همینو میگم، حتمن یک راهی هست که از دیگران پنهانش میکنن.نقل قول:
مخصوصن اینکه بعضی از پرت ها کاملن خصوصیات پرت رو دارن در حالی که اگر پیوندی بودن خصوصیات دو موجود رو به ارث میبردن!
Printable View
همینو میگم، حتمن یک راهی هست که از دیگران پنهانش میکنن.نقل قول:
مخصوصن اینکه بعضی از پرت ها کاملن خصوصیات پرت رو دارن در حالی که اگر پیوندی بودن خصوصیات دو موجود رو به ارث میبردن!
تا اونجاییکه میدونم تو کشور های جنوب شرق آسیا مثل سنگاپور که محل اصلی صادرات پرت هست تعداد زیادی از ماهی های نر رو از لیزر رد میکنن و ماهی عقیم شده رو صادر میکنن تا بتونن میزان تقاضا برای ماهی رو از طرف کشورهای وارد کننده بالا نگه دارن.
بعضی از ماهی ها هستن که یا عقیم نشدن یا در رفتن! به همین خاطر بعضی از دوستان تونستن پرت با پرت رو تکثیر کنن.
یه درخواست: به هیچ وجه ماهی های که خالکوبی شدن رو که تو پرت خیلی زیاد هست خریداری نکنید، من شنیدم که برای سود بیشتر این حیونای زبون بسته چطور خالکوبی میکنن. واقعا دور از انسانیت هست.
این که از چه گونه ای به وجود میاد محرمانه است. مثل فلاورنقل قول:
در مورد هر دو ماهی حدس هایی زده میشه ولی کو تا عمل...
ماده فایتر رو باید دنبالش بگردی بسپری شاید برات اوردن.
لطفا ازشون عکس بذارید.نقل قول:
شما چطور فهمیدید اون ماهی های 4 میلی متری پرت بوده؟ تو این سایز چیزی معلوم نیست. پدر و مادر باهاشون بودن؟
از این شایعات زیاده ولی عکسی موجود نیست.
نه برادر من هیچ راه پنهان شده ای وجود نداره نر این ماهی عقیم هست به خاطر همین تکثیر نمیشه.نقل قول:
چرا نحوه تکثیر حیوانات گرون قیمت تر و پنهان نمیکنن. شما به یه سرچ ساده عکسهای مربوط به تکثیر اروانای طلایی و قرمز و حتی آبی رو پیدا میکنید. همین طور راهنمایی و باقی مسائل. دیسکاس هم که دیگه سرچ هم نمیخواد
خب همین الان هم خصوصیات ماهی های والد رو به ارث بردن دیگه :دی
خصوصیات کامل پرت یعنی چی؟
کلا قضیه عقیم کردن به نظر من توهمی بیش نیست.نقل قول:
اول اینکه چرا فقط همین یه حیون عقیم شده نه دیسکاس نه اروانا نه ماهی های گرون قیمت دیگه.
دوم: اگه با لیزر و مواد شیمیایی و حتی لگد زدن (:دی) عقیم میشدن باید عوارضی به غیر از عقیم شدن هم مشاهده میشد در صورتی که تنها تفاوت ماهی های نر و ماده پرت همین عدم توانایی جنسی هست و از هر نظر دیگه ای سالم هستن.
سوم: اگه به دست بشر عقیم میشدن حتما چند مورد هم از زیر دستشون در میرفت و بقیه می تونستن تکثیر کنن و الان دیگه پرت های مولد دنیا رو برداشته بود. در صورتی که این طور نیست صد در صد پرت های نر مو جود عقیم هستن.
سوال دیگه ای که همیشه برای من مطرح بوده اینه که این بقیه دوستان که تونستن تکثیر کنن چرا همگی متفقا حاضر به عکس گذاشتن نیستن و چرا محصولشون رو نمی فروشن. چون بچه های تکثیری که دیگه از لیزر رد نشدن و همگی توانایی تولید مثل دارن. و اگه این بچه ها رو می فروختن الان قضیه نر های عقیم بکلی برطرف میشد.
به نظر من عقیم بودن پرت فقط و فقط از عوارض جفت زدن ماهی های مختلف هست. که این جفت زدن عوارض دیگه ای مثل عدم توانایی این ماهی در بستن دهان و همچین مشکلات ستون فقرات هست.
همه ماهیها مگه برای جفت خوردن باید فکاشون رو ببندن؟ مشکل ستون فقرات چیه؟:n13:نقل قول:
100% نرهای پرت عقیم نیستن:n10:
اینم سند:n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايعه چيه برادر با چشمهاس خودم ديدم . چشم هام که دروغ نمي گند . آدرس هم مي دهم برويد ببينيد . يک ماه پيش داشت حتما الان هم داره چون کسي نميره همه رو يک جا بخره . سايزشون هم همين اندازه ها بود کوچکتر از پشت ناخن کوچيک .نقل قول:
لطفا ازشون عکس بذارید.
شما چطور فهمیدید اون ماهی های 4 میلی متری پرت بوده؟ تو این سایز چیزی معلوم نیست. پدر و مادر باهاشون بودن؟
از این شایعات زیاده ولی عکسی موجود نیست.
آدرس : تهران . تهران نو .خ دماوند . ايستگاه فتحنايي ( بقيه اش رو بلد نيستم ولي کمي پايين تر که بيايي يک مغازه طباخي سر نبش کوچه هست که معروفه و مغازه هم 10 قدم توي کوچه هست ) اسم طرف هم فکر کنم محمد يا مهدي بود چند باري که رفتم پيشش کلي با هم حرف زديم . قول هم نمي دهم اگر رفتم ژيشش که نه مسيرم مي افته و نه کاري دارم ممکنه ازش اجازه بگيرم که عکس بندازم .
در مورد عقيم کردن اون ها هم خبر دارم ولي اين چيزي بود که ديدم و خودم هم يک عمر ( 9 ماه ) پرت داشته ام و مي دونم پرت چيه !
راستي ننه بابا هم همراهشون نبود خيلي وارد ماجرا نشدم چون هوا باروني بود و از سر کار مي اومدم و خود طرف هم نبود .
تازه طرف چند تا زبرا انداخته بود کنار چند تا پراکسيموس غول که برام جالب بود که بهشون نگاه هم نمي کردند ( داشت تست مي کرد :n02: )
جفت خوردن چه ربطی فک داره؟ منظورم این بود کی از عوارض دیگه این ماهی اینه که نمی تونه دهنش رو کامل ببنده. در مورد ستون فقرات هم اگه دقت کنی میبینی خیلی نمی تونه کمرش رو خم کنهنقل قول:
اون فایل هم دانلود کردم خلی برام عجیب بود این بود که یه سرچ کوچیک کردم و چیزی خلاف اون چه که گفتم پیدا نکردم.
البته این رو هم بگم. قبلا شنیده بودم که میگن بعضی هاش بچه میدن ولی بزرگ نمیشن.
چیزی که شکی توش نیست اینه که اگه میخواید ماهی تکثیر کنید بهتره برید سراغ بقیه ماهی ها. از پرت نونی در نمیاد.
من که نمیگم شما دروغ میگی. شاید اونی که پشت دخل وایستاده بود نمی دونسته اصلا پرت چیه. من هم تهران نیستم خودم برم ببینم.نقل قول:
شما پرت رو بردار بکن 4 ميليمتر . دقيقا همون شکلي بود فقط دهنشون اون طوري شکل نگرفته بود . هرکي تا به حال پرت ديده باشه سريع تشخيص مي ده . :n05:نقل قول:
پرورش ماهي براي خود آدم سود داره وگرنه براي فروش فکر نکنم نسبت به خرجش بيارزه . البته کساني که تجربه دارند بايد نظر بدهند . من خودم يک بار دست به تکثير شدم :n23:
زبرا پرورش دادم :n27: . از کلي تخم فقط 5 تا بزرگ شدند و الان فقط يک دونه به بلوغ رسيد . اگر هم الان 100 تا داشتم کسي حاضر نبود بخره . پرت هم همين طوره . ماهي هاي گرون قيمت ارزش دارند مثل فلاور و ( اون درازه چي بود يادم رفت :n02: ) و ... . من پسر دايي ام فلاور پرورش مي داد و مي فروخت - البته به ماهي فروشي که رفيقش بود - ولي آخر هم خسته شد چون کلي خرج داشت . مي صرفيد ولي دردسر داشت .
آخر کلام اينکه خيلي کيف داره . دوستان يکبار هم که شده تجربه کنند .
دوستان من میخواهم یه آکواریوم خیلی کوچیک و جمع و جور توی اتاقم بزارم
هیچ اطلاعی در رابطه با ماهی ها و آکواریوم ندارم !
به چه مواردی به هنگام خرید باید توجه کنم ؟
چه ماهی هایی بخرم ؟
کلا هزینش چقدر میشه ؟
سپاس :n16:
والا با این قیمت های جدید نمی دونم چقدر بشه ولی فکر نمی کنم کمتر از 150-200 بشه
بستگی داره چطوری بخوای راه بندازی. بعضیها دو برابر این رو میدن یه اکواریوم 50 لیتری اماده میگیرن بعضی ها با همین پول به اک 400 لیتری راه می ندازن.
اول از همه اطلاعاتت رو زیاد کن. همه چیز تو اینترنت هست فقط باید حوصله خوندنشون رو داشته باشی.
موضوعات مهم ایناست:
سیکل ازت
تصفیه و سیفون
سازگاری.
غذا دهی.
در مورد این موضوعات سرچ کن سوالی بود در خدمتیم.
ماهی هم بستگی به بودجه و حجم اب و علاقه شما بستگی داره
قبل از خرید در مورد ماهی هایی که می خوای نگه داری تصمیم بگیر
گرچه در صد در صد موارد ادم بعدا نظرش عوض میشه.
قبل از اینکه خواستی تانک رو سفارش بدی اندازه هاش رو اینجا بگو که اگه ایرادی داشت بگیم
اگه اکواریوم شیش متری هم سفارش بدی و بیای اینجا اعلام کنینقل قول:
دوستان میگن کوچیکه !!!!!!!!!!!:n02::n09:
اینو تجربه ثابت کرده :n02:
من که معتقدم بايد اصولي جلو رفت . هم تجربه اکواريوم گياهي رو داشتم و هم گوشتخوار . هر جايي که توي اينترنت مشورت کردم ضرر نکردم و مغازه دار ها هم زياد نميشه روي راستي حرفشون حساب کرد . مشورت و کار اصولي چون اگر اصولي کار نکني بعدا انقدر ضرر مي دي که جاي پول خرج نکرده که هيچ بيشتر هم بايد بدي .
اين هم آکواريوم گياهي منه که بعد از کلي دردسر و بي تجربگي پخته تر شده . البته پول 300 تا 400 تومان براي خاک کفش ندادم و بعضي گياهان خاص توش جواب ميدهند .
دوستان متخصص .
من میخوام یه آکواریوم کوچیک داشته باشم. مثلا حدود اندازه ۵۰ در ۲۰
الان واسه همچین آکواریمی چقدر حدود هزینه میشه کرد
من متخصص نیستمنقل قول:
ولی جواب دوستان متخصص رو میدونم
دوستان متخصص : این اندازه اکواریوم کوچیه ، هیچ کاری نمیشه توش کرد !!!!
میگی نه ، نگاه کن :n02:
دوستان عزیز قبل پرپایی آکواریوم به شرایط نگهداری ماهی توجه کنین، دوستان تو سایز آکواریوم های کوچیک هرچه ابعاد کوچیک تر باشه زیاد تو هزینه تاثیر ندارهنقل قول:
حداقل شما باید بخاری، پمپ هوا یه تصفیه اب کوچیک باید تهیه کنین که (خداییش یه چند اینچ بیشتر تو خونه فضا هست) قبل عجله کردن به ماهی که میخواین نگه دارین توجه کنین یه سرچ کوچیک تو نت اطلاعات خوبی به آدم میده
در ضمن آکواریوم خیلی کوچیک بر خلاف توقع ثبات آب نداره
من که یه آکواریوم 100 لیتری رو پیشنهاد میدم
ابعاد رو طوری در نظر بگیرین که کمتر از 60 لیتر نشه خداییش ظلمه
(طول*عرض*ارتفاع)/1000=حجم بر حسب لیتر
خب حتما یه دلیلی داره میگن کوچیکه.نقل قول:
چند تا از دلایلش رو هم تو پست قبل مطرح شد
باید گیاه شویدی بزاری...نقل قول:
سلام
تصمیم دارم واسه دفتر کارم یه آکواریوم بخرم هیچ تجربه نگهداری ماهی و اکواریوم هم ندارم. با توجه به اینا و اینکه تصمیم دارم آکواریومی که میگیرم حداقل طولش یک متر باشه دوستای با تجربه چی پیشنهاد میدن؟
آب شور بگیرم یا آب شیرین؟ ضمنا زیبایی و تزئینی بودن هم خیلی مهمه...
اگر تجربه ای ندارید و زیبایی براتون مهمه پول بدید براتون اکواروم جمع کنن اب شور و شیرین هر دو می تونن زشت یا زیبا باشن این دیگه بستگه به سلیقه شما داره و البته نه به پول شما
در هر صورت من به شما اندازه اکواریوم خودم رو پیشنهاد میکنم: یک متر طول شصت سانت ارتفاع و چهل سانت عرض می تونید پنجاه هم بگیرید.
یه پایه فلزی بدید درست کنن. بتونه کشی و ضد زنگ در حد لالیگا بعدش بدید براتون ام دی اف کنن. یه تاج هم براش درست کن که هم جا برای سیستم روشنایی داشته باشه و بشه به سادگی غذا داد و البته به سادگی بشه از روی تانک برش داشت.
زیرش هم حتما سامپ کار بذارید. ( با ام دی اف پوشیده میشه و اصلا تو دید نیست.) اگه آب شور خواستید باقی تجهیزات رو هم همون زیر می تونید بذارید.
تا اینجاش رو حتما باید بدید براتون بسازن. ولی همه رو به یه نفر ندید. پایه رو به آهنگر بدید ام دی اف رو به کابینت ساز و سامپ رو آکواریوم فروشی که هزینه اتون کمتر بشه.
می مونه تزئینات و ماهی و باقی قضایا.
می تونی اکواریوم ها مختلف رو تو نت ببینید و ایده بگیرید. سراغ طرح های رویایی نرید. زیبایی تو زیباییه مضافا اینکه طرح ساده رو خودتون می تونید پیاده کنید.
یا اینکه این رو هم بدید براتون انجام بدن. شرکتایی هستن که این خدمات رو بدن.
اینا رو فرض اینکه مشکل مالی ندارید عرض کردم چون حداقل یک میلیون براتون آب میخوره البته برای اب شیرین. آب شور چاهیه که ته نداره
سلام دوستان
این دونه های کف اکواریوم چیه به نظر شما آیا ؟؟؟؟
وسیله ای هست که زمان بهش بدیم به ماهی ها غذا بده ؟؟؟؟
بله تایمر غذانقل قول:
اون دونه ها تخم هستن مال پرتت هستن. جای نگرانی نیست چند روز دیگه می خورنش تموم میشه. :دی
تایمر غذای ایهایم چند ماه پیش دیدم 180 تومن قابلتم نداره. جون داداش تعارف نمی کنم وردار برو :دی
سلام !نقل قول:
نمیدونم برا کی هست ولی خب همه میگن نمیشه جالبه !!!
من خودم عاشق تانک های مینی هستم و خودم تو همین ابعاد حتی کوچکتر تانک دارم ! حالا یه نفره یا ...
!!!
به نظرم به یه تانک با یه فایتر و تعدادی گیاه هم میشه به چشم یه تانک حرفه ای نگاه کرد ...
اگر ج دیر نشده و اقدام نکردی میتونیم توضیحات رو ادامه بدیم .
...
تاپیک بالا نمیاد دیگه ؟! خبری نیس
درود دوست عزیزنقل قول:
شاید جالب باشه من که تانک بیشتر از 100 لیتر رو پیشنهاد دادم خودم یکی 60 لیتری و یکی 100 لیتری دارم ولی خوب برای کسایی که سیفون منظم واسشون اهمیتی نداره تانک های بالا پیشنهاد میشه چون ثبات آب هم به مراتب بالاتر میره من خودم به شخصه تانک کوچیک با یه جفت ماهی رودوست دارم نه اینکه بعضی ها تو حجم کوچیک میخوان کل ماهی های اقیانوس رو داشته باشن
حرف شما هم درسته تانک کوچیک دلیلی بر آماتور بودن نداره
در جستجوی قاتل
در اکواریوم من :
یک لجن خوار به اندازه کمی کوچکتر از کف دست
یک لاک پشت به اندازه یک چهارم کف دست
دو عدد ماهی تایقر کوچک
و دو عدد ماهی گوپی کوچک
وجود دارند
دیروز یکی از ماهی های گوپی من ناپدید شده و آثار جنایت که شامل باقیمانده دم و کمی از پوست ماهی گوپیه در ته آکواریوم مشاهده شد
بدجوری به دنبال قاتل گوپی هستم
نمیدونم کار کدام یکیه
یا شاید هم همشون در این حادثه دست داشته باشند؟
من یه پنگوسی و کوی دارم که خیلی بزرگن و غدا میخورن
یک هفتش بهشون نون سنگک میدم میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد براشون؟
قاتل شما کسی نیست جز لاکپشت محترم اگه اقا لاکپشته تبرئه شد قاتل بعدی با احتمال 10% فایتر میباشدنقل قول:
کار لاکپشته.نقل قول:
لاکپشت رو که نمیشه با ماهی نگه داشت که. اون لاکپشت خشکی لازم داره هوا لازم داره... داستانش کلا فرق میکنه.
فایتر خیلی بترکونه بتونه گوپی رو بگشه دیگه نمی تونه بخورتش.
نون مناسب ماهی نیست حیون رو میکشهنقل قول:
سلام بر رفقا
من الان یه آکواریوم دارم به ابعاد 20 سانت عرض و ارتفاع 40 و طول 120 سانت . فقط هم 3 تا گلد فیش دارم ( نژادشون رو نمدونم و دو تا لجن خوار و یکی هم مثل اینکه بهش میگن آنجل ( آبی رنگه و باله هاش نخ نخ هستند و فروشنده گفت فقط یکی میتونی بذاری توی آکواریوم . با هم جنس خودش نمیسازه )
ما میخوایم خونه بسازیم ( کم کم ) خواستم بدونم میشه آکواریوم رو طوری طرحش رو اجرا کنیم که ابعاد 30 در 60 سانت با طول 1.5 تا 2 متر ( یا نزدیک به این) رو توی دیوار ( اوپن آشپزخونه یا جای دیگه ای) در آورد ؟
خونه بزرگه ( مساحت کلی 450 متر ) پس برای جا مشکلی ندارم . پیشنهادی ، طرحی ؛ میتونید بدید ؟ یه آکواریوم ساخته هم دیدم دایره ای شکل بود ( ارتفاع 1 متر و قطر 2 متر رو داشت ولی چون باید وسط اتاق قرار میگرفت خوشم نیومد )
اگه خواسته باشم یه آکواریوم درست و درمون داشته باشم به نظرتون چه ماهی هایی بندازم توش ؟ گلد فیش ها که اصلی هستند .
یک سوال دیگه هم داشتم . 2 تا دونه ماهی کوچک اندازه تیله ولی خیلی تپل بودند . اونا رو خریدم دونه ای 7 تومن انداختم توی آکواریومم ظرف 24 ساعت هر دو تاشون تلف شدند . میدونید چرا ؟
سپاس
عرض رو به هیچ عنوان کمتر از 40 نگیرین
ارتفاع رو هم اصلا بیشتر از 60 نگیرین
طولش دیگه دست خودتونه
توصیه میکنم اک رو نزدیک حمام اشپزخونه یا دستشویی بذارین.
اگه نزدیک پنجره باشه خیلی خوبه. چون هم می تونید راحت تخلی کنید و هم خارج خونه نزدیک پنجره می تونید یه تانکر آب نصب کنید. ( که برای حجم ها بالا خیلی واجبه.) داخل تانکر هم بهتره یه شعله هوا قرار بدید. که به کلر زدای کمک کنه.
تانکر رو تو ارتفاعی بالاتر از اک قرار بدید.
حالا که دارین خونه رو میسازید حتما سعی کن قضیه پنجره رو اجرا کنی که بهترین حالته
لاکپشته نژادش چیه ؟ بعیده غیر از سرعقابی لاکپشتی بتونه گپی بزنه !نقل قول:
باز شاید فایتر زدتش و بی حال شده و بعد توسط بقیه نوش جون شده
گیرش آوردمنقل قول:
کار لاک پشت بود
دومین گوپی را کشته بود و داشت گازش می زد تا بخوردش
کلا دمشو کنده بود و بدنشو گاز می زد
از بقیه ماهیها جداش کردم ببینم چی میشه
این هم نمونه عکسش که عین لاک پشت آکواریوم منه
ایــــ ول بابا کارش درسته :))نقل قول:
خب راستش من تا حالا برخورد نکرده بودم این لاکپشتها رژیم غذایی تغییر بدن ! البته به پیکر نیمه جان بعضی ماهی ها علاقه نشون میدن ولی خب اینکه بخوان شکار به روش سنتی رو تجربه کنن راستش نه !!!
:)) خدا نگهش داره ... فقط بگو نوش جونش :n12:
دوست عزیزنقل قول:
من خودم به خاطر اینکه خیلی دوست داشتم آکواریوم تو خونه داشته باشم و هیچ اطلاعاتی درباره آکواریوم و نگهداری ماهی ندارم و به خاطر محدودیت مکانی یه آکواریوم 30*30*40 گرفتم.
و به بیشنهاد دوستان میخوام ماهیهای گوشتخوار بگیرم (خود آکواریومی دوتا ماهی از خانواده سیچلاید (دوبویسی و فرانتوزا) رو بیشنهاد داده بگیرم.
به نظر شما چه نوع ماهی بگیرم برای این آکواریوم مناسبتره ؟
سلام
نمی خواستم این پست رو بدم چون معمولا کسی به نصحیت بزرگتر گوش نمیکنه ولی از من گفتنه :n26:
اول اینکه من فکر میکنم کم بود جا توجیهی برای اکواریوم به این کوچیکی نمیشه. هر چقدر هم که جاتون کوچیک باشه یه آکواریوم 60-70 سانتی با ارتفاع 40-50 میشه ساخت
مگه اینکه کلا قصدتون اکواریوم کوچیک باشه.
در مورد ماهی هم تو این اندازه معمولا گیاه خوار نگه میدارن به خاطر اندازه کوچیکشون.
سلامنقل قول:
دوست عزیز روی ابن ما آکواریومی بزرگتر از این جا نمیشه؛ توجیح چی ؟؟؟!!!
من خودمم نظرم روی ماهی های گیاهخوار هستش؛ ولی دوستان میگن به خاطر اینکه اونا ظعیفترن و زودتر میمیرن و در نتیجه از آکواریوم زده میشی؛ گیاهخوار نگیری بهتره !!!
بازم ممنون میشم اگه درباره این مسئله بیشتر راهنماییم کنید تا بتونم تصمیم بهتری بگیرم :n16:
من سعی میکنم به نصیحت بزرگترم در این زمینه گوش کنم ... :n06:
واقعا جانور پلیدیه این لاکپشت ...نقل قول:
چند سال پیش آکواریوم داشتم چندتا از ماهی های منو خورد.!
از آکواریو هم بیرون میاد ( یه بار از دم در پیداش کردم!!)
دوستان الان من نمیتونم آکواریون نگه دارم ولی یک تنگ ۳۰*۳۰ دارم که میخوام توش ۲-۳ تا گوپی بندازم ... به نظرتون مناسب هست؟
[QUOTE=shamlou;7978164]سلام
دوست عزیز روی ابن ما آکواریومی بزرگتر از این جا نمیشه؛ توجیح چی ؟؟؟!!!
من خودمم نظرم روی ماهی های گیاهخوار هستش؛ ولی دوستان میگن به خاطر اینکه اونا ظعیفترن و زودتر میمیرن و در نتیجه از آکواریوم زده میشی؛ گیاهخوار نگیری بهتره !!!
بازم ممنون میشم اگه درباره این مسئله بیشتر راهنماییم کنید تا بتونم تصمیم بهتری بگیرم :n16:
من سعی میکنم به نصیحت بزرگترم در این زمینه گوش کنم ... :n06:[QUOTE]
در مورد اندازه باید عرض کنم 36 لیتر واقعا کمه و همین باعث مرگ و میر ماهیات میشه.
امیدوارم ناراحت نشی ولی لازم نیست حتما رو اپن بذاری. من اوایل روی میز چرخ خیاطی مادرم گذاشتم. الان هم یه پایه براش درست کردم.
شما خودت فکر کن کوچیک ترین فیلتر تصفیه و هم بخوای تو این حجم بذاری تو آکواریوم طوفان درست میشه. باز هم توصیه میکنم بزرگترش کنی. ارتفاع رو حداقل بزرگتر کن. این که دیگه نباید مشکلی باشه. مثلا 60
30*30*60 فکر کنم قشنگ هم بشه.
5 سانت هم بتونی زیاد کنی خیلی تاثیر داره مثلا اگه بتونی 35-35-60 بسازی میشه 73 لیتر حجم مناسبی هست. و مشکلاتتون خیلی کمتر میشه.
در مورد ماهی های گیاه خوار درست گفتن. گیاه خوار نگه داشتن سلیقه و مراقبت بیشتری میخواد
بذار حالا که اول راهی یه اصل کلی رو بهت بگم که اگه اویزه گوشت کنی تلفاتت فوق العاده کم میشه.
آب اکواریومت رو زود به زود عوض کن. مثلا هفته ای یک سوم از آب اکواریوم رو بریز بیرون آب تازه بریز
اگه آب آکواریومت رو همیشه زود به زود عوض کنی می تونی حساس ترین ماهی ها رو به سادگی نگه داری
اگه بخوای گوشت خوار نگه داری من ماهی های افریقایی رو توصیه میکنم که نهایتا 15 سانت میشن. مثل ماکرو دوبوسی. دیماسونی.... شدیدا توصیه میکنم از هر کدوم فقط و فقط یه دونه بگیری
در مورد سیکل ازت هم یه سرچ بزن
باز هم اگه سوالی بود در خدمتم:n16:
گوپی نمی تونی چون اکسیژن میخواد ولی یه دونه فایتر میتونی نگه دارینقل قول:
بابت دیر جواب دادنم عذر میخوام. من شاغلم و خیلی سر نمیزنم
ممنون خواهش میکنم... نر و ماده فایتر رو میشه یه جا نگه داشت؟نقل قول:
نه فایتر نر با هیچ فایتر دیگه نمیسازهنقل قول:
فقط فایتر ماده رو می تونی با فایتر های ماده دیگه نگه داری
اول یه اکواریوم کوچیک مثلا 50*50*25 بگیر(به ترتیب طول ارتفاع عرض.)بعدها که را افتادی بزرگترش کن
وبا ماهی های گوشت خوار ریز منظورم تازه متولد شده هاشن چون گوشت خوار ها مقاوم ترن
ایم نصیحت من که دو ساله اکواریوم دارم
بقیش با فروشنده