نمرات بازیکنان در بازی با والنسیا
نمرات بازیکنان در بازی با والنسیا
مرجع خبری رئال مادرید:
رئال مادرید در یک بازی سخت توانست والنسیا را شکست دهد و صدرنشین بماند. سایت گل به بازیکنان دو تیم نمره داده است. سایت گل ، سولدادو را از والنسیا به عنوان بهترین بازیکن بازی انتخاب کرده است. و به ماتیو و پابلو هم نمره ی خوب داده است. دیگو آلوس هم بدترین بازیکن شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسیاس (6): در نیمه اول کاری برای انجام دادن نداشت. دو گل در 15 دقیقه پایانی خورد که به سختی می توان آنها را اشتباه او دانست.
مارسلو (6): بازی محکم و خوبی در پست خودش داشت. چند فرار عالی در نیمه اول داشت. روی هر دو گل از مقصران بود.
په په (6.5): بعد این که بازی 3-2 شد و البته په په هم روی آن گل مقصر بود چند بار ناجی رئال شد.
راموس (6): خیلی خوب تا میانه زمین هم در نیمه اول پیش می آمد. یک گل مهم برای رئال به ثمر رساند ولی روی گل دوم والنسیا از مقصران بود.
آربلوا (5.5): دیشب کمی آرام به نظر می رسید. متیو و آلبا را چند باری ناکام گذاشت ولی اصلا در حملات حاضر نبود. 40 دقیقه به پایان با دوست صمیمی اش تعویض شد.
لاس (6.5): در میانه زمین عالی بود. نفوذهای خوبی هم داشت و نبض بازی را در دست داشت.
ژابی (7): یک دید و فکر عالی می توانست بنزما را آن گونه صاحب موقعیت گل کند ، آن دید بجز ژابی از شخص دیگری بعید است. کنترل بازی در دستش بود و طراح تمام حرکات تهاجمی مادریدی ها بود.
خدیرا (6.5): مثل لاس چند فرار خوب را در یک سوم دفاعی والنسیا داشت که از موقعیت هایش بهره ای نبرد. پر از انرژی بود و در میانه زمین خیلی خوب بود.
رونالدو (7): خیلی خوب و پرتلاش بازی کرد. گلی که زد می تواند آخر فصل سرنوشت لالیگا را عوض کند. نیمه اول یک موقعیت خوب را هم از دست داد.
بنزما (7.5): بسیار موثر ظاهر شد. گل زیبایی زد و در حرکات تهاجمی نیمه اول کاملا حضور داشت و به درک بالایی از هم تیمی هایش در حمله رسیده بود.
اوزیل (6.5): پاس گل زیبایی به راموس داد و یک خطر برای دفاع والنسیا بود. بسیار خوب با رونالدو هماهنگ بود.
تعویضی ها:
آلبیول (5.5): نیمه دوم جای آربلوا را گرفت و چند جایگیری خوب در دفاع داشت.
هیگوائین (5): جای کریم را گرفت و چند فرار خوب در عمق داشت ولی موقعیت خاصی بدست نیاورد که استفاده کند.
گرانرو (5): وقت زیادی برای اثر گذاشتن بر بازی نداشت.
بازیکنان رئال و خوشحالی از موفقیت در استادیوم هایی که بارسا در آنها ناکام ماند
بازیکنان رئال و خوشحالی از موفقیت در استادیوم هایی که بارسا در آنها ناکام ماند
مرجع خبري رئال مادريد : بازیکنان رئال مادرید معتفد هستند که این فصل به بارسلونا نزدیک تر شده اند و این را در خلوت خود یا در حضور عموم هم می گویند . مسائل فوتبالی و نتایجی که تیم گرفته است و مقایسه آنها با بارسلونا ، باعث می شود که تیم بتواند خود را برنده بداند ، این اتفاقی است که در دو بازی فصل بیشتر نمود داشته است .
بارسلونا در آنوئتا و مستایا تن به تساوی داد ، در حالی که رئال مادرید در هر دو استادیوم با وجود مشکلات بسیار ، سه امتیاز را کسب کرد . پس از برد احساسی شنبه گذشته در برابر والنسیا ، بازیکنان رئال با هم گفتند :" در استادیومی که بارسا ناکام بود ، بردیم . "
دروغ پراکنی یک سایت کاتالانی در پی حسادت به رئال مادرید
دروغ پراکنی یک سایت کاتالانی در پی حسادت به رئال مادرید
مرجع خبري رئال مادريد :
رئال مادرید روی دور است و همین باعث ناراحتی دشمنان شده است . حالا روزنامه انگلیسی "Gol" که یک سایت فوق بارسایی است ، اخبار تخیلی را برای متشنج کردن جو رئال آغاز کرده و حالا آنها مدعی شده اند که مورینیو به زودی از رئال مادرید جدا خواهد شد .
این سایت مدعی شده که مربی پرتغالی می خواهد جام جهانی 2014 را با تیم ملی کشورش ببرد و بدین ترتیب ، می خواهد که به زودی از رئال جدا شود . این سایت مدعی شده که در حال حاضر مورینیو ، اسپانیایی های رئال مادرید نظیر کاسیاس و راموس را تخریب می کند تا بتواند که موجبات قهرمانی تیم ملی کشورش در جام جهانی را فراهم آورد ! یک سناریوی خنده دار که می تواند در بالیوود حسابی بفروشد .
نکته بامزه این خبر این است که مورینیو همین چند هفته پیش اعلام کرد که در برنامه کوتاه مدت خود جایی برای تیم ملی پرتغال ندارد و این قضیه دروغی بیش نیست . البته این پایان جوک های این وبسایت کاتالان نیست و آنها مدعی هستند که اختلاف در رختکن رئال موج می زند !
در حالی که رئال مادرید در شرایط فعلی متحد تر از همیشه است و شاید مصداق بارزش ، حضور بیشتر کریستیانو در حرکات تیمی باشد ، این سایت قصد دارد حقایق را وارونه جلو دهد . در ادامه دروغ پراکنی ها ، در این مقاله ، این وبسایت مدعی شده که فلورنتینو هم با شرایط فعلی مورینیو مشکل دارد ، البته شاید این سایت نمی داند که این دو همین چند روز پیش با هم ناهار خوردند . در مجموع این خبر ، سراسر دروغ و تهمت و البته تا حدودی مضحک است که از یک سایت کاتالانی تراوش شده است .
1 پيوست (پيوستها)
صحبت های بازیکنان بعد از بازی
آدان :" ناراحتم که دو گل خوردم "
مرجع خبري رئال مادريد : آنتونیو آدان پس از بازی با دینامو زاگرب در مورد بازی صحبت کرد . او گفت از این که دو گل خورده "ناراحت " است . وی افزود :" یک بازی کاملا آرام بود اما دو گل خوردیم . ناراحت شدم چرا که زیاد در این بازی خطری روی دورازه نبود و زیاد وارد محوطه ما نشدند اما دو گل خوردیم . "
وی افزود :" من واقع گرا هستم . کاسیاس بالاتر از من است و همه رکوردها را خواهد شکست . بازی کردنم مشکل است اما چیزهای زیادی از او یاد می گیرم ."
گرانرو :" تیم ، آرام نمی نشیند"
استبان گرانرو پس از برد برابر دینامو زاگرب خوشحال به نظر می رسید :" بازی آسانی بود و تیم خوب واکنش نشان داد . تیم آرام نمی نشیند و هنوز می خواهد که برنده باشد . "
وی افزود :" رئال مادرید برای چمپیونزلیگ می جنگد چرا که از مدعیان اصلی است . خیلی زود تکالیفمان را انجام دادیم ، حالا یک بازی داریم که بازیکنان ذخیره می توانند در آن بجنگند . از تمرین بعدی به دربی فکر خواهیم کرد که همیشه بازی مهمی است ."
بنزما :" خوشحالم که بیش از قبل بازی می کنم "
بنزما ، دوباره در برنابئو خوش درخشید . این بار دو گل زد تا تیمش بتواند دینامو زاگرب را ببرد . مهاجم فرانسوی می گوید :" خوشحال هستم چرا که حالا بیش از قبل بازی می کنم . برای من خوب است و هر بار که در زمین هستم می خواهم که این تست را پاس کنم . "
در ادامه گفت :" تیم بزرگی هستیم ، من می توانم به خوبی بازی کنم و گل بزنم و این خوب است . " در مورد تغییرات در ترکیب گفت :" مربی همیشه تیم را تغییر می دهد و باز هم خوب بازی می کنیم و این نشانه خوبی است ."
شاهین :" در فرم صد در صدم نبودم ، باید بهتر شوم "
مرجع خبري رئال مادريد :نوری شاهین توضیح داد که در شرایط خوبی برابر دینامو بازی نکرده و باید بهتر شود :" شش ماه بود بازی نکرده بودم و باید تلاش کنم تا بهتر شوم ، این طبیعی است . نقاط قوتم را می دانم و امروز ، صد در صد نبودم . هواداران مرا زیاد نمی شناسند اما من می دانم که خوب بازی نکردم . من باید سخت تلاش کنم تا به تیم کمک کنم . "
وی افزود :" این 90 دقیقه پس از مصدومیت برای من مهم بود . عالی نبودم ، معمولی بازی کردم اما خوشحالم که بردیم . "
وی در مورد بازی با دینامو هم گفت :" برای رئال مادرید مهم است که هر بازی را ببرد . تیم قدرتمندی است . ترکیب ما توانایی های زیادی دارد . عادی است که ببریم . امشب خیلی خوب بازی کردیم و بردیم و این برای ما مهم است . "
در پایان گفت :" آسان بود ، به خصوص وقتی که 3-0 در هشت دقیقه جلو بیافتی . برد آسانی بود اما مهم است که 90 دقیقه بازی کنی و گلهای زیادی بزنی ... "
هیگوائین :" با بنزما رقابت سالم داریم "
گونزالو هیگوائین که یک گل عالی زد و یک پاس گل داد ، خودش در مورد برد می گوید :" از این پیروزی خوشحالیم . خوب است که روی دور هستیم چرا که فصل طولانی است و به همه نیاز داریم . همه مهم هستند و می خواهیم از آن نهایت بهره را ببریم ."
وی افزود :" مورینیو به ما گفت که با وجود چرخش ها سعی کنیم که کار خود را پیش ببریم چرا که بردن مهم است . امروز نشان دادیم که چه تیم خوبی داریم . مهم بود که دیگر بازیکنان هم بتوانند خودی نشان دهند . "
در مورد روابطش با بنزما گفت :" رقابت داریم ، اما از نوع سالمش . برای رئال مادرید مهم است که هر دو خوب بازی کنیم . خوشحال هستیم ، هر دو می خواهیم به تیم کمک کنیم . "
در پایان در مورد بازی با اتلتیکو صحبت کرد :" آرام هستیم . وقتی به بازی برسیم در موردش فکر می کنیم ، فعلا می خواهیم از صدرنشینی گروه خوشحالی کنیم ."
موفق باشید.
رئال مادرید 4-1 اتلتیکو / فتح بازی بسته ، زشت و خشن
رئال مادرید 4-1 اتلتیکو / فتح بازی بسته ، زشت و خشن
مرجع خبري رئال مادريد :
رئال مادرید توانست که همچون تمام دوازده سال گذشته ، با موفقیت از دربی مادرید بیرون بیاید و در فاصله دو هفته مانده تا الکلاسیکو ، صدرنشینی در لالیگا را با اقتدار حفظ کند .
از همان ابتدای بازی که بر خلاف انتظارات ، حتی ره یس هم در ترکیب اتلتیکو قرار نگرفت ، می شد فهمید که مانزانو قرار است همان طور که وعده داده بود ، یک بازی "بسته ، زشت و خشن " ارائه دهد . اولین موقعیت حساس بازی در دقیقه 5 ایجاد شد که روی پاس اوزیل ، بنزما صاحب موقعیت شد و آن را از دست داد . بازی با خطاهای بسیار و بازی خشن از سوی اتلتیکو دنبال می شد ، به حدی که ماتئو لاهوزی که به قضاوت انگلیسی معروف است و کمتر خطا می گیرد ، ناچار شده بود که هر دو ، سه دقیقه یک بار در سوت خود بدمد .
در دقیقه 13 روی اشتباه مارسلو ، سیلویو صاحب یک موقعیت خوب شد که راموس آن را دفع کرد . یک دقیقه بعد روی پاس عالی دیگو ، آدریان که از مهاجمان آینده دار فوتبال اسپانیاست صاحب توپ شد و دروازه ایکر را گشود تا اتلتیکویی ها کمی امیدوار شوند . بازی در میانه زمین دنبال می شد تا این که در دقیقه 21 ، بنزما دروازه بان اتلتیکو را داشت جا می گذاشت که کورتیس کم تجربه او را متوقف کرد تا ماتئو لاهوز هم پنالتی بگیرد و هم اخراجش کند تا وضع اتلتیکو کاملا بغرنج شود . کریستیانو همان طور که انتظار می رفت این پنالتی را گل کرد تا ورق به سود رئال مادرید برگردد .
از طرفی دیگر با اخراج کورتیس ، مربی اتلتیکو ناچار شد که دیگو را بیرون بکشد و به جایش آسنخو را وارد زمین کند تا با بیرون رفتن ستاره این تیم ، آنها فقط به دفاع روی بیاورند . در دقیقه 34 ، آلونسو یک موقعیت عالی برای کریستیانو ساخت که از دست رفت . دقایقی بعد شوت سرکش دومینگز بی ثمره ماند .
در دقیقه 39 کارت زردش را گرفت تا بازی با گیخون را از دست بدهد اما برای بازیهای حساس تری که پیش روست مشکلی نداشته باشد . در اواخر نیمه اول نیز رئال مادرید کاملا به اتلتیکوی ده نفره سر بود اما اشتباهات فردی مانع از آن شد که تیم برنده به رختکن برود .
رئال مادرید نیمه دوم را آتشین شروع کرد و در همان آغاز کار کریستیانو یک موقعیت عالی پیدا کرد که با کم دقتی از دستش داد . دو دقیقه بعد روی پاس عالی کریستیانو که گودین را محو کرد ، دی ماریا با یک شوت خوب دروازه آسنخو را گشود تا اتلتیکو یک بار دیگر به ناکامی در دربی مادرید نزدیک شود .
هر چه می گذشت ، رئال مادرید بر بازی مسلط تر می شد و اتلتیکوی ده نفره نیز گویا کم کم داشت با شکست کنار می آمد . مورینیو تصمیم گرفت که دی ماریایی که با وجود مصدومیت به این بازی رسیده بود و تاثیرگذار بود را بیرون بکشد و به جایش ، هیگوائین را وارد زمین کند . سه دقیقه بعد ، ال پیپیتا ، از اشتباه مرگبار گودین نهایت بهره را برد و برای بار سوم دروازه آسنخو را باز کرد . بازی ارام تر شده بود اما مورینیو که می خواست این پیروزی را مستحکم تر کند ، کوئنت رائو و کایخون را به جای بنزما و اوزیل وارد زمین کرد .
اتلتیکو همچنان بی رحمانه روی پای بازیکنان رئال می رفت و روی یک صحنه حرکت آسانسائو در مقابل ژابی ، عجیب به نظر می رسید . در دقیقه 80 ، گودین به علت خطا روی هیگوائین ، کارت قرمز گرفت و پنالتی کرد تا وضع اسفناک اتلتیکو ، اسفناک تر شود و مانزانو به یکی از بدترین شکست های سالهای اخیر در دربی تن دهد . کریستیانو برای دومین بار در این بازی از روی نقطه پنالتی دروازه آسنخو را گشود تا فاصله به سه برسد .
در مجموع ، با وجود شروع قابل قبول اتلتیکو ، رئال مادرید در یک بازی یک طرفه ، همشهری خود را در هم کوبید . خشونت زیاده از حد بازیکنان اتلتیکو مادرید در نوع خود عجیب به نظر می رسید و چه بسا اگر جای ماتئو لاهوزی که کم خطا می گیرد ، شخص دیگری قضاوت را به عهده داشت ، شمار اخراجی های اتلتیکو در این بازی ، دو یا سه برابر می شد . لازم به ذکر است که این پنجمین باری است که مانزانو (فصل گذشته در سویا) و اتلتیکو ، از مورینیو شکست می خورند .
رئال مادرید 4-1 اتلتیکو مادرید
گلها : رونالدو (24 و 82) ، دی ماریا (49) و هیگوائین (65) برای رئال مادرید و آدریان (15) برای اتلتیکو
بازیکنان رئال : کاسیاس ، لاس ، په په ، راموس ، مارسلو ، ژابی ، خدیرا ، دی ماریا (هیگوائین - 61) ، اوزیل (کوئنت رائو - 78) ، رونالدو ، بنزما (کایخون - 73)
بازیکنان اتلتیکو : کورتیس ، پرئا ، گودین ، دومینگز ، فیلیپه ، آسونسائو ، گابی ، سالویو (میراندا - 83) ، دیه گو (آسنخو - 23) ، توران (ره یس - 77) ، آدریان
داور : ماتئو لاهوز
کارت زرد : دیه گو ، توران ، گابی و فیلیپه از اتلتیکو و زابی از رئال
کارت قرمز : کورتیس (22) و گودین (81) از اتلتیکو
آمار بازی :
شوت : 12-3 / شوت به چارچوب : 7-1 / توپگیری : 0-5 / کرنر : 2-2 / خطا : 9-24 / آفساید: 3-1 / ضربه دروازه: 4-8 / اوت : 28-26 / مالکیت توپ : 66-34
ژابی پنج کارته شد تا مشکلی برای الکلاسیکو نداشته باشد
مرجع خبري رئال مادريد : ژابی آلونسو ، هافبک رئال مادرید در دقیقه 39 نیمه اول دربی ، کارت زرد گرفت تا پنج کارته شود و بازی با گیخون را از دست بدهد اما برای الکلاسیکوی 19 آذر مشکلی نداشته باشد .
ژابی پس از آن که مارسلو توپ را از دست داد روی سالویو خطا کرد تا داور چاره ای به جز دادن کارت زرد نداشته باشد . اصلا عمدی به نظر نمی آمد.
اعتراض مورینیو خطاب به نیمکت اتلتیکو به خاطر بازی خشن
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، در دقیقه سی بازی خطاب به نیمکت اتلتیکو مادرید ابراز گلایه کرد . مربی پرتغالی که جنجال هایی با گرگوریو مانزانو داشت از خطاهای مداوم حریف ناراضی به نظر می رسید .
مربی رئال مادرید خطاب به نیمکت اتلتیکو از خطاهای مداوم روی بازیکنان این تیم به خصوص روی دی ماریا ابراز گلایه کرد . بازیکنان اتلتیکو در عرض نیمه اول سه کارت زرد و یک کارت قرمز گرفتند . پرئا و گابی تکل های خشنی روی پای کریستیانو و اوزیل زدند
شب همگی خوش / بازم تبریک میگم....
موفق باشید.
نمرات بازیکنان در بازی با اتلتیکو (گل)
نمرات بازیکنان در بازی با اتلتیکو (گل)
مرجع خبری رئال مادرید:
توجه مادریدیستاهای عزیز را به نمرات داده شده از سوی کارشناسان گل به بازیکنان رئال جلب می کنیم.
کاسیاس (5): می توانست در موقع گل باهوش تر عمل کند. بعد از گلی که خورد مطمئن بود.
مارسلو (6): خیلی خوب نفوذ می کرد و بنزما را دو بار صاحب موقعیت کرد. در دفاع هم خوب بود ولی گلی که رئال خورد از سمت او بود.
په په (6.5): یکی از مقصران روی گل آدریان بود ولی بعد آن عملکرد خوبی داشت.
راموس (6.5): خیلی خوب کار کرد و بسیار خوب در حملات هم شرکت می کرد. یک دفع عالی داشت و عملکرد خیره کننده ای در دفاع داشت.
لاس (6): اثر مثبتی داشت ولی خیلی نفوذ نمی کرد. در دفاع مطمئن بود.
رونالدو (7.5): بهترین مسابقه اش نبود ولی تعیین کننده بود. دو پنالتی را مطمئن به ثمر رساند و پاس خیلی خوبی روی گل دی ماریا داد. یک خطر همیشگی برای پرئا بود و خیلی آزارش داد.
ژابی (7): باز هم یک بازی عالی از او را شاهد بودیم و با پاس هایش عالی کار می کرد. کارت گرفت تا بازی در مولینون را از دست دهد و مشکلی برای الکلاسیکو نداشته باشد.
اوزیل (5.5): یک پاس عالی در اوایل بازی به بنزما داد که قدرش را ندانست. در دقایق ابتدایی ضربات شروع مجدد را می زد ولی در یک نبرد فیزیکی محو شد و خیلی توی چشم بازی نمی کرد.
خدیرا (7): در این بازی فیزیکی نقش کلیدی مادرید بود. وظایفش را خوب انجام داد و تکل های خوبی زد و بی وقفه دوید. سرابز تیمش بود.
دی ماریا (6.5): پس از مصدومیتش عالی ظاهر شد و گل هم زد. هم چنین رویش خیلی خطا می شد که باعث شده بود خیلی نتواند خوب بازی کند.
بنزما (6): یک پنالتی گرفت و باعث اخراج زودهنگام کورتیس شد. ولی چند موقعیت خوب مخصوصا در نیمه اول خراب کرد. می توانست حداقل یکی دو گل بزند.
تعویضی ها:
کایخون (5.5): 15 دقیقه آخر بازی کرد و تاثیر کمی در بازی داشت و یکی دو فرار خوب داشت.
هیگوائین (7): جای دی ماریا ، هموطنش به بازی آمد و روی اشتباه گودین عالی کار کرد و یک گل به یاد ماندنی زد. عملکرد فوق العاده ای داشت.
کوئنت رائو (5): دیر به بازی آمد ، زمانی باری تاثیر گذاشتن به بازی نداشت.
رسیدن رئال به رکورد 150 گل خانگی در دربی
مرجع خبري رئال مادريد : شنبه عصر ، رئال مادرید در برنابئو توانست به رکورد 150 گل خانگی در دربی برسد . در واقع گل دوم تیم که دی ماریا زد این آمار را حاصل کرد .
رکوردی که در نوع خود جالب به نظر می رسد . به خصوص آن که حالا رئال در 13 بازی لالیگایی 46 گل زده ، یعنی به طور متوسط 3.5 گل در هر بازی .
دی ماریا :" وقتی نمی توانند مهار کنند ، خطا می کنند "
مرجع خبري رئال مادريد :
آنخل دی ماریا از اعتمادی که مورینیو به او کرد خوشحال به نظر می رسید . در مورد خشونت بازیکنان اتلتیکو گفت :" وقتی نمی توانند حریف را مهار کنند ، رو به خطا می آورند ."
این بازیکن آرژانتینی ادامه داد :" مربی مرا فیکس کرد و خیلی خوشحالم چرا که این فرصت را بدست آوردم . خدا را شکر گل زدم . این پس از مصدومیت کمرم خیلی مهم بود . "
در مورد شرایط خودش گفت :" خیلی خوشحال هستم چرا که گل می زنم و پاس گل می دهم . مربی به من فرصت می دهد و سعی می کنم از آن استفاده کنم . " در مورد دربی نیز گفت :" می دانستیم که باید آماده حرکات مختلف باشیم . یک پنالتی توانست شرایط را عوض کند . "
در مورد این که گلش را به چه کسی اهدا کرده گفت :" آن را به همسرم اهدا کردم . "
هیگوائین :" اخراج اول ، بازی را باز کرد "
مرجع خبري رئال مادريد : گونزالو هیگوائین باز هم در برنابئو خوش درخشید و یکی از گلهای تیم برابر اتلتیکو را زد . بازیکن آرژانتینی گفت :" اتلتیکو رقیب قدری است ، بازی را خوب شروع کرد اما کم کم عقب کشید و اخراج اول بازی را باز کرد و اخراج دوم کار را تمام کرد . "
در مورد خشونت اتلتیکو گفت :" شاید این طور باشد ... اما نمی خواهم وارد جزئیات شوم و از پیروزی خوشحال هستم . " در مورد صحنه گلش گفت :" یک توپ بلند بود که پرس کردم و توانستم در مقابل دروازه بان به گل برسم ."
در پایان گفت :" همیشه سعی کردم که در خدمت تیم باشم و گل بزنم . همیشه سعی می کنم که خوب کار کنم و بهتر شوم . حالا دو روز استراحت می کنیم و برای بازی با گیخون که در راه است آماده می شویم ."
په په :" انتظار این بازی پر از توقف را نداشتیم
مرجع خبري رئال مادريد : په په ، مدافع رئال مادرید گفت که انتظار نداشته که اتلتیکو این قدر خشن در برنابئو بازی کند :" انتظار داشتیم که بازی زیباتر باشد و این قدر متوقف نشود . اما این سبک فوتبال باعث شد که داور مدام سوت بزند . "
این بازیکن گفت :" رئال مادرید زیبا بازی می کند ، همه هدف مشترکی داریم . " در مورد الکلاسیکو اما صحبت نکرد و گفت :" به آن فکر نمی کنم . بازی بعدی برابر اسپورتینگ است که خیلی مهم است . "
موفق باشید.