نقل قول:
خسته نباشی. مقالات خوبی تهیه کردی. به نظز من تو ادامه کارت اگه مقالاتت بیشتر شبیه مورد دوم باشه بهتره چون تکنیک کار با UDK رو توضیح میده. مطلب راجع به editor ها زیاده ولی راجع به تکنیکها مطلب کمتر پیدا میشه.
موفق باشی.
Printable View
نقل قول:
خسته نباشی. مقالات خوبی تهیه کردی. به نظز من تو ادامه کارت اگه مقالاتت بیشتر شبیه مورد دوم باشه بهتره چون تکنیک کار با UDK رو توضیح میده. مطلب راجع به editor ها زیاده ولی راجع به تکنیکها مطلب کمتر پیدا میشه.
موفق باشی.
دوستان چیه این 8-7 پست آخر هی بحث میکنین؟ این سوال جوابش یه نه سادست.
خیر. تمامی ویژگی هایی که به مدل اضافه میشه باید تو برنامه ی مدلینگ انجام بشه، مثل مکس و مایا. از ساخت مدل و تکسچر مپینگ بگیر تا اسکینینگ و ریگینگ.نقل قول:
سلامنقل قول:
والا تا جایی که من می دونم UDK چیزی به نام API نداره. کلا برنامه ای که زبون برنامه نویسی برا خودش داشته باشه API نیاز نداره.
البته یکی دوجا رو خط دیدم به مجموعه اسکریپت های UDK می گن API ولی خب در کل درست نیس. توی اسکریپت ها هم که بری، بیش از 2000 کلاس هست که کل کارهارو انجام می دن، حالا یا مستقیم و یا غیر مستقیم از طریق ++C.
اینکه یه جا صرفا این قسمت رو جدا کرده باشه من ندیدم. AI که توی بازی استفاده میشه، قسمت عمدش بحث مسیر یابی هست، که به خوبی تو UDK پیاده شده و آماده استفادس. سایر قسمت ها هم که بر می گرده به بازی شما و بات ها و در کل آبجکتهایی که نیاز دارن به صورت ریل تایم تصمیم گیری کنن، حالا در هر موردی. این قسمت ها هم که هیچ وقت ثابت نیست و در نتیجه باید خودت بسته به کاری که نیاز داری، پیاده کنی. عموما هم توی کلاس های Pawn نیاز می شن.نقل قول:
در مورد آموزش ها هم خوبه، فقط امید وارم صرفا یه ترجمه از ویدئوها نباشه و یه سری چیز جدید توش بیاری. ولی در کل خوبه.
موفق باشی. :8: فعلا.
سلام
اگه نداره پس این چیه؟
کد:http://chimeric.beyondunreal.com/tutorials/uscript_api.txt
راستی یه چیز دیگه .
دوستان می گن از روی ویدئو مقاله نساز . اگه مقالات از روی ویدئو با مثال بیشتر باشه چی
سلامنقل قول:
همون طور که گفتم UDK چیزی به نام API نداره. این یه لیسته از یه سری توابع Unreal Script.
در ضمن یه نگاه به تاریخش کردی؟ 4th June 2000 :27:نقل قول:
It details all of the functions in the current uScript release
این لیست مال Unreal 1 هست. از اون زمان US به کلی عوض شده. هر چند می گم، همون زمان هم API در کار نبوده.:21:
والا چیزی که من گفتم، نه اینکه بد باشه، نه، ولی می گم مسلما شما دوست نداری این همه وقت بذاری بعد اینا به درد کسی نخوره، درسته؟ اگه نه یقینا کسی مخالف نیست، چون کس دیگه ای ضرر نمی کنه.:20:نقل قول:
فعلا.:8:
در کل سوال من هم سر همین بود.
فکر کن مثلا همون ها مال الان من می خوام بدونم چه جور کد هایی رو برای استفاده از اونها بنویسم .
سلام دوستان
کسی آموزش وارد کردن اتومبیل رو به انریل داره(فارسی)
با تشکر
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه؟
از ظهر تا حالا منتظرم
کسی نیست جواب من رو بده.
سلام.اومدم دوباره ! پنج شنبه کنکور بدم بعدش منم به جمع udk بازها میپیوندم ! :31: .:27:
راستی کسی scale form کار کرد؟ لینک آموزشی کسی ازش داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[
سلامنقل قول:
شیرینی قبولی یادت نره.:21: این مرجعشه:
نسبتا هم کامله. با این همه اگه ویدئو می خوای، دوسری براش هست، برو تو فروم اپیک سرچ کن، تاپیکاشو میاره.کد:http://udn.epicgames.com/Three/Scaleform.html
نقل قول:سلامنقل قول:
خب شما گفتی اگه کسی داره بگه، حتما کسی نداشته دیگه. از این به یعد سوال بکن، که اگه هم نیس یه نفر بهت بگه.:20:
اینو اگه می خوای باید با انگلیسیش کار کنی، کلا سعی کن عادت کنی، چون غالب منابع انگلیسیه. اگه هم بخوای همه رو فارسی یاد بگیری، 4-3 سال از بقیه عقب می افتی.
فعلا بای.:8:
راستي انيميشن هاي كاراكتر رو ميشه با مكس ساخت و بعد به بازي وارد كرد . مثل راه رفتن و دويدن و...
کلا هم فقط با یه نرم افزار انیمیشن سازی مثل مکس می تونی بهش انیمیشن راه رفتن و یا دویدن بدی
با سلام
نحوه پکیج گیری رو میشه کامل توضیح دهید.
با تشکر
روی منبعی که می خوای راست کلیک می کنی و Save رو میزنی همین.
انیشمن ها با پلاگین ActorX تبدیل فایل های PSK وPSA میشوند
براي انيميشن دادن به كاراكتر نياز نيست حتما از مكس يا مايا براش درست كنيى خود انجين انيميشناي دويدن و يرش و دوبل يرش و دويدن و راه رفتن و .... رو داره.
کار با متنت ندارم به امضات می خوام گیر بدم. چه بازی می خواین بیارین.
pm میدادی بهتر بود .نقل قول:
اشکال نداره داریم رو همون بازی زال کار میکنیم با همین آنریل.وقتی تموم شد یه سری شات ازش میزاریم.
سلام
silsin جان اگه میشه از اون آموزش هایی که ساختی چند تا جدیدشو بزاری
با تشکر
سلام / فعلا نمی شه چون گفته بودم که کلش رو با هم میزارم . البته اینجا نه توی Hiro-game اینجا یه نظر کوتاه خواستم گفتن که
مقالات از روی ویدئو قابل استفاده دوستان نیست به جاش 50 مقاله اخر رو هر وقت کامل شد میزارم . اصلا حالا که اینو گفتی من
یه اماری از مقاله هام می دم . مونطور که گفتم مقاله های 150 تا هست . 50 تای اولی کاملا از روی ویدئو هاست برای کسانی که
دسترسی به ویدئو ندارن 50 تای ادامه نصفشون از روی ویدئو ها ادامه قبلی و یه سری ویدئو های کم یاب که توی سایت های پخش و پلای اینترنتی ریخته بود 50 تای ادامه هم مقالات اموزشی پیشرفته یه سریشو که الان یادمه می گم.
ساخت دوربین اول شخص . سوم شخص . ایزومتریک . Topdown (فارسیشو نمی دونستم اینرو گفتم) . دوربین به قول یکی از دوستانم کناره و دوربین دوبعدی که 4 5 تا مقالست .
یه سری از فصل های کتاب جدیده برنامه نویسی انریل که اپیک داده و توی اینترنت هست . 8 مقاله
عوض کردن کارکتر بازی . وارد کردن اسلحه . وارد کردن وسایل نقلیه ...3 مقاله
سیستم چک پوینت و Save . سه مقاله
سیستم امتیاز دهی یا Xp یک مقاله .
ساخت دوربین امنیتی دو مقاله .
ساخت اسلحه دوربین دار با قابلیت زوم
وخیلی چیز های دیگه
راستی Facefx رو هم گذاشتم توی 50 تای سوم .
اقایون
یه سری ویدئو جدید از سایت اپیک دیدم در باره Animationtree
فعلا یارو سه تاشو درست کرده
Tutorial 1
Introduction to AnimTrees
Setting up preview mesh and animset
Setting up a basic Walk and Idle
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.udkprojects.com/vt/Tutorial1.rar
Tutorial 2 Plan
Explanation of AnimNotifies, using AnimNotifies to play footsteps.
Explanation of Sync Groups
Setting up Sync Groups for Walk animation
Example of BlendBySpeed instead of BlendByIdle
Adding Crouching animations
---------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------کد:http://www.udkprojects.com/vt/Tutorial2.rar
Tutorial 3 Plan
Explaining & Using BlendByPhysics
Adding Jumping
Randomizing animations (AnimNodeRandom)
کد:http://www.udkprojects.com/vt/Tutorial3.rar
یه سوال تاحالا هیچ کدوم از دوستان بازی با این موتور نساختند ؟ یعنی هیچ کس نتونسته بازیشو کامل کنه ؟
با سلام
کی کار مقاله ها تمام میشه؟
با تشکر
سلام
دوستان کسی ویتونه اینجا توضیح بده که من چجوری میتونم تو انریل مو بسازم مثل این عکس ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام Iload اینم جوابت جای دیگه ای چیزی ندیدم
کد:http://udn.epicgames.com/Three/CreatingHairUsingAlpha.html
سلام
یه مشکل تو متریل دارم . میخوام به یه مش دوتا متریل بدم . چجوری این کار انجام میشه . تو آموزشا نبود . خیلی فوریه ! :11:
سلامنقل قول:
یعنی چی؟ یعنی به یه قسمت مش متریال 1 بدی، به یه قسمت دیگه متریال 2؟
فعلا.:8:
سلام
آره . مثلا به سرش یه متریال و به بدنش یه متریال دیشه .
ممنون
سلام
من چجوری می تونم یه اتومبیل رو وارد آنریل کنم و اون رو حرکت بدم.
با تشکر
سلام
یکی به داد من برسه دیگه .!؟
سلامنقل قول:
ببخشید، امروز نتونستم بیام فروم. شما باید تو مدلت برا هر قسمتی یه المنت درست کنی. بعد اکسپورتش کنی. زمانی که ایمپورت شد، مدل رو تو Static Mesh Viewer یا AnimSet Viewer باز کن.
اگه Skeletal Mesh بود، تو قسمت Mesh Properties ، گزینه ی Material رو باز کن. اونجا به تعداد المنت هات عدد می بینی. الان می تونی به هر عدد یه متریال بدی. من تا 7 تاشو هم تست کردم، مشکلی نداره.
اگه هم Static Mesh بود، تو Properties مسیر زیر رو برو:
LODInfo -> [0] -> Elements
الان دوباره به تعداد المنت هات عدد می بینی. حالا می تونی به هر عدد یه متریال بدی.
به همین راحتی، به همین خوشمزگی.:8: فعلا.
سلامنقل قول:
قبلا که صحبتش شد، شما باید از ویدئو های Geodav استفاده کنی.
در غیر این صورت و یا اگه بخوای دستت باز باشه، باید خودت یه کلاس براش بنویسی، با کدنویسی حرکت و شلیک و سایر کاربردها رو بهش اضافه کنی و اگه بازیت لازم داشت، مسیر یابی و غیره رو براش پیاده کنی.
چند هفته پیش از این راه دوم رفتم، وقتی کدنویسی وارد شدی، همه اینا کاره نصفه روزه، البته برا دفعه اول، از اون به بعد، نیم ساعته کار تمومه.
تا بعد.:8:
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنون . ولی چجوری باید تو مکس المنت ایجاد کنم ؟ ببخشید سوال زیاد میپرسم :11:
ممنون
خیلی ممنونمنقل قول:
میشه یه نمونه کد مثال بزنید
این Geodav مثل اینکه روسی صحبت می کنه و فهمیدنش مشکله
کسی از دوستان وارد کردن اتومبیل رو به زبان انگلیسی داره ؟
با تشکر
روسی ؟
من راستش هنوز نگرفتم فردا می گیرم
بازم مطمئنی روسیه؟
در ضمن تو برو از روی همون سایت اموزش تصویریشو بگیر اگه نگاش کنی اونقدر هم پراکنده نیست . یا اینکه بررو تو سایت Udn بگیرد.
حتما هست
silsin آموزش فارسیشو درست نکردی؟
درضمن mehrandinio این یه دونه اموزش رو برات همین جا می زارم تا نگه طرف خالی بنده و فقط می گه.
و یه پیشنهاد واسه همکاری توی مقاله هام دارم . نو می تونی برای طراحی اولیه مقاله بنویسی چون خیلی راحت بود گذاشتمش برای اخر .
پیام خصوصی هم ندادم چون بقیه هم بتونن این اموزش رو ببینن:21:
اموزش ساخت سیستم چک پوینت با کیسمت .
یکمی اب و تابش دادم که راحت تر باهاش کار کنین.:5:
کد:http://rapidshare.com/files/410945249/Check_Point_System.pdf
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
نگاه کن باید ویدئو هاش رو بگیرم ببینم چیز جدید داره . اگه نداشت همون که داخل سایتشه رو درست می کنم .
اخه اونی که توی اون سایته از کلاس های ماشین توی نرم افزار استفاده می کنه من می خوام ببینم چیز جدیدی توی ویدئو ها می گه وگرنه تا حالا صد بار مقاله درست کرده بودم.
خوب اگه کاری نداری من می خوام برم:20: