این حرفی هست که خود ایرانسل داخل سایتش زده هیچ کس هم نمیتونه قاطعانه بگه محدودیت نداره شاید مثلا سر 200 گیگ واسه سرویس 1 مگ شما رو قطع کنند.نقل قول:
Printable View
این حرفی هست که خود ایرانسل داخل سایتش زده هیچ کس هم نمیتونه قاطعانه بگه محدودیت نداره شاید مثلا سر 200 گیگ واسه سرویس 1 مگ شما رو قطع کنند.نقل قول:
دوست عزیز شما اگه دقت کنی به عکس زیر میبینی که باید 600 گیگ دانلود کنی تا اینترنت همراه 0 بشه ! پس نتیجه میگیریم 24 ساعت دانلود کنی 600 گیگ نمیشه با 1 مگ نامحدود . بلکه اگه شبانه روزی دانلود کنی حدود 310 گیگ این حدود میشه دانلود کرد ! پس ایرانسل که تو سایت گفته محدود و ... نتیجه میگیریم این حرف ها رو زدن که ملت 24 ساعته دانلود نکنن :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت همراه شاید منظورش gprs باشهنقل قول:
خوب وایمکس خودش اینترنت همراه دیگه فرقی با gprs ندارهنقل قول:
سلام به همه ي دوستان.من از كسايي كه كاربر Wimax هستن يه راهنمايي ميخوام.از گوشه و كنار شنيدم كه Wimax ايرانسل خوب سرويس دهي نمي شه.شما كه استفاده كردين بطور كلي راضي هستين؟محاسن و معايبش نسبت به ADSL چيه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اون عددی که پایین نوشته شده این 63315443 هست که اگه فرض کنیم برحسب بایت هست تقریبا 60 گیگ می شه نه 600 تا :27:
اگه 63315443 تقریبا 60 گیگ بر حسب بایت . پس عکس استفاده من که 40 گیگ گرفتم حتما 400 گیگ :16:نقل قول:
آقایون دعوا نکنین ،اون عددی که در اینترنت همراه است تقسیم بر صد بکنین مگابایتی هست که تا آخره ماه دارید دوستمون هم 600 گیگ داره. همین و تمام.نقل قول:
لطفا تنظيمات مربوط به وارد كردن ip به صورت دستي در لپ تاپ هاي اپل كه سيستم عامل مكينتاش دارند را بگوييد.هيچ كس نمي دونهههههههههههه؟؟
نقل قول:نقل قول:ایمان درست میگه. این عدد مقدار شارژ ریالی هست که اعتبار دارید. یعنی 63315443 ریال و چون هر مگا بایت 100 ریال هست تقسیم بر 100 میشه حجم دانلودبر حسب مگا بایت یعنی 633154.43 مگا بایت که میشه حدود 600 گیگ :46:نقل قول:
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
دوست عزیز یکم وقت بذارید 10 صفحه آخر رو بخونید کاملا به جوابتون میرسید. دربارش زیاد صحبت شدهنقل قول:
دوستان این اپی جدید ایرانسل عجیبه به 2 عکس زیر دقت کنید.
سلام دوستان
انجا کسی نامه واسه استفاده از سرعت بیشتر از 128 میفروشه؟!:دی
اگه کسی این کارو میکنه یه پ.خ به من بده:دی
پ.ن:اصفهان
مرسي به جوابم رسيدم:46:نقل قول:
\نقل قول:
منم میخوام...یکی لطف کنه..بزاره..همگی استفاده کنیم لطفا...خواهش میکنم..
نامه برای سرعت 128 به بالا باید سربرگ و مهر داشته باشه . حالا این نامه میتونه مال شرکت یا حتی سربرگ یه ساندویچی باشه . این مهر و سربرگ مثل ضامن بانکی میمونه با این تفاوت که اون شرکت یا مغازه شما رو ضمانت میکنه . و اگه فردا تخلفی کردید پای اون شرکت یا مغازه که به شما نامه داده گیره . این اطلاعات رو از خود ایرانسل پرسیدم:25:نقل قول:
نقل قول:
داداش من دانشگاهم...میشه راهنماییم کنی..چه جور میتونم از دانشگاه...این نامه رو تهیه کنم...باید چه کار کنم...تو رو خدا کمکم کنید..من میخوام 512 بگیرم...هر کس میدونه جون عزیزش کمکم کنه....:40::40::40:
کسی نبود راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان من میخواستم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم
فقط چند سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه اگه من برای اینترنت 256 برای شش ماه یکجا پرداخت کنم مودم رایگان بهم میدهند؟
یعنی من اگه 70000 تومان پرداخت کنم مودم رایگان هست یا نه؟ مودم Wi-Fi
و به غیر از مودم به چیزی دیگه ای هم نیاز هست یا نه ؟
شما اگه 230 هزار تومن بدید تا آخر آبان ، 6 ماه اینترنت 256 نامحدود + مودم رایگان WiFi میگیرید !نقل قول:
درسته ! چون ایرانسل اومده کاربرا رو از طریق هلند به اینترنت متصل کرده ! شما اگه تو yahoo هم برید نوشته yahoo netherlandنقل قول:
دوستان کسی درمورد مودم اج Edge modem که مثل فلش مموری ممیوری یک شکاف برای ورود سیم کارت داره چیزی نمیدونه ؟ تنظیماتش چه جوریه؟!:13:نقل قول:
please tell me whatever you know about it PLeaeaeaeaeaSE:19:
دوستان اگر کسی در مورد مودم اِج edge modem چیزی میدونه کمکم کنه لطفاًنقل قول:
اون مودم هایی که شکل فلش مموریه یک شکافی برای ورود سیم کارت داره ها؟!:41:
اونوقت سایت های فــــــــــــــــ یــ لـــــــــــــــ تــــــــــــــــــــــــ ـــــــ ر شده رو باز می کنه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اینجا تاپیک وایمکس ایرانسل هست در این تاپیک مطرح فرمایید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419891
نقل قول:
دوستان اگر کسی در مورد مودم اِج edge modem چیزی میدونه کمکم کنه لطفاً
اون مودم هایی که شکل فلش مموریه یک شکافی برای ورود سیم کارت داره ها؟!
خوشبختانه همه بیناییشون خوبه .لازم نیست انقدر بزرگ بنویسین!!
پایین نقل قول کردم:
نقل قول:
معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432839
خیر باز نیمکنه . فیلترینگ سر جای خودشه. فقط تحریم های اینترنتی ضد ایران برداشته شده . مثل اپدیت کردن جاوا & یاهو & فلش و ...نقل قول:
چرا کسی در مورد مودم USB وایمکس ایرانسل چیزی نمیگه. یعنی کسی استفاده نکرده؟
ولی با همه تفاسیر اگه کسی میتونه adsl بگیره خیلی خیلی بهتره خصوصا کسانی که میخوان از شرینگ اینترنتی استفاده کنن چون قدرت سیگنال نوسان داره و پینگ تا 1000 هم میرسه نتیجه مطلوبی نمیگیرن و سرجمع میشه گفت : کاچی به از هیچی !
من خودم هم adsl داتک رو دارم هم ایرانسل ، از نظر ثبات سرعت ، پینگ و اتصال بی دردسر اصلا قابل مقایسه نیست!
منم همین سوالا دارم.لطفا هر کی استفاده کرده یه اطلاعاتی بده.
با سلامنقل قول:
از کیفیتش میخواید اطلاع داشته باشید؟
از نحوه ی استفادش؟
از چه ویژگی ایش؟
موفق باشید.
سلام
آقا این مودم wifi ایرانسل با کابل هم به pc وصل میشه؟
اونوقت تو منطقه پونک گیرندگیش چطوره؟
بله جای 4 تا کابل LAN دارهنقل قول:
اقا کامی ....از تمام ویژگی های مودم usb بگو....واقعا راسته که میگه تقویت کننده ی امواجه؟
یعنی اگه جایی انتن دهی ضعیف باشه...واقعا یه کاری میکنه که انتن دهی به صورت مطلوب کارشو انجام بده ؟
مرسی...توضیح بده
دقیقا میخوام از کیفیتش بدونم. نحوه استفاده اش که مشخصه. کیفیتش مثل اون مودمش هست که مشکی و دو تا آنتن داره؟؟؟ آخه اون مودمش برای من خیلی با کیفیت میگیره؟؟؟نقل قول:
درمورد مودم usb من استفاده نکردم اما کاملا واضح که یه usb نمیتونه بدونه تقویت کنندش خیلی خوب جواب بده . همون مودم WIFI از این usb بهتره . اگر دقت کرده باشید تو خودت سایت ایرانسل نوشته که با تقویت کنندش استفاده کنید تا بهتر باشهنقل قول:
---------- Post added 03-11-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 02-11-2010 at 11:59 PM ----------
دوست من همچین چیزی نیست . با وایمکس کل پهنای باند ام پر باشه پینگ یاهو حدود 483 میشه و در مورد شرینگ همینطوره . اما adsl این حوری نیست . من خودم از شاتل داشتم پهنای باند که پر میشد پینگ یاهو حدود 900 میشد ! در مورد نوسان اگه مودم جای مناسب باشه نه نوسانی هست نه افت سرعت . بستگی داره شما از چه سایتی و در چه ساعتی دانلود میکنی و ترافیک اون سایت . در مورد نوسان باید بگم که adsl چون روی خط تلفن نویز و نوسانش بیشتر از وایمکس . اما کلا اینم بگم من خودم جایی هستم که دکل وایمکس 200 متر باهم فاصله داره و طبقه 3 هستم :king: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
کسی در محدوده مجیدیه شمالی (لاهیجانی) از ایرانسل سرویس داره ؟!
این مناطق سرویسش خوبه؟!
سلام.اتفاقا من در مجیدیه شمالی(نزدیک پله برقی تمام اتوماتیک) هستم و از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده میکنم با سرعت 128 و سرعت دانلودش هم بین 13 تا 18 کیلو بایت هست و برای وبگردی و خوبه یعنی سرعت باز کردن صفحاتش خوبه و نسبت به دیال آپ عالی.من با حجم 3 گیگا بایت در ماه رو گرفتم و راضیم البته از (مودم usb ) استفاده میکنم .نقل قول:
وقتی پول رو به حساب واریز کردیم فرداش اومدن نسب کردن و به نظر من که خوبه و به همه توصیه .میکنم بگیرن.....
ممنون دوست عزیزنقل قول:
می دونی تو همین منطقه ما دکل ایرانسل دقیقا کجاست؟
نه اطلاع ندارم ولی میتونی از پشتیبانی بپرسی.شاید بهت جواب بدننقل قول:
نقل قول:
اتفاقا منم میخواستم بفهمم که دکل ایرانسل دقیقا کجاست توی محله ی ما...جواب میدن...زنگ بزن به :
707
09377070000
اکی ؟
سلام
من وایمکس 128 نامحدود دارم
میخواستم بدونم ماهانه تا حد میتونم دانلود کنم و محدودم نکن
حداقل یه عدد تقریبی بدین