ببخشید نظر شما در مورد گارانتی چیه؟نقل قول:
به نظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
ممنون.
Printable View
ببخشید نظر شما در مورد گارانتی چیه؟نقل قول:
به نظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
ممنون.
نقل قول:
گارانتی خوبه ولی نه تو ایران . من خودم بدون گارانتی میگیرم . اگر میخوای خیالت راحت باشه با گارانتی بگیر . .
گر چه اگر اتفاقی رخ بده گارانتی در آخر شما رو محکوم میکنه :41:
سلام
یه سوال در مورد سی دی رام های مک
من یکی از دوستام داشت خراب شد الان هم هیچ کسی تو ایران نمیتونه درستش کنه اگه این مشکل برا لپ خودم پیش بیاد چیکار کنم؟
:41:
سلام
یه مدتی نبودم دلم براتون تنگ شده بود
چند تا سوال داشتم که اول یکیشو میگم
یکی از دوستانم که قبلا هم اپل داشته هم سونی و هم توشیبا گفت لپ تاپ اپل خیلی خوبه فقط چند تا مشکل داره
1-گفت که باتریها اپل خیلی ضعیفند و بعد از یه مدت کوتاهسلول هاش میسوزن استنادشم به این بود که مثلا بعد از دو هفته باتری فقط 95 درصد شارژ میشه و این روند حتی ممکنه تا 60 درصد هم ادامه داشته باشه که میشه همون باتری 5 یا 6 ساعته ی سونی
نه اگه بگرید که قطعا کسی پیدا میکنید درست کنه!!نقل قول:
من خودم روزی نیست که با مک بوک 4 تا DVD فیلم نبینم و هنوز هم بعد از 6 ماه هیچ طوریش نشده.
نگران نباش انشالله سالم سالم برات کار میکنه :10:
ببخشید میشه مدل لپ تاپ دوستتون رو بگید.نقل قول:
1- :18: من که خودم به شخصه ندیدم همچین اتفاقی بیفته.نقل قول:
چرا در یک صورت این اتفاق میفته که مداوم وصل برق باشه (که اونم درصدش کمه چون وقتی شارژ میشه برق رو قطع میکنه)
به هر حال من که هیچ تغییری یرام نکرده و 100% شارژ میشه و 7 ساعت رو واقعا با نور کم و کار سبک مبره
2- تو سری های جدید من شنیدم قابلیت در اوردن باطری و تعویضش نیست (حالا دقیق نمیدونم)
اما سری های قدیمی سایت اپل هم آموزش در اوردن باطری رو یاد داده اما بازم فکر نکنم بدون باطری کار کنه!!
چرا من تو یه اپل Mb990 دیدم که باتری 96 درصد شارژ شده
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
به نظر شما تا دو ماه بعد قیمت 373 چه قدر میاد پایین و اینکه تا چند وقت بهد مدل جدید عرضه میشه؟
نقل قول:
با وارد کردن یک شوک به باتری میشه از 96 بالاتر هم برد. در ضمن عمر باتری کاملا بر میگرده به نحوه استفاده ی شما :20:
دیگه از این پایین تر نخواد آمد . الان قیمت ها خیلی مناسبه . 373 رو الماس میده 2500:18::18::18:
سری جدید در سال 2011 عرضه میشه و به سری جدید یا همون 2011 فکر کردن اصلا عاقلانه نیست :13:
به این شایعات بی اساس توجه نکنید . درسته برای هر وسیله امکان خرابی هست ولی در این حد نیست و نگران تعمیرش نباشید :20:نقل قول:
این MBA مخفف چیه که در لپ تاپ های اپل به کار می رود؟
این مدل سی دی رام ها همه می گن زود خراب می شهنقل قول:
من که مک پرو خریدم همین روزا به دستم می رسه " ولی می گن اگه خراب شه کسی تو ایران بلد نیست تعمییر کنه :41:
حالا شما فکر کردین اگر لپ تاپ از برند دیگه بود میتونستن در ایران تعمیر کنند؟ باز کردن لپ تاپ شاید کار راحتی باشه اما بستن آن به مراتب سختره چون باید مواظب باشند که عاملی باعث اتصالی به وجود امدن بین قطعات نشود.البته به نحوه استفاده شما هم بستگی داره ولی شما با خیال راحت لپ تاپت رو تحویل بگیر و نگران نباش کیفیت ساخت اپل آنقدر بالا هست و این شایعه ها فقط برای خراب کردن بازار اپل است.نقل قول:
من دارم استفاده میکنم میگی اینجوری نیست!!!!!نقل قول:
میکروفن بالا سمت چپ کیبورد هست کیفیتش هم خیلی خوبه[COLOR="Silver"]
میشه بگی منظورت از 96% شارژ شده چیه؟!!؟؟؟نقل قول:
اگه منورت کاهش battery capicity که باید بگم نه همچین چیزی نیست باتری های اپل یعنی li-polymer سلول ها خودشون رو باز سازی میکنن من یه مدتی بد استفاده کردم شد88 الان شده 97!!!!!![COLOR="Silver"]
این که شما میگید همان میکروفن داخلی است .نقل قول:
از شما هم مثله دوسته دیگمون می پرسم منظور از 95% شارژ شده چیه!!!نقل قول:
در همه برندها بجز اپل طبق چیزی که خودشون اعلام کردن تعداد سیکل ها 300-400 تاست که در اپل این 1000
در ضمن کدوم محصول سونی باتری 5-6 ساعته با این قدرت و اندازه صفحه نمیاش داره؟![COLOR="Silver"]
اما در یک لحظه نمی توان هم خروجی صدا رو داشت و هم میکروفن اکسترنال رو.
اره دیگه ولی شما پرسیده بودی ورودی میکروفن هم داره یا نه گفتم با خروجی صدا یکی هستنقل قول:
Welcome to the Unibody Mac mini
خب ، امروز صبح مک مینی آپدیت شد!
مک مینی جدید ، اوج تکنولوژی در ابعاد کوچک تر از قبل!
ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از الان می تونید ، به فکر دسکتاپ تون باشید!:31:
موفق باشید ،
امید
این حقیقت داره؟ خوب یعنی باتریش کجاست که نمیشه در اوردش؟نقل قول:
2- تو سری های جدید من شنیدم قابلیت در اوردن باطری و تعویضش نیست(حالا دقیق نمیدونم)
اما سری های قدیمی سایت اپل هم آموزش در اوردن باطری رو یاد داده اما بازم فکر نکنم بدون باطری کار کنه!!
واسه من بعد از ۱۰ روز استفاده یه ۹۳ رسیده:41: ولی در زمان نگه داری باتری تغییر خواستی احساس نمیکنمنقل قول:
-گفت که باتریها اپل خیلی ضعیفند و بعد از یه مدت کوتاهسلول هاش میسوزن استنادشم به این بود که مثلا بعد از دو هفته باتری فقط 95 درصد شارژ میشه و این روند حتی ممکنه تا 60 درصد هم ادامه داشته باشه که میشه همون باتری 5 یا 6 ساعته ی سونی
اگر خراب شد!نقل قول:
بفرست من برات تعمیر میکنم! سخت افزاری و یا نرم افزاری ، فرقی نمیکنه!
نقل قول:
حرف مفته! :18:
کی همچین حرف مذخرفی زده؟؟؟؟ چه مدرکی ارائه کرده ، که شما حرفش رو زود قبول کردید!
آقا میثم ، از شما بعیده! خیلی زود دارید تسلیم میشید!:41:
شما ، جایی قدم گذاشتید ، که پر از شایعات بی اساس و حرف مفته! پس مقاوم باشید و به این حرف های بیخودی توجه نکنید!
از اولش هم ، پشت سر ، محصولات اپل و کاربران مکینتاش حرف و حدیث زیاد بود!
اگر دوست داشته باشین ، میتونم ، آموزش در آوردن باتری هم براتون بزارم!
ولی خواهشا ، تا وقتی از چیزی مطمئن نیستید ، نظر ندید! و زود هم تحت تاثیر قرار نگیرید!
این ، مک بوک پرو منه ، ببینید :
باتری ، هم همون جایی که باید باشه! خودم ۱۰۰ بار در آوردم تمیزش کردم گذاشتم سرجاش! :27:
سه تا پیچ ستاره ای داره! همین! :27:
ولی ، از الان بهتون میگم ، این آقا و دوستشون ،
نقل قول:
حرف مفت زدند ! حالا چه قصدی داشتند خدا می دونه! و در صوت تکرار ، یوزرشون شون بن میشه! :21:
---------------------------------------------------------
جناب ، محسن خان ، اینطور پست ها رو حتما به منم اطلاع بده! :19:
تا مثل امروز سوپرایز نشم! :18:
موفق باشید ،
مدیریت ، بخش اپل انجمن P30World
چشــــــــــــــــــم " باشه من همین کارو می کنمنقل قول:
مرسی " خیالم راحت کردی :11:
ولی نرم افزاری " اموزش هایی که گذاشتی حرف نداشت " نصب کردن مک " یا ویندوز روی مک عالی بودن
:5::40:
نقل قول:
حرف مفته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی همچین حرف مذخرفی زده؟؟؟؟ چه مدرکی ارائه کرده ، که شما حرفش رو زود قبول کردید!
آقا میثم ، از شما بعیده! خیلی زود دارید تسلیم میشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ، جایی قدم گذاشتید ، که پر از شایعات بی اساس و حرف مفته! پس مقاوم باشید و به این حرف های بیخودی توجه نکنید!
از اولش هم ، پشت سر ، محصولات اپل و کاربران مکینتاش حرف و حدیث زیاد بود!
اگر دوست داشته باشین ، میتونم ، آموزش در آوردن باتری هم براتون بزارم!
ولی خواهشا ، تا وقتی از چیزی مطمئن نیستید ، نظر ندید! و زود هم تحت تاثیر قرار نگیرید!
این ، مک بوک پرو منه ، ببینید :
امید جان من تایید نکردم فقط تعجب کردم چون همچین چیزی یه جورایی اصلا و اصلا با عقل جور در نمیاد. اینم پست ایشون...
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5062487&postcount=1407
من سونی دارم اما از کیفیت اپل کاملا" مطمئنم و احساس می کنم در ایران هم اقبال به اپل داره بیشتر میشه.
در ضمن سونی من که تازه از نظر کیفیت خیلی خوبه، با اینکه نور و ... رو کمِ کردم اما از همون اول 2-3ساعت باطری بیشتر نگه نمی داره! باطری هم سالمه. سونی 5-6ساعتی ندیدم و نشنیدم! شیءُ عجّاب!
سلام ...
من میخوام یه لپتاپ داشته باشم 24 ساعت برای دانلود روشن باشه و تا 3-4 سال هم اذیت نکنه ...
بازی - گرافیک و ... همه کار میخوام باهاش بشه کرد ...
به نظر شما MacBook Pro برای این کار خوبه ؟
بعدشم قیمت های ایران چقدر با سایت فرق می کنه ؟
نقل قول:
ایران تقریبآ 300- 250 تومن از قیمت سایت اپل بالاتر میده
ولی نمایندگی اپل در دبی دقیقآ هم قیمت سایت ه :11:
چقدر می خواهید ، هزینه کنید ؟؟؟؟نقل قول:
مک بوک پرو من ، الان یک هفته است که خاموش نشده!:18::18::18:
در مورد بازی هم ، دیروز Splinter cell (جدیده) رو تموم کردم! :18::18::18: اونم با یک Display اکسترنال فول اچ دی! :18::18::18:
ببینید ، قیمتی که شما در سایت اپل مشاهده می کنید ، قیمت خالص اپل استور ایالات متحده است!نقل قول:
بعدشم قیمت های ایران چقدر با سایت فرق می کنه ؟
گفتم خالص چون شما اگر بخواهید از خود ایالات متحده هم بخرید ، باید بین ۱۰ تا ۲۰ درصد قیمت رو مالیات بدید!(همون TAX)
پس ، اگر هزینه ی حمل و نقل و... رو حساب کنی ، تفاوت قیمت آنچنان نیست! :11:
موفق باشید ،
امید
خوب من mac pro 375 " تومن 1500 از نمایندگی دبی گرفتن واسم
چرا هم قیمت سایته ؟
:41:
نقل قول:
شاید خدای ناکرده همون قضیه ی ریفر باشه .
ولی حداقل 10 % مالیات رو شاخشه .
OK . حتمانقل قول:
جناب ، محسن خان ، اینطور پست ها رو حتما به منم اطلاع بده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه اخه 374 هم 1200 قیمتش بود
ایپد هم 130 تومن با ایران فرق داشت
------------------------
زنگ که واسم زد گفت از کارتون که باز کردم لپ تاپ دورش پلاستیک بود چسبم بهش بود باز نشده بود :41:
ریفر چیه ؟
حذف. اشتباه پرسیدموشرمنده
من یکی از دوستا واسم گرفتنقل قول:
اینطور هم که گفت انگار نمایندگی بوده
---------------------
مالیات نمی دونم " اعصابم خورد شد " شاید یه اشغال واسم خریده باشه :41:
خب ، شما از دبی خریدید ،نقل قول:
فاصله ی چین تا ایالات متحد بیشتره یا تا امارات متحده ؟؟؟(فراموش نکنید که کارخونه تو کشور چین ه!)
در ضمن ، مالیات مربوط به دولت آمریکاست!
اما ، شرکت هایی مثل اپل ایران و رادان مک بصورت مستقیم از ایالات متحده وارد می کنند! الماس پایتخت از کانادا وارد میکنه! و نقش از دبی!:18: (حالا کی بیشتر سود میکنه ؟)
موفق باشید ،
امید
نقل قول:
مرسی ی
میشه درباره ی ریفر هم یه توضیح بدید ؟
بهم گفت لپ تاپ تو پلاستیک بوده احتمال ریفر هست ؟
مگه نمیگی ، یکی از دوستام ، پس مشکلی نیست!نقل قول:
البته اگر دوستتون پسر باشه! چون آقایون همیشه پشت هم هستند! اما خانم ها ، همیشه به نفع منافع شخصی هم میرن کنار!
چیزی که همیشه ، ارزون از دست میره! و گرون به دست میاد همین اعصاب شماست!نقل قول:
مالیات نمی دونم " اعصابم خورد شد " شاید یه اشغال واسم خریده باشه :41:
پس ارزون خوردش نکنید! :11:
سعی کنید به همه اعتماد کنید ، مگر اینکه خلافش ثابت شه!
موفق باشید ،
امیذ
ریفر نیست ، عزیز ، تمام محصولات اپل (مثل ایفون ، ایپاد ، ایپد ، مک بوک ، مک بوک پرو ، مجیک موش ، نایتی موس ، اپل وایرلس کیبورد و.....) وقتی جعبه رو باز میکنی تو یک زرورق نازک هست! حتما منظور ایشون این بوده!نقل قول:
رو جنس ریفر ، زده ریفر!
پس خیالتون راحت باشه! چون جایی که اپل نماینده گی فروش داره ، ریفر ، سخت گیر میاد!
موفق باشید ،
امید
مرسی پس خیالم راحت شد :11:نقل قول:
فقط دلم می خواد ریفر خریده باشه ریختن خونش حلال ه
امید جان کنار سویچ Power دو ورودی تغذیه داره؟:18: این مک مینی برای چه هدفی طراحی شده؟نقل قول: