فک میکنم بعداً توی شبانشون تغییر ایجاد کنن، به نظرم تمام این بازیا واسه 6ساعت شبانه رایگان باشه
:41:
Printable View
فک میکنم بعداً توی شبانشون تغییر ایجاد کنن، به نظرم تمام این بازیا واسه 6ساعت شبانه رایگان باشه
:41:
با سلام به دوستان ما امروز شارژمون تموم شد رفتم بهشون گفتم من حسابم هفته دیگه منقضی میشه یا 1 گیگ بم بده یا همین امروز منقضیش کن چون اگه بخوام 2 گیگ بگیرم استفاده ندارم اون حد....دیگه شونصد بار زنگ زدم تا منقضیش کرد الانم رفتم تو فایل دیدم پرداخت آنلاین رو برداشتن! زنگیدم پشتیبانی نمیدونم اون پشت مشتا چی کار کرد یهو ظاهر شد...الانم 128 3 گیگ برداشتم...سرعتمم همونه....!
یعنی آخرش 3گیگ شد؟
نقل قول:
شبانه رایگان داری؟
آره نوپاست دیگهنقل قول:
از منم همبنطوره با کوفت پ ان باز میشهنقل قول:
بله ....فقط هم شارژ 2 گیگ اضافه توی پرداخت آنلاین موجوده....با بانک صادرات پرداخت کردم...نقل قول:
نه مال من که حذف شده به کارمم نمیادنقل قول:
پس یه نتیجه گیری کلی :
-اونایی که مشترک قبلی بودن و 128 داشتند نیازی نیست 512 یا 1 مگ بردارند چون به هیچ وجه به صرفه نیست !
-حجم از 4 گیگ به 3گیگ کاهش یافته .
-شبانه رایگان برداشته شده.
-قیمت از 10220 ماهیانه شده 10300.
-هر دو گیگ اضافه که بخوای بخری میشه 5665.
البته اینا تا الانه من که شک دارم به اینا فکر کنم برنامه ای تو سرشون باشه!
راستی سایت مخابرات برای من توی اینترنت اکسپلور باز نمی شه اما توی فایرفاکس به راحتی اب خوردن باز میشه نمی دونم چرا .
من دیشب نتونتسم شبانه رو چک کنم.
یعنی اینترنتم از دیشب قطع بود و همین الآن وصل شد (اشکال ظاهرا از مودم بود)
امشب اگه اتفاقی نیفته، تست می کنم نتیجه رو می گم!
اما مثلا اگه 1 گیگ میخواستین و شارژتون زودتر از موعد تموم شد میتونید راحت بگید واستون منقضی کنن تا اشتراک جدید رو بردارین...البته باید درست بشه سیستمشوننقل قول:
یا حق
شبانه رایگان دارم ولی سرعتش خیلی پایینه رو10 کیلو تا قطعی نوسان داره اصلا ارزش نداره بهش بگی شبانه رایگان!نقل قول:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
منم امرز ساعت 5 عصر به بعد خیلی قطعی داشتم ولی حالا بدکی نیست
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
انگار اکسپلور با مخابرات ناسازگاری داره کارشناسشون میگفت عیب ویندوزه من ویندوزم عوض کردم ولی بازم فایر فاکس یه چیز دیگیهنقل قول:
اشکال از طرف خودشونه.نقل قول:
کارشناسشون میگفت عیب ویندوزه من ویندوزم عوض کردم ولی بازم فایر فاکس یه چیز دیگیه
مربوط به دی ان اس می شه.
هر زمانی که قطع می شه، اگر دی ان اس رو مثلا دی ان اس گوگل ( 8.8.8.8 ) قرار بدید، مشکل حل می شه و می تونید با هر مرورگری سایت رو ببینید.
DNS مودم یا کارت شبکه؟
از طریق کارت شبکه (کانکشن)نقل قول:
کسی که 1مگ داشت شبانه را تست نکرد
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
دوستانی که مشکل قطعی یا نبودن یک سری از قسمت ها در پروفایل کاربری هستند نگران نباشند تا چند روز دیگه این مشکل حل می شود!!
دارم تست می کنم الآن.نقل قول:
فعلا سرعت بین 200 تا 260 هست!
سرعت شبانه بین 200 تا 260 ؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
آره. خودمم باورم نمی شه!نقل قول:
مرتب IBSng رو چک می کنم که نکنه یه وقت شبانه غیرفعاله!
پسر خوشحالم کردی !! یک بار از IBsng بیا بیرون بعد وارد شو ببین فرقی کرده !نقل قول:
واسه گرفت سرویس کارت دانشجویی بردی ؟ مشکل خاصی که پیش نیومد زیاد که طول نکشید ؟
همه کار کردم! خارج و وارد شدم، رایگانه.نقل قول:
برای سرویس، کپی کارت دانشجویی رو بردم. اما اصلا نگاهشم نکرد.
یه نفر اومده بود سرعت بالاتر می خواست، مسئول بهش گفت که چه کارتی داری. اونم گفت که کارت بازنشستگی.
مسئول مخابرات هم گفت که یه کپی ازش بگیر تا سرویس بالاتر بهت بدم!!
انگار فقط می خواستن یه کارتی توی مدارک باشه!
شارژ هم مثل اوایل بود. فاکتور رو نوشت. رفتم بانک پرداخت کردم. 2 ساعت بعد هم وصل شد.
خوب اگه سرعت شبانه 1 مگ رو 200 به بالا باشه سرعت شبانه 128 باید روی 50 با بالا باشه.دوستانی که سرویس جدید 128 گرفته بودند مشکل شبانه شون هنوز حل نشده؟
نقل قول:
خیر حل نشده
1 مگ اگه 200 باشه ، 128 نهايت 30 بايد بشه ، نه 50نقل قول:
چرا همه چیز ریخته به هم؟!
این اطلاعیه جدید یعنی چی؟
قدیمی ها شبانشون همون 16 است؟
دوستانی که جدیدا سرعت128و512و1مگ گرفتند سرعت روزانه و شبانشون چنده؟
اصلا شبانه رایگان دارند؟
مرسی
منظورشون اینه که دیگه "یک ماهه - 4 گیگ" تموم شده.نقل قول:
می خوان همه رو بیارن روی سرویسای جدید.
من 1 مگابیت گرفتم. (1 ماهه، 3 گیگابایت)
اولش خیلی نوسان سرعت داشتم (حالا نمی دونم اشکال از خط بود یا از مخابرات)
اما از دیشب تا حالا سرعت حدود 235 هست. چه روزانه و چه شبانه.
برای اطمینان هم دیشب حدود 3.5 گیگ فایل گذاشتم توی دانلود منیجر.
صبح که چک کردم، کامل دانلود شده بود و چیزی هم از شارژ کم نشده بود.
من 128 هستم و چیزی به نام شبانه رایگان ندارم
دنبال شبانه نگرد فعلا بدرد نمی خوره
من امروز رفتم 1 مگ گرفتم کاملا پشیمونم !! سرعت با 128 هیچ فرقی نداره !! بعضی وقت ها هم اصلا سرعت ندارم
ای بابا پس چرا اینقدر این سرویس های جدید بی ثبات شدن
از یکی سرویس 1 مگ سرعتش 230 هستش و از یکی هم سرویس 1 مگ در حد 15 !!!
همه چی قاطیه خدا به دادمون برسه
سرعتم داغونه
نقل قول:
برا همین من یه با گفتم راضی ام یه بار بهشون فحش دادم
یعنی 1 مگ گرفتم سرعتم صبح تا حالا از 1.48 بیشتر نرفته سرعت 128 هم در همین حد بود.
از من سرعت خوبه اما نوسانات واقعا محسوس هست به صورت 10 ثانیه شاید هر دو ساعت یه وقفه بیوفته...
سرعت شبانه 200 کیلوبایت :18:
می ترسم منم برم 1 مگ بگیرم با 128 فرقی نداشته باشه.
باید خودم یه سر حضوری برم ته و تو قضیه رو دربیارم..بهشون می گم باید بهم اطمینان بدید 1 مگ گرفتم سرعتش مثه 128 نباشه.
من فکر کنم این مشکلات تا 1 ماه ادامه داشته باشه ، چون هنوز خودشون هم سردرگم هستند.
---
سرعت من خیلی بهتر از قبل شده..اینم نتیجه تست..پینگ هم خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعیه جدید !
قابل توجه مشتركيني كه از تعرفه قديمي استفاده مي كنند و هنوز زمان سرويسشان به پايان نرسيده است:
با توجه به قيمتهاي جديد، امكان شارژ ترافيك با قيمت قبلي وجود ندارد. لطفا در صورت اتمام سرويس خود (چه از نظر حجمي و چه از نظر زماني) يكي از سرويسهاي 128 جديد را انتخاب و از گزينۀ پرداخت ($) شارژ نماييد.
ضمنا در صورت عدم اتمام ترافيك، امكان شارژ آنلاين فقط از 3 روز مانده به تاريخ انقضا تا 14 روز پس از آن ميسر مي باشد.
خوب من 3ماهه 128دارم، منتظرم ترافیکم تمام بشه، تا این سرویسها رو بگیرم، هنوزم این گزینه $ نیومدهنقل قول:
از گزينۀ پرداخت ($) شارژ نماييد.
برادرایی که این مشکل رو دارن به پشتیبانی زنگ بزنید و مشکل رو بگید واستون حل میکنن...سیستم آپدیت نیست دیگهنقل قول:
این هم سرعت 1 مگ من !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با شما ها فرقی هم داره ؟
اسپید تست رو بنداز دور بگو با idm ماکس سرعتت به صورت ثابت پنده؟نقل قول:
البته باید بدونیم که سرعت 200آنقدرها هم الان زیاد نیستش، پارس آنلاین هم سرعت 200رو تضمینی روی 256میده، تازه اگه مخابرات پایین نیاره سرعتو