هنوز درست نشده و یارو خیلی پارتیش کلفته...
به زودی ایشالا میگیریم
Printable View
هنوز درست نشده و یارو خیلی پارتیش کلفته...
به زودی ایشالا میگیریم
سلام دوستان
پیش شماره بنده 2288 (مرکز شهید مفتح) هستش میخاستم بدونم میتونم از مخابرات سرویس بگیرم یا نه.؟؟؟
باید حضوری برم درخواست بدم یا اینکه ...؟؟؟
الان سرویس بالای 128 به کاربر خونگی میدن....؟؟؟؟(جواز کسب و کارت دانشجویی و... دارم)
بله دوست عزیز باید حضوری برید بالای 128 یه خورده که چه عرض کنم خیلی سخته .نقل قول:
همین 128 هم تا پورت هاشون پرنشده برو ثبت نام کن تا از دست نپره .
بعدا در آینده نزدیک اگر انشالله محدودیتها برداشته شه میتونی ارتقائ سرویس بدی.
موفق باشید:10:
سلام به همگی
هنوز معلوم نیست کی محدودیت ها برداشته میشه؟
الان ساده ترین راه برای گرفتن 256 چیه؟!
ممنون
مخابرات کرج تاپیک نداره؟
برای 256 ریس مخابرات منطقتون
برای 512 ریس مخابرات استان :D
بالای 512 هم با دستور جناب بالا داده میشه
با سلامنقل قول:
بفرماييد
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2104289#post2104289
بچه ها شما با یاهو مسنجر مشکلی ندارید؟؟من فقط با V*pn میتونم بازش کنم!
من که ندارم:دینقل قول:
بچه ها شما با یاهو مسنجر مشکلی ندارید؟؟من فقط با V*pn میتونم بازش کنم!
از pidgin استفاده کن:27:
بله حمید جان از اون PIGDIN به اندازه کافی بهره بردم :31: انصافا آدم با notepad چت کنه با pigdin نکنه :31:نقل قول:
ن که ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از pidgin استفاده کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pidgin :دی××نقل قول:
بله حمید جان از اون PIGDIN به اندازه کافی بهره بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انصافا آدم با notepad چت کنه با pigdin نکنه
اینم هستا از اینجام نمیره!؟
webmessenger.yahoo.com
نه اینم تست کردم نمیره فقط با اینایی که به یاهو مربوط نیست میره :19: :41:
منم مشکل ندارمنقل قول:
مشکلتون چیه دقیفا دوست عزیر ؟
ممنون دوست من حل شدنقل قول:
منم مشکل ندارم
مشکلتون چیه دقیفا دوست عزیر ؟
مشکل از تنظیمات ie بود چون رو using proxy تیک داشت Yahoo messenger رو باز نمیکرد
من همچین مشکلی ندارم. به ندرت پیش میاد که وصل نشه. وقتی هم وصل نمیشه یه بار اینترنت رو ریکانکت می کنم (مودم رو خاموش روشن می کنم) حل میشه.نقل قول:
با سلام دوستان ما مرکز مخابرات قدوسی تو خ ظفر هستیم
کسی اطلاع نداره که 256 و 512 رو میدن یا نه؟
و اینکه قیمتاش ماهانه چجوریه؟ و اگه 512 بدن آیا هیچ گونه محدودیت حجمی نداره ؟ یعنی میشه روزی حدود 4 گیگ بدون پرداخت پول اضافه دان کرد؟؟:31:
ممنون
دوست عزیز برای گرفتن اینترنت 256 به بالا در مخابرات باید معرفی نامه فوق لیسانس به بالا یا مدارک شرکت داشته باشیدنقل قول:
تمامی سرویسهای مخابرات نامحدود می باشد.
قیمت ماهانه 512 هم 20480 تومان در ماه می باشد
قیمت ماهانه 1024 هم 38320 تومان در ماه می باشد
خیلی ممنون لطف کردید زود جواب دادید . من نمیدونم چرا دگمه ای به اسم تشکر اینجا ندارم! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟ ولی از همینجا از تون تشکر می کنم. :11::11: در رابطه با مدرک ایناش مشکل ندارم :31: ولی میترسم یهو رو قبض یه مبلغ بالایی بیاد بگن شما زیاد دانلود کردین شامل هزینه اضافه میشین!!:31::31: آخه اینا که جایی نمیخوابن که زیرش آب بره اونم با این قیمت هیچ شرکتی فکر نکنم 512 نامحدود بده . نمیدونم که می ارزه بگیرم یا نه . نسبت به مثلا شرکت های خصوصی دیگه کیفیت مخابرات چطوره ؟ این تاپیکای اینجارم خوندم . هر کسی یه چیزی گفته من که نتیجه ای از حرفا نگرفتم!! فقط فهمیدم همه شرکتا و حتی مخابرات قبلا خیلی بهتر بوده ولی الان همشون نسبت به گذشته بدتر شده!!! ولی نمیدونم تو مرکز ما که قدوسی (ظفر) هست بهترین گزینه واسه گرفتن adsl چیه؟؟ دوستانی که در مورد این مسائل اطلاعات بیشتری دارن راهنمایی بفرماین ممنون میشم.نقل قول:
دوست عزیز شما اگه همین ADSL 512 مخابرات گیرت اومد، بچسب بهش ولشم نکن! قیمت سرویس های نامحدود شرکت ها حداقل 4 برابر مخابرات هست. ویژگی جالبی هم که سرویس های مخابرات تو اکثر مناطق داره، نوسان نداشتن سرعت هست. من خودم اگه وقت داشته باشم با همین 256kbps روزی 1GB دانلود می کنم ولی متأسفانه وقت نیست.نقل قول:
بعدشم شما فکر می کنی نشستن اونجا ببینن کی چقدر ترافیک داره؟ حوصله ندارن سرویستم وصل کنن چه برسه به اینکه بیان به این چیزا توجه کنن!
اگه تونستی 512kbps بگیری شک نکن که بهترین هست با این قیمت و حتماً بگیر.
در ضمن چون شما عضو جدید هستید، فعلاً دکمه تشکر ندارید.
موفق و مؤید باشید. :11:
در پناه حق...
سرعت دانلود مخابرات با سرعت 512 و 1 مگ چقدر؟
شاتل بتر یا مخابرات
دانلودش خوبه از 17 پایین تر نمیاد ولی آپلودش پیر میکنه آدمو..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...خسته شدم از بس اینو همه جا بگم !:19:
ما ساکن برج هستیم بنابراین خطمون pcm هست
3-4 بار رفتم مخابرات هر بار یه فرم دادن و پر کردم،یه بارش که طرف پرت کرد رو میز (معلوم بود الکیه !) یه بار گفت ساعت 3:45 دیر اومدی...گفتم حالا شما ببخش فرمو پر کردم بهش دادم.یه بار دیگه هم بابام رفت فرم پر کرد یه بار دیگه هم به یکی از فامیلامون سپردم برامون ردیف کنه(رییس یکی از مناطق مخابراتیه !) که الان دو هفته می گذره خبری نشده...
می خوام برم وایمکس بگیرم ولی گفتم قبلش یه بار دیگه چک کنم !
تبصره ای راهی چیزی نیومده برای کسایی که مشکل منو دارن؟ مثلا مجوز این که اگر خطتون pcm بود و مخابرات پیگیر نبود می تونید مخابرات اونجا رو آتیش بزنید یا فلان ! (به خدا اون قدر عصبانیم که دوست دارم اونجا رو به آتیش بکشم !!! ) بعضیا میگن با دادو بیداد حله...ولی شخصیت آرومی دارم و اصلا به قیافم نمی خوره داد بزنم ! یعنی این راه واسه منم جواب نمیده...
راه جدیدی کشف شده؟!
ممنونم
فقط میتونم بگم خدا صبرت بده:13:نقل قول:
تو مجتمع های پر تعداد بهترین گزینه استفاده از اینترنت ماهواره ای هست اگه مالی مشکل ندارین . البته پارتی هم میخواد . به نظر من هر کاری میکنی بکن فقط وایمکس ایرانسل نگیر . من داشتم راضی نبودم. البته این تاپیک جاش نیست بیشتر توضیح نمیشه داد!!:31:نقل قول:
دوستان کسی تو مرکز مخابرات استقلال(تهران) از مخابرات سرویس داره ؟
adsl مخابرات چنده ؟؟
یه آماری بدید...
نقل قول:
اینترنت نامحدود هر چقدر دوست داری دانلود کن هزینه اضافه نمی آید
ما حدود یک ماهه درخواست 256 دادیم هنوز هیچی به هیچی، زنگ هم که میزنم دختره پشت خط میگه هنوز از اداره دیتا جواب ندادن جدیدا کسی 256 گرفته؟ پروسش همینقدر طولانیه؟
نقل قول:کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
برای من که بابام حدود 11:00 رفت و عصر ساعت 16:00 بود که امتحان کردم وصل شده بود. (256 هم هست.)نقل قول:
در ضمن برای سرویس های بالای 128kbps باید مرکز مخابراتی منطقه، شماره مجوز رو به صورت اینترنتی اعلام کنه به مخابرات استان و از اونجا تأیید بشه. به محض اینکه مخابرات استان تأیید کنه وصل میشه.
میشه یه تست از سرعتت بزاری؟نقل قول:
سلام دوستان
الان مخابرات تو منطقه غرب پورت خالی داره؟
سرویسش خوبه؟
ممنون
دوستان عزیز بهتون توصیه میکنم از برنامه onspeed استفاده کنید..خیلی عالیه...اینترنت من انگار جنی شده..:18:
تست من بعد از استفاده از برنامه onspeed:
رایگانش رو سراغ داری pm بده :46:نقل قول:
پینگت حرف نداره اشاره نکرده وب باز میشه خوش بحالت.نقل قول:
میگم برنامه دیگه ایی سراغ نداری که پینگ رو بالاتر از 2000 ببره؟
سلام
دوستانی که 256 مخابرات دارند سرعتش دانلودش چنده؟
اینم سرعت همایونی:نقل قول:
اینم 128 من ::5:
دوستان اگه مرکز پورت پر باشه چقدر طول میکشه خالی بشه؟؟؟؟؟من 2 ماهه میرم میگن پره 1000 تا اوردیم ولی نیومدن وصل کنند..به نظرتون چقدر زمان میبره؟
سلام.اگه لینک رایگانشو سراغ داری برام pm کن.مرسینقل قول:
اینم لینک دانلود :نقل قول:
dc266.4shared.com/download/NDbS394w/ONSPEED_for_BROADBAND.zip?tsid=20110126-154459-e1d311ad