بنظر من ريش تراشهاي فويلي مثل براون يا پاناسونيك بهتر از ريش تراشهايي هستند با تيغهاي دايره اينقل قول:
Printable View
بنظر من ريش تراشهاي فويلي مثل براون يا پاناسونيك بهتر از ريش تراشهايي هستند با تيغهاي دايره اينقل قول:
من دنبال یه ریش تراش هستم که موهای نواحی زیر چانه رو خوب اصلاح کنه قبلا براون اکتیویتور داشتم راضی نبودم
بین پاناسونیک و فیلیپس کدوم بهتره ؟
می خوام که قابل شستشو باشه و با کف هم اصلاح انجام بده
نقل قول:
rexon هم یه مدل فویلی سه تیغه داره که ساخت چینه با قیمت 70 تومن ارزش خریدداره؟
سلام دوستان با 350 کدوم مدل پاناسونیک مناسبه؟
نقل قول:
همچنان نيازمند كمك!
لطفا چند مدل ریش تراش بسیار خوب که بهتر از پاناسونیک 5 تیغه باشه رو معرفی کنید
مدلی که الان دارم 1.100 قیمتشه
از این مدل بهتر معرفی کنید
واسه پوست حساس
ريش تراش سراغ دارم پاناسونيك 5 تيغه هست ولي بهتر از ريش تراشهاييه كه داخل ايرانه.قيمتش حدود 2تومنه خواستيد من ميتونم براتون بيارمنقل قول:
تو سایت چاره مدل های پاناسونیک رو دیدم...
lv81 ... 1.145.000
lv61 ... 1.018.000
lf51 ... 598.000
lt50 ... 475.000
lt20 ... 424.000
ga20 ... 373.000
اولی و دومی 5 تیغه، سومی 4 ، بعدیا 3 تیغه
مسلما هرچی بیشتر مایه بزاری جنس بهتری میخری! ولی من یه میلیون یا حتی 600 تومن هم زیاده برام!
ازین سه تای آخری چقده فرقشون باهم؟
اونقدری هست که اگه 370 تومنیش رو بگیرم بعدا پشیمون بشم که چرا 100 بیشتر نزاشتم و 470ایش رو نگرفتم؟
(مشخصات هرسه تاش که نوشته بود 13000 موتورشه، و اصلاح تر و خشک هم داره)
مدل ga20 رو نمیدونم دقیقا چیهنقل قول:
ولی lt20 و lt50 دقیقا یه مدل هستن و فقط مدل lt50 یه پایه اضافه داره
به نظرم lt20 توی سه تیغه ها و lf51 که 4تیغه هست از همه بهتر هستن
با سلام، چند وقت پیش برای دامادمون فیلیپس 1260 گرفتم که خیلی ازش راضیه. میخواستم برای خودم هم 1280 بگیرم که یهویی یه PT870 بهم کادو دادند. به نظرتون چطور ریش تراشیه؟ آیا ازش استفاده کنم و یا ببرم با یک مدل بهنر عوضش کنم؟ راستی منظور از جت کلین که در بعضی مدلها وجود داره چیه؟ پیشاپیش ممنون
سلام دوستان عزیز و گرامی.
میخوام یک دستگاه خوب و حرفه ای اصلاح موی سر بگیرم. مدل های مختلف رمینگتون و پاناسونیک و فیلیپس رو دیدم.
مدل هایی که تا الان دیدم بین رنج قیمت 70 تومن تا 250 تومنه. خودم مد نظرم همین 200 تومن تهشه اگر 150 یا 160 باشه بهتر.
این مدل ها بهم پیشنهاد شده :
Remington HC363C
Remington 5030
Remington HC 5330 , 5750 , 5550
Panasonic ER GB50
Panasonic ER-GB30
Panasonic ER GY10
Philips QC5090
Philips QC5345
Philips QC5120
البته یه سری از اینها رو قیمت ندارم. ممنون میشم کمک کنید. معیار کم بودن صدا. دقیق کوتاه کردن. مناسب بودن مقدار میلیمتر شونه به خاطر اینکه من خیلی موهام رو کوتاه نمیکنم و متوسط نگه میدارم.
مرسی از دوستان.
من جاي شما باشم عوضش ميكنم يه مدل خيلي بهتر ميخرم چون از اين مدلهاي فيليپس 3تا داشتم ميگمنقل قول:
سلام--دوستان من یک ریشتراش براون اصل آلمان سری5000(5770)را 4سال پیش از مشهد به قیمت100000تومان خریدم و هنوز استفاده نکردم و نوهست(چون یک ریشتراش داشتم)ولی ریشتراش قدیمی خراب شد...میخواستم بدونم آیا براون سری5000قدیمی که دارم خوب هست و یا بفروشم و از سری5000جدید بخرم..کارائی5000های 4سال پیش چطوریه...راستش چون اصل آلمان هست زورم میاد بفروشم ولی از طرفی اگه استفاده کنم درصورت خرابی یدکش پیدا میشه یانه؟قیمت5770قدیمی نو چند تومان هست تا بتونم بفروشم ضررنکنم
راستش تا حالا با ریش تراش اصلاح نکردم، بخاطر همین تو انتخاب موندم. PT870 رو 530 و شرطی گرفتند که اگر خوشم نیومد عوضش کنم، مثل اینکه قیمتش هم بالا حساب کرده!نقل قول:
برای دامادمون که 1260 گرفته بودم خیلی ازش راضی بود. بعضی از دوستان هم پاناسونیک رو بهتر از فیلیپس می دونند. ممنون میشم در انتخاب کمکم کنید.
ممنون
من از اين مدلا داشتم به هيچ درد نميخورن ميتونين ازش استفاده كنيد تا متوجه بشيد من چي ميگم زير گلو رو درست نميزنه و خيلي اديت ميكنهنقل قول:
يكي از دوستان من 1280 داره كه از 1260 بالاتره خودش قصد فروشش داره و ميخواد يه پاناسونيك بخره نظر منو بخوايد فيليپس بدرد نميخوره
ممنون از راهنمایی شما مدلی که برای دامادمون خریده بودم 1160 بود نه 1260 که اشتباه نوشته بودم. اتفاقا قصد داشتم 1280 یا 1285 بگیرم.نقل قول:
منتظر راهنمایی های بیشتر دوستان هستم.
با تشکر
شما چقد ميخوايد هزينه كنيد؟نقل قول:
در حد 500 تومن چی خوب هست می خوام صاف صاف کنه تا حالا از ژیلت فیوژن پاور استفاده می کردم
من تو اين رنج قيمت پاناسونيك lf51 رو پيشنهاد ميدم البته حدود 50تومن بالاتره ولي ارزش خريدن دارهنقل قول:
سلام
از دوستان و صاحب نظران کسی با ریش تراشای پرنسلی کار کرده؟ کیفیتشون در چه حده؟ در مورد اتو مو و سشوار که من خودم دیدم کیفیت کاراش خیلی عالیه اما داستان ریش تراش یه چیز دیگس. کسی در مورد کیفیت کارای پرنسلی نسبت به قیمتشون اطلاع داره؟
مورد دوم ممنون میشم دوستان یه مورد ریش تراش خوب تا 200 تومن (ترجیحا فویلی) و یه مورد بادی گروم تا 150 تومن معرفی کنند
با تشکر
موفق باشید:n16:
اقا با توجه به اینکه برون و پاناسونیک اصل گیر نمیاد و همشون تحت لیسانس و تولید چین هستند انتخاب کدومشون بهتره؟
بودجه 200 تا 350.زیاد وسائل جانبی برام مهم نیست فقط موتور و موندگاریش مهمه برام
كي ميگه براون و پاناسونيك اصل گير نمياد؟نقل قول:
ممنون میشم راهنماییم کنید، فوریه!!! :n01:نقل قول:
سقف هزینه زیاد مهم نیست. فقط میخوام بعد از خرید پشیمون نشم. چیزی باشه با کیفیت و کارا.نقل قول:
نقل قول:
بچه ها کسی کمکی نمیکنه ؟ من فردا میخوام بخرم ! خواهشا شما هم هم فکری کنید من انتخابم بهتر بشه
اگه هزينه مهم نيست پاناسونيك es-lv81نقل قول:
81 آخرین مدل پاناسونیک هست. تفاوتش با مدل 61 چیه؟ مگه نه اینکه سری مخصوص کوتاه کردن موی سر داره؟ آیا از لحاظ کیفیت اصلاح با همدیگه متفاوتند؟ چون مشخصات فنی شون شبیه هم هست.نقل قول:
یک سئوال دیگه مدل 51 که 4 تیغه هست و خیلی تعریفش رو تو این شنیدم با 61 که 5 تیغه هست از لحاظ کیفیت اصلاح تفاوت محسوسی دارند؟
سئوال آخر: کیفیت اصلاح با این ریش تراش ها در مقایسه با ژیلت در چه حدی هست؟
پیشاپیش ممنون
تنها فرق بين مدل 81 با 61 پايه شستشو هست 81 داره 61 ندارهنقل قول:
من 93 داشتم كه 4 تيغه هستش الان هم 81 دارم بنظر من تفاوت آنچناني ندارن.
سوال آخر رو با توجه به اصلاح صورت خودم جواب ميدم.از روزي كه صورتم رو با تيغ فيوژن اصلاح ميكردم تا بار ديگه حداقل بايد 4-5روز طول ميكشيد تا بتونم صورتم رو اصلاح كنم بين اين فواصل تيغ زير گلو رو خيلي خيلي اذيت ميكرد حتي با چند مدل ريش تراش فيليپس هم همين مشكل رو داشتم ولي از وقتي كه پاناسونيك گرفتم ميتونم هر روز اصلاح كنم البته من يه روز در ميون اينكارو انجام ميدم و خوشبختانه زير گلو رو براحتي آب خوردن ميزنه بدون اينكه قرمز بشه يا اذيت كنه پس 100% تيغ با اين مدل ريش تراشها فرق داره و از نظر كيفيت اصلاح هم بايد بگم كه در يك سطح هستند
در حد تیغ فیوژن عمل می کنه ؟ چه فرقی با مدل های بالاتر داره ؟ و اینکه زیر دوش میشه استفاده کرد /؟نقل قول:
اگه بگم مثل چپ تراش تيغ عمل ميكنه دروغ گفتم ولي خيلي خوب اصلاح ميكنه.منظورتون كدوم مدلهاس؟بله زير دوش هم ميشه استفاده كردنقل قول:
درود:
دوستان نظرتون درباره اين مدل چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
منظورم مدل پنج تیغه جدید لمدش پاناسونیکنقل قول:
سلام
واسه ته ریش زدن تا 200 تومان کدوم مدلارو پیشنهاد می کنید ؟
یه چیز عمری و خوب م کاردرست می خوام
ممنون
منم هر دومدلشو گفتمنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما، چند روزی مسافرت بودم بخاطر همین با تاخیر جوابتون رو میخونم.نقل قول:
پس به نظر شما پاناسونیک بهتر از فیلیپس هست و من از مدلهای پاناسونیک انتخاب کنم.
می فرمایید کیفیت اصلاح 4 تیغه با 5 تیغه مشهود نیست. آیا ارزش هزینه کردن دو برابر برای خرید 81 بجای 51 وجود داره؟
پایه شستسو کارش چیه؟ به چه دردی میخوره؟
باز هم ممنون
سلامنقل قول:
منم مدتیه دنبال همچین چیزی میگردم
نهایتا رمینگتون 4110 رو انتخاب کردم ، تا هفته آینده میگیرمش .....
قیمتش هم بین 180 تا 220
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من دیگه نمیخوام صورتم رو با تیغ بزنم ماشین ریش تراشی معرفی کنید که راحت بتونم صورتم رو بزنم و به قول معروف سه تیغ بزنم
نظرتون درباره این دو مدل چی هست qs6140 &qs6160
دوستان من یدونه از این ریش تراش چینی ها داشتم که سریش کوچیک بود و راحت میتونستم باهاش خط ریشم رو تنظیم کنم و ریش هامو کوتاه کنم و چون من سیبیل هام موهاش نازکه با موزر نمیتونم بزنم ولی با این ریش تراش چینیه راحت میزد ! خلاصه اینکه این ریش تراشه خیلی سریع خراب شد !یه خوبیه دیگه ایی هم که داشت این بود که یه اندازه کمی از ریش رو میذاشت بمونه که خیلی به صورتم میومد حالا الان میخواهم یک ریش تراشی بگیرم که مثل همین ریش و سیبیل رو کوتاه کنه و بتونم راحت باهاش سیبیل هارو هم بزنم و خط ریش رو هم تنظیم کنم خلاصه دنبال یه جنس خوب میگردم که به درد من که مو های صورتم اونطور ضخیم نیست بخوره گاهی اوقات هم مو های بدنم رو باهاش میزنم D:
فروشنده این دو مدل رو معرفی کرد که قیمتی حول 250 280 داشتن : براون 330 و پاناسونیک 6016 از طرفی نمیدونم این دو مدل به درد کا من میخوره یا نه ! ولی فروشنده میگفت پاناسونیکه بهتره چون تیغش نقره است و مالزیه و کاربردی تره ! ولی براونه آلمانیه و تیغش استیله به نظرتون کدوم بهتره ؟ یا اگه خودتون مدل بهتری رو سراغ دارید که تو همین رنج قیمتیه لطفا بهم بگید (من تهرن هستم)
دوستان راهنمایی بیشتری نمی کنند؟!نقل قول:
دوستان ریش تراشی ترجیحا با قیمت پایین سراغ ندارید که ته ریش رو بزاره بدون اعصاب خوردی و درد سر ؟! :n02:
+
یک عدد فیلیپس ( ازین 3 تیغه ها :دی ) ( مدلش الان یادم نیست ) خریداری کردیم چند ماه پیش نزدیک 380 تومن :n29:... اما از اونجایی که مثه تیغ عمل میکنه ( البته با درد سر بیشتر و اعصاب خوردی):n27: اصلا ازش استفاده نمیکنم مگر جشنی مهمونی چیزی :n15::n21:
+
برا همون خیلی خیلی دنبال یه ریش تراش ترجیحا ارزون قیمت میگردم که ته ریشو بزاره و به قول دوستان عمری باشه :n01:
+
ممنون میشم راهنمایی کنید ...:n16: