یعنی چی ساده کرده بعد اون 3/2 رو از کجا اورده بعد من فرمول انتگرال رادیکالی ندارم میشه فرمولش رو نشون بدید
چجوری du و dx ساخته من هر چی چپ راستش میکنم نمیگیرم بخاطر پیری زودرسه فرمولش چجوری است
تا بعدا برسیم به د
Printable View
یعنی چی ساده کرده بعد اون 3/2 رو از کجا اورده بعد من فرمول انتگرال رادیکالی ندارم میشه فرمولش رو نشون بدید
چجوری du و dx ساخته من هر چی چپ راستش میکنم نمیگیرم بخاطر پیری زودرسه فرمولش چجوری است
تا بعدا برسیم به د
سلام!
شما میدونید که رادیکال فلان یعنی فلان به توان یک دوم.پس انتگرال رادیکالی فرمولش میشه مثل همون انتگرال یو بتوان ان.اون فرمولا که توی تاپیک فرمولهای ریاضی مهم گذاشتم خوندی؟
در مورد سوال دوم هم:u رو که بگیری مساوی ... از فرمول "دیفرانسیل یو=یوپریم در دیفرانسیل ایکس"استفاده می کنی و جا گذاری می کنی.
من فکر می کنم توی انتگرال باید خیلی مساله حل کنی تا مسلط بشی.بهت کتاب دیفرانسیل و انتگرال نامعین از محمد عابدی انتشارات مدرسه رو پیشنهاد می کنم.توپ توپت می کنه.
با تشکر
برا سوال اولت یه استقرای ساده روی تعداد عوامل اول میزنیم
برای حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقسوم علیه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن که داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کنید برا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثابت کردیم.برا حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطوری عمل
میکنیم.
مقسوم علیه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ترتیب برابرند با:
*.مقسوم علیه های
*. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضرب در مقسوم علیه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضرب در مقسوم علیه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس داریم:
که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون دهنده ی جمع مقسوم علیه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
سوال دومت هم اینجوری حل میشه
اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مقسوم علیه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه مقسوم علیه هست که ضرب این دو تا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ضرب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا مقسوم علیه میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون هر دو تا مقسوم علیه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولید میکنه.
من ds اشکال مختلف هندسی رو میخوام مثل مثلث و دایره و ...
برای المان گیری نیازشون دارم!
توروخدا فورا جواب بدید !!!!!!
کره:
دایره:
مثلث:
مستطیل:
مخروط با مولد L و شعاع r:
استوانه:
بیضی:
سلام
میشه یکی لطف کنه جوابه این سوالارو با راه حل بزاره ....ممنون میشم .... ( تا 2شنبه میخوامشون )
AlL ThE Best
اینجا هیشکی نییییییییییییییست ؟؟؟؟؟؟:41::13::19:
سلام!
این جواب قسمت اول سوالتون!
فقط راه حلو خلاصه نوشتم!کد:http://tinypic.com/view.php?pic=2nld36o&s=4
اگه ابهامی بود بگید!
این هم قسمت دوم!
این هم قسمت سوم!کد:http://i34.tinypic.com/ddgrya.jpg
فقط امیدوارم جایی اشتباه نکرده نباشم!کد:http://i34.tinypic.com/1z3yv7t.jpg
سلامنقل قول:
دستتون درد نکنه ....
میشه لطف کنین بگین چرا تو سوال 3 گفتین x^2-5x کوچیکتر مساوی 1 ؟؟؟؟:41:
بله!نقل قول:
لگاریتم چون زیر رادیکال هستش
باید بزرگ تر مساوی صفر باشه
چون مبنا 1/2 =0.5 هست ( بین صفر و یک) جهت نامساوی عوض میشه!(اعداد بین صفر و یک اگر به توان مثبت برسند یا صفر کوچکتر مساوی یک و بزرگتر از صفر میشوند!)
1/2 به توان صفر میشه 1!
سلام
میشه یکی لطف کنه این چند تا سوالو برام حل کنه با راه حل ؟؟؟
سلام
2 تا سواله دیگه ....اگه لطف کنین جواب و راه حل رو بنویسین برام ممنون میشم
باسلام
بادر نظر گرفتن اطلاعات دبيرستاني:
پس جواب شما صحيح است.
موفق باشيد.
چون ما از طرف منفي به يك نزديك ميشويم، پس داخل جزء صحيح عددي بين 1- و 0 است و در نتيجه جزء صحيح آن 1- است.پس حد وجود دارد و مقدار آن نيز صفر است.(توجه كنيد كه حد چپ و راست مخرج يكسان نيست اما هردو وجود دارند و چون حد صورت صفر است، حد چپ و راست تابع برابر با هم و صفراست ،پس تابع در نقطه 1 حد دارد.
موفق باشيد.
هردو هم قابل قبول است.
موفق باشيد.
اگر منحني به معادله y=2x^2-4x+m-3 محور x ها را در نقاط مثبت قطع كند آنگاه مجموع مقادير M چه خواهد بود؟
برای ایجاد چنین شرایطی a باید بزرگتر از 0 باشد که هست.دلتا را باید منفی بگذارید.چون در این صورت است که"همواره ریشه ها مثبت خواهند شد"
ببخشيد من سال اولم
مي خوام برم امسال 2 رياضي خيلي هم به اين جور مسائل علاقه دارم
اين تست كنكور همين امسال بود 87 اولين تست هم بود
من حلش كردم و به جواب درست هم رسيدم ولي مي خواستم ببينيم شما از چه راه هايي استفاده ميكنيد
اگه تونستید با روشی غیر از اونی که من گفتم و با استفاده از معلومات اول دبیرستان حلش کنید بهتون تبریک میگم!
جان
شما راه كامل خودت رو برام بزار
منم راهم رو ميزارم
بعيد مي دونم بقهميد چي كار كردم
سلام.لطفا هر کس جواب سوال زیر رو بلده تا روز دوشنبه به این سوال من پاسخ بده.
تابعی یک به یک و پوشا از مجموعه ی اعداد صحیح به مجموعه ی اعداد طبیعی بیابید.(ثابت کنبد اعداد صحیح و اعداد طبیعی هم ارز هستند)
mamnoon
فقط در حد فصل اول پیش به پایین
کافیه مجموعه اعداد طبیعی رو توی یک خط بنویسید صحیح ها رو تو خط پایین بعد هر عضو اولی رو به یک عضو دومی وصل کنید!
ولی جدا اینا تو تخصص بچه های آنالیزکاره مث دوست خوبم shape.از ایشون بپرسید.
حرف maxwell_1989 کاملا درسته ولی چون اعداد صحیح از 2 طرف نامحدوده گیج کنندست واسه همین اینو من پیشنهاد میکنمنقل قول:
اعداد صحیح منفی رو به مربعاتشون وصل میکنی
1-به 1
2-به 4
...
بعد اعداد صحیح نا منفی روتو یه خط و زیرش اعداد طبیعی به غیر از مربع کاملها رو مینویسیم به ترتیب وصل میکنیم به هم
.....,0,1,2,3,4,5
....,2,3,5,6,7,8
دوست عزیز سلام اول این تعریف را داشته باش
ازنظره نموداری تابعی پوشاست که موقعی که خطوط افقی رسم می کنیم فقط نمودار را حداقل در یه نقطه قطع کنه! و تابع یک بیک حداکثر یه نقطه!
برهمین اساس یه تابع دو ضابطه ای مثه این F=x+1:X>=0و F=x^2:X<0 تعریف کن
یادت باشه چون میخواهی همتوانی اثبات کنی باید تابع بودن و پوشا ویک بیک بودن را جدا جدا اثبات کنی
بابا این که نخواست اثبات کنه گفته بیابیدنقل قول:
بعد چیزی که نوشتی یک به یک نیست
x=-3----->y=9
x=8------->y=9
:46::20:
از شما ممنون بله من اشتباه جواب داده بودم که عذر خواهی میکنم من سوال را درست نفهمیده بودم الان داشتم چک می کردم که دیدم یک بیک نیست بازم ببخشید:31:نقل قول:
دوست عزیز تا اونجا که یادمه وقتی می خواستن بگن یه مجموعه با اعداد طبیعی هم ارزه یا همتوانه از اعداد طبیعی به اون مجموعه تابع تعریف می کردن.نقل قول:
ثابت کنبد اعداد صحیح و اعداد طبیعی هم ارز هستند
مثلا ما برای اثبات اینکه مجموعه اعداد صحیح شماراست(م:تاپیک بهشت کانتور) باید اثبات کنیم که این مجموعه با اعداد طبیعی همتوانه(همتوانی یه رابطه هم ارزی است)
پسF:N......>Z
nزوج:f=n/2
nفرد:f=n-1/2
موفق باشی................:8:
به اینجا یه سر بزن
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2767352&postcount=4
این attractive_girlیه تابع از z----->n خواستنقل قول:
حالا اگه موضوع اثبات هم ارزی اعداد صحیح وطبیعی باشه باید یه تناظر بین دو مجموعه ایجاد کنیم یعنی یه تابع پوشا و 1-1 ولی تابعی که نوشتین پوشا نیست یعنی اعدادمنفی و در بر نمیگیره.به نظر من با نوشتن ضابطه نمیشه جواب داد به جواب من وجواب shape نگاه کنید(البته من با اون جواب مشکل دارم یعنی اصلا نگرفتم چی میگه)
[quote]اعداد صحیح منفی رو به مربعاتشون وصل میکنی
1-به 1quote/]
2-به 4
...
بعد اعداد صحیح نا منفی روتو یه خط و زیرش اعداد طبیعی به غیر از مربع کاملها رو مینویسیم به ترتیب وصل میکنیم به هم
.....,0,1,2,3,4,5
....,2,3,5,6,7,8
[html]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2767352&postcount=4[/html]
[quote=chessmathter;2939971]این attractive_girlیه تابع از z----->n خواست
حالا اگه موضوع اثبات هم ارزی اعداد صحیح وطبیعی باشه باید یه تناظر بین دو مجموعه ایجاد کنیم یعنی یه تابع پوشا و 1-1 ولی تابعی که نوشتین پوشا نیست یعنی اعدادمنفی و در بر نمیگیره.به نظر من با نوشتن ضابطه نمیشه جواب داد به جواب من وجواب shape نگاه کنید(البته من با اون جواب مشکل دارم یعنی اصلا نگرفتم چی میگه)
دوست عزیز من با توجه به صورت سوال مجموعه اعداد طبیعی را دامنه قرار دادم درست شد.نقل قول:
اعداد صحیح منفی رو به مربعاتشون وصل میکنی
1-به 1quote/]
2-به 4
...
.....,0,1,2,3,4,5
....,2,3,5,6,7,8
[html]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2767352&postcount=4[/html]
در ضمن گفتم این سوال بحثی از نظریه مجموعه ها ست (تاپیک بهشت کانتور) که همان طور که دیدید shapeعزیز هم پستی از همون جا نقل قول کرده لطفن پست را دقیق بخون
البته اگه اصرار دامنه بودن اعداد صحیح باشه اینجا فک نکنم ضابطه جواب بده:41:
اگه راه حل های ارائه شده را نفهمیدی اینا را ببین امید وارم بفهمی!
قضیه:گیریمAوBوCوD چهار مجموعه باشند به طوری که AباBهم ارز و اشتراک انها تهی است و Cبا Dهم ارز و اشتراک انها تهی است در این صورت اجتماع AباC همتوان است با اجتماعBباD
بر طبق این قضیه دو تابع اولی از اعداد صحیح مثبت (شامله صفر) به اعداد طبیعی فرد با ضابطه 2x+1 و دومی از اعداد صحیح منفی به اعداد طبیعی زوج با ضابطه 2x- تعریف میکنیم. طبق قضیه گفته شده اجتماع اعداد صحیح مثبت واعداد صحیح منفی که برابر است با اعداد صحیح با اجتماع اعداد طبیعی زوج و اعداد طبیعی فرد یعنی اعداد طبیعی هم ارز است
بهمین سادگی .فک کنم دیگه درست شد مگر اینکهchessmathter جان ایرادی بهش بگیره
اختیار دارین این یکی راه حل خیلی زیبا و ریاضیاتی بود!.:20:
من فقط میگم قضیه رو پچیده نکنین یه مثال خواست بیچاره!!
ولی در مورد پاسخ قبلی من با دامنه گرفتن N مشکل ندارم فقط میگم برد تابع پوشا نیست یعنی همه اعداد صحیح و نمیگیره
برد میشه{0,1,2,3,...} واصلا یه چیز جالب که الان دیدم پوشا هم نیست!!!:13:نقل قول:
F:N......>Z
nزوج:f=n/2
nفرد:f=n-1/2
(2,1)و(3,1)
ولی با این یکی حال کردم با حال بود:10:
این راه حل آخرکه m1367m2003 داد ساده وقشنگ بود فکر کنم همین واسه پاسخ سوال خوبه.
اهان درسته ممنون فک کنم ماه رمضون رو مغزم اثر گذاشته شایدم چون ساعت 12شب بود این مورد راچک نکردم..........نقل قول:
برد میشه{0,1,2,3,...} واصلا یه چیز جالب که الان دیدم پوشا هم نیست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(2,1)و(3,1)
ولی با این یکی حال کردم با حال بود
یه چیزه دیگه دوست عزیز اگه این را می خواهی به استادی کسی نشون بدی فک کنم اثبات قضیه را هم ازت بخواد اگه خواستی بگو بذارم.