البته حرف شما درست اما در مورد hp به علت اینکه hp spare هست می شه تو بیشتر نوت بوک ها استفاده کرده حتی در سری های مختلف و برندی مثل campaq که متعلق به خود Hewlett packard هست....نقل قول:
البته اینکارو نکنین بهتره اگه نمی دونین...
Printable View
البته حرف شما درست اما در مورد hp به علت اینکه hp spare هست می شه تو بیشتر نوت بوک ها استفاده کرده حتی در سری های مختلف و برندی مثل campaq که متعلق به خود Hewlett packard هست....نقل قول:
البته اینکارو نکنین بهتره اگه نمی دونین...
آپدیت بایوس به هیچ عنوان نمی تونه وضعیت دمایی رو اگر از نظر شما بد هست بدتر کنه....نقل قول:
مشکل جایی دیگه هست....
دقت کنین تنظیمات cool sense روی ptimized باشه...اما برای چند ثانیه روی quiest mode بزارین ببینید فن قطع می شه یا نه....
تو پاور آپشن هم هر دو گزینه مربوط به فن باید روی active باشه...
cpu : intel 2nd generation sandy bridgeنقل قول:
M.board : hp made
hard : toshiba
ram : samsung or micron technology
graphic : amd radeon
screen : samsung
audio device : IDT by beats speaker
touch pad : synaptic
bluetooth ،wireless : broadcom
و ....
بله تفاوت 6091nr با 6080se فقط در درایو بلو-ری هست....
بقیه ویژگی های دقیقا مشابه هستند....
به طور قطع نمی شه گفت مشکل کاملا سخت افزاری هست...نقل قول:
ممکن قسمتی از هارد دچار بد سکتور باشه که یه سری از نرم افزار ها می تونین این مشکل رو برطرف کنین...
برای تست healthy هم می تونین از hard drive inspector استفاده کنین ...
می تونین متوجه بشین هارد سالم هست یا نه....
ببینید دوست عزیز در مورد کانفیگ در پست های قبلی به طور سنگین توضیح داده شده...نقل قول:
می تونین به page های قبلی مراجعه کنین...
کیفیت screen و تفکیک رنگها به دلیل استفاده از brightview technology بسیار عالی هست...
زاویه بسیار خوبه اما عالی نیست ....و به هیچ عنوان نمی شه بهش مشکلی رو نسبت داد....
گرمای سیستم به دلیل تکنواوژی عالی که تو طراحی معماری درونی و به خصوص مدار به کار رفته فوق العاده عالی هست....
گرافیک هم 6770M که سرعت و پرفورمنس بی نظیری داره ....
طوری که نمی تونین دامنه خاصی برای پردازش گرافیکی و اپلیکیشن های مربوط به اون تعریف کنین....
صحبت زباده اما خواهشا صفحات قبلی رو بخونین چون نمی خوام صحبت های تکراری باز هم گفته بشه...
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
شما باید درایور مربوط به گرافیک intel و اختصاصی (amd) رو نصب کنین....
وقتی اینکار رو کردین تو desktop روی configure switchable graphic گرافیک رو روی high-performance قرار بدین...
نمی تونه مشکل دیگه ای باشه...
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
ضعیف نیست مدلشه....:31:نقل قول:
مثل rom سیستم نمی شه اما نمیشه گفت که مشکلی داره فقط خیلی حساسه...
سعی کنین دیسک هایی که اسنفاده می کنین کاملا دقت کنین که مشکلی نداشته باشه و تمیز باشه...
ببینید دوست عزیز تو بسیاری از قسمت ها مثل پسورد روی فایل ها و فولدر ، شبکه ها، ورود به بسیاری از سایت ها به خصوص شبکه های اجتماعی و .... قابل استفاده هست....نقل قول:
می تونین ازطریق برنامه simple pass انگشتی که می خواین رو enroll کنین....
نه یه آلترناتیو هست برای زمانی که پسورد رو فراموش کردین و نمی تونین بدون قرار دادن پسورد ازش استفاده کنین...
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
دوست عزیز دکمه ها نسبت به سری های قبل کمی loose هست اما نه اون طوری که شما گفتین....نقل قول:
اگه واقعا فکر می کنین که ممکن به مشکل تبدیل بشه حتما ببرین گارانتی ....
البته گارانتی الماس آشغاله پس اگر گفت که باید دکمه ها عوض بشه اینکارو نکنین چون صددرصد با آشغال جایگزین می کنه....
2 گیگاهرتز به صورت default که با turbo boost به 2.9 می رسه البته زمانی که loading بالا هست....نقل قول:
ببینید دوست عزیز حافظه اختصاصی که روی گرافیک کاملا discrete هست یعنی اختصاصی و دقیقا اون مقداری به صورت چیپ برروی بورد گرافیک نصب هست...
اما زمانی که شما با یک پردازش سنگین روبرو هستین گرافیک می تونه از اون مقداری از رم سیستم که به صورت free هست استفاده کنه و پرفورمنس بهتری داشته باشه....
فقط موقعی که می خواین product register کنین می تونین متوجه بشین به صورت (profile ) البته و پروداکتی که رو نخردین register نکنین....نقل قول:
مطمئن هم باشین hp ریفر نداره چون دلیل نداره و کسی هم نمی فروشه حتی بدترین قروشنده ها ....
می تونین سریال رو بررسی کنین که 4 یا 6 رقم اول بالای 108 باشه...
عزيز نصب ويندوز برام به صرفه تر بود آخه از اين سبک ويندوز و برنامه هاش خوشم نميومد مجبور شدم کاملا پارتيشن بندي کنم و روي سيستم تنظيماته خودمو انجام بدم تا راحت تر باشم بازم ممنون....نقل قول:
خودم جوابه درخواست هاي قبليه خودمو ميدم:
من ويندوز رو عوض کردم در اين حين به تنها مشکلي که برخوردم اين بود که موقع پارتيشن بندي هيچ برنامه اي نمي گذاشت درايو Active يا حتي Primary بسازم نميدونم چرا؟؟؟؟ چون تا 4 تا جا داره مگه نه ؟؟ اينم بگن شايد مفيد باشه آخه اين درايو ها از درايو معمولي يا logical در ويندوز کارايي بهتري دارند....
بعد نصب ويندوزم تنها برنامه اي که از دست دادم اين coolScence بود که ديگه پيداش نکردم بازي ها هم پاک شدن که اصلا اهميت نداره:20:
emofaboy جان کجا بودی بابا اینجا کسی نبود خودم پست میدادم خودمم جوابه خودمو میدادم خیلی پایه بود:31:
آقا من نظرم عوض شد الان یه فیلم دیدم این قدر زاویه دید کم بود که وقتی کله ات رو یه ذره تکون میدادی دیگه فیلم پیدا نبود باید 1 ساعت کله ات یه جا ثابت باشه آخه این چه وضعیه به بو اون کانفیگ نه به این زاویه دید اصلا با همن نمیخونن!:13:
چه اعتماد به نفسی...:27:نقل قول:
قربونت برم دانشگاه بودم...
من دیگه جواب نمی دم بزار با خودشون حرف بزنن ...:31:
آره زاویه واقعا تو مخه ...
برای فیلم اگه بیشتر از یه نفر بخوان ببین واقعا نمیشه ...
سلام دوستان
من این 6090 رو حدود 1 ماه است که خریدم و خیلی هم ازش راضی هستم:8:
تنها یه مشکل کوچیک باهاش دارم
اونم اینه که من یه بار یه مشکل به هم زد و بعد من خودم با درایو ریکاوری خودش ریکاوری کردم بعد تمام بازی هایی که خود HP تو پوشه Games ریخته بود پاک شد:41:
حالا من اون بازی ها رو لازم دارم چیکار کنم؟؟؟؟
الآنم کلی برنامه روش نصب کردم و نمی تونم دو باره با DVD ها ریکاوری کنم:41:
سلام !
منم از امروز به جمع 6080 ای ها پیوستم !!!!:7:
شرمنده پاسخ دیر شد اما با توجه به اینکه بسیاری این مشکل رو دارن لازم دیدم که پاسخ بدم....نقل قول:
ببینید دوست عزیز شما زمانی که یک device رو با بلوتوث دستگاه pair می کنین اگر برنامه bluetooth software رو در قسمت start-up manager فعال نکرده باشین زمانی که وبندوز رو ریستارت کنین و بخواین فایلی رو transfer کنین با error روبرو خواهید شد...
این به این دلیل هست که به خاطر عدم اجرای نرم افزار مربوط به بلوتوث سیستم به اصطلاح دیوایس pair شده رو گم می کنه...
پس این نرم افزار حتما باید هنگام بالا ویندوز تو قسمت start-up فعال باشه ....
می دونم خیلی نمی دونستن برین حال کنین ....
ها ها ها ....
ببینید زمانی که یک device رو با بلوتوث دستگاه pair می کنین اگر برنامه bluetooth software رو در قسمت start-up manager فعال نکرده باشین زمانی که وبندوز رو ریستارت کنین و بخواین فایلی رو transfer کنین با این eroor روبرو خواهید شد...
این به این دلیل هست که به خاطر عدم اجرای نرم افزار مربوط به بلوتوث سیستم به اصطلاح دیوایس pair شده رو گم می کنه...
پس این نرم افزار حتما باید هنگام بالا ویندوز تو قسمت start-up فعال باشه ....
می دونم خیلی نمی دونستن برین حال کنین ....
ها ها ها ....
به به دوست عزیز !نقل قول:
مشکل اینن بود که باید تنظیمات مودم رو ppoe تا جواب بده ، برای من روی bridge اینم نکتش ، که به خاطرش 2 روز سر کار رفته بودیم !
نه پس می خوای روی ppoe نذار...:31:نقل قول:
فکر کردم گذاشتی ...
نکته ش به من نگو ....:27:
روی bridge نیاز به ساخت کانکشن دیگه ای هست اما ppoe نه ....
yas عزیز درایوی ( C ) که شما تو اون ویندوز رو نصب کردی primary هست و فقط می تونی یک درایو primary داشته باشی پس اصلا امکان نداره به جز درایو اصلی بتونی درایو primary دیگه ای بسازی....نقل قول:
بقیه ظرفیت هارد رو می تونی به صورت extented partition و با فورمت logical پارتیشن کنی ....
البته این رو هم بگم شما در اصل دو تا درایو primary داری که اونی که 100MB هست پنهان و دیده نمی شه و فقط برای ذخیره و اجرای فایل بوت به کار می ره که در مواقع ضروری می شه ویندوز رو بالا آورد....
نوع درایو ها هم تاثیری تو کارایی نداره....
برای cool sense هم آخرین نسخه hp support assistant رو نصب کن ....
چرا کسی نیست ...
این چه وضعشه ؟؟؟؟
دوستان کمک فوری ! Please !
داشتم با DVD بوت میگردم تو منوی بوت هنگ کرده، دکمه Power کارنمیکنه ! چه جوری Restart کنمش ؟؟ دکمه Reset نداره ؟؟؟ :(
ctrl+shift+esc بزن....نقل قول:
داشتی ویندوز عوض می کردی ؟؟؟
ctrl+shift+esc هم کار نکرد! فنش همینطوری داره با سرعت و صدار زیاد کار میکنه !نقل قول:
نه داشتم با پاراگون بوت میکردن پارتیشن بندی کنم :(
کل دکمه های کیبورد کار نمیکنن ! هنگ کرده ! فکر کنم باید باتریشو در بیارم تا خاموش بشه نه ؟؟ :( راه حلی دیگه ای هست ؟
مجبور شدم باتریشو در بیارم تا خاموش بشه ! خیلی وضیعیت Emergency شده بود ! :13:نقل قول:
سلام.نقل قول:
چطوری؟
آخر چی شد این لپ تاپت؟
بعد که خاموشش کردی راه افتاد دوباره ؟نیفتاد؟راه افتاد بعد موند؟راه نیفتاد بعد راه میفته؟
هم راه افتاد و هم راه نیفتاد؟اصلا راه نیفتاد؟ اول موند بعد راه افتاد ؟در راه افتاد ولی نموند ؟.......
عجب فازی داد این ......
سلام،نقل قول:
خوبم :46:
خدا رو شکر بعد از دراوردن باتری مثل حالت عادی ویندوز بالا اومد، ولی عجب وضعیتی بودا، تا حالا این جوریشو ندیده بودم فنش اینقدر تند میچرید گفتم الان پرواز میکنه :24:
نتیجه گیری گزینه ی 1ام درست میباشد :26: البته این ...... هم درسته بود :27:
باز اومدی تو :21:نقل قول:
هنوز طرز جواب دادنه درست و حسابی رو یاد نگرفتی ، یه بار دیگه ام بگی ها ها ها ... با من طرفی :5:
اومدی به همه ی پستا یه جوابی دادی ، حالا مثلا چی :wac:
باشه بابا بلدی :10:
( دوستان دیگه جدی نگیرن :31: )
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
اول از همه مبارکت باشه :11:نقل قول:
واسه منم اینطوری شده بود ، می تونستی دوباره کار بک آپ گیریتو ادامه بدی ، البته اگر با Recovery Manager انجام داده بودی
ایشالا فنش برات بچرخه :27:
مال بابات نیست که اینجا...حالا خوبه تحویلت گرفنم وگرنه دیگه معلوم نبود چی می شد...نقل قول:
جر می دادی احتمالا خودتو که توجه منو جلب کنی...
چیز تاریخ مصرف گذشته هم نخور واسه من...
هر وقت خواستی به خودم بگو کلی دارم برات...
آخه چقد بزنم قهوه ای کنم خسته شدم ....
ها ها ها ....:27:
:8: جوک با حالی بود !!!!نقل قول:
دیگه ادامه نمی دم ...:13:
(این پاسخ دوست عزیزی هست که ترجیح دادم اینجا هم بذارم برای کسانی که احیانا سوالی دارن)
ببینید دوست عزیز اچ پی تو ایران گارانتی و ساپورت رسمی نداره و هر فروشگاه که ادعا می کنه نمایندگی اچ پی داره بدونین کاملا fake هست ...
اما این به این معنی نیست که هیچ گونه ساپورتی برای این برند تو ایران وجود نداره....
خیلی از گارانتی ها شرکتی هستن و بعضی دیگه هم گارانتی فروشگاه می دن...
این فروشگاه که آدرس دادم قبلا گارانتی الماس می داد که شرکتی بود و فوق العاده مزخرف اما به دلیل اینکه خودشون اچ پی کار حرفه ای هستند و فوق العاده کارشون درسته دیگه گارانتی شرکتی نمی کنن وگارانتی تعمیرگاه تخصصی خودشون رو می دن که خیلی هم عالی هست ...
ضمنا امکان نداره از این فروشگاه خرید کنین و مشکلی براتون پیش بیاد ...
اما من پیشنهاد می کنم گارانتی رو بگیرین برای اطمینان خاطر....
بله 1250T با گارانتی ...
اصلا نیاز نیست شما دامنه خاصی برای کاربری تون تعریف کنین به خاطر این که این نوت بوک به قدری قوی هست که تمام نیازهاتون چه در زمینه پردازش گرافیکی و چه محاسباتی به راحتی بر آورده می کنه....
سی پی یو هم 4 هسته ای هست و فوق العاده قدرت بالایی داره به طوری فقط وقتی کار کنین می تونین متوجه بشین منظورمو....
این نکته رو هم در مورد گرافیکش بگم که 6770M قوی ترین گرافیک موجود هست برای نوت بوک 15.6 و پرفورمنس و سرعت بی نظیری داره با مموری GDDr5....
پس باید یه جورایی به فکر بازی هم باشین وگرنه ضرر می کنین....
من هم مهندسی برق می خونم و با نرم افزاراش زیاد کار می کنم باید بگم که عالیه ....
screen هم به دلیل استفاده از تکنولوژی brightview فوق العاده کبفبت و تفکیک پذیری بالایی داره ......
پس تو انتخاب 6080 شک نکن...
شرمنده از الان تا 3شنبه دیگه نیستم اگر سوالی بود به خاطر دیرکرد پاسخ عذر منو بپدیرید....
بچه ها یه مسئله ای برای من خیلی آزار دهنده ست....
به جای اینکه تمام سعی و تلاش انجام بدیم تا بشه حداقل مشکلی هر چند کوچیک برای کسی در رابطه با نوت بوک و مسائل وابسته وجود نداشته باشه باید وقت رو خیلی بی جهت صرف بحث و جدل با یک سری افراد کنیم...
خودم رو عرض می کنم که بر خلاف میلم مجبورم پاسخ بدم به یه سری عقده ای ...
این کار برام قابل پذیرش نیست اونم تو این تاپیک که همه دنبال حل مشکل هستن
دوست دارم این مساله همین جا تموم بشه و دیگه بحثی اینجا نباشه....
دو روز هم نیستم وقتی برگشتم هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم با کمال میل...
اگه میشه یکی قیمت الان کل لپ تاپ این سری رو بگه
[]rafigh124[] عزیز
منم میخوام 6080 بگیرم بهترین توی این سری 6080
برو لینک زیر قیمتهای فروشنده های متفاوت هست
کد:http://digionline.ir/Product.aspx?p=16132
منم به جمع 6090 پیوستم !!!
امروز خریدم
همه چی عالیه بجز چندتا چیز
1 - جای انگشت روش میمونه خیلیی
2 - کیفیت صفحه نمایش معمولیه
فعلا همینا.
.
چندتا سوال داشتم :
1 - توی Screen Resolution > Advanced Setting > Adapter چیزی به اسم ATI 6770 ندیدم !! یعنی نصب نشده درایورش ؟ فقط Intel رو زده !
2 - برای فعال کردن WebCam باید درایورش صب بشه ؟
3 - میشه یه پاتیشن دیگه درست کنم یعنی از C: یه پارتیشن بگیرم ؟ اگه میشه بهترین راهش چیه؟ چون شنیدم مشکل پیدا کردن بعضی ها
4 - میخوام ویندوز آلتیمیت روش بریزم ، ارزش داره مویندوز خودش که روشه یا نه ؟آخه جنگولک بازی زیاد روش داره خوشم نمیاد بعدم اینکه آلتیمیت نیست ،بعد از نصب چه چیزایی رو از دست میدم؟
5 - چیکارا اولش بجز ریکاوری باید انجام بدم ؟
نقل قول:
سلام .
خوشحالم که لپ تاپت دوباره راه افتاد.:11:
عزیز این شماره گذاری که کردی گزینه 2 درست میشه نه 1
1 که یه سواله و جواب نیست.
معلومه اعصابتو ریختن بچه ها به هم .نه؟
به هر حال شوخی بود . ولی خوشحال شدم لپ تاپت راه افتاد.:10:
موفق باشی.
سلام،نقل قول:
مرسی :20:
اِ، راست میگیا 2 درست بوده :31: ولی این ...... هم درسته بود:46:
نه رفیق، بچه ها کارشون درسته :10:
چون میگن شاهنامه آخرش خوشه من همیشه همون اول میرم آخرشو میخونم به وسطاش کاری ندارم :46:
خوب اول تبریک به خاطر این انتخاب عالی....نقل قول:
دوست عزیز شما باید روی صفحه کلیک راست کنید و از طریق configure swithable graphics گزینه high performance رو انتخاب کنید ...
به عبارت دیگه سوییچ کنید به گرافیک اختصاصی ...
بعد می تونین 6770 رو تو قسمت adapter ببینین....
برای فعال کردن وب کم باید برنامه cyberlink youcam نصب کنید...
اگر که می خواین فقط دو تا درایو داشته باشین می تونین از طریق disk management درایو C رو تا مقداری که می خواین که shrink کنین و بقیه حجم اون رو تبدیل به درایو دوم کنین....
اما اگه می خواین کل هارد پارتیشن کنین برنامه ها و راه های مختلفی وجود داره که با توجه به توانایی که تو کار با این برنامه ها دارین می تونین بهترین انتخاب و کنین....
اگر هم بلد نیستن سعی کنین از طریق منوی کلاسیک نصب ویندوز پارتیشن کنین چون ممکن کل ویندوز و فولدر بسیاری از درایور ها رو پاک کنین...
ببینید نسخه ultimate در بسیاری از امکانات و ویژگی ها تفاوت های زیاذی با نسخه home داره و بسیار بهتر هست...
سعی کنین 7 64-bit sp1 رو نصب کنین....
این رو هم یادتون باشه حتما فولدر swsetup تو درایو C که محتوی تمام درایورها و اپلیکیشن ها مورد نیاز سیستم هست جایی ذخیره کنین ....
ریکاوری گرفتیتن می تونین هر کاری دوس داشتین باهاش انجام بدین و مساله ای نیست....
جواب سوالامو یکم ور رفتم بهش رسیدم دوست عزیزنقل قول:
فقط اینکه وقتی از شرینک خودش برای پارتیشن بندی استفاده کردم بهم اجازه نداد زیاد از C: بردارم یعنی نمیذاشت C کمتر از 498 گیگ بشه
من دوست ندارم درایو C انقد باشه میخوام نهایتا 50 گیگ باشه
با پارتیشن مجیک میشه اینکارو کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
من بیشتر از BitLocker ویندوز آلتیمیت میخوام استفاده کنم
آلتیمیت دیگه چه مزیت هایی داره؟
shrink تو نصف کردن درابو محدودیت داره و نمی تونید درایو رو به تکه ها مختلف تبدیل کنید...نقل قول:
نرم افزار برای پارتیشن خبلی زباد اما مهم ابن که چقدر می تونین باهاش درست کار کنین...
سعی کنین Date Guidance برنامه مورد نظر دقیق بخونین بعد تصمیم به این کار بگیرین در غیر این صورت ممکن کل هارد دچار مشکل بشه....
Bitlocker در نسخه home و ultimate فرقی نمی کنه و دلیل ارتقای ویندوز نمی تونه فقط این باشه....
ببینید دوست عزیزدر بسیاری از feature ها تفاوت دارن...
نیاز به گفتن همه تفاوت ها نیست...
فقط این رو بگم که پشتیبانی و امکانات گسترده در شبکه و بک آپ و پردازش بسیار بهتر بخشی از اون هست....
پس حتما وبندوز رو ارتقا بدین....
دوستان در برنامه speed fan دمای قسمتی از کامپیوتر به نام ambient نوشته شده
منظور کدام قسمت کامپیوتر هست ؟
به دلیل وجود تکنولوژی cool sense سنسوری درون دستگاه وجود داره که علاوه بر اندازه گیری دمای درون سیستم می تونه دمای محیط روی هم اندازه گیری کنه....نقل قول:
عدد جلوی Ambient دمای محیط رو نشون می ده....