دوست من زیاد هم خوب نیست:46:نقل قول:
Printable View
دوست من زیاد هم خوب نیست:46:نقل قول:
قمارباز نگه به **** چی بگه ؟ :دینقل قول:
مثلا چی؟ چون جای دولتی استخدام نمیکنن؟ :دی
نگهبانی خیلی سخته؟نقل قول:
بسیج فعال برای پذیرش سپاه که خوبه؟
من اهل یزدم؟شهرم میشه یزد
کد خوردن خیلی بدتر از آموزشی هست؟
بستگی داره ... بعضی ها کد میخورن و بیچاره میشن و بعضی ها کد میخورن و صفا میکنن !! کلا هم به یگانی که کد میخورید و هم به بازه زمانی سال بستگی داره .نقل قول:
کد خوردن خیلی بدتر از آموزشی هست؟
سلام
مي دونيد متوسط حقوق كسايي كه امريه ميگيرند چقدر هستش؟؟؟؟
من ديروز رفتم يه جايي كه كاراي عمراني ارتش رو انجام ميدن....
طرف بهم گفت من سربازم اما لباس شخصي از 8.5 تا 4.5 هم بايد بمونم اما با حقوق حدود 42 تومن
ميشه همچين چيزي؟؟
ممنون
اگه میخواین امریه بگیرین مدرکتون هم درست حسابیه لیسانس به بالا امریه های دانشگاه ها رو بگیرید هم اونجا میتونید ادامه تحصیل بدید هم خدمت هم میتونید بعدش راحت استخدام بشین
اداری قسمت ما از ساعت 8 تا 3 بود البته برا اونا که پارتی نداشتن(ما که تو پاسدار خونه بودیم xD)
بند پ هامون از ساعت 10 تا 1 ظهر
قمارباز نگه به **** چی بگه ؟
مثلا چی؟ چون جای دولتی استخدام نمیکنن؟
ترجیح میدم جواب شما رو کسه دیگه ای بده:31:
نوشتتون بوی دردسر میده:31: من چیزی نگفتما همه شاهدین:27:
دوستان من خودم امریه هستم ... یه پست داشتم توی همین تاپیک که در مورد امریه و شرایط و حقوقش صحبت کرده بودم . حقوق ها خیلی متفاوت هستن واسه امریه های ارگان های مختلف .
** الان گشتم پست هام رو پیدا کردم . بخونید ضرر نداره واسه امریه .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5881470&postcount=1184
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5877369&postcount=1170
موفق باشید .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5871636&postcount=1142
دوستان پدر من 14 ماه جبهه داره و تک پسر هم هستم ولی پدرم سنش کمتر 59 سال هست میخواستم بدونم چقدر از خدمتم کم میشه آخه میخوام بعد از این ترم مرخصی بگیرم برم سربازی چون میترسم این قانون کسر خدمت و اینا رو بردارن و دوباره سرباز بشه همون 24 ماه
كسي اينجا نيست جواب ما رو بده؟نقل قول:
واسه هر ماه جبهه 18 روز کسری میدن اگه مدرک لیسانس هم داشته باشد خدمتتون 18 ماه حساب میشه:31:نقل قول:
دوستان پدر من 14 ماه جبهه داره و تک پسر هم هستم ولی پدرم سنش کمتر 59 سال هست میخواستم بدونم چقدر از خدمتم کم میشه آخه میخوام بعد از این ترم مرخصی بگیرم برم سربازی چون میترسم این قانون کسر خدمت و اینا رو بردارن و دوباره سرباز بشه همون 24 ماه
????????????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما نميتوني درست رو تا زماني طول بدي كه پدرت سنش از 59 سال بگذره؟؟ اينجوري خيلي راحت معاف ميشي كه.نقل قول:
^نه بدبختانه نمیشه چون یه 12 سالی باید بخونم :دی
حالا آخرش یکی یه جواب درست و حسابی نداد آخه من شنیدم تک پسر حالا باباش هر سنی هم باشه یه 2 ماهی کم میشه درسته؟
خیر کاملا اشتباه شنیدین ! منم تک پسرم و در حال خدمت !:46:نقل قول:
الان حرف عجیبی زدم من؟ نکته مبهم چی هست؟نقل قول:
AliRock عزيز
1) براي سربازهايي كه تو دانشگاه خاصي امريه هستند مگه تسهيلاتي براي ادامه تحصيل هست؟؟؟نقل قول:
اگه میخواین امریه بگیرین مدرکتون هم درست حسابیه لیسانس به بالا امریه های دانشگاه ها رو بگیرید هم اونجا میتونید ادامه تحصیل بدید هم خدمت هم میتونید بعدش راحت استخدام بشین
2) ميشه بگي سرباز امريه دانشگاه كاري كه بهش ميدن تو چه مايه هايي هستش؟؟ (مثلا من نوعي كه ليسانس نرم افزارم)
Masoud glx عزيز
ميشه بگي همچين چيزي شدني ؟؟؟ طرف اين همه وايسه آخر سر 40 تومن بهش بدن؟ يا اشتباهي شدهنقل قول:
من ديروز رفتم يه جايي كه كاراي عمراني ارتش رو انجام ميدن....
طرف بهم گفت من سربازم اما لباس شخصي از 8.5 تا 4.5 هم بايد بمونم اما با حقوق حدود 42 تومن
ميشه همچين چيزي؟؟
به نظر شما برای تک پسری که باباش سابقه ی دیسک کمر داره ولی سنش هنوز به 59 سال نرسیده میشه معافیت کفالت گرفت؟
این که کلا فکر کنم شما نقل قول رو اشتباه گرفتید :31:نقل قول:
سربازي چيز خاصي نميخواد.من كه فقط يه سكا و يه خورده خرت و پرت بردم تموم
سلام دوستان
چه مدارکی لازمه ببریم؟:
کارت ملی؟
شناسنامه؟
گواهینامه ماشین و موتور؟
کپی برابر اصل کارت و شناسنامه؟
...؟
هیچکدوم؟
-----------------------------------------
پول نقد یا کارت اعتباری؟
60 تومان کافیه دیگه؟
----------------------------------------
فعلا همینا:31:
دوستان من 5 شنبه مدارکم رو بردم پلیس +10 تحویل دادم
این برگه واکسن که 2 قسمت داشت رو قسمت دومش رو تحویل خودم داد و گفت برای اموزشی باید تحویل اونجا بدم
قسمت اولش رو گرفت و اطلاعات رو وارد کرد و پس داد به خودم
این رو من باید جدا بفرستم برای نظام وظیفه ؟
بالاش نوشته باید با سایر مدارک پست کنم برای نظام وظیفه و عدم ارسالش باعث میشه اقدامی صورت نگیره برای مشمول
طرف که دادش به خودم چیزی نگفت
مدرکت که خوبهنقل قول:
ببین شما وقتی امریه دانشگاه رو بگیری اصلا سرباز نیستی:21: اکثر دانشگاه هایی هم که امریه میدن میخوان طرف ادامه تحصیل بده بمونه براشون کار کنه:31: حقوقم هی بدک نیست:7:
البته امریه دانشگاه بند پ خفن میخواد گرفتی تا ته زندگیت تخته گاز برو:10:
نقل قول:
نمیشه کاری کرد کد نخورد؟
این کد چه صیغه ای است؟
نمیشه همون یگانی که بقیه ی خدمت قراره بریم اونجا کد هم بخوریم اونجا؟
من شاید بتونم بعد از دو ماه آموزشی بیفتم شهر خودم بقیه خدمت را حالا این کد خوردن باعث میشه دیرتر بیام شهر خودم؟
شما دیگه لازم نیست پست کنی، الان بیش از یک سال هست که همه کارها از طریق پلیس +10 انجام میشهنقل قول:
الان شما دیگه منتظر برگه سبزت باش
اون قسمت دوم واکسن رو حتما برای آموزشی ببر
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
کد خوردن فقط تو نیرو زمینی ارتش وجود داره و فلسفه اش هم این است که میگن ما به مهندس مکانیک توی ارتش نیازی نداریم، اینها برن یه دوره دوماهه توپخانه، یا پیاده، یا تکاوری یا ... ببینند بعد تقسیم شن برن یگانشاننقل قول:
بستگی داره کجا کد بخوری، مثلا کد توپخانه اصفهان هست، کد تکاوری لشگرک هست، کد مخابرات تهران هست، کد پیاده شیراز هست
شما اگه کد بخوری 2 ماه هم باید بری دوره کد، بعدش میری سر یگانت
سلام.
آدرس مراکز معاینه پزشکی مجاز در تهران؟
روزبه جان مهندس عمران هم کد میخوره؟نقل قول:
سلام
من دیروز در کمیسیون پزشکی معاف از رزم شناخته شدم!
میتونم به نتیجه کمیسیون پزشکی اعتراض کنم؟
چون معاف میشدم ولی یک سری دکتر عقده ای بودند و الکی معافم نکردند(5 تا دکتر بودند که خوب با یکیشون تصفیه کردم و سوناتا ناز نازیش را یه طرح خشکل تتو کردم رو کاپوتش! و بقیه هم بزودی باهاشون تصفیه میکنم)
سلام
من اعزام مجدد هستم . سال 84 5 ماه خدمت کردم . آموزشی کهریزک + دوره کد و یگان دژبان مرکز ستاد مشترک ارتش (پادگان امام خمینی-تهران) . اون موقع دیپلم کامپیوتر بودم . بعلت تحصیل ترخیص شدم و الان با فوق دیپلم دوباره رفتم .
خلاصه اینبار برام زدن (قرارگاه فرماندهی نزاجا-آج-تهران-لویزان) رسته : رایانه . کد : 33130 (امور کامپیوتر)
از اونجا که هیچکس هیچ چیز به من نگفته بود امروز پاشدم رفتم خودمو معرفی کنم . دژبان دم در اصلا اجازه نداد برم تو . گفت برو لباس نظام بپوش بیا . منم اومدم لباسامو از انباری در اوردم دیدم هم آرم و علائمم باید عوض شه . قبلا ستاد مشترک بودم الان انداختنم نیروی زمینی . درجه ام که از گروهبان 3 به گروهبان 1 تغییر کرده . رسته و ...
حالا از اونجا که نمیدونم چیکاره حسنم میخوام با همین لباسای ستاد مشترکم فردا برم . ایرادی داره ؟ خودم برم ارم و عالئم بزنم ؟
گفتم فردا برم شاید فرمانده لباس خاصی بگه بپوشم یا کلا خودش بهم بگه چه کار کنم .
نظرتون چیه ؟
راستی کسی اینجایی که افتادم خدمت کرده بگه ببینم چطوره جاش ؟
جالب اینجاست خود پلیس+10 هم برگه سفید رو میده و لازم نیست بریم پست!:31:
امروز گرفتمش...مازاد!:41:
خیلی بده آدم تا روز اعزام ندونه قراره کجا بره!
شما لباس ارتش رو بپوش برو که نهست نخوری بعد در اولین فرصت بده درستش کنن. مگه چقدر طول میکشه؟ 1 ساعته توی حسن آباد یا امام حسین آماده اش می کنننقل قول:
جاش هم خوبه.خود ستاد نیرو افتادی
نه، مهندسی عمران . کامپیوتر کد نمی خورند.نقل قول:
اعزامت کی هست شما !؟ کی پست کرده بودی !؟نقل قول:
سلام دوستان من کاردانی برق هستم میخوام برم دانشگاه آزاد این ترم اگه خدا بخواد تموم میشم میخوام برم دانشگاه آزاد اما دانشگاه آزاد امتحانش تو آذر هست و دی باید برم دانشگاه به نظرتون برم سربازی بهتر نیست کی دفترچه بفرستم تا شهریور اعظام بشم من قبلا بسیج میرفتم به نظرتون دوباره برم کسری بگیرم من شدیم برگ سبزتو میتونی ببری پادگان هابب که میخوای اگر نیرو خواستن بری اونجا من کجا برم بهتره چی کار کنم به نظرتون ؟
لطفا کمکنقل قول:
میشه به نتیجه کمیسیون اعتراض کرد؟
کسی اینجا از تیرویید معاف شده اگه شده بگه که وقتی به بیمارستان معرفی شد از تیرویید اسکن یا سونوگرافی گرفتند یا فقط ازمایش خون داد؟
خیلی واجبه خواهشا کمک
میتونی اعتراض کنی نا جایی که من میدونم.
باز معرفی میشی به یه بیمارستان دیگه و معاینه ات میکنند، نظر میدن.
ولی باز نظر آخر، نظر خود شورای پزشکیه.
دوستان من از لحاظ کفالت پدر معاف میشم فقط میخواستم بدونم چقدر دوندگی داره؟؟؟
18 فروردین 90 اعزام میشمنقل قول:
من آبان امسال پست کرده بودم....انداختنم آبان 90!!!بعد جلو انداختمش برای 18 فروردین.:46:
بهترین تاریخ برا اموزشی همون فروردین هست:3: منم 18 فروردین بودم یادش بخیر:27:
دقیقا!آب و هوا تو فروردین خیلی باحاله:8:نقل قول:
سلام برگه سبز من اومد به امید خدا اول تیر ماه
آقا کی معلوم میشه کجا افتادم؟؟