نقل قول:
ديكشنري
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5408615&postcount=14
برنامه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423730
Printable View
نقل قول:
ديكشنري
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5408615&postcount=14
برنامه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423730
نقل قول:
سلام.
شما روی شماره کلیک کن یک پیغام به شما میده که آیا دوست دارید شماره رو به عنوان یک کانتکت ذخیره کنید یا نه.شما گزینه Yes رو انتخاب کن و باقی مراحل.....:11:
ممنوننقل قول:
موبيديو رو نصبيده بودم ولي نميدونم اين فيكسر يك كيلوبايتيش ميخواد چي كار كنه؟
من دو بار كه صفحه موبايل فريز شده بود مجبور شدم بااتري رو دربيارم پس بهتر بود از اون سوراخ اسستفاده ميكرذم؟ هان؟!!!
يه سوال ديگه. اين گوشئ جايي نداره كه كيلوبايت اطلاعات تبادل شده روي اينترنت رو نشون بده
نقل قول:
داشتنش که باید داشته باشه!
ولی اگه حرفه ای میخواید،باید برنامه SPB monitor رو نصب کنید
با اون حتی میتونید محدودیت بذارید رو حجم ها!
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
نقل قول:
شما اگه راحتی،یه هارد ریست بکن
بعد فارسی ساز مرصاد رو نصب کن
بعد پیامک ها رو ببر رو حالت دیفالت ویندوز
از برنامه های اینجا هم میتونی استفاده کنی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر هم عذاب نکش!:10:
بعد مدتها فارسیساز مرصادرو نصب کردم این مشکلاتو داشت برا من: اوپرا مینیِ جاوا دیگه حروف فارسیرو درست نمیاره، اوپرا مینی مخصوص وینفون هم همینطور، فیسبوکِ خود سامسونگ هم همینطور، وقتی گوشی با کابل وصله به لپتاپ اینترنت اکسپلورر و فیسبوک و توییترِ اسپیبی شل کار نمیکنه، فقط اوپرا موبایل تو این حالت میتونه وصل شه به اینترنت، شما هم این مشکلاترو دارین ؟
(Mersad Persian Language pack V1.5 b122)
نقل قول:
من فقط مشکل اوپرا موبایل رو داشتم که با یو سی وژن پاکت پی سی حل شده و خیلی بهترم هست از اوپرا!
پس مشکلای دیگهرو نداشتی باهاش؟ کدوم ورژنِ مرصادرو نصب کردی ؟نقل قول:
mersad V 1.0 build 100
فقط همون مشكل اپرا رو داشتم
تازه من یه قابلیت توش پیدا کردم که میتونه بین حالت اداپتیو(حالت اندازه صفحه موبایل)و زوم(حالتی مثل اوپرا و...)سوییچ کنه:27:نقل قول:
حل کامل مشگل جی سنسور گوشی امنیا لایت ***قبلا گفته شده بود *****
100% امتحان شده و درست است روی همه برنامه ها جواب می ده
فایل راهنمای نصب و برنامه های مورد نیاز در یک فایل قرار دادم دانلود کنید
راستی حجمشم 1.5 مگا بایت است
کد:http://www.4shared.com/file/Udc7LwdK/gsens.html
سلام
بچه ها این یه نیازه فوریه لطفا حتما جواب بدید:
شما وقتی با ورد گوشی فارسی مینویسد اسکرول بارتون حجمش ۳-۴ برابر نمیشه؟!!
اگه میشه هیچکاری کردین برای درست شدنش؟!!
و یه تکس ادیتور میخوام که این مشکلو نداشته باشه
ممنون
سلام
دوستانی که قصد خرید لایت رو دارند یک پی ام بدهند به بنده تا توضیحات جامعی رو خدمتشون عرض کنم:5::31:
بابا فكر كردم اين فيكسر يه جايي رو درست ميكنه. يه فايذه اي واسه فارسي سازي دارهنقل قول:
وگرنه همون موبيديو روي گوشي من جواب ميده يعني تا حالا جايي رو توي گوشيم نديدم كه مشكل فارسي داشته باشه
يه سوال ديگه. شمابا چي دانلود مي كنيد؟ WM download accelerator كه تنظيمات اينترنت رو نمي شناسه
handyget رو استفاده كردم كه اونم هي ميگه invalid url .
به google.com هم ميگه invalid url
سلام رفقا....:11:
من این گوشیرو خریدم....:10:
چند تا سوال :
1:چطور میشه واسه شخص تماس گیرنده عکسشو گذاشت؟؟
2:من دادم فارسی ساز نصب کردن نمایندگی احساس میکنم گوشی از چپ به راست شده .برعکس شده..چه کنم یا عادیه؟؟
3: دوستان میشه فونت گوشیرو عوض کرد ؟؟
خواهشا تم htc و apple رو بزارید همراه با آموزش نصب...ما مبتدی هستیم :11:
مرسی :10:
نقل قول:
سلام.
اون فیکسر مال زمانی هست که شما فارسی ساز موبی دیو رو نصب کردید و فارسی رو به صورت جدا جدا با از چپ به راست نشون میده.تو این 2 حالت باید فیکسر رو نصب کنید.:11:
دوستان اگه خواستین صدای گوشی یکم بره بالا (هم اسپیکر هم هندست): با زدن کد *#۰۰۰۲*۲۸۳۴۶# وارد منوی Audio Gain میشید (همون منویی که حساسیت میکروفونرو میبردیم بالا) و تغییرات زیر رو تو همه گزینههای منوی Audio Gain اعمال میکنید (البته برا من همین گزینهی Music Speaker کافی بود پیشنهادم برا شما هم همینه) :نقل قول:
1.Output volume Control
L1VL2-0 110
HPG7-4 1111
MAX 9877
2.Speaker Volume Control
SPKVOL4-0 "11111"
3.Left Headphone Volume Control
HPLVOL4-0 "11111"
4.Right Headphone Volume Control
HPRVOL4-0 "11111
این هم تنظیمات دیفالت که اگه کسی خوشش نیومد برگرده حالت قبل:
1.Output volume Control
L1VL2-0 101
HPG7-4 1011
MAX 9877
2.Speaker Volume Control
SPKVOL4-0 "11100"
3.Left Headphone Volume Control
HPLVOL4-0 "00000"
4.Right Headphone Volume Control
HPRVOL4-0 "00000
دوستان اینو هم یادتون باشه برای افزیش صدا از نرمافزار SRS WOW hd هم میشه استفاده کرد ولی من نصب که کردم بعدِ یه سافت ریست کلا هر چی صدا تو گوشیم بود پرید، خواستم بگم که نصبش نکنید .
اگر بازم این صدا براتون کافی نبود میتونید نرمافزار Mortplayer رو نصب کنید که یک Equalizer جالب داره که هم دستی به دلخواه میتونید بسازید یا هم از یک سری آمادههاش که هست استفاده کنید
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
البته تو این منو تغییرات زیادی میشه انجام داد که اگه دوستان تونستن تغییرات خوبو مفید انجام بدن دریغ نکنن :دی
کمک نمیکنید ؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نه
واسه من درسته
شايد به خاطر فارسي سازت باشه
من از مرصاد استفاده ميكنم
من با uc دانلود ميكنمنقل قول:
البته تا حالا اون مشكل شما رو نداشتم
1.نقل قول:
برو تو فون بوك,بعد رو اسم شخص كليك كن,بعد اديت رو بزن,تو صفحه اي كه باز ميشه ستون اول رو عكس كليك كن,از عكس ها انتخاب كن,و سيو رو بزن
2.
شما احتمالا بابد اون فيكسري كه اريانرلند كذاشته رو دانلود كني و نصب كني,ولي بهتره فارسي سازا رو پاك كني و فارسي سازه مرصاد بريزي
3.ميشه ولي به احتمال زباد يا حروف فارسي مربع ميشه,يا حروف انگليسي
با برنامه ing font changer ميتوني
الان دارم با گوشي پست ميدم,هز وقت تونستم لينك برنامه ها و تم ها رو با اموزش ميزارم
شرمنده
راستي همه اولش مبتدين,بايد يه ذره از خصلت ايراني بودنت و بودنم (ور رفتن) استفاده كتي تا راه بيفتي!
بابا براي من اين uc به اينترنت وصل نميشه. يعني يه پروگرس بار اون اولش داره كه خيلي طول ميدهنقل قول:
من دو سه تا بروزر ديگه ديگه هم نصب كردم كه اونها هم وصل نمي شدن
اين وسط فقط ie خود گوشي و opera mini جواب ميده. حتي opera خود گوشي هم جواب نميده
فقط يه oera 10 مونده كه نصب نكردم كه داتلود رو اصلا واسه اون ميخوام
لازم به ذكر است كه لينجانب در حال حاضر داراي هيچ نوع اتصال كامپيوتر به اينترنت نمي باشد
با تتشكر
كاربر همراه آخرـ دامت بركاته
WM download accelerator بدون نیاز به تنظیمات به راحتی وصل میشه فقط مسیر ذخیره فایلهای داونلودی رو در حافظه داخلی گوشی قرار بدید چون وقتی مسیر رو روی مموری میزارید برنامه گاهی اوقات هنگ میکنه یا خود به خود بسته میشهنقل قول:
برای استفاده از Handyget ابتدا بابد به کانکشنتون وصل شید بعد از این برنامه استفاده کنید
کاملترین داونلود منیجرهای ویندوز موبایل همین دو تا هستن
UCBrowser هم واسه داونلود مناسبه تنها اشکالش اینه که نمیشه لینک فایل داونلودی رو تغییر داد
ممکنه ایراد از تنظیمات کانکشن شما باشه , مسیر زیر رو بریدنقل قول:
Setting>Network Setting>Restore Connection
تنظیمات رو به حالت پیش فرض بر میگردونه
دوستان من مشکل دارم وقتی که گوشی رو وصل میکنم به pc . میگه پورت usb رو عوض کن عوض میکنم ولی فایده ای نداره.چه کنم ؟؟
خودم یافتمش. مرسی !
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
دوستان واسه نصب نرم افزار چه مراحلی رو طی کنم ؟؟(از pc suit )
اگه ممکنه دیکشنری انگلیسی به فارسی و بلعکس رو بزارید.
ممنونم :10:
نصب برنامه بسیار اسونه اگه فایلتexe هست روش دابل کلیک کن خودش مینصبهنقل قول:
اگه g cab هست بذارش تو فایل گگوشیتو بعد با گوشیت نصب کنم
دیکشنری هم که تو چند صفحه قبل بود
دوستانی که واردن تم نصب کنن بنصبن.. عجب تم خوشگلیه این سون ...نتیجرو بدید !خیلی خوشگله تو عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ترجمش !
1) نصب WAD2 اگر قبلا نصب نشده است..
2) کپی پوشه به کارت حافظه...
3) در دستگاه شما بر روي فایل win Se7en Portrait.wadesktop و win Se7en Landscape.wadesktop کلیک کنید . خود به خود نصب مي شوند
4) نصب کابین Message2Reg ارائه شده در داخل پوشه تلفن را به حافظه (حافظه داخلی)...
5) نصب MortScript-4.2-PPC cab در حافظه داخلی...
6) رفتن به مرورگر فایل و پوشه ويندوز و اجرای MORTSCRIPT از آنجا...
7) رفتن به PROGRAM/ MESSAGE2REG و اجرا SMS Referesh.mscr
8) کپی WMP Control.exe در داخل کنترل WMP در پوشه این فایل در برنامه های داخلی / حافظه تلفن....
9) اجرای WAD2 و رفتن به تنظیمات و اسکن جدید تم...
10) WIN SE7EN PORTRAIT را DEFAULT PORTRAIIT THEME انتخاب کنید وWIN SE7EN LANDSCAPE به عنوان DEFAULT LANDSCAPE THEME...
چرا هیچکی به مشکله من برنخورده! دیگه ویندوز گوشیمو نمیشناسه. وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته! ولی میتونم رو حالت مموری کارت بالا میاد:41:
این مشکل یه جای دیگه هم دیدم. یکی گوشی گلکسیش اینطوری شده بود.
سلام...
دوستان رو گوشی تم نصب کنم از گارانتی در میاد ؟؟؟؟
نه بابانقل قول:
اگه قرار باشه با نصب يه تم گارانتي اززبين بره كه ديگه هيچي
تا اونجايي كه من ميدونم فقط نصب رام كوك شده يعني غيررسمي گوشي رو از گارانتي خارج مي كنه كه به نصب اون هم در حالت عادي نيازي نيست
نقل قول:
دوستان کسی آموزش تصویری این تمو نمیزاره تا ما هم بنصبیم ؟؟؟
دستت درد نكنه تنظيمات رو گذاشتم روي پيشفرص درست شدنقل قول:
الان اپراي خود موبايل و uc وصل ميشه
مشكل هندي گت هم درست شد اشتباه از من بود ولي دانلود اكسليتور همچنان همون پيغام رو ميده و ميگه نميتونه با اين تنظبمات كانكشن وصل بشه
يكي دو تا سوال. تنظيمات رو كه به پيش فرص برگردوندم تمام اون تنظيماتي كه همراه اول توي سايتش گذاشته مثل ادرس و پورت ------ سرور پاك شده ولي با اين حال به اينترنت وصل ميشم اين تنظيمات به چه درد ميخورن؟؟؟؟؟
ضمنا اين uc فارسي رو بعضي وفتا خوب نمياره
مثل پست هاي همين فروم مثلا يه وفتايي كلمات انگليسي بين كلمات فارسي رو نمياره يا مثلا ترازبندي متن ها يه وقتايي به هم ميخوره. بقيه هم همين مشكل رو دارن؟
نقل قول:
این تم مال رزولیشن vga هست نه wqvga
خواهش میکنمنقل قول:
اون تنظیمات برای اینه که به صورت دستی کانکشن رو بسازید . که این گوشی خودکار اونا رو اعمال میکنه
در مورد UC وارد تنظیمات این برنامه بشید و فونت رو به Tahoma تغییر بدید
بعد از تغییر فونت تغییرات رو با کلید save ذخیره و برنامه رو ریستارت کنید
سلام دوستان نرم افزاری هست که قفل ورودی گوشیرو مثل htc کنه که یه شکل یا نمادی میکشی تا قفل باز بشه.؟؟
اگه هست قرار بدید.مرسی :10:
سلام.نقل قول:
این برنامه ای که میخواهید منتها شاید ورژن جدیدترش هم اومده باشه.من اینو خیلی وقته استفاده میکنم.:11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/rF8wqhAU/ThrottleLockCAB.html[/PHP]
فونتش رو چك كردم روي تاهوما هستنقل قول:
همين فونتي رو هم كه الان باهاش صفحه رو مي بينم تاهوماست
مشكل ايينه كه مثلا همين پست تو رو بدون كلمات انگليسيش نشون ميده
مجبور شدم بزنم روي پاسسخ به پست تا بياد توي صفحه ويرايش كه بتونم درستشو ببينم
در مجموع بروزر خوبيه
سلامنقل قول:
شما حالتتون رو adaptive هست يا رو zoom?
اكه رو اداپتيو نيست,ببريدش رو اون و از زوم درش بياريد,شايد درست شه
prefrencees/ browse mode
دوستان یه چندتا تم خوشکل بزارید ترو خدااا .:20:
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟ ای باباااااا:13:نقل قول: