Avast یا nqنقل قول:
Printable View
Avast یا nqنقل قول:
نمیشه نباشه! مثل اینه که بگی گوشیم منو نداره!نقل قول:
تو apps که رفتی اون all که گفتم یه زبونه هست اون بخش بالا....باید سوایپ کنی به چپ که بره رو اون!
سلام . كاسپر هم هست برای اندرویدنقل قول:
من میگم اندروید سررشته ندارم اما اینقدر بلدم که بتونم گوشیمو رام بزنم یا فلش کنم اگه ندونم این چیه دیگه باید بمیرم من خودم 1ماهه اندروید دارم اما5ساله کل خاندانمون اندرویدیننقل قول:
سلام
برای نصب رام جدید وارد محیط دانلودینگ ک میشم،نرم افزار اودین گوشی رو برای نصب رام جدید نمیشناسه،لطفا کمک کنید.
درایور گوشی نصبه
آقا ديدين توي بعضي از گوشيها مثلا وقتي داري فيلم ميبيني ميتوني كوچيكش كني و كاراي ديگه انجام بدي وقتي داري پيام ميدي هم ميشه چرا توي گوشيهاي ديگه نميشه.با اين كه ورژن اندرويدشون يكيه.تچكر
احتمالا منظور شما نرم افزار dice pleyer هست که میتونید با اون فیلمی که میبین رو کوچیک کنار صفحتون داشته باشید و کار های دیگتون رو انجام بدید!نقل قول:
آقا ديدين توي بعضي از گوشيها مثلا وقتي داري فيلم ميبيني ميتوني كوچيكش كني و كاراي ديگه انجام بدي وقتي داري پيام ميدي هم ميشه چرا توي گوشيهاي ديگه نميشه.با اين كه ورژن اندرويدشون يكيه.تچكر
بهترین پلیریه که من تا حالا دیدم!!!
پس اس ام اس دادن چي؟نقل قول:
من توي گوشيهاي lg l2 و گلگسي اس 4 اين قابليتو ديدم ولي توي گوشيهاي سوني و htc نديدم . چرا آخه دليل چيه?
دوستان من بازی nba14رو ریختم نصبم کردم ولی وقتی کلیک میزنم صفحه سیاه میشه و ننیاد.گوشی گرنده و آندروید4.2.2 هستچکار کنم؟
شما فایل نصبیتون رو عوض کنین ( از یه سایت دیگه دانلود کنید )نقل قول:
500lهست.راه دیگه ای وجود نداره؟نقل قول:
فایل نصبیتون رو عوض کنین، بهترین راه هست.نقل قول:
حجمی هم که نداره.
از کدوم سایت گرفتین ؟
این قابلیت مالتی ویندو مخصوص این گوشی ها هست. یا مثل گلکسی نوت. جزو قابلیت های خود رام هست.نقل قول:
به احتمال زیاد با پردازنده گرافیکی شما سازگار نیست. شاید هم مشکل از کرک یا دانلود ناقص باشه.نقل قول:
درست منظورتون رو نفهميدم ولی اگه منظورتون اینه که اس توی یه صفحه ی حدید باز میشه هر حا که باشید حتی وسط بازی اونم یه نرم افزار به نام go sms هستشنقل قول:
Sent from my C2105 using Tapatalk
سلام
من با حرف ی در تایپ پیامک در اندورید 4.1.2 در گوشی سامسونگ مشکل دارم.
برنامه mirsal روهم گرفتم و نصب کردم در اون هم حرف ی رو به صورت بزرگ مینویسه و به حروف دیگه نمیچسبه.
راه حلی براش هست مطرح کنید . با تشکر
سلام .نقل قول:
این حرف اسمش الفِ مقصوره هست و فقط در آخر کلمه میاد و صداش ا هست
مثل مرتضی , مصطفی , مجتبی , نَدی( شبنم ) , تقوی , مُنی ( آرزو ) , عيسى , موسى , هُدى
دو حرف ديگه در کیبوردها هست
1- ي
این همون YE در زبان عربی هست که در همه جای جمله نوشته میشه
علي ALI
يا الله
قديم
2- حرف YE فارسی که مثل ي هست اما نقطه نداره
یاور
این
آری
شما باید یا ی ایرانی رو پیدا کنین برای تایپ و اگر ندارینش از ي استفاده کنین
آقا مثلا من sony sp دارم که سیستم عامل 4.4 واسش عرضه نمیشه
اگه من بخام 4.4 رو به صورت کاستوم بریزم روش میشه ؟
آیا واقعا همونه یا مثلا میان 4.1 رو تغییر میدن شکلشو شبیه 4.4 میکنن ؟؟؟؟؟؟
اگه رام کاستوم 4.4 براش بیاد، یا اومده باشه می تونی بریزی. واقعا هم همون 4.4 هست. منتها ممکنه یه باگ هایی هم داشته باشه. ممکنه هم نداشته باشه.نقل قول:
تو سایت سونی که نوشته در حال برسی.نقل قول:
شاید عرضه بشه.
دوستان GPSگوشی galaxy grand رو ه طوری باید نصب کرد؟
دوست عزیز GPS. رو که نصب نمی کنن... سخت افزارش تو گوشی هست و کافیه از تو location فعال بشه. از تو استتوس بار هم میشه.نقل قول:
دوست عزیز کن اگه یاد داشتم که نمیومدم سوال کنم:n02:خیلی کلی توضیح دادید متوجه نشدم میشه بیشتر راهنمایی کنید ممنوننقل قول:
دوست عزیز GPS. رو که نصب نمی کنن... سخت افزارش تو گوشی هست و کافیه از تو location فعال بشه. از تو استتوس بار هم میشه.
اون منوی کشویی رو از بالای گوشی بکش پایین... یه آیکن داره شبیه یه دایره و یه بعلاوه وسطشه... اون فعال می کنه
اونو که یاد دارم فعال کنم!نقل قول:
اون منوی کشویی رو از بالای گوشی بکش پایین... یه آیکن داره شبیه یه دایره و یه بعلاوه وسطشه... اون فعال می کنه
ولی میرم تو نقشه لودینگ تمومی نداره.چکار کنم؟
سلام
فایل فارسی sony tipo st21i رو میخوام. فک کنم یه چیزایی پیدا کردم. آموزش فارسی کردن گوشی اندروید هست؟ همشون یکیه؟ با کابل یو اس بی انجام میشه دیگه؟ تا حالا نکردم میخوام مال یکی رو انجام بدم.
مشکلم حل شد فقط یه سوال دیگه داشتم:
چطوری میشه نقشه ترافیکی رو دریافت کرد؟بعد این GPS بخوای مثلا با ماشین حرکت کنی رو نقشه نشون بده موقعیتت رو باید اینترنت وصل باشه یا نه؟و سخنگو نیست؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه به این لینک بالا بری و بگی به درد چی میخوره ممنون
سلام.نقل قول:
بهتره مثل این لینکی که دادی یه نرم افزار با دیتاش بگیری بریزی تو گوشی باهاش بدون نت کار کنی. چند تا نرم افزار هست یکیشو بریز رو گوشی.
نرم افزار باحالی هستش اینا.
همونطور که دوستمون گفتند، برنامه های زیادی برای رهیابی هستند که بعد این که نقشه ها رو گرفتین، دیگه نیازی به اینترنتنقل قول:
نیست. به نظر من بهترین این ها Google Maps هست.
++
دوستان، نقشه ی آفلاین ایران رو برای گوگل مپ کسی داره ؟
باتشکر
سلام دوستان . بدونِ اینترنت میشه نقشه ترافیکِ یک منطقه که نقشه ی ترافیک داره رو دید ؟ ( مثلِ نیویورک )
سلامنقل قول:
بنده نقشه ی تمام جاهائی رو که لازم دارم با خود برنامه ی google map دانلود کردم و همه ی دانلودها در یک فایل که هی بزرگتر میشه ذخیره میشه روی مموری کارت در فولدر google map > cache
البته خیلی توی نت گشتم تا فایل کامل یک کشور رو درسته دانلود کنم اما پیدا نکردم
نقل قول:دوستان الان این مپ خود گوشی مگه گوگل مپ نیست؟؟؟نقل قول:
بعد همین لینک پایینی خوبه؟
اگه نیست میشه آخرین لیننک ورژن گوگل مپ رو بدید؟
با همین آموزش اندرویدکده، نقشه ی مورد نظر رو دانلود کنید و از این پس، هر وقت که GPS گوشی رو روشن کنید،نقل قول:
می تونید به صورت کاملاً آفلاین از نقشه و GPSـتون استفاده کنید.
بهترین ورژن Google Maps : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقا این رام رسمی منظورش چیه؟ فایل فارسی هست؟نقل قول:
یکی هم نیومد ج این سوالهای مارو بده والااا
سلام .دو سوال : 1- کسی میدونه حجم نقشه کامل ایران برای برنامه ی گوگل مپ چقدره ؟ 2- این نقشه چه مدلی هست ؟ عکسهای ماهواره ای یا نقشه ی ساده یا هر دو با هم ؟ با تشکر
دوستان نقشه گوگل مپ رو دانلود میکنم میخوان نصب کنم مینویسه برنامه برای نصب وجود ندارد چکار کنم؟
سلام. به تازگی یه Xperia V خریدم. آیا برچسب محافظ صفحه حتما باید براش بزارم؟ اگه نزارم خش میوفته؟
حتما حتما براش بذارید.نقل قول:
من اولش براش نذاشتم. یه روز تصادف کردیم، شیشه پاشید رو صفحه ش، کلا خط خطی شد. بعد هر جا رفتم گفت دویست تومان خرجشه.
خلاصه خیلی پشیمون شدم که چرا براش ضد خش نگرفتم.
البته چند وقت پیش بردم پیش یکی از دوستانم که موبایل فروشب داره، یه تیغ انداخت
زیر صفحه نمایشم، یه لایه ضد از زیرش برداشت و گفت اکثر گوشی های سونی جای گوریلا، از اینا دارن.
وقتي اون رو کند، الان دیگه روش هیچ خشی نداره.
پس حتماً براش یه ضد خش بگیرید.
سلام . حجم فایلی که دانلود کردین چقدره ؟ لینک دانلودش رو میذارین ؟نقل قول:
بفرمایید اینم لینک:نقل قول: