خود کمپانی EA نمیتونست به این قشنگی عکس بگیره... دمت گرم:10:نقل قول:
.................
دوستان سیوی نیست که ماشینها رو باز کرده باشه همه ماشینهای پلیس باز بشن؟
یا ترینری که ماشینها رو باز کنه؟
Printable View
خود کمپانی EA نمیتونست به این قشنگی عکس بگیره... دمت گرم:10:نقل قول:
.................
دوستان سیوی نیست که ماشینها رو باز کرده باشه همه ماشینهای پلیس باز بشن؟
یا ترینری که ماشینها رو باز کنه؟
آموزش استخراج موزیکهای Need for Speed™ Hot Pursuit 2010 در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار گرفت.
این بازی شبکه میشه؟!
بدون سریال ؟!:20:
پیرامون حرف دوستمون و خیلی ها که از reventon بسیار تعریف کردن یک کلیپ واقعی از این خودروی استثنائی که نشون میده تو کشورهای دیگه مردم دنبال ماشین بدیو بدیو! : دی- می کنن تا ازش یا عکس بگیرن یا صدای غرش موتورش رو بشنون(دوستانی که adsl دارن راحتتر می تونن دان یا آنلاین ببینند)نقل قول:
تمومش کردم وای که چه چیزی بود !! هیچی reventon نمیشد !!
کد:http://www.4shared.com/video/UgvRFJEX/Lamborghini_Reventon1.html
خیلی راحته داش فقط کافیه از سرعتت کم کنی تا ماشینی که روت قفل کرده از کنارت عبور کنه اگه اسپاک روآپگرید کردی دو بسته میخ بصورت همزمان میندازه پدر صاب ماشین در میاد که دیگه از این غلطها نکنه اگه با خلافکاری تو سیستم اختلال بنداز اگه با پلیسی و رو ماشین هدف با ای ام پی سویچ کردی ودیدی ازش داری رد میکنی و قابلیتت به هدر میره یک ترفند هالییوودی یادت میدم فورا یک چرخش 90درجه بزن صحنه رو صفا کننقل قول:
کی گفته هلی کوپتر به کار نمیاد تو دو مورد من باهاش عشق کردم یک ماموریت با پلیس دنبال یک ام پی پر قدرت و اعصاب خوردکن بودم دور سرم یک چندتا مدال طلا می چرخید از بس گیچ بودم و اون ماموریت رو رفته بودم واسه بار هفتم دنبالش کردم و ثانیه ها بسرعت میرفتند و پشت طرف بودم که یهو لیز بازارشد تصادف کردم لعنتی چندکیلومتر از من فاصله گرفت اما چند دقیقه پیش از این قضیه درخواست هلی کوپتر داده بودم اونهم آخرین مدل ناسلامتی سرهنگ بودم بعد از تصادف که رفتم رو جاده دیدم پسر باید قید طلا رو بزنم و آخرین ثانیه ها بود که تو یک صحنه سینماتیک هلی کوپتر ضد پدر پدرسوخته طرف رو در آورد
بچه ها خواهشا یکی به من توی گیم پلی بازی کمک کنه .
سر پیچ ها اصلا نمیتونم بدون Drift دور بزنم یا حتی کمش کنم وگرنه میخورم بغل جاده .
تمام پیچ رو به صورت Drift میرم و بعد از پیچ راست میکنم که بدجور عقب میافتم . برعکس حریفها به راحتی پیچها رو میگذرونن . الان با همین شیوه به زور تونستم تمام مدال های طلا رو تا Level 4 بگیرم .
اتفاقا دریفت زدنش خیلی اسونه .با 300 تا سرعت میتونی دریفا بزنی بدون اینکه برخورد داشته باشی .نقل قول:
من با صفحه کلید بازی میکنم وبا گرفتن جهت مناسب وزدن کلید اسپیس صفحه کلید به راحتی وبدون برخورد دریفت میزنم
اگه این حرفو دو نسل پیش میزدی باهات موافق بودم اما اینجوری بازی طبیعی تر میشه بنده بشخصه وقتی با بلوک پلیس برخورد می کردم وبین 10تا ماشین گشت ترافیک کرش می کردم و دوباره به خیابان بر می گشتم خیلی با خودم کنجار میرفتم تا درک کنم چرا دستگیر نشدم اما وقتی با اتوموبیل پلیس دنبال حریف بودم و بعد از کلی موش و گربه بازی سرعتش کم شد من جلوش رفتم و ترمز گرفتم اتومبیل متوقف شد اما توقع داشتم اون از سمت چپ من براهش ادامه بده اما باکمال تعجب نوشته باسترد برروی صفحه نقش بست و من کمی خوشبینتر شدمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
یک ترفند یادت میدم مادر تمام ترفندهای بازی موقع درایفت تو یک پیچ پر خطر و هرپیچ دیگه دیدی احتمال برخورد زیاده دکمه نیترو رو نگهدار تا بفهمی راحت پیچیدن یعنی چه
سلام دوست ارجمند واقعا از این بابت ممنونم بنده دیوانه آهنگ آغازین بازی بودم به نام 30 second to mars edge of earthکه یک آلبوم قدیمی هستش و در بازی دوباره باز سازی و به نحوه زیبا بکار رفته هر چند بیشتر آهنگها به استثنا 3تا از آنها جذاب نبودند اما یک حسی به من می گفت که بعضیهارا در بارن اوت شنیدم به هر حال با این خبر خوشحال و مسرورم کردیدنقل قول:
آخه خودت قضاوت کن تو آنلاین وقتی من کرش کردم نمی تونم حرکت کنم ، پلیس بیاد کنارم busted میشم. نامردیه دیگهنقل قول:
از یه طرفی در حرکت هستم پلیس میاد میزنه به من ، اعلامیه میشم رو گاردریل بعد جلوم وایمیسته busted میشم.
کدومش منطقیه ؟
خداییش اولیش نامردیه ...
ممنون ولی مشکل من اینه که میخوام سر پیچ Drift نزنم . اخه Drift کلی منو عقب میندازه از حریفها . نمیدونم اونا چجوری دور میزنن که سرعتشون کم نمیشه .نقل قول:
من راحت میپیچم و برخورد هم نمیکنم . گفتم که تنها مشکلم اینه که سر پیچها هر کار میکنم باز هم با Drift اون پیچ رو رد میکنه و سرعتم میاد پایین . اگه بخوام Drift نکشم میخورم به در و دیوار .نقل قول:
در کل راهی میخوام که بدون Drift پیچ رو رد کنم .
ببخشید چه جوری میشه این بازی رو با فرمون بازی کرد؟؟
یکی کمک کنه من ایفکت برف و بارون میخوام :45:
کسی با کارت های ATI ایفکت برف و بارون داشته ؟
باید پچ رو نصب کنی وتو بعضی از جاده ها برف وبارون رو میبینی.نقل قول:
بنده گرافیکم 5670 هست وبا 1920*1080 بازی میکنم وبرف وبارون رو دارم وهیچ لگی هم ندارم
یه تجربه من از Gran Turismo دارم شاید به درد بخوره . وقتی میخوای بپیچی (مثلا پیچ به سمت چپه ) ماشین رو میبری سمت راست جاده و وقتی رسیدی به پیچ تمام فرمون می پیچی به سمت چپ داخل پیچ ! بستگی به سرعت و زمان پیچیدنت میتونی بدون برخود کردن به در و دیوار پیچ رو رد کنی ! تو Gran Turismo 4 که تو پی اس 2 بازی میکردم یه مراحلی داشت باید ریس دو نفره میدادی اونجا تو پیچیدن ثانیه ها تاثیر داشت خیلی سخت بود !نقل قول:
در کل راهی میخوام که بدون Drift پیچ رو رد کنم .
خب بالاخره منم تونستم بعد از چند هفته این بازیو تهیه کنم
انصافا گرافیکش خوبه و من لذت بردم
اولش ماشینو نمیتونستم خوب کنترل کنم چون به کنترل dirt 2 عادت داشتم و تو این بازی همش قاتیه باقالیا بودم:31:
خلاصه بازیش داره کم کم بهم میچسبه:5:
یه چیزی:آیینه ی ماشین تو بازی ماشینهای پشتیو بدون رندر نشون میده.چرا؟؟یعنی ماشین عقبیمو کلا زرد رنگ نشون میده
5 تا ماشین هم پشتم باشه همشون تو آیینه زرد رنگن.مشکل کجاست؟؟
احتمالا برای کاهش فشار گرافیک دید عقب به این صورت هست...نقل قول:
ممنون مهدی جاننقل قول:
حالا میخوام به گرافیکم فشار وارد بشه چیکار کنم درس شه؟:31::20:
تو setting بازی چیزی داره؟؟
خیر چیزی نداره.نقل قول:
راستی دیگه Equipment توی این بازی نداره ؟ مثل Most Wanted ؟نقل قول:
رفیق برای تو هم تو آیینه ماشینارو زرد رنگ نشون میده؟؟؟نقل قول:
عزیزم واسه همه اینطوریه .
جدی؟نقل قول:
خیلی مسخرس که......
دمت گرم
حالا با این کارش میخواسته چیو ثابت کنه؟؟؟؟
آره امید جان..واسه همه همینطوریه!نقل قول:
یه چیزی:آیینه ی ماشین تو بازی ماشینهای پشتیو بدون رندر نشون میده.چرا؟؟یعنی ماشین عقبیمو کلا زرد رنگ نشون میده
5 تا ماشین هم پشتم باشه همشون تو آیینه زرد رنگن.مشکل کجاست؟؟
+
اتفاقآ بهتر به عقب دید داری با این شکل...کاملآ ماشین پشت سرت رو میبنی
برای همه اینجوریهنقل قول:
پلیس ها رو ابی و ماشین های رقیب رو زرد نشون میده .به نظرم این خیلی خوبه چون اونتا رو با یه ماشین شهر وند اشتباه نمیگیری :31:
به این روشی که شما میگی... میگن حرکت روی خط سرعت..یا اصطلاحا racing line ... یا همون خطی که توی nfs shift هم روی زمین میومد ...نقل قول:
این خط.. کمترین فشار ( به فرمان یا خودرو) رو با بالاترین سرعت به شما میده
یه روش هم برای دریفت زدن توی این بازی....که خیلی بهتر از زدن دستی با سرعت 300 تاست بگم.... قبل از ورود به پیچ ( مخصوصا روی racing line فرضی) یه نیش ترمز ( فقط در حد اشاره) بزنین و فرمون رو به سمت پیچ بپیچونید ... خوش بختانه بقیه کارا رو خود بازی براتون انجام میده ( یعنی برعکس کردن فرمون رو شما لازم نیست انجام بدی.. خود ماشین برات توی این بازی آسونش کرده)....
:10:
اگه دقت کنی میبینی که هوشمندانه ساخته شده .نقل قول:
الان من بدون نگاه مستقیم به اینه میتونم محتویات اینه رو تشخیص بدم .
فکر کنم همون حافظه نا خود اگاه انسان .
کارت گرافیکت چندان قوی نیست احتمالا مشکل از کارت گرافیکته ولی با جزییات پایین و رزولیشن پایین نباید لگ بزنهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:thanks ALLنقل قول:
دمتون گرم
قلق بازی هم اومد دستم و دارم از بازی لذت میبرم
راستی این world چی چیه؟دانلودیه؟چند مگه؟آنلاینشو میگن مجانیه....بگیریم باهم یه دست آنلاین بزنیم
سلام .
یه چیزی که تو آنلاین بازی اذیت میکنه اینه که بخش Race بازی 3 سوت لول رو میبره بالا ( اگه اول تا سوم بشید ) به خاطر همین همه میرن Race که لول بالا بشن بعد میان Hot Pursuit که به نظرم نامردیه :دی
مخلصیم .
ببخشید میخواستم بدونم این بازی رو میشه دو نفره با دسته بازی کرد؟ اگه میشه چطوری؟( نسخه اورجینال نیست منظورم)
در غیر این صورت بهترین و جدیدترین بازی اتومبیل رانی که بشه دو نفره با دسته بازی کرد چیه؟
فدا سرت ، تو بیا racer شو من خودم hp میشم :31:نقل قول:
دقت کردی توی هر دستی که بازی کردیم تا حالا تو یه تیم نبودیم ؟! :دی
آره :دی بعد همش تو منو Busted میکنی :دی :دی
نوبت ماهم میشه :دی
کسی نبود ؟ :11:نقل قول:
بر و بچ من یه مشکل جالب داره بازیم
وقتی میرم تو game play setting که دکمه های کیبوردو عوض کنم از بازی میاد بیرون
الان دکمه هایی که واسه بازی هست خیلی اذیت میکنه اصلا خوش دست نیستن با a و z میره جلو عقب بعد با دکمه های چپ و راست میره خیلی در هم بر همه:(
مشکل از چیه؟
ریس را که میزنیم نقشه میاد که روی بازی ها کلیک کنیم نمیشه فهمید کدوم مسابقه را انجام دادیم و کدوم را انجام ندادیم یه تعدادیش new کنارش هست ولی بعد از بازی کردن هماین new نمیره
کلا اونهایی که New میده یعنی یه مسابقه جدید باز شده و بعد از مسابقه دادن اون New میره . حالا اگه مدال طلا هم بگیرید رنگش کمرنگ میشه (البته اگه توی اون مپ مسابقه دیگه ای واسه طلا نمونده باشه ) و در کل نقشه ای که ایکونش کمرنگ نشده باشه یعنی حداقل یه مسابقه مونده که طلا بگیری .نقل قول:
اگه کسی بلده لطفا جواب بدهنقل قول:
نقل قول:
ببخشید میخواستم بدونم این بازی رو میشه دو نفره با دسته بازی کرد؟ اگه میشه چطوری؟( نسخه اورجینال نیست منظورم)
در غیر این صورت بهترین و جدیدترین بازی اتومبیل رانی که بشه دو نفره با دسته بازی کرد چیه؟
نه نمیشهنقل قول:
blur و splitsecond که میشه 2 نفره (split screen ) بازی کرد که البته دسته xbox می خوان هر دوبازی