درود:نقل قول:
دوست عزيز مطمئن نيستم نمي گم از ورژن جديد هست ولي چنين اتفاقي برام پيش اومده
Printable View
درود:نقل قول:
دوست عزيز مطمئن نيستم نمي گم از ورژن جديد هست ولي چنين اتفاقي برام پيش اومده
سلام.نقل قول:
یکی از دوستان هم مشکل شما را پیدا کرده.
خب شاید حق با شما باشد.
فعلا از همین نسخه قبلی استفاده کنید.
شاید با امدن نسخه جدید مشکل رفع شده باشد.
موفق باشید.
دوستان من با چیز پی ان و کومودو با هم مشکل دارم...از وقتی کومودو رو نصب کردم امکان استفاده از چیز پی ان رو بهم نداده ! ...
امروز پاکش کردم خیلی راحت تونستم وصل بشم ....
راهی هست این مشکل برطرف بشه؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز.
یکی از کاربران هم مشکل شما را داشت
ولی هرچه کمکش میکردیم که چکار کند نه نمیشد.
شما یا باید از کومودو استفاده کنید یا ازوی پی ان با یکی از اینترنت سکیوریتی.
موفق باشید.
به نظر من قسمتهای مختلف کمودورو غیر فعال من و هر بار تست کن تا بفهمی مشکل از کجاس.
در هر صورت نباید مشکل باشه چون خیلی از کاربرا استفاده میکنن.
کانکشنو بببر تو قسمتهای firewal و defens قسمت فایلهای سالم.
نقل قول:
کودوم از کاربرا؟...حالا یکم از اون پست ها رو واسه من اینجا بذارید بلکه شد !...نه دلم میاد از cis دست بکشم نه بدون چیز پی ان میشه زندگی کرد....
به جز cis اخه از چی استفاده کنم خوب باشه؟..kis که سنگینه....نود که افتضاحه...الی ....
این صفحه را مطالعه کنید.نقل قول:این صفحه را هم بخونید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=131
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=132
نقل قول:
مرسی اما اون بنده خدا من بودم !..اون مسیر ها رو هم طی کردم نشد !...
شرمنده.نقل قول:
من درست متوجه نشدم.
والا دوستان هم در تایپیک کسپر با وی پی ان مشکل دارن.
دیگه نمیدونم چه راهنمایی بکنم که کار و مشکل شما حل شود.
موفق باشید.
من خواستم سرچ كنم cmd.exe رو پيدا كنم وقتي سرچ رو از استارت ميزنم صفحه ميادش هيچي داخلش نيست فقط اون سگه هست يعني از وقتي اين Comodo رو نصب كردم اينطوري شده قبل اين همه چي درست بود حتي internet explorer هم به مشكل خورده داخل انجمن ميام نميتونم از اون شكلكها استفاده كنم براي ويرايش و اينا.نقل قول:
من از داخل run وارد cmd شدم و كليك راست كردم همچين گزينه اي نداشت.
من Comodo رو نصب كردم هيچي نزدم كه اينطوري بشه همهچي پيش فرض هست.
الان عكس ميخوام آپلود كنم بزارم اينجا نميشه هرچي روي شروع آپلود ميزنم هيچي نميشه. اصلا مختل شده سيستم
با فاير فاكس آپلود كردم شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان از شكلكها نميتون استفاده كنم هيچي ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
درود.نقل قول:
دوست عزیز مگر شما صفحه اول و دوم این تایپیک را خوب مطالعه نکردید.
من که به شما گفتم بعد از نصب باید صفحه اول و دوم این تایپیک را خوب مرور کنید.
تا تنظیمات کومودو را انجام دهید تا به مشکلی برنخورید.
و ضمنا این حالت گیم یا بازی هستش.
شما روی turn off
کلیک کنید تا به حالت قبلی بازگردد.
موفق باشید.
كركس جان ممنونم. من الان Comodo رو exit كردم ولي با اين حال هنوز اين مشكل رو دارم حتي Folder option رو هم باز نميكنه. ميشه دقيق بگي كدوم تنظيمات رو انجام بدم. آخه پست دوم كلي تشكيلات داره.
ممنون
دوست عزیز باز با exitنقل قول:
کردن هنوز برنامه فعاله.
اگر فلدر اپشن باز نمیشه.
سیستم شما باید الوده باشه.
من این تنظیمات را اپلود کردم
شما دانلود کنید و بخوانید با ورد 2007باز میشوند.
لینک دانلود.
شما طبق این تنظیمات کومودو را انجام دهید.کد:http://www.mediafire.com/?4j1stef5dxobm1f
موفق باشید.
با سلام
از کجا میتونم بفهم که فایروال کمودو درست کار میکنه من نصب کردم ویه علامت زرد رنگ روش افتاده
دوست عزيز ممنونم من الان از صفحه 3 يه سري تنظيمات بود انجام دادم. الان همچنان ياهو مشكل داره حتي پنجره باز ميكنم Buzz ميزنم هم نميزنه و بعضي جاها. سيستم ويروسي داخلش نيست با comodo هم اسكن كردم آخه درست بعد از نصب Comodo اينجوري شد.
راستي وقتي آپديت انجام ميشه كجا ميره ميتونم فايل آپديت رو بردارم داخل لپ تاپ هم كه نصب ميكنم همين آپديت رو بريزم داخلش ديگه اون هم آپديت نكنه چون هر 2 به يه اينترنت وصل هستن باعث كندي اينترنت نشه.فقط گزينه اتوماتيك آپديت داخل لپ تاپ رو غير فعال كنم و از آپديت هاي سيستم خودم بريزم داخل لپ تاپ؟؟؟
من حتي الان نميتونم نوشته هام رو Bold كنم كليك نميشه روي آيكون ها دچار اختلال شده سيستم.
ممنون
الان ديتابيش من 1 زده چرا؟؟؟ تو سايت رفتم يه عدد چند رقمي هستش:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز میشه یک عکس ازش بگذارید.
ممنون میشم.
داداش حذفش کردم Outpost Firewall نصب کردمنقل قول:
ولی در کنار ساعت ویندوزروی ایکون کمودو یه دایره زرد رنگ بود که دا خلش علامت اخطار بود این علامت !
ولی خیلی بی حال شده بود وبه هیچ چیز گیر نمی داد
راستی یه سوال هم دارم اگه ابتدایی ببخشید
فایروال از حملاتی که هکرها به یارانه ادم حمله می کنند تا اطلاعات شخصی را بدزدن جلوگیری میکنه ؟یعنی کارش همینه دیگه ؟
مثلا اگه کسی ای پی یارانه ای را بدونه و بخواد به سیستم طرف نفوذ کنه فایروال نمیزاره ؟درسته ؟
شما کمودورو اپدیت نکردین.یااسکن نکردین که احتمالا اولیهنقل قول:
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
شما سیستمو ریست کنین بعد ببینین اپدیت چند زده.اگر 1 بود دوباره اپدیت کنید.120mbنقل قول:
خب پس شما کومودو را حذف کردید.نقل قول:
کار فایروال جلوگیری از حملات هکرها
و کنترل ترافیک ها است
که ترافیک نامطمئن را بلوک میکنه
وبه ترافیک خوب و مطمئن اجازه میده.
به نظرمن شما این صفحه را خوب مطالعه کنید تا
از فایروال بیشتر اطلاعات پیدا کنید.موفق باشید.کد:http://---------.com/WebPage/News.aspx?Id=4140
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
[اصلا دوست عزیز کومودو را اپدیتش کردید.نقل قول:
QUOTE=mrmostafa;5742820]دوست عزيز ممنونم من الان از صفحه 3 يه سري تنظيمات بود انجام دادم. الان همچنان ياهو مشكل داره حتي پنجره باز ميكنم Buzz ميزنم هم نميزنه و بعضي جاها. سيستم ويروسي داخلش نيست با comodo هم اسكن كردم آخه درست بعد از نصب Comodo اينجوري شد.
راستي وقتي آپديت انجام ميشه كجا ميره ميتونم فايل آپديت رو بردارم داخل لپ تاپ هم كه نصب ميكنم همين آپديت رو بريزم داخلش ديگه اون هم آپديت نكنه چون هر 2 به يه اينترنت وصل هستن باعث كندي اينترنت نشه.فقط گزينه اتوماتيك آپديت داخل لپ تاپ رو غير فعال كنم و از آپديت هاي سيستم خودم بريزم داخل لپ تاپ؟؟؟
من حتي الان نميتونم نوشته هام رو Bold كنم كليك نميشه روي آيكون ها دچار اختلال شده سيستم.
ممنون
الان ديتابيش من 1 زده چرا؟؟؟ تو سايت رفتم يه عدد چند رقمي هستش:
که میگید اسکن کردم چیزی پیدا نکرد
سلام :31:
ميشه بگيد از کدوم قسمت ميشه، تنظيمات آپديت اتوماتيک رو عوض کرد؟ يا اصلا آپديت اتوماتيک داره؟ :46:
more-perfernce-generalنقل قول:
خيلي ممنون از پاسختون، اما منظورم اين بود که مثلا بتونم زمان آپديت رو مشخص کنم و طبق يک زمانبندي آپديت انجام بشه...!نقل قول:
این مورد رو ندارهنقل قول:
من کلا اومدم رو سیستم ویندوز 7 چون ویندوز ایکس ÷ی کلا انگار بهم ریخته بود. الان میخوام روی 7 نصب کنم.
راستی روی لپ تاپ که 64 بیتی هست همین رو نصب کنم یا باید جداگانه دانلود کنم؟؟؟ نسخه 64 بیتی رو هم میدین؟؟؟
این فایروال Outpost Firewall از Comodo یعنی بهتره بعضی ازش تعریف کردن؟؟؟؟ فایروال Comodo از AVG Internet Security 2011 Business Edition 10.0.1170 Build 3265 32bit هم بهتره؟؟؟؟ الان AVG با Avira اینا فرق داره درسته؟؟؟ خیلی زیاد شده آدم نمیدونه چی به چیه کدوم بهتره.
ممنونم بابت تمام راهنمایی ها. من همین Comodo رو نصب کنم پس؟!
با توجه به برداشتی که از پست های شما کردم،نقل قول:
شما بهتر است از نصب کومودو منصرف شوید و یکی از سوئیت های
avg
avira
avast
را نصب کنید،
یعنی من Comodo نصب نکنم؟؟؟ مشکل داره؟؟؟ دوستانی که روی ویندوز 7 نصب کردن مشکلی داشتن؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز بین AVG و Avira و Avast کدوم از همه بهتر و قوی تر هست؟؟؟؟ الان یدونه از اینا بریزم Comodo رو هم نصب کنم Malwarebytes' Anti-Malware رو هم که نصب کردم دیگه مشکلی نیست دیگه؟! تداخلی پیش نمیاد که.
با سلام
در نهایت شرکت کومودو نسخه جدید سوئیت امنیتی خود را (comodo internet security v5.3.174622.1216) در سایت خود برای همگان قرار داد (قبل از این در انجمن خود این نگارش را قرار داده بود و در سایت رسمی خود نگذاشته بود که در این انجمن نیز توسط دوست عزیزم اقای karkas20 ارائه شده بود).
ویژگی های این نگارش را نیز می توانید از عکس زیر مشاهده کنید :کد:http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=cis
پیروز باشید
با تشکر
کومودو با سیستم عامل ویندوز7 چه 32بیتی و چه64 بیتی کاملا" ساز گار هست،نقل قول:
ولی مناسب برای افرادی که تجربه کمی در عرصه امنیت سیستم های کامپیوتری دارند،نیست،
چون این کاربران در اولین تجربه،کومودو رو نصب می کنند،و فرداش میان تو این تاپیک،و یک فیدبک منفی از عملکرد کومودو ساطع می کنند،
شما با هر کدام راحت هستید می تونید اونو استفاده کنید،
بعد که کمی تجربتون زیاد شد،کوچ کنید به کومودو.....
اين ورژن جديد رو دانلود كردم آپديت آفلاين رو از كجا بايد براش گرفت؟؟؟ همون كه صفحه اول تاپيك گذاشته ميشه؟؟؟؟؟
من يه لپ تاپ هم دارم كه ميخوام با كامپيوتر كه آپديت ميشه ديگه اون هم آپديت نشه اينترنت كند بشه آپديت رو بريزم رو لپ تاپ چيكار بايد بكنم؟؟؟ آموزش داره؟؟؟ بعد آپديت Comodo روي لپ تاپ رو ميشه خاموش كرد كه از اينترنت آپديت نكنه؟؟؟
وقتي من AVG internet security نصب كنم نيازي به فايروال هم هست؟؟؟ فايروال Outpost Firewall چطوريه عملكردش عاليه؟؟؟ در ضمن من وقتي فايروال Comodo يا هر چي دارم در كنارش بايد آنتي ويروس خالي نصب كنم نه Internet security درسته؟؟؟ من الان Comodo رو نصب كنم يه AVG internet security دارم بايد Anti Virus رو داناود كنم نصب كنم؟؟؟ بين AVG , Avira و avsat ممنون ميشم رو تجربه خودتون بگين كدوم نصب كنم من نميدونم.نقل قول:
کومودو با سیستم عامل ویندوز7 چه 32بیتی و چه64 بیتی کاملا" ساز گار هست،
ولی مناسب برای افرادی که تجربه کمی در عرصه امنیت سیستم های کامپیوتری دارند،نیست،
چون این کاربران در اولین تجربه،کومودو رو نصب می کنند،و فرداش میان تو این تاپیک،و یک فیدبک منفی از عملکرد کومودو ساطع می کنند،
شما با هر کدام راحت هستید می تونید اونو استفاده کنید،
بعد که کمی تجربتون زیاد شد،کوچ کنید به کومودو.....
شما فایروال کومودو رو با avg یا آواست استفاده کنید،آویرا هم درسته از اینا قوی تره،ولی حس می کنم به درد شما نمی خوره،نقل قول:
من بین آواست و ای وی جی ،avg رو انتخاب می کنم،ولی مهم نظر خودتونه.....
============================================
در یک خبر و آمارگیری غیر رسمی مشخص شده که بیش از 90 درصد کاربران از فایروال کومودو استفاده می کنند،
که این فوق العاده هست(البته فکر کنم آمار جهانی نباشه،و منطقه ای باشه)
ممنونم. فقط نگفتي از Avira Anti virus استفاده كنم يا از اسنترنت سكوريتي هم استفاده كنم مشكلي نداره بعد با Comodo دچار اختلال نميشه. در AVG چيزي رو نبايد غير فعال كنم. چون همينجا ديدم كه زده بود براي نصب avita antivirus free گزينه فايروال رو نصب نكنيد. دوست خوبمون كركس جان گفته بود.
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
شما خود هم نمیدونید چی میخواهید نصب کنید.
دوستان که شما را راهنمایی کردن.
فایروال کومودو +یا انتی ویروس رایگان اوست یا ای وی جی یا اویرا.
حتی شما میتوانید انتی ویروس غیر رایگان این سه شرکت را با کومودو نصب کنید.
دوما اینترنت سکیوریتی یعنی انتی ویروس همرا با فایروال.
شما میخواهید امنیت برایتان فراهم شود ولی نمیدانید
چه برنامه ای با چه برنامه دیگری هماهنگ هست.
من هرچی بود را در سه صفحه و با کمک دیگر کاربران به شما گفتیم ولی نمیدنم چرا شما
این روش ها را انجام نمیدهید.
موفق باشید.
سلام
وقتی تیک مربوط به گزینه ای رو که میگه قبل از اسکن کامپیوتر انتی ویروس را اپدیت کن رو بر میدارم و ok میزنم و بعد دوباره به تنظیمات بر میگردم میبینم که دوباره تیک خورده ؟ چرا؟
الانم وقتی که اپدیت انتی ویروس رو میزنم هیچ پنجره ای باز نمیشه؟ چرا؟
رم سیستم 2 gig ddr3
cpu:2.2 دو هسته ای
سلام.نقل قول:
این را نمیشه کاریش کرد.
برای من هم همین مشکل هستش.
خب شما میگید پنجره ای باز نمیشه.
اگر اپدیت باشد که فقط یک پنجره میاد
که نوشته شده ئیتابیس بروز هست
بله بعضی مواقع پنجره ظاهر نمیشه که با یک ریستارت کردن یا exit
کردن کومودو مشکل رفع میشود.
درود
یه سوال
حتما باید کنار کومودو یه آنتی ویروسی چیزی نصب کنیم یا نه همین اینترنت سکوریتی کومودو حلال مشکلاته ؟
نه اینترنت سکیوریتیش کاملا کفایت میکنه.نقل قول:
این سئوال چندین بار پرسیده شده ها :31:نقل قول:
کافیه و مشکلی هم نداره . مگه اینکه خودتون بخواید زیادی با ویروس جماعت ور برید که اون موقعه به توصیه دوستان یه آویرا آنتی ویروس فری رو نصب کن و گاردش رو غیر فعال
دوست عزیز با این توضیحاتی که شما دادین بهتون پیشنهاد می کنم کمودو رو نصب نکنیدنقل قول:
همین avg یا avira برای شما کافیه
اکیدا می گم کمودو نصب نکنید 4 تا پیغام بهت می ده یه گزینه رو اشتباه بزنی ممکنه امنیت سیستمت به خطر بیوفته به خاطر همین اول با انتی ویروس های دیگه کار کن راه افتادی بیا کمودو نصب کن
لطفا" پست های زیر رو مطالعه کنید و فید بکتونو تو اون تاپیک منعکس کنید،ممنونم%
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5745839&postcount=135
هرگونه سوالی درباره کومودو داشتید،تو این جا مطرح کنید!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5745848&postcount=137