ممنون از اطلاع رسانیتون!! فکر کنم شدیدا اشتب زدم!! اونو با لوگوی N روی لپتاپ چسبودن اشتباه گرفتم!! به هر حال سپاسگذارم!!:11:نقل قول:
Printable View
ممنون از اطلاع رسانیتون!! فکر کنم شدیدا اشتب زدم!! اونو با لوگوی N روی لپتاپ چسبودن اشتباه گرفتم!! به هر حال سپاسگذارم!!:11:نقل قول:
دوباره سلامنقل قول:
رم ، هارد و سی پی یو رو میشه از بایوس چک کنید ولی گرافیک راهی نداره جز نصب ویندوز!! چون توی بایوس هرچی گشتم هیچ نشونی ازش نیافتم!! البته وقتی فروشنده به اسم فلان گرافیک میده دیگه وقتی مشخصات فرق کنه طبیعتا عوض میکنه یا ما به تفاوت رو بر میگردونه!!
سلام به همه دوستان عزیز که تو بهترین کلوپ پیسی فعلند
1سوال چه جوری موقع نصب ویندوز متوجه شیم که گرافیک1 هست یا512؟
:40:
کیبرد شما عربی هست و میتونید از برچسب فارسی که قیمت کمی داره استفاده کنیدنقل قول:
برای من کیبرد اروپاییه و فقط انگلیسی توشته و من ترجیه دادم حروف فارسی رو حفظ کنم و الان دیگه مشکلی ندارم:8:
یه برنامه هایی هم گمونم وجود داره که میشه جای حروف رو تغییر داد
از اونجا که ما تحریمیم کارخونه ها به خودشون زحمت نمیدن فارسی تولید کنن چون مقصد این لپ تاپا درواقع جای دیگه ای بوده، برا شما هم احتمالا از دبی وارد شده:46:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
آره درسته برا من در حالت عادی بالای 900 مگابایتهنقل قول:
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
تا ویندوز و درایور گرافیک رو نصب نکنی نشون نمیده:46:نقل قول:
بازم متوجه نشدمنقل قول:
تا ویندوز و درایور گرافیک رو نصب نکنی نشون نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بیشتر توضیح بدین؟
مقع نصب گرافیک چه چیزی باعث میشه بفهمیم که گرافیک 1هست یا512؟
من قصد دارم از یکی از آشناهامون بخرم
ولی میترسم از اعتماد زیاد سرم کلاه بره:31:
:40:
برای دیدن مموری گرافیکت: 1.روی دسکتاپ کلیک راست کن 2.گزینه Screen Rezolution رو انتخاب کن 3.روی Advance Settings کلیک کن. توی قسمت Dedicated Video Memory ببین مقدارشو چقدر نوشته..
من برای دوستم سفارش دادم دو تا دستگاه اوردند از تهران با گارانتی زیگورات....باور میکنید دو تاش مشکل داشت!!! هر دو تاش رفت گارانتی همون یه ربع اول! اولی هاردش مشکل داشت.دومی رمش مشکل داشت..... ابرومون جلوی رفیقام رفت...چین گند زده با این محصولاتش....دل چند سال قبل کجا این دل های جدید کجا؟؟؟ !!!!!!!!
* این مدل قابلیت اتصال سیم کارت رو داره؟
* چرا صفحه کلیدش عربیه؟
* کارت گرافیکم رو DirectX Diagnostic Tool زده ATI Mobility Radeon HD 4650 حالا چه درایوری براش نصب کنم؟
* وقتی به برق وصل هست صفحه رو میبندم و جابه جا میکنم و دوباره باز میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ جوره چیزی رو نشون نمیده تا اینکه کلا دکمه پاور رو نگه دارم و از نو روشن کنم. چرا؟ راه حلش چیه؟
* قابلیت Turbo Boost داره؟
* صفحه کلیدش Back Light داره؟
مشکل من رنگه ... یکی تو اینترنت دیدم پشت نمایشگر صورتی پر رنگ بود :13:نقل قول:
دقیقا میخوام بدونم این سیستمی که میخوام بخرم چه رنگیه ؟!
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده:
Intel CFI i3 350M Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
نخیر سیم کارت نمیخورهنقل قول:
احتمالا گرافیکت 550v در هرصورت درایور گرافیک تو سایت dell برا هر سه کانفیگ 5470 , 5650 , 550v یکیه فرقی نمیکنه کدوم رو نصب کنی :46:
شما وقتی در لپ تاپ رو میبندی درواقع لپ تاپ به حالت sleep میره بنابر این باید با یک بار زدن پاور از sleep خارج بشه ، در کنترل پنل قسمت پاور چک کن ببین همه چیز درست باشه
در صورتی که درست نشد ویندوز رو عوض کن
اگه i3 هست نداره اما گمونم i5 داره
نخیر backlit نداره:46:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
کلا سه رنگ مشکی ، آبی و قرمز دارهنقل قول:
شما برا خرید میتونید رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید ، ما مشکیشو داریم خیلی خوبه:46:
سلام دوستان
من لپ تاپ Dell INSPIRON 5010,core i5 دارم می خواستم بدونم که می شه سیستم عامل های لینوکس یا مک رو روی این مدل نصب کرد.
سیستم عامل های مک فکر کنم سخت افزار مخصوص خودشو میخواد!! چون منم یه بار قصد این کارو داشتم که فروشنده گفت بیخیال این مورد شونقل قول:
ولی در مورد لینوکس بله!! می تونید توزیع های باز لینوکس از جمله اوبنتو رو روی این سیستم نصب کنید!! نمی دونم چرا عده ای خیلی این سیستم هارو دوست دارند ولی من که کار کردم واقعا خسته شدم!! شاید بخاطر راحتی و بسیط بودن ویندوز هستش!!
سلام دوستان
من یه هفته ای هستش که ویندوز 7 ، 64 بیتی ریختم . تازه فهمیدم ویندوز یعنی چی و سرعت لپتاپ یعنی چی
به همه توصیه میکنم اگه میتونن حتما روی 5010 سون 64 بیتی نصب کنن
دوستان نظرتون در مورد تاپیک کیفیت دل که در ذیل امده چیست؟
اگر این حرف ها صحت داشته باشه باید قید هر چی دل هست را زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5565246#post5565246[/PHP]
قصد خرید DEll inspiron 5010 را دارم نظرتون چیه؟:13:
سلام
من یه لپ تاپ dell n5010 Ci5 460M 2.53G با کارت گرافیک ATI 550V گرفته ام. چند روزیه که بعضی وقت ها صفحه ش قاطی می کنه (بُر میزنه). البته این مشکلو وقتایی می بینم که با باتری کار می کنه، اما وقتی به برق وصله من تا حالا این مسئله رو ندیدم. باتریش هم ظاهراً سالمه. همه درایوراش نصبه (البته اونارو از فروشنده گرفتم). خواهش می کنم یکی کمکم کنه که ایرادش از کجاست؟
نقل قول:
اول از همه اینکه وزنش باید 2.6 باشه نه 2.8! بقیش که ok به نظر میرسه. درباره رنگم فقط اینو از من بشنو که این خوشگل بازیا فقط توی عکس و اینترنته! منم قبل از خرید کلی رنگاشو بالا پایین کردم ولی وقتی وارد بازار ایران میشی تازه میفهمی که 90% فروشنده ها سیاهشو دارن(یا همون نوک مدادی) و اگه فروشگاهش خیلی خاص باشه آبی و نهایتا قرمزشو داره. پس زیاد دلتو صابون نزن. در ضمن این رنگها فقط برای روی دستگاهه و داخل و زیرش دارای یه رنگ ثابته.
دوست عزیز شما تاپیک 142 صفحه ای و نادیده گرفتی و به نظر 5-6 نفر که اونم سری های دیگه دل رو گرفتند توجه کردی؟؟ هر بندی خوب و بد داره!! همه ی ما بچه هایی که 5010 گرفتیم هم از کیفیت راضی بودیم هم از سرعت و قدرت!!! اگر این 142 صفحه رو بخونید متوجه می شید!!نقل قول:
دوستاي خوبم ممنون ميشم اگه يه مشاوره بهم بديد.دراينكه دل 5010 لپتاپه خوبو ايده آلي هست شكي نيست اما بازم ميخوام نظرتون رو بدونم:
لپ تاپ اچ پی 6-2153 (( HP Pavilion DV6-2153 )) با اين كانفينگ:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT230 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print- LAN - WiFi -iLink- HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
قيمتشم بين 1000000 تا 1200000 هست 5010؟ يا اچ پي؟.
نقل قول:
142 صفحه!!!!!!! چندتا پست ديدي دوست عزيز كه اونايي كه اين لپتاپو دارن ازش ناراضي باشن؟؟؟؟؟؟؟
حداقل 5010 فعلا سرتره از مدلايي كه اون بنده هاي خدا گفته بودن.شك نكن!:5:
اقا من موافق 100در 100 5010 هستم ولی بعضی تاپیک ها توی این قسمت از فرم باعث میشه آدم یکمی دلسرد بشه(البته بگم که من نظر اکثریتکه98یا99در100 هستند رو در نظر میگیرم واین نوت بوکو انتخواب کردم)
:11::40:
قبول کن وقتی یه چیزی میخوای بخری همیشه همچین مطالبی آدم رو به شک میندازه:31:نقل قول:
من اول میخواستم 1564 بخرم ، به تاپیکش مراجعه کردم و متوجه شدم اکثرا ازش راضیا اما همون موقع متوجه شدم 5010 هم به بازار اومده که علاوه بر داشتن کارت گرافیک خیلی قویتر و داشتن پورت esata قیمت مناسبی هم داره
اون موقع هنوز چنین تاپیکی وجود نداشت و تصمیم گرفتم از بچه هایی که این لپ تاپ رو دارن درباره میزان رضایتشون از کارکرد اون بپرسم و بعد این لپ تاپ رو خریدم ،الان هم کاملا راضی هستم
به نظر من هر وسیله ای میخوای بخری فقط از کسایی دربارش بپرس که دارن ازش استفاده میکنن ، بقیه فقط آدمو گیج میکنن:11:
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
درباره مدل های دیگه هم میتونی از استفاده کننده هاشون سوال کنی بینی چقدر راضیانقل قول:
منظورت از اینکه بُر میزنه چیه؟اگه میتونی یه عکس بذار:20:نقل قول:
قربون دهنت خب منم مشکیش رو میخوامنقل قول:
اول از همه اینکه وزنش باید 2.6 باشه نه 2.8! بقیش که ok به نظر میرسه. درباره رنگم فقط اینو از من بشنو که این خوشگل بازیا فقط توی عکس و اینترنته! منم قبل از خرید کلی رنگاشو بالا پایین کردم ولی وقتی وارد بازار ایران میشی تازه میفهمی که 90% فروشنده ها سیاهشو دارن(یا همون نوک مدادی) و اگه فروشگاهش خیلی خاص باشه آبی و نهایتا قرمزشو داره. پس زیاد دلتو صابون نزن. در ضمن این رنگها فقط برای روی دستگاهه و داخل و زیرش دارای یه رنگ ثابته.
ممنون
بُر میزنه یعنی اینکه اون لحظات یه صفحه مات روشن روی تصویر رو می گیره و یا خطوط عمودی مات رو صفحه می افته. به طوریکه صفحه اصلی ویندوز معلوم نیست. البته این حالت دائمی نیست. ببخشید که دوربین نداشتم واسه تون عکس بفرستم.
دوستان نظرتون رو به من نميگيد؟؟؟؟ اچ پي اون مدل كه گفتم يا 5010 ؟؟؟؟/
اولین کاری که میکنی بایوس رو آپدیت کن و بعد درایور کارت گزافیکت رو از سایت dell دانلود کن و نصب کن ، این حالت نباید بوجود بیاد!!! اگه حل نشه،ممکنه بعدا بیشتر هم بشهنقل قول:
این لینک درایور بایوس ورژن A09
اینم درایور گرافیک ATIکد:http://ftp.us.dell.com/bios/N5010A09.EXE
کد:http://ftp.us.dell.com/video/R272410.exe
نمی خوام جوسازی کنم ولی چند نفراز دوستانم و همینطور پسر داییم لپتاپ HP گرفتند و اصلا راضی نبودند!! به نظرم شما دل 5010 بگیری ضرر نکردی!! حداقل امتحان خودشو خوب پس داده!!نقل قول:
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
بچه ها cpu این مدل لپتاپ قابل ارتقا یا تعویض هست؟؟؟
به تاپیک بزن و نظر کسایی که از اون مدل استفاده میکنن رو بپرس ، البته نگو کدوم بهتره، چون هرکی از لپ تاپ خودش تعریف میکنه:31:نقل قول:
شما مزایا و معایبش رو بپرس و با مزایا و معایب 5010 مقایسه کن:10:
روی کاغذ فرقش اینه که
سرعت باس cpu این مدل اچ پی 1333 هست اما برا ما 1066
گرافیکش ظاهرا قویتره
ilink و fp داره
esata نداره
وزنش نیم کیلو بیشتره
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
یکی از دوستان که میگفت نمیشه اما مطمئن نیستم:46:نقل قول:
من با بلوتوث مشكل پيدا كردم.هر وقت ميخوام فعالش كنم نميشه و يك ارور در مورد explorer ميده كه بايد بسته شه و براي يك ثانيه explorer بسته ميشه و باعث ميشه آيكون هاي دسكتاپ واسه يه ثانيه برن و دوباره بيان.مشكل از چيه؟
مشکل از ویندوزه:31:نقل قول:
توی xp این موارد زیاد پیش میاد اما تا الان تو 7 ندیده بودم:46:
اگه تازه اینجور شده و قلان نبوده شاید با restor هم درست شه
سلام .
گرافیک ATI Radeon 550V با ATI Radeon 5470 که جفتشون 1 گیگ اند چه فرقی میکنه ؟!
زیگورات 550V رو میده یه تومن دل ایران 5470 رو یک و پنجاه تومان بقیه مشخصاتشون تا جایی که توی فایل لیست قیمتاشون زده بود با هم یکی بودن (جفتشون i5 )
تفارق این دو مدل:11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5551081&postcount=1304
نه.من اولین بار بود که بلوتوث رو امتحان کردم و دیدم اینجوریه.ویندوزم هم 7 32 بیتی مال شرکت گردو هستش که فروشنده برام ریخت.ممکنه از درایورش باشه؟نقل قول:
احتمالا درایور اشتباهی ریخته!! چون دوتا درایور برای بلوتوث در سایت دل قرار گرفته که نمی دونم چرا !! ولی یکیش سالمه و کار میده!! تو بخش درایورهای این تاپیک هست!! ( صفحه اول ) می تونی مراجعه و دانلود کنینقل قول:
سلام .
یکی از دوستان توی همین تاپیک اگه اشتباه نکنم مدل i5 رو خریده بود 940 ، الان داشتم لیست قیمت زیگورات رو نگاه میکردم
همین i5 رو با همین مشخصات زده یک ملیون .تازه گرافیکش 550v هستش
3M 2.5~2.8 4GB 500++ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 550V 1 GB Dos CPU (i5-460M) / TL / WB / ( Black )
مدل i3 رو هم زده 860 تومن
4GB 320+ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 5470 1 GB Dos CPU (i3-370M) / TL / WB / ( Black )
یعنی تو این سه چهار ماهه گرون شده ؟!
امکان داره قیمتا بیاد پایین ؟!
+++++++++++
یه سوال دیگه ، تا جایی که من سرچ کردم دو تا نمایندگی معتبر زیگورات و دل ایران واسه این لپ تاپ هست و اینکه اگه مدت گارانتی دستگاه تموم بشه ، این شرکتها خدمات پس از فروش هم ارائه میدن ؟
بله گرون شده ،کانفیگ i3-350 m قبلا 830 بودنقل قول:
درمورد پایین اومدن قیمت و خدمات پس از فروش اطلاعی ندارم (با گارانتی تماس بگیر) :46:
به نظر من کلا میانگین قیمتها رفته بالا، 2-3 ماه پیش هم که میخواستم نوت بوکمو بخرم فروشنده بهم هشدار داد که تا گرون نشده بگیر. دلایلشم تحریم و دلاره. بنده خدا میگفت همه جنسا توی گمرک گیر کرده، همه جای ایرانم وضعیت همینه. بنابراین اگه قرار باشه توصیه ای به اونایی که قصد خرید نوت بوک دارن بکنم یه چیزه، و اونم اینکه تا گرون تر نشده خریدتونو انجام بدید!
سلااام. بچه ها؟ زيگورات يه كانفينگ جديد از 5010 گذاشته عجيب تركونده:18:، ميخوام نظرتون رو راجع به كارت گرافيكش بدونم؟؟؟؟
cpu: (core i 7-740 QM 1.73-2.93 6M CASH
ram: 6 g DDR3
HDD: 500
VGA: QUAD CORE ATI -1G
راجع به گرافيكش ميخوام بدونم.:8:
بلاخره 5010 با کانفیگ i7 هم به بازار اومد؟:31:نقل قول:
دیدن لپ تاپش خوب درومده همینطور دارن سخت افزارشو ارتقا میدن:5:
cpuش که بالاتر از قبلیاست اما گرافیکش رو من نفهمیدم دقیقا چیه، با چنین اسمی گرافیک پیدا نکردم ، البته یه مدلهایی quadro.. هستن ، اما زیگورات مشخص نکرده کدومه:46:
امروز سر راه رفتم نمایندگی دل ایران
میگفت موس و کیف و مودم اکسترنال دیال آپ و نصب ویندوز و درایورها رو موقع خریداری میدن و میگفت به خاطر اینا + کارت گرافیک 5470 پنجاه تومن گرونتر از زیگورات یعنی یک و پنجاه میفروشن چون زیگورات کانفیگ I5 رو با کارت گرافیک 550 V یه تومن میفروشه
و گفت که 5470 بهتر از 550V هست . و یه چیز دیگه اینکه گفت همه ی service tag های لپتاپهامون Valid هست و تو سایتش بدون معطلی میتونی چک کنی
بعدا هم میخوام از زیگورات سوال کنم که چه چیزایی میدن و ارزش اینکه پنجاه تومن بیشتر بدم و از دل ایران بخرم رو داره یا نه .
یه سر هم بازار بودم کانفیگ I5 رو همشون بیشتر از 930 نگفتن با گارانتی های متفرقه و .....
نظر خودم اینه که یا از زیگورات یا از دل ایران بگیرم چون اعتماد نمیشه کرد به جنس های بازار (از لحاظ ریفر و ... )
ایول مهندسای زیگورات:31:نقل قول:
اولین باره که اصطلاح quad core رو برای گرافیک میشنوم :18: به احتمال زیاد منظورشون quadro بوده. quad core با quadro از زمین تا آسمون فرق داره معماری کارت گرافیک با cpu فرق داره و اصطلاح quad core برای گرافیک به کل اشتباه است.
در ضمن اسم کارتهای رندرینگ انویدیا quadro هست و اسم کارت های رندرینگ ای تی ای firepro هست حالا اینا نوشتن QUAD CORE ATI که هیچ کدوم از کلمه ها به هم ربطی ندارند:31:
برای کارای معمولی و بازی همین 4 گیگ رم هم زیادی هست چه برسه به 6 گیگ.
کارت های گرافیک quadro برای رندرینگ طراحی شدند و برای بازی زیاد مناسب نیستند!!!
اگه به فرض منظورشون quadro بوده قیمت این گرافیک های زیاده و قیمت لپتاپ فضایی میشه:27: