تو بخش خود آي پاد بپرسيد ولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست ! كيفيت اپل در همه جا يكسانه ! حتي در خود كانادا هم تمامي محصولات اپل در چين اسمبل شدهنقل قول:
Printable View
تو بخش خود آي پاد بپرسيد ولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست ! كيفيت اپل در همه جا يكسانه ! حتي در خود كانادا هم تمامي محصولات اپل در چين اسمبل شدهنقل قول:
میگم آیفون 4 قسطی هم میدن...! : دی
از دم قسط..ماهی 1000 تومان!: دی
درو از شوخی قیمت 16 گیگ چند شده الان ؟
نقل قول:
به این تاپیک رجوع کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371295&page=21
این حرفو که بابام نزده ..نقل قول:
هامون فروشنده گفته که این سویسسیه و قیمتش ۳۵۰ فرانکه !!!
من خودم اینو میدونم ..
آیفونه خودمم چینیه یعنی جز چینی نیستن، همه چینه !!
واسه همین من تعجب کردم ..
گفتم بخره..
اومدش عاشو میزارم اینجا...
=========================
شرمنده من توپیک ای پاد رو پیدا نکردم...
آدرس بدیت دیگه مزاحم نمیشم :دی
نقل قول:
پست من رو قشنگ بخونيد :31: من جسارت نكردم :11:
بنده گفتم كه :بنده گفتم كه چنين حرفي به پدرتون زدند :11:نقل قول:
ولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست
اينم تايپك آيپاد:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=237995&page=394
من که تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم ولی به فرض اگرم درست باشه میشه همچین تصوری داشت که مثلا یه سری امکانات یا فرضا نرم افزاری اضافه ای روی آیپاد نصب کرده باشن!نقل قول:
شاید اونجا به اون شکل عرضه میشه ، به هرحال فقط یه احتماله...
درود اقایون امروز رفتیم 2 تا ایفون 4 بگیریم هر کی یک قیمت داد مشکلی نبود ولی این سلفون روی گوشی خیلی رفت رو عصابمون هر کی یک چیزی می گفت یکی می گفت همه سلفون ها تو ایران باز میشه موقعی که مغازه دار می خواد گوشی از نفر اول بگیر باید توش چک کنه بهد دوباره سلفون یا همون بسته بندی می کنند
البته یک جورای هم راست می گفتند
من هم دست نگه داشتم تا بیام سوال این جا مطرح کنم واقعا تمام سلفون هاگوشیموجود بازار حداقل یک بار باز شده که بخوان گوشی ببینند که سالم هستند مثلا توی بار بری نشکسته باشه یا غیره
در ضمن یکیشون جلوی خود روی جعبه سلفون کشید این سلفونی ه دوستمون چند صفحه قبل گذاشته بود
واقعا گیج شدم یکی کمک کنه
گوشی رفیقم یهو صفحش خاموش شد ، همش ویبره میزنه هیچ کدوم از کلیداش هم کار نمی کنه...
من یه چندتا راه بهش گفتم که گفت خونه نیستم امکاناتش نیست الان
اومدم نظر دوستان رو هم بپرسم
به نظرتون چیکار می تونه انجام بده ، مشکل کجاست ؟!
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
اونایی که دوباره پک می کنن کاملا تابلو هست...نقل قول:
وقتی پک رو باز میکنید باید توش 2 تا لیبل آرم اپل باشه که اونایی که دوباره پک می کنن یا برش میدارن یا میچسبونن کنار جعبه ، خطش هم که پرس شده کاملا تابلو هست.
بزار باتريش تموم شه ! بعد به آيتونز وصلش كن ببين باز همين طوره ؟نقل قول:
اگر همين طور بود ريستور كن
به نظرت دلیلت چی می تونه باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
زياد سخت نگير دوست عزيز !
گول 20 تومن قيمت كمتر رو نخور ! از جاي مطمئن با خيال راحت بخر :11:
نقل قول:
جيل كرده ؟؟؟ من فكر ميكنم برنامه اي نصب كرده كه سازگاري نداره :13:
آره جیل کردهنقل قول:
ولی خب منم جیل کردم اینطوری نشده !
خب قبول كن كه جيل يك ريسك ه ! كاري كه گفتم انجام بده اميدوارم كه مشكل نرم افزاري باشه و حل بشه ؟نقل قول:
بعد از نصب نرم افزار خاصي اين طور شده ؟
نه ، یکی از رفیقاش بهش زنگ میزنه بعد اینطوری میشه ...نقل قول:
عزیز درباره لیبل اپل تاحالا چیزی نشنیده بودم میشه عکس دقیش بزاری ما هم ببینیم تا متوجه شویمنقل قول:
اون 2 تا لیبل سمت راست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جون مشکل اگر برطرف شد بگو تا تجربه ای برای بقیه دوستان هم بشه :11:نقل قول:
واسه منم يه بار اينطوري شد. موقع زنگ خوردن بود كه ديدم ويبره ديگه قطع نميشهنقل قول:
اينكارو كردم درست شد : دكمه home+power رو با هم گرفتم تا لوگوي اپل اومد به همين راحتي حل شد.
اینکار رو بهش گفتم انجام بده ، انجام داد ولی درست نشد نمی دونم چرا.نقل قول:
بهش گفته بودم برو خونه شارژش تموم شد بزن به شارژ یا آیتیونز که محسن هم نظرش همین بود ، گفت دسترسی ندارم.
ولی خب وقتی رفت این کارو انجام داد درست شد.
دوستان سورس درست حسابی برای tv out سراغ داشتید ممنون میشم معرفی کنید
سلام دوستان
یکی از دوستام داره از امریکا میاد و بهش گفتم که برام یک iphone 4g 32Gb بخره
خواستم بدونم که برای انلاکش دردسری ندارم و میتونم با سیمکارتهای همراه اول راحت باهاش کار کنم؟
ممنون میشم اگر کامل جوابم رو بدید:11:
بستگی به بیس باند داره. بیس باندهای فریمور 4.1 و 4.2.1 فعلا آنلاک نمیشود.نقل قول:
قیمت گوشی های اپل فقط در خود آمریکا ارزان هستنقل قول:
من از هر کشور دیگه ای سوال کردم قیمتشو با اختلاف چشم گیری مواجه شدم
دلیل را پرسیدم گفتند این گوشی های اپل فقط داخل خود کشور آمریکا کار میکنند و خدمات دهی دارند
برای اینکه درکشورهای دیگر بشه از آنها استفاده کرد باید یک پولی داده شود...
که میشود نتیجه اش این... !!
البته هکرا قول دادن قبل ۲۰۱۱ میاد آنلاکش
حالا با این حساب من بگم برام بیاره یا نه؟
نظرتون چیه؟
به نظر من آنلاک فکتوری از خود ایران بخری راحت تری. بعدا پشیمون میشی. چون با یه اشتباه ممکنه چند ماه گوشیت قابل استفاده نباشه.نقل قول:
قیمتش تو ایران چنده؟
اگر ios رو اپدیت نکنم که مشکلی به وجود نمیاد , میاد؟
تو ایران نوسان دارهنقل قول:
قیمتش تو ایران چنده؟
اگر ios رو اپدیت نکنم که مشکلی به وجود نمیاد , میاد؟
فعلا مدل ۱۶گیگ آنلاک فکتوری حدود ۹۲۰-۹۴۰ تومنه
البته ۱۰-۱۵ روز پیش زیر ۹۰۰ اومد ولی دوباره رفت بالا
آپدیت الان که بخری ۹۰٪ فرمورش ۴.۱ه و شاید ۴.۲.۱
آخرین نسخه هم ۴.۲.۱
اگه گوشیت به هردلیلی مشکل نرم افزاری پیدا کنه و خواسته باشی Restoreکنی اپل بهت اجازه نمیده به ۴.۱ ریستور کنی و میگه حتما باید آخرین فرمور رو بریزی.
البته راه داره حالا وقتی خریدی دیگه میریم جزئیات :دی
درود
دوستان عزیز چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید ،
فرمور 4.0.2 با 4.1 غیر از ویژگی HDR چه فرقی داره ؟
تو cydia که میرم میزنه ESSENTIAL UPGRADE که من IGNORE(Temporary میکنم ،اصلآ این آپگرید برای چیه ؟ لازمه؟
برای Messege زدن اگر خودم اول sms بدم هیچ مشکلی نداره زودی هم delivery میاد ،sms طرف هم باز مشکلی نداره ،ولی بدش دیگه نمیتونم sms بدم fail میشه ،حتما باید کل conversation رو پاک کنم و از اول sms بدم ، و اینکه من چطوری میتونم به شماره قبلی که sms دادم تو یه صفحه جدید sms بدم که باز متن رو نبره تو همون conversation قبلی ؟
دوستم داره میره فرانسه میخوام بگم برام یه Case خوب بیاره ، قیمت مهم نیست .پایتخت واسه یه bumper هم هرکسی یه قیمتی میداد از20000 تا 80000 ! screen Protector هم BENKS دارم خوبه ولی خیلی جای دست میمونه! لطفآ اگه بهترش رو سراغ دارین معرفی کنین.
لطف میکنید.
درود:31:نقل قول:
به غير از HDR آنتن دهي خيلي خيلي بهتر شده :8:
آپگريد براي اين هست كه اگر برنامه اي در سورس ها اضافه شده در ليست سيديا هم اضافه بشه :13:نقل قول:
تو cydia که میرم میزنه ESSENTIAL UPGRADE که من IGNORE(Temporary میکنم ،اصلآ این آپگرید برای چیه ؟ لازمه؟
دوستان با تجربه تر نظرشون رو بگن:11:نقل قول:
برای Messege زدن اگر خودم اول sms بدم هیچ مشکلی نداره زودی هم delivery میاد ،sms طرف هم باز مشکلی نداره ،ولی بدش دیگه نمیتونم sms بدم fail میشه ،حتما باید کل conversation رو پاک کنم و از اول sms بدم ، و اینکه من چطوری میتونم به شماره قبلی که sms دادم تو یه صفحه جدید sms بدم که باز متن رو نبره تو همون conversation قبلی ؟
نقل قول:
دوستم داره میره فرانسه میخوام بگم برام یه Case خوب بیاره ، قیمت مهم نیست .پایتخت واسه یه bumper هم هرکسی یه قیمتی میداد از20000 تا 80000 ! screen Protector هم BENKS دارم خوبه ولی خیلی جای دست میمونه! لطفآ اگه بهترش رو سراغ دارین معرفی کنین.
لطف میکنید.
كيس هاي خيلي قشنگي هست ! به نظر من جنس كيس هاي Spack فوق العادست :13:
براي محافظت از ال سي دي هم بر چسب هاي Zagg عاليه :46:
درود دوستان
چند تا سوال
امروز اگه خدا بخواد می خوام برم بگیرم
1:فرمور4.2 که مشکلی نداره ... الان جلبریک شده یا نه
2:شرمنده می دونم اینجا جاش نیست ولی قیمت به من یک میلیون هشتاد داده 32g قیمت خوبه یا نه
3:اقا یک سوال دیگه می خوام بدونم پارت نامبر روی جعبه MC605B/A - 32GB Black هست ولی توی تنظیمات داخل گوشی نوشته MC605B همشون اینتوی هستند مشکلی که نداره
ممنون می شم سریع جوابم بدید
انشاا...نقل قول:
به نكاتي كه گفتم دقت كن
جيل ميشه ولي گاهي اوقات با سيديا مشكل داره كه قراره همين روزها نسخه بهتره جيل بريكش بياد ! سعي كن 4.1 بخري :13:نقل قول:
1:فرمور4.2 که مشکلی نداره ... الان جلبریک شده یا نه
بگردي فكر كنم ارزونتر هم گير بياري :13:نقل قول:
2:شرمنده می دونم اینجا جاش نیست ولی قیمت به من یک میلیون هشتاد داده 32g قیمت خوبه یا نه
نقل قول:
3:اقا یک سوال دیگه می خوام بدونم پارت نامبر روی جعبه MC605B/A - 32GB Black هست ولی توی تنظیمات داخل گوشی نوشته MC605B همشون اینتوی هستند مشکلی که نداره
نه مشكلي نداره ! اين پارت نامبر براي انگليس هست ! پارت نامبر گوشي من هم همينه :31:
من و دوستان نميزاريم سوالي بي جواب بمونه و در اولين فرصت جواب ميديم :11:نقل قول:
ممنون می شم سریع جوابم بدید
درود بر همه
بلاخره ما هم به جمع ایفون 4 ها پیوستیم :31:
واقعا که گوشی حقی هست
دوستان چند تا سوال دارم
1: می گن گوشی وقتی دفعه اول مبی خوای شارژکنید باید 8 ساعت تو شارژباشه ایا این حرف دست هست چون وقتی گوشی شارژمی شه شارژر خود به خود قطع میشه
2:پارت نامبر گوشی که گرفتم MC605ZA/A هست انشالله که انلاک هست دیگه
3: می دونید به سفارش کدوم کشور هست ؟؟
البته فکر کنم سنگاپور باشه
4:اصلا فرق میکنه مثلا به سفارش کدوم کشور هست چون فکر کنم همه توی چین تولید میشه
مبارکه حسین جاننقل قول:
بلاخره ما هم به جمع ایفون 4 ها پیوستیم
پس چی :دینقل قول:
واقعا که گوشی حقی هست
اینا حرفه؛ باتری جدیدا دیگه اینا نمیخواد. هر سری ۳-۴ ساعت باید شارژ شه تا فول شه . ۲روز هم با استفاده نسبتا زیاد میرهنقل قول:
1: می گن گوشی وقتی دفعه اول مبی خوای شارژکنید باید 8 ساعت تو شارژباشه ایا این حرف دست هست چون وقتی گوشی شارژمی شه شارژر خود به خود قطع میشه
البته هر یک ماه باتری رو کالیبره کن. یعنی بذار خالی شه کامل و بعد فول کن
ببین فرمورت چنده اگه ۴.۱ یا ۴.۲.۱ه .و آنتن داری ۱۰۰درصد آنلاکهنقل قول:
2:پارت نامبر گوشی که گرفتم MC605ZA/A هست انشالله که انلاک هست دیگه
سنگاپورهنقل قول:
3: می دونید به سفارش کدوم کشور هست ؟؟
نه هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
4:اصلا فرق میکنه مثلا به سفارش کدوم کشور هست چون فکر کنم همه توی چین تولید میشه
الان جیلبریک شدست؟
سیم کارتتو بریدی؟
ممنون دوست من:40::11:نقل قول:
فرمور 4.2.1 هست ولی این که نوشتی نیست۴.۲.۱ه .
سیم کارت تومغازه بریدیم
بله همون موقع انتن هم امد
:31:
راستی یک سوال برنامه جلبریک 4.2 هنوز نیومده درسته کی کاملش میاد ؟؟؟؟
نقل قول:
مباركه دوست عزيز :10:
چند و از كجا گرفتي ؟
4.2.1 رو ميشه هم با red snow هم با limera1n جيل كرد ! فقط ميگن خوب مچ نميشه :11:
ممنون محسن جاننقل قول:
از بازار موبایل گرفتم یارو را می شناختم 1.70
جیل اصلیش کی می اید
نقل قول:
قرار بود تا قبل از كريسمس بياد ولي فعلا كه به تعويق افتاد ولي به زودي خواهد اومد :46:
جیلبریک با redsnow9.6b6 باید بکنینقل قول:
راستی یک سوال برنامه جلبریک 4.2 هنوز نیومده درسته کی کاملش میاد ؟؟؟؟
من کردم و خوب جواب داد فقط مشکلی که داره اینه که tetherdه یعنی نباید بذاری گوشی خاموش بشه
اگه خاموش شد باید وصل کامپیوتر کنی و بالاش بیاری
حالا اگه میخوای جیلبریک کنی باید ۷۰۰مگ فرمور + ۲۰مگ رداسنو رو دانلود کنی...
اگه عجله نداری هم ۲هفته ای صبر کنی جیلبریک خوب بیاد براش