بالاخره در مورد نقل و انتقالات چي شد
بريم دنبالش نرم دنبالش با همين سيو برم يا جداگانه سيو داري؟؟؟؟؟/
Printable View
بالاخره در مورد نقل و انتقالات چي شد
بريم دنبالش نرم دنبالش با همين سيو برم يا جداگانه سيو داري؟؟؟؟؟/
این افراد با نقل و انتقالات موافق هستن :
حامد و برادرش
محمد
شهاب
وحید
این افراد مخالف هستن :
علی
محمد !
این افراد براشون فرقی نداره :
حسین
مسعود
بنابراین نقل و انتقالات تصویب شد .
منم با نقل و انتقالات موافقم
نقل و انتقالات تصویب شد .نقل قول:
مسعود جان منظورت از سیو چیه . ببین همین آپشن فایلی که بهت دادم همین ملاکه فقط یادت باشه از قدرت بازیکنان مورد نظرت که قصد خریدشون رو داری چیزی حدود 8 تا 10 واحد کم میشه مثلا اگه مسی سرعت دریبلش 99 باشه شما در نظر بگیر 89 هستش .
یعنی 10 واحد از این موارد توی ذهنت کم کن :
حمله
دفاع
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
وحید دیگه ناز نکن.خیلی هم به نفعت شد چون 7-6 تا باید ازت کم میشد.خیرش رو ببینی من و عادل رو به جون هم ننداز....:31:نقل قول:
حالا نقل و انتقالات چه جوری باید باشه؟ در این مورد بحث کنید من تا چند دقیقه دیگه بیشتر اینجا نیستم.بعضی تیمها ممکن هست که قیمتشون خیلی بالاتر از تیمهای دیگه باشه برای این باید یه فکری کنیم.
پس نقل و انتقال تصویب شد
حسین از کی شروع میکنیم نقل و انتقالات رو
بچه ها نقل و انتقالات تصویب شد فقط خواهشا سریع تر لیست خریدتون رو نهایتا تا فردا شب بدین تا سریع تر کار رو تموم کنیم من فردا شب قیمت تمام بازیکنان رو مشخص میکنم .
از قدرت بازیکنان مورد نظرتون که قصد خریدشون رو دارین چیزی حدود 8 تا 10 واحد کم میشه مثلا اگه مسی سرعت دریبلش 99 باشه شما در نظر بگیرین 89 هستش .
یعنی 10 واحد از این موارد توی ذهنتون کم کنید :
حمله
دفاع
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
پس حسين زحمت يك آپشن فايل با تعديل كامل از بازيكنان براي نقل و انتقالات بذار ببينم كسي به قول ونگر در حد بازار هست
نقل قول:
وحید چرا جواب بچه ها رو نمیدی حاضری تیم والنسیا رو برداری با 5 واحد کاهش قدرت یا نه ؟ زودتر نظرتو بگو معطلمون نکن .
حسین جان فقط از این موارد کم میشه؟تاپ اسپید چه تغییری میکنه؟نقل قول:
اون فایل مخصوص نقل و انتقالات لیگ قبلی رو میشه روش حساب کرد؟چقدر باهم تفاوت دارن؟
مسعود جان مشکل دانلود نداری ؟نقل قول:
احتیاجی به این کار نیستا همون چیزی که بالا گفتم رو در نظر بگیر احتیاج به این نیست دوباره برات آپشن فایل جدید بفرستم . یعنی در نظر بگیر 10 واحد از این قدرتهای بازیکنان مورد نظرت کم شده :
حمله
دفاع
سرعت 15 واحد کاهش
شتاب 15 واحد کاهش
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
چلسیو کیا میخوان؟ من با والنسیا هم راضی هستم.حدودا میتونی بگی مثلا بازیکنانی مثل سیلوا و ویا overall rating اونا چه قدر میشه؟
محمد جان درست میگی من حواسم نبود از سرعت و شتاب هم بجای 10 واحد 15 واحد کم میشه .نقل قول:
تفاوتش زیاده همین چیزی که بالا گفتم رو در نظر بگیرید تمومه .
خب به من آپشن فایل مسابقات رو بدین.
من الان هیچ آپشن فایلی ندارم.
اووووووووه خیلی زیاده :18:نقل قول:
محمد جان درست میگی من حواسم نبود از سرعت و شتاب هم بجای 10 واحد 15 واحد کم میشه .
همون 10 واحد خوبه
تاپیک چه قدر فعاله.همه اینجا هستن.حیف من الان باید برم وگرنه در مورد نقل و انتقالات چند تا ایده داشتم
وحید من فکر میکنم تو داری اذیت میکنی . من که بالا گفتم چلسیو قبلا کسی برداشته . اورال ریتینگ فرمولی داره که هنوز هیچ برنامه نویسی نتونسته پیداش کنه من از کجا بدونم . 5 واحد از موارد بالا که گفتم کم کن .نقل قول:
باشه من والنسیا رو برداشتم.مثل این که چلسی کلا قسمت ما نیست.فکر کنم به خاطر رسوایی های یه سری بازیکنان باشه:31:
خب پس تکلیف تیمها معلوم شد خدا رو صد هزار مرتبه شکر که این حل شد.
بچه ها خواهشا تا فردا شب لیست بازیکنان مورد نظرتونو بدین تا سریع تر لیگ راه بیفته خسته شدیم دیگه .
حسین جان من چطور هر بازیکنی بگیرم 2واحد ازش کم میشه یا 10واحد
حسین شوت رو یادت رفت.لطفا همه موارد رو با تعداد واحدهای کم شده بنویس تا همه خودشون بتونن بازیکنان مورد نظر رو محک بزنن.نقل قول:
این آپشن فایل شما عادل جان :نقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/BSR5M86M7S
اینم آپشن فایل محمد :
کد:http://www.multiupload.com/WVM6CYRKZI
و این هم آپشن فایل برادر حامد . حامد اسم برادرتو نمیگی ؟ :
کد:http://www.multiupload.com/ZJKAA14LXZ
اسم برادرم حبیب
نگفتی حسین جان از بازیکنای که میخوام بخرم 2واحد کم میشه درسته
نقل قول:
شوت از همه کم شده .
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
نه برای شما 3 واحد کم میشه .نقل قول:
میگم عجب بازی ای شده ها.فکر کنم الان همه ی این هفت نفر که اینجا هستن پای تلویزیون هستن و انجمن رو رها کردن.ولی من الان دارم همزمان هردوتارو نگاه میکنم.
این هم از مزایای دوئال مانیتور داشتن!:31:
این کامبیاسو امشب فلشش حسابی قرمزه ها!!چک هم تعویض شد که...
گل دوم- کامبیاسو:
محتوای مخفی: .
چند واحد؟نقل قول:
شوت از همه کم شده .
حسین جان من تا الان یه لیست 7 نفره آماده کردم
چرا اینقدر تیما قوی شدن.خیلی نا عادلانس این آپشن فایل
فعلا من تورس رو رزرو می کنم.و آگرو رو.فردا نگین این دوتا رو من میخواستمو از این حرفا.... چون به شدت کمبود مهاجم دارم راستی تو این آپشن فایل من ون نیستلروی رو نداشتم.چرا؟
18 واحدنقل قول:
نقل قول:
نسبت به لیگ قبل همه تیمها به یک نسبت قوی شدن بنابراین غیر عادلانه نیست .
حسین جان لیست من تقریبا آماده شده
فقط قیمت بازیکنام رو کی میگی بهم
پس اینجوری شد :
آرمین : اینتر
حامد : گالاتاسرای
حیبیب برادر حامد : آرسنال
عادل : رئال
محمد ! : چلسی
وحید : والنسیا
محمد : بارسلون
شهاب : بایرن مونیخ
من : میلان
علی : یووه
مسعود : منچستر
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
نقل قول:
تا فردا شب آمادشون میکنم و فردا شب نقل و انتقالات رو انجام میدیم .
حسین جان من گالاتاسارای هستم نه بایرن مونیخ
علی من تو و آرمین به نمایندگی از باشگاههای ایتالیا باید حفظ آبرو کنیم ها حواست هست ؟
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
محمد میلان رو برنداشتی حالا ببین من با این تیم توی لیگ چیکار میکنم . در ضمن دیدی گفتم اینتر میبره .
اونا همین طوریشم تو حالت دیفالت خود pes مارو می بردند چه برسه که دیگه اینجوری قوی شدن.حالا اگه تعدیل نمیشد یا کم تعدیل میشد یه چیزی چون دیگه هر تیمی واسه خودش غولیه.نقل قول:
نسبت به لیگ قبل همه تیمها به یک نسبت قوی شدن بنابراین غیر عادلانه نیست .
نقل قول:
محمد همین دیشب با چلسی 4 تا به منچستر زد .
عادل جان بازیها 15 دقیقه ای شده و الان فرصت کافی برای گل زدن وجود داره .
این بارسا چرا اینجوری شده.وقتی تعدیل شده افتضاح شدن.نقل قول:
حسین جان دروازه بان من یعنی والدز رو درست تعدیل کردی؟چون الان حدود ده تا کمتر از تعدیل شده دروازه بانهایی مثل ون درسار یا چک هستش.
من ویا،بکهام(که الان تیم نداره)و مکسز رو رزرو میکنم.از این بازیکنان چندتا کم میشه؟
چون تقریبا تمام تیمهای قوی رو بچه ها برداشتن تقریبا 90 درصد نقل و انتقالان بین خودمونه . جالبه
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
ویا توی تیم وحیده باید با اون توافق کنی . بکهام توی تیم منه یعنی میلان کی گفته تیم نداره ؟ مکسز مطمئن باش کلی برات آب میخوره .نقل قول:
صبر کن الان والدز رو نگاه میکنم .
راستی تکلیف این ون نیستلروی چی میشه که من ندارمش؟
حسین جان اگه قیمت بازیکنای من کم باشه واسم میشه بودجه تعیین کنی
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
عادل جان ون نیستلروی رفته هامبورگ خب نداری
مگه مکسز چقدره؟کی میتونی سرمایه تیم من رو بذاری با قیمت بازیکنام؟نقل قول:
اون موقع که گفتم با آخرین نقل او انتقالات باشه که گفتی نمیشه.در حالت دیفالت بکهام که تیم نداره که.اون موقع که میخواستم میلان رو بردارم چرا اینو نگفتی؟