مرسی داداش بابت راهنماییت.نقل قول:
Printable View
مرسی داداش بابت راهنماییت.نقل قول:
از rs70 پایونیر یه پله اگه بخوای بهتر بری باید حداقل 1 تومنی خرج کنی تا فرقشونو متوجه بشی تازه اون 1 میلیونی که خرج میکنی شاید 5 درصد صدا بهتر بشه من خودم تجربه یکی از بچه هارو دیدم که یه سیستم 2.5 میلیونی بسته با ----- maratnz ولی یه چیزی تو مایه های همین rs70 از آب در اومده.
منم فکر نکنم با 500 تومن بشه چیزی جمع کرد که صداش با RS 70 فرق کنه و گوش اینو تشخیص بده.نقل قول:
مرسی دوستان.پس همون rs-70 رومیگیرم.
دوستان همگی سلام
برای led sony 46ex700
سینما خانواده که مچ بشه
در ضمن بجای پلیرش می خام از بلو ری سونی s373 استفاده کنم در واقع سینما خانواده رو بدون پلیرش می خواهم
اول اینکه ایا شدنی هست
دوم یه چیزی که با این دو مدل مچ بشه چی هست
امیدوارم هر چی که میگیری در نهایت صداش بهت بچسبه.نقل قول:
اون دوستتون حتما چیز خوبی جمع نکرده وگرنه اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.نقل قول:
pejman یه سیستم خوب داره.من صدای بلندگوهاش رو شنیدم،و همینطور اون از آمپ خوبی هم استفاده کرده.اگر بیاد اینجا دو خط در مورد فرق صداش با rs70 بنویسه متوجه میشید که اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.فکر کنم سیستمش هم حدود 1.5 واسش در اومده.
اگر صدای سیستم pejman رو بشنوید دیگه اصلا صدای rs70 رو نمی تونید گوش بدید.(این تجربه شخصیمه که میگم)
در کل هر چی پول بدی همونقدر آش می خوری.
pejman کجایی؟؟؟بیا اینجا یه ریویو بذار در مورد سیستمت .
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
بله شدنی هست.چقدر می خواید هزینه کنید؟نقل قول:
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
بله شدنی هست.چقدر می خواید هزینه کنید؟[/QUOTE]
حداکثر بین 200 تا 300
[QUOTE=mr_rayan;5059640]اون دوستتون حتما چیز خوبی جمع نکرده وگرنه اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.
pejman یه سیستم خوب داره.من صدای بلندگوهاش رو شنیدم،و همینطور اون از آمپ خوبی هم استفاده کرده.اگر بیاد اینجا دو خط در مورد فرق صداش با rs70 بنویسه متوجه میشید که اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.فکر کنم سیستمش هم حدود 1.5 واسش در اومده.
اگر صدای سیستم pejman رو بشنوید دیگه اصلا صدای rs70 رو نمی تونید گوش بدید.(این تجربه شخصیمه که میگم)
pejman کجایی؟؟؟بیا اینجا یه ریویو بذار در مورد سیستمت .[COLOR="Silver"]
شما میدونی که مدل اسپیکراش و امپش چی هست؟
[QUOTE=mr_rayan;5059640]اون دوستتون حتما چیز خوبی جمع نکرده وگرنه اختلاف خیلی بیشتر از ایناست.
pejman کجایی؟؟؟بیا اینجا یه ریویو بذار در مورد سیستمت .[COLOR="Silver"]
شما میدونی که مدل اسپیکراش و امپش چی هست؟
با این مبلغ باید یا مدل tz225 سامسونگ رو بگیرید و یا یه مدل شرکت sharp داره که از این مدل سامسونگ بهتره فقط توجه داشته باشید که پلیر سینماتون ورودی اپتیکال داشته باشه و بعد با یه کابل اپتیکال به صورت خیلی ساده بلوری رو به سینما وصل می کنید.نقل قول:
خوب 700 هزار تومن اضافه تر !!! یه چیزی باید بشه دیگه!
اما خیــــــــــلی فرق داره ؟
ولی به نظرم با 400 اینا، اونقدر فرقی نمیشه احساس کرد
قیمتش به این دلیل بالاتر شده که pejman یه ساب ووفر جداگونه هم برای اسپیکرهاش تهیه کرده،در صورتی که اونچنان نیاز نبوده و به همین دلیل 250 تومن بیشتر هزینه کرده.نقل قول:
اگه pejman خودش بود توضیح میداد بهتر بود چون من فقط چنتا تست صدا بیشتر از این بلندگو نگرفتم و اون بیشتر و بهتر میتونه توضیح بده.
خدا بگم این pejman رو چیکار کنه که هروقت لازمش داریم نیست.:31:
اسپیکرهاش مارک jamo مدل s606 فکر کنم هستش که قمتش در حدود 800 تومنه و قیمت یه پلیر تجاری خوب هم اگه بخوای تهیه کنی مثل 420 پایونیر حدود 100 تومن هستش و یه آمپ معمولی هم در حد همین اسپیکرها(برندهایی چون pioneer,denon,marantz,....) حدود 400 تومن میشه و 100 تومن پول کابل و ... که کلا رو هم میشه 1300.نقل قول:
منظورتون از امپ معمولی مثل امپ rs70 هستش یا بالاتر؟ایا لازم که مثل سیستم این دوستمون اقا پژمان ساب هم واسش بگیریم یا نه؟میشه بپرسم که چرا گفتین که سیستم اقا پژمان زیاد احتاج به ساب نداره؟یعنی زیاد تاثیر نداره توینقل قول:
کیفیت صدایی که میشنویم؟خود rs70 که ساب داره.
با تشکر از جوابتون
بله مثل آمپ rs70.نقل قول:
بلندگوهای jamo 606 به این دلیل نیاز به ساب نداره چون پایین هر بلندگو یه عدد ساب 8 اینچی کار شده یعنی به عبارتی این ست بلندگو دو عدد ساب ووفر 20 سانتی داره و نیاز به ساب ووفر جداگونه نداره مگر اینکه دنبال بیس خیلی زیاد باشی.
ای بابا Pejman جان بیا ریویو بنویس دهنمون آب افتاد با این تعریف هایی که Rayan جان میکنه :31:نقل قول:
می گم Rayan جان یه ذره در مورد کابل ها و نوع ورودی ها و مثلاً وصل کردن RS70 به PC با کابل معمولی صورت میگیره رو توضیح میدی ؟
100 تومن پول کـــــــــــابل ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز تو Sony Center اینو دیدم به نظر باحال میومد !
قیمت 560 تومن .
البته این Mini Hi-Fi System حساب میشه !
MHC-GN1300D
• 905W RMS (215W x 2 + 90W x 2 + 85W + 210W)/10000W P.M.P.O.
• 210W RMS (2300W P.M.P.O.) 25cm Subwoofer Supplied
• 3 DVD/VCD/CD Changer with MP3 and DivX® Playback
• USB Direct MP3 Recording and Playback Function
• USB Movie Playback (DivX® and MPEG-4 Simple Profile)
• 3x CD-USB Recording Speed
منظور من از پول کابل فقط یه کابل نبود.بهرحال 2و 3 تا کابل لازمه.نقل قول:
وصل کردن آمپلی فایر هم به pc بستگی به کارت صداتون داره که چه خروجی هایی داره.هم به صورت آنالوگ امکان پذیره و هم دیجیتال.
من صدای این سیستم رو شنیدم.با توجه به قیمتش صدای خیلی خوبی داره.از صداش خوشم اومد.نقل قول:
مال لپتاپه و یدونه از همین معمولی هاست که به رنگ سبز پشت کیس هست.نقل قول:
خیلی با هم فرق دارند ؟
rayan عزیز ممنون از راهنماییت.نقل قول:
میخواستم اگه ممکنه یه توضیح مختصر در مورد 5.1 کاناله و 7.1 کاناله بودن سیستمهای صوتی و تفاوتی که با هم دارن
رو بدین.ایا الان سینما خانگی هست که 7.1 کاناله باشه؟ واینکه اگر خودم بخوام که 1 سیستم جمع کنم واسه 7.1 کاناله بودنش چه کار باید کنم؟
سلام ببخشید بچه ها
من نبودم دیدم بحث در مورد این اسپیکرهای جامو 606 بالا گرفته خوب من یه ریویو خلاصه و یه مقدار مقایسه با RS70 که اون رو هم تست کردم براتون می ذارم حالا دیگه نتیجه گیری با شما
ست اسپیکر جامو 606 شامل دو تا بلندگو ایستاده جلو، بلندگوی سنتر و دو بلندگوی عقب می شه و باید ساب رو جدا تهیه کرد.
من تقریباً 5 ماه پیش بعد از کلی تحقیقات جامو 606 گرفتم اول می خواستم JBL E80 بگیرم چون قبلاً تست کرده بودم واقعاً بی نظیره با ساب 12 اینچ 400 وات JBL وقتی تست می گرفتم واقعاً به نظرم رسید هیچی بهتر از اون نیست.
وقتی رفتم بازار دیدم که تولید E80 متوقف شده و قیمتش هم فقط یه جا که داشت خیلی بالا می گفت بودجم هم به ES90 نمی رسید. مجبور شدم برم دنبال مدل های دیگه چند مدل دیدم از Focal , Polk Audio , B&W که قیمت هاشون نجومی بود چند مدل هم از Tannoy , Jamo , Monitor Audio که به بودجم می خورد راستش خودم از جامو بیشتر از همش خوشم اومد بعد یه مشورتی هم با آقای برزین کردم ایشون هم جامو 606 رو گفت حتی از E80 بالاتره یه سرچ هم تو اینترنت کردم دیدم ریوییو های خیلی مثبتی گرفته و جامو S606 رو با بلندگوهای با 2 تا 3 برابر قیمت قابل مقایسه نوشته بودند البته بگم چون فروشگاهی که تو پاساژ شرکا داشت در حال تغییر دکوراسیون بود امکان تست هم نبود به هر حال رفتم و دلم رو زدم به دریا و گرفتم باید بگم از اون چیزی هم که فکر می کردم خیلی بهتره.
طراحیش رو خیلی دوست دارم بدنه چوبیش خیلی با کیفیت ساخته شده با رنگ مشکی براق که مثل یه پیانو ظریف و زیباست البته این سلیقه ایه و ممکنه بعضی ها خوششون نیاد.
در مورد ساب به علت اینکه اسپیکرهای جلوییش هر کدوم یه ووفر بزرگ دارند شما می تونید ساب نگیرین ولی چون من خیلی به باس اهمیت میدم یه ساب 250 Watt جامو گرفتم 250 هزار تومن البته این ساب صدای خیلی فرکانس پایین رو هم تولید میکنه حتی فرکانس 20 هرتز رو که اکثر ساب ها این توانایی رو ندارند.
خود اسپیکر هم در اومد 780 هزار تومن که شما باید هزینه یه A/V receiver هم بهش اضافه کنید که خوب خودتون تو این زمینه اطلاعات کافی دارین ولی من Onkyo گرفتم.
آمپ هم اونکیو 607 گرفتم 550 تومن ولی فکر کنم الان ارزون تر باشه.
شما میتونید برید پاساژ شرکا از در اصلی پاساژ که وارد میشید سمت راست یه مغازه هست که کلاً سیستم های صوتی و آمپ و از این جور چیزا داره من اسمش رو یادم رفته ولی من خودم هم از اونجا گرفتم. من که رفتم داشتن خونه تکونی می کردن برام تست نکرد ولی الان فکر کنم این کارو بکنه.
در ضمن الان جامو زیر مجموعه Klipsch شده و طراحی محصولاتش رو با کمک این کمپانی انجام میده.
یه چیز دیگه توی مقایسه با RS7 پایونیر صداش خیلی زنده تر و با تفکیک خیلی بالاتره و تقریبا ندیدم که صداش دچار به هم ریختگی و شکست بشه. سابش هم با اینکه از ساب RS70 کوچیکتره ولی صداش خیلی صاف تر و بلندتره و صدای بم با نوسان بالا مثل صدای هلیکوپتر رو خیلی خوب پخش می کنه. کلاً یه سر و گردن بالاتر از RS70 پایونیره حتی بلندی صداش هم بیشتره هم برای موزیک و هم برای فیلم نهایت لذت رو بهتون میده از نظر کیفیت ساخت هم به مراتب بالاتر از پایونیره سابش تنظیمات خوب و کارآمدی داره مثل تنظیمات Level و Cut off و Phase
به صورت کلی اگه بخوام بگم شما با هزینه کردن برای یه سیستم مثل این نسبت به RS70 صدای فوق العاده شفاف تر و بلندتر و باس عمیق تر و کیفیت ساخت به مراتب بالاتری دارین.
در ضمن آمپ Onkyo 607 از آمپ 819 RS70 بالاتره و تو رده آمپ 1019 پایونیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x1192 و حجم آن 238 کیلوبایت میباشد.
من این رنگیش رو گرفتم
قیمت ست اسپیکر 780 تومن ساب 250 تومان آمپ اونکیو 607 هم 550 تومن و یه پلیر که هر چی خواستید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم اینو تست کردم تو رنج قیمت خودش از نظر صدا واقعاً بی نظیره از تمام هم رده هاش از مارک های دیگه مثل جی وی سی پاناسونیک و ... خیلی بهترهنقل قول:
مخصوصاً برای موزیک
پژمان عزیز ایشالا سابش برات همیشه بوم بوم کنه. پول زیادی بابتش دادی و حتما ارزشش رو داره.
pejman جان
ممنون داداش واسه توضیحات کاملی که دادی.میشه بگی که سر جمع چقدر هزینه کردی واسه این سیستمت؟
اگر بخوای لب تاپت رو به این جور سیستم ها وصل کنی و بخوای از کیفیت فوق العاده صدا بهره ببری باید به کارت صدا اکسترنال تهیه کنی ولی از فیش های یک به دو هم برای انتقال صدا به صورت آنالوگ می تونی استفاده کنی ولی خب انتظار صدایی مثل صدای اصلی خود سیستم که از پلیر میگیری نداشته باش.نقل قول:
ست اسپیکرهای 7.1 کانال خیلی کم هستش ولی avرسیورهایی هستند که قابلیت تولید صدای 7.1 کانال رو دارا هستند و میشه به راحتی دو عدد اسپیکر به اسپیکرهای 5.1 اضافه کرد و از صدای 7.1 بهره برد ولی لازم به ذکره که صدای فیلم ها در حال حاضر به صورت 5.1 کانال هستش و اگر آمپلی فایری داشته باشید که خروجی 7.1 به شما بده دو کانال اضافه تر رو به صورت کجازی به وجود میاره.نقل قول:
در واقع صدای فیلم هایی که dolbyEx و یا dts EX هستش صدای 7 کاناله دارند.
پژمان خدا خیرت بده بلاخره اومدی یه ریویو نوشتی.
ست اسپیکرهای 7.1 کانال خیلی کم هستش ولی avرسیورهایی هستند که قابلیت تولید صدای 7.1 کانال رو دارا هستند و میشه به راحتی دو عدد اسپیکر به اسپیکرهای 5.1 اضافه کرد و از صدای 7.1 بهره برد ولی لازم به ذکره که صدای فیلم ها در حال حاضر به صورت 5.1 کانال هستش و اگر آمپلی فایری داشته باشید که خروجی 7.1 به شما بده دو کانال اضافه تر رو به صورت کجازی به وجود میاره.
در واقع صدای فیلم هایی که dolbyEx و یا dts EX هستش صدای 7 کاناله دارند.
ok.مرسی داداش.
اف تاپيك :
دوستان صدا باز دقت داشته باشند كه بهترين سيستمهاي صوتي كه معرفي ميشه براي اين گروه اكثرا استريو هستند ونه چند كاناله
شما ميتونيد با حرفه اي ها صحبت كنيد و اگر فقط براي صدا ميخواهيد حتما محصولات خوبي رو از استريو امپ ها معرفي ميكنند:
كه اون ها هم كلاس بندي ميشن همونطور كه خودتون هم ميدونيد :
[HTML]http://www.bcae1.com/ampclass.htm[/HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باب نمونه اين يك ضبط sanyo dc n7 هست در رده هاي KING SIZE(presence 7)كه ا مپلي اون class a2 هست با ساب ووفر هاي twin drive كه عملا پرده ارتجاع بين دو مگنت قرار ميگيره و بيس عجيبي رو توليد ميكنه بايد بشنويد :8:
عجب ریویو توپی دمت گرم Pejman جان.
اینطوری که تعریف کردی دیگه چیزی کم نداره ! فقط قیمتش بالاست دیگه و در واقع هر چه قدر پول بدی همونقدر آش می خوری .
Pejman حالا کی مهمونی می گیری ؟ یادت نره دعوتمون کنی :31::43:
باز هم ممنون!
سلام دوستان
من یه مدل اسپیکر و امپ دنون مدل dht 390 دیدم به قیمت 540 هزار
خواستم ببینم کسی از کیفیت این چیزی میدونه
منظورتون این مدل هستش؟نقل قول:
من یه چندتا ریویو از این مدل تو سایت های خارجی خوندم.کسانی که از این مدل داشتن و استفاده کردن نظرشون این بود که با توجه به مبلغش خیلی به صرفه هست و همینطور می گفتن که بیشتر مناسب فضاهای کوچیک هستش و کیفیت صداش هم خوب و معمولی به همراه بیس محکم.
نمیدونستم توی ایران هستش.کجا دیدی؟
اگه آدرس بدی میرم و حتما یه تست صدا ازش می گیرم.
من تو خیابان جمهوری پاساژ شرکا انتهای پاساژ دست چپ نمایندگی دنون دیدمنقل قول:
تنها اسپیکر تقریبا حرفه ای بود که با امپش قیمت 540 هزار داشت اگه رفتی تست کردی حتما به من یه اطلاعی بده خیلی تو نخشم که بگیرمش
من خودم الان یه اسپیکر s730 از ادیفایر دارم میخواستم بدونم این دو تا نسبت به هم تو قدرت و کیفیت چه جورین؟
در اولین فرصت که وقت کردم حتما میرم و یه تست ازش می گیرم.نقل قول:
اگه رفتین تست کردین حتماً یه ریویو در موردش بدین من فکر می کنم خیلی مورد مناسبی برای گوش کردن موسیقی توی اتاق خواب باشه هم جمع و جوره هم قیمتش مناسبه هم اینکه از یه برند خیلی خوش نام مثل دنون انتظار زیادی میرهنقل قول:
در ضمن فکر کنم خیلی از 787 بهتر باشه. :8:
دیروز یه فیلم هندی دیدم تو خونه حدس می زنید چی داشت؟؟؟ سینما خانگی RS70 :5: دقیقاً این طراحی به خونه های هندی میخوره نه ما ایرانی ها
جناب omidnejat من به اون مغازه ای که آدرس داده بودین رفتم ولی همچین مدلی نداشت و به کل منکر این قضیه بود که اصلا شرکت دنون اسپیکر هم طراحی می کنه.حالا ما هرچی به این بنده خدا گفتیم که من خودم چند مدل از اسپیکرهاش رو دیدم طرف قبلو نکرد که نکرد،تازه بهش بر هم می خورد و می گفت من یه عمریه اینکاره ام و تا حالا اسپیکر از شرکت دنون ندیدم.
یه چیز خیلی جالب بمن گفت،بهم گفت که حتما مارک رو اشتباهی دیدم و اسپیکرهایی که دیدم مدلش دنون نبوده،منم خندم گرفته بود که حالا باید به این بنده خدا آخه چه جوابی بدم که انقدر مردم رو بلانسبت خنگ فرض می کنه.
ولی یه مدل اسپیکر از شرکت marantz داشت که ست 5.1 بود 950 تومن.فکر کنم مدل ls5000 یا ls6000 بود.دقیق یادم نمونده.
عکسش اینه ولی مشکی بود.
به نسبت قیمتش من از این بیشتر ازش انتظار داشتم ولی در کل صداش خوب بود.مخصوصا زمانی که از فروشنده خواستم ساب رو هم روشن کنه دیدم صدای بیسش واقعا معرکه شد.
سلام دوستان من یه سیستم صوتی خوب میخوام که صداش خوب باشه چون زیاد فیلم میبینم قیمتشم تا 500 تومان باشه و یشه با کنترول lcd کنترولش کرد
ویه سوال به نظر شما بی سیم بگیرم یا باسیم ممنون
دوست عزیز شاید مغازه رو اشتباه رفتید فروشنده یه ادم خوش برخود با سطح اطلاعات بالا بود که خودش مدل دنون بهم معرفی کرد تازه تست کرد ولی بدون ساب چون وصل نبود حالا شاید تموم کرده بهونه میارهنقل قول:
مدل 787 پایونیرنقل قول:
مدل 3569 و 3378 و 3578 فیلیپس
مدل D7 جی وی سی
اگر با سیم گرفتن برات مشکلی نداره بیخودی پولبرای بی سیم نده چون هزینه اضافه میشه.
این مدل ها امتحانهای خودشون رو پس دادن،شما خودت برو از نزدیک تست کن و ببین کدوم براتون مناسبتره.
نمیدونم.منکه مغازه های انتهای پاساژ سمت چپ رو نگاه کردم ولی چیزی ندیدم.نقل قول:
سلام mr-rayan عزیز
من یه سینمای پایونیر282 گرفتم.
یه مشکلی که دارم روی کنترل دکمه ای برای جا به جا کردن فولدر نیست:41: