نقل قول:
دمت گرم، خیلی آقایی
فقط یه سوال دارم که سحر بیدار شدی جواب بده:
چه رنگی بگیرم؟ خودم سفید رو میپسندم. اما میخوام بدونم کدوم رنگش رو بیشتر تو بازار خریدو فروش میکنن؟
Printable View
نقل قول:
دمت گرم، خیلی آقایی
فقط یه سوال دارم که سحر بیدار شدی جواب بده:
چه رنگی بگیرم؟ خودم سفید رو میپسندم. اما میخوام بدونم کدوم رنگش رو بیشتر تو بازار خریدو فروش میکنن؟
همون سفید، قیمتش از بقیه یه خرده بالاتره معمولاً . ولی زرشکیش یه چیز دیگست:40::31: با ترکیب رنگی که داره چهره ی عقب ماشین رو عوض می کنه.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من هم رنگ سفیدش قشنگتره
تو بازار هم مشتری بیشتر داره و میشه گفت محبوبترین رنگه:46:
من سفید نوشتمنقل قول:
سفیدش واقعا" فوق العاده است. من می میرم براش:26:
طبق نظر سنجی اینترنتی هم، اکثر قریب به اتفاق مردم، سفید رو دوست دارند.
تو بازار هم اگه قرار باشه رنگ رو قیمت تاثیر بذاره، سفید گرونترین رنگه (از قول چتد تا نمایشگاه دار میگم)
موفق باشی
بعد از ثبت نام کامل و دریافت کد رهگیری، فردا با یه قبض آب، برق و یا ... و شناسنامه و کارت ملی (با کپی هاش) میری نمایندگی ای که موقع ثبت نام انتخاب کردی.
ای بابا اینجا که فقط بانک ملت هست:41:
کسی نیست کمکم کنه؟
دوستان کسی امروز تندر ثبت نام نکرده؟
سلامنقل قول:
نباید مشکل خاصی باشه!
مشکل داری؟
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
الان که ظرفیت فرووردین تموم شده و ظرفیت اردیبهشت رو هنوز قبول می کنه!
تا چه مرحله ای پیش رفته بودی؟
منم شنبه بهمن ماه رو تا بیام پولو بریزم، ظرفیتش تکمیل شد و دوباره برا اسفند ماه از ابتدا ثبت نام کردم و موفق به پرداخت وجه و تکمیل عملیات شدم. سریع اردیبهشت ماه رو تکمیل کن! بدو:9:
ثبت کردم، الان تو پورتال خودرو هم ثبت شده ولی لینک بانک رو که میزنم این پیام میاد:
شرایط فروش خودروی انتخابی شما در حال حاضر از طرف سیستم فروش پارس خودرو غیرفعال شده است.
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
زنگ زدم بهشون.
خانمه گفت در همون بانک سامان اطلاعات بانک ملی رو وارد کن. اما الان 1 ساعت این error رو میده:
شرایط فروش خودروی انتخابی شما در حال حاضر از طرف سیستم فروش پارس خودرو غیرفعال شده است.
اردیبهشت رو ثبت کن! بدو:9:
گاهی هم این پیام رو میده:
در حال حاضر امكان ارتباط با سیستم فروش پارس خودرو وجود ندارد.
اطلاعات فردی شما به همراه سفارش مورد تقاضا در سیستم ثبت شده است.
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
من از اول هم اردیبهشت رو زدم.
ببین از حسابت پول کم شده! البته تا کد رهگیری نگیری که قبول نمی کنه!
من شماره حسابی ندادم! اصلا صفحه ی بانک باز نمیشه!نقل قول:
هر چی میگیرم اشغاله. میتونی ازشون بپرسی چرا اینجوریه؟
سایت پارس خودرو یه نیم ساعتی هست که بالا نمی آد!!! صفحه خرید پارس خودرو رو رفرش کن ت اهمین که اومد بالا برا اردیبهشت ثبت بکنی! اگر هم که کلا" اردیبهشتی! تو سایتکه با رمز و پسوردی که برای ایمیلت فرستاده شده وارد بشی، و گزینه ی خرید از پارس خودرو رو بزنی، یه صفحه باز می شه که توش اطلاعات ثبتی تون رو نشون میده، اونجا گزینه پرداخت رو بزنی وارد سایت پارس خودرو می شه .کد:http://www.iranecar.com/
تو سایت پارس خودرو یه لینک اون پایین بهت میده که آرم بانک روشه، اگه بزنی وارد سیستم پرداخت اینترنتی میشی و می تونی وجه رو بریزی و ادامه ی ماجرا
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
سایت پارس خودرو همین الان دوباره فعال شد!
منم واسه پرداخت 1 ساعت داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم. اما پرداخت رو باز نمیکنه.
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
مشکل پر شدن نیستو چون هنوز وارد سایت فروش بشی میبینی خرید اردیبهشت هست.
88510923 - 88510922-021
تماس گرفتم. گفت که دکمه back رو بزنید و هی امتجان کنید تا به مرحله ی بعدی برید. در ضمن گفت که به نظر می آد سایت پارس خودرو ایراد داشته باشه که دارن رفعش می کنند
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
منظورش تو خود سایت پارس خودرو بود.
منم همین کاره میکنم، هی back میزنم.
اینکه خرید من ثبت شده، میشه امیدوار بود به خرید؟؟
نه، کد رهگیری باید بگیری
****** یک نکته بسیار مهم ****** تکمیل فرایند ثبت نام و ایجاد تعهد فروش برای پارس خودرو منوط به دریافت پیام "عملیات پرداخت با موفقیت انجام شد" در مرحله پایانی و از طریق سایت فروش اینترنتی پارس خودرو می باشد. حتی ایجاد کد تراکنش در بانک نیز به معنای ثبت نام نبوده و در صورت عدم موفقیت در ثبت نام نهایی، مبلغ کسر شده به حساب شما باز می گردد.
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
من الان خودم از روز شنبه 4 تا ثبتی دارم ولی هیچ کدوم پول توشون واریز نشده
همه چیز خوب پیش رفت اما تو این پرداخت گیر کرد:41:نقل قول:
البته فکر کنم این فقط مشکل من نیست!
نگاه کن این پیام میاد:
در حال حاضر امكان ارتباط با سیستم فروش پارس خودرو وجود ندارد.
اطلاعات فردی شما به همراه سفارش مورد تقاضا در سیستم ثبت شده است. برای پرداخت وجه می توانید به روش زیر عمل نمایید: پس از دریافت نام کاربری (User Name) و گذرواره (Pass word) که به آدرس پست الکترونیکی شما ارسال شده است، به پرتال جامع خودرو کشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و با وارد نمودن این اطلاعات در قسمت عضویت، وارد بخش خرید از پارس خودرو شده و اطلاعات سفارش خود را مشاهده نموده و عملیات پرداخت الکترونیکی وجه را انتخاب نمائید.(313)
و یا با انتخاب دکمه زیر به مرحله قبل بازگشته و مجددا تلاش نمایید.
توانستین ثبت نام بکنین؟
با شماره هایی که دادم (پارس خودرو) تماس گرفتین؟
نه بابا. 4ساعته پشت کامپیوتر نشستم هی error میده!
کلافه کرد ما رو:19:
همچنان میگه:
شرایط فروش خودروی انتخابی شما در حال حاضر از طرف سیستم فروش پارس خودرو غیرفعال شده است. </SPAN>(316)
نمایندگی برامون ثبت نام کرده امروز، فروردین - سفید - E2lp
کاش منم میرفتم نمایندگی:41:نقل قول:
میگن شاتون4 زود یاتاقان میزنه نباید بیش از 5000 با هر سرویس روغنش بریم
تازه پدرزنه منم دارها سفیدم هست به هیشکی هم نمیده سوار شه مخصوصا من
منم شنبه 3 ساعت نشستم.
در ضمن سه بار هم رفتم بانک (برا سقف پرداخت و ....)
اما آخرش :8::26::16::thumbsup:
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
هنوزم دیر نشده. چون برا اردیبهشت جا می ده. ظرفیت تکمیل نشده. می تونی نمایندگی هم بری، ولی ربطی نداره. اونا هم همون کاری که شما انجام می دی رو انجام می دن. می تونی از ابتدا یک بار دیگه خودت امتحان بکنی.
بانک ملی بهم گفت سقف نداره.
اگه موفق نشدم، عصر میرم نمایندگی.!
الان این شماره کارت ملی من ثبت شده، اگه برم نمایندگی میتونم دوباره با کارت ملیم ثبت نام کنم!؟
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
یعنی میتونم با شماره ملی خودم دوباره ثبت نام کنم؟ گیر نمیده!!؟نقل قول:
آره میشه. فقط سریع. توسایت دوباره از ابتدا برو، میشه. تا ثبت نهایی با یه کد ملی نکردین، میشه. یا برو نمایندگی.
شنبه هم حدود دو ساعت، سایت بانک مشکل داشت. موقع واریز وجه، می نوشت خطای سیستمی. من خودم 4 تا user با کد ملی ام ثبت کرده بودم که با لاخره بعد از اصلاح سقف برداشت، تونستم که ثبت نهایی بکنم.
ولی نیاز نبوده 4تا بسازی! مشکلت فقط سقف خرید بوده.نقل قول:
امروز هم فکر کنم سیستم بانکیشون مشکل داره چند ساعته!
درضمن تقاضا واسه اردیبهشت هم کمه، چون کسی خرید نمیکنه!
چرا؟ (درد و دل تندری من) حتما بخونید
چرا باید ما این ماشین رو به این سختی از کمپانیش بخریم ؟ با این مدت طولانی اردیبهشت یعنی 8 ماهه دیگه؟ واقعا چرا؟ به خاطر همین موضوع هم دلال ها میاند میکشن رو قیمت ماشین اونم نه 200-300 تومتن 2 ملیون؟ چرا؟ من خودم ثبت نام این ماشین رو انجام دادم و همین ماه شهریور تحویلمه ... ثبت نام من اوایل اردیبهشت بود 5 ماهی که گذشته که خیلی برام سخت بوده!!! همش نگاه میکردم به ماشین های توی خیابون مخصوصا تندر ها و به خودم میگفتم منم یه روز به تندر ثبت نامی خودم میرسم و همیشه اخبارهای تندری رو هم تو نت دنبال میکردم... الان میبینم که خیلی ها مثل روز اول ثبت نامی من خوشحال میشن که شنبه و امروز تونستن ثبت نام کنن که چی 8 ماهه دیگه به ماشینشون برسن؟؟؟.... هی... واقعا نارحتم به حال خودمون . اول از همه خودم که باید حسرت سوار شدن ماشین خوب رو تو ایران که اگه تندر رو خوب بدونیم بکشیم و 8 ماه یا مثل من 5 ماه به ماشین های دیگه تو خیابون نگاه کنیم.... به خدا این جایگاه ما نیست ... ما لیاقت بهتر از اینا رو داریم .... کمی فکر کنید؟؟؟
حالا اونا که تازه ثبت نام کردن مثل روزای اول من داغن متوجه حرفام نمیشن همینکه چند ماه بگذره خوب به حرف های من میرسن...
من از صبح دارم جون میکنم هنوز ثبت نام نکردم(صفحه پرداخت اینترنتیش باز نمیشه!)نقل قول:
ولی واسه اردیبهشت راضی هستم چون تا اردیبهشت سال بعد به ماشین نیاز ندارم.
فقط دعا کنین تا فردا صبح که میرم نمایندگی ظرفیتش پر نشه:41:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من پولم برا خرید از بازار جور نبود. می دونید چقدر؟ 2 میلیون کم داشتم. یعنی همون مقداری که بین بازار و کارخانه اختلاف قیمت است. رفتم یه جا با چک بخرم، یارو گفت 50 تومن به ازای هر یک میلیون در ماه ازت نزول می گیرم و ماشین می دم بهت. دو نمایشگاهی دیگه گفتند که فقط نقد! چاره ای نداشتم! علی رقم احتیاج فوق العاده ام به ماشین، 7، 8 ماهی خوابیدیم تو نوبت!
حالا بعد ثبت نام، خبر هایی داره به گوش می رسه که خودرو ساز ها، با نامردی هر چه تمام می خواهند 1 تومن بکشن رو قیمت ماشین. یه 600 تومن هم شما حساب کن به خاطر افت مدل (تحویل بهمن و اسفند). نزولی که راضی نشدیم بدیم به نمایشگاهی، داریم اینجا با خوشحالی هر چه تمام به خودرو ساز ها تقدیم می کنیم. حالا فقط دعا کنید که خودروسازها گرون نکنندش!
التماس دعا
نگران نباش معمولاً اسفند و اواخر بهمن مدل ماشین ها رو کارخونه به سال بعد می زنه و ان شاالله ماشینتون میشه تندر 90 مدل 90:10:نقل قول:
این صفحه ی پرداخت بانکیش هم بعد 24 ساعت تلاش باز نشد و ظرفیت تکمیل شد...................:41:
کسی خبر نداره که آیا بازم تندر پیش فروش میشه یا نه!؟
نقل قول:
قسمت نبود دیگه!
لینک زیر رو همیشه سر بزن. منم اگه خبری شد می گم.
راستی از چه مرورگر اینترنتی استفاده می کردی؟!کد:http://www.parskhodro.ir/sales/news/allnews.asp?Sid=1&Eid=500
enternet explorer
فکر کنم تا آخر ماه رمضون ادامه داره چون فروشه ویژه این ماهه.
هر چی فکر میکنم خودرو خوبه دیگه ای پیدا نمیکنم...!
تاريخ : سه شنبه 2 شهريور 1389
تولید فیس لیفت تندر از نیمه دوم سال
خبرگزاری فارس- قائم مقام مدیرعامل سایپا از احتمال تولید فیس لیفت (تغییر شکل یافته) تندر90 از نیمه دوم امسال در صورت موافقت شرکت رنو خبر داد.
سعید فلاحی با اشاره به رونمایی فیس لیفت تندر90 توسط شرکت سایپا، گفت: هماهنگی های لازم برای دریافت مجوز تولید این خودرو از شرکت رنو در حال انجام است و امیدواریم با صدور مجوز، امکان تولید بدنه اصلاح شده تندر90 از نیمه دوم امسال فراهم شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در زمینه محصولات دیگر از خانواده تندر90 پروژه نزدیک به تولید نداریم.
فیس لیفت تندر90 سایپا در 11 آذر ماه 87 رونمایی و در آن زمان اعلام شد با رونمایی از نمونه تغییر شکل یافته تندر 90 توسط شرکت سایپا، این خودرو از نیمه اول سال 88 با چهره ای جدید تولید و به بازار عرضه خواهد شد.
منبع : دنیای اقتصاد