سلام دوستان.
من اینو الان دانلود کردم رفتم تو بازی. سرور خارجی رفتم. منتها بازی سرعتش کمه. به خاطر چی میتونه باشه؟ ویندوز 7 دارم الان.:31:
بازی جالبیه.
البته به جز این بازی من BROTHERS IN ARMS HELLS HIGHWAY رو هم انلاین بازی میکنم. اونم حال میده.
Printable View
سلام دوستان.
من اینو الان دانلود کردم رفتم تو بازی. سرور خارجی رفتم. منتها بازی سرعتش کمه. به خاطر چی میتونه باشه؟ ویندوز 7 دارم الان.:31:
بازی جالبیه.
البته به جز این بازی من BROTHERS IN ARMS HELLS HIGHWAY رو هم انلاین بازی میکنم. اونم حال میده.
واسه کدوم سرور بن تایم گذاشتین؟:19:
من که چیزی نمیبینم،:8:
تو سرور خارجی هم رفتم یارو همراهم لیو داد بقیشونم منو کیک کردن!معلوم نبود با خودشون چند چندن!:18:
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
منظورتون از سرعت کمه چیه؟ بازی گیرگیره(=lag) یا دیر انجام میده اعمالو(delay=) یا کلن مرخصه!(=jamesh kon)!:27:نقل قول:
منم همین مشکلو دارم(به خاطره همین بازی نمیکنم)نقل قول:
احتمالا مشکل از ویندوز 7ه
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
الان که دوباره رفتم تو بازی مشکل لگ حل شده بود
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
آها الان یادم اومد راه حل چیه
راه انداز کارت گرافیکو نصب کن
الکی ویندوز سون رو بده نکنید!نقل قول:
خیلی هم خوب کار میکنه :دی
سرعت بازی روی Win7 نسخه 64bit پایین هست ولی روی 32bit نه! کلاً بازی هم فقط برای 32bit ساخته شده
اتفاقا من رو 64 بیت دارم خیلی هم توپ کار میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من ویندوزم 7 64 بیته... رو لپ تاپ بازی میکنم. درایور گرفیک هم نصبه. ولی بازی کلا تو همه بخش ها کم سرعته. چه تو منو چه وقتی که به 1 سرور وصل باشم.:41:نقل قول:
پس روی 32 بیت نصب کن تا تفاوت رو احساس کنی :Dنقل قول:
برا منم همین شرایط رو داره اما خوب کار میکنه! :دینقل قول:
تا آمدیم دوباره بازی کنیم سرور Down شده :(
هی داد بی داد
سرور down بهتر از اینه که یکی هی با votebot بقیه را kick کنه.فکر کنم black داره این مشکل را حل میکنه.نقل قول:
به نظر من واسه TW 6 راه بندازه بهتره هم Cheat کمتر شده هم اینکه کلی باگ فیکس شده .
دوستان من خودم دنبال همینم که بتونم آخرین ورژن سرور رو راه اندازی کنم ولی با بم ورژن بالاتر از 0.2 مشکل دارم که امیدوارم بتونم حل کنم.
سرور شده محل کل کلو کری خوندنو دعوا!
همه به هم فحش میدنو کیک میکنن!
پسورد هم نداره :(
اقا این alex یه کارایی کرده????
میاد تو سرور بعد شروع میکنه به دونه دونه کیک کردن!نمیدونم چجوری ولی خیلی سریع همه رو کیک میکنه !:18::18:
لطفا یه کاری بکنین مثلا بن تایم رو وردارین یا کمش کنین تا بشه یه کاریش کرد!
راستی وقتی که خودش رو کیک میکنیم انگار که چند نفر ادم بی نام رو کیک کردیم!اینم سرنخ!
اینم سند جنایت!::21::21:
[HTML]http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1304069526.rar[/HTML]
حتما رسیدگی کنید!
دمو ها برای من نمیاد.مبگه اون مپ را ندارین.نقل قول:
oخوب شاید نداری؟:20: اه مپشم اپلود کنم!؟ چرا مپاشو نداری!
تو مپها نگاه کردم هستش ولی این پیغامو میده.نقل قول:
-----------
خیلی باحاله اونی که kick میکنه اول از همه منو kick میکنه چون اگه نکنه و اول یکی دیگه را Kick کنه بدش من...:27::21:
سلام دوستان.
وقعا الان خيلي ديگه عصبي هستم :13::19:!!!! (به قول امير Angry هستم :31:!)
اين narotu و :D و slam dunk تا ميام تو سرور كيكم ميكنن !
چرا :13: ؟!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
بله نام هایی که من دیدم کیک میکنن(؟!)یا با ورودشون کیک میشویم ایناس:
smkh
alex!
slam dunk
narotu
من که دیگه مشکلی با kick ندارم.هر کی منو کیک کنه سری ip را تغییر میدم میام kick میکنمش.نقل قول:
--------------------ویرایش---------------------
راستی سجاد اون :D که گفتی من بودم
درسته.............بعضی ها هم دعوا رو شروع میکنن و فحش میدن وقتی که جوابشون رو میدی میبینن عرضه ندارن با زبون ادامه بدن....کیک میکنن............به نظر این vote یک رو بردارین بهتره!
اقا ادرس سرور و ای پی و پسورد چیه ؟ ممنون
من اینجا از Black عزیز می خوام که یکی رو به عنوان مسعول گردوندن سرور بزارن...
اینجوری می شه یه کاری کرد...
(منظورم مشخصه)
انتخابش هم با خود Black جان! البته اگه قبول کنه...:27:
سجاد شرمندهنقل قول:
:دی
خودت میدونی من حوا تو رو دارم
خواترتم میخوام
اخه یکی میومد هی ما رو کیک میکرد ما تصمیم گرفتیم هر کس مشکوک بود کیکش کنیم
هر بار هم با اسم یکی میومد حتی یک بار با اسم خودم اومد منو کیک کرد :دی
تو هم با یه اسمی اومده بودی مشکوک
اسمت منو کیک نکونید :دی
خود تو امروز میخواستی بری بهت ووت -- داده بودم منو کیک نکردی
یا چند نفرو که سرور رو کرده بودن فشستون با ووت -- کیک کردی
چیزی گفتم بهت ؟ ؟ ؟
اقا جان من اگرم کیک کرده باشم همینجوری کردم یک جا بیارید که من از ووت -- استفاده کردمنقل قول:
این بنده خدا smkh هم مظلم تر گیر نیوروردید این بنده خدا اصلا ووت هم نمیداد واسه کیک معمولی
سالام دونک هم از ترس اینکه کیک بشه توسط همون یک نفر که معلوم نبود کی بود هر کی مشکوک میشد کیک میکرد
خود منم امروز دوبار فکر کردن همونم کیک کردن این بازیا رو نداره اشتباه شده
مثلا امروز کیک و ساندیس من و ایدیوت رو بلوک میکرد کیک کردیم دو تا رای اورد میتونید بپرسید
یکبار یکی با ووته -- کیک کرد ترکید
خودم هم که بیست و چهار ساعت اینجام کسی نباشه نمیتونم برم نوبم :دی
__________________________________________________ _____________________________
خلاصه هر کی از دست من ناراحت شده شرمنده همش تقصیره این هکراست
امروز بالای 20 بار منو کیک کرد حالا حساب کندی هر بار 5 دقیقه :دی
__________________________________________________ _____________________________
در ضمن من سرچ کردم مثل اینکه یک انتی چت هست واسه تس ورلد مطمئن نیستم پیدا کردم میزارم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا خداییش رو بگیم کسی دید الکس کیک کنه؟
یک نفر بود من خودم هم چند بار گفتم شاید الکس باشه
حالا شاید اون روحش هم خبردار نباشه
دوست داریم تحمت بزنیم ؟
سلام کجا بازی میکنید ؟
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
منظورم اینه اسم سرور
IP : 79.175.165.188:8000نقل قول:
پسورد : p30
ورژن 0.6 ؟
نه عزیز ورژن 0.5نقل قول:
یه چیزی میگم بهم نپرید و دعوا راه نندازید
ولی من با الکس مشکلی ندارم.شاید یه خورده نوب باشه ولی تا کسی سر به سرش نزاره کار به کسی نداره(مگه اینکه مشکل قدیمی باشه :دی)
نمیدونم شما چرا کیکش میکنید (بعد عصبانی میشه شما رو با بت کیک میکنه)
حالا من خودم باهاش صحبت میکنم :دی
دوستان عزیز من مد ddrace با/r رو دارم . میخواید یه سرور ران کنم تست کنیم .
black (شهریار) بیا یاهو مدشو بت بدم :دی
نگران نباش منو میشناسی :27:
یه سرور با /r راه انداختم اسمش albis ddrace هست
پسش p30
salam yani ke chi narotu ye noob dobare crash kard magicalo man ye ghalati kardam behesh barnameye crasher server dadam dg narotu hichi behet nemidam bache ha chi shode shoma ha mano 24 saaate kick mikonid bi dalil manam ya lag mindazam ya hamtono ba bat vote kick mikonam entezar nadashte bashid hichi nagam
hاون نام هایی که من گفتم شخصا دیدم و برای همینم که زیاد بودن معلومه که چند نفر نبودن بلکه به نام های مختلف میومدن ولی من اولین کسی که دیدم به نام alex omad و شروع کرد پس من دوست دارم تحمت بزنم؟:18:نقل قول:
حالا خداییش رو بگیم کسی دید الکس کیک کنه؟
یک نفر بود من خودم هم چند بار گفتم شاید الکس باشه
حالا شاید اون روحش هم خبردار نباشه
دوست داریم تحمت بزنیم ؟
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
تو که حتی تو سرورای خارجی هم کیک میشی!:8:نقل قول:
نکنه اونا هم شناختنت؟!:27:
تازه با وجود اینکه جمله بندیت یه جوری بود که من چیز زیادی نفهمیدم ولی به نظر یه جور "اعتراف نامه" میاد!خود دانید!
من اصلا کراشر ندارمنقل قول:
اونی که سرور رو زد خراب کرد خودش میدونه کیه کاربر :D که بچه خیلی باحالی هم هست نفهمید زد یک مپ خراب اومد خراب کرد
مپ RUNE GUY خرابه امتحان کنید
تو انقدر بچه ای که نمیدونی من برای کراش کردن سرور از این بچه بازیهایی که تو استفاده میکنی استفاده نمیکنم
رمز یوزرم رو دادم به یکی از بچه ها ببینه من از تو کجا کراشر گرفتم اصلا گرفتم یا نه
بچه جان میخوای حرف بزنی ببین طرف مقابل نتونه ثابت کنه
تو اگه کراش سرور بدون این برنامه ها بلت بودی نمیومدی تو سرور از من بپرسی از چه برنامه ای استفاده میکنی
میدونم از کجا ناراحتی :دی
هر کسی هم بیاد بهش میگم از گروهت بیاد بیرون و نیاد تو گروهت
همون جوری که به همه میگم
هیچ کس نمیاد تو گروهت :دی
چهارمین گروه قوی دنیا !!!!!!!!!
از این به بعدم هر جا تو باشی از بازی عکس میگیرم یک چیزی بگی اینجا میزارم بدونن دردت چیه
راستی اسمت رو دادم به HOLIDAY و چند تا از دوستای خارجیم که بیان تو سروری که هستی حالی به حالیت کنن اومدن سراغت دیگه؟
اتفاقا 2 3 روز پیش خود الکس run guy رو زد منf4دادم بقیه f3بعد سرور خراب شد
الکس الکی ننداز تقصیر کسی!
بیا دیگه چی میگینقل قول:
این که عضو گروه خودته
ادم تو حوض ماهی بگیره اندازه الکس ضایع نشه :دی
امروز صبح سرور روی ورژن 6 ران بود
دوستان سرور داره به ورژن 0.6 تغییر میکنه که ممکنه تا آخر امشب کارش طول بکشه و سرور تا اون موقع در دسترس نخواهد بود.
باید مپ های سرور به trunk تبدیل بشه و دوباره به سرور انتقال داده بشه.
نکته: ممکنه بعد از دانلود مپ از سرور با یک ارور بر بخورین که میگه مپ پیدا نشد که تنها راه حلش اینه که تمامی فایل های توی downloadedmaps رو از پوشه ی کانفیگ بازی پاک کنین.
... موفق باشید.