آره دیگه میگم داداشمه دیگهنقل قول:
نه هیچ فرقی نداره هر چی می خواد باشه
تنظیماتش همون مال PES هست دیگه کلاسیک همونی که واسه فیفا 07 08 و ... استفاده می کردیم...نقل قول:
از تنظیمات اکسترنال یا داخلی؟
Printable View
آره دیگه میگم داداشمه دیگهنقل قول:
نه هیچ فرقی نداره هر چی می خواد باشه
تنظیماتش همون مال PES هست دیگه کلاسیک همونی که واسه فیفا 07 08 و ... استفاده می کردیم...نقل قول:
از تنظیمات اکسترنال یا داخلی؟
دقت کردین تو نسخه PC چهره بازیکنا در قسمت Player Bio در Team Mnagment با چهره اونها در داخل بازی 178 درجه فرق میکنه....
میتونین تو Replay ها ببینین.....
امیدوارم این مشکل حل بشه تو نسخه اصلی.....
==============================
ممنون آرمین جان ولی من بدون هیچ نرم افزاری تونستم از همین دسته های معمولی تو بازی استفاده کنم....با تمام آنالوگ هاش......
اکسترنالنقل قول:
من وقتی می خوام تنظیمات انالوگ چپ رو وارد کنم ، تنظیمات چهار جهت، چپ ،راست ،بالا ،پایین میپره
دوستان خواهشا کمک کنید ...
نمی دونم چرا اجرا نمیشه دیروز داشتم بازی میکردم.....
این پیغام رو وقتی می خوام برم توی ستیگ میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بازی رو هم اجرا می خوام کنم این پیغام رو میده...
دارم دیوونه میشم.
یکی از بچه ها هم همین مشکل رو داشت نمی دونم کی بود اگه حل شده بیاد به منم کمک کنه ....
دوستان منم دمو PC رو بازي كردم هم اماتور و هم پروفشنال
2-3 دست تو مانيتور معمولي بازي كردم گفتم چه بازي قشنگي ولي آقا رفتم تو lcd بازي كردم،آقا كفم بريد.انگار داشتم از نيم متري فوتبال تماشا ميكردم:31:
بيشترين چيزي كه نظرمو جلب كرد و خيلي باهاش حال كردم برخوردهاي تنه به تنه بود كه عالي كار شده.مخصوصا اين برخوردا تو پروفشنال بيشتر تو چشم مياد.با مسي چندبار فرار كردم ولي مدافعين با قدرت بدنيشون نميذاشتن به توپ برسم
2 تا اتفاق جالب برام تو بازي افتاد كه خيلي توپ بود(البته نميدونم قبلا هم بوده و من متوجه نشده بودم يا نبوده):
1.من بارسا بودم و حرفيم رئال،توپ رو اومدن پاس بدن ولي وسط راه خورد با داور
2.من يه خطا كردم ولي داور بهم اخطار نداد بعد بازيكن رئال اعتراض كرد بهش بابت اعتراض اخطار داد.اين مورد اگه دستي باشه خيلي عالي ميشه يعني هروقت خواستيم يه اعتراض خفن بكنبم به داوري و همچنني اميدوارم دست كامپيتر نباشه كه يهو سر بازي مهم از اين نوع اخطارا بگيريم!!!
فقط يه موردي داشت،اونم اينكه با بنزما بهم گل زد بعد به سبك توتي خوشحالي كرد ولي انگشتش تو دهنش نبود!!
بازیو پاک که کردی فولدرش توی my document رو هم پاک کن بعد توی یه درایو دیگه نصب کن خوب میشه ....نقل قول:
آقا یه ضربه کاشته با رونالدو زدم از 42 یاردی به والدز. واسه ضربه کاشته با رونالدو کلید LB رو بگیرید به سبک خود رونالدو میزنه و انیمشنش خیلی زیبا کار شده. اگه بشه ویدئوش رو میذارم
یه چندتا نکته جالب دیدم شاید واسه شمام اتفاق افتاده باشه
1 . تو یه ضد حمله بودم با رئال جلو بارسا . 3 تا بازیکن بودیم در برابر 2 (والدز و پویول ) بعد با اینکه رونالدو از چپ فرار کرده بود و راحت میشد بهش پاس بدم با Higuain رفتم و پویول ازم توپو گرفت . دیدم رونالدو داره میزنه تو سرش و افسوس میخوره که توپو بهش ندادم (مثل بازیهای واقعی که Higuain بمیره پاس نمیده و رونالدو شاکی میشه )
2 . به گزارش بازی الکلاسیکو دقت کنید ببینید چه چیزایی راجبه رئال و بارسا و گذشتشون میگه ! خیلی خوب کار شده (مثلا میگه بارسا مثل یه تیم ملی بازی میکنه و اینکه رئال برای بار اول Champions League رو را انداخته و ...)
3 . بعضی موقعا که آفساید نیست ولی مشکوک به آفسایده مدافعا دستشونو بالا میبرن و به کمک داور نگا میکنن ولی آفساید نمیگیره
4. چلسی عین خودش بازی میکنه و تمام گلایی که به من زده فقط رو قدرت بدنی بازیکناشه . مثل دروگبا و انلکا و لمپارد و اسین که مثل تانک میمونن
یه چیز دیگه : عجب دوربینیه این دوربین Pro فقط منتظرم Be a Pro تو بازی اصلی اضافه بشه خدا میدونه چند ساعت بشینم بازی کنم
دوستان حرفه ای : تونستم بالاخره همه چیز رو Manual بذارم ولی Shoot رو هر کاری میکنم نمیشه یعنی اصلا نمیتونم تو Manual گل بزنم و شوت رو باید بذارم Semi . تو بازی های حرفه ای همه میذارن رو Manual یا نه ؟
بعد یه چیز دیگه تو بازیهای Multiplayer اگه تنظیمات رو بذاری رو Semi که آسون تر میشه . یعنی دو نفر یه چیز میذارن یا اگه نه که نامردیه یکی راحت تره یکی سخت تر ؟
اقا مرسی که جواب دادی...نقل قول:
همین الان اومدم همین راه حل رو بگم (از فروم خارجی فهمیدم) که دیدم شما لطف کردی و راهنمایی کردی ...
به هر حال ممنون عزیز..:11:
بچه ها معادل این دکمه ها در کیبورد چیه:این پازل را کی میتونه تکمیل کنه؟
LB=?
RB=?
L=?
R=?
LT=?
E=RT
X=A
A=B
W=Y
D=X
یک چیز جالبی که توی بازی وجود داره اینه که وقتی از جناحین سانتر میشه و توپ توی شش قدم میاد وقتی دروازه بان رو بیرون میاریم تا توپو دفع کنه دقیقا به سمت توپ میره.
ولی من توی PES این کار رو بارها انجام دادم ولی دروازه بان همه خروج هاش ناموفق بود.
بعضی صحنه ها هم که داور آوانتاژ میده ولی خطا شدید باشه در صورتی که بازی متوقف بشه میاد به بازیکن خاطی اخطار میده.
البته همچین چیزی توی PES 6 هم وجود داشت که کونامی در یک اقدام دل انگیز این قسمت رو برای همیشه حذف کرد.
در هنگام تک به تک شدن هم با یک تو سر توپ ساده نمیشه دروازه بانان رو جا گذاشت و سریع فریب نمیخورن...برای این کار باید فاصله خیلی کمی با دروازه بان داشته باشی که البته به ریسکش نمی ارزه.
با تیم های فیزیکی هم خیلی خوب میشه مقابل تیم های سرعتی و تکنیکی مقابله کرد...مثلا من الان با لورکوزن که توی نسخه دمو حضور داره فعلا هنوز به هیچ کدوم از اون تیم ها نباختم.
با کسایی که بازی میکنم همه تیم ها رو مقابل من یا همون لورکوزن تست کردن ولی واقعا از این ویژگی به خوبی میشه استفاده کرد.نمیذاشتم رونالدو تکون بخوره.با مدافعانی همچون هیپیا و فردریش که قد بلند و فیزیک خوبی دارن میشه جلوی رونالدو و هیگوین رو گرفت...کلا توی دفاع کردن دستمون خیلی بازه.
مثلا مدافعین لیدر تیم رو در آفسایدگیری بخوبی همراهی میکنن و فعلا که آفسایدگیری ها بی نقص انجام شده.
الان تیم های محبوب من در نسخه دمو شده بایر لورکوزن و لیون :31:...تیم های خیلی خوبین. :46:
با تیم های معمولی هم میشه جلوی تیم های کله گنده دووم آورد فقط باید کمی حوصله داشته باشی و توی تک موقعیت ها دقت به خرج بدی.این چیزیه که من رو به بازی علاقه مند کرده.بازی ستاره محور نیست.
در کل با این که شش تا تیم بیشتر نداره سه چهار نفری هستیم که بیشتر وقتمون رو به این بازی اختصاص دادیم...اتفاقا هر سه اون عزیزان PES باز سفت و سخت بودن و عاشق این بازی شدن و رفتن تو کف :31:
به شدت منتظر نسخه نهایی و حضور میلان هستیم :8:
خوشحالم که از این بازی خوشتون اومده بهتون تبریک میگم که اینقدر با دقت به بازی نگاه میکنید از این دست جزئیات توی بازی زیاده کم کم که بهشون برخورد کنید میبینید .نقل قول:
من چند مورد دیگه هم اضافه کنم من اینا رو قبلا توی هیچ فوتبال کامپیوتری ندیده بودم .
- بازیکنان با هوش بالای بازی اگه ببینن به توپی که داره میره اوت نمیرسن دیگه دنبالش نمیرن تا بی جهت خودشون خسته نکنن .
- intercept ها و برش توپها و پاسهای بازیکنان حریف توسط بازیکنان تیم مقابل به شکل بسیار خوب و مطلوبی انجام میشه که حکایت از هوش خوب بازیکنان میده .
- بازیکنان با هوش مصنوعی بازی خودشونو در مسیر شوتهای بازیکنان حریف قرار میدن و باعث بلوکه شدن شوتها میشن . البته مواردی که نزدیک به زننده شوت هستن .
- بازیکنان با هوش بسیار خوب خودشون مانع از به اوت رفتن هر توپی نمیشن . مثلا اگه با خودشون این استنباطو بکنن که اگه بزارن این توپ حریف به اوت بره و بعد از پرتاب اوت بهتر میشه استفاده کرد اجازه میدن توپ به اوت بره هر چند که راحت میتونستن اون توپو مال خود کنن یا مثلا اگه احساس کنن که اگه الان توپو بگیرن توی پرس بازیکنان حریف قرار میگیرن مانع از به اوت رفتن یا کرنر شدن توپها نمیشن همین مساله در میانه زمین به شکل دیگه به اجرا در میاد که چند وقت پیش واقعا منو متعجب کرد .
- موارد زیاد دیگه ای هم هست که فکر میکنم کم کم خودتون متوجش میشین .
در مورد سوالتون امسال EA دو تا لیدربرد جداگانه برای بازیکنان دستی باز و کمکی اختصاص داده که سبب خوشحالی بسیاری از گیمرهای آنلاینی شد یعنی اونجا توی لیدربرد دستی همه گزینها باید دستی باشه تا بتونید وارد انجمن اونا بشید وگرنه این اجازه بهتون داده نمیشه .
شوتها رو هم کم کم دستتون میاد اما هیچ وقت نمیشه کامل مسلط شد همونطوریکه توی دنیای واقعی فوتبال هم این کار امکان پذیر نیست . خوبی دستی بودن پاسها و شوتها همینه که به تلاش و دقت خود گیمر بستگی داره و آدم هیچ وقت نمیتونه کاملا روشون مسلط بشه تا بازی براش یکنواخت بشه . و اینکه این دستی بودن آدمو طی 90 دقیقه به تکاپو وادار میکنه و مثل حالت دستی نیست که آدم یکجا لم بده و فقط دکمه پاسو هی فشار بده تا به محوطه جریمه حریف برسه .
سلام دوستان می خواستم بدونم نسخه ی pc هم مثل نسخه ی کنسولی be a goalkeeper و pro passing و خوشحالی بعد گل داره ؟
خیر - این موارد تنها در نسخه کنسولی هست.البته خوشحالی بعد از گل در فیفا 11 پی سی مانند نسخه فیفا10 کنسولیهنقل قول:
یعنی وقتی میری داخل بازی اونجا که باید زبان انتخاب کنی خود به خود حرکت نمی کنه زبان ها؟نقل قول:
وقتی از آنالوگ استفاده می کنی 2 تا 2 تا نمی پره؟ فکر نکنم با روشی غیر از این بتونی این دو تا معزل رو حل کنی چون تا وقتی مپ گیم پد دیفالت که زنون هست باقی مونده روی گیم پد اضافه شده تاثیر میذاره تنها راهشم پاک کردن مپ کلیدهاش هست.
به پریدنش اهمیت نده تو کاری که من کردم رو انجام بده کلا درست میشهنقل قول:
آرمین جان واسه ی تنظیم دسته ی دوم چیکار کنیم ؟
من هر کاری می کنم نمی تونم بازی رو ببرم رو world class .تونستم تبلیغات اول بازی رو بردارم ولی روی world class نمی ره.
اگه کسی تنظیماتش درسته اپلود کنه بقیه هم استفاده کنیم....
RT====Eنقل قول:
RB====C
LT====Q
LB====Z
:46:
فقط می تونم بگم فوق العاده هستش !
بعد از 7 سال PES بازی کردن بهترین فوتبالی هست که میبینم چون انعطاف پذیریه بالایی داره
توی همه ی زمینه ها از PES بهتره ولی از لحاظ فیس ها و لباس ها باید روش کار بشه !
بزرگترین مشکلش سقفه !!!
میشه در مورد ترکیب و تاکتیک ها توضیح بدید !؟
من می دونستم بعد از اینکه فیفا روی PC نکست بشه خیلی از PES بازهای ایرانی هم به برتری کلی فیفا پی می برند. چون گیمرهای ایرانی بیشتر PC باز هستند و فیفای نکست رو تجربه نکردند.خوشحالم که این مدت که دمو ارائه شده این اتفاق افتاده و قطعا با ریلیز نسخه کامل بازی، فیفا بیشتر خودشو در قلوب گیمرهای ایرانی جا میده:20:نقل قول:
دوستان کسی تو تهران دموی بازیرو داره ازش بگیرم...
بازی یه باگ هایی هم داره تو نسخه کنسول مثلا بازی رئال و بارسا بود و هیگواین مصدوم شد اما تو انیمیشنی که بازیکن کنار زمین دراز کشیده بود به جای هیگواین کاروالیو!!!!!!!افتاده بود زمین یه بار دیگه هم این مشکلو دیده بودم امیدوارم بر طرف بشه
نه دیگه این جوری نیست HOST تنظیمات روقرار می ده یعنی اگه HOST داره Manual بازی می کنه شما هم باید Manual بازی کنینقل قول:
بعد یه چیز دیگه تو بازیهای Multiplayer اگه تنظیمات رو بذاری رو Semi که آسون تر میشه . یعنی دو نفر یه چیز میذارن یا اگه نه که نامردیه یکی راحت تره یکی سخت تر ؟
ولی اکثرا رو manual قرار نمی دن و فقط اونایی که خیلی حرفه ای هستند از این حالت استفاده میکند
سلام . چون زیاد فیفا رو دنبال نمیکردم و تقریبآ ازش ناامید شده بودم زیاد اینجا نمیومدم . ولی یه نکته ای خوندم که فیفا برای pc هم نکست شده !!! :20: واقعیت داره ؟ یعنی فیفا رو مثل کنسول بازی میکنیم ؟ همه چیز مثل کنسول ؟
انصافا بهترین فوتبالیه که تو این همه مدت بازی کردم
میدونید چرا هنوز بعضی از pes بازها نمیخوان قبول کنن ؟
چون حساب کنید از سال 98 به اینور که play station 1 بود تا حالا همش کونامی بازی کردن و به سبک ارکید بودن اون عادت کردن
فکر کنید مثلا واسه پاس دادن فقط دکمه ضربدر رو میزدن ( نه جهتی میخواستن بدن نه قدرتی )
واسه همینه که اون فوتبال رو ترجیح میدن
من خودم کسی بودم که از موقعی یادم میاد چه تو کلوپ چه تو خونه کونامی بازی میکردیم
حالا اگه همون افراد بیان فقط بازی رو روی حالت دستی ( manuel ) بازی کنن اونوقت 100 برابر لذت میبرن
چون در این حالت ادم باید با فکر و هوش خودش جلو بره و دیگه اونطوری نیست که با چند تا دکمه زدن الکی برسی در دروازه و با یک مربع الکی بکنیش تو گل
تو حالت دستی من الان یه حمله ترتیب دادم بعد تک به تک رو زدم بیرون خدایی کیف کردم وقتی با کار تیمی و بوسیله دست خودم رفتم تا اونجا
1 سوال از قدیمی ها :
واسه بهتر بازی کردن این بازی باید دسته xbox داشت؟ اخه دسته های من داسه play 2 هستن ( تبدیل کامپیوتر )
اگه دسته xbox لازم بگین تا تهیه کنم فقط زود مرسی
آره...........
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
ماجرا manual که میگید چیه؟
تو قسمت contoroller settings همه ی اونهایی که assisted هست رو بکن manuelنقل قول:
نه آرمین جان اصلا دوتا دوتا نمیپره خیلی عادی انگار دسته XBox داری بازی میکنی...البته طرح دسته های من Xbox هست ولی از اونا نیست....نقل قول:
یکی از دوستان مشکل سیو داشتند که بازی سیو نمیشد....ولی نسخه ای که من دانلود کردم بازی سیو میشه و بعد از هر باز ورود به بازی نمیخاد تیم مورد علاقتو انتخاب کنی....
کسانی که Fifa10 را روی xbox بازی کردن بگن چقدر تفاوت بین fifa10 کنسولی و fifa11 کنسولی دیدن؟البته در دمو
کسی جواب منو نداد
باید دسته xbox داشت که بهتر بازی کرد ؟ اخه دسته های من واسه play 2 هستن ( dual shock )
اگه فرقی نداره میشه چندتا تکنیک بگید اخه من هر چی میکنم به جز روپایی چیزه دیگه ای نمیتونم بزنم ؟ یا نکنه تکنیک ها تو نسخه اصلی فعال میشن ؟
از لحاظ گرافیکی اگر دمو برتر نباشه ضعیفترم نیستنقل قول:
سیستم پاس دهی و شوتزنی بهتر شده
دفاع و حمله کردن هم کامل تر شدن
اما هنوز تو نسخه دمو ضعفهایی وجود داره
مثله چمن
سلامنقل قول:
آره عزیز دقیق مثل کنسول هست اما نه مثل کنسول امسال
مثل سال قبله
سلامنقل قول:
Q=LB
LT معادل یه کلید دیگه است.
کسی میدونه برای حرکت 360 درجه در کیبورد از چه کلیدی باید استفاده بشه و همین طور معادل این کلیدZ کدوم دکمه است؟
تاريخ دقيق انتشار نسخه نهايي بازي fifa11 براي pc كي هست؟؟؟!
نقل قول:
به امید خدا 4 مهر ! ولی شاید زودتر هم در بیاد و فروش بره[COLOR="Silver"]نقل قول:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
عزیز،با تشکر از مطلب مفید شما،باید بگم از اونجایی که دسته پلس استیشن 2 مثل پلی استیشن 3 س ،پس لازم نیست که دسته ایکس باکس بخرینقل قول:
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
ماجرای manual به این صورته که در حقیقت همه چی دست شماس ! مثلا دیگه مثل کونامی نیس که سمت یکی شدی کلید پاس رو فشار دادی،پاش بده، بلکه اندازه،جهت و راستای پاش همش در دسته شما میشه و اینجاس که هنر شما سنجیده میشه که چند تا مرد رو میتونی بحلاجی !!!!نقل قول:
اتفاقا دسته x360 با پلی 2 خیلی متفاوته
شما L2 رو با LT و R2 رو با RT مقایسه کن در 360 و PS3 این دکمه ها حالت تدریجی دارن ولی دسته پلی 2 به هیچ عنوان چنین قابلیتی ندارد
هرچی فایل rna.ini رو دست کاری کردم نشد....نقل قول:
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟
نه world class میشه ... نه زمان تغییری می کنه...:13:
لطفا يه ويدئو از يازي pc فيفا11 (لينك مستقيم )بزاريد ،با اين شرايط كه pes داره شايد فيفا باز شديم:20:ممنون
منم همين مشكل رو دارم.نه world class ميشه و نه ميشه زمان رو تغيير دادنقل قول:
نقل قول:کد:http://video-cdn.ea.com/bc/46412909001/46412909001_606315692001_FIFA-PC-VIDEO-SEPT8-QuickTime-H-264-mid-1.mp4?videoId=605943789001&lineUpId=&pubId=46412909001&playerId=47552174001&playerTag=&affiliateId=
دوستان نکته جالب
امروز آلوز یه تکل رفت رو پای رونالدو بعد از سوت داور رونالدو داشت پاشو به داور نشون میداد...