واسه ریختن برنامه روی این گوشی باید چه برنامه ای روی کامپیوتر نصب کنم ؟!
واسه ریختن برنامه روی این گوشی باید چه برنامه ای روی کامپیوتر نصب کنم ؟!
بسیار سپاسگزارم خیلی کمک کردید دکمه تشکر رو پیدا نمیکردم مجبور شدم تایپ کنم
برنامه kies رو عزیزم باید نصب کنی(البته تو پست های قبل هزار بار بهش اشاره شده)
میتونی از سایت زیر که مال خود سامسونگه پیداش کنی:
کد:www.samsungapps.com
دوستان یک سوال در مورد دانلود نرمافزار شما ها چی جوری نرم افزار دانلود میکنید من تو روز که نمی تونم دانلود کنم به خاطر محدودیت حجمی دانلود که فکر کنم همه داشته باشن شبم که میخوام دانلود کنم همش ارور میده قابلیت رزیوم هم که نداره این kies لطفآ راهنمای کنید با تشکر
دوستان اگه فکر میکنین باتری مبایلتون زود شارژ تموم میکنه پیشنهاد میکنم سرویس location رو اگه زیاد ازش استفاده نمیکنین خاموش کنین
برا من خاموش کردن این سرویس باعث شده عمر باتری تقریبا دو برابر بشه .
2- نه.نقل قول:
سلام.
میخوام wave بگیرم و چند تا سوال داشتم.
1.wave یا omnia2
2.wave مثل آمنیا تو مکعب سه بعدی داره؟
3.wave تو قسمت عکساش هم حسگر حرکتی کار میکنه.(یه چند تا عکس از قسمت پیکچر و ویدیو با فعال شدن حسگر حرکتی برام بزارید)
4.هنگ میکنه یا نه؟
5.تو قسمت گیم کیبورد مجازی دائم فعاله؟( آخه تو f480 کیبورد مجازی میومد و نصف بازی معلوم نبود.)
6.قلم داره؟
7.تم میخره؟عکس متحرک به عنوان بک گراند قبول میکنه
8.میشه هم در منو هم در اک گراند چند عکس متفاوت قرار داد
قیمت با گارانتی پارس ماکروتل و گارانتی متفرقه چنده.به روز لطفا
3- منطورتون رو نفهمیدم.
4- هنگ که نه، ولی یک دوبار ریست کرده که اونم تقصیر برنامه بوده.
5- می تونید خاموشش کنید.
6- همه گوشی های خازنی قلم دارند.
7- بله بله.
8- نع.
با خود گوشی اگه دانلود کنید pause می تونید بکنید.نقل قول:
سلام.نقل قول:
از اینکه جوابمو دادید ممنونم.
منظورم اینکه شما وقتی وارد قسمت موزیک میشید و گوشی رو میچرخونید آهنگ ها به شکل cd در میاد.
میخوام بدونم در قسمت عکس و فیلم گوشی رو بچرخونی حالت نمایش تغییر میکنه؟؟؟؟
اگه میکنه یه چند تا عکس برام آپالود کنید.
آخه من میخوام بگیرمش.
راستی این بهتره یا omnia2.
از همه لحاظ.
دوستان من تازگی ها این wave رو تو هیچ جا پیدا نمی کنم! میشه بگین قضیه چیه؟ حتا نمایندگی هاشن ندارند؟!!
دوستان برادران چینی مث که فههمیدن چجوری باید برنامه ها رو به اشتراک گذاشت.
ولی با گوگل ترنسلیت چیزی دستگیرم نشد!کد:http://bbs.badaer.com/thread-12644-1-1.html
اینقدر سایتای چینی شلوغ پلوغه که آدم گیج می شه.
آها، فقط افقی می شه. تغییر خاصی نمی کنه.نقل قول:
با امنیا هم کار نکردم.
شما از 1 تا 10 به این گوشی چه امتیازی میدید.نقل قول:
اگه برگردید به گزشته دوباره همین گوشی رو میگرفتید.
ارزش 450 تومن داره؟
بازی هاش چه جوره خوبه.مثل بازی های n97 یا بد تر
یه سوال بچه گانه.
این گوشی فقط با حرارت دسته یا ناخون هم کار میکنه
سلام !
دوستان آیا برنامه هست که باهاش بشه فایل های Zip و Rar را برای این گوشی باز کرد ؟
سپاس.
سلام.
همه بازی هایی که رو آیفون میاد روی این گوشی هم میاد؟
خیر....اصلا این دو گوشی (سیستم عامل) ربطی به هم ندارند.......نقل قول:
من این گوشی رو ندارم ولی میخوام بخرم. ولی چیزایی که یکم میدونم میگمنقل قول:
بازهای تپلش که زیاد نیست که البته یه سریشون پولی هست
با ناخن کار نمیکنه
ولی یه نکته که وجود داره اینکه این گوشی و یه سری گوشی های دیگه مثل ایفون اصلا حرارتی نیستن!!
به این صفحات می گن خازنی و اصلا ربطی به حرارت ندارن!!!
منظورت اینکه برای آیفون ریلیز شد برای بادا هم ریلیز بشه دیگه؟نقل قول:
نه!
ولی اگه بازهای معروف منظورته مثل NFS و... احتمال زیاد میاد
نقل قول:
یه نرم افزار به اسم wavecomperessor داره که فایلهای فشرده رو باز میکنه ویا فایلها رو فشرده میکنه
این فایلها رو ساپورت میکنه zip 7zip و rar
ولی چون ورژن نهایی نیست فعلا فایلهای rar و 7zip رو ساپورت نمی کنه
-----------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام
اگه برنامه های جاوا رو فاکتور بگیریم ... تو سایت samsungapps یه برنامه واسه فایلهای Zip اومده ... لینکشم گذاشتم ... رایگان هم هست ... ولی واسه فایهای rar هنوز نه ... شایدم اومده و من خبر ندارم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخواین با خود گوشی دانلود کنین :
samsungapps>>category>>utilities
برنامه های جاوا هم که زیاده ...
اگه امکانات گالری i8000 رو داشت بی شک میگرفتمش.
اما دوستان میگن نداره.
بازی هایی که رو i8000 میاد بهتره یا رو wave?
نصب بازی روی wave روش خاصی داره یا بازی رو بلوتوس میکنه میشه یه فایل نصب بعد نصب میکنی؟
راستی wave فرمت DAT رو اجرا میکنه?
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
یه سوال دیگه
این گوشی میتونه هم آهنگ پخش کنه هم آهنگ بلوتوس؟
میتونه SMS بلوتوس کنه؟
میتونه به چند گوشی در یک زمان فیل بفرسته؟
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
یه سوال دیگه
میتونه SMS بلوتوس کنه؟
برای mr.shadowshaman
[QUOTE=mr.shadowshaman;5361167]اگه امکانات گالری i8000 رو داشت بی شک میگرفتمش.
اما دوستان میگن نداره.
بازی هایی که رو i8000 میاد بهتره یا رو wave?
نصب بازی روی wave روش خاصی داره یا بازی رو بلوتوس میکنه میشه یه فایل نصب بعد نصب میکنی؟
راستی wave فرمت DAT رو اجرا میکنه?
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
یه سوال دیگه
میتونه SMS بلوتوس کنه؟
------------------------------------------------------------------------------
شما داری windows mobile رو با بادا مقایسه میکنی ... من با i8000 کار نکردم ... میشه بگی منظورت چه امکاناتیه ؟؟؟؟
والا تا الان بهترین بازی های روز واسه wave اومده البته بعضیاش پولیه ... شرکت های بزرگی مثل gameloft,... هم دارن با سامسونگ همکاری می کنند ... میشه امیدوار بود .. مخصوصا با شروع مسابقه بزرگ سامسونگ ..
شما یا باید بازی ها رو با خود گوشی دانلود کنی که خودش نصب میشه .. یا با pc دانلود کنی و بعد با samsungkies نصب کنی ... فعلا چون بازی ها کرک نشده نمیشه بلوتوث کرد ...
تقریبا همه فرمت های ویدئویی رو پخش میکنه ...
بله میتونه آهنگ پخش کنه و همزمان با گزینه share track via .. اونو با بلوتوث ارسال کنه ....
sms بلوتوث نمیشه ولی با نرم افزار memo که رو گوشی هست میشه notes رو با بلوتوث فرستاد ...
همزمان میتونه فایل رو به چندتا گوشی ارسال کرد ....
برنامه هایی که تا حالا کرک شدن:
BaDaBoo, Nova, ZENONIA, GT Racing, Modern Combat, AR_Goniometer
فقط لینک دانلود نتونستم پیدا کنم!
اینجا هست:
ولی نمی تونم دانلود کنم.کد:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en&u=http://bbs.badaer.com/viewthread.php%3Ftid%3D8600%26extra%3Dpage%253D1&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhhoRb92wYZ1zAzPoLV5vaUY499g2A
البته بازی هایی که اینجاست کرک نشده است و خودتون با استفاده از روش داده شده باید این کارو بکنید.
امکانات گالری I8000 چی هست که این نداره؟نقل قول:
مسلما بازیهای ویو بهتر خواهد بود چون سخت افزار i8000 پایینتر از ویو هست.
روش نصب هم باید با برنامه کیز برنامه رو دانلود کنی رو کامپیوتر و بعد رو گوشی نصب کنی یا هم که مستقیم با خود گوشی دان کنی.
سلام برای دیدن امکانات گالری i8000 به سایت زیر برید و از استفاده با گوشی شبیه سازی شده لذت ببرید.
[PHP]http://omnia.samsungmobile.com/omnia2/[/PHP]
خب من که ویو ندارم با اون لینک شما مقایسه کنم. از تو لینک هم که خوب نمیشه فهمید . خیلی ساده بگو چه فرقی دارن دیگه.
I8000 دیگه قدیمی شد ولی چون وین موبایل هست نرم افزاراش خیلی بیشترن.
دوستان kies رو آپدیت نکنن، ورژن جدید اجازه ی نصب برنامه های کرک شده رو نمی ده.
منظورشون این قسمت هاست :
========
این لینک کرک شده Assassin's Creedـه ؟نقل قول:
دوستان kies رو آپدیت نکنن، ورژن جدید اجازه ی نصب برنامه های کرک شده رو نمی ده.
از همون فروم که صفحه قبل گذاشتید یافتم : دیکد:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en&u=http://u.115.com/file/f838b0e3b0&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhioW9BYL-meI0fVXvnoyS3X4WBJJA
طریقه نصبش چطوره ؟
تنظيمات گوشي ويو واسه وصل شدن به اينترنت رو بايد چطور انجام بدم؟
این گوشی شکلک برای فرستادن تو SMS داره؟
این گوشی رو از کجا باید تهیه کرد؟ الان حدود یکماه و نیمه که هیچ کدوم از 3 تا نمایندگی اصلیش اونو نیاوردند.
----------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
جالبه ... ولی خب به نظر من نمی ارزه آدم این کیفیته صفحه نمایش و این سخت افزار قوی رو فدای یه سری موارد بکنه که خیلی هم مهم نیست ... البته وینوز موبایل کارش خیلی درسته ولی به نظر من این امکاناتی که شما میگی اونقدر ارزش نداره ... حالا اگه میگفتی به خاطر بازی و نرم افزارهای بیشتر باز یه چیزی ... ولی..
--------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
معمولا شما وقتی اولین بار سیم کارت رو تو گوشی بذارین خودش همه ی تنظیمات رو انجام میده ... البته شما باید سرویس gprs سیمکارتتون (ایرانسل و یا همراه اول ) رو از طریق سایتشون (اگه خواستین بگین تا دقیق توضیح بدم ) فعال کنین ... و تو گوشی برین به setting>>connecivity>>use pocket data رو فعال کنید ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نه ......
سلام دوست عزیز
در مورد نصب بازی های کرک شده یه توضیحی می دی که چه جوری باید نصبش کنیم و کدوم ورژن رو باید داشته باشیم ؟
نقل قول:Assassin هنوز کرک نشده، تا اینجایی که من فهمییدم کلا برای هر برنامه یه قسمتی از فایل رو باید ادیت کرد.نقل قول:
طریقه ی نصب هم هنوز خودم دقیق نمی دونم، NOVA داره دانلود می شه، فردا می بینم چطوریه.
چینیا چرا اینجورین؟ وقتی یه چیزی پیدا می کنن فقط تو فرومای خودشون به اشتراک می ذارن. بابا خب بیاید دو خط انگلیسی هم بگید همه بفهمن!
از کجا دانلود میکنید؟ بیصبرانه منتظریمنقل قول:
تو این سایت چینیه نمی شه عضو شد ؟؟ هر کاری می کنم نمی تونم عضو بشم....خیلی سایته پری هست ...همه چیز توش هست ...
نقل قول:
خب مگه شما چینی بلدی؟ چینی بلد نباشی حتی نمیتونی صفحه ساین آپ رو پر کنی , چه برسه به مطالبش :31:
سلام
دوستان من می خوام این گوشی رو بگیرم :)
اما میخوام ببینم بادا ارزششو داره؟
تو صفحات قبلی دنبال جوابتون بگردین واز این سوالات الکی و تکراری تو تاپیک ویو بپرهیزیدنقل قول:
حتما قبل از زدن پست اگه تاحالا تو این تاپیک نبودین حتما حداقل ده صفحه رو مطالعه کنید ببینید تکراری نباشه سوالتون بعد بپرسید
تا منظورتون از ارزش بادا چی باشه بهترین و سریعترین سیستم عاملی هست که میتونه با اپل مقایسه بشه و خبرهایی از ههک بازیهاش به گوش میرسه
ارزششرو داره شک نکن
سلام خیلی ممنون دوست من جالب بودنقل قول:
آقا یک چیزی نثل این صفحه برای ویو هست اگه هست لطف کنید لینکشو بزارید که من خیلی نیاز دارم ممنون
خب فکر می کنم ضایع شدیم، حالا دیگه تا Kies رو آپدیت نکنید وارد قسمت Applications نمی شه، بعد آپدیت هم احتمالا دیگه این روش کـرک کار نمی کنه.
آپدیت می کنم ببینم چی می شه ولی بعید می دونم بشه کاریش کرد.
همینشم که بالاخره برای یکی دو روز کـرک شد خوب بود. یه شروعی بود دیگه.
اون روش اینحا توضیح داده شده:
کد:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en&u=http://bbs.badaer.com/thread-12644-1-1.html&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhiTaWaGYeS6i2XDVuSNJEaruLKAqQ
سلام.نقل قول:
مثل این صفحه که نه اما wave هم سایت داره.
[PHP]http://wave.samsungmobile.com/[/PHP]
سلام.
میخوام بدونم بجز در قسمت گیم و موزیک و ویدیو در کجا ها میشه گوشی رو به حالت افقی در آورد؟
دوست عزیز من دایل آپم و حدود 5 صفحه رو دیروز گشتم که بعد سایت تعطیل شد:41:نقل قول:
شرمنده اگه تکراری بود :20: