از ما که اصلا ساکس کار نمیکنه.......
Printable View
از ما که اصلا ساکس کار نمیکنه.......
وحید جان میخوای یه افزونه برای کروم بهت بدم که از سا*ک*س بهتر باشه؟نقل قول:
من بیشتر از vpn استفاده میکنمنقل قول:
حالا اگه میخوای بزار تو پروفم
لامصب فقط مخابراتم اینجوری شده ! :n04:نقل قول:
پارس آنلاین مثل فشفشه با ساکس و کریو کار میکنه ! :n14:
شانس ما به دریا بزنیم خشک میشه !!!:n28:
مال همه اینجوریه!!نقل قول:
مثل اینکه مخابرات همه جا پورتش بسته شده!!!
یعنی منظورت همه جای کشوره یا همه آس اس پی ها ؟!!!!!!؟؟؟؟؟:n11:نقل قول:
مخابرات اکثر استانها مثل تبریز - مشهد - ارومیه و ......نقل قول:
بچه ها مخابراتتون اوضاعش چطوره ؟ فرقی کرده یا نه ؟ برای ما که کماکان داغونه ... :n21:نقل قول:
الان جمعه که هست برای من خوب شدهنقل قول:
سرعت با مخابرات چنده ؟ اوضاع قند شکن چجوریه ؟
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کدوم منطقه اید دوست عزیز ؟:n15:نقل قول:
ما که مفتحیم و اوضاع داغونه ! ! !
با ساکس چی مشکلی تو سرعت نداری ؟؟؟:n03:
سلام دوستان یک ISP خوب که قطعی نداشته باشه و سرعت بالایی داشته باشه معرفی میکنید خونه ام تو بلوار نزدیک بانک تجارت مرکزیه
من الغدیرم ...سا کسم سرعتش فعلا خوب شدهنقل قول:
نقل قول:
منم مرکز مفتح هستم
شما از مخابرات سرویس گرفتین؟
میشه مشخصات سرویس و همچنین سرعت دانلودتون رو بگید
ممنون از رهنماییتون
آره دوست عزیز ....نقل قول:
512 ماهی 2 گیگ که با هدیه اش میشه ماهی 4 گیگ :n02:
سرعت دانلود روز و شب ثابت و بین 220 تا 240 هست و تو ساعت رایگان بین 2 تا 4 گیگ میتونی دانلود کنی تقریبا :n06:
ممنون که پاسخ دادینقل قول:
جریان هدیه چیه؟
پس اینترنت مخابرات خوبه تو مرکز مفتح؟
قیمت چنده ممنون از راهنماییتون
ممنون که پاسخ دادینقل قول:
قیمتش چنده؟جریان هدیه چیه؟
در کل اینترنت مخابرات مرکز مفتح خوبه؟
خواهش عزیزم یعنی اسما ماهی دو گیگ هست اما به همه 2 گیگ هدیه هم میدن ! :n09:نقل قول:
آره قبلا که خوب بود اما برای خط من یک هفته ای هس داره اذیت میکنه . برای اطمینان بهترین کار این هست که از همسایه ها یا بچه محلاتون بپرسی ....
دوستان مخابرات برای دانلود شبانه بنظرم حرف اول میزنه شب ها حداقل میتونین 3 گیگ دان داشته باشین ولی برای وب گردی حرف اخر رو میزنه اینقد قطی داره که ادم بیزار میشه
نقل قول:
البته مخابرات ارومیه پورتهاش بازه ولی سرعت هر نوع پروک30 در حد بایته ! خیلی کند شده
بچه های پارس آنلاین یه
آمار بدید ببینیم سرعت 512 محدود روز و تو ساعت رایگان چقدره ؟:n29:
این مخابرات خستمون کرد دیگه بخدا از بس بگیر نگیر داره ! :n03:
با پارس 512 محدود تو ساعت رایگان شبی چقدر میشه داانلود کرد و آیا مثل شاتل بعد از یک مدت محدودت میکنه و سرعت شبانت کم میشه یا نه ؟؟
ممنون میشم کسی جواب بده ...:n12:
چرا مخابرات خستت کرده ؟ مشکلت پیه بگو که ما هم دچار نشیم یعنی می خوای بگی از آسیاتک هم بدتره ؟ 512 نامحدود سرعت 20Kb
آسیا تک نداشتم و نمیدونم چجوریاستنقل قول:
:happy:
راستش چون قیمت تعرفه هاش بالا بودن اصلا سمتش نرفتم ...:دی
مخابرات تا ۱۰ روز پیش عالی بود هم پینگ و هم سرعتش تو روز و شب اما چند روزیه رفته رو اعصاب .... :grrr:
بدون ساکس همش Time Out , و با ساکس هم سرعت روی بایت میچرخه ... :n15:
اما شبانش و سرعت دانلودش بدون ساکس خوبه خداییش و هنوزم مث اوایل میشه شبی 3 گیگ دان داشت بخاطر همینم هس نگهش داشتم وگرنه سریع فسخ میکردم باهاشون .... :sq_15:
دنیا رو آب ببره بازم ما کرمونیا خوابیم:n14:
چند روز پیش دیدم به حسابم 2گیگ اضافه شده خوشحال شدم گفتم حتما مخابرات اشتب کرده ما هم دمشو زدیم تو تا اینکه فهمیدیم جریانش اینه
با توجه به اختلال به وجود آمده در شبکه ADSL ، از مورخ 92/06/31 لغایت 92/07/09 میزان G2 ترافیک و 10 روز اعتبار زمانی به حساب کلیه مشترکین ADSL منظور گردید
واقعا عجیبه یعنی مخابرات فقط 10روز مختل بوده؟ اینا روزی چند بار قطی دارن بر پدر و مادر مخابرات لعنت آدم دگ باید بخنده چون دگ اشکی نداریم که گریه کنیم :n28:
بچه ها یه سوال !؟!
چرا شاتلی ها هیچوقت نمیان آمار سرویساشونو بدن ؟:n13:
کسی که اینترنت درست و حسابی بخواد نمیاد از شاتل اینترنت بگیره که. مگر کسی که هیچ استفاده ای نداشته باشه که در اون صورت همه جا مثل همه
من 2 روزی هست 256 محدود گرفتمنقل قول:
سرعتش تو ساعت های رایگان برای حدود 40 هست
تو روز خیلی متغیره برام از 200 تا 400 !
نه سرویس محدود هر چی تو ساعت های رایگان دانلود کنی مشکلی نداره
اینجا بافتی نداریم؟:n02:
مخابرات نامحدود داشته باشه؟
من از یه شرکتی به اسم داده رسان میخوام اشتراک بگیرم 1024 با ترافیک 8 خوبه؟
نه برادر نگیر اینا همون نماینده دیگر دیده بان نت هستن که چون نصف بیشتر کرمون از اینا گرفتن بخاطر همین سرعتشون نوسانش زیاده ...:n21:نقل قول:
بعد از اون قطعی ها دیگه مخابرات گند شده هم پینگش هم سرعت دانلودش تو روز و شب و هم شرکتی هست که ساکس در اینترنتش کندتریت سرعت رو داره ... من که میخام 8 گیگ باقیموندم رو تموم کنم و برم یه شرکت دیکه چون واقعا زجر آوره بخایم 4 ماه دیگه صبر کنم :n17:نقل قول:
سلام دوستان
کسی اینترنت مخابرات با سرعت های 512 یا 1m یا 2m نامحدود در کرمان داره ؟ سرعت دانلود شما چنده؟
من دیدبان 512 نامحدود دارم خیلی افتضاح هست سرعت دانلودش بیشتر 30 کیلوبایت نمیشه لطفا دوستان راهنمایی کنید
سوال منم همینهنقل قول:
سرعت + اینکه کلا نامحدوده یا نه
رفسنجان اوای جوان ( نماینده پیشگامان ) فیمت هاشو 2 برابر کرد. 512 نامحدود رو از 29 تومان به 50 تومان تغییر داد.سرعت دانلود هم همیشه 64 بود. محدودیت دانلود هم نداشتم. اما به خاطر افزایش قیمت به پارش انلاین مهاجرت کردم. فعلا که 3 روزه دارم استفاده میکنم. خیلی خوبه. 128 نامحدود سرعت دانلود 120 هست . البته طبق شزایط پارس انلاین برای 128 نامحدود تا سقف دانلود 20 گیگا بایت با سرعت 120 دانلود میکنیم. بعد از اون تا اخر ماه باید با سرعت 30 دانلود کنیم. من هنوز 2 گیگ هم دانلود نکردم. تا الان که پارس انلاین خوب بوده و راضی هستم
خیلی خوبهنقل قول:
شما پسته دارا خوب نتی دارید .
هزینه اش چقدره ؟
هزینه ها رو داخل سایت پارس انلاین زده که. کل ایران قیمتاش برابره. 128 نامحدود ماهی 27 هزار تومان
کرمان هم باید این اپشن ها باشه ( 20 گیگ جایزه مصرف منصفانه )
سلام می خوام اشتراک اینترنت در کرمان بگیرم از کدوم شرکت اشتراک بگیرم تلفنم مرکز مخابراتی صدوقی جاده تهران از دیده بان نت و مخابرات قبلا داشتم اصلا راضی نبودم شنیدم آسیا تک خوبه اما مطمئن نیستم چون به نظر دفتر دستک درست حسابی ندارند لطفا راهنمایی کنید؟
آقا یعنی تو کرمان به این بزرگی کسی نیست اینترنت 2 مگ پارس آفلاین داشته باشه ما بدونیم سرعتش شب و روز چطوره ؟ :grrr:
آسیا تک نیا که پشیمون میشی از ما گفتن بود همه دارن در میرن از این شرکت دزد شما می خوای بیای تازه ؟