دوستان کسی تو منطقه مخابراتی هجرت هست ؟
خواهش میکنم اگر هست به من یه پیغام خصوصی بده
میخوام ببینم شبا با چه سرعتی دانلود میکنه
Printable View
دوستان کسی تو منطقه مخابراتی هجرت هست ؟
خواهش میکنم اگر هست به من یه پیغام خصوصی بده
میخوام ببینم شبا با چه سرعتی دانلود میکنه
شما هم اصفهان تشريف داريد؟نقل قول:
اگه این حالت برای ما اصفهانیا پایدار بمونه همه یه لیوان آب زاینده رود مهمون من.
تو تهران وضع هیچ تفاوتی نکرده و فکر هم نمی کنم تفاوتی بکند. البته نمی خواهم دوستان شهرستانی را ناراحت کنم ولی انهایی هم که سرعت بالا دارند فکر می کنم سرعت آنها هم محدود شود. چون این یک سرمایه گذاری وسیاست جدید از طرف شرکت صبانت است که سرعت شبانه را محدود نگه دارد وبدین طریق افراد را به خرید اشتراک های با حجم بالاتر تشویق کند.
همگی با هم اعتراض :
اعتراض به کاهش سرعت شبانه در شرکت صبانت :
http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?saba09wp&1
تو مشهد هم فرقی نکرده!!
بلی!!.....نقل قول:
اختلال در پهنای باند اینترنتی کشور برطرف شد؟!
ظاهرا مشکلات بروز کرده در پهنای باند کشور که بهصورت تصادفی و نامعین در نقاط مختلف کشور منتهی به مسیرهای گوناگونی در اینترنت بروز کرده و از ساعت 11 و 21 دقیقه روز گذشته آغاز شده بود و در برخی موارد تا حوالی 3 بامداد نیز تداوم داشت، به گفته فعالان اینترنتی نهایتا مرتفع شده است.
پهنای باند اینترنتی کشور در ارتباط با بسیاری از نقاط در کشورهای دیگر، طی روز گذشته دچار اختلالات شدیدی شد و به گفته فعالان در شرکتهای اینترنتی با توجه به اینکه معدود نقاطی در داخل کشور نیز وجود دارند که متحمل این افت و خیز نشدهاند، به نظر میرسید مشکل به یکی از دروازههای بینالمللی اصلی کشور مرتبط باشد.
تمام این شرایط در حالی بود که شرکت ارتباطات زیرساخت روز گذشته اعلام کرد که هماکنون هیچگونه اختلالی در مسیرهای اینترنت بینالملل وجود ندارد.
مهندس حسن کریمی - مدیر کل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتای شرکت زیرساخت - به خبرنگار ایسنا اعلام کرد که اختلالات ارتباطی که معمولا مشتریان برخی از شرکتها با آن روبهرو هستند، به فروش پهنای باند توسط برخی شرکتها به میزانی بیش از پهنای باند خریداری شده از شرکت ارتباطات زیرساخت مربوط است.
وجود کمفروشی از سوی شرکتهای اینترنتی در کشور غیر قابل انکار است اما پذیرفتن آن در این مورد خاص کمی سخت است زیرا این موضوع که همه ISPها در اقدامی هماهنگ از یک ساعت مشخص کمفروشی را آغاز کردهاند، کمی غیر منطقی به نظر برسد.
در هر حال آنچه به نقل از کارشناسان در سیستمهای پایش پهنای باند اینترنتی کشور در روز گذشته مشاهده شد، اینگونه بود که در شرایط جدید میزان ریزش بستهها (Packet Loss) در اکثر نقاط به کمتر از 10% کاهش یافت اما در برخی نقاط کشور بیش از 25% ریزش بسته گزارش شد و به گفته فعالان اینترنتی از حوالی ساعت 13 روز دوشنبه به بعد که ظاهرا کارشناسان فنی به مشکل تسلط یافتهاند، شاهد تغییرات کلی و شرایطی دگرگون بودیم.
گزارشهای رسیده به شرکتهای اینترنتی از استانهای جنوبی کشور هم حاکی بود که از حوالی ساعت 14 به بعد، خیلی اوضاع بهتری داشتند، اما پایدار نبوده و استانهای شمالی نیز از ساعت 13 تا سه ساعت بعد پهنای باندی مطلوب داشتند اما بعد از این با کیفیتی نامناسب مواجه شده و حدود 20% ریزش بسته داشتند و استانهای دیگر نیز هر یک به گونهای دیگر و در ساعتهای مختلف شرایطی متفاوت را تجربه کردند.
به گفته کارشناسان در ارتباطات داده، مانند مرور کردن اینترنت از طریق یک Browser، دریافت و یا ارسال فایل (Download)، ارسال و دریافت ایمیل و مواردی از این دست، شانس انجام تقاضای شما بستگی به میزان ریزش بستهها (Packets) دارد.
به عبارتی ساده، زمانی که میزان ریزش بسته حدود 30% است، بستههایی که در بارگذاری صفحهای از یک سایت مورد نظر، به سمت دستگاه شما جاری میشوند، حدود 70% موفقیت داشته و 30% از آن در طی مسیر گم میشوند. بنابراین باید نظر به تقاضای مجدد مرورگر (Browser)، آن 30% از سایت مرجع باری دیگر ارسال شود که بدیهی است باز هم شانس موفقیت در رسیدن به مقصد بیش از 70% نیست.
این روال آنقدر تداوم مییابد که بسته به سرعت اتصال اینترنت شما، میتواند شما را برای مدت زمانی به مراتب بیش از 30% شرایط نرمال، پشت صفحه نمایش منتظر نگاه دارد.
اما در ارتباطات صوت و تصویر شرایط به گونهای دیگر است. منظور از ارتباطات صوت و تصویر، ارتباطاتی است که کاربر همزمان به صدایی گوش میدهد، تصویری زنده را میبیند و یا مکالمهای اینترنتی را انجام میدهد.
در این حالت بیش از 3% ریزش بسته کافیست تا حس ناخوشایند از این ارتباط برای کاربر (و یا در مکالمات تلفن اینترنتی برای هر دو طرف مکالمه) ایجاد شود.
در این نوع ارتباطات، نرمافزارهای شما دیگر تقاضای ارسال مجدد بستههای از دست رفته را مطرح نمیکنند و کاربر تنها به میزان ریزش بسته، محتویات صوت یا تصویر را از دست میدهد. گاها کاربران VoIP مجبور به تکرار کلمات یا جملات میشوند که با افزایش میزان ریزش بستهها به بیش از 20%، خستگی و نارضایتی شدید موجبات قطع کردن ارتباط را فراهم میآورد.
به گفته کارشناسان ریزش بسته در بازهای مشخص از زمان اندازهگیری میشود. اگر در 100 ثانیه، برای بستههایی که تنها 333 میلی ثانیه از نقطهای به نقطه دیگر میرسند، میزان ریزش آنها برابر با 8% باشد، اما این ریزش بهطور پیوسته صورت پذیرد، تمامی ارتباطات تلفن اینترنتی به طور خودکار قطع خواهند شد و به عبارتی دیگر "قطعی تماس حین مکالمه" صورت خواهد پذیرفت.
در این مثال، حدود 24 بسته پیاپی ریزش داشتهاند، اما 276 بسته میتوانستند سالم به مقصد برسند، اما این ارتباط پس از پایان ریزش بستهها، به اتمام میرسد.
در بسیاری از کشورهای توسعه یافته به دلیل بهکارگیری انواع سیستمها و مکانیزمهای پشتیبانی، جایگزینی و اصلاح مسیرهای معیوب، دیگر سر و کله زدن با این واژهها در سالهای اخیر به فراموشی سپرده شده است.
البته این اختلال هفته گذشته و به مدت چندین روز در برخی از استان ها بود وربطی به کاهش سرعت شبانه صبانت که از چند هفته قبل از آن شروع شده وتاکنون (حداقل در تهران) ادامه دارد ندارد.نقل قول:
شیراز هم دیشب مثل همیشه مزخرف بود. :8:
این اصفهانی ها 1_2 هفته اینترنت شبانشون قطع بود. حالا صبانت میخواد یکم جبران کنه. چند وقت دیگه اونجا هم سرعت میاد پایین.
سلامنقل قول:
آقا شما زنگ زدی مشکل رو جویا بشی؟
----------
یه سوال دیگه
من اشتباه کردم تازه شارژ کردم
می خوام ببینم چطوری می شه اگه فسخ قرارداد کنم؟
من ده ها بار زنگ زدم روز اول گفتند به خاطر تغییر ساعته !!! انگار سال های قبل تغییر ساعت نبود. بعد هر روز می گفتند امروز درست می شه فردا درست می شه . بعدا دیدن که من خیلی سمجم گفتند فعلا همینطوریه . اخرین باری هم که زنگ زدم دو روز پیش بود که اب پاکی رو دستم ریختند و گفتند افرادی که بابت اینترنت پول داده اند(انگار ما پول نداده ایم ) حق دارند از ساعت 3 تا 7 شب هم استفاده کنند قبلا به خاطر یکی بودن پهنای باند مشترکین به ما زنگ می زدندو شکایت می کردند و می گفتند ما شب هامی خواهیم از اینترنت استفاده کنیم رایگان هم نمی خواهیم . با یوزر نیم پسورد خودمان هم نمی توانیم چون ترافیک شبانه بالاست.
ما الان پهنای باند شبانه را جدا کرده ایم که این افراد بتوانند از اینترنت استفاده کنند. شما هم اگر کار ضروری با اینترنت دارید می توانید از یوزر نیم پسورد خودتان استفاده کنید . ما تضمینی برای سرعت با یوزر نیم پسورد شبانه نداریم!!!
کاش بقیه هم زنگ بزنند و مرتب جویا شوند وشکایت کنند چون با این وضعیت شبانه به حالت قبلی برنخواهد گشت مگر صبانت ببیند تعداد زیادی از مشتریان خود را از دست میدهد.
کسی 1 مگ محدود صبانت داره ؟
میخوام ببینم سرعت شبانه 1 مگ چجوریه
دوست عزیز من 1 مگابیت اداری دارم. سرعت شبانه ام با بقیه هیچ فرقی نمی کنه بعضی و قتا هم کمتره .دیشب سرعتم حدود 15 کیلو بود نسبت به روزهای قبل کمی بهتر شده بود. چون اول ماه بین 5 تا 6 کیلو بود.
البته با یوزر پس خودم امتحان کردم سرعت بین 90 تا 110 متغیر بود.
خوب چرا شکایت نمی کنین؟ ماها نمی تونیم حرفی بزنین چون به قول دوستان فیلسوف "هرچقدر پول بدیم همونقدر باید آش بخوریم" ولی خیلی مشتاقم بدونم جوابی که به شما میدن چیه.نقل قول:
ای بابا اینگار بدتر از لایزر هم هست...
چه مرگشون شده این ISP ها .
یکی دوبار گفتم بهشون که از سر خودشون باز کردن و گفتن که مشکل از سیستم خودته!!!نقل قول:
جالبه که اطلاعات مودمم هم مثل نویز اینا در حد کیفیت عالی هست اما گه گاهی یدفعه دیسکانکت میشم
البته حالا نمایندگی رو عوض کردم دیگه با اینا تماسی نداشتم اما هنوز هم دیسکانکت میشم
................
اما در کل یه چیز جالب بگم که قبلا که شبانه درست بود اما برای من سرعت مثل الان بود
تا یه روز دیدم چراغ adsl مودم خاموش شده و تلفن که وصل کردم به خط دیدم بوق نداره
خلاصه با مکافات مشکل رو پیدا کردم و سیم تلفن رو عوض کردم
از اون شب به بعد سرعت متوسط دانلود من رفت روی 120-150
کلا هوای سیم کشی داخل خونه رو خیلی داشته باشید
آمدین اینجا و از صبانت بد میگین و ایراد الکی میگیرین کم مانده بهش فحش بدین و با هم درگیر هم بشین.
با هم درگیر میشین پدرسوخته ها؟؟وقت مرا میگرید ؟؟؟ نظم تاپیک را به هم میزنید؟؟؟؟
-------
حالا خارج از شوخی سرعت واقعا تو روزانه ها هم کم شده.من چند وقته سرعتم هی میاد زیر 10 بعد دوباره هی میره بالای 40.وضع اصلا جالب نیست.
از لحاظ منطقی ظاهرا درست به نظر میرسه به این دلیل که وقتی اکانت شبانه ساعت 3 شروع میشد یهو پینگ از 300 تبدیل میشد به 3000 و این عملا باعث میشد که صرفا اینترنت فقط برای دانلود کردن جوابگو باشه.نقل قول:
البته مطمئنن این دلیل رو فقط برای توجیه کارشون میارن و مثل روز برای خودشون هم روشنه که نارضایتی که الان به وجود آووردن چندین برابر حالت قبله.
بله تایید میشه. روزانه هم داره به ...F میره.نقل قول:
البته زیاد مهم نسیت. من که کاری به کار روزانه ندارم، مهم شب بود که...
با سلامنقل قول:
فکر نکنم فرق چندانی با 128 کنه شبانش
موفق باشید.
خب جوابی که مسئول فروش به من داد این بود ما مسئول سرعت روزانه شما هستیم نه شبانه شما چون شما در شبانه از یوزر پس عمومی استفاده می کنید.نقل قول:
البته روزانه من خیلی پایین نمی یاد فقط خیلی ناپایداره. یعنی از 70 یک دفعه میره روی 100 .بعد افت می کنه به 60 دوباره می ره تا 90 . در صورتیکه قبلا اینطور نبود
چرا اینجا همه از صبا نت مینالن
من بجنوردی هستم و اینجا 128 دارم
همیشه ثابت 120 دانلودمه و بعضی وقتا هم مثل عکس امضام 5-6 مین میره بالای 300
تو تایپیک های دیگه هم گفتم
حالا نمیدونم وضع چیه اونطرفا؟؟؟؟
نقل قول:
خوب 60 کیلوبایت در ثانیه اگر باشه
از ساعت 1 تا 7 صبح که رایگانه 1.3 گیگ میشه دانلود کرد با لینک مستقیم
از صبانت که بهتره الان 50 مگ هم نمیشه دانلود کرد تازه 3 تا 7
سلام دوست عزیز.اینطرفا هم تا قبل این قضیه با 240 دانلود میکردیم(با اکانت 128 ) ولی حالا اینجوری شده .اگه سیاست صبا ادامه پیدا کنه شما هم سرعتت میاد پایین.و این که میگین تا 300 هم میره برا همه مینجوره شما تا یکی دو مگ اولیه با 250-300 سرعتته بعد میاد پایین.نقل قول:
پشتیبانی صبانت که واقعا افتضاحه
اصلا از طریق میل نمیشه باهاشون مکاتبه کرد چون میل که میزنم بعد از چند دقیقه پیام میدا میل نامعتبر بوده
از طریق سایت هم که نمیشه نامه فرستاد و خطا میده
من چند ساله مشترک صبانتم و با اینکه قیمتش از جاهای دیگه بالاتر بوده ولی سرعت خود و قعطی کمی داشته
و میتونستم با اکانت شبانه خوب دانلود کنم ترجیح دادم بیشتر هزینه کنم ولی این مزیت ها رو داشته باشم
اگر اینطوری بخواد بمونه احتمال زیاد ISP رو عوض کنم
بابا شماها وضعتون خیلی توپ بوده من قبل از این قضایا هم ماکزیمم شبانه شبانه ام 90 بود اونم بعضی روزا.نقل قول:
اکثرا بین 70 تا 90 بود یعنی مثل روزام تقریبا . مثلا من سرویس 1 مگابیت دارم.
البته من هم قبلا سال 86 سرویس 128 داشتم و شبانه ام تا 220 هم می رفت.
مثل اینکه برعکسه 128 اینا از همه پرسرعت تره و 1 مگ اینا از همه کم سرعت تر.
دوستان گوش شیطون کر :دی من دیشب 2 گیگ دانلود داشتم
ایشالا که دیگه درست شده چون شب دوم بود
نه براي من كه ديشب ثابت روي 25 بود
من پریشب سرعتم خیلی خوب بود زیر 130 نبود ولی دیشب به صبانت اطمینان کردم گفتم دیگه درست شده و گرفتم خوابیدم صبح که بیدار شدم دیدم هیچی دانلود نشده(فوقش 100 مگ) پس نتیجه اخلاقی که باید از این داستان بگیریم چیه بچه های باهوش؟ آفرین هیچ وقت به صبانت که سهله به وزیرارتباطات هم اطمینان نکنید
دیشب همچنان افتضاح ! سرعت بین 9 تا حداکثر 19 !!
اطلاعیه شماره 23
به گزارش مهر، مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور در تیرماه جاری شرکت نداگستر صبا را به عنوان بهترین ISP کشور در ارائه سرویس به مشترکین اعلام نمود.
ISP های برتر مشخص شدند
به گزارش مهر، ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور در تیرماه جاری با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های ندا گستر صبا، پارس آنلاین، ندا رایانه، شاتل، داتک، ارتباطات فن آوا، افرانت، سرمایه گذاری اوراکل، آریا سپهر و رسپینا رتبه های اول تا دهم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.
در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بستهها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه میکند.
سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.
:41:
شما کدام شهر وکدام منطقه ای هستین مگه ؟نقل قول:
من که دیشب ماکزیمم سرعتم رو 15 بود
اصفهان هستم دوست مننقل قول:
شاید به نوعی در تیر ماه این گزارش درست بوده ولی الان دیگه متاسفانه صحت نداره.نقل قول:
البته چیز جدیدی هم نیست چون در کشور ما شرکتهایی که بهترین می شوند به سرعت افت می کنند چرا که به خیال اینکه به اندازه کافی مشتری جذب کرده اند از کیفیت محصولاتشان روز به روز می کاهند. در صورتی که در کشورهای پیشرفته این مسئله کاملا برعکس است یعنی شرکتهایی که بهترین هستند کار و تلاششان را مضاعف می کنند تا هرروز به کیفیت محصولاتشان اضافه کنند ومقام خود را حفظ نمایند.
دیشب در مشهد هم سرعت همچنان افتضاح بود.
فکر میکردم درست میشه، ولی کم کم دارم نا امید میشم!
من که همچنان مشکلی ندارم و روزانه با 120 و شبا میانگین 30 به بالا دانلود دارم
اول اینکه 1.2 گیگ خونه پرشه! و از این بیشتر رو باید خیلی خوش شانس باشی!نقل قول:
دوم من با همین صبا و همین سرعت افتضاح که شبی 350 مگ دانلود میکنم راضی تر هستم تا زیر بار یه دزد برم!:27:
سوم- شما الان 128 صبا گرفتی و ماهی 13 تومن میدی!
اگه بخوای با شاتل شبی 1 گیگ دانلود کنی باید 512 بگیری که ماهی 19 تومنه !
همین حالاشم صبا بیشتر از شاتل میصرفه!!!!:46:
عزیز من خب شما برو قرار دادتو فسخ کن و 128 بگیر!نقل قول:
روزا سرعت 60 هست و شب هم که عین همه !
اینطور که دوستان گفتن انگار هزینه رو هم برمیگردونن!
این حرفتون هم تایید میشه!:10:نقل قول:
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
دقیقا عین من !نقل قول:
دوستان حالا واقعا 128 از 1 مگ بهتره تو صبا؟؟
این ماه ماه آخر چون دوباره باید شارژ کنم.برم عوض کنم 128 بگیرم؟؟؟
به ضررم تموم نمیشه؟؟
من خودم 512 داشتم. هیچ فرقی با 128 نداشت. رفتم 128 گرفتم. یکی از دوستام هم 1 مگابیت داره که فرقی با 128 من نداره سرعتش . به نظر من شما 128 بگیر و پول الکی نده به صبانت.
صبا روزاش واقعا برای من عالیه اما متاسفانه شباش افتضاحه من روزا با 230 دانلود می کنم