توی یه مورد منظور منو نفهمیدید ویدیوی سنترال پارک از خاطرات پرافت رو یه بار دیگه تماشا کنید و ببینید که بعد از فرار از جزیره از کجا سر دز میاره و چی میگه!نقل قول:
Printable View
توی یه مورد منظور منو نفهمیدید ویدیوی سنترال پارک از خاطرات پرافت رو یه بار دیگه تماشا کنید و ببینید که بعد از فرار از جزیره از کجا سر دز میاره و چی میگه!نقل قول:
درود
دوستان من یه مشکل با این بازی دارم آب رو درست نشون نمیده(چشمک میزنه) آب هی میره هی میاد گاهی هم درست میشه درایور انویدیا رو هم دانلود کردم اما باز مشکل پا برجاست کارتم هم 9800gx2 هست هیچ مشکل افت فریمی هم ندارم روی حداکثر تنظیمات بازی بدون نقص اجرا میشه فقط مشکلش همین آب هست می خواستم بدونم اگه احیانآ پچی چیزی برای این بازی اومده لطف کنید لینکشو بدید من نصب کنم شاید مشکلش رفع شد.....
شاد باشید
حسین:11:
حسین جان شما آخرین پچ موجود رو نصب کنید !!
phyix یه هم چین چیزی توی دارایور انویدیا هست این رو هم حتما باید نصب کنید. من مشکلی ندیدم بغیر از رد شدن تیرها که آخرایه بازی دیگه این مشکل وجود نداره
Crysis 2 Patch 1.1 + MP Play-NoGrp رو از لینک زیر دان کنیدنقل قول:
حجمش حدود 120 مگ هست، خودم هنوز دان نکردم
کد:http://tiny.cc/yjy0g
نقل قول:محتوای مخفی: 1
خوب میشه اگه یه بازی جدید بدن بیرون اتفاقات بعد از نسخه ی 1 رو ببینیم من همیشه دوست داشتم چند نفری بریزیم سر اون فضایی ها (البته تو وارهد اینجوری داشت) و این که آخر عاقبت نومد و سایکو رو بفهمیم
من اینجا گیر کردم. آخه مهلت گشتن نیست و اون دوتا آلینس که غیب میشن میان. باید چیکار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا آخرین مرحله هست !!
باید بری توی اون شکاف وایسی بعد خودشون میان جلو بعدش هم بزن :31:
البته من اون حالت " چی بود اسمش ، گرما رو نشون میداد رو روشن می کردم "
این روش توسط پوریا کشف شده است :31: کپی برداری ممنوع :31: (شوخی :31: )
هر چی فکر میکنم 4 تا بودنا...:13:نقل قول:
من اینجا گیر کردم. آخه مهلت گشتن نیست و اون دوتا آلینس که غیب میشن میان. باید چیکار کنم.
باید بکشی اون ها رو...
بکشی هر کدوم 5000 تا نانو میدن باهاشون اون حالتی رو که میشه cloack رو ببینی بخر فعال کن بترکون :دی
نقل قول:
با نانو ویژن هم فکر کنم بشه پیداشون کرد:20:
من بازی رو تازه دارم بازی می کنم چون داشتم دوتا نسخه قبلی رو دوباره تموم میکردم که داستان بازی برام تجدید بشه
ولی دو تا سوال
اول اینکه از کجا بفهمم نسخه بازیم بتا هست یا فاینال؟؟
دوم اینکه یه مشکلی دارم. اونم اینکه وقتی دشمن ها رو می کشم سرم رو که بر می گردونم می بینم دوباره دو سه دشمن پشتم ظاهر میشن. این جوری پاک سازی منطقه ها خیلی سخته. همش فکر می کنی همه رو کشتی ولی دوباره از پشت سرت دشمن ظاهر میشه.
فکر نکنم از جای خاصی بشه فهمید بیتا هست یا نهنقل قول:
باز دوستان بهتر میدونند
در نسخه بیتا شدیدا افت فریم و ... داشت
راستی اون دشمنای ظاهر شده پشت سرتو بیخیال
نقل قول:
در نسخه بتا نوشته های قرمز میاد رو صفحه و بازی چند لحظه فریز میشه
همچنین در منوی Select missoin تمام مراحل بازی بازه!
آقا یه سوال .
گاهی اوقات وسط بازی یهو بازی close میشه . توی کرایسس 1 هم این مشکل بود دلیلش چیه ؟
هنگام روندن وسیله نقلیه وقتی ماس رو یه زره میچرخونم 360 درجه میچرخه . ولی توی on foot یکمبهتره . البته بازم بچرخونمش یه تار شدن صفحه رو احساس میکنم. راهی نیست درستش کنم ؟
1-من از سایت دانلودها، دانلود کردم فکر نکنم بتا باشه درسته؟
2-تو بازی هی فریز میشم استپ میشه اصلا بعضی اوقاتم هنگ کامل
3-مثلا به درخت تیر میزنم بعد چند متر دور میشم دوباره درختو میبینم درخت ترمیم شده دیگه سوراخ نیست واسه همه اینجوریه؟
4-ظاهر میشن اجسام جلوم 2متر میرم عقب جسم غیب میشه میرم جلو ظاهر میشه مثل سایه ها البته تو خیلی از بازیها این مشکل هست
تنظیمات هم بالا
دما اینارم چک کردم خوبه
5-بهترین کرک الان کدومه شاید مشکلاتم از کرک باشه
اینجور که بوش میاد بتاست :دی
یعنی چی که بتاست خودش گفت فیناله ما نخوایم شوتر اکشن بکش بکش بازی کنیم کیو باید ببینیم؟
این لو رفتن ورژن بتا . قبل از انتشار کم دردسر درست نکرده ها :27: نمونش همین جا کلی پست راجع به بتا یا فینال بودن ردو بدل شده !:27:
مثلا /
امروز صبح داخل یه فروشگاه بودم یارو اومده بود به فروشنده داشت میگفت این چیه . فلانه بصاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرفم میگفت نه این فیناله و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لابد خوب نصب نکردی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد یکی دیگه بهش داد !!:27: گمونم باز بتا بود :16:
حذف شود ---------------------------------------
یه شرکت بازی سازی دیگه رو :31:نقل قول:
یکی جواب بدهنقل قول:
آقا یه سوال .
گاهی اوقات وسط بازی یهو بازی close میشه . توی کرایسس 1 هم این مشکل بود دلیلش چیه ؟
هنگام روندن وسیله نقلیه وقتی ماس رو یه زره میچرخونم 360 درجه میچرخه . ولی توی on foot یکمبهتره . البته بازم بچرخونمش یه تار شدن صفحه رو احساس میکنم. راهی نیست درستش کنم ؟
+ قبل main menu یه چشم میاد 2 دقیقه میمونه (علامت cry engine) . این لودینگشه اینقدره یا واسه من اینطوریه ؟ چیو لود میکنه ؟ منو رو ؟؟
بالاخره من هم بعد 28 ساعت تمومش کردم،
بازی باحالی بود واقعا افراد -13 نباید بازی کنن ما که از بچگی پای این چیزا بزرگ شدیم. سره کرایسیس بهمون فشار و استرس وارد میشد. شایدم بخاطر هارد بودنه بازی بود چون خیلی طول میکشید برم جلو ویدفعه با چنتا تیر کل زحمتا به باد می رفت
در ضمن دامین crysis.ir آزاده، آخه دامین های این شکلی راحت توی ذهن میمونه
درباره مشکل هم بگم واسه من هیچ مشکلی اعم از هنگ و بسته شدن و.. نداشت و هیچ سوتی ای با سیستم 4 هسته ای 8مگ کش و رم 2 و گرافیک 1 نداشت. بجز مرحله های اول که تیر از دیوارها رد میشد که توی مرحله های پایانی نبود
ولی تا دلتون بخواد من با این بازی مشکل دارم .
رسیدم به اونجایی که ملت با هلیکوپتر میریزن توی اون خونه هه و باید هلیکوپترا رو بترکونی .
این دوستانی که می گن بازی جلوتر قشنگ میشه بیان بگن دقیقا کجا قرار قشنگ بشه ؟ این تا آخرش همینطوری غیب و ظاهر میشه یا قسمت شوتر درست و حسابی هم توش گیر میاد ؟
واقعا وقتی دارم بازی می کنم انگار دارن عذابم میدن .
بابا اون 2 تا کرایسیس قبلی خیلی خوب بودن نمیدونم این چرا اینجوریه ؟
از اواسط بازی!نقل قول:
ولی تا دلتون بخواد من با این بازی مشکل دارم .
رسیدم به اونجایی که ملت با هلیکوپتر میریزن توی اون خونه هه و باید هلیکوپترا رو بترکونی .
این دوستانی که می گن بازی جلوتر قشنگ میشه بیان بگن دقیقا کجا قرار قشنگ بشه ؟ این تا آخرش همینطوری غیب و ظاهر میشه یا قسمت شوتر درست و حسابی هم توش گیر میاد ؟
واقعا وقتی دارم بازی می کنم انگار دارن عذابم میدن .
بابا اون 2 تا کرایسیس قبلی خیلی خوب بودن نمیدونم این چرا اینجوریه ؟
چپتر های Unsafe Heaven و Terminus فوق العاده هستن...
خوب مگه مجبوری نامرئی شی ؟!:27:نقل قول:
+
یه جور دیگه بازی کن !! یه جور که لذت ببری !!
+
من که همش درگیر میشدم :21::32::31:
من با شاتگان میرفتم جلو Q رو میزدم همه رو Roflpwnt میکردم . اسلحه الکتریکی هم قشنگ بود .
راستی این نیرو های C.E.L.L تا آخر دشمنن با ما ؟ آخه باو به جایی اینکه به پرافت یا Alcatraz کمک کنند که اون allien ها رو بکشن افتادن به جون alcatraz که نانو سوییتشو بگیرن .
خوشبختانه من اصلا افت فریم ندارم. با اخرین جزییات روون روون هستنقل قول:
جالبش اینجاست که با همین pc دو نسخه اول رو افت فریم داشتم. گرافیک اون کجا و اینکی کجا
خداییش دو نسخه اول خیلی از اینکی باحال تر بودن. quick save داشت. دکمه پرتاپ سریع نارنجک داشت. از همه مهمتر روی حالت armor فقط وقتی تیر می خوردی انرژیت کم میشد. سوار humvee که بودی همزمان میشد با MG سوار شده روی ماشین تیر زد و...
محدودیت های کنسول روی این نسخه هم اثر گذاشته. گرافیکش هم هیچی
اون ظاهر شدن های دشمن ها هم پس یعنی طبیعیه؟ یعنی برای همه هست؟
پس فایناله مال من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علیرضا جان....چون محیط شهری شده احیانا اون حس و حالی که انتظار داشتی از اون گیم پلی موجودی که در جنگل بود رو الان نداری برای همین احساس میکنی که نمیتونی لذت ببری ..یه جورایی حستو از اون قسمت های قبلی خارج کن و با دیدگاه یه شوتر جدید که در شهر اما با گرافیکی خوب هستی ببین تا از بازی لذت ببری از امکانات دوروبر استفاده کن ماشین لگد بزنی بهش پرت شه روی دشمن یا کپسول ها و بشکه های نفت ...میتونم بگم امکان داره مشکل نارضایتیت این باشه عزیز...:46:نقل قول:
تقریبا رسیدم به آخرای بازی .
تا اینجا که هیچ کجاش یار نداشتیم . الان دنبال اون یارو سازنده نانو سوییت هستم . lockhar و gould چی شدن ؟
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
ولی یه چیزیش خوشم اومد اینه تو همه بازیای دیگه بازیکن air support میخواد اینجا ارتش CELL با اینکه اکثر اوقات 10 به 1 بودن Air support میخواستن گاهی اوقات . یهو یکی با هلیکپتر میومد میزدمون
اره فاینالهنقل قول:
تو بیتا نوشتهای زیادی رو صفحه میومد
و خیلی افت فریم داشت و هنگ کردن و ....
اگه بیتا بود الان کلی مشکلات میگفتی اینجا که الحمدوالله نداری
به نظر اره این نسخه رونتر شده
کرایتک خجالت نمیشه حتی تنظیمات گرافیکی پیشرفته هم نزاشته رو این گیم (در حالت پیشفرض)
انتظار همگی بیشتر بود از این گیم
برای همین زیادی حال نمیکنیم
البته در مجموع بازی خوبیه
درجه سختی بازی وقتی بالاست کمی بازی رو اعصاب ادم راه میره
برای همین بهتره در مدیوم بازی بشه
دوستم نسخه کنسولیشو بازی کرده
میگه کنترل بازی افتضاحه نمیدونم اون بلد نیست یا اینطوریه
منم با نسخه اصلی مشکل افت فریم دارم.... نسخه قبلی که بتا بود..اصلا کم نمیاورد.. تازه با گرافیک 8600 ام
الان با GT240 دارم بازی میکنم... مخصوصا اوایل لود شدن به شدت افت دارم.. و به شدت هم لود های طولانی :18:
ولی.. وسطای بازی... به شدت روونه و عالی...
من که خیلی با بازیش حال میکنم.. مخصوصا صداگذاری ها
کرایتک اگه قبول نمی کرد این بازی برای کنسول هم ریلیز بشه هیچ کدوم از این مشکلات نبود الان. این که میگن با پول میشه همه چی رو خرید همینه. حتی یه استدویو بازی سازی رو که راضیش کنی کیفیت بازیش رو پایین بیاره تا روی کنسول ها هم اجرا بشه. من حاضرم بازی کلی افت فریم داشته باشه ولی quick save بهش برگرده :41:نقل قول:
البته بازیش هنوزم خیلی خفن هست. اشتباه از خودم بود نباید دو نسخه اول رو دوباره بازی می کردم :41:
کنسول ها هم aim assist دارن نباید مشکل زیادی باشه. نمی دونم
من گرافیک gt250 دارم. فکر نکنم زیاد با گرافیک شما فرقی کنه. منتها cpuم 4 هسته ای و رمم هم 4 گیگ هست. هیچ پچی هم نریختم و هیچ مشکلی هم ندارم. لودینگ ها هم حدود 10-15 ثانیه طول میکشه.نقل قول:
cpu و رم شما چی هست؟
تو نسخه بتا در بعضی دمو ها نوشته میشه
Crytek Internal Use Only. Not For Distrubation
همون اوایل بازی هم می نویسه.
با اون تعداد آدم درگیر بشی که تیکه بزرگت گوشِته :31:نقل قول:
آره احتمالا همینطوره .نقل قول:
ولی با این تیریپ غیب شدنش اصلا حال نمیکنم قبلا یه آپشن جزئی از بازی بود ، توی این بازی اصلا یه قسمت از بازیه . انقدر مهم شده که روی گیم پد یه دکمه اختصاصی داره واسه خودش .
بدبختی باگ هم زیاد داره :41:
خوب..بله... مهم همون سی پیو و رم شماست...نقل قول:
من رم 2 دارم و AMD 5200 ... ( یهزمانی سلطنت میکرد واس خودش:27: )
من در مرحله Power Out گیر کردم
اونجایی که چند راند فضایی میاد
همشون رو میکشم دیگه کاری نیست انجام بدم
یییییییوللللللللللل
این ابجکت بغلی رو ببین...توش خالیه 28 نوشته میری اون طرف میپیچی تو خیابون...فکر کنم باید از رو مانع ها بپری..نقل قول: