مافیا 1 در طول تاریخ بازی ها خدا بود و هست!!! خدا!!! 5 بار تمومش کردم الان باز دلم میخواد به جای مافیا2 اونو تموم کنم. :40:
Printable View
مافیا 1 در طول تاریخ بازی ها خدا بود و هست!!! خدا!!! 5 بار تمومش کردم الان باز دلم میخواد به جای مافیا2 اونو تموم کنم. :40:
فقط من با مرحله ی مسابقه ی مافیا 1 یه کوچولو مشکل داشتم:دی
نسخه ی یک هم پر از دمو بود و محتوایی داشت که نمی فهمیدی از کجا اومدهنقل قول:
یعنی نسخه 1 اینطوری بوده؟
نه که بگم کاملا هرچی بازی هست بی محتواست. منظورم اینکه هیچ فیلمی نداشته باشه یا کم باشه یا همش بخوای با کشتن بفهمی قضیه چیه شاید واسه اینجور بازی ها خوب در نیاد.
من 1 رو دیدم ولی زیاد بازی نکردم.
ولی توی این سبک بازیها اگه فیلم حذف بشه هیچی از بازی رو متوجه نمیشین!! منظور من اینه.
بودن فیلم خیلی خوبه تا اینکه سریع بره سر اصلا مطلب و فقط با حرف بگه چی شده ...
اگه بری اونو بازی کنی اینو سی دی شو میشکونی میگی عجب نسخه ی مضخرفیه!
اقا من بازی که میکنم تو بازی دیالوگ هایی که شخصیت ها توی دمو و فیلم ها میگن رو پخش نمیکنه ولی توی بازی نه مشکلی نداره فقط تو فیلم ها ولی صدای موزیک توی فیلم ها پخش میشه مشکل از چیه ؟؟؟
نحوه فعال کردن گیم پد های طرح 360 در بازی توی پست دوم آموزش داده شد. می تونید با مراجعه به صفحه اول از این مطلب استفاده کنید.
دوستانی که بازی رو تموم کردن ببینم میشه این عکسای و پوستر های بازی رو که تو قسمت ART هست رو کامپیوتر سیو کرد پوستر هاش خیلی قشنگه
من هنوز بازی رو نخریدم ولی با این تفاسیر مثل اینکه ارزش 8 سال انتظار رو نداشت
آقا چرا این فایلهایی رو که باید تو system 32 کپی کنیم فایل xinput9_1_0.dllنقل قول:
تو ویندوز سون کپی نمیشه ؟:41:
چطوری باید کل پوسترها رو جمع کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من يه كرك ريختم بازيم رفت از اول.
كسي مي تونه يه سيو تا چپتر 7 برام بزاره؟
اگه سيو چپتر 7 نيست سيو كامل رو بزارين.
دوستان در مرحله 15 اون یارو توی رصد خانه کجا رفته، من نمیبینمش...
عزیزم اینجا میتونی سیو کامل رو پیدا کنی بعلاوه ترینر و کلی چیزای دیگهنقل قول:
gamecopyworld.com
انقدر باید ادم هایی که میان رو بکشی که بره تو دمو بعد نشون میده .....نقل قول:
سلام.
برو بچز کسی تونسته با این تیریپ سیستم بازی رو run کنه :
cpu : 6600 dual core intel 2.1 ghz
vga : ati 3450 - 256 mb ddr3 --1700 up share
ram : 4gb ddr3
(لپتاپه)
میخواستم بدونم رو این با پایین ترین تنظیمات گرافیکی (حتی رزولوشن) میشه بدون افت فریم بازی کرد؟
تنکس
دوست عزیز من داخل ساختمان آسماننما هستم، همونجا که جو (دوست ویتو) اسلحه گذاشت روی سر ویتو بعد با هم شروع کردن تیراندازی به اون یارو، همه افراد را میکشم ولی خود اون رئیس که باید بکشمش نیست...
باید بری اون وسط که دوتا توپ مانند هست ! رئیسه اونجاس !نقل قول:
دوست عزیز من داخل ساختمان آسماننما هستم، همونجا که جو (دوست ویتو) اسلحه گذاشت روی سر ویتو بعد با هم شروع کردن تیراندازی به اون یارو، همه افراد را میکشم ولی خود اون رئیس که باید بکشمش نیست...
من چیکار کنم چیتر 14 هستم پولم خیلی بشتر از 27.000 شده نمیدونم چیکار کنم
توضیح دادن براتون کهنقل قول:
اون گازداش رو بکشید
یه 30 -40 تایی که کشتید ویدئو نشون میده و بازی کلا تموم میشه
ممنون ولی قبلا اصلا یه همچین فولدری نبود!نقل قول:
قبلا فقط TemporaryProfile بود!
سلام
بهترین کرکی که اومده کدومه ؟
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
چپتر10 ( 15 زوئن)
محتوای مخفی: چپتر 10
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر 10
یه سوال خیلی مهم
دوستان لطفا کمک کنن خیلی مهمه
من اون مرحله ای هستم که تو زندان باید یه نفرو بزنم اولش یه کم کتک میخوره ولی بعدش اصلا نه مشت میزنه نه هیچ چی همش هم کتک میخوره
یه کمکی کنید خیلی مهمه
هر چی کلیک چپ روراست میزنم نمیشه
کمک کمک کمک کمک
برای من هم همین مشکل پیش اومد !!!نقل قول:
از آخرین سیوی که کرده برو درست میشه !!( برای من که درست شد )
سلام دوستان من چپتر STAIRWAY TO HEAVEN رو تموم کردم و همه شونو کشتم و دیگه انگار مرحله ای وجود نداره پیغام میده که Rob Shops Or Bring Cars To Brusk
آیا بازی تمام شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر بازی تمام نشده است.
شما باید پولتون 27500 تا بشود تا طلب "برونو" را بدهید.
از مغازه ها دزدی کرده یا ماشین اوراق کنید تا پولتون به اندازه کافی بشه!
نه دوست عزیز خودش گفته که چی کار باید بکنید !!!( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )نقل قول:
[QUOTE=huggy;5351250]برای من هم همین مشکل پیش اومد !!!
از آخرین سیوی که کرده برو درست میشه !!( برای من که درست شد )[/QUOTE
چه جوری؟
آخرین سیو کجاس؟
پولتون باید بشه 27500.00نقل قول:
نه دوست عزیز خودش گفته که چی کار باید بکنید !!!( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
کجا رو میگید؟نقل قول:
یه سوال خیلی مهم
دوستان لطفا کمک کنن خیلی مهمه
من اون مرحله ای هستم که تو زندان باید یه نفرو بزنم اولش یه کم کتک میخوره ولی بعدش اصلا نه مشت میزنه نه هیچ چی همش هم کتک میخوره
یه کمکی کنید خیلی مهمه
هر چی کلیک چپ روراست میزنم نمیشه
کمک کمک کمک کمک
تو حیاط زندان یا داخل زندان؟
بچه ها اینجا کسی بنچمارک نمیزاره؟؟!!
cpu:amd athlon ii x4 630 (2.8ghz)نقل قول:
بچه ها اینجا کسی بنچمارک نمیزاره؟؟!!
ram:2 gig
vga:geforce gt 240
با این مشخصات بالا من فریمم بین 40 تا 50 هست روی بالاترین گرافیک بدون فیزیک
البته وقتی که مثلا 3 الی 4 ساعت پشت سر هم بازی کرده باشم و خیلی شلوغ بشه بازی دیگه فشار بیاد (دو مورد ذکر شده همزمان با هم ) به 25 تا 30 میرسه
البته میانگینم همون 40 هست در بیشتر مواقع بازی
تو حیاطهنقل قول:
تو رو خدا یکی کمک کنه
اعصابم رو خورد کرده
سلام ...
دوستان ببخشيد اين بازي مشكل كرك و اين چيزا نداره ؟؟
بخرم ؟؟
مافیا2 در صدر جزیره
قسمت دوم از مجموعه بازیهای مافیا علیرغم تمام حرف و حدیثهایی که در خصوصش به وجود آمده در نخستین هفته عرضه توانست مقام نخست جدول هفتگی فروش بازیها در کشور انگلستان را از آن خود کند. بر اساس اطلاعات ارایه شده مافیا2 توانسته است مقام بزرگترین عرضه عمومی بازیهای رایانهای پس از سرخپوست مرده: رستگاری در کشور انگلستان را به خود اختصاص دهد.
نسخه ایکسباکس360 مافیا2 با اختصاص 52 درصد از سهم فروش کل این بازی، بیشترین مخاطب را در بین بازیکنندهها داشته و پس از آن به ترتیب پلیاستیشن3 با 41 درصد و رایانههای شخصی با 7 درصد در مقامهای دوم و سوم قرار گرفتهاند.
کین و لینچ 2 نیز که هفتهی پیش در نخستین هفتهی عرضه توانسته بود جایگاه نخست جدول هفتگی فروش بازیهای جزیره را از آن خود کند، این هفته با وجود افزایش فروش 33 درصدی به مقام دوم بسنده کرد.
سرخپوست مرده: رستگاری جایگاه چهارم را پس از داستان اسباببازی 3 به خود اختصاص داده است. سوپر ماریو گالاکسی 2 نیز با یک پله صعود پنجم شد. نگران جنگاورینوین2 نباشید، چراکه این عنوان همچنان در بین ده بازی برتر جزیره حضور دارد!
بستهالحاقی انتقام جیمی برای مافیا2، هفتم سپتامبر
شماهم از آن دسته بازیکنندههایی هستید که احساس میکنند خط داستانی مافیا2 خیلی کوتاه بود؟ حتا کوتاهتر از گیاهان در برابر زامبیها؟!
شاید کوتاه بودن بیش از حد خط داستانی مافیا2 به سیاستهای مالی ناشر آن ارتباط داشته باشد. روز گذشته مسوولان شرکت 2K ضمن معرفی دومین بستهالحاقی قابل دانلود برای قسمت دوم از مجموعه بازیهای مافیا، قیمت و تاریخ انتشار آن را نیز تعیین کردند.
اولین محتوای قابلدانلود مافیا2 تحت عنوان خیانت جیمی از روز نخست عرضهی بازی بطور انحصاری و رایگان در اختیار بازیکنندههای پلیاستیشن3 قرار گرفت، بلکه گوشهای از کم کاریهای استودیو سازنده در سایر بخشها را جبران کند.
و اما بازیکنندهها با خرید و دانلود انتقام جیمی شاهد اضافه شدن 30 عملیات جدید به بخش داستانی مافیا2 خواهند بود.
بازیکنندهها در این قسمت در نقش جیمی، آدمکشی کارکشته به بازی ادامه خواهند داد که در شهر ایمپایر بی برای خود میگردد و افراد مختلف را به دلایل مختلف به قتل میرساند. برای استفاده از این محتوای قابلدانلود باید 800 امتیاز مایکروسافت، معادل 10 دلار پرداخت کنید. بر اساس اطلاعات منتشر شده دومین بستهالحاقی قابلدانلود مافیا2 از تاریخ هفتم سپتامبر سال جاری میلادی (16 شهریور 1389) در اختیار بازیکنندههای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 قرار خواهد گرفت.
منبع: Dbazinews.com
فقط این بسته الحاقی رو نمیدونم چرا واسه pc نمیدن نامردا
نقل قول:
تو حیاط باید اون طرف تو رو حسابی بزنه ( البته تو اول قشنگ بزنش بعد بزار حریف تو رو بزنه ) بعدا پلیسا میانو میانجیگری میکنن :31:
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
نقل قول:
والا هنوز برا بعضیها این مشکل وجود داره - بهتره شما بازی رو بخری ( 3 dvd ) بعد از کرکی که دوستان تو پستای قبلی گذاشتن و امتحان کردن استفاده کنی
آهان پس یعنی نزنمش؟
همینجور وایسم نگاه کنم؟
چقدر باید صبر کنم؟
لابد رمزم میزنی؟یا ترینر؟نقل قول:
تو حیاطه
تو رو خدا یکی کمک کنه
اعصابم رو خورد کرده
ببین اینجا داستان طوریه که شما حتما باید بخوری و جونت کم شه تا مامورین زندان بیاین سواتون کنن
شما لابد رمز جون ردی و جونت کم نمیشه
شایدم رمز نزدی ولی گارد گرفتی شما گاردت رو ول کن بزار بزندت تا بیفتی در حد مردن
ببین تا یه زمانی کتک میخوره ظرف بعدش دیگه هر کاری کنی نمیخوره شما از اونجا به بعد از عمد کتک بخور
رمزم اول کار غیر فعال کن یعنی نزن
=================
بازی اوایل مشکل کرک داشت و الان کرک سالم skidrow اومده و شما بدون هیچ مشکلی میتونی بازی کنینقل قول:
سلام ...
دوستان ببخشيد اين بازي مشكل كرك و اين چيزا نداره ؟؟
بخرم ؟؟
با خیال راحت برو بازی رو بخر (البته کرک سالم skidrow رو بریز که لینکش تو صفحات قبل هست)
تفاوتی هم تو نسخه 2 دی وی دی با 3 دی وی دی وجود نداره
تنها توفاوتش تو زبانه
نسخه 2 دی وی دی فقط انگلیسی
نسخه 3 دی وی دی آلمانی ، اسپانیایی و....
من خودم دو دی وی دی رو تا آخر رفتم هیچ مشکلی نداره
باید بذاری کتک بخوری
بعد خود معمورا از هم دیگه جداتون میکنن
----------------------
از داستان بازی خوشم میاد. معصوصا هرچی میره جلوتر.
دوستانی که از صدای بازی شاکی هستن یه مرتبه با هدفون یا هدست تست بگیرن بازی رو. معرکه هست!
اقا من بازی که میکنم تو بازی دیالوگ هایی که شخصیت ها توی دمو و فیلم ها میگن رو پخش نمیکنه ولی توی بازی نه مشکلی نداره فقط تو فیلم ها ولی صدای موزیک توی فیلم ها پخش میشه مشکل از چیه ؟؟؟
خیلی ها مثل من مشکل کرک و اینا نداشتن
من خریدم 2 دی وی دی
درود بر England:دی
محتوای مخفی: یعنی ای خاک خطر لو رفتن چپچر 14!
تفاوت اساسی سه dvd با دو dvd فایل dlc هستش که همراه بازی نصب میشه ، مشکلی که این دو dvd داره تکراری بودن آدماییه که تو خیابونا هستن بیشتر از دو نوع لباس رو نمیبینی :31:نقل قول:
آره درسته ترینر استفاده میکنمنقل قول:
بدون ترینر میرم ببینم چی میشه
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
من با هدفون بازی میکنمنقل قول:
واقعا صداش عالیه
اصلا دلم نمیخواد از ماشین بیام بیرون دوست دارم بشینم رادیو گوش بدم
من عاشق رانندگی هاشم