من هنوز اندر کف گل های مسی و بازیشم .
و اینکه واقعا متاسفم برای رئال که تیم به این بزرگی با بازیکن هایی مثل مارسلو و ... اعتبارش زیر سوال میره.
اقا تبریک که قهرمان شدیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هنوز اندر کف گل های مسی و بازیشم .
و اینکه واقعا متاسفم برای رئال که تیم به این بزرگی با بازیکن هایی مثل مارسلو و ... اعتبارش زیر سوال میره.
اقا تبریک که قهرمان شدیم .
خوب یه تبریک جانانه برای همه دوستان گل بارساییمون!!
خیلی خوشحالم که فابرگاس تو زدن گل پیروزی بخش موثر بود!همچنین اخراج مارسلو که واقعا هیچی نمیتونم بگم براش!
اون شیطنت مورینیو اون وسط خیلی عصبیم کرد!واقعا کارش زشت بود!باید جریمه بشه!
و در اخرم میخوام بگم مسی چه اماده باشه چه نباشه میترکونه!!خوشم میاد همین جوری گل میزنه به رئال
دوستان تبریک میگم.....
وقتی سسک رو با لباس بارسا دیدم خدایشش یکی از بهترین صحنه های عمرم بود و واقعآ امیدوارم تو بارسا موفق باشه...
عالی کار کرد و خوشحالم که خوشحالیش رو از ته قلب دیدم...
مسی هم که دیگه چیزی نگم بهتره،همه دیدن چه کارها که نکرد،فقط ای کاش هتریک هم میکرد...
و په په و مارسلو و مورینیو و ... که همه دیدن و براشون متاسفم....
و کلی حرف دیگه که نگم بهتره........................
بازم تبریک میگم...........:26:
بازي تو نيمه اول قشنگ تر و فني تر بود و بارسا هم بازي خوبي انجام داد به خصوص پاس گل زيباي مسي ضربه فني آندرس
ولي تو نيمه دوم بازي بيشتر به سمت خشونت كشيده شد به خصوص با حركت مارسلو روي مسي اوايل نيمه دوم كه مسي رو هم تا حدي عصباني كرد كه من ترسيدم با اين جو ايجاد شده بازي ازدست بارسا در بره كه خوشبختانه اي اتفاق ها باعث نشد ما قهرماني رو از دست بديم البته نبايد از استثنائي بودن مسي هم بگذريم كه در آخرين دقايق تيم رو نجات داد
اما از بابت حركات آخر بازي و حركت خشن مارسلو و حركت زننده مورينيو خيلي متاسفم اميدوارم محروميت خوبي در انتظارشون باشه:22:
اول از همه برد رو به طرفدارای بارسا تبریک بگم این برد نسبت به بردای دیگه شیرین تر بود چون یه رئال اماده و قوی جلوی بارسا بود و حتی به جرات بکم شایسته برد هم بود ولی بارسا نون حرفه ای بودن و هوش و ذکاوت بازیکنای خلاقشو خورد!
دیگه باید به نظرم از این رئال ترسید یا بهتر بگم باید روش حساب دیگه ای کرد!
امسال احتمالا ما شاهد یه رقابت جالبتر در لا لیگا هستیم!
نمیدونم چرا بنزما تو تمام حرکات خوبه ولی دورو برش خالی میشه انگار چش میشه نمیدونم میتونست 3 تا گل بزنه فکر کنم هنوز یکم مشکل اعتماد به نفس داره!هنوز جا داره به شه بنزما همیشگی!
در مورد مارسلو بگم که بر خلاف بازی قبل که یه اتوبان به اسم اتوبان شهید مارسلو تو برنابئو(به قول یکی از دوستان رئالی) زده بود!این بازی خوب دفاع کرد ولی مثل اینکه این بازیکنم داره پا میزاره جای په په که توپ میاد دستش یه تو شعاع 2-3 متریش دست دست و پا و کله وهر چی داره پرت میکنه واسه زدن یه بارسایی!
اخر بازیم که غیر حرکت مارسلو که دیگه فکر کنم نمیکشید(مغزشو میگم)حرکت مورینیو خیلی جالب بود!
این اقای خاص مثل اینکه بد جور عقده به دل گرفته!
همچین با دقت انگشتو خواست بتدازه تو چشم اون اقا(اسمشو میدونه کسی؟)خدایی تعجب کردم!
در نهایت بگم تو اخرای بازی هر دو تیم خوب بودن من به شخصه بگم رئالیا بدناشون خیلی اماده بود و همین باعث شد تو دقایقپایانی هم بتونن صاحب موقعیت بشن!پس میشه گفت رئال حقش برد بود!(با توجه به این میکم که نیمه دوم بیشتر کار بارسا اداره بازی بود و کار رئال سعی در حمله!)
ولی بارسا یکی داره مثل مسی که این بازی واقعا نسبت به بازی قبل بهتر شده بود انگار خاطرات بده بازیای امریکا جنوبی رو فراموش کرده بود!2 گل یه پاس گل واقعا حرفی برای گفتن باقی نمیزاره!:20:
بارسلونا گرچه نبرد پایاپایی با رئال داشت اما روی نبوغ مسی برنده بازی حساس اول فصل شد.البته رئال جدا پیشرفت کرده و خطری اساسی برای بارسلونا در لیگ خواهد بود.
Getty Imagesبارسلونا 3-2 رئال مادرید
گلها : مسی (2) و اینیستا برای بارسا و کریستیانو و بنزما برای رئال
رئال : کاسیاس ، راموس ، په په ، کاروالیو ، کوئنت رائو ، خدیرا ، دی ماریا ، اوزیل ، رونالدو ، بنزما / تعویضی ها : کاکا ، مارسلو و هیگوائین
بازیکنان بارسا : والدس ،آلوس ، پیکه ، ماسکرانو ، آبیدال ، چابی ، بوسکتس ، اینیستا ، پدرو ، مسی ، ویا / تعویض ها : فابرگاس ، کیتا ، آدریانو
داور: فرناندز بوربالان استادیوم : نیوکمپ
کارت زرد : خدیرا ، رونالدو ، مارسلو ، په په ، راموس ، بنزما و کوئنت رائو از رئال و چابی ، ماسکرانو و والدس از بارسا
کارت قرمز : مارسلو
سایت گل - ضربه تماشایی مسی نقطه پایانی دیدار برگشت جنجالی سوپرجام اسپانیا بود.
ديدار برگشت دوتيم در حال در ورزشگاه نيوكمپ و به ميزباني بارسلونا برگزار شد كه دو تيم در بازي رفت در مادريد به تساوي دو بردو رسيده بودند. در دقيقه 15 آندرس اينيستا هافبك اسپانيايي تيم بارسلونا از پاس بسيار خوب ليونل مسي بهره برد و با مهارت تمام دروازه كاسياس را باز كرد .
اين گل تا دقيقه 19 پابرجا بود تا اينكه كريستيانو رونالدو گل مساوي را وارد دروازه بارسلونا كرد. در ثانيه هاي پاياني نيمه نخست ، مسي بارديگر هنر گلزني خود را به رخ كشيد و دروازه ميهمان را فتح كرد تا ياران گوارديولا در نيمه نخست با حساب دو بريك به پيروزي برسند.
در نیمه دوم رئال بعد از دقایقی که به خشونت و درگیری گذشت ارام ارام دوباره به بازی مسلط شد و در دقيقه 82 توسط كريم بنزما به گل دوم رسيد اما در دقيقه 87 تيم ميزبان در پي يك همكاري خوب ، باگل زيباي مسي به گل سوم و برتري دست يافت . اين گل با پاس خوب ادريانو و ضربه تمام كننده مسي رقم خورد تا بارسلوني ها با نتيجه سه بر دو به پيروزي برسند و عنوان قهرماني را كسب كنند. روی این گل زیبا سس فابرگاس خرید جدید بارسا هم نقش خود را داشت.
در ثانيه هاي پاياني بازي ، مارسلو بازيكن برزيلي رئال به سبب خشونت عمد از بازي اخراج شد . بعد از این حرکت خشونت آمیز بازی به جنجال کشیده شد و مسوت اوزیل بازیکن آلمانی رئال از طرف یکی از بازیکنان بارسا مورد حمله واقع شد و در این بین ژوزه مورینیو با حرکتی عجیب و دور از انتظار یکی از مربیان بارسا را نیشگون گرفت و با واکنش تند او مواجه شد! در این فعل و انفعال داور اوزیل و ویا را به همراه مارسلو اخراج کرد.
در نهایت این بارسا بود که سوپرجام را برد. بردی که باعث شد پپ گواردیولا رکورد یوهان کرویف افسانه ای را بشکند.
شرح گلها :
1-0 : روی اشتباه مدافعان رئال در پر کردن آفساید ، پاس عمقی مسی به اینیستا رسید تا بازیکن اهل آلباسته در موقعیتی تک به تک دروازه کاسیاس را باز کند .
1-1 : روی ارسال از ضربه کرنر ، توپ به بنزما رسید ، او با پاسی کوتاه و زمینی توپ را روانه دروازه بارسلونا کرد که کریستیانو با ضربه ای نرم ، این توپ را به گل مبدل ساخت .
2-1 : پاس پشت پای پیکه به مسی در محوطه جریمه رئال مادرید ، بازیکن آرژانتینی را با ایکر تک به تک کرد تا او به راحتی گل دوم تیمش را به ثمر برساند .
2-2 : روی ارسال کرنر کاکا و ناهماهنگی خط دفاع بارسا ، ضربه سر په په به بنزما رسید تا بازیکن فرانسوی به آسانی گل تساوی را بزند .
3-2 : ارسال آدریانو روی یک کار تیمی از جناح راست و ضربه مسی باعث به ثمر رسیدن گل برتری بارسلونا شد .
لحظات حساس بازی :
دقیقه یک : روی شوت پای چپ کریستیانو و دفع ناقص والدس ، مدافعان بارسا سرآسیمه توپ را روانه کرنرد کردند .
دقیقه دوازده : شوت خوب پدرو پس از جا گذاشتن کوئنت رائو با پای چپ ، با سوپر واکنش ایکر به کرنر رفت .
دقیقه بیست و پنج : شوت استثنایی کریستیانو پس از برخورد به والدس به تیرک دروازه بارسلونا برخورد کرد .
دقیقه بیست و هشت : ضربه زمینی و نرم اوزیل از جناح چپ را والدس به سختی دفع و روانه کرنر کرد .
دقیقه شصت و پنج : توپی که روی همکاری مسی و اینیستا به دروازه رئال رسیده بود توسط کاسیاس عالی دفع شد .
دقیقه هفتاد : ضربه سر راموس از روی نقطه کرنر با فاصله اندکی به اوت رفت .
آمار بازی :
شوت : 10-14 / شوت به چارچوب : 8-8 / توپگیری : 7-6 / کرنر : 7-7 / آفساید : 4-7 / اوت : 19-23 / مالکیت توپ : 47-
قبل از هرچیز به همه ی دوستان بارسایی تبریک می گم:5:
خیلی چسبیــد (مثل همیشه) ...:31:
__________________________________________________ ____
بازی در کل با برتری نسبی بارسا تموم شد و به نظرم این دو بازی آخر کمترین چیزی
که واسه بارسا داشت این بود که دیگه رئال هم اون رئال سابق نیست که بخوایم
با برتری فاحش توی زمین باهاشون مبارزه کنیم.
اون ها توی این 2 بازی (توی بازی رفت خیلی بهتر) پا به پای بارسا بودن .
به نظرم الان این دو تا بی شک غول های فوتبال اروپا هستن و
کاملا از بازی فینال ومبلی هم می شه نتیجه گرفت که
بی شک فوتبال اروپا با همین دوقطب باید دست و پنجه نرم کنه.
بقیه تیم ها مثل رئال نمی تونن جلوی بارسا طاقت بیارن.
دقیقا توی این دو تا بازی مشخص شد که هر کسی که از موقعیت هاش بهتر استفاده کنه
برنده است.(مثل بازی رفت)
اگر چه توی این بازی انصافا موقعیت های بارسا کمی بیشتر از رئال بود و موقعیت هاش مهلک تر بود.
فکر کنم خطرناک ترین موقعیت رئال مسعود اوزیل بود + تیرک رونالدو که البته کار فردی خودش بود ...
گل ها هم کاملا واضح بود بارسا واقعا روی کار تیمی به گل می رسید.
اما خود رئالی ها هم نفهمیدن چه شکلی گل زدن!!!:31:
نیمه اول سمت کونترائو که اتوبان بود:31: توی این بازی کاملا ثابت کرد بازیکن 30 میلیون یورویی نیست!!!:5:
باز هم بهم ثابت شد که په په بعنوان هافبک دفاعی خیلی بهتر از مدافع آخر هست.
مسی توی هر دوتا بازی تونست په په رو جا بذاره.
بارسا توی هر دوتا بازی خیلی توپ لو داد.
که دلیل عمده اش پرس شدید و خوب رئال بود والبته کم دقتی بازیکنان بارسا.
و البته نبود مدافعی مثل پویول بعنوان رهبر تیم.
باز هم می گم رئال ثابت کرد که دیگه اون رئالی نیست که بیایم خیلی راحت ببریمش و به قول دی استفانو ما شیر باشیم و اون ها موش ...
پا به پای بارسا دویدن و موقعیت داشتن.:5:
__________________________________________________ _____________________
Messi VS CR7 :
این نظرم رو هم در مورد مسی و رونالدو حیفه که نگم.
امیدوارم دوستان طرفدار رونالدو ناراحت نشن.
من خودم به شخصه خوش استیل تر و سرعتی تر از رونالدو توی فوتبال ندیدم.
اما تفاوت مسی و رونالدو توی این دو بازی کاملا مشخص بود علی الخصوص بازی برگشت.
مسی تا ببینه ممکنه توپ رو از دست بده سریعا بازیکن دیگری رو صاحب توپ می کنه.
انرژی خودش رو توی بازی تقسیم می کنه.استاترت های بی خود به سمت دروازه حریف نمی زنه.
اگر ببینه لازمه برمی گرده عقب توپ می گیره.
در مورد هوش و ذکاوتش در تمام کنندگی و پاس گل هاش که خودتون شاهد بودید.
اما رونالدو ...
توپ رو بی هدف می بره لب خط تا دریبل قشنگ بزنه ا
یا خودش می ره توی اوت یا خب آلوز می زنه توپ رو..با علیرضا محمد که طرف نیست توپ رو رد کنه:31:
البته امشب آلوز هم عالی بود. و رونالدو مدام اصرار داشت که از سمت آلوز استارت بزنه(در نیمه اول)
توی نیمه دوم هم عملا خسته بود و رفته بود سمت آبیدال که باز هم اونجا کاری نتونست بکنه ...
کمی اگر از هوش و ذکاوت خودش استفاده کنه مطمئنا مسی هر بازی از اون بهتر نمی درخشه!!!:5:
حتی فکر کنم توی یه صحنه در تعویض منطقه اشتباه کرد و ضد حمله رئال رو خراب کرد.
به نظرم مسعود اوزیل بیشتر از رونالدو از هوش و عقلش استفاده می کنه
ولی مسعود یه مشکل بزرگ داره اون هم اینه که خیلی نفس کم میاره.
و عملا نیمه دوم خبری ازش نیست. دی ماریا هم نشون داد که
کلا دقایق اولیه بازی رو کاملا احساسی بازی می کنه و چند تا دریبل می زنه و بعد محو می شه!!!
و اما اینسیتا:40:
من دیگه نمی دونم در وصف این بازیکن چی بگم... چقدر خوش فکر ...
توی هر دوتا بازی خدیرا فقط دور این بازیکن می چرخید و دریبل می خورد.
اصلا لازم نمی بینم که در مورد اینیستا صحبت کنم همه چی واضح بود.
رئال مطمئنا با حضور په په در خط میانی بهتر می تونه جلوی بازیسازی بارسا رو بگیره.
خدیرا و ژابی آلونسو در توانشون نیست.مخصوصا خدیرا.
__________________________________________________ ______________________
در مورد تعویض های پپ گواردیولا اصلا نظر خوبی ندارشتم و ندارم.باز آدریانو پاس گل داد . به نظرم الکسیس می تونست بیاد به جاب ویا تا اینکه از کیتا استفاده کنه.
فابرگاس هم که خیلی عالی شد در اولین بازی رسمی خودش واسه بارسا جام داره می بره بالای سر خودش!!!
شاید در صورت موندنش توی آرسنال این اتفاق توی این فصل هم براش محقق نمی شد. اما اینجا در اولین بازی ...
__________________________________________________ _________________________
اما در مورد مسائل اخلاقی بازی::5:
من یادمه وقتی جام حذفی رو باختیم ، گواردیولا و پیکه رفتن با تک تک بازیکن های رئال دست دادن و بهشون تبریک گفتن!!!
به نظرم تفاوت شخصیت تیمی اینجور جاها مشخص می شه. تصاویر که کاملا واضح بود.
حرکات زشت مورینیو کنار زمین واقعا تامل برانگیز بود.شاید دلیلش باخت های پی در پی به گواردیولاست!!!:5:
من که خیلی دلم واسه فابرگاس سوخت واقعا مارسلو نتونست در کل بازی (نیمه دومی که بود) به اعصابش مسلط باشه. مورینیو و مارسلو هم که دیدن نمی تونن جلوی مسی رو بگیرن دست به همچین جنگ روانی زدن که تا حدودی اعصاب مسی رو بهم ریختن.
اتفاقاتی که پارسال توسط سرخیو راموس توی اون 5-0 معروف رقم خورد توسط مارسلو این بار تکرار شد.
مورینیو یه صحنه فکر کنم انگشت تو چشم مربی بارسا کرد:31: دیگه باخت ها امونش رو بریده :31:
اون آقاي محترم اسمش ويلانوا هست!نقل قول:
همچین با دقت انگشتو خواست بتدازه تو چشم اون اقا(اسمشو میدونه کسی؟)خدایی تعجب کردم!
بچه ها امشب به بارسا بيشتر از قبل افتخار كنيد!
و کمک اول پپ !نقل قول:
اون آقاي محترم اسمش ويلانوا هست!
البته ضربه ای که زد تو سر مورینیو هم قابل ستایش بود :31:
قبل از هرچیز به همه ی دوستان بارسایی تبریک می گم :8:
خیلی چسبیــد (مثل همیشه) ... :31:
__________________________________________________ ____
بازی در کل با برتری نسبی بارسا تموم شد و به نظرم این دو بازی آخر کمترین چیزی
که واسه بارسا داشت این بود که دیگه رئال هم اون رئال سابق نیست که بخوایم
با برتری فاحش توی زمین باهاشون مبارزه کنیم.
اون ها توی این 2 بازی (توی بازی رفت خیلی بهتر) پا به پای بارسا بودن .
به نظرم الان این دو تا بی شک غول های فوتبال اروپا هستن و
کاملا از بازی فینال ومبلی هم می شه نتیجه گرفت که
بی شک فوتبال اروپا با همین دوقطب باید دست و پنجه نرم کنه.
بقیه تیم ها مثل رئال نمی تونن جلوی بارسا طاقت بیارن.
دقیقا توی این دو تا بازی مشخص شد که هر کسی که از موقعیت هاش بهتر استفاده کنه
برنده است.(مثل بازی رفت)
اگر چه توی این بازی انصافا موقعیت های بارسا کمی بیشتر از رئال بود و موقعیت هاش مهلک تر بود.
فکر کنم خطرناک ترین موقعیت رئال مسعود اوزیل بود + تیرک رونالدو که البته کار فردی خودش بود ...
گل ها هم کاملا واضح بود بارسا واقعا روی کار تیمی به گل می رسید.
اما خود رئالی ها هم نفهمیدن چه شکلی گل زدن!!!
نیمه اول سمت کونترائو که اتوبان بود توی این بازی کاملا ثابت کرد بازیکن 30 میلیون یورویی نیست!!!
باز هم بهم ثابت شد که په په بعنوان هافبک دفاعی خیلی بهتر از مدافع آخر هست.
مسی توی هر دوتا بازی تونست په په رو جا بذاره.
بارسا توی هر دوتا بازی خیلی توپ لو داد.
که دلیل عمده اش پرس شدید و خوب رئال بود والبته کم دقتی بازیکنان بارسا.
و البته نبود مدافعی مثل پویول بعنوان رهبر تیم.
باز هم می گم رئال ثابت کرد که دیگه اون رئالی نیست که بیایم خیلی راحت ببریمش و به قول دی استفانو ما شیر باشیم و اون ها موش ...
پا به پای بارسا دویدن و موقعیت داشتن.
__________________________________________________ _____________________
Messi VS CR7 :
من بالاجبار برای اینکه پستم تایید بشه این قسمت رو سانسور می کنم و به مقایسه این دو بازیکن نمی پردازم .
اگر چه به نظرم کاملا فنی بود اما چون حاشیه سازه تایید نشد.:46:
بازی خودش گویا بود ...
به نظرم مسعود اوزیل بیشتر از رونالدو از هوش و ذکاوتیش استفاده می کنه
ولی مسعود اوزیل یه مشکل بزرگ داره اون هم اینه که خیلی نفس کم میاره.
و عملا نیمه دوم خبری ازش نیست. دی ماریا هم نشون داد که
کلا دقایق اولیه بازی رو کاملا احساسی بازی می کنه و چند تا دریبل می زنه و بعد محو می شه!!!
و اما اینسیتا
من دیگه نمی دونم در وصف این بازیکن چی بگم... چقدر خوش فکر ...
توی هر دوتا بازی خدیرا فقط دور این بازیکن می چرخید و دریبل می خورد.
اصلا لازم نمی بینم که در مورد اینیستا صحبت کنم همه چی واضح بود.
رئال مطمئنا با حضور په په در خط میانی بهتر می تونه جلوی بازیسازی بارسا رو بگیره.
خدیرا و ژابی آلونسو در توانشون نیست.مخصوصا خدیرا.
__________________________________________________ ______________________
در مورد تعویض های پپ گواردیولا اصلا نظر خوبی ندارشتم و ندارم.باز آدریانو پاس گل داد . به نظرم الکسیس می تونست بیاد به جاب ویا تا اینکه از کیتا استفاده کنه.
فابرگاس هم که خیلی عالی شد در اولین بازی رسمی خودش واسه بارسا جام داره می بره بالای سر خودش!!!
شاید در صورت موندنش توی آرسنال این اتفاق توی این فصل هم براش محقق نمی شد. اما اینجا در اولین بازی ...
__________________________________________________ _________________________
اما در مورد مسائل اخلاقی بازی:
من یادمه وقتی جام حذفی رو باختیم ، گواردیولا و پیکه رفتن با تک تک بازیکن های رئال دست دادن و بهشون تبریک گفتن!!!
به نظرم تفاوت شخصیت تیمی اینجور جاها مشخص می شه. تصاویر که کاملا واضح بود.
حرکات زشت مورینیو کنار زمین واقعا تامل برانگیز بود.شاید دلیلش باخت های پی در پی به گواردیولاست!!! :5:
من که خیلی دلم واسه فابرگاس سوخت واقعا مارسلو نتونست در کل بازی (نیمه دومی که بود) به اعصابش مسلط باشه. مورینیو و مارسلو هم که دیدن نمی تونن جلوی مسی رو بگیرن دست به همچین جنگ روانی زدن که تا حدودی اعصاب مسی رو بهم ریختن.
اتفاقاتی که پارسال توسط سرخیو راموس توی اون 5-0 معروف رقم خورد توسط مارسلو این بار تکرار شد.
مورینیو یه صحنه فکر کنم انگشت تو چشم مربی بارسا کرد دیگه باخت ها امونش رو بریده :31:
سایت گل - بارسلونا موفق شد با درخشش لیونل مسی ستاره آرژانتینی خود در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا در ورزشگاه نوکمپ با نتیحه سه بر دو از سد رئال مارید بگذرد.
دو تیم که در دیدار رفت در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو به تساوی 2-2 رضایت داده بودند در حالی در این دیدار به مصاف یکدیگر رفتند که هر دو مربی قصد داشتند توانایی های خود را به دیگری ثابت کنند.
در آغاز بازی بارسلونا بهتر از میهمان خود کار کرد و موفق شد با گل دقیقه 15 آندرس اینیستا از حریف خود پیش بیفتد.
اما این برتری تنها 5 دقیقه به طول انجامید و کریس رونالدو ستاره پرتغالی رئال در دقیقه 20 بازی را به تساوی کشاند. بارسا در ادامه تلاش زیادی برای بازگرداندن برتری خود کرد و در نهایت در آخرین دقیقه نیمه اول موفق شد با گل دیدنی مسی یک بار دیگر از حریف سنتی خود پیشی بگیرد.نیمه اول همانند بازی رفت با نتیحه دو بر یک به سود بارسا به پایان رسید. همه انتظار داشتند رئال در نیمه دوم بازی را به تساوی بکشاند اما این اتفاق کمی دیر افتاد و کریم بنزما در دقیقه 82 بازی روی غفلت مدافعان بارسا موفق شد تئپ سرگردان داخل محوطه جریمه بارسا را به گل تبدیل کند تا بازی به تساوی کشیده شود.
اما این پایان کار نبود و مسی بار دیگر هنرنمایی کرد و در دقیقه 87 بازی روی ارسال دیدنی آدریانو گل برتری بارسا را به نحوی زیبا به ثمر رساند تا دیگر فرصتی برای کهکشانی ها برای جبران باقی نماند.
در این بازی سسک فابرگاس از دقیقه 83 بازی برای بارسا وارد زمین شد و در به ثمر رسیدن گل سوم این تیم نیز نقش موثری داشت.
در دقایق تلف شده نیمه دوم بازی نیز مارسلو به دلیل تکل خشنی که روی پای فابرگاس رفت با کارت قرمز مستقیم داور روبرو شد و از زمین بازی اخراج شد. اخراج او کمی بازی را به حاشیه کشاند و موجب درگیری بازیکنان و حتی کادر فنی دو تیم نیز شد. اما در نهایت بازی با همان نتیجه به پایان رسید.
به این ترتیب بارسلونا با این پیروزی در مجموع موفق شد با نتیجه 5 بر 4 از سد خریف دیرینه خود رئال مادرید بگذرد و عنوان قهرمانی سوپرکاپ اسپانیا را برای دهمین بار کسب کند.
اول از همه تبريک به دوستان بابت شروع قهرماني ها
تيم باز هم مثل قبل نبود که دليلش هم واضح بود: روي فرم نبودن ژاوي و بوسکتس. رئالي ها بيخود خوشحال نشن که بهتر از بارسا شدن، اين فقط بارساي ابتداي فصل و نا آماده است که باز هم شما رو مي بره. در کل ژاوي فقط تو معدود حرکتهايي حضور داشت که تو اونها هم رئاليا ماست شدن رفت.
ايکاش تيم همون روند اواخر نيمه اول رو حفظ ميکرد. دوباره داشتن بازي خودشون رو ميکردن. اما نيمه دوم باز هم اينيستاي مقدس تک افتاده بود. در کمال تعجب ژاوي و بوسکتس نمي تونستن ريتم خودشون رو به دست بيارن. البته قبلا هم ديدم که اين دو تا بازيهاي اول بعد از مصدوميت رو ضعيف کار کنن. چيزي که مشخصه اينه که هرچي از بازيها بگذره تيم بهتر و بهتر ميشه و من مطمئنم تيم گوارديولا باز هم بهتر از فصل قبل بازي ميکنه. چون پپ نشون داده که براي اون و تيمش کمال مطلق وجود نداره. هنوز هم ميشه بازي اي بهتر از فينال CL (بهترين بازي فوتبالي که تو عمرم ديدم) ارايه داد.
اينجا رو ديگه بايد بولد بنويسم
مسي! حتي تصور اينکه بازيکني تو يه زمان و مکان ديگه اي بتونه يا تونسته باشه بهتر از تو بازي کنه محاله. مگه ميشه کسي بتونه توپ رو تو يک فاصله 30-40 متري و از بين 5-6 مدافع با نهايت کمال پاس بده! حتي بزرگترين هافبکهاي دنيا (ژاوي و اينيستا) هم بايد جلوي تو تعظيم کنن، چون تو اون چيزي هستي که حتي اونها هم روياي رسيدن بهش رو دارن.
مگه ميشه اونقدر هوش و زيرکي داشت که حتي از يه استوپ بد توپ هم بهترين استفاده رو در کمترين زمان ممکن برد و بعد هم با نوازش توپ، کاري کرد که بره گوشه تور و آروم بگيره!
مگه ميشه گل سومي که تو زدي رو زد! مگه ميشه مسافتي حدودا 7-8 متري رو با همون سرعتي رفت که توپ ميره و بعد هم همون توپ رو اينبار با قاطعيت به تور چسبوند تا جواب خطاهاي حريف رو با يه گل ديگه داد!
مگه ميشه اونقدر خوب بود تا مجموعه اي از خشن ترين، بي شرم ترين و بي اخلاق ترين بازيکنها و مربي هاي دنيا يکجا براي به زير کشيدنت از استوک و مشت و دلقک بازي و ... استفاده کنن!
مسي! بعدها بدون خجالت و ترس از اينکه من رو يه آدم عامي و سطحي بدونن، در جواب اينکه در چه عصري زندگي کردي، خواهم گفت در عصر :40::40::40:ليونلمسي:40::40::40:
پ.ن 1: سسک بدجور بارسايي بود. لباس شماره 4 بارسا واقعا برازنده اون بود و بس. بازي خيلي خوبي کرد و از همه زيباتر ديدن خوشحالي بي پايانش بعد از بازي بود که با خنده هاي از ته دلش اون رو بروز ميداد. بردن اولين جامت رو با تيم باشگاهي تبريک ميگم
محتوای مخفی: به جای پی نوشت 2 که به خاطرش پستم حذف شد
این رو در جواب یکی از دوستان رئالیم نوشتم، اما ترجیح دادم تو تاپیک رئال نذارم، یه وقت جنجال نشه ...
تبریک میگم قهرمانی رو :40:نقل قول:
من به عنوان یه بارسایی قبول دارم که رئال امشب خیلی از قبل بهتر بود، و تو دقایقی بارسا رو به شدت تحت فشار قرار داد. تاکتیکهای مو هم خوب بود، هم پرسینگ خوبی داشت، هم تو خط میانی کم نیاورد. اما جدای از کم آوردن خط دفاعی رئال جلوی پاسهای خارقالعادهی مسی و ژاوی، نمیتونین منکر خشونت افراطی و عقدهایوارانه ی تیمتون بشین که ؟! هیچ هوادار منطقیای نمیتونه !
واقعاً اگه یکی از اون تکلهای دیوانهوار و وحشیانه (عذر میخوام این واژهها رو به کار میبرم، اما خودتون قضاوت کنید، حق میدین!) پپه و خدیرا تو بازی رفت یا همین بازی برگشت، باعث میشد مسی، ژاوی یا اینیستا (کاری به ستارههای جوونتر ندارم) با مصدومیت همیشگی مواجه بشن و مجبور بشن فوتبال رو کنار بذارن، باز هم فوتبال رو دوست داشتید؟! باز هم رئال رو به ققنوسهای سپید تشبیه میکردید ؟! انصاف داشته باشید! این سطح از خشونت و وحشیگری جزیی از فوتبال نیست! جزیی از کینهی بعضی بازیکنان رئال از بارساییهاست ... حالا چه دلیلش شکستهای متوالی و نرسیدن زورشون تو این چند ساله باشه، چه دعواهای قدیمی مادرید و کاتالونیا ...
من با طرفداران رئالی زیادی دوست هستم که به خشونت تیمشون علاقهای ندارن ... نمیدونم چه جوری میتونین از بازیکنایی مثل پپه، خدیرا، مارسلو یا راموس که به قصد کشت بازیکن حریف رو میزنن، دفاع کنین !! هر چقدر هم فوتبال حرفهای شده باشه، باز ارزش اینو نداره که سسک فابرگاس بدبخت تو اولین بازیش بعد از چند سال جلوی اون همه هوادار به مصدومیتی طولانی مدت دچار بشه ...
به قول مزدک مورینیو هر کاری میکنه تا تیمش برنده باشه ...
خدا رو صدها هزار مرتبه شکر میکنم که طرفدار تیمیام که به اخلاق شهرهی خاص و عامه، که سرمربیش در مقابل هر رفتاری واکنشی جز لبخند نداره، که تیمش برای بردن دست به هر کاری نمیزنه !!
چه سوالی بزرگوار؟نقل قول:
آیا قراره با رخ دادن اتفاقات مشابه یا شدیدتر از دربی سال 79 سرخابی، در هر بازی از تورنومنت خارجی (حتی بی ارزش ترین هاش که همین سوپرکاپ ها باشه) باعث بشه چشم ناظر انجمن از کاسه در بیاد اونم فقط به خاطر حاشیه، توهین و به طور کلی نقض قوانین شدید در پست ها؟!
حالا این میان شما می فرمایید چرا اجازه نمیدهید قوز بالای قوز بیاوریم؟! بازی تموم شده، میتونم به ضرس قاطع بگم بالای 80 درصد پست های عزیزان (چه طرفدار بارسا چه طرفدار رئال) فقط راجع به مسائل حاشیه ای بازی بوده نه مسائل فنی دو تیم و تحلیل شخصیشون. بعد شما میفرمایید تو این جو پر تنش چرا ناظر انجمن اجازه بحث قیاس رونالدو و مسی رو نمیده؟!... یا لطیف!!
.
.
به زودی برای بازی های مهم تیم های پرطرفدار نظیر الکلاسیکو، تیم مدیریت، تصمیم جدی خواهد گرفت. (با مشاهده این شرایط)
متاسفانه به نظر میرسه تائید کردن پست بعد از پایان مسابقه، بهتره به یه نصفه روز بعد موکول بشه نه بلافاصله...
.
.
یاعلی
پ.ن: نقل قول از این پست فقط از طریق پروفایل (پ.ع یا پ.خ) پاسخ داده میشه و در این تاپیک یا تاپیک های دیگه، پست هایی در این رابطه، تائید نخواهد شد./
امروز شاهد یک ال کلاسیکوی دیگر بودیم! مورینیو در دومین سال خود، هفتمین ال کلاسیکو را تجربه کرد اما اتفاقات همیشگی، بار دیگر تکرار شد
سایت گل - ساعاتی پیش، بارسلونا موفق شد برای سومین بار متوالی، قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا را به دست آورد. این بار شاگردان گواردیولا، با شکست سه بر دو رئال مادرید در ورزشگاه کمپ نو، این قهرمانی را به دست آوردند.
ال کلاسیکویی که امروز برگزار شد از لحاظ تاکتیک دو تیم، کاملا متفاوت با ال کلاسیکوهای سال گذشته بود. اما برخوردهای خشن بازیکنان رئال مادرید و تمارض های بی دلیل بازیکنان بارسلونا، مثل همیشه بازی را به مسیر خشونت کشاند. فدراسیون فوتبال اسپانیا و یوفا، در این مورد دخالت مستقیمی نداشته اند، اما آیا وقت آن نرسیده است که برخوردهای جدی تری صورت بگیرد؟
ال کلاسیکو هم اکنون ده ها میلیون بیننده دارد و بدون شک از پربیننده ترین بازی های فوتبال است. چنین برخوردهایی تا یک حد و مرز خاصی فوتبال را شیرین خواهد کرد، اما این برخوردها از حد خود گذشته اند. این دو تیم در حال حاضر "زیباترین" فوتبال را به نمایش می گذراند، اما با خشونت و تمارض، از زیبایی این فوتبال کاسته می شود.
آمار بردها و باخت های ال کلاسیکو:
7 / تعداد کلاسیکو های برگزار شده پس آمدن مورینیو به رئال
3 / تعداد بردهای بارسلونا
3 / تعداد تساوی
1 / تعداد برد های رئال مادرید
"چنین اتفاقاتی در فوتبال عادی است." این سخنانی بود که دقایقی پیش سسک فابرگاس در کنفرانس خبری بیان کرد. آدریانو بعد از ورود به میدان، جو بازی را بسیار متشنج کرد. او در عرض 20 دقیقه، 5 بار تمارض کرد و تا حد زیادی با اعصاب بازیکنان رئال مادرید، به خصوص سرخیو راموس بازی کرد. حتی لیونل مسی هم در یک صحنه در برابر مارسلو به تمارض پرداخت که ابدا قابل قبول نبود! در ادامه هم مورینیو رفتاری عجیب و غیر ورزشی را از خود در برابر مسی به نمایش گذاشت.
رفتارهای خشونت آمیز بازیکنان رئال مادرید با مرور زمان زیادتر می شد. صحنه برخورد په په با مهاجمین بارسلونا به هیچ عنوان در حد و اندازه ال کلاسیکو نیست! البته برخوردهای خشونت آمیز مختص بازیکنان رئال مادرید نیست، چرا که ژاوی هرناندز هم امروز با تکل خشنش کارت زرد دریافت کرد.
اکثر درگیری های ال کلاسیکو، توسط بازیکنان ذخیره دو تیم آغاز می شود. این نشانگر این است که دو سرمربی، هیچ نوع برخوردی با بازیکنانشان ندارند و بازی جوانمردانه را به آنها گوشزد نمی کنند. جالب اینجا بود که ژوزه مورینیو، خودش هم وارد ماجرا شد و انگشتش را در چشمان تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا فرو کرد و از دور برای او بوس فرستاد!! چندی بعد، کنفرانس خبری مورینیو برگزار و در مورد این حرکت از او سوال شد. سرمربی پرتغالی رئال مادرید، یکی از جواب های کلاسیک خود را ارائه کرد: "تیتو ویلانووا دیگر کیست؟ او را نمی شناسم!!".
آمار زیر مربوط به هفت بازی گذشته می باشد:
1 / تعداد کارت های قرمز بارسلونا
6 / تعداد کارت های قرمز رئال مادرید
25 / تعداد کارت های زرد بارسلونا
37 / تعداد کارت های زرد بارسلونا
این آمار نشان می دهد که در هفت بازی گذشته که در مدت کمتر از یک سال برگزار شده است، 62 کارت زرد به بازیکنان دو تیم نشان داده شده است! این آمار به هیچ عنوان در سطح بهترین بازی جهان نیست. اما چگونه می توان با این برخوردها کنار آمد؟
سال گذشته، باشگاه بارسلونا از ژوزه مورینیو به دلیل صحبت هایش در کنفرانس خبری شکایت کرد. پس از آن رئال مادرید به دلیل تمارض های بی دلیل بازیکنان بارسلونا و همچنین حرف های نژادپرستانه سرخیو بوسکتس به مارسلو، به یوفا شکایت کرد. اما یوفا تنها ژوزه مورینیو را محروم کرد و ابدا هیچ برخوردی با بازیکنان بارسلونا و بوستکس انجام ندادند. در حالی که کلمات بازیکن اسپانیایی بارسلونا، به طور واضح در یک فایل ویدئویی ثبت شده بود.
شاید یوفا اقدام خاصی در مورد دو بازی لیگ قهرمانان اروپا انجام ندهد، اما فدراسیون فوتبال اسپانیا، وظیفه دارد که به این موضوع رسیدگی کند. در کشور انگلیس، بازیکنان حتی به دلیل نوشتن کلام اهانت آمیز در تویتر، جریمه های نقدی سنگینی را متحمل می شوند، چه برسد به چنین رفتارهای زننده ای در مسیر بازی! در کشور ایتالیا، تمارض، محرومیت دارد! یعنی بازیکنی که با تمارض خود باعث تغییر نتیجه بازی شود، به مدت دو یا چند بازی محروم خواهد شد. به عنوان مثال، میلوس کراسیچ، بازیکن یوونتوس با تمارض باعث شد که بیانکونری یک پنالتی به دست آورده و بتواند تیم بلونیا را شکست دهد. پس از آن او به مدت دو بازی محروم شد. این قانون در یوفا نیز اجرا می شود. ادواردو، بازیکن آرسنال در بازی برگشت پلی آف این تیم در لیگ قهرمانان در برابر سلتیک، به تمارض پرداخت و این تصمیم موجب فریب داور و اعلام پنالتی به سود توپچی ها شد. یوفا ادواردو رو به مدت دو بازی محروم کرد.
سوال اینجاست، که چرا این قانون برای بازی های ال کلاسیکو اجرا نمی شود؟ همانطور که مارسلو، مدافع رئال مادرید باید به دلیل تکل خشنش در برابر سسک فابرگاس محروم شود، بازیکنی که به تمارض می پردازد نیز باید محروم شود. تمارض کردن بارسلونایی ها، مهم ترین دلیلی است که بازیکنان عصبی می شود و دست به بازی خشونت آمیز می زنند. البته این توجیهی برای تکل های خشونت آمیز رئالی های نخواهد بود و هر دو تیم بدون شک در این موضوع نقش داشته اند.
چیزی که واضح است، رئال مادرید برای پیروزی به بازی خشونت آمیز، تکل های په په و برخوردهای خشن سرخیو راموس احتیاج ندارد. بارسلونا نیز برای پیروز شدن به تمارض های آدریانو و یا پدرو رودریگز نیاز ندارد و این موضوع را در فینال لیگ قهرمانان اروپا شاهد بودیم. ال کلاسیکو، داستان بهترین تیم های جهان است که در برابر یکدیگر بازی می کنند، و با تمارض و خشونت از کیفیت بازی خود می کاهند. بازیکنان تیم ملی اسپانیا اکثرا از این دو تیم حضور دارند و از این رو ممکن است که ثبات تیم ملی کشورشان نیز با درگیری های ال کلاسیکوها به خطر بیافتد. با مصاحبه های اخیر پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو، به نظر نمی رسد که سرمربی دو تیم قصدی برای کوتاه آمدن داشته باشند، بنابراین دخالت مستقیم فدراسیون فوتبال اسپانیا ضروری است
خداييش متن هاي اين مهريار اندازه!؟ انداجه؟! اصلا ارزش خواندن هم نداره !نقل قول:
بجاي نقد بارسا و بازيهاش و داوريهاش بهتره بره به همون كانون اينترش برسه .
جالبه فدراسيون فوتبال اسپانیا منتظر تذكر اندازه بود :ي
سلام،
اول از همه تبریک میگم این برد دراماتیکُ که با یه سناریوی فوق العاده جلوی تیم مادریدی به دست آوردیم؛
اولین قهرمانی فصل، که مطمئناً آخریش نخواهد بود...
بارسا با این که از لحاظ بدنی بازیکناش به پیک خودشون نرسیدن، بازم نشون داد که با همین شرایط هم تیمی نمی تونه حریفش بشه...
به جرات میشه گفت که هر وقت تیم تو این دو بازی اخیر اقدام به حمله کرد، تونست موقعیت خطرناک (و گل) به وجود بیاره؛
از مسی چی میشه گفت؟ بازیکنی که کابوس هر حریفیه...
حرفهای زیادی هست، منتها...
بی خیال...
تصاویر گویای همه چیزه:
محتوای مخفی: ...
نویسنده این به اصطلاح مقاله، مهریار انداچه ست...نقل قول:
تو این پست، چند ماه قبل، پیمان عزیز راجع به ایشون مطلبی نوشتن که خوندنش توصیه میشه:کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/08/18/2624953/%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%AF%D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
واقعا آدم می مونه چی بگه...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6138106&postcount=94
جشنواره گل، جنجال، كارت و كتك كاري در نوكمپ
سوپرجام دهم براي بارسا، جام يازدهم براي گوآرديولا
بارسا با به دست آوردن نخستين جام قهرماني در فصل 2012 - 2011 در سوپرجام اسپانيا پر افتخارترين تيم باقي ماند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بارسلونا قهرمان سوپرجام اسپانيا شد. آبي - اناري ها با شكست 3 بر 2 رئال مادريد توانستند، به نخستين عنوان خود در فصل جديد رقابت هاي باشگاهي و دهمين عنوان قهرماني در رقابت هاي سوپر جام اسپانيا دست پيدا كنند.
مردان پپ گوآرديولا كه در بازي رفت در ورزشگاه خانگي رئال مادريد اين تيم را با تساوي 2 بر2 متوقف كرده بودند، بامداد پنج شنبه در نوكمپ ميزبان قوهاي سپيد مادريدي بودند و با نتيجه 3 بر 2 و با گل هاي دقيقه 15 آندرس اينيستا و 45 و 87 ليونل مسي حريف خود را از پيش رو برداشتند. گل هاي دقيقه 20 كريستيانو رونالدو و 81 كريم بنزما براي ژوزه مورينيو و مردانش در بازي برگشت كافي نبودند و مانع از شكست آنها نشدند.
سسك فابرگاس، هافبك تازه وارد كاتالان ها از آرسنال و خريد پر سر و صداي تابستان جاري پس از پيوستن به بارسلونا در اين بازي در فهرست بازيكنان نيمكت نشين پپ گوآرديولا جاي داشت و از دقيقه 82 نيز به ميدان رفت تا در كمتر از چند روز از پيوستنش به بارسا طعم قهرماني را بچشد و در جشن قهرماني تيم جديدش شريك باشد. او توپچي هاي لندن را پس از 6 سال ناكامي پي در پي در دست يافتن به عنوان قهرماني به اين اميد ترك كرد كه در كارنامه فوتبالش عنوان قهرماني هاي متعددي را شاهد باشد. آرزويي كه در تيم آرسن ونگر دست نيافتني به نظر مي رسيد. فابرگاس در چند دقيقه حضور كوتاهش نيز موثر بود و در گل سوم و پيروزي بخش تيمش نقش داشت.
بازي برگشت سوپرجام اسپانيا به ويژه در نيمه دوم بسيار خشن و پر برخورد بود تا جايي كه داور بازي در مهار خشونت بازيكنان دو تيم ناتوان مي نمود و حتي ليونل مسي هميشه خونسرد هم در دقيقه هايي از بازي بسيار عصبي ديده شد. 8 كارت زردي هم كه برابر ديدگان بازيكنان دو تيم قرار گرفت نيز نتوانست از خشونت بازي كم كند. مارسلو، بازيكن برزيلي رئال مادريد كه از نيمه دوم جانشين سامي خديرا شده بود، نتوانست تا پايان بازي در زمين باقي بماند و به دليل خطاي خشن و حركت غيرورزشي روي سسك فابرگاس با كارت قرمز داور به طور مستقيم از زمين بازي اخراج شد. حركت او باعث زد و خورد بازيكنان و نيمكت نشينان دو تيم هم شد تا جايي كه داور داويد ويا و مسوت اوزيل را كه از زمين بازي بيرون رفته و نيمكت نشين شده بودند، با كارت قرمز خود از نيمكت هم بيرون كرد. برخورد آقاي خاص با يكي از اعضاي كادرفني بارسا در جريان درگيري بازيكنان دو تيم از ديد دوربين هاي تلويزيوني پوشيده نماند. خطايي كه مي تواند براي اين مربي پرتغالي گران تمام شود.
به اين ترتيب پپ گوآرديولا يازدهمين جام قهرماني اش را در آغاز چهارمين فصل حضورش در نيمكت مربيگري بارسا تجربه كرد و اكنون با روحيه اي مناسب به چهارمين قهرماني پي در پي تيمش در ليگا مي انديشد.
امیدوارم که تصمیمات اساسی دراین رابطه گرفته شود.لازم است که این روند متوقف شود
سایت گل- دردقایق پایانی دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا بود که مارسلو با تکلی خشن سسک فابرگاس را نقش بر زمین کرد و همین جنجال بزرگی را به همراه داشت و بازیکنان دو تیم تا دقایقی با هم درگیر بودند.در پایان این دیدار که با برد و قهرمانی بارسلونا همراه بود، جرارد پیکه، مدافع باشگاه بارسلونا به انتقاد از این اتفاق پرداخت و گفت:« مورینیو درحال ویران کردن فوتبال اسپانیاست. همه به دنبال مقصر می گردند و مقصر، در مادرید است. کسی باید این ویدئو را بگیرد، آن را آنالیز کند و بگوید که مقصران چه کسانی هستند.»پیکه درادامه صحبتهایش درخواست کرد تا راه حلی برای این جنجالها یافته شود:« امیدواریم که فردا صحبت از بازی خوب و جذاب فوتبال باشد و زیاد به این جنجال و درگیری پرداخته نشود. این یاولین باری نیست که چنین اتفاقاتی می افتد و بارها همین ماجراها رخ داده و همیشه هم این جنجالها مثل هم است. امیدوارم که تصمیماتی اساسی در این رابطه گرفته شود. باید این روند متوقف شود و در اینجا باید کسی این مشکل را حل کند.نباید اوضاع همیشه به این ترتیب پیش برود.»
آقا من فيلم گل اول مسي (گل دوم تيم) رو ميخواستم
آخه خيلي قشنگ بود رونالدو به دست و پاي مسي افتاده بود تا گل نزنه آخر سر هم نتونست :دي
سلام به همه ي بارسايي هاي عزيز
اين برد شيرين رو به همه تبريك مي گم.
ولي بازم داوري خيلي بد بود، من نمي دونم يعني واقعا نمي دونم مارسلو و پپه در چه صورت مي تونن از زمين اخراج بشن البته مارسلو بعد از 36 تكل و در دقيقه 90+n و با خجالت كشيدن داور از قضاوتش اخراج شد،دگه حركات مربيشون(مربي كه چه عرض كنم:2:) انقدر زننده بود كه ديگه صحبت نكنم بهتره.
باز هم مسي ستاره بي چون و چراي اين بازي بود كه واقعا هميشه اين پسر داغ قهرمان شدن رو به دل تيم مادريدي ميزاره كه هواداران تيم مادريدي هم به اين موضوع اعتراف كردن و ديگه فك نكنم جاي بحثي بمونه ولي اگه حافظه ام درست ياري كنه همينا قبلا مي گفتن مسي بدون ژاوي و اينيستا يعني صفر:27:.
اميدوارم روند قهرماني بارساي هميشه قهرمان ادامه داشته باشه:thumbsup:
با تشكر:11:
طرفداراس رئال هنوز هم حرف برا گفتن دارن.
اینا چجوری ببازن دیگه توجیه ندارن؟
ولی رئال به طور واضحی شاخ شده.
سایت گل- در دقایق پایانی دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا بود که تکل خشن مارسلو روی سسک فابرگاس باعث درگیری بازیکنان دو تیم شد؛ از آن دسته درگیری هایی که در دیدارهای اخیر ال کلاسیکو به دیدن آن عادت کرده ایم. بازیکنان دو تیم دقایقی با هم درگیر بودند و بعد برخورد عجیب مورینیو باتیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا بود که انگشتش را در چشم او فرو کرد. در اینجا می توانید تصاویر منتخب این دقایق پر تنش را تماشا کنید:
تکل خشن مارسلو روی سسک فابرگاس آغازگر تمام این جنجالها بود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعوت اوزیل، ستاره آلمانی از ضربه ای که داوید ویا در مقابل آدریانو و یکی از مسئولان بارسلونا به صورت او وارد کرده بود، به شدت عصبانی بود ولی آدریانو و نماینده بارسا سعی در آرام کردن او داشتند
کارت قرمز برای اوزیل و ویا: ایگواین سعی در آن داشت تا ویا را که با اوزیل درگیر شده بود، از صحنه دور کند . همین درگیری باعث شد تا ویا روانه رختکن شود
پینتو مثل همیشه یکی از اصلی ترین مهره های بارسا در این درگیری بود. درگیری او و راموس به شدت بالا گرفته بود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کاپیتان های دو تیم آرام بودند. ایکر کاسیاس و چابی ارناندس،کاپیتان های دو تیم درمورد اتفاقاتی که درحال جریان بود با هم صحبت می کردند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسیاس و والدس نقش موثری در آرام کردن این جنجال داشتند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا مورینیو وارد بازی می شود: آقای خاص به نیمکت ذخیره های بارسا و تیتو ویلانوا چشم دوخته بود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو خودش رابه تیتو نزدیک می کرد. ولی کمتر کسی فکرش را می کرد که مورینیو چنین قصدی داشته باشد. او با انگشتش به دنبال چشم تیتو می گشت
مربی رئال در این درگیری نقش خودش را ایفا کرد. او انگشتش را در چشم مربی دوم بارسا فرو کرد؛ آن هم در میان درگیری که کسی حواسش به او نبود. البته آقای خاص نمی دانست که دوربینها این تصاویر را شکار می کنند
مربی جوان بارسلونا معتقد است که تصاویر لحظات درگیری خودشان حرف می زنند
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که انتظار برد تیمش مقابل رئال مادرید را نداشته. بارسلونا با برد 2-3 در دیدار برگشت و با توجه به تساوی 2-2 دو تیم در دیدار رفت، توانست قهرمان سوپرکاپ اسپانیالقب بگیرد.
در پایان این مسابقه پپ گواردیولا مربی تیم قهرمان سوپرکاپ به خبرنگاران گفت:« راستش را بخواهید انتظار نداشتم که بتوانیم رئال را شکست دهیم. این بیشتر از دلنشینی برایم تعجب آور بود.» گواردیولا به این دلیل این صحبتهارا مطرح کرد که تیمش اردوی پیش فصل را به مراتب دیرتر از رئال مادرید شروع کرده بود.
مربی بارسلونا ادامه داد:« من بازیکنانی دارم که الگو و نمونه خوبی برای سایرین هستند، چه در زمین مسابقه و چه در کنفرانس های خبری. » او در ادامه درمورد رئال مادرید هم صحبت کرد:« رئال بدترین حریف ممکن برای تیم ما در این دیدار بود و باید بگویم که نتیجه دیدار رفت، کلید اصلی موفقیت ما در سوپرکاپ بود.»
روزنامه مارکا با بازتاب صحبتهای مربی جوان بارسلونا به این نکته اشاره کرد که گواردیولا ترجیح داد تا درمورد برخوردی که میان ژوزه مورینیو و تیتو ویلانوا رخ داد، نظری ندهد. مورینیو در زمانی که بازیکنان دو تیم با هم درگیر بودند به سمت تیتو رفت و انگشتش را در چشم او فرو برد.گواردیولا همچنین در این باره که رئالی ها قبل از آنکه بازیکنان بارسلونا جام را بالای سر ببرند از زمین مسابقه خارج شدند هم صحبت کرد و گفت:« تصاویر به تنهایی دراین باره حرف می زنند.باید مراقب بود، چرا که یک روز آسیبهایی به ما وارد خواهد شد؛ نه در داخل زمین، بلکه خارج از آن و همه ما تا حدودی در این باره مسئول هستیم. اگر آنها این را حس نمی کنند و اگر نمی خواهند در طول مراسم اهدای جام، بمانند، این مشکل ما نیست.»
مربی جوان بارسلونا در واکنش به صحبت مورینیو که گفته بود در نیمه دوم بازی، از توپ جمع کنها خبری نبود گفت:« این به من مربوط است؟ من آنقدر کار دارم که وقت ندارم که با توپ جمع کن ها جلسه بگذارم.»
او درادامه درمورد سسک فابرگاس هم صحبت کرد و گفت:« در ده دقیقه بازی او را دیدیم. در اولین حرکتی که سسک با پیراهن بارسا انجام داد، به محوطه جریمه حریف رسید. از او راضی ام، چون در مدت خیلی کوتاهی توانست اولین جامش را با بارسا کسب کند.»
مربی بارسا درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که نیمکت نشینی الکسیس سانچس به این دلیل بود که او در جرین گرم کردن قبل از بازی احساس ناراحتی می کرد.
با قهرمانی بارسا در سوپرکاپ اسپانیا، گواردیولا توانست با رکورد جامهای کسب شده توسط یوهان کرویف برابری کند و مربی جوان بارسلونا در بخش پایانی صحبتهایش دراین باره گفت:« من این جامها را به تنهایی کسب نکرده ام؛ بلکه همه ما با هم به این جام ها رسیدیم .»
ستاره اسپانیایی تنها هشت دقیقه قبل از پایان دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا برای تیمش وارد میدان شد
سایت گل- سسک فابرگاس که روز دوشنبه به صورت رسمی به تیم دوران کودکی اش، بارسلونا بازگشت در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا، و در دقایق پایانی وارد بازی شد و دقایقی برای بارسلونا بازی کرد. او که پیراهن شماره 4 بارسا را برتن داشت، برای دقایقی در کنار چابی و اینیستا بازی کرد.سسک در پایان این بازی از حضور در ترکیب بارسا راضی بود و گفت:« از اینکه بازی ام برای بارسلونا در دیداری بین دو تیم برتر دنیا آغاز کردم بسیار خوشحالم. از چنین شروعی که با جام همراه بود بسیار راضی ام.»در حالی که 8 دقیقه تا پایان وقت قانونی دیدار رئال مادرید و بارسا باقی بود ( و البته بازی تا دقیقه 97 به طول انجامید)، سسک فابرگاس آرزویش را محقق شده یافت و با پیراهن شماره 4 بارسلونا وارد زمین مسابقه شد و به جای پدرو در ترکیب بارسا قرار گرفت. ورود سسک به زمین مسابقه با تشویق فراوان هواداران حاضر در نوکمپ حاضر بود و بدین ترتیب سسک حضورش در لیگ اسپانیا را با پیراهن بارسلونا آغاز کرد. آن هم دقیقا در دقایقی که رئال مادرید به دنبال گل تساوی بخش بود تا جام سوپرکاپ اسپانیا را مال خود کند.سسک با بازی خوبی که در این دیدار به اجرا گذاشت ثابت کرد که بازی کردن درکنار چابی و اینیستا برایش کار سختی نیست
مربی بارسلونا بار دیگر و با کسب جامی دیگر نامش را در تاریخ این باشگاه ثبت کرد
سایت گل- به نظر می رسد که افتخار آفرینی های پپ گواردیولا پایانی ندارد. او چه در عرصه فردی و چه در عرصه تیمی در حال ثبت نامش در کتاب تاریخ باشگاه بارسلوناست. با برد 2-3 بارسا مقابل رئال در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا، کاتالونیایی ها این جام را مال خود کردند تا گوارددیولا در تعداد جامهایش با کرویف برابری کند.
مربی هلندی سابق بارسلونا با این تیم 11 جام کسب کرده بود و گواردیولا با فتح جام قهرمانی سوپرکاپ تعداد جامهایش با بارسا را در کمتر از 3 سال به 11 جام رساند.
تفاوت این دو مربی در این است که گواردیولا جام ها را یکی پس از دیگری (پشت سر هم) درو کرد.گواردیولا قهرمانی هایش با بارسا را با کسب سه جام قهرمانی (جام حذفی، لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا) شروع کرد.
کرویف هم در فصل 9-1988 هدایت بارسا را در دست گرفت و او کار سختی را برعهده داشت وتیمی را از نو با ایده ها و عقاید هلندی اش شکل داد. بازیکنان کرویف در فصل 1-1990 اولین قهرمانی را با اقتدار به دست آوردند واز آن زمان بود که استارت تیم رویایی کرویف خورد. فوتبال بارسا با کرویف فوتبالی تماشایی شد و آنها سلطه شان را برفوتبال اسپانیا آغاز کردند و با کسب 4 جام قهرمانی در لالیگا و دو جام اروپایی ( یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و یک سوپرکاپ اروپا) درخشش شاگردان کرویف ادامه داد.حذف دردناک در فینال لیگ قهرمانان اروپا در فصل 4-1993،آغاز نزول بارسای او بود.
ولی گویا بارسلونای گواردیولا همچنان در اوج است و به قهرمانی هایش ادامه می دهد. درصورتی که شاگردان گواردیولا بتوانند در فصل 2-2011 هم عنوان قهرمانی لالیگا را مال خود کنند، پپ دومین مربی بارسا خواهد بود که 4 قهرمانی پی در پی در لالیگا را در کارنامه اش ثبت کرده است. کرویف اولین مربی ای بود که با قهرمانی تیمش در سالهای 1991، 1992، 1993 و 1994 این رکورد را به نام خود ثبت کرده بود.
البته قهرمانی های بارسا با گواردیولا همواره با تلاش و سختکوشی تا هفته آخر رقابتها همراه بود ولی بارسای کرویف همیشه با اقتدار و بدون اتکا به عملکرد تیمههای دیگر رقم می خورد
بارسای گواردیولا در سال 2009 دردو بازی مانده به پایان لیگ به قهرمانی رسید و در سال 2010 ، با کسب 99 امتیاز قهرمان شد و در سال 2011 هم مثل 2009،در حالی که دو بازی تا پایان لیگ باقی بود، قهرمان شد. به نظر می رسد که موفقیتهای پپ و شاگردانش سقفی ندارد و آنها عزم خود را برای درخشش و کسب جامهای بیشتر جزم کرده اند
سایت گل- در دقایق پایانی دیدار سوپرکاپ اسپانیا و زمانی که درگیری بین ویا و اوزیل بالا گرفته بود و بازیکنان دو تیم سعی در جدا کردن بازیکنان درگیر داشتند، ژوزه مورینیو هم بیکار نبود.
آقای خاص که با ظاهری آرام در آن گوشه ایستاده بود، ناگهان به سمت تیتو ویلانوا، دستیار گواردیولا نزدیک شد و با انگشت به چشم ویلانوا حمله کرد. مربی دوم بارسلونا هم برگشت و او را حل داد. البته مورینیو در کنفرانس خبری پایان بازی تمایل چندانی نداشت تا دراین رابطه صحبت کند و گفت که حتی نمی دانسته که تیتو ویلانوا چه کسی است
ویدئوی مربوط به این صحنه را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماشا کنید.
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
مارسلو به قصد آسیب زدن روی سسک خطا کرد. په په هم همین طور بود
سایت گل- چابی ارناندس ، کاپیتان بارسلونا در پایان دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه نوکمپ که با قهرمانی بارسا در سوپرکاپ اسپانیا همراه بود به تندی از بازیکنان رئال مادرید انتقاد کرد.
ستاره کاتالان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به بارسلونا تی وی گفت:« وجهه ای که رئال از خود به نمایش می گذارد تاسف آور است. تصاویر، خودشان کاملا گویا هستند. اینها اصلا در حد و اندازه های یک موسسه نیست.ما به عدالت باور داریم و این عدالت را پیاده می کنیم.رئالی ها نمی گذاشتند ما بازی کنیم.فقط لگد می زدند ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. ما به عدالت باور داریم و عدالت پیاده شد. می توان با حالت معمولی و یابا حالت تهاجمی بازی کرد. مارسلو به قصد آسیب رساندن به سسک روی او خطا کرد و همین را می توان در مورد په په هم گفت.این تاسف آور است . برای دنیای فوتبال تاسف آور است که چنین رفتارهایی با محرومیت مواجه نمی شوند. و رئالی ها به اعتراضاتشان ادامه می دهند. زمانی که رئال در جام حذفی به قهرمانی رسید، در زمان اهدای جام ما در زمین ماندیم و آنها هم باید در زمان اهدای جام سوپرکاپ به ما، همین کار را می کردند.»
چابی درمورد بازی چهارشنبه شب گفت:« مادر اوج آمادگی فیزیکی مان نبودیم و با این وجود توانستیم رئال را شکست دهیم. در نیمه اول بازی خوبی را ارائه دهیم ولی در نیمه دوم کار تا حدودی برایمان سخت شده بود.»
رفتار مورینیو و بعضی بازیکنان رئال در پایان بازی نشانه اوج ذلت و ناتوانی اونها بود...این تیم اینقدر ستاره خریده که به جرات میشه گفت حتی نیمکت اونا شانس قهرمانی در هر لیگ اروپایی رو داره اما باز هم مقابل بارسا یک بازی خشن و پر از خطا و ضربات عمدی ارائه میدن و با این وجود شکست میخورن...در این شرایط باید حق داد کنترل خودشون رو از دست بدن! :rolleye:
عجیبه که بعضی دوستان هنوز دم از داوری و تمارض میزنن...دیشب علاوه بر خطاهای شدید (که تازگی نداشت!) شاهد ضربات عمدی برای عصبی کردن حریف هم بودیم..بازی کثیفی که نظیرش رو در باشگاههای بزرگ ندیدیم و باید به مورینیو تبریک گفت برای معرفی این روش جدید به فوتبال اروپا!
مشتاقم بدونم طرفداران فوتبال مدرن(:27:) آقای خاص چه توجیهی در مورد استفاده ار خطاهای برنامه ریزی شده دارن؟...و این که هنوزم میتونن بگن این نوع بازی با ذات فوتبال در تضاد نیست؟!!
نایب رئیس باشگاه بارسلونا با قاطعیت تمام رفتارهای مورینیو را تقبیح کرده
سایت گل- اعضای کادر مدیریتی باشگاه بارسلونا معمولا با خبرنگاران صحبت نمی کنند و در مورد مسائل روز اظهار نظر نمی کنند ولی اتفاقاتی که در جریان دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا که 4شنبه شب درورزشگاه نوکمپ برگزار شد، رخ داد، باعث شد تا مسئولان باشگاه بارسلونا هم در این رابطه به اظهار نظر بپردازند
کارلس ویلاروبی، نایب رئیس باشگاه بارسلونا که این بازی را از نزدیک تماشا کرد، درمورد اتفاقاتی که در این بازی رخ داد و به ویژه مورینیو که انگشتش را در چشم تیتوویلانوا، دستیار مورینیو فرد کرد، نظرش را اعلام کرده.
ویلاروبی در صحبتهایی که بارها در برنامه «ال مون آ راک1» پخش شد و روزنامه اسپورت کاتالونیا به بازتاب آن پرداخت، گفت:« می خواهم درتکمیل صحبتهای پیکه بگویم که مورینیو به منزله آفتی برای فوتبال اسپانیاست. رفتارهایی که دقایقی قبل از آغاز دیدار فینال رخ داد، نباید تکرار شود و توصیه می شود که کسی کاری کند تا این برخوردها دیگر تکرار نشوند.»
نایب رئیس باشگاه بارسلونا در مورد عدم حضور بازیکنان رئال در زمان مراسم اهدای جام قهرمانی به بارسلونا هم صحبت کرد و گفت:« تیم ما در زمین تیم برتر بود و این کاملا روشن و بارز بود و درپایان مسابقه و بلافاصله بعد از آنکه داور مسابقه سوت پایان بازی را زد، دیدم که مورینیو به شاگردانش دستور می داد که هر چه سریعتر به رختکن بروند.»
او ادامه داد:« من معتقدم که رئال مادرید به عنوان یک باشگاه ورزشی نباید از مربی اش به خاطر این رفتارها ( که نمونه ای از آن را در دیدار 4شنبه شب دیدیم) حمایت کند. باید ببینیم که در ساعات آتی چه خواهد شد.»
نایب رئیس باشگاه بارسلونا در مورد ادامه روابط دو باشگاه گفت:« بدون شک باید به این نکته یادآوری کرد که با وجود رفتار بازیکنان رئال و عدم حضورشان در مراسم اهدای جام، فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال در زمان اهدای جام در جایگاه حاضر بود و حتی زمانی که چابی جام را بالای سر برد، بارسا را تشویق کرد.»
این آقایی که سیبیل داره متعلق به این جهانه؟ یه جورایی با یک حالت روحانی یا حتی خداگونه ناظر اتفاقاته. خیلی خوفناک و مسخ کننده نگاه میکنه :31: جان من یکی آمارش رو دربیاره. شک دارم کسایی که اونجا بودن این آدم رو دیده باشن :31:نقل قول:
با کمی تاخیر تبریک بگم خدمت دوستان کسب اولین جام رو ! حالا حالاها کار داریم ! :31:
اصلا گل های رئال با گل های بارسا از هیچ نظر قابل مقایسه نبود .همونطور که قبلا هم گفتم هیچ تیمی حریف بازی و تاکتیک بارسا نیست . رئال که جای خود داره .
جای پویول هم واقعا خالی بود . تویه خط دفاعی بدون پویول و پیکه آسیب پذیر هستیم و این نقطه نیاز به بازیکن پشتیبان درجه یک داره .
نقش گواردیولا در کسب این پیروزی های بسیار پر رنگ هست چرا که به خوبی می دونی چطوری چنین بازیکنانی رو کنار هم بچینه و بازی بگیره .
در جریان ال کلاسیکودربی رخ داد
حرکت زشت مورینیو در توهین به بازیکنان بارسا
خبرگزاری فارس: سرمربی پرحاشیه تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در جریان دیدار تیمش برابر بارسا به بازیکنان تیم میزبان توهین زشتی کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، در یکی از صحنههای بازی که آلوز و مسی برای دریافت توپ و آغاز مجدد بازی به کنار زمین آمده بودند با توهین زشت و زننده مورینیو مواجه شدند که به توصیه گواردیولا تنها به نگاهی معنی دار به آقای خاص بسنده کردند.
مورینیو در این صحنه با اشاره با بازیکنان بارسلونا بینی خود را با دست گرفت و از بوی بد این بازیکنان شکایت کرد. این حرکات از یک مربی شاغل در لالیگا نه تنها بعید بلکه نگران کننده و تاسف برانگیز است.
بعید است کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا که معمولا بازبینی بازیها را در دستور کار خود قرار می دهد با مربی پر حاشیه رئال مادرید هیچ برخوردی نکند.
تشکر ایکر از هواداران بارسلونا
کاسیاس: بارسلونا به حقش رسید
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا با تشکر از هواداران بارسلونا گفت: بدون شک بارسا به حقش رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس تصریح کرد: در طول بازی هواداران بارسلونا چهره خوبی از خود نشان دادند و اگر گاهی مرا هو میکردند نگران اتلاف وقت بودند و حق داشتند.
وی افزود: از این که در خروج از استادیوم و حرکت به سمت فرودگاه دچار مشکل شویم نگران بودم اما در طول مسیر با تشویق هواداران بارسلونا مواجه شدیم و این برای من ارزشمند بود. آنها مرا به عنوان دروازهبان تیم ملی کشورشان صدا میکنند و این بسیار مهم است.
کاسیاس درخصوص بازی گفت: شکست 5 بر 4 برابر تیمی که در فصل گذشته قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا شده حادثه چندان ناگواری نیست که به خاطرش عصبانی و ناراحت شویم. به هر حال بارسلونا به حقش رسید و ما هرگز مستحق پیروزی نبودیم چرا که نتوانستیم آن طور که هستیم بازی کنیم.
پس از قهرمانی در سوپرجام اسپانیامسی: مورینیو فوتبال اسپانیا را به نابودی میکشاند
خبرگزاری فارس: مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا گفت: با چنین روندی باید پذیرفت که مورینیو فوتبال اسپانیا را به نابودی میکشاند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، لیونل مسی پس از قهرمانی بارسلونا در سوپرجام اسپانیا تصریح کرد: بازی بسیار خوبی بود و چنین بازی بزرگی اعتبار فوتبال اسپانیا را بالا میبرد، من تعصبی به فوتبال این کشور ندارم و اگر چنین سطحی از بازی باشگاهی در آرژانتین بود یک روز هم در اسپانیا نمیماندم اما گویا کسی قدر این اعتبار را نمیداند. وی ادامه داد: استخدام کسی که فوتبال یک باشگاه را نابود کند کاری بیهوده و اشتباه است، مورینیو با رفتارش اعصاب بازیکنان رئال مادرید را خرد کرده بود و نه تنها بر ما هیچ اثری نداشت بلکه به سود ما هم عمل میکرد. مسی افزود: رئال مادرید خیلی خوب بازی کرد اما رفتار زشت بازیکنان این تیم فوتبال پاک در سوپرجام را قطعه قطعه کرد و از بین برد. حرکت مارسلو در صحنهای که روی پای فابرگس خطا کرد هیچ معنی جز دشمنی و کینه توزی و رفتار ناجوانمردانه نداشت و واقعا برای او متاسفم. بارسلونا با نتیجه 3 بر 2 از سد رئال مادرید و در مجموع 5 بر 4 گذشت و به دهمین قهرمانی در سوپرجام اسپانیا دست یافت.
نه بابا نترس من تو بازی چندین بار ایشونو دیدم،نمیدونم کیه اما از کادر فنی بارساست.نقل قول: