[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پارس آنلاین اول شب سرعت نداشت این دم صبح چه سرعتی گرفته
چند ساعتیه انگار اینطوریه خداکنه همیشه اینطوری باشه:
دوستان هنوز سرعتا همون جوره ؟
پس کی میخواد درست بشه؟
افتضاح شده ديگه.. به بدترين شكل ممكن...
سلام
دوستان اینجا کسی هست که تو مرکز سیزده آبان تهران سرویس پارس آنلاین داشته باشه؟
من از شاتل سرویس دارم یه چند وقته بازی درمیاره می خام بیام پارس. پارسم مثل شاتل اینطوری هست که سرویس 128 بگیری بعد بالاتر برات ببندن؟روی چه سرعتی می بندن؟
شاتل به این خوبیه !:31: شاتلیا میان پارس
پارس انلاین افتضاحه افتضاح تر میشه...
نقل قول:ممنون از هر دو دوست عزیز :11:نقل قول:
فقط ببخشید که یکم دیر جواب میدم چون اکانتم تموم شده و مجبورم شبانه استفاده کنم
جناب Ship Sttrom من دقیقا متوجه سرویسی که گرفتید نشدم
من منظورتون از ویژه مناطق مخابراتی رو متوجه نشدم بعد این که سرویس 256 6 ماه با چه حجم ترافیکی شد 64 تومن؟نقل قول:
سرویس من 256 ویژه مناطق مخابراتی به مدت 6 ماهه هست که در اومد 64 تومن
بعد الان بچه ها همش حرف از قطعی میزنن یعنی پارس آنلاین همیشه قطعی زیاد داره؟
شما هم گفتید قطعی تو روز زیاده یعنی همیشه در روز این قطعی داره:41:
تنها مزیت صبانت این بود که چیزی به نام قطعی نداشت
البته مشکل محدودیتی که گفتید فکر میکنم قابل حل باشه بلاخره یعنی اگر فقط مشکل دور زدن قیلتر هست خوب خیلی کارا میشه کرد این فکر کنم خیلی محدودیتی نباشه
تو آماری که گرفته بودن از لحاظ دانلود و سرعت تو ایران بین ISP ها صبا نت اول شد بعد پارس آنلاین دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با این که من سرویس 1 مگ صبا نت رو گرفتم که مثلا تو ایران بیشترین سرعت سرویس دانلود رو داره روزا سرعتم خوب هست راظیم ولی شبا 7 مگ هم نمی تونم دانلود کنم
برای همین من گفتم بعد از صبا نت بیام پارس انلاین
حالا مطمئن هستید با سرویس 512 شاتل میشه شبا راحت دانلود کرد ؟؟
آخه توی تاپیک شاتلیا که رفتم از سرعت شبانه اونا هم می نالن :41:
البته من کلا گیج گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میای پارس آنلاین کاربرای پارس آنلاین میگن افتضاحه بعد میریم شاتل بعد شاتلی ها همشون می نالن اونا هم میگن سرویس شون افتضاح بیایم پارس آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این حرفتون خوشم اومد:46:نقل قول:
من هم اکانتم با پارس آنلاین تموم شده برای همین می خواستم یه بررسی بکنم که دوباره با پارس قرارداد ببندم یا با شاتل یا ... ، من هم به همین نتیجه شما (جمله آخر) رسیدم.
نکنه پارس آنلاینم مثل شاتل بخواد سرعتاش رو واقعی بکنه .(منظورم اینه که burst رو برداره) اگه اینطور بشه که دیگه هیچ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان سرویس 128k پارس انلاین محدودیت دانلودش چه قدر هست و سرعت دانلودش چه قدر؟
قمیت ماهانه اش هم بگین ممنون میشم:دی
تهراننقل قول:
شهرستانکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_tehran
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
...................................
سلام دوستان کسی امروز قطعی نداشت من از ظهر قطعی داشتم به شدتم با نت کار داشتم داشتم به زمین و زمان فحش می دادم
پشتیبانیم که نیستن خبر فوتشون!
... بگیره با این سرویس دادنش این پارس آنلاین
از این حرفتون خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هم اکانتم با پارس آنلاین تموم شده برای همین می خواستم یه بررسی بکنم که دوباره با پارس قرارداد ببندم یا با شاتل یا ... ، من هم به همین نتیجه شما (جمله آخر) رسیدم.
نکنه پارس آنلاینم مثل شاتل بخواد سرعتاش رو واقعی بکنه .(منظورم اینه که burst رو برداره) اگه اینطور بشه که دیگه هیچ.
میهن دانلود ف ی ل ت ر شد!!! :31:
خدا بداد بقیه سایت ها برسهنقل قول:
سلام .نقل قول:
من روزا سر یه ساعت خاص ( بین 3:30 تا 4 بعد از ظهر ) اینترنتم قطع میشه و بعد از 1ساعت دوباره وصل میشه .
من جدیداً با پارس افلاین به مشکل جالبی برخوردام :27:
یه مدت بود که سرعتم ام از 100-110 اومده بود روی 30-40 دیگه بیشتر هم نمی شد با دوستم که همین طوری داشتم از سرعت کم شده ام می نالیدم گفت تورنت استفاده کن برای سرعت پایین خوبه
همون روز تورنت رو نصبیدم و دیدم :18: سرعت دانلود رو 100 فیکس می شه تکون هم نمی خوره :31:
اما با IDM و 2-3 تا دانلود منیجر دیگه که امتحان کردم خودش می کشد از 40 بالا نمی رفت
کسی از دوستان می دونه ماجرا چیه !!؟
سلام
من تقریبا 1 هفته که نصفه سایتها واسم باز میشه اما نصفی باز نمیشه. گوگل هم باز نمیشه. ویندوزم عوض کردم اما هنوز همونجوریه. روستان به دادم برسین لطفا. ممنون
:19:
چه جالب... اتفاقا من هم دیشب همین اتفاق برام افتاد... سرعت دانلود شبانم حدود یک هفته بود روی 30 - 40 اومده بود البته فقط با idm کار کرده بودم. تا اینکه دیشب یک فیلم تورنت دانلود کردم ... سرعت دانلودم از 120 پایینتر نمیومدنقل قول:
من الان 40 روزه که هر روز قطعی دارم . این 2 هفته اخیرم که دیگه خیلی داغونه یا همش قطعه ، یا وصلم میشه سرعت دانلودش رو 4 هستش ، زنگم میزم پشتیبانی میگه مشکل از مرکزه packet lost داره... مثل اینکه خیال درست کردنشو ندارن ....نقل قول:
راستی من مرکز قائم کرج هستم.. اگه کسی اینجا خواست از پارس آفلاین سرویس بگیره از الان بگم که یه کارت ایترنت دایل آپ داشته باشه که زیاد لازمش میشه . و دیگه هم خبری از سرعت دانلود روزانه 140 نیست ! خیلی بهت حال بده میاد رو 16 . شبها هم خیلی حال کنی 10 دانلود میکنه
سلام
داستان ما برای نصب مودم ADSL پارس آنلاین
من یک مودم TP Link TD 8811 خریدم از قبل به من گفتن این مودم خوب نیست ومن در تعجب مونده بودم که تی پی خوب نیست
تی پی لینک که یکی از معتبر ترین شرکت هاست در زمنیه ی شبکه
جالبه نه
خلاصه اومد تنظیمات رو انجام داد گفت خطط نویز داره این مودم (توجه کنید گفت فقط این مودم) مشکل داره
یارو رفت
خودم که تا حالا یک بار هم adsl نداشتم یکم ور رفتم ردیف شد
به همین سادگی
براي يه فايل 40 مگا بايتي 40 دقيقه تايم انداخته..
سلامنقل قول:
خب به سلامتی شما هم adsl دار شدین مبارکتون باشه:31:
من که گقتم فقط برای اینه که مودم های خاک خورده خودشونو قالب کنن:41:
کمک !!!!!!!!!!!!!
من تقریبا 1 هفته که نصفه سایتها واسم باز میشه اما نصفی باز نمیشه. گوگل هم باز نمیشه. ویندوزم عوض کردم اما هنوز همونجوریه. دوستان به دادم برسین لطفا. ممنون
یکی نیست به داد من برسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط میتونم 192.168.1.1 رو پینگ کنم حتی 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو هم نمیتونم
این ریگه چه وضعیه
چون کانکشن های تورنت بیشتر از IDM هست .نقل قول:
نقل قول:
بهترين كار اينه كه با ISP خودتون در مون بذارين..
مرسی :دینقل قول:
خب به سلامتی شما هم adsl دار شدین مبارکتون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتش خوبه 128 گرفتم همینجوری می ره بالا از ترس اینکه ترافیکم تموم نشه تست نکردم و تا جایی که تست کردم با آپدیت آنتی ویروس سرعتش 55 بود
بچه ها فکر کنم دیگه بالاخره پهنای باند کشور کم اومده...چون دیگه همه شرکت ها نزدیکه 1 ماهه همین طوری شدن...حالا اقایون بیان تو تی وی بگن ما از امریکا قوی تر هستیم و مدیریت جهانی میکنیم...الان شاتل و صبا و پارس و فن اوا و ایرانسل که بزرگترین ارایه کنندگان دیتا هستند 1 ماهه مشکل دارند و دیگه حل نمیشه....ما که دیگه خسته شدیم./:2:
روزها بد نیست اونم بخاطر اینکه کسی زیاد دانلود نداره شب ها که میترکه :19:
سایت هایی مثل پرشین تولز هم که باز نمیشه برای من :13:
بچه ها
من سرعتم در حد دایال آپه شبانه رایگان دانلود دیشب در 4 ساعت 122 مگ بوده حیف این چهار ساعتی که سیستم روشن بود اگه می دونستم بلند میشدم خاموش می کردم
ان شا اله وقتی تابستون تموم شد و همه رفتن سر درس و مشقاشون ، درست میشهنقل قول:
سلام
سرعت من دیروز ظهر تا 120 رفت
ولی دیشب ساعت 1 بیشتر از 13 ندیدم
ظاهرا تهران و کرج هم اینجوریه
همین الان با speed test تست گرفتم زده بود دانلود 1.10
شب خیلی خیلی کم میشه
یعنی با باز شدن مدارس مشکل حله؟
آره کوچولوها میرن مدرسه ما راحت میشیم دانلود میره بالا:31::46:
من یلد نیستم از سایت اسپید تست سرعتم رو بسنجم یکی راهنمایی کنه
سلام
من تو محدوده مخابرات پاسداران هستم و می خوام 128 پارس آنلاین بگیرم.و اولین باره که میخوام ADSL بگیرم.
دوستان چه توصیه ای دارن؟
کسی تو این محدوده داشته ؟
کلا این شرکت چه جوریاست؟
به سایت speedtest.net بریدنقل قول:
وارد که شدید استارت رو بزنید،(اگه طرفای شمال کشورید، باکو رو انتخاب کنید برای تست، اگر به جنوب نزدیکترید که کویت رو انتخاب کنید)آخرش، لینک اون تست سرعت رو بهتون میده که کپی کنید و هرجا خواستید بذارید (روی Copy Forum Link کلیک کنید، آدرسش کپی میشه، بعد تو پست تون Paste کنید.)
سلام دوستان الان پارس آنلاین تو سرویس 128 سرعت دانلودش چقدره ؟
روز 80-120نقل قول:
شب 20-40