من با 512 الان شبی 2.5 بلکه بیشتر 2.7 هم دانلود داشتم.البته الان یه هفتس اینطوری شده قبلا زیر 1 گیگ دانلود میکرد سرعت 50-60 بود الان ظاهرا درستش کردن سرعت 512 حدود 150k شده.نقل قول:
Printable View
من با 512 الان شبی 2.5 بلکه بیشتر 2.7 هم دانلود داشتم.البته الان یه هفتس اینطوری شده قبلا زیر 1 گیگ دانلود میکرد سرعت 50-60 بود الان ظاهرا درستش کردن سرعت 512 حدود 150k شده.نقل قول:
من با 1 مگ سرعت دانلودم توی روز 170 هست . دانلود شبانه بستگی به سروری داره که دانلود میکنی ازش . شما از کدوم شهری؟نقل قول:
از منم 140-180 هست شبو روزشم فرقی نمیکنه.نقل قول:
اراکم.
واقعا با 512 سرعت 150 میگیرید؟نقل قول:
من با 128 میگیرم سرعتم اینیه که تو عکسه:
دوستان هم میدونن که 128 دارم
این هم سرعتم در ضمن این اصلا آنی نیست و پایداره دیگه حداقل 180 میشه...
از آپلود باز هم تقریبا همینه (20 تا کمتر) (محل سکونت : اوحدی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شبا از اپلود باز دانلود میکنم . شبا افت سرعت دارم .نقل قول:
جدیدا سرعتت زیاد شده یا از قبل اینطوری بود ؟نقل قول:
میگن مخابرات پورت های جدید خریداری کرده که سرعتاش حداقل 10 مگ هست .
شبانه که اینطوری نیست درسته؟ اصل ساعت رایگانه که سرعت این باشه. روزانه معمولا پهنای باندو باز میذارن که کاربر با سرعت بالا مصرف کنه حجم تموم کنه :n02:نقل قول:
راستی دانلودر اراکی اینجا کسی هست که بالای 100 گیگ در روز بتونه دانلود کنه؟ حدود 5 ترا فایل برا دانلود دارم اگر اراکی کسی هست اطلاع بده. :n06:
برا مستقیم کردن از این mul.ir استفاده کن حرف نداره.نقل قول:
واسه انصراف از adsl باید حضوری درخواست کنیم ؟
فکر نکنم لازم باشه!نقل قول:
ولی شما که قرارداد یه ساله داری اگه انصراف بدی باید تمام حجم اضافی که بهت دادن رو به نرخ روز محاسبه کنی و برگردونی!
کسی شبانه دانلود میکنه؟ من که هنوزم میترسم بزار رو دانلود اصلآ حساب کتاب نداره یهو یه فیش نجومی برامون میاد!!!
من دیشب دانلود داشتم . شبانه حساب شدهنقل قول:
مشکل سرعت استان شما برطرف شد؟
از کجا مطمعنی که شبانه حساب شده وقتی سایت خرابه و نشون نمیده؟!نقل قول:
امروز از مرکز مخابرات استان باهام تماس گرفتن! گفتن مشکل دانلودهای شبانه حل شده و در حال اپدیت سایت هستند و به زودی گیگ های اضافه به حساب مشترکین برمی گرده.
تو این مدتی که از مخابرات اینترنت گرفتم اولین فردی بود که خیلی محترمانه همه مشکلات رو قبول کرد و بابت همشون هم عذرخواهی کرد! :n13:
سایت گاهی وقتا خرابه . امروز درست بود . ریزکارکرد رو که بروز نشون نمیده . ولی کارکرد کلی بروز هست .نقل قول:
اره . این مرده که زنگ میزنه خیلی خوش اخلاق هست .نقل قول:
سایت adsl برا من باز نمیشه . سرعتن هم یه چند ساعتی شده 40 :n03::n30::n04:
سلام خدمت اراکی های گل این تایپیک و بقیه(اراکی و غیر اراکی نداره)
دوست گلم شما اگه خط 2مگ داشتی بعد با سرعت 20 دانلود میکردی چی میگفتی؟؟نقل قول:
سرعتن هم یه چند ساعتی شده 40:n03::n30::n04:
بنده الان 3 هفتس دارم تعرفه 2مگ پرداخت میکنم و با اینترنت هم سطح دیال آپ میام نت
من adsl شرکت مخابرات دارم
8 گیگ 256
سرعتش خوبه ولی با این که من روزا اصلا دانلود نمیذارم 1 ماه نشده ترافیکم تموم میشه
شما قانونا سرعتت نباید کمتر از 256 باشه . زنگ بزن 2020 یا برو تو سایت arak2020 بهشون بگو . راستی چه جوری 2 مگ گرفتی ؟نقل قول:
جواب نمیده,منم دو مگ داشتم رفتم پس دادم 256 گرفتم که اون هم شانس ما خرابه!نقل قول:
صفحه ها رو به زور باز میکنه, پینگ بالای 300 و سرعت هم نهایتش 20.
شانس گندی دارم:n03:
ای بابا از دیشب تا حالا سرعتم شده 40 تا حالا هم درس نشده . هر روز یه مشکلی دارند . خبر مرگتونو بیارند
یکی دو روز ه که سرعت کم شده 2020 می گه سراسری کم شدن سرعت!
در حال نصب تجهیزات جدید هستند و این مشکلات طبیعیه!!!
خدا کنه اینطور باشه بلکه یه فرجی تو سرعتا بشه :n29:نقل قول:
دیگه گوگل رو هم نمیتونم باز کنم . خدایا صبر بده :n30:
توی این یکی دو روز یاد دایال اپ افتادم . عجب دورانی بود . شیطونه میگه زنگ بزنم 2020 هرچی از دهنم در میاد بهشون بگم . عمه ننه ها:n24:
به گفته 2020 درست میشه
صبور باشد
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
قبل از اینکه مشکل سرعت کلی پیش بیاد زنگ زدم 2020 بعد کلی بحث میگه مشکل از نویز خطتونه.میگه Snr خط پایینه.میگه خطتون از این بیشتر جواب نمیده.
منم بهش گفتم منی که مرکز شهر زندگی میکنم جواب نمیده پس واسه کی باید جواب بده.
به یه بدبختی رفتم2مگ گرفتم.انتظار دارن بگم باشه چون جواب نمیده برام کارت اینترنت بفستید دیال آپ برم
پس کی میخواد درس شه . داره میره تو سه روز.:n23:
اخرین خبر : ثبت نام اینترنت با نرخ تعرفه های کمپین (جشنواره) تنها تا روز پنج شنبه مورخه 10/7 امکان پذیره! (یعنی تا 2 روز دیگه)
افرادی که میخوان تعرفه هاشون رو با نرخ قدیم تغییر بدن بشتابند چون بعد از این تاریخ قطعآ قیمت ها تغییر خواهند کرد.
سلام بهاره جان خسته نباشید ، توصیه ای برای من ندارین ؟ برای خونمون یک مگ دارم اگه یادتون باشه ، نیازی هست کاری کنم ؟نقل قول:
قاعدتآ چون ما از طرح های کمپین استفاده می کنیم تا پایان قراردادمون نرخ اینترنتمون نباید تغییر کنه ولی مسئله که وجود داره هزینه نگهداری از خطوط اینترنته!نقل قول:
تو طرح قدیم هزینه ابونمان ماهیانه 1000 تومن بود ولی الان برحسب تعرفه ای که استفاده می کنیم نرخ های متفاوته ، فکر می کنم این بند هزینه ابونمان خارج از قرارداد باشه و مخابرات میتونه اون رو افزایش بده!
هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه (ریال) نرخ بیت (کیلوبیت برثانیه)
20000 64 کیلوبیت بر ثانیه
22500 128 کیلوبیت بر ثانیه
30000 256 کیلوبیت بر ثانیه
45000 512 کیلوبیت بر ثانیه
75000 1024 کیلوبیت بر ثانیه
120000 2048 کیلوبیت بر ثانیه
شما که یه مگ داری باید ماهیانه 7500 فقط بابت هزینه نگهداری خط پرداخت کنی که هر دو ماه میشه 15 تومن.
البته هنوز اینو مطمعن نیستم!
الان کارکرد کلی درست میزنه حجم مصرفی رو یا ریزکارکرد!؟ یا هر دو اشتباست؟
افزایش قیمت اینترنت قطعیه؟
نه!!!! اگه اینطوری باشه که باید 256ش بکنیم!!!نقل قول:
-------
من اینطوری از متن خبر برداشت کردم که این هزینه ماهیانه این مقدار هست و هزینه ترافیک هم جدا البته متن به نظرم اصلا گویا نیست. ولی اون 25% اضافه تر هم خوبه اگه بدن!
------
پس کی می خواد این سرعتا درست بشه!!!!؟؟؟
بله هزینه ترافیک که جدا محاسبه خواهدشد!نقل قول:
نمیدونم از کجای خط میخوان نگهداری کنن که ماهی 7500 هزینه اش میشه!!!
پس کی میخواد این سرعتا درس شه :n27:
به اینترنت ملی خوش امد بگید!!!
امروز به این کشف نائل شدم که از سایت هایی که تو ایران هاست شدند یعنی سرورهاشون داخل کشور قرار داره چه در وبگردی و چه دانلود هیچگونه افت سرعتی ندارند و میشه با نهایت سرعت اشتراکتون از این سایت ها دانلود کنید!!!
به عنوان مثال سایت هایی مثل aparat.com و tebyan.net سرورهاشون در داخل کشور قرار داره و من خودم در حال حاضر با 170 ک از این سایت ها دانلود دارم! (لطفآ بقیه هم یه تستی بزنند و نتیجه رو اینجا قرار بدن)
ظاهرآ کم کم بوی اینترنت ملی به مشام میرسه و استان مرکزی به عنوان بستر ازمایش از اولین مراکزی خواهد بود که به این طرح بزرگ می پیونده!!!!!
تایید میشهنقل قول: