پس واسه همینه که روی کاور بازی نوشته
Let's think about NEXT
Printable View
پس واسه همینه که روی کاور بازی نوشته
Let's think about NEXT
شما یه بار دیگه مرحله رو برو با Sub Tittle اصلا اولین بار که بازی رو شروع میکنی قاطی میشه یه قسمت از اون صحنه میذاره که اتزیو همه رو میکشه میره حمله میکنه به چزاره و بازم همونو میگه .نقل قول:
عزیز یکمی اشتباه فهمیدی چون میگه the apple lead me here...
اول بازی می گه توسط ماریو(عموش) آخر بازی می گه توسط اپل این چه جوری می شه؟
آره درسته اتزیو میگه ماریو منو راهنمایی کرد منظورش اینه که روح ماریو که چزاره کشتش منو به اینجا آورد تا انتقامشو بگیرمنقل قول:
اما محل چزاره رو جاسوس ها لا ولپه با کمک اساسین های تحت تربیت پیدا می کنن و به اتزیو میگن
اورسینی شخصی بوده که در خدمت پاپ بوده بعد از مرگ رودریگو بورجا چزاره حامی بزرگی رو از دست میده و فکر عواقب کارشو نمی کنه چزاره دستگیر میشه اما پادشاه فرانسه لوئیس که بسیار با چزاره دوست بوده کمکش می کنه تا آزاد بشه ( چزاره همسرش هم فرانسویه ) و فابیو اورسینی به سختی در مقابل چزاره زخمی میشه اون با ارتشی که از فرانسه می گیره به جاهای مختلفی حمله می کنه ( طبق بازی نه واقعیت ) تو بازی چزاره شخصیتیه که میخواد تمام اروپا رو بگیره و به همه حمله بکنه اسپانیا ایتالیا پرتقال و ... در حالیکه در واقعیت اصلا اینطور نبوده
مرگش هم که روی قلعه ویانا اتفاق میفته واقعا عجیبه چون در واقعیت یه اتفاق جالب دیگه ای میفته ( اینو بهتره نگم چون شاید نسبت به اساسین کرید دیدتون عوض بشه چون در بعضی جاها فرق حقیقت با داستان بازی خیلی زیاد میشه )
در همون سالی که محل چزاره لو میره 1507 کاتارینا مریض میشه و 1509 در زمان جنگ های مورد نظر با رهبری چزاره کاتارینا بر اثر ذات الریه میمیره
پس از سکانس 4 کاتارینا میخواد بدون اطلاع دادن بره که اتزیو می بینه و کاتارینا بهش میگه میخوام برم با فرزندانم باشم و اگه تونستم قلعه ام رو پس بگیرم ( قلعه فورلی که قبل از مونترجیونی بهش حمله میشه و چزاره اونجا و منطقه رومانخا رو پس از سال ها تحت سلطحه دولت مرکزی ایتالیا درمیاره ) و بعد کاتارینا با گفتم پیروزی نصیب اساسین ها باد دور میشه اون میره و از کنسول درخواست مالکیت می کنه اما متاسفانه درخواست رد میشه و تنها کمی پول بهش پرداخت میشه و قلعه فورلی برای همیشه از چنگ خانواده اون درمیاد
در مورد هر کی یا هر کجا خواستید بدونید بگید من بگم من نمیتونم همینطور بشینم همه شو بگم خیلی زیادهنقل قول:
شما مثلا روی شخصی خاصی کنجکاو هستید یا سوالی دارید که ذهنتون رو مشغول کرده بگید تا جایی که میدونم میگم
از همون لبه آویزون شو شیفتو بزن تا بیفتی پایین همینکه به دیوار پایینی رسیدی دوباره شیفتو نگه دار لبه رو می گیرهنقل قول:
سخت ترین کلید همینه
برو پیش همون تخم مرغه :دی E رو نگه دار یه چیز زرد رنگ می بینی جلوش شیفتو بزننقل قول:
تو اسپویلر بگو . دیدمون عوض نمیشه :دینقل قول:
مرگش هم که روی قلعه ویانا اتفاق میفته واقعا عجیبه چون در واقعیت یه اتفاق جالب دیگه ای میفته ( اینو بهتره نگم چون شاید نسبت به اساسین کرید دیدتون عوض بشه چون در بعضی جاها فرق حقیقت با داستان بازی خیلی زیاد میشه )
راستی شنیدم وسط بازی یه Obselik گذاشتن . نظرتون در اینباره چیه ؟ کجاس ؟ من ندیدمش
اگه ازتوی dna بیارم فصلهای قبل مرحله هایی که رفتم رو نباید از دوباره برم دیگه.نه؟
اگه منظورتون خارج شدن از انیموسه،نه بازی از اون مرحله ای داشتید بازی میکردید شروع میشه..........
نه...از dna میتونی بری به فصلهای قبل...اما نوشته بود(Replay Momory?)نقل قول:
میخواستم بدونم مرحله هایی که رفتم رو باید دوباره برم؟
اقا این زرهه چرا اتزیو رو مثل کلاه قرمزی کرده!:31:
چرا اینقدر کمه؟زود تموم شد:41: 3-4 روزه با متوسط 3ساعت بازی میشه نزدیک 10-15ساعت همش!؟!!:13:
دوستان من سوالی دارم.
ببنید تو بعضی از مموری ها گفته مثلا اگه کمتر از 8 دقیقه این مموری رو تموم کنید 100 درصد میشه ، وقتی وارد مموری میشید می بینید که کلی Flag و کلی صندوقچه اونجا هست که اگه بخوای اونا رو بگیری زمان رو از دست می دی و اگه نگری که بازم کامل نمیشه . حالا باید چکار کرد ؟
آیا مموری روتموم کنیم مثلا با 50 درصد ولی همه پرچم ها و صندوق ها رو بگیریم ، بعدا دوباره وارد این مموری بشیم ،باز هم باید اون پرچم ها و ... رو بگیریم یا اینبار میشه تو مدت زمان خودش تمومش کرد ؟
اگه شما تمامی معماهای سابجکت 16 رو برید و کلاسترها رو بگذرونید یه اچیومنتی باز میشه به نام : .. .- -- .- .-.. .. ...- .
که به زبان مورس هست و کد گذاری شده که اگه تبدیلش کنیم به انگلیسی میشه : IAMALIVE
یعنی I am alive من زنده هستم
لوسی همیشه می گفت سابجکت 16 پس از مشخص کردن این خطوط روی در و دیوار ها در آبسترگو مرده ... نتیجه گیری با خودتون !
دوست عزیز بازی که 100% بشه کاملآ تمام میشه؟!الان من 90 درصد رسیدم دیگه فکر کنم چیزی نبوده باشه که انجام نداده باشم...نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
من میخوام بدونم اخر بازی که دزموند و لوسی و اون دوتا جای سیب رو می فهمند وقتی دزموند وارد غار میشه اون فرشته چی بهش میگه؟؟
همچنین اخرش
دوستان یه سوال داشتم
از اولین اساسین تا این یکی هم ایم مشکل من بوده:
وقتی یه ماموریت را میری و تموم میشه چه شکلی میشه بعدا از تو DNA دوباره اون ماموریت را رفت؟
به خصوص که الان یهو یه ماموریت 100 Sync نمیشه و حوصله هم نداری ریستش کنی میگی بعدا میرم!
میشه یه ماموریت تموم شده را دوباره رفت؟
دوست عزیز در هر secret location که به قول شما گفته کمتر از 8 دقیقه باید بری 3 تا flag بشتر نیست که اونم معمولا در مسیری هست که شما میری در کل فکر نکنم برداشتن هر 3 پرچم بیشتر از 30 ثانیه وقتدو بگیره........در مورد صندوقچه یا میتونی از خیرش بگذری یا اینکه اول بری کلید را برداری وقتی برداشتی زمان stop میشه بعد میتونی برگردی بری سراغ صندوقچه هانقل قول:
موفق باشید
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
تمام مراحل بازی رو میتونی دوباره replay کنی در همون قسمت dna که خودتون گفتیننقل قول:
ببخشيد كه اينجا مطرح مي كنم...
سرجاي اصليش كسي جواب نداد...
چطور ميشه رزوليشن بازي Assassin's Creed II رو از 800 در 600 پايين تر آورد؟
همه فکر اینن ببرن بالا تو فکر اینی بیاریش پایین :31:نقل قول:
چطور ميشه رزوليشن بازي Assassin's Creed II رو از 800 در 600 پايين تر آورد؟
دیگه از اینم پایین تر بیاد چیزی از بازی نمیمونه که :10:
آخه همه كه مثل شما پول دار نيستن!:31:نقل قول:
به سيستمم نمي خوره،شما ها بلد نيستين؟
خیر Replay memory همون DNA که توش هستید رو باید از اول برید نه موری های دیگه رو.........نقل قول:
مرحله هایی رو هم که رفتید رو نباید دوباره برید،البته اگه دوست داشته باشید از توی قسمت DNA از توی منو دوباره برید.........
ای بابا کجای ما پولداره :20:نقل قول:
آخه همه كه مثل شما پول دار نيستن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سيستمم نمي خوره،شما ها بلد نيستين؟
یه کاری میگم بکن شاید جواب بده.
رو آیکن بازی کلیک راست کن و برو :
Properties/Compatibility
گزینه ی :
Run in 640*480 screen resolution
رو علامت بزن و اوکی کن.:11:
بازی بصورت عادی کیفیت تصویر زیر 600 رو پشتیبانی نمی کنه اگرم Force بکنی فکر نکنم جالب دربیاد
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
من اون رد پاها تو مونترجیونی رو دنبال کردم
برای دیدنشون از انیموس بیاید بیرون و برید تو حیاط مونترجیونی درست همونجایی که بیرون میاید دید عقاب رو فعال کنید رد پاهای قرمز رنگو می بینید که اگه دنبال کنید تا پایین پله ها کنار حوض ادامه داره بعدش تموم میشه
نمیدونم منظور بازی از این رد پاها چیه
کسی چیزی پیدا نکرده ؟
اول از همه تشکر ویژه از دوستمون Attractive که اطلاعات جالبی و در اختیارمون گذاشت.
آقا این dlc عجب چیز ردیفیه انگار یه نسخه جدید از بازی دارم بازی می کنم!
من یجا مرحله ی templar liars : liquid gold گیر کردم از dlc. اونجایی که باید بالکون و خراب کنیم تا اون تمپلار و بکشیم. نوشته با استفاده از جرثقیل ها بالکون و خراب کنیم ولی نمیدونم چیکار کنم! کسی اون مرحله و رد کرده؟
سلام دوستان
یه ترینر از بازی میخواستم:20:
ممنون:11:
عزیز دو طرف اون محوطه دوتا از این اهرمها پیدا میکنی که باید بهشون شلیک کنی همین باعث میشه که اون جرثقیل به کار بیوفته...نقل قول:
فقط باید به یکیشون 2 بار شلیک کنی یعنی بعد از اینکه به اولی شلیک کردی یه تخته سنگ میاد بالا که از روی اون میتونی بری واسه اهرم دومی ولی بعد باید برگردی و دوباره به اهرم اولی شلیک کنی...
سلام به همه
امروز به یکی از بزرگترین سوتی تاریخ گیمریم پی بردم و حسابی به خودم خندیدم !
واستون تعریف می کنم اما شما نخندید :دی
من فکر می کردم اول بازی که شروع میشه و صحنه ای جنگ ویانا رو نشون میده فقط یه شروع معمولیه و داستان اصلی بازی از همون بازگشت اتزیو به مونترجیونی و حمله و بقیه ماجراها شروع میشه اما الان فهمیدم داستان بازی طور دیگه ایه :
بازی از قلعه ویانا شروع میشه که زیر حملاته و به توپ بسته شده ( مارس 1507 )
همون موقع اتزیو به اونجا میرسه ( ما الان داخل انیموس هستیم ) و می بینه که قلعه زیر حملات شدید نیروهای چزاره بورجاست . چزاره بورجایی که الان باید تو زندان باشه چون بعد از مرگ پدرش پاپ جدید یعنی پاپ جولیوس دوم
دستور دستگیریشو میده که تو بازی خودتون دیدید نیروهای اورسینی دستگیرش می کنن اما چطور آزاد میشه رو هم میگم الان
داشتم می گفتم اتزیو به جنگ میرسه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتزیو خسته و کوفته میرسه از راه و می بینه بله قلعه زیر حملات شدیده که یه دفعه انیموس Force میشه !!
اینجاست که من اشتباه کردم انیموس بجای دنبال کردن اتفاقات سال 1507 مموری رو ورمیداره می فرسته به سال 1499 اما چرا ؟!! جوابش فوق العاده سخت گیر میاد اما جوابش آسونه
اتزیو همینطور که داره به قلعه ویانا نگاه می کنه یه دفعه یاد قلعه مونترجیونی میفته که در سال 1499 همچین اتفاق مشابهی به یاد اومده و در واقع مموری در مموری میشه و دزموند مجبور میشه اون قسمت هایی که در واقع به خاطر اتزیو میان رو هم بررسی کنه که ما اونجاهارو بازی می کنیم یعنی دقیقا اتفاقات 1499 تا 1507
که جالب از همه اینه که بازی وجود اینکه ما داریم در داخل یک خاطره بازی می کنیم یه خاطره دیگه ای رو هم تجربه می کنیم اونم مراحل کریستیناست که در واقع تو بازی به یاد اتزیو میاد و ما اونو بازی می کنیم
بطور خلاصه در واقعا وقتی اتزیو قلعه ویانا رو می بینه اتفاقات سال های 1499 تا 1507 به یادش میفته
خب اتفاقات این سال ها رو ماشالله همه تون بلدید چون بازی کردید اما از اونجایی میخوام شروع کنم که چزاره بورجا دستگیر میشه یعنی سال 1504 :
در سال 1504 به دستور پاپ جدید جولیوس دوم چزاره بورجا به اسپانیا تبعید میشه و برای چند سال در قلعه لاموتا زندانی میشه. در سال 1506 کونت شهر بهش کمک می کنه که فرار کنه با نفوذش برای چزاره یک طناب بلند آماده می کنه و در شب فرار چزاره با طناب از سلول خودش بر بالای قلعه که با زمین 70 متر فاصله داشته فرار می کنه موقع فرار از بلندی پرتاب میشه و زمین میخوره و با وجود شکستن چند تا استخوان هاش با کمک کسی که پیشش بوده موفق میشه که با پوشیدن لباس تاجر فرار کنه. چزاره خودش رو به برادر زنش پادشاه جان سوم ناوار میرسونه و با شانسی که میاره اون هم بهش کمک می کنه و فرماندهی کل ارتش ناوار رو بهش میده.
در این زمان در تیمبر آلند در مقر اساسین ها اتزیو با دوستش لئوناردو داوینچی داره در مورد چزاره صحبت می کنند و اتزیو از تهدیدهای بعدی چزاره که فکر می کنه الان تو زندانه نگرانه. داوینچی بهش میگه از اپل استفاده بکنه تا وضعیت چزاره رو در آینده ببینه تا تصمیم بهتری بگیره
اتزیو از اپل استفاده می کنه و اطلاعاتی بدست میاره و بدون کوچک ترین درنگی داره رم رو ترک می کنه. اپل به اتزیو نقشه چزاره و حملاتش به ویانا رو نشون داده و اتزیو از فرار چزاره از زندان توسط اپل آگاه میشه. وقتی داره میره لئوناردو بهش میگه : برادرهود اساسین ها به تازگی بنا شده به نظر درست نمیاد این اساسین های جوون رو تنها بذاری بری
اتزیو جواب میده : من این برادرهود برای همه کسانی ساختم که تا آخر باهاش خواهند ایستاد ، چه با من و چه بدون من و رم رو ترک می کنه و میره به ویانا که میشه سال 1507
تا اینجاش اتزیو داره خاطره گذشته رو مرور می کنه و ما داریم در ذهن اتزیو اون چیزی که اون داره به یاد میاره رو بازی می کنیم توسط انیموس که در اینجا اتزیو خاطره اش تموم مییشه و ما مستقیم وارد مموری سال 1507 میشیم
پس تا اینجا خیلی چیزا مشخص شد مثلا نحوه فرار چزاره و نحوه ردیابی اتزیو از چزاره
اما برسیم به جنگ ویانا
اتزیو پس از بررسی خاطراش ( 1499-1507 ) به سمت قلعه به سرعت حرکت می کنه. نیروهای حکومتی و نیروهای ناوار با هم دیگه درگیر شدن و شهر از آتش توپ ها نابود شده. اتزیو وقتو هدر نمیده و مستقیما سراغ چزاره میره و اونو در کنار سربازاش پیدا می کنه که داره با نیروهای دشمن می جنگه اتزیو به سمت چزاره میدوه و سعی می کنه با Hidden Blade چزاره بکشه که چزاره حمله اتزیو رو دفع می کنه
چزاره به اتزیو میگه تو چطور محل منو پیدا کردی که اتزیو جواب میده :
اپلی که تو از ماریو اودیتوره دزدیدی منو به اینجا هدایت کرد.
و ............................. بقیه داستان که خودتون بهتر میدونید تا جاییکه چزاره از اون بالا میفته پایین و میمیره
پس از انتشار خبر چزاره بورجا حمله سریعا متوقف میشه و جنگ تموم میشه. جسد چزاره بورجا پیدا میشه و در معبد ماربل در زیر محراب کیسای سانتا ماریا دفن میشه. روی سنگ قبر چزاره این نوشته شده بوده :
اینجا آرامگاه کسی است که در این جهان کوچک همه ازش می ترسیدند ، کسی که صلح و جنگ را در دو دست خود کنترل کرد
بعد از آن چه شد ؟
پس از مرگ چزاره بورجا ، اتزیو به رم برگشت و به بقیه اساسین ها ملحق شد. در ژوئن 1507 اتزیو ، لئوناردو داوینچی و نیکولو ماکیاولی همدیگه رو در مقر اصلی اساسین ها بخاطر تولد اتزیو ملاقات می کنند و با هم گپ دوستانه میزنند و از برنامه آینده همدیگه می گن
لئوناردو داوینچی میگه بزودی عازم سفر به فرانسه است و میخواد در یک شهری بعنوان یک لرد خدمت کنه
نیکولو ماکیاولی هم میگه میخواد به فلورنس برگرده و کارش رو روی کتاب هاش تموم کنه و حالا در آرامش به کار مورد علاقش نویسندگی بپردازه
به هر حال اتزیو تصمیم می گیره در رم بمونه و بعنوان استاد بزرگ برادرهود اساسین ها ایفای نقش بکنه. به این ترتیب این سه شخص بزرگ داستان و ما و سه دوست از هم جدا میشن و تا حالا که آرامش و صلح و صفا به زندگی برگشته با خیال راحت از پایان وظیفه شون به زندگی عادی ادامه بدن
چند سال بعد اتزیو با دختری از رم ازدواج می کنه و ازش صاحب چند فرزند میشه که متاسفانه اسم دختر و تعداد فرزندان مشخص نیست و اطلاعات یو بی سافت هم تا همین اندازه است.
به این ترتیب داستان اتزیو اودیتوره دا فیرنزه به پایان می رسه و با پیدا شدن اپل در زمان کنونی داستان جدیدی شروع میشه ...
يعني چي اين Force ؟نقل قول:
بازی بصورت عادی کیفیت تصویر زیر 600 رو پشتیبانی نمی کنه اگرم Force بکنی فکر نکنم جالب دربیاد
تو بازی آخرین مرحله ای که با کریستینا ملاقات می کنیم همون قسمتی هست که زمان به عقب بر میگرده (ac2) ؟
بعد از اون دیگه با کریستینا ملاقات نمی کنه؟!
+
راستی کسی میدونه چطور بازی رو 100% تمام کنم؟الان شهر رم 100% تمام قسمتهاشو خریدم.
یک سوال دیگه هم بپرسم خلاص:دی
بعضی آرمورها و ویپونها رو نمیشه خرید هر کار می کنی!چطوریاست اینا رو داشته باشی؟!
من نفهمیدم دزموند اینا چرا دنبال سیب بودن! خب حالا به چه دردشون خورد؟
ای بابا RAIDEN OUTFIT من ناپدید شد!!!!!
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی Raiden Outfit دوباره Lock شد!!!!
از هممون Save های قبلی هم دارم استفاده میکنم...
تمام این Virtual Training ها رو هم قبلا مدال طلاشون رو گرفتم ولی این Outfit دوباره Lock شده......
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
میخواستن جای Temple هارو پیدا کنند...نقل قول:
من به عذر خواهی بدهکارم... از بابت اون حرفی که گفتم قراردادهای ادمکشی تموم میشه... نخیرم! نمیشه! البته باید یه هفته پیش اینو میگفتم کشید به الانه... قضیه به این صورت بود که تونستم تعدادشون رو 15 مورد کاهش بدم و پستی در این باره صادر کردم اما بعدش 10 تا 10 تا زدن بالا... :blush:
ا- Cristina شامل پنج مموریه... بعد مموری پنجم هم کریستینا یافت نمیشه چون... (خودت ببین!)نقل قول:
- 100 درصد شدن بازی فقط به انجام اون مواردی هست که تو نوار DNA درصدشون جلو چشمه. مثلا اون Additional Memories شامل این صد درصد شدن نیست... کلا موارد زیره:
سکانسهای 1 تا 9
Secret Locations (شامل 7 مموری)
Templar Agents (شامل 2 مموری)
Assassination (شامل 12 مموری)
Thief (شامل 10 مموری)
Courtesan (شامل 10 مموری)
- حین بازی اشیایی از صندوقچه های گنج و بدن راهزن ها و دشمن ها و انجام تعدادی از ماموریتهای بخصوص آدمکشی در اروپا بدست میارین که وجود تعدادی از اونها, برای خریدن یه سری تجهیزات و اسلحه ها از مغازه های اطراف مخفیگاه اتزیو لازمه. (Shop Quest بعد از پایان سکانس چهارم باز میشه)
کاری رو به زور اجبار کردننقل قول:
خوب چطور اين كار رو بكنم؟نقل قول:
با تشکر از جناب Дttractive ζ من در مورد الطائر و زمان زندگیش و اتفاقات اون زمان دوست دارم اطلاعاتتون رو بشنوم .
اوه یا حضرت عباس!!!:18:نقل قول:
- حین بازی اشیایی از صندوقچه های گنج و بدن راهزن ها و دشمن ها و انجام تعدادی از ماموریتهای بخصوص آدمکشی در اروپا بدست میارین که وجود تعدادی از اونها, برای خریدن یه سری تجهیزات و اسلحه ها از مغازه های اطراف مخفیگاه اتزیو لازمه. (Shop Quest بعد از پایان سکانس چهارم باز میشه)
من هر چی پیدا کردم یا دزدیدم همرو فروختم که..!!!!:دی
ای باوو..شانس ما رو
روی شورتکاتش راست کلیک کنید تب Compatibility رو انتخاب کن بعد تیک گزینه run in 640x480 screen resolution رو بزننقل قول:
در مورد زندگی الطایر میخوای بدونی ؟نقل قول:
الطایر رو که تو چندین پست اخیر گفتم بیشتر از اون اطلاعاتی ازش نیست متاسفانه اما جایی سوالی برات پیش اومده بپرس تا جاییکه میدونم بهت میگم
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
خسته نباشی :دینقل قول:
من پدرم دراومد این shrunken head از کجا گیر میاد اخه یه دونه دیگه میخوام تا اون کوئست زره تموم بشه
الان هیچ راهی نیست برم به زور ازشون پس بگیرم!؟:نه دیگه خودم میدونم نیست..بدبخت شدیم رف!:دینقل قول:
خسته نباشی :31:
من پدرم دراومد این shrunken head از کجا گیر میاد اخه یه دونه دیگه میخوام تا اون کوئست زره تموم بشه
حالا بهترین زره و شمشیر هم داشته باشی می خوای باهاش چیکار کنی وقتی مآموریتی نیست ازش استفاده کنی!:دی
پس بدین شکل ac:bh هم به آرشیو میپیوندد!
این Shrunken Head ها فقط دو جا موجوده; داخل یکی از صندوقچه های گنج تو منطقه Antico + داخل یه صندوقچه گنج دیگه تو مموری The Sixth Day (یکی از لوکیشن های مخفی)نقل قول:
بیشتر در مورد حال و هوای اون زمان و اینکه آیا به این راحتی میتونست به تمام مناطق نفوذ کنه و اصلا ثبات تاریخی داره ؟!
اونجایی که اتزیو
چزاره را تعقیب میکنه بعد از اینکه چزاره پاپ را میکشه و 4 دقیقه هم وقت دارین چکار باید کرد من به محلی که علامت زده میرسم ولی هر کار میکنم نمیتونم ناشناس بمونم یعنی از لحظه ای که 4 دقیقه شروع میشه این سربازها تعقیبم میکنن تا دم در اونجایی که باید برم
چاره چیه؟
خود ربکا اینو میگه اما ما دقت نکرده بودیم . من فکر میکردم باگ Animus بود . نگو اولش میگه Mario Auditore Led Me here آخرش میگه apple led me here . این دو تا رو ربط بدیم میشه همونی که شما گفتی .نقل قول:
حالا با کی ازدواج میکنه ؟ آشناس؟ :دی
از رو پشت بوما بریدنقل قول:
اونجایی که اتزیو
چزاره را تعقیب میکنه بعد از اینکه چزاره پاپ را میکشه و 4 دقیقه هم وقت دارین چکار باید کرد من به محلی که علامت زده میرسم ولی هر کار میکنم نمیتونم ناشناس بمونم یعنی از لحظه ای که 4 دقیقه شروع میشه این سربازها تعقیبم میکنن تا دم در اونجایی که باید برم
چاره چیه؟
----------
خفن ترین زره که همون زره گرگی هستش ولی من ازش خوشم نمیاد . خیلی بی ریخته
و خفن ترین شمشیر یه Heavy Weapon هست به نام stolo یا همچین چیزی . اگه از Heavy ها خوشتون نمیاد برید assassins Challenge رو تموم کنید و شمشیر الطائر رو بگیرید