سهیل خان برنامه ها وقتی میرن بک گراند فریز میشن و دانلود نمیکنه در اون زماننقل قول:
Printable View
سهیل خان برنامه ها وقتی میرن بک گراند فریز میشن و دانلود نمیکنه در اون زماننقل قول:
=====================نقل قول:
عماد جون من باید چیکار کنم سه ساعت یعنی باشم بشت سیستم؟من واسه ی ای بوک میخوام...چون خود این لینک ها هم به ای بوک اشاره کردهد
سهیل جان فکر کنم اشتباه متوجه شدمنقل قول:
من فکر کردم با آیپد داری دانلود میکنی
عماد عزیز دل من الان من باید چیکار کنم؟
سهیل جان این ارور زمانی میاد که نت نتونه با سروری که فایل بر وری اون آپلود شده ارتباط برقرار کنه !نقل قول:
فکر میکنم یا مشکل از نت باشه یا اگر از Prox*y استفاده میکنید مشکل از اون باشه :13:
سهیلنقل قول:
این لینکی که داری ازش دانلود میکنی رو بده من تستش کنم
من اگه از طریق رسیورم با فلش مموریم چیزی رو ضبط کنم میونم اونو بریزم تو ایبدم....؟اگه اره با همون ایتونز؟بهترین نر افزار بخش فیلم چیه؟وی ال سی؟
سلام . شما اول باید یک پلیر قوی نصب کنی . به نظر من ( فکر کنم نظر اکثر دوستان ) قویترین پلیر برای ای دیوایس هانقل قول:
AV Player هست که میتونی از لینک زیر دانلود کنی ( اگر جیلبریک کردین ).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب آیتونز رو باز کنید و دستگاه رو وصل کنید روی دستگاه کلیک کنید به تب apps برین در قسمت پایین که file sharing برنامه av player رو انتخاب کنید و هر فرمت تصویری که داشتین رو به همرا زیرنویس در باکس مربوطه drag & drap کنید و در آخر سینک کنید . ویدیویی که سینک کردین در خود برنامه av player نمایش داده میشه !
موفق باشی ! :31:
سلام بچه ها .
من یه مشکل دارم اونم اینه که آیپدم موقع سینک تو مرحله بک آپ گرفتن گیر میکنه و همین طوری میمونه.
آقا عماد قبلا بهم گفتین آیتیونز پاک و دوباره نصب کنم این کارم کردم نشد.
چه راه حل دیگه ای وجود داره؟لطفا راهنماییم کنید . آخه با این مشکل واقعا آیپدم بی مصرف شده . :41:
بعدم میشه بهم بگین چطوری میتونم کل دیتاهای آیتیونزمو پاک کنم جون وقتی پاکش میکنم و دوباره نصب میکنم تمام اپ ها و موزیک های قبلی برمیگردن .
ممنون .
باید یک بار آیتیونز رو به صورت کامل پاک کنید ( هنگام unistall کردن گذینه مربوط به پاک کردن تمامی اطلاعات آیتیونز رو انتخاب کنید تا تمام تاریخچه آیتیونزتون هم پاک بشه ) من خیلی وقته با آیتیونز کار نمی کنم ولی میدونم چنین گذینه ای دارهنقل قول:
اگه پیداش نکردید توسط برنامه خای آنیستالر میتونی به صورت کامل حذف و مجدد مصب کنید
دستگاهتون جیلبریک شده ؟
آیای روی سیستم دیگه هم امتحان کردید؟
حافظه دستگاهتون پر هست ؟
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:56 AM ----------
درودنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
ایتیونز هر بار که میخواد با دستگاه سینک بشه ازش بک اپ میگیره و میریزه تو درایوی که ویندوز روش نصبهنقل قول:
اگه اون درایو پر باشه نمیتونه سینک کنه و گیر میکنه
ممکنه با خالی کردن اون درایو مشکلتون حل بشه
سلام، من ایپد 2 - وای فای دارم. تا یک ماه پیش مشکلی برای دانلود از اپ استور نداشتم. ولی دیگه نمیتونم دانلود کنم. پیغام میده: باید روش پرداخت هزینه را اعلام کنید. درحالیکه برنامه های رایگان را میخوام دانلود کنم.
وقتی هم که از بین گزینه های مختلف و کارت های ویزا و ... گزینه none را انخاب میکنم هیچ کاری انجام نمیشه و دانلود متوقف میشه. ID ای که درست کردم با یک آدرس از لوس آنجلس آمریکا است. دستگاهم جیلبریک نشده و IOS 4.3.5 است.
از کمک تون خیلی ممنونم
حسین
نقل قول:
اید یک بار آیتیونز رو به صورت کامل پاک کنید ( هنگام unistall کردن گذینه مربوط به پاک کردن تمامی اطلاعات آیتیونز رو انتخاب کنید تا تمام تاریخچه آیتیونزتون هم پاک بشه ) من خیلی وقته با آیتیونز کار نمی کنم ولی میدونم چنین گذینه ای داره
اگه پیداش نکردید توسط برنامه خای آنیستالر میتونی به صورت کامل حذف و مجدد مصب کنید
دستگاهتون جیلبریک شده ؟
آیای روی سیستم دیگه هم امتحان کردید؟
حافظه دستگاهتون پر هست ؟
نقل قول:
یتیونز هر بار که میخواد با دستگاه سینک بشه ازش بک اپ میگیره و میریزه تو درایوی که ویندوز روش نصبه
اگه اون درایو پر باشه نمیتونه سینک کنه و گیر میکنه
ممکنه با خالی کردن اون درایو مشکلتون حل بشه
ممنونم دوستان عزیزم.
روی اون یکی ویندوز لپ تاپم امتحان کردم مشکلم حل شد و راحت اپلیکیشن ها سینک شد.
احتمالا باید این ویندوزمو یه بار عوض کنم تا روی این یکی هم بی مشکل کار کنه.
آقا عماد شما گفتین خیلی وقته ار آیتیونز استفاده نمکنید . به جای اون از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
اگه جوابتون I fun box هست میشه لطف کنید و بگید این برنامه چه مزیت هایی نسبت به ایتیونز داره که اونو ترجیح دادین؟
یکی از مزایاش که خیلی هم بدرد من میخوره اینه که به راحتی میتونم برنامه های کرک شده رو به آیپدم انتقال بدم و به وسیله اینستالوس اونهارو نصب کنم و به پوشه های سیستمی آیپد دسترسی داشته باشم در صورتی که آیتیونز این اجازه رو به شما نمیدهنقل قول:
آقا عماد شما گفتین خیلی وقته ار آیتیونز استفاده نمکنید . به جای اون از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
اگه جوابتون I fun box هست میشه لطف کنید و بگید این برنامه چه مزیت هایی نسبت به ایتیونز داره که اونو ترجیح دادین؟
میتونید با این برنامه موزیکها و عکسهاتون رو به صورت پوشه پوشه و جدا به دستگاهتون منتقل کنید
کلا کار باهاش خلی رون تره
لینک دانلود i funbox رو میشه کسی محبت کنه؟
سلام . از اینجا دانلود کنید ! ( فریه و حجمی هم نداره )نقل قول:
موفق باشی :31:
ifun box رو که تو درایو c((درایو ویندوز))ریختم ای تیونز رو باک کنم؟چون در حالت بیش فرض هر فایلی((صوتی و تصویری))اجرا می کنم با ای تیونز بالا میاد...
نه احتیاج به پاک کردن آیتیونز نیستنقل قول:
شما برای اینکه فایلهات با پلیر هایی به غیر از آیتیونز اجرا بشه از داخل کنترل پنل به قسمت دیفالت پروگرام برو و اونجا برای هر موضوع برنامه ای رو مشخص کن
البته میتونی روی فایلها راست کلیک کنی و گذینه اوپن ویت رو انتخاب کنی
با سلام.
من دیروز یه آیپد 2 32 گیگ wifi گرفتم ( مبارکم باشه:20:)
تمام روشهای موجود تو جهان رو امتحان کردم ولی نتونستم اپل ایدی بسازم. سوالم اینه که
این app هایی که تو همین سایتهای ایرانی هست رو میشه نصب کرد رو دستگاه جیلبرک نشده..یا اینکه حتما باید دستگاه جیلبرک بشه...چون از دیروز هیچ app ای رو نمیتونم نصب کنم. نمب دونم باید چکنم..اولش فکر میکردم این اپلیکیشن های موجود تو بازار و سایت ها رو میشه نصب کرد ولی مثه این که نمیشه....دستم مونده تو حنا...:41:
تیبا جان درودنقل قول:
به فروم پی سی ورلد خوش آمدید
همونطور که گفتید مبارکتون باشه شما اگز اپ ها رو از هر جایی به غیر از اپ استور دانلود کنید یعنی این اپ کرک شده هست و برنامه های کرک شده فقط روی آیدیوایسهای جیلبریک شده قابل نصب هستند
بعد از 25 اردیبهشت شروع میکنم برای دوستانی که به مشکل بر خوردن اپل آیدی میسازم
شما مشخصات کاربریتون رو برام بفرست تو پیغام خصوصی
موفق باشید
پ.ن :
امروز امتحان کردم و هیچ مشکلی نبود شما نکات گفته شده رو به درستی انجام ندادید
درود بر حسین گرامینقل قول:
حسین جان شما برای رفع این مشکلتون باید یه وسیله اپل آیدیتون ساین این کنید در آیتیونز
یعنی اینکه الان ساین اوت هستید و آیتیونز شما رو نمیشناسه برای همین یه این مشکل بر خورد کردید.
موفق باشید
نقل قول:
درود بر شما دوست عزیز. حقیقت اینه که من 4 سالی میشه که عضو این فروم هستم ولی خوب در حدی نیستم که بتونم مطلبی برای دوستان عضو بنویسم فقط نوشته های دوستان رو خوندم و استفاده کردم...از بابت لطف شما هم بسیار ممنونم .....بالاخره تونستم برای خودم ایدی بسازم... و دیگه زحمتم نیفتاد گردن شما:11:
امیدوارم هی با این ایپد به مشکل بربخورم که هی بیام سوالامو بپرسم:20:
راستش به تاریخ عضویت نگاه نکردم ؛)نقل قول:
یک سوال: هر وقت که متصل میشم به آیتونز میگه که می تونی آپدیت کنی به ios 5.1 . آیا اینکارو بکنم...؟ یا با همین ورژن خودش یعنی 4.3.5 کار کنم. ایا اگه اینکارو کنم َapp ها و اطلاعاتی که روش ریختم پاک میشه؟ یا نه؟
درود بر شمانقل قول:
اگر که دستگاه شما آیپد 2 هست به علت اینکه در 4.3.5 جیلبریک نمیشود , توصیه میکنم به 5.1 آپدیت کنید چونکه ویژگی های خیلی بیشتر و همچنین مزایای بیشتری رو در اختیارتون قرار میده
قبل از آپدیت از دستگاهتون بک آپ بگیرید و بعد از آپدیت اون رو ریستور بکنید تا برنامه هاتون رو داشته باشید
میتونید از تاپیک زیر کمک بگبرید
موفق باشید
سلام..وای بدبخت شدم...من خواستم فیلم بریزم تو ایبدم با avplayerhd تو ایتونز این نرم افزارو تو قسمت تب انتخاب کردم و سینک کردم 80 درصد برنامه هام ریخت....بیچاره شدم
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
جالبه بعضی از برنامه ها کلا رفت بعضی ها هم موند..بی دلیل...حال اونایی که موندن چرا موندن و انایی که رفتن چرا رفتن؟:19:
تشکر...تشکر....نقل قول:
راستی اگه من جیلبریک کنم ایا دوباره میتونم از ایتونز استور برنامه رایگان دانلود کنم ؟ یا اینکه میگه برو پی کارت! جیلبریک کردی بشین پای لرزش!:9:
جیلبریک مشکلی براتون پیش نمیارهنقل قول:
درودنقل قول:
آیتیونزتو باز کن دستگاهتو بهش وصل کن بعد از اینکه دستگاه رو شناخت روی اسم آیدیوایست کلیک کن (از ستون سمت چپ آیتیونز ) بعد بر روی app کلیک کن و از لیست برنامه های پیش روت تیک همه برنامه هارو بزن و بعد apply کن و سینک کن
=====================نقل قول:
برمیگردن اون قبلیا........من مطمئنم اون کسی که جیلبریک کرد کارشو بد انجام داد یه سال قبل
خوب سهیل جان اگر بر نامه هارو توسط آیتیونز دیگه ای سینک کردی و سورس برنامه هارو نداری توی آیتیونزت بخاطر این حذف شدن بعد از سینکنقل قول:
========================نقل قول:
من با همین سیستم چند ماه بیش ایتیونز بودم...اما اون ایتیونز و ویندوز باک شد..این جدیده..اخه واسه چی باید باک شه...من که نمیخواستم باکش کنم...اقلا یه بیامی یه چیزی یه هشداری.....
دفعه بعدی که خاستی سینک کنی قبلش از همون قسمتی که تو پست قبل گفتم تیک sync app رو بردار بعد سینک کننقل قول:
راستی برای فیلم ریختن تو av player که احتیاجی به سینک کردن نداره
چرا آخه؟
چرا تو همه فروشگاههای اینترنتی در مورد آیپد 32 wifi به داشتن gps اشاره کردن
من همین الان فهمیدم که فقط 3g ها میتونن gps داشته باشن.....
من خیلی به gps احتیاج داشتم....
هیچ کاری نمیشه کرد؟
کاره خاصی که نمیشه کردنقل قول:
ولی برنامه هایی هستند که موقعیت تقریبی شما رو با استفاده از کالیبره کردن موقعیت جغرافیایی جاهایی که به وای قای متصل شدید حدث میزنند که البته چندان داخل ایران مفهومی نداره و داخل مسیر ها هم کاربردی نداره
این apptrackeram خودشو گیر اورده...اون لینک های قبلی کچان که برنامه رو ابلود می کردن مثل ربید شیر و مدیا شیر...الان این جدیدا مثل orion و singlefile گیر میکنن همش...
یعنی این دستگاه های gps مثل مارشال همشون با سیم کارت کار میکنند؟نقل قول:
:41:
خیر دوست گرامینقل قول:
جی پی اس ربطی به سیمکارت نداره
بلکه در آیپد های تری جی و ۴جی سخت افزار مربوط به جی پی اس وجود داره ولی در آیپد های دیگه نه
عماد جان هم گفتن ، معنی اینکه فقط 3g یا 4g ها ، gps دارند این نیست که فقط با سیمکارت بشه موقعیت رو تشخیص داد
اگه با یه دستگاه 3g یا 4g توسط wifi به اینترنت متصل شید هم می تونید gps داشته باشید :46: که عماد جان هم گفتن دلیلش به خاطر سیستم gps ای هست که تو 3g و 4g ها هست
دوستان عزیز یه لطفی بکنید که بگین چرا من با oplayer نمیتونم فولدر بندی کنم؟من مثلا میخام همه ی فیلمامو تو فولدر فیلم بریزم..اما نه با ایتیونز و نه با او بلیر نمیتونم اینکارو کنم....
سلام دستكاه من وقتي ميچرخونمش تغيير جهت نميده الان ٤ روزه...چرا؟