jeremy28
موندگاری این دو بالاست ؟
Printable View
jeremy28
موندگاری این دو بالاست ؟
فکر کنم جزء عطرهای نیچه باشه، درسته؟نقل قول:
اینجا زده 65 پوند:
تجربه نشون داده عطرهایی که ظاهر سنگین و سلطنتی دارن، کلاً کلاس بوشون با بقیه عطرها فرق داره!کد:http://www.florislondon.com/gbp/jf-eau-de-toilette.html
به نظر میاد این هم از اون دسته باشه.
ولی به نظر میاد که انگلیس در مورد تولید و توزیع عطر خیلی انحصاری عمل می کنه. مثلاً یکی از بهترین کمپانی های تولید عطرش، illuminium هست که لااقل من یکی یه موردش هم اینجا ندیدم!
البته نسبت به توزیع کمپانی های فرانسوی، ایتالیایی، اسپانیایی، امریکایی و حتی ژاپنی...
می خوان همه چی شون تک باشه.کد:http://www.illuminumperfume.com/
نه، متوسطه. با توجه به اینکه جفتشون هم با غلظت توالت و خنک هستن، موندگاریشون نسبتاً کمه.نقل قول:
باید به دفعات اسپری کنی. اگه موندگاری برات مهمه، عطرهای تند و خنک بگیر!
لطف می کنید از اونها هم چنتا معرفی کنید ؟
این پست رو مطالعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6377384&postcount=1384
بچه ها، یه نگاهی به این فروشگاه بندازین:
من همه قسمت هاشو خوندم. پرداخت هزینه از طریق PayPal و Visa و ... است. ولی نسبت به خرید مستقیم از خود سایت تولیدکننده، خیلی ارزونتر در میاد + چون سایت به دو زبون انگلیسی و فارسی هست و دفتر مرکزی اون هم در هنگ کنگه، احساس می کنم که یه عنایت ویژه به خاورمیانه (و مخصوصاً ایران) داشته باشن.کد:http://ir.strawberrynet.com/main.aspx?region=IR
هزینه ها به دلار امریکا + نهایتاً 15 دلار برای هزینه ارسال هست (که اگه یه محصول آرایشی - بهداشتی هم با عطر خریداری بشه، هزینه ارسال رایگان میشه)
متاسفانه امکان پست پیشتاژ واسه ایران (با توجه به لیست خود سایت) وجود نداره تا طی 4 تا 6 روز کاری کالا دریافت بشه.
خوبی این سایت اینه که عطر همه برندها (حتی برندهای نایاب در ایران) رو هم داره و تضمین اصل بودن رو کرده.
مثلاً یه مورد عطر کم یاب رو دیدم که خرید از سایت اصلیش (به خاطر ارسال و ...) حدود 380 دلار درمیومد ولی با این سایت در میاد 240 دلار!
نظرتون چیه؟
به نظرتون ارزش داره آدم حساب PayPal بگیره یا اینکه به پست غیر سفارشی به ایران (با وضعیت گمرک ایران) میشه اعتماد کرد؟!
بله عطر نیچ هستش...نقل قول:
انگلیس یه جورایی بعد فرانسه و ایتالیا بهترین شرکت های تولید عطر نیچ رو داره...
شرکت هایی مثل Le labo و Czech & Speake از شرکت های معروف تولید عطر انگلیسی در جهان هستند ...
توی ایران که کلا عطر نیچ پیدا نمیشه...من قبلا قیمت سایتشون رو دیدم و با توجه به اون خرید کردم..میدونستم با توجه به قیمت سایت باید قیمت عطر بین 120 الی 150 باشه توی امارات...
حرفتون درسته و کلا یه چیز متفاوتی هستش...اون ده دقیقه اولش بوی برگاموت و لیمو بدجوری توی فضا پخش میشه و کم کم بوی فلورال نمود پیدا میکنه...کلا 15 دقیقه اولش خیلی پخش بوی بالایی داره و البته ماندگاریشم نسبتا خوبه...من که راضیم...از دیروز همه میپرسن چی زدی..:دی
دوستان این ادکلنی که میگن از ادکلن های پهلوی بوده چیه اسمش؟
امروز تست کردم هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد:41:
رفتم از کلوین Man رو گرفتم.بوش شبیه HOT از دیویدوف هست.بد نیست.انگار به مزاقه خانم ها بیشتر از من
خوش اومده!
اینو کی تست کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو میگی؟نقل قول:
Caron pour un homme de caron
کد:http://www.parfumscaron.com/en/pour-un-homme.php
راستش من خودم بعد از تست عطرای کرید، کلاً دیدم نسبت به عطر عوض شده!!!نقل قول:
از اون موقع یه سوال ذهنم رو درگیر کرده:
شاید بیشتر مواد اولیه ای که در عطرهای نیچ به کار می ره، مثل بقیه عطرها (یا عطرهای دیزاینر) هست. پس چرا اینقدر تفاوت رو آدم به راحتی احساس می کنه؟
نوع طراحی یا ترکیب مواد اولیه، کیفیت مواد اولیه، مواد نگهدارنده و ... فرق داره یا یه راز دیگه ای در این عطرها نهفته است؟!!
واقعاً آدم رو مست می کنن.
این نبود.همون لگرفیلد بود ولی وقتی ساله تولیدش رو نگاه کردم دیدم چرت گفته احتمالا.چون ماله سال 90نقل قول:
بود.ولی خوشبو بود.بویه توپی داره.
اینیکه خودت لینک دادی چجوریه؟خیلی اصالت داره.تست زدی؟
تفاوت توی مواد اولیه هست.به غیر از معدود عطرهای دیزاینر که کیفیت بالایی دارند(نظیر بعضی عطرهای شانل-گرلن و دیور و هرمس) معمولا کیفیت مواد استفاده شده در ساخت عطرهای نیچ بهتر هستش و این عطرها غنی تر هستند..البته هر شرکت نیچی رویکرد و فلسفه خودش رو داره ولی مثلا کمپانی کرید بیشتر از مواد طبیعی استفاده میکنه .و البته هستند عطرسازان نیچی که بیشتر روی مواد سینتتیک و شیمیایی کار میکنند..اصولا شرکت های معتبر دیزاینر در ساخت عطرهاشون از همین عطرسازان شرکت های نیچ استفاده میکنند مثلا فرانسیس کورکجیان که عطرهای نیچ با نام خودش میسازه بهترین عطرهای شرکت نارسیسو رودریگوئز رو هم ایشون ساخته...کلا هدف در شرکت های دیزاینر فروش بیشتر هستش ولی در شرکت های نیچ هدف خود عطر هستش و خلاقیت بسیار بیشتری دارند و معمولا در عطرهای نیچ یک یا دو رایحه بسیار شارپ و واضح هست(چیزی که در شرکت های دیزاینر وجود نداره و معمولا عطرها بصورت ملایم هستند و نمیتونی بوی رایحه خاصی رو به وضوح بشناسی)..و در آخر میشه گفت در ساخت عطرهای نیچ عطرساز به دنبال خلق رایحه جدید و کشف مواد جدید برای استفاده در صنعت عطرسازی هستش...از این رو آکورد های زیادی در این قرن توسط عطرسازها بوجود آمده و استفاده میشه..ولی در عطرهای دیزاینر به دلیل محدودیت های زیادی که وجود داره معمولا به دنبال یه عطر همه پسند که مواد ارزون تری داره هستیم تا قیمت نهایی بالا نباشه چون بازار هدف مردم معمولی با درآمد معمولی هستند..نقل قول:
مسلما بهترین کارهای عطر جهان نیچ هستند...
[/COLOR]عطر پور ان هوم عطر با کیفیت و قدیمی ای هستش که به گفته جناب هایک عطر محبوب شاه هم بوده...نقل قول:
رایجه اصلی لاوندر هست و عطر یه عطر آروماتیک هستش ...فوق العاده پخش بو و ماندگاریش خوبه...واقعا کار با کیفیتی هستش و نسبت به قیمتش میارزه...و کلا کارهای معروف کرن مثل یاتاقان و 3thman و همین عطر معروف به این هستند که کیفیت بالایی دارند و پخش بو و ماندگاری بالایی دارند..من خودم پور آن هوم رو صبح استفاده کردم و میتونم بگم تا شب بوش توی سرم بود...همون اولش زیاد خوشم نیومد ولی هرچی استفاده کردم بیشتر خوشم اومد...یاتاقان هم بوی گرم مشک میده و اون هم خیلی قوی هستش. این دوتا بیشتر برای سنین بالای 30 مناسب هستند...و اون سومی هم خیلی طرفدار داره هرچند من خیلی با بوش حال نکردم(یه جور بوی بیمارستان میداد :دی ) ولی باقی افراد میپسندیدند و بوی جوان پسندانه تری داره...
در مورد لگرفیلد photo و کلوین man نظری ندارید؟:11:
دوستان کسی قیمت xs black رو داره
حدود 70-80 تومننقل قول:
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
بوش توی چه سبکیه؟نقل قول:
خنک-تلخ-کلاسیکنقل قول:
اگه از لالیک مشکی و سیلورسنت خوشتون میاد حتما تست کنید.
[QUOTE=jeremy28;6388329]حدود 70-80 تومن
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
xs یکی از دوستام داشت خیلی توپ بود - منم 3 سال پیش خریدم ولی تقلبی در اومد - اعصابم رو خطی خطی کرد - شماره سریال هم داشت - این پرفیوم شاپینگ نوشته عطر هاش لیبل وزارت بهداشت داره یعنی اصله ازش بگیرم؟؟
زیر بغلم خیلی عرق میکنه چی پیشنهاد میکنید؟یه مدت اسپری رکسونا میزدم بد نیست ولی تعریفی هم نیست؟مام چطوره؟
[QUOTE=kebrit1;6388384]راستش من چند تا عطر ازش گرفتم و راضی بودم.نقل قول:
ولی به هر حال بسته بندی می فرسته دیگه، احتمال تقلبی بودن هم وجود داره!
چه عرض کنم....
دوستان Perfumeshopping.ir قیمتهاشو آپدیت کرده
نظرتون در مورد ادکلن های پاکو ربان چیه؟این سایت پرفیوم شاپینگ بهتره یا عطر افشان؟من دیروز رفتم این ادکلن wonderwood رو که خریدم 147 قیمت پرسیدم گفت 190 خیلی گرون شده یه ادکلن سفید رنگ از کرید تست کردم یادم نیست اسمش چیه بوی خیلی باحالی داشت در ضمن از wonderwoodرنگ سفیدش هم اومده بود اونم واقعا عالی بود حتی میتونم بگم ار کرید بهتره گفت 203تا 195 میومد .این. تا یادم نرفته بگم کوکو مادمازل شنل رو میداد 192 گفتم چرا گرونه گفت گرون شده 170 بود بعد یدونه کوکو مادمازل نشونم داد همه چی دقیقا مثل اصلش حتی اون مشخصات هم زیر شیشه -- شده بود گفت این 24 هست:31:
سایت عطرافشان مونت بلنک نمیفروشه دیگه نوشته اسراییلی هست:31:
از اینکه جواب منو دادین ممنونم:41:
ضد عرق امتحان کردی؟ antiperspirantنقل قول:
مثل ژیلت کول ویو. خشک نگه میداره.3-4 دفعه گرفتم خوب بوده.
کد:http://www.drugstore.com/gillette-3x-triple-protection-system-clear-gel-antiperspirant-and-deodorant-cool-wave/qxp166759
کجا رفتی که این قیمت ها رو دادن؟نقل قول:
والا به جز یه سری ادکلن های خاص بقیه زیاد تغییری نکردن.
کوبیسم چطوره ؟
من بندرعباس هستم معمولا قیمتا پایینه اما اینا نه
از دوستان کسی هست که از strawberrynet خرید داشته باشه؟ ارسالشون چند روز طول میکشه؟ مشکل گمرک پیش نمیاد؟
کد:http://ir.strawberrynet.com/main.aspx?region=IR
یکی از دوستام اودکلون بوی یاس گرفته بود.خیلی خوش بو بود.یکی دیگه از دوستام هم همون یاس رو گرفته بود ولی تهش بوی تندی داشت که اصلا خوشم نیومد.راستش روم نشد ازشون بپرسم.یه اودکلون بوی یاس ملایم که هم مدت طولانی بوش روی لباس بمونه هم از اینهایی باشه که وقتی سر کوچه ایستادی بوش تا ته کوچه بره هم قیمتش خیلی خیلی مناسب باشه رو بی زحمت به من معرفی کنید.
ببخشید که خیلی خودمانی و غیر تخصصی نوشتم
معمولاً رایحه یاس (jasmin) در عطرهای زنونه استفاده میشه، نمونه اش:نقل قول:
Voile de Jasmin از بولگاری ( 100 میل) با قیمت حدود 80 تومن
Armani Prive Eclat De Jasmin از جیورجیو آرمانی ( 50 میل) با قیمت حدود 40
jasmin noir از بولگاری (100 میل) با قیمت حدود 80
Beauty از کالوین کلین (100 میل) با قیمت حدود 100
راستش مردانه با بوی یاس نمی شناسم!
نقل قول:
ببخشید متوجه نشدم این ها اودکلون هست یا عطر؟بوش چقدر توی فضا پخش میشه؟ماندگارش روی لباس چقدره؟در ضمن من هم خانم هستم.
من بيوتي از كلوين كلين رو تست كردم بوش واقعا خوبه اما خوب قيمت هم بالاست درست يادم نيست فكر كنم ادكلن اماريج از جيوانچي هم بو يياس داره و قيمت هم پايينتره
عطر.نقل قول:
اگه غلظت بالاتر بخرید، ماندگاری بیشتر هست:
در مورد عطر jasmin noir:
دو غلظت Eau de perfume ( اُ دو پرفیوم) و Eau de Toilette ( اُ دو تویلت) داره که اُ دو پرفیوم دارای غلظت بیشتر و تبعاً موندگارتره!
قیمت پرفیوم حدود 85 و قیمت تویلت حدود 70 هست.
عطر Voile de Jasmin دارای غلظت تویلت و حدود 75 هست.
عطر Beauty دارای غلظت پرفیوم هست که حجم های پایین تر (مثل 30 یا 50 میل) معمولاً 20-30 هزار تومن ارزونتر میشه.
عطر Armani Prive Eclat De Jasmin هم 50 میل و پرفیوم هست به قیمت حدود 40 تومن.
در این بین، jasmin noir پرطرفداره (خود بنده تست کردم) ولی گرمه و در نهایت بوش چوبی میشه. ولی ملایم نیست.
عطر Beauty ملایم تره و مناسب تابستون.
درسته، عطر Amarige Mariage از جیوانچی هم بوی یاس داره (در توضیحاتش دیدم که از رایحه یاس مصری استفاده شده)نقل قول:
در ضمن، قیمت 100 میل پرفیومش هم حدود 70 هست.کد:http://www.parfumsgivenchy.com/fragrance/women_fragrances/amarige_mariage/fragrance/fragrance_2_124_743.html
سلام من یه ادکلن میخوام بوی پا رو از بین ببره و خوش بو باشه
یه ادکلن ضد عرق هم میخواستم ، چون خیلی چاقم کلی بو میگیرم هیچکاری نکردم
پس چی ؟ یه ادکلن ضد عرق و منظورم بوی عرق پا و جوراب بود پا منظورم رو لحاظ کنید
Alien از Thierry Mugler هم یک عطر زنانه بسیار خوش بو با بوی یاس هستش که ماندگاری خیلی خوبی داره
نسخه EDP و EDT داره که اگر مایل بودید حتماً نسخه EDP رو تست و اگر پسندیدید خرید کنید
EDP = Eau de perfume
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوی چی رو از بین ببره - بوی پا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من مادرم آماریج رو داشت.یادمه خیلی خوشبو بود.ولی دقیق یادم نیست بویه یاس میداد یا نه!نقل قول:
دوستان یه ادکلن مردانه معرفی کنید لطفا که بوی خیلی خیلی خیلی رسمی داشته باشه!ماندگاری طولانی هم داشته باشه.