شما تو اين بازي ميتونيد ازدواج هم كنيد:
هر كي خواست بدونه چطوري به من بگه.:40:
Printable View
شما تو اين بازي ميتونيد ازدواج هم كنيد:
هر كي خواست بدونه چطوري به من بگه.:40:
خسته نباشی این رو همه بلدن اگه می دانی بگو چه طوری 1 زن دیگه بگیریم به غیر از زن خودمون :20:نقل قول:
اگه می خواهی کمک کنی درباره شهرش بگو یا این 2 تا سگهای شکاری و.......
خب زن ديگه كه كاري نداره با و جود زنت ميتوني هر روز به دختر ديگه اي گل بدي وقتي قلبشون قرمز شدنقل قول:
دوباره توي فروشگاه پر آبي فروخته ميشه ميري و اونو ميگيري و ميدي به همسر دلخواهت
تازه من خودم اين كار رو كردم بعد از تجديد فراش بايد به طور مساوي بهشون گل بدي و بهشون برسي وگر نه اون يكي ناراحت ميشه
تازه يه جادوگر هم توي غاره اونو بايد بكشي تا بري شهر
خوبه هرزو یکی میاد چیزهایی جدیدی راجع به شهر میگه نمیدونم این ها رو از کجا در میارن :41: :19:نقل قول:
نقل قول:
تازه يه جادوگر هم توي غاره اونو بايد بكشي تا بري شهر
به جمع ما خوش اومدی.
میگم شما این کار رو انجام دادی؟
بابا من هر 5 تا رو قرمز کردم با کارن ازدواج کردم ولی دیگه داخل فروشگاه پر آبی نیست عزیز خودت امتحان کردی:13:نقل قول:
کدام غاره 2 تاست پشت ابشا یا تپه مادر بزرگ زمستانی در ضمن مگه کانتره که یه جادوگرو بکشه:27:نقل قول:
اگه صحت داره یه عکس ازس بذار:40:
يادم رفت بگم كه شوخي كردم البته در مورد جادوگر
ميخواستم ببينم كه شما واقعا هاروستمون بازي ميكنيد يا نه
ولي جداي از شوخي شما تا مزرعتون 100% نشه به شهر نميريد
وقتي شهردار بعد از سه سال پيش شما مياد شما بايد مزرعتون رو 100% كرده باشيد.
خودتون كه ميدونيد 100 % چطوري ميشه اگه نميدونيد بگم
پر رو بايد از اون فروشنده چيني بگيري.نقل قول:
باشه الان از سيو ميارم و ازش عكس كه گرفتم آپلود ميكنم و اينجا ميذارم.نقل قول:
.................................................. .................................................. .................................................. ......
راستي
اينم ميدونيد كه بچه دار هم ميشيد؟
جالب شد، حالا زن دوم را کجا جا میدید ؟! :27:
دوست عزیز save ف ی ل ت ر هنقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اسطبل.......:31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:نقل قول:
خالي بستم بابا زن دوم كجا بود اصلا كي گفته كه هاروستمون دو تا زن ميگيره..
ولي بچه دار ميشه چون خودم بازي كردم......
شهر هم ميره....... اينم من رفتم
تو هم که همش خالی می بندی
شهر هم فکر نکنم بره
نکنه اینم خالی بستی :21:نقل قول:
شهر هم ميره....... اينم من رفتم
بزودی آپ می شود ! :46:نقل قول:
بابا دو بار خالي بستم ديگه
نه جدا از شوخي موارد زير رو خالي نميبندم:
بچه دار ميشه
به شهر ميره
شهردار هم ميشه
اگه مزرعه تون 100 % باشه شهر ميره ولي اگه نباشه شما به شهر نميريد و بازي تموم ميشه و عكسهاي تمام اهالي رو يكي يكي نشون ميده كه از دست شما عصباني ميباشند. و همچنين اسامي تهيه كنندگان مانند اسامي مثل توي آخر فيلم ها بالا ميره..
اگه به شهر رفتی لیست تمامی غذا ها که برای 100% شدن لازمه بزار ! :21: (80 تا)نقل قول:
اگه مزرعه تون 100 % باشه ميره ولي اگه نباشه شما به شهر نميريد و بازي تموم ميشه و عكسهاي تمام اهالي رو يكي يكي نشون ميده كه از دست شما عصباني ميباشند. و همچنين اسامي تهيه كنندگان مانند اسامي مثل توي آخر فيلم ها بالا ميره..
تمامي غذا ها منظورت چيه توضيح بده تا جواب بدم من دروغ نميگم مگه رفتن به شهر كار سختيه؟نقل قول:
با تشکر از زحمات فراوان آقا ایمان گل و سعید جان که مدتهاست این تاپیک رو میگردونند و عرض خسته نباشید بهشون بخاطر مطالب زیباشون با اجازه آقا ایمان سیوشون که در پارسااسپیس آپ کردم را اینجا می گذارم :
ببخشید اگه طول کشید ! :10:کد:http://www.parsaspace.com/ferinefast/sstates.rar
حيف كه امروز وقت ندارم وگرنه امروز عكسهايي از اين بازي براتون ميذاشتم كه تا حالا نديده بوديد ولي
سه شنبه اين عكسهارو براتون ميذارم تا حرفام رو باور كنيد مخصوصا عكس رفتن به شهر رو و همچنين از جاييش عكس تهيه ميكنم كه اسم حسن هم توش باشه كه نگيد از اينترنت در آوردم...
سه شنبه همين جا ميبينمتون....
البته فکر کنم مشکل همه دوستان همین رفتن به شهر باشه ! :31: ولی خوب ما تا حالا 64 - 65 تا غذا بیشتر جایی پیدا نکردیم ! در ضمن اگه شما شهر رفتید لطف کنید و سیوشو برای ما هم بگذارید ! :46:نقل قول:
منم اهانت نکردم که شما دروغ میگید :18:
1- ما که هرچی تو اینترنت گشتیم عکس شهر گیر نیاوردیم !نقل قول:
اسم حسن هم توش باشه كه نگيد از اينترنت در آوردم
2- خوب مگه نمیشه از تو اینترنت گرفت و بعد اسم حسن رو توش گذاشت ! ( البته با فوتوشاف) :31:
دوستان این گرافیک بازی را می شه بالاتر برد خیلی بده واسه من
ببخشید که اینو دوباره میزارم ولی برای تازه واردان که صفحات قبل را نگردند :
دفترچه راهنمای هاروست مون :
:11:کد:http://www.parsaspace.com/ferinefast/Harvest%20Moon%20-Back%20To%20Nature%20FAQs.rtf
دست شما دردنکنه
مشکل این فروم اینه که تشکر نداره تا ما بیخودی پست تشکر ندیم و تاپیک را شلوغ نکنیم
2 ساعت نبودم ببین چقدر تاپیک الکی گذاشتید فقط می خواهی عکس از شهر بذاری نری چند تا فتو شاپی درست کنی باشه
,به قول خودش بازم خالی بسته تو بگو رفتی ما هم میگیم اره بزار فعلا جادوگره رو که کشتی خونش خوش بشه بعد بچه دار شدنم که دیگه همه بلدن من نمیدونم چرا کسایی که میگن شهر فتن پس چرا لیست همه غذا ها رو بلد نیستن؟
خدا عمرت بده یه عکس از شهر بذار دل یه ملتو شاد کن:31:نقل قول:
وقتی داشتی عکسارو آپ میکردی سیوتم بذار:27:
نه شما هنوم عکس را بزار سیو پیش کش.
سلام
چیقت تایپ دادین بابا دمتون گرم یواش برین چون بعزیا انترنتشون به جت که وسل نیست اینهمه صفحه رو ورق بزنن
در باره شهر خوندم یکی میخواد عکس بزاره خوب بزار سابت کن من راست می گم البته جایی برای اسبات نیست ولی سیوی نزار لطفا
تا بعد .
پس چی شد از ظهر تا الان داری آپلود می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سیوشو نزاره. ما که از خودمون ناامید شدیمنقل قول:
ولی سیوی نزار لطفا
چون هیچ کس هنوز باور نداره شهر هست
پس بهتره وقت را طلف نکنه و سریع عکس را بده تا بعدا در باره سیو صحبت بشه.
هنوز عکس نیست اونموقه شما سیو را میخوای
راست می گه می خواهی با 1 تیر 2 تا نشان رو بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من باور دارم که شهر وجود دارهنقل قول:
چون هیچ کس هنوز باور نداره شهر هست
چون اگه عکس شهرو ببینی و نتونی بری توش دق میکنینقل قول:
راست می گه می خواهی با 1 تیر 2 تا نشان رو بزنی
آقای محمد 007 اینقدر زود قضاوت نکن، بهتره حرف همه را بشنوید !نقل قول:
به قول خودش بازم خالی بسته تو بگو رفتی ما هم میگیم اره بزار فعلا جادوگره رو که کشتی خونش خوش بشه بعد بچه دار شدنم که دیگه همه بلدن من نمیدونم چرا کسایی که میگن شهر فتن پس چرا لیست همه غذا ها رو بلد نیستن؟
منم موافقم چون اگه سیوشو بزاره بازه دیگه ارزش نداره فقط جهت اطمینان عکسشو بزارند که روحیه بگیریم :27:نقل قول:
نوشته شده توسط harvest Moon_hasan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
س چی شد از ظهر تا الان داری آپلود می کنی
محمد جان من به تناقض رسیدم !! :27:نقل قول:
دوشنبه اين عكسهارو براتون ميذارم تا حرفام رو باور كنيد
پستهای پشت سر هم ادغام شد
ممنون
نقل قول:
FerineFast
قوانین رو رعایت کنید.
من مگه نگفتم دوشنبه چرا از الان حول كرديد؟
من ديروز خونه ي پسر عمه ام بودم تا الان ما فردا مي خواهيم بريم خونه خودمون.
به خاطر همين گفتم
فردااز حق خودم تو اين دادگاه دفاع ميكنم وكيل هم ميگيرم
وكيلم عكسهامن.
فکر نکنم تا حالا کسی این عکس رو دیده باشه .
و فکر کنم بعضی ها رو دروغگو جلوه نده.شاید یه شهر یا یه روستای دیگه باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
پاکت بازی مال سه سال پیش هست و من بخاطر اینکه این بازی رو خیلی دوست داشتم نگرش داشتم.
این عکسها رو با موبایل دوستم گرفتم.
اگر عکسها نیومد لینکش رو زیرش گذاشتم .
اگر از شما یوزر یا پاسورد خواست اینارو وارد کنید:
یوزر:almase_noor@yahoo.com
پاسورد:888556
اگر هم نشد وارد سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید بعد sign in بعد یوزر و پاسورد رو وارد کنید و بعد my home اونجا عکسها رو میبینید .
دوستدار شما hpk34 .
من تا سیوتو نبینم باورم نمیشه پس سیوتو بذار:27:نقل قول:
فرداااااااااااااااااااااا اااااااانقل قول:
اين عكس اونوقت چي بيد؟نقل قول:
خب اينو منم همون سه سال پيش ديده بودم خب كه چي؟