آقا من ی برنامه ansmachine رو گوشی نصب کردم حالا که میخوام پاکش کنم تو لیست برنامه های نصب شده نیست که پاکش کنم
این لعنتی رو چکار کنم؟؟؟
Printable View
آقا من ی برنامه ansmachine رو گوشی نصب کردم حالا که میخوام پاکش کنم تو لیست برنامه های نصب شده نیست که پاکش کنم
این لعنتی رو چکار کنم؟؟؟
ویواز
برنامه مسنجر با فرمت جار یا دیکشنری با فرمت جار که نصب میکنم صحفه رو نصف میکنه و کیبرد رو نشون نمیده فقط a.b.c.d رو پایین صحفه نشون میده؟؟؟
ftp 1.8 هستنقل قول:
همون برنامه مشهور هــک از طریق بلوتوث
اگه کسی خواست دانلود کنه پسورد داره که دوستمون نذاشته
این برنامه قبلا هم گفتم رو گوشیهای خاصی کار میکنه
مثلا سونی اریکسون به سونی اریکسون (هر دو جاوا) خوب کار میکنه
رو ویوتی هم تست کردم خوب کار کرد (یکی دیگه را هــک کرد)
خلاصه رو گوشیهای جاوا بهتر کار میکنه
درسته مشکله فقط شما نیست برنامه اگه مخصوص سیمبین 60 ورژن 5 نباشه همینجوری نصب میشه.:20:نقل قول:
دست درد نكنه شما رو ويواز هم تست كردي؟نقل قول:
منظورت از پسورد باز كردن قفل رار هست؟تمام حروف كوچك هستندکد:www.------------.com
سلام دوستان
آیا برنامه ی garmin روی ویواز جواب میده یا نه؟
نقل قول:
خب حالا چجوری پاکش کنم از رو گوشی ؟؟؟
بچه های انجمن خیلی دیر جواب میدین !!!؟؟؟
نه منظورم اینه که لینکی که دوستمون گذاشته فایلش پسورد میخوادنقل قول:
فایل زیپش
من رو ویواز تست نکردم
ولی فکر کنم رو ویواز نصب کنی میتونی یه گوشی جاوا سونی اریکسون را هــک کنی
اگه چند تا فیلم از کیفیت فیلم برداریش بزاری که واقعا خوب میشهنقل قول:
این سوال رو برا بار سوم می پرسم
شما برنامه ای واسه پخش فرمت های avi , Mkv ، رو گوشی ویواز سراغ ندارین
من برنامه SmartMovie V.4.15 رو دانلود کردم ولی خیلی کنده
ضمنا زیرنویس هم نشون نمیده !!!؟؟؟
برنامه core player هم نصب کردم ولی تصویر نشون نمیده فقط صدا رو داره برای همه ویدیوها با هر فرمتی !!!
لطفا اول تست کنین بعد برنامه معرفی کنین
بچه ها من بین omina hd و vivaz موندم میخواستم ببینم مشکل پخش نکردن divx با اپدیت حل میشه یا نه اخه حیف گوشی با این باتری قوی نشه باهاش فیلم divx دید
نقل قول:
منظورم برنامه ansmachine که رو گوشی نصب کردم حالا که میخوام پاکش کنم تو لیست برنامه های نصب شده نیست که پاکش کنم!!!؟؟؟؟
من رو ويواز كه تست مي كنم باهاش هر گوشي چه سوني و چه نوكيا همش مي نويسه در حال اتصالنقل قول:
بعدش مي نويسه متصل شد و ديگه چيزي نميشه حالا شما رو ويواز هم تست كن مرسي
سلام.
ویروس گرفتم. خفن.
دیشب گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر. و امروز وقتی رفتم تو فایل منیجر، دیدم ، تمام فولدرها شدن exe. و هیچ کدوم هم باز نمیشن.
حتی تو مدیا هم هیچ فایلی رو اجرا نمیکنه.
تو کامپیوتر هم وقتی مموری رو گشتم، همه ی صفحه ها رو تو یه صفحه ی جدید باز میکرد و هی پنجره باز میکرد.
قبل از وصل کردن موبایل، یه فلش وصل کرده بودم به کامپیوتر که همون ویروسی بوده.
البته مموری داخلی هیچ مشکلی نداره.
لطفا یکی راه حل به ما بده، که شدیدا نیاز دارم به گوشی.
شما سیستمت یه کرم داره که کار باحالی انجام میدهنقل قول:
همه ی پوشه های شما رو هاید می کنه و با همون نام یه کپی از خودش میسازه با این تفاوت که آیکون پوشه داره و فرمتش exe هست.
با نرم افزار xplar فایل های گوشی رو از حالت هاید بیرون بیارید.
قبلا که گذاشته بودمنقل قول:
باشه وقت کنم جدیداشو میذارم
قبلا هم گفتمنقل قول:
ورژن5 سیمبان مشکل داره با این چیزا
فکر نکنم بتونی به نتیجه مطلوبی برسی
نه حل نمیشهنقل قول:
خودت تصمیم بگیر
اگه بگردی چند صحه قبلی جواب سوال شما داده شدهنقل قول:
پس مجبورم تست کنمنقل قول:
شما ابتدا بایستی ویندوز را درست کنیدنقل قول:
بهتره ویندوز جدید نصب کرده و آنتی ویرو نصب کرده و بعد از کرک یا فعال سازی، آپدیستش کنی
بعد مموری ویروس یابی کنی
ویروسها که کشته شد میمونه فایلهای اصلی خودت که مخفی شده
اگه اینا مهم نیتند بهتره کلا فرمت کنی
اگه مهمه بگو تا بگم باید چیکار کنی
چه آنتی ویروسی رو نصب کنم؟ اسمی یا لینکی میدید؟
فرمتش هم کنم، قاعدتا با اولین وصل به پی سی دوباره آلوده میشه.
فعلا میفرمایید که چه جوری میتونم از فایل های گوشی استفاده کنم؟
حالا avi به جهنم راهی نیست wmv , mp4 با زیرنویس رو ویواز نگاه کنیم ؟؟؟
ضمنا اگه ورژن5 سیمبان مشکل داره چرا این همه برنامه هست واسه پخش این فرمت ها !!!
حرفتون با عقل جور در نمیاد !!!
دو تا عکس ویوازی تقدیم به دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان این کد رو تو تکست کپی کننقل قول:
بعد سیو از کن و با پسوند Bat سیو کن
بعد فایل با پسوند بت رو بریز تو مموریت و اجراش کن (با کامپیوتر)
همه پوشه هات میاد سره جاش !!!:11:
کد:attrib -s -h -r -a *.* /s /d
داش رضا برات آپ کردم فایل بت رو !
خاستی دانلود کن :
کد:http://golden-behi.persiangig.com/other/a.bat
دو تا عکس ویوازی تقدیم به دوستان
خوب دوستان خبری از آپدیت جدید برا گوشی نیست ؟
من از اون اول که خریدم اصلا آپ نکردم منتظرم یه آپدیت با تغییرات اساسی بیاد
کسی خبری تاریخی از انتشار آپدیت جدید نداره؟
نقل قول:
دوست عزیز. یک دنیا ممنونم از لطفتون.
اون کاری رو که گفتید انجام دادم. اما باز هم وقتی از کامپیوتر جداش میکنم، و میرم چک میکنم، می بینم باز هم فولد ها exe. هست. و باز نمیکنه.
نقل قول:
منم چند روز پیش این مشکل رو داشتم...
مموری رو با خشاب انداختم رو لپتاپ، با NOD32 اسکن و clean کردمش. همشون برگشتن سره جای اول. به همین راحتی...
جناب گل محمدی میشه بفرمائید ویواز یا کلا سیمبین سری 5 زیرنویس فیلم رو ساپورت میکنه یا نه ؟
وحيد جان منم مثل شما اولش خيلي دور اين چيزا رو مي گرفتم ولي وقتي خريدمش اصلا ديگه هيچي براممهم نيست و دارم باهاش زندگي مي كنم راستي كساني كه باتريشون اصله مي خوام بدونم چند روز نگه مي داره؟لطفا استفاده از گوشي تون رو هم ذكر كنيد
آقای گل محمدی عزیز
میتونید یه چند تا ویدئو از کار کردن با گوشی ویواز رو آپلود کنید تا ما ببینیم؟
سلام
اگه بخواین از اینترنت همراه اول استفاده کنیند قبلش باید تنظیمات اون رو تو گوشی تون اعمال کنید. همراه اول این تنظیمات رو با یک اس ام اس براتون می فرسته که شما با انتخاب گزینه Save اون تنظیمات تو گوشی تون ذخیره می شه و از این به بعد میتونین از اینترنت استفاده کنید.
سایت همراه اول
ازتون می خواد برای فرستاده اس ام اس شماره تلفن تون رو وارد کنید و بعد کار خامه سازنده و مدل گوشی تون رو انتخاب کنید. مشکل اینجاست که اسم ویواز تو لیست مدل های سونی اریکسون نیست !کد:http://mci.ir/web/guest/220
حالا باید چیکار کرد ؟
راه حل ساده است. :20:
کار خانه سازند رو نوکیا و مدل گوشی رو X6 انتخاب کنید. به همین سادگی :5:
بعد این کار یک اس ام اس براتون میاد که با ذخیره اون تنظیمات GPRS تون اعمال می شه و میتونین از اینترنت استفاده کنین.
من خودم ویواز دارم امتحان کردم و کار میکنه. دلیلش هم اینه که سیستم عامل این دو تا گوشی مثل همه :8:
سیمبیان ساپورت میکنهنقل قول:
ولی ورژن 5 نه
مگر اینکه جدیدا بکنه که من بیخبر باشه
برنامه هایی که دایویکس را اجرا میکنند بدرستی کار نمیکنند
متاسفانه ورژن 5 اینجوریه
بازم میگم من چند وقتیه بیخیال این چیزا شده ام
شاید جدیدا درست شده باشه
با استفاده عادی 3 روزنقل قول:
و استفاده نسبتا بیشتر 2 روز
باطریش در کل عالیه (مثل پدربزرگ خودش x1 که عالی بود)
باشه عزیزنقل قول:
فقط شما بگین از کجاها فیلم بگیرم
آقای گل محمدی عزیز با وای فای (wi-fi) ویواز به اینترنت وصل شدی؟ اگه اطلاعی داری لطفا در اختیار ما قرار بدید.
چون من همه ی امکاناتشو دارم ولی نمی تونم وصل بشم اگه بشه با اینترنت پرسرعت عالی میشه!!!:11:
ممنون آقای گلمحمدی
از یه چند جای مختلفش مثل منو و گالری تصاویر و ایجاد پیامک و ... به طور کلی چند جای مختلف اگه زحمتی نیست
کلا میخوام ببینم که سرعت گوشی و کارکردش چجوریه چون چشممو گرفته
دوست عزیز چه اطلاعاتی؟نقل قول:
وایرلس گوشی را روشن میکنی
بعد سرچ میکنه
بعد اینترنتهای اطراف را پیدا میکنه
بعد یکی را انتخاب میکنی (مال خودت)
بعد از انتخاب اگه پسورد گذاشتی باید پسورد را بزنی
اگه نه همینطوری کانکت میشه
بعد از کانکت یه آیکونی شبیه دکل در بالای گوشی ظاهر میشه
خلاصه یه چیزی در بالای گوشی میاد که قبلا دیده نمیشد
حالا میتونی بری و استفاده کنی
به همین راحتی
من با گوشیهای زیادی کار کرده امنقل قول:
از همشون سرعتش زیاده
با این حال باشه فیلمشو میذارم
البته اگه فردا بتونم اینترنتمو شارژ کنم
چون الان متاسفانه فقط 10 مگ شارژم مونده .... :41:
جناب گلمحمدی میدونم شاید این سوال تکراری باشه و بارها تو این تاپیک پرسیده شده باشه ولی باور کنید اینقدر حرف های ضد و نقیض شنیدم که نمیتونم تصمیم بگیرم . فقط یک سوال . صدای اسپیکر ویواز موقع زنگ خوردن در حدی هست که مثلا وقتی تو اتاق نیستین و گوشی رو توی اتاق گذاشتین صداشو بشنوین ؟ ( امیدوارم منظورم رو رسونده باشم )
ممنون آقای گلمحمدی
ولی من نمیخواستم که شما توی زحمت بیفتید و خودتون هم فیلم بگیرید
منظورم این بود که مثل کلوپ n8 که فیلمایی رو که خود شرکت برای دانلود پر میکنه رو بزارید ولی همین که به خواسته ی ما اهمیت دادید و گفتید که انجامش میدید هم از سرمون زیاده
حالا فرقی نداره هرطور که راحت هستید بزارید حالا چه خودتون پر کنید یا لینک دانلود بدید
فقط میخواستم که فیلمی از کار کرد و سرعت و عملکرد صفحه و ... این گوشی رو ببینم
راستی اگه خودتون فیلم میگیرید میشه یه لطف دیگه هم کنید و از اون بازی ماشینش هم کمی فیلم بگیرید؟ میخوام ببینم گرافیکش چطوره
یک دنیا ممنون:40::46:
اگه گوشی تو اتاق باشهنقل قول:
شما هم تو حال یا اونورتر
در صورتی که خونه شلوغ نباشه صداشو میتونین بشنوین
دوستان ورژن فیرمور گوشی من R2AA029 هستش. میدونم که باید آپدیت بشه.
ولی فعلا یه چندتا سوال داشتم که میخواستم بدونم با آپدیت حل میشن یا نه...
1) گوشیم گاهی تو مسیج ها یا بعد از انداختن عکس میگه low memory... و میره که رو فون مموری سیو کنه...
2) وقتی شارژ باتری گوشی قرمز رنگ باشه، نه میزاره عکس بندازی و نه تماس بگیری... فقط تماسهای اضطراری مجازه...
3) عکسهایی که با گوشی میگیرم تو آلبوم هوم اسکرین دیفالت ( کنار فلش flow ) نمیاد! فقط چندتا از اون اولین عکسها دیده میشن. در ضمن تو گالری هم عکسها رو پیدا نمیکنم! مجبور میشم برم با یه فایل منیجر بازشون کنم.
4) وقتی دکمه منو رو میزنم، برای چند لحظه در حد نیم ثانیه آیکون ها رو کوچیک نشون میده و بعدش رفرش میشه و منو درست دیده میشه...
دوستان دیگه هم با این مشکلات مواجه بودن؟ کسایی که آپدیت کردن این مشکلاتشون برطرف شده یا نه؟
در کل با آپدیت چه تغییراتی پیش میاد؟
خوب با توجه به اینکه در مورد صدای ویواز مسائل زیادی مطرح بود و اینکه ممکنه با آپدیت بهتر بشه یا نه من دیروز ایمیل فارسی شرکت سونی اریکسون رو پیدا کردم ( از فروم جی اس ام آریا ) دیشب بهشون میل زدم و الان جواب دادن . جملات خیلی مفهوم نیست مشخصه کسی که جواب داده آشنایی کمی با فارسی داشته ولی جواب امیدوار کننده ای زده :
ایشون گفتن که ممکنه مثل ساتیو که با آپدیت صداش بهتر شد ویواز هم بهتر بشه . منتظریم سونی اریکسوننقل قول:
آقای محترم
.باعرض سلام وخسته نباشید
.به مرکز خدماتی اینترنتی وپشتیبانی سونی اریکسون خوش آمدید
به استحضارتان اطلاع می رسانیم که درخصوص امکان بلندی صدای گوشی vivaz در اسبيكر با آپدیت است مشل گوشی satio بس مي خواهيم شما راخبر بدهیم که آپدیت امکان دارد اشکال صدای کمی در گوشی حل بشود ولی اگر این اشکال حل نشود باید به جای خریدار گوشی برای کمک خودتان در حل این اشکال است
.متآسفانه که تا اکنون هیچ نمایندگی ونمایندگان رسمی متبوع به شرکت سونی ارکسون تعیین و مشخص نشده وبه همین دلیل نمایندگی رسمی هنوز در ایران وجود ندارد
از حسن انتخاب و توجه شما سپاس گزاریم
سپاس بگزاریم
الشیماء طلعت
1- تا حالا چنین مشکلی ندیدم احتمالا بعد از اپدیت بهتر بشهنقل قول:
2- فکر کنم مال منم اینطور باشه باید یه بار یادم باشه تست کنم
3- خب باید بیاد نمیدونم چه مشکلی داره
4- عادیه
قبلا یکی از دوستان (حمید) تست کرده بود و به نظر اسپیکری که خود گوشی دار کیفیت خوبی دارهنقل قول:
و مشکلات نرم افزاری باعث کاهش صدا شده
پس شاید بعد از اپدیت بهتر بشه
خلاصه چنین احتمالی هست
گلمحمدی جان معلوم هست که چه زمانی آپدیت جدید میاد ؟ من موندم اگه مشکلش حل بشه بگیرم وگرنه مجبورم به گزینه های دیگه فکر کنمنقل قول:
قبلا یکی از دوستان (حمید) تست کرده بود و به نظر اسپیکری که خود گوشی دار کیفیت خوبی داره
و مشکلات نرم افزاری باعث کاهش صدا شده
پس شاید بعد از اپدیت بهتر بشه
خلاصه چنین احتمالی هست
راستی گلمحمدی جان اگه اشتباه نکنم گوشی شما بین درب باتری و lcd باز بود که شما عکشو هم گذاشتید . از اونجا گرد و خاک وارد گوشی نشده که روی lcd کثیف بشه ؟