برای من هم همین جورهنقل قول:
و با سایلنت کردن و خاموش کردن وارنینگ تون ها هم خاموش نمیشه:41:
من شنیده بودم خاموش نشدن این صدا برای گوشی های سفارش خاورمیانه اجباریه
ولی گوشی من که سفرش انگلیسه!!!!:23:
Printable View
برای من هم همین جورهنقل قول:
و با سایلنت کردن و خاموش کردن وارنینگ تون ها هم خاموش نمیشه:41:
من شنیده بودم خاموش نشدن این صدا برای گوشی های سفارش خاورمیانه اجباریه
ولی گوشی من که سفرش انگلیسه!!!!:23:
نقل قول:با سلام . برای خیلیها اینجوری است . در فروم موبالیستان یک راه حلی گذاشتم و بشما هم میگویمنقل قول:
اولاً آپدیتها را تک به تک انتخاب کنید و موقع اجرای آپدیت در پوشه ی زیر حاضر باشید .
C:\Users\*****\AppData\Local\Nokia\Nokia Ovi Suite\IAD\Download
بجای ستاره ها باید نام کاربری جاری ویندوز را در نظر بگیرید . مسیر برای ویندوز هفت است .
به محضی که اخطار داد بدون اینکه انرا ببندید داخل ان پوشه باشید و یک ریفرش کنید . حالا فایل آپدیت را سریعاً یکجای دیگر کپی کنید . حالا میتوانید پنجره ی آپدیت را ببنیدید و با اینکار ان اپدیتی که داخل پوشه بود میپرد ولی خوب شما یک کپی از ان تهیه کردید و میتوانید مستقیماً داخل گوشی کپی کنید و نصب کنید .
نداشتن پوشش لنز هیچ نیازی ندارد چون ضد خش است و بخاطر گود بودن ان خیلی کم لک میشود و براحتی نیز تمیز میشود .نقل قول:
TV دیجیتال موبایل را نیز از طریق هدست مخصوصی که هنوز بازار نیامده میتواند بگیرد .
1)برای اینجانب که صدای عکس انداختن دردسری نداشته . با اینحال میتوانید از فیرمویرهای کوک شده ی جدید استفاده کنید که قابلیهای زیادی به گوشی میافزایند از جمله حذف صدای عکس گرفتن و...... در فروم موبایلستان گذاشتند .
2)این نیر تا جاییکه میدانم با مورد بالا احتمالاً حل میشود .
3)خفه شدن اسپیکر بر روی سطوح نرم ممکنست تا حدودی رخ دهد . گاهی که محیط ساکت است و یهو صدای بلند اسپیکر پخش میشود اینجوری میتوانی سریع صداش را خفه کنی . پس شد یک حسن نه یک عیب !
4)قابلیت پانوراما دارد . باید برنامه ی رایگانش را از Ovi Store دانلود کنی . برنامه ی حرفه ای تر و پولی نیز دارد که 15 مگ است .
5)صدای فارسی دارد . صدای زن است . از همان ابتدا روی گوشی اینجانب بود . اگر در گوشی ندارید بروید دانلود کنید . موقع آپدیت نقشه ها میبینید ...............
این گوشی پوز گالاکسی مالاکسی ها را بدجور به خاک مالیده و الکی به ان ایراد نگیرید . قبلاً توضیح داده ام پستهای قبلی اینجانب را نیز ببینید . با تشکر .
من با نرافزار ovi suite آپیدیتش کردم (همون 170 مگابایتیه)/چند تا زبون به کیبردش اضافه شد به جاش فارسیش پرید!نقل قول:
----------------------------
راستی فکر کنم به خاطر همین آپدیته که مال من گزینه Off رو داره!!:46:
ببین دوست عزیزنقل قول:
من خودم طرفدار N8 هستم. اما این دلیل نمیشه که عیبهای اون رو نبینم. هیچ گوشی ای تو بازار کامل نیست و این هم برمیگرده به سیاست کمپانیشون.
ضمنا من گفته بودم که اگه راه حلی دارید برا درست کردن این عیب ها ، خب بگید تا دیگران هم استفاده کنند.
من در پوشه ی مورد نظر بودم،وقتی ارور something is gone wrong رو داد،بلافاصله پوشه رو رفرش کردم،اما هیچ اتفاقی نیفتاد و آپدیتی هم داخل پوشه نبود.نقل قول:
سلام
دوستان من گوشی رو فلش زدم با با فریمور های جدید ولی متاسفانه همه ی تلویزیون ها پرید!
نمیشه برش گردوند؟!
و اینکه نمی دونم چرا نمی تونم از قسمت SW Update گوشی رو آپدیت کنم؟!؟!
دوستانی که تازگی ها ان8 خریدن لطف کنن بگن قسمت زیر گوشی حک شده ساخت کجاس.
با تشکر:40:
با سلام .کسی نگفته عیب گوشی ها گفته نشود . گفتم چیزهایی که شما بعنوان ایراد برشمردید اصلاً ایراد نیست و اشتباهی یقه ی گوشی را چسبیده اید . باید اطلاعاتتان را بیشتر کنید .نقل قول:
با سلام . اشتباه میکنید .نقل قول:
چون فعلاً قابلیت آپدیت برای ایرانیها از کار افتاده و این پیغام زیر که برای شما نیز پیش امده نشان میدهد به سرور وصل نشده اید . پیغام زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان راهنمایی پست قبلی را برای کسانی کردم که بعد از تصال به سرور و شروع دانلود نوار دانلود شدن به آخر میرسد و درست موقع نصب اخطار میدهد
چرا کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
من وقتی میخواستم بخرم اکثر مغازه ها چینیشو داشتن و میگفتن چینیش با فنلاندیش فرقی نداره.ولی من واسه اینکه خیالم راحت باشه یه فنلاندشو پیدا کردم و خریدم.زیرش made in finland نوشته.30 تومن هم از چینیش گرونتر بودنقل قول:
دوستان نمی خوام گمراهتون کنم ولی مال من به زبون خودشون مارک شده ولی چند وقت پیش وسط بازی گیتارو تور هنگ کرد و بردمش بیرون درستش کردن. خاموش شد و روشن نشد... قبلنم چند بار این اتفاق افتاد ولی روشن شد...
Febrique en Finlande
یعنی فکر کنم ساخته شده برای کشور خودشون باشه... وقتی این مدل این اتفاق بیوفته براش دیگه ...
موفق باشید!
منم از همین Febrique en Finlande دارم یه 3ماهی میشه.تابه حالم نه هنگ بیمورد داشته نه ریست!نقل قول:
خیلی راضیم ازش
با سلام . این گوشی حتی اگر در صحرای افریقا هم ساخته شود همه کارش را دستگاه و ماشینهای خودکار انجام میدهند . اینقدر بیخود دنبال اسم فنلاند منلاند نباشید . خیلی اینکار اماتوری و مضحک است . البته جسارت نشود به شما . کلی گفتم چون در این جستار زیاد دارد نام فنلاند و چین مقابل هم قرار میگیرد !!!!
حتما یه چیزی هست که 30 تومن بیشتر میفروشن
آره حتما :31:نقل قول:
مخصوصا اگه علاالدینی جماعت بگه دیگه نباید شک کرد :31:
دوستان من چند تا سوال داشتم :
1)من فلشم رو به گوشی وصل کردم ، نشناخت و وقتی به Fat32 تغییرش دادم شناخت. یعنی از NTFS پشتیبانی نمی کنه ؟
2) دوستان کیف یا قاب فابریک گوشی هم تو بازار پیدا میشه و اگه هست چنده ؟
3) به نظر شما این گوشی هم احتیاج به لیبل داره و روش خط می افته ؟ آیا لیبل این گوشی هست ؟
ممنون
بروز مشکل در صفحه نمايش برخي گوشي هاي C7 و N8(1389/12/03)
بسياري از کارشناسان عقيده دارند که نوکيا در بخش گوشي هاي هوشمند به سرعت در حال از دست دادن سهم بازارهاي جهاني خود است و اخيرا نيز دو گوشي پيشرفته و جديد اين شرکت با مشکلاتي مواجه شده اند که کاربران اين گوشي ها آن را گزارش کرده اند. اين کاربران عنوان کرده اند که در بخش هاي سياه رنگ صفحه نمايش نقاطي به رنگ صورتي-قرمز مشاهده مي شود.
برخي ديگر از کاربران نيز از کيفيت رنگ صفحه نمايش اين گوشي ها شاکي هستند. اين مشکلات توسط بسياري از وب سايتها گزارش شده که انجمن پشتيباني نوکيا يکي از آنهاست. اين طور شايع شده که نوکيا براي N8 از دو صفحه نمايش مختلف استفاده مي کند که يکي از آنها باعث بروز چنين مشکلاتي مي شود. لازم به ذکر است که نوکيا تاکنون در اين مورد بصورت رسمي اظهار نظر نکرده و هنوز مشخص نيست که آيا اين مشکل با ارائه برنامه به روز رسان برطرف مي شود يا نه.
نه خیر ببینید توی کشور های دیگه هم گرون تره ؟نقل قول:
حتما یه چیزی هست که 30 تومن بیشتر میفروشن
سلام می خواستم بدونم آیا می شه روی گوشیهای N8ای که از خارج خریده شده کیبورد فارسی نصب کرد یا نه؟
عزیزا این همه بحث الکی واسه چیه اخه؟اینا هیچ فرقی باهم ندارن،اون مشکلی هم که پیدا شد تو خط تولید.........
بجاش بگین کسی از اپ بعدی خبر نداره؟ انصافا خیلی تاثیر دارن
سلام دوستان کسی از قیمت n8 در چین خبر نداره (یا از کشور دیگه ای )
اگه N8 ویندوز داشت یعنی دیگه تمام.
واقعا من حرص میخورم که چرا سیمبیان هست.
ویندوز بود واقعا هیچ گوشی نمیتونست باهاش رقابت کنه.
دیگه اینم از اون حرفها بود!نقل قول:
یعنی ویندوز موبایل در پیت که باید بره بمیره، بهتر از سیمبین باشه!
سلام دوستان
این گوشی رو من تازه 2-3 روزه خریدم با گارانتی اصلی و هنوز برچسباش رو هم نکندم ، گوشی مدام خودش خاموش میشد و روشن میشد تا اینکه خاموش شد و دیگه روشن نشد. حالا چیکار باید بکنم؟
ویندوز رو خدا بیامرزه ....نقل قول:
اگه N8 ویندوز داشت یعنی دیگه تمام.
واقعا من حرص میخورم که چرا سیمبیان هست.
ویندوز بود واقعا هیچ گوشی نمیتونست باهاش رقابت کنه.
من خودم یه عمر ویندوز داشتم حالا دارم یه گوشی آندورییدی و یه ان 8 هم به خاطر مولتی مدیا و دوربین میگیرم
(نظرتون چیه؟)
عزیزجون زودببر نمایندگی.شانس آوردی که با گارانتیه!نقل قول:
ببیر احتمال زیاد عوضش میکنن بعد چندروز
سلام
این USB on the go میتونه هارد اکسترنال باز کنه؟
کسی خودش امتحان کرده ؟ (هارد های بدون آداپتور)
ممنون
من اصلا فکر نمیکردم که کسی باشم که اون مشکل خاموش شدن و روشن نشدن گوشی برام پیش بیاد. متاسفانه نوکیا رو به آیفون با همه مشکلاتش ترجیح دادم و این شد جوابم.. از انتخابم به شدت پشیمونم و هرگز دیگه گوشی نوکیا نخواهم خرید با اینکه تا به حال همیشه نوکیا داشتم..
کسی آدرس و شماره این گارانتی اصلی رو داره بهم بده؟
هنوز منوهاشو درست ندیده بودم که ویبرش یکسره شد و مرد...
من که تست کردم نشد!البته هارد اکسترنال من یه ترابایت بدون آداپتوره.در مورد بقیه هاردا نمیدونم.:46:نقل قول:
آره منم 30 تومن زیر قیمت چینی ساخت فنلاند گرفتمنقل قول:
به سفارش ودافون انگلیس ( حتی دفترچه های ودافون هم توشه فقط سیم کارت نداره:31:)
کسی جواب منو نمیده؟؟؟نقل قول:
ساپورت میکنهنقل قول:
ولی نوع هارد هایی که ساپورت میکنه محدوده و همه نوع رو ساپورت نمیکنه
حتی هارد 1.5TB رو هم بهش وصل کردن و جواب داده
در ضمن NTFS رو هم ساپورت نمیکنه
ای بابا این سومین باره که ازتون خواهش میکنم جواب بدین.نقل قول:
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم:اپرا رو که اجرا میکنم،وصل نمیشه.به نظر شما مشکل از کجاست؟
تاریخت داداشه گلم.تاریخه گوشیت!به همین سادگی!بذارش تاریخه روزه میلادی!نقل قول:
واسه سواله اولتونم اون4دکمه وقتی میاد که نرم افزار جاوا باشه!کتاب نریختم شاید اونم اینطوری حل شه!برو داخله ستینگ بعد قسمتی که لیسته برنامه های نصب شده میاد اون کتابو پیدا کن!بعد سویت ستینگو بزن و تیکه آف رو بزن!شاید درست بشه.موفق باشی.
رفتم قسمت setting-installed apps کتاب رو پیدا کردم ولی چیزی به اسم سویت ستینگ پیدا نکردم.نقل قول:
دوستان الان قيمت گوشي چنده ؟
سايت گوشي شاپ 20 تومني گرون كرده مگه قيمتش رفت بالا؟
من اشتباه گفتم معذرت!
بجا آپشن انگشتت رو 3ثانیه روی فایله نصبی نگه دار تا چنتا گزینه بیاد از جمله سویت ستینگ!
نقل قول:
ببين ميشه توضيح بدي با چه برنامه اي مشكل صداي عكاسي و عکاسیه پانوراما رو حل كردي؟
من مشكل صفحه كليد مجازي رو هم دارم، گاهي وقتا بالا نمياد مثل زماني كه نقشه بازه و مي خوام سرچ كنم جايي رو.
اون صفحه اي كه يكي از بچه ها اشاره كرد با چهار تا كليد A B C D باز ميشه، با اين هم مشكل دارم. به نظر مي رسه گوشي برنامه هايي كه اينطوري باز مي شن رو در واقع كامل ساپورت نميكنه. اگه كسي در اين موارد راه حلي داره بگه لطفا...
راستي روز اول كه با گوشي ور مي رفتم، از حالت offline خارج نمي شد و error مي داد تا اينكه يكبار سر يه كاري ريست كردمش درست شد.
امروز بردم گارانتی اصلی. گوشی رو فلش کرد اما روشن نشد. گفتن که باید بفرستن مرکز و 4-5 روز کاری طول میکشه جوابشون.
واسه صدای عکاسی از هکایی که اومده استفاده کن،واسه پانوراما هم از برنامه خوده نوکیا استفاده کننقل قول:
(خوب زحمت سرچ رو دیگه......nokia panorama v2)
واسه اون مشکله سومتم یکی از دوستان زحمت تایپ رو کشیدند.