رو ببری توی پوشه ویندوز و بعد پوشه فونت کپی کنی.همون که خودت گفتی.
چشم اگه پیدا کردم لیگایی که خواستی رو براتون میزارم.منتها مشکل لیگای انگلیس اینه که 18 تیمه است نمیشه همینا رو درست کرد.
جدول هفتگی لیگ برتر
هفته دوم:
من اون ادرسي رو كه دادي رفتم ولي يه سري كد رو نشون مي ده نمي دونم چيكارش كنم
ممنون از راهنماییت:40:نقل قول:
یا حق
"مهدي حب درويش" فوتباليست اهل شهريار عصر سهشنبه همزمان با سالروز تولد امام زمان (عج)، از حرم مطهر حضرت معصومه(س) تا مسجد جمكران با توپ فوتبال روپايي زد.
حب درويش از اين مكان مقدس تا مسجد جمكران مسافت هفت كيلومتري را با عبور از خيابانهاي شهر قم با توپ فوتبال روپايي زد.
وي پس از دو ساعت و ۴۰دقيقه وارد صحن مسجد جمكران شد وبه جهت انجام موفقيت آميز اين كار به درگاه خداوند متعال سجده شكر به جاي آورد.
اين بازيكن ۲۶ساله فوتبال در گفت وگو با خبرنگار ايرنا هدف از اين كار را ابراز ارادت به حضرت ولي عصر (عج) عنوان كرد.
وي كه از هفت سالگي فوتبال را شروع نموده است، تاكنون توانسته ركورد ۵۰ هزار روپايي با توپ فوتبال در هشت ساعت، ۲۰هزار روپايي با توپ تنيس و ۱۰ هزار روپايي با تيله و ساچمه را به ثبت برساند.
حب درويش همچنين پيش از اين موفق شده بود مسافت ۲۰كيلومتري حرم مطهر حضرت عبدالعظيم (ع) تا مرقد مطهر امام خميني (ره) درشهرري، ميدان انقلاب تا ميدان آزادي تهران را در راهپيمايي روز ۲۲بهمن و ميدان فردوسي تا ميدان فلسطين تهران را در راهپيمايي روز قدس با توپ فوتبال روپايي بزند.
وي در هنگام برگزاري مسابقات تيم ملي ايران با كره جنوبي، استقلال تهران با پرسپوليس تهران و سايپاي كرج با استقلال تهران در طول مسابقه به مدت دو ساعت روپايي زده است.
گفتني است اين برنامه نمايشي با همكاري سازمان بسيج ورزش استان قم به اجرا درآمد.
1- فرمان كريمي مديرعامل اين تيم عامل ناكامي تيمش را جلال مرادي (رئيس هيئت فوتبال كرمانشاه ) معرفي كرد.
2- باشگاه شيرين فراز به دنبال روماريو بازيكن سابق برزيل كه چندي پيش در آستانه پيوستن به پيكان قرار داشت است كه توافقات اوليه نيز صورت گرفته است.
3- پس از گل خوردن اين تيم از پاس هواداران اين تيم شروع به سر دادن شعار يسيچ حيا كن.... دادند
:10:
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از 30 سال صاحب شناسنامه ايراني و كد ملي شد
به نقل از پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس، افشين قطبي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس صبح روز گذشته با حضور در سازمان ثبت احوال و مساعدت مسئولان اين سازمان شناسنامه ايراني خود را در مدت كمتر از يك ساعت دريافت كرد. افشين قطبي كه سال 1355 از ايران خارج شد تا به امروز شناسنامه ايراني نداشت.
همچنين با مساعدت سردار كارگر، رئيس سازمان نظام وظيفه جمهوري اسلامي ايران برگه خروج از كشور افشين قطبي صادر شد. با توجه به اينكه سرمربي تيم پرسپوليس سال ها خارج از كشور بوده است و با نظر به سن وي، افشين قطبي در خصوص مسئله نظام وظيفه خود طبق قانون نظام وظيفه جمهوري اسلامي ايران شامل عفو مقام معظم رهبري خواهد شد. مدارك قطبي تحويل سازمان نظام وظيفه شده است تا پس از طي مراحل اداري و در اسرع وقت كارت پايان خدمت وي صادر شود
به سلامتی
ممنون از خبر شماا
گفته می شود پس از انتقاد شدید خداداد عزیزی، سرمربی ابوملم خراسان، از قضاوت مسعود مرادی، داور بازی
تیمش با پرسپولیس، او به کمیته انضباطی فرا خوانده شده و چند جلسه ای محروم می شود.
کد:http://www.bbc.co.uk//persian/sport/story/2007/08/070831_bd-sotheysay.shtml