البته برای استفاده از جی پی اس همونطور که دوستمون اشاره کردن اوی مپ رو آپدیت کردما:8:
(البته با وایرلس :31::46:)
Printable View
البته برای استفاده از جی پی اس همونطور که دوستمون اشاره کردن اوی مپ رو آپدیت کردما:8:
(البته با وایرلس :31::46:)
البته اگر دوبار انگشتتو رو صفحه بزنی زوم میشه:46:نقل قول:
سپاسگزارم.نقل قول:
راستش من تصور آنچنان دقيقي نسبت به گوشيهاي مدل بالاتر ندارم؛ گوشي فعليم سوني اريکسون G700 هست.
ولي خب بيشتر ميخوام گوشياي باشه که يه جورايي مثل يه کامپيوتر همراه عمل کنه. نه اشتباه نکنين منظورم چيز زياد و فيل هوا کردن نيست. منظورم کارهاييه مثل بازي کردن (بازيهايي که به آدم بچسبه و از لحاظ گرافيکي خب تاحدودي رضايت بخش باشه ولي خب توپِ گرافيکي هم نبود، نبود) و خوندن PDF (مثل G700 نباشه که
سرعتش بسياربسيار کمه تو اين زمينه و زوم هم نميشه).
زياد اهل فيلم ديدن نيستم و بدم نمياد دوربينش خوب باشه اگرچه بد بودنش هم زياد برام مهم نيست. کيفيت صدا هم اصلا مهم نيست.
شايد هم امکاني وجود دارد در اين گوشيها که من نميدانم.
اما خب در حال حاضر همانهايي که گفتم و Bold کردم مد نظرم است. يک جورهايي هم دوست ندارم مشکلات G700 را داشته باشد (مثلا اينکه بلوتوثها را نميشود بطور مستقيم به حافظه منتقل کرد و خيلي کند است و هنگ ميکند) که شما گفتيد خوشبختانه ندارد.
درنهايت ميخواهم از شما يک تشکر جانانه بکنم. ايشالله از خدا هرچي خواستين بهتون بده.
:10:
عرضه جديدترين فرموير براي X6 و X3 نوکيا(1389/04/23)
نوکيا فرموير دو گوشي X6 و X3 را بهروزرساني کرد. با اين آپديت X6 بسياري از نرمافزارهاي گوشي X6 به روز رساني ميشود. در حاليکه مهمترين تغييري که اين فرموير براي X3 به همراه داشته است، مربوط به اصلاحاتي در رابطه با هشدار شارژ باتري و رينگتونها و هشدارهاي گوشي بوده است.
فرموير v21.0.004 ضمن افزايش پايداري و سرعت X6 امکانات زير را به اين گوشي هديه ميدهد:
آپديت مرورگر گوشي به نسخه 7.2-گفته ميشود اين نسخه به قابليتهاي مالتيتاچ و Pinch zooming مجهز است
سرويسهاي Ovi Music، Ovi Sync 2.0، Ovi Store 1.5.6، Ovi Contacts 1.50.8
Shazam با 1ماه اشتراک رايگان
برنامه هاي کاربردي Gimlet Touch 2.2، Flash Video Phase-3 و Flash Lite 3.1.7.x
فعال شدن عملکرد Side Lock Key از طريق رابط کاربري Swipe
پشتيباني از Windows 7 Device Stage
قابليت بهروزرساني شده مکالمه تصويري
سرويس Mail For Exchange v2.9.210
کاربران گوشيهاي X6 و X3 نوکيا از هم اکنون ميتوانند فرموير جديد را از طريق سرويسهاي Ovi، نرمافزارNokia Software Updator با کامپيوتر دانلود کنند، يا اينکه آن را به طور مستقيم از طريق خود گوشي دريافت کنند. البته اين آپديت فعلا در برخي کشورها قابل دسترس نيست.
اون موقع که GTA IV بازی میکردم خوابشم نمیدیدم چیزایی رو که داره یه روز بتونم امتحان کنم
shazam خیلی چیز باحالیه:8:
shazam چه امکاناتی رو داره؟نقل قول:
1. در مورد جی پی اس باید بگم یکی از برترین های نوکیاست و حرف نداره. باید بگم که من خودم اینهمه راه حل برای جی پی اس ارائه دادم ولی خودم درست وحسابی نتونستم استفاده لازمه رو ببرم:31:نقل قول:
2.عزیز دلم در مورد اتصال وای فای یا همون وایرلس و فریم ویر کردن گوشی باید بگم: فریم ویر کردن گوشی یک پروسه ای هستش که باید کامل صورت بگیره مثل آپ دیت ویندوز نیست:41: و شامل 7 الی 8 فایل هستش که یکیش حدود 100 مگ هستش یکی 20 مگ بقیش ریز و کم حجم هستنن. تا این فایل ها نباشه فریم ویر نمیشه. در مورد اون آپ دیتی که می فرمایید با وایرلس انجام میدین و 4 یا هر چند مگ هستش اصلا ربطی به آپ دیت فریم ویر نداره این آپ دیت نرم افزار های گوشی نه فریم ویر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا وایرلس ربطی به کم کردن حجم فایل نداره فقط یه روشه برای اتصال به اینترنشنال نت ورک یا یک اینترانت یا یک وایرلس اکسس پونت
با تشکر
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
آهان عزیز دل من ovi Map inSTALLER رو آپ دیت نکردی نه فریم ویر گوشی رو:31: :31: :31: حجمشم 8 مگ هستش. خودت داری جواب خودتو می دی:31:نقل قول:
من یه مشکل با x6 خودم دارم که به کمکتون نیاز دارم
با اینکه تنظیمات GPRS ایرانسل رو گرفتم کانکت میشه ولی هیچ چی نمیاره(البته این اواخر گوشی قبلیم هم اینطور شده بود)
مولتی تاچ به معنی ایننه که همزمان چند نقطه از صفحه رو با دستت لمس کنی!!!!! نه اینکه یبار فشار بدی برداری دوباره فشار بدی. تا جایی هم که شنیدم در فن آ<ری مولتی تاچ نقاط خیلی زیادی رو میشه لمس کرد که تعدادش دقیا تو ذهنم نیست.نقل قول:
این گوشی مولتی تاچ رو ساپورت نمی کنه
تا حالا گوشی ارزون قیمت نخریدمنقل قول:
من میتونم بهت ان8 ، ایکس 6، ایکس 10 و دیزایر رو معرفی کنم که همه چیشون درسته
ان8 دوربین فوق العاده قوی ای داره. پلیر و گیماش اصلا حرف نداره. مث کامپیوتره. و قراره خودم بعد اینکه بیاد بخرمش
ایکس 6 که هم اکنون دارم برترین گوشی موجود نوکیا هم از تاچ هم حافظه هم صدا و.. و قیافه هستش
ایکس 10 سونی اریکسون دوربین خوبی داره. اندروید برنامه خوب می خوره و لی باید صبر کنی که اندروید 2.1 بیاد روش. چون اون سیستم عامل روش بدرخور نیست. نه مولتی تاچ رو ساپورت می کنه و نه 16 میلیون رنگو بعد آپ دیتش حل خواهد شد. ضدای بلندگوش کمه نسبت به اینیکی ها و محیط خوبی داره و خودشم توپوله
دیزایر قوی ترین سی پی یو و رم رو داره. سیستم عاملش توپه. دوربینش اصلا مثل انم 8 نیست. مث کامیپتر همراهه و ...
و سایر گوشی ها
قربان شما من هر چی بپرسی تا جایی که بتونم می تونم کمکت کنم. من در خدمتم
کسی آپدیت کرده؟نقل قول:
تقریبا همه!!نقل قول:
نقل قول:
بد نمی شد یه نظری اینجا مینداختی:31:
و اینکه خیلی وقتا پیش (یه نظری به تاریخش بندازی بد نیست)کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5179173&postcount=1372
و در آخر اینا رو حتما ببین جان منکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5163296&postcount=1217
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5176426&postcount=1330
من خیلی ارادتمندم:10:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5176444&postcount=1331
میشه در مورد شازام SHAZAM یه کمکی به منم بکنید که چیه .. می دونم تو رده موسیقی هستش ولی چون کانکشن اینترنت میخواد من نمی تونم استفاده کنم.نقل قول:
بگید چیه و بدون اینترنت میشه ازش استفاده کرد؟
تغییرات زیادی تو نرم افزار گوشی رخ داده حتمتا فریم ویرشو آپ دیت کنیدنقل قول:
به به سلام یه دو کلمه هم از مادر عروس بشنویم :31:نقل قول:
اینجاها رو بخون
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5163296&postcount=1217
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5179173&postcount=1372
قربان اين از لطف و کرم شماست که به من کمک ميکنيد. خدا عمرتون بده.نقل قول:
خب فرمودين N8 و HTC دزاير هم خوبن. منتها يه چيزي: من سيصد و خرده اي بيشتر ندارم. اينا گرونترن درسته؟
و در نهايت بعنوان آخرين سوال - که در کنارش عذر ميخوام که اذيتتون کردم - ميخواهم نظرتونو راجع به اينکه X6 بهتره يا اکسپريا X10 بدونم.
بازهم خيلي خيلي ممنون. خوش باشيد. :46:
نقل قول:
دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم x10 سونی بیشتر از بودجه شماست مگه اینکه بخواید x10 مینی بخرید که اون هم صفحه کوچکی داره و چون خازنیه فعلا قلم نداره و برای دست های بزرگ یکم نامناسب به نظر می رسه.:whistle:
خواهش می کنم عزیز دل. از اینکه می تونم کمکت کنم ممنونم.نقل قول:
ان8 که نیومده ولی صددرصد قیمتش گرون تر از پانصد خواهد بود. دیزایر هم حول و حوش 500 تومنه ولی با این مقدار وجهی که دارید می تونید بیشتر از پولتون هم آش بخورید
ایکس 6 برترین گزینه برای شماست. خود من با اینکه زیاد پول هم داشتم ولی ایکس 6 رو برترین در موسیقی ، تاچ ، قیافه و خوشدست بودن و راحتی دیدم. اصلا حرف نداره
دوباره مزایا و ایارداتشو واستون بازگو می کنم:
1.تاچ فوق العاده قوی. نه فشار می خواد نه قلم راحت انگشتتو میازی رو آبجکتت بعد ریسپانسی از دستگاه بلافاصله می بینی. خیلی نرم و راحته . تا حالا من تاچ نخریده بودم چون بدم می اومد ولی این تکنولوژی تاچش چون خازنیه فشار و اینجور چیزا نمی خواد فوق العادس
صدای اسپیکرش بلند و باکیفیت و استریو هستش
هدفون گوشی فوق العادس و بعدی می دونستم نوکیا از این کارا خوب خوب بکنه:8:
گوشی خیلی کوچیک و خوشدست و خوش استیله. بعدیه که یه گوشی خازنی اینقده بتونه کوچیک باشه. چون اصولا با انگشیت کار می کنه باید چیزی بزرگتر از این می بود ولی جوریه که بای دببینی و حالشو ببری. من یکی خجالت می کشم یه دسته بیل رو تو خیابون دستم بگیرم یا تو جیبم جا بدم ولی این گوشی فوق العادس
جی پی اس گوشی بهترین هم نباشه از بهترین هاست
فارسی رو ساپورت داره
دوربین گوشی در محیط پر نور مثل سایر گوشی ها ی 5 مگاپیکسلی مث توپ عمل می کنه
با گارانتی اصلی هلدر ماشین و شارژر فندکی ههم قسمتت می شه
قیمتش خیلی خیلی پایین اومده
از معایب میشه به یه اپسیلون لق بودن در پشتی
زوم نامناسب در هنگام فیلمبرداری
اگه اهل دم به دقیقه در آوردن سیمکارت و تعویض سیمکارتی (که عین مسخره بازیه) این گوشی باتری بک آپ داخلی برای نگهداشتن باتری و تاریخ نداره
متاسفانه 32 گیگش با گارانتی اصلی وارد بازار نشد
مولتی تاچ رو ساپورت نداره
----------------------
در مورد اکسپرا 10 بگم که تقریبا دوبرابر قیمت این گوشیه.
ال سی دیش بزرگه
اندرویدش منسوخه حتما باید آپ دیت به 2.1 بشه.چون نه مولتی تاچ رو 1.6 ساپورت می کنه و نه 16 میلیون رنگ رو
دوربینش قوی تره
مهمتر از همه اندرویده. جدید قوی خوشگل
اسپیکرش در برابر ایکس 6 تومنی نیست
و سایر موارد که الان به ذهنم نمیاد. اگه مصممی واسه خرید بیشتر بپرس تا بیشتر راهنماییت کنم ممنون
بسيار ممنون از لطفتون. پس با اين حساب رفتم که X6 بگيرم. ايشالله روزي بتونم زحماتتون رو جبران کنم.نقل قول:
ضمنا از دوستم GUNSHIP هم که پاسخمو دادن جا داره تشکر کنم.
شاد و تندرست باشيد. بازهم ممنون و متشکر. :10:
از دوستان یه توضیح مفصل راجع به آپدیت گوشی دارم (از طریق Ovi Suit 2 )
مراحلش رو کامل برام توضیح بدید.
فقط خواهشا فوری باشه.
دامنه های com. و net. فیلتر شده
برای ورود از ir. استفاده کنید
اگه کسی میخواد وی پی ان رو گوشیش نصب کنه و گشتی ایمن در اینرتنت داشته باشه با GPRS بهش سلام منو برسونیدنقل قول:
حالا دیگه عرایض منو تکمیل می کنی؟! آدم میگه فرمایشات دوستم:31:نقل قول:
نوکیا بتازیگ نقشه های ایران رو تکمیل کرده و حدود 27و خورده ای مگا ست که زیادتر هم میشه. البته قابلتی های فراوان زیادی در این OVI MAPS نسبت به سایر گوشی ها دیده نمی شه ولی آیفون برترین جی ی اس رو داره
ای بابا چی میشه یه گشتی به چند صفحه قبل بزنی خوب!نقل قول:
1.آخرین ورژن OVI SUITE یا NSU رو از europe.nokia.com دانلود کن. (لینک مستقیم رو خواستی بگو بدم) بدون ADSL هم باید بیخیال شی خیلی سخته
2.برنامه رو نصب کن بعد دانلود و گوشیتو از طریق USB وصل کن و PC SUITE رو انتخاب کن از گوشی(مد کانکشن باید pc Suite باشه)
3.از منوی tools گوشی اگه عشقت کشد و اطلاعات خاصی نداشتی بک آپ رو هارد بگیر
4.برو به سربرگ UPDATE از برنامه OVI SUITE بزن و به ورژن 21 آپ دیتش کن حدود 137 فکر کنم مگا باشه که اگه یه اینترنت 512 داشته باشی کمتر از نیم ساعت کارت حله
5.خودش فایل ها رو آپ دیت می کنه و برات نصب میکنه فریم ویر جدید رو و تمام میشه کارت
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
بعد اینکه آپ دیتت تموم شد و فریم ویر نصب شد دوباره وصل کن گوشیتو و برو سربرگ UPDATE از OVI SUITE و application هارو که حدود 8 تاست آپ دیت کن البته نرم افزار SHAZAM نصب نخواد شد و ارور میده. باید بگم این نرم افزار از طریق خود فریم ویر آپ دیت شده است.
برو سر برگ maps نقشه های جدید ایران رو راهنمای صوتی رو هم دانلود کن تو گوشیت
یک دایویکس پلیر قوی برای ایکس 6 سراغ ندارین؟
فقط بند های 4, 5 رو میخواستم بدونم.ممنوننقل قول:
نقشه های ایران رو امروز صبح دانلود کردم از Ovi Suite که 17.4 مگابایت بود. چرا؟!!!:18:
عزیز دل من::10:نقل قول:
گوشیتو که آپ دیتش تموم شد
نکته!
بعد اتمام آپدیت فقط فریم ویر گوشی رو جدا کن از USB برو برنامه مپ گوشیتو اجرا کن یه پیام diascalimer میاد تایید کن تا بره تو برنامه بعد اینکه رفت بیا بیرون از برنامه. گوشیتو وصل کن دوباره از طریق سوییت و بزار ovi suite گوشیتو بشناسه
برنامه های اضافی گوشی که شامل 8 تا برنامه هستش که تو همون سربرگ update از برنامه ovi suite هست رو بایدنصب کنی که یکی از این هشتاش همون map loader3.04 نوکیاست که باید نصب بشه (برنامه شازام که یکی از این 8 برنامس رو اصلا انتخاب واسه نصب نکن چون تو خود فریم ویر آپ دیت میشه وکلا موقع نصب ارور خواهد داد و بیخیالش شو) بعد این که این کارات کلا تموم شد
دوباره گوشیتو جدا کن برو تو برنامه map installer که الان نصب شد بازش کن اگه بازم پیام داد تو گوشیت تایید کن که فکر کنم دیگه نده. بعد اینکه وارد برنامه شدی بیا بیرون دوبراه گوشیتو وصل کن بزار سویت گوشیتو بشناسه و
به سربرگ map loader از همین برنامه سوییت برو بعد صبر کن به سرور کانکت شه و اسم قاره ها رو بیاره. بعد قاره آسیا و از پنجره وسطی همون لیست کشور ها ایارن رو انتخاب کن. حالا تو پنجره سمت راستی اصولا باید ایران بیاد با حجم 27.1 مگ که بزن دانلود شه با این کار نقشه های قدیمی مربوط به ایاران رو گوشیت پاک خواهد شد و جدید نصب میشه
بعد اینکه تموم شد (با 512کیلو اینرتنت تو عرض کمتر از 6 دقیقه)از پنجره سمت چپی دقیقا پایین اسم قاره ها نوشته voice guide tags یه همیچی چیزی! از اونجا farsi-female رو انتخاب و نصبش کن که اونم 6.80 فکر کنم باشه اگه واست گفت تو گوشیت هست بزار دوباره دانلود کنه!
ایشالا که مشکلت حل بشه چون راه حل دیگه ای بلد نیستم و این صد درصده
سلام
دوستان
آدرسِ چند تا نمایندگی رسمی نوکیا تو خیابون جمهوری میخوام
اگه خدا بخواد منم تو چند روز آینده میخوام یه X6 بخرم:31:
گارانتی معتبر این گوشی چیه؟
من مشکلم با این گوشی اینکه ترکیب رنگ آبی و سفید خیلی خیلی دوست دارم و با رنگ مشکیش اصلاً حال نمیکنم :(
میشه کاور این گوشیو یه جورایی عوض کرد؟
@1406 و 1414
درباره ی شازم:31: این برنامه به شما کمک میکنه تا اگر نمیدونستید این آهنگی که الان گوشیتون داره پخش میکنه چیه، مال کیه و یا یه همچین چیزایی کافیه شازم رو باز کنید و تگ نو رو بزنی بعد اول خوب گوش میکنه بعد میفرسته بعدم مطابقت میده با آهنگی پیدا میکنه و خیلی باحال به شما اطلاعات آهنگتون رو میده
(البته فقط باحاله)
@1407
دوست عزیز شما واقعا درباره ی من چه فکری کردید؟ آخه من گفتم که وایرلس حجم رو کم میکنه؟
ovi map loader که حجمش 9 مگه با main sw یا همون firmware گوشی منم میدونم فرق داره
دفعات قبل که گفتم firmware رو با وایرلس آپدیت کردم منظورم این بود که از تو گوشی آپدیت کردم حالا میتونه با gprs یا هر چیز دیگری هم باشه
اون دوستی که آپدیت نکرده هنوز میتونه بهمون بگه از توی خود گوشی آپدیت چقدر حجم داره و این اندازه برابر همونیه که ovi suite نشون میده
در ضمن بهتره این موضوع کش دار نباشه:46::10:
@1409
بهتره به اون چشمکی که زدم دقت کنی وگرنه میدونم مولتی تاچ این نیست.:46:
-واقعا opera mini فیلتر شکنه؟ من که با اپرا موبایل p30world رو هم نمیتونم باز کنم:18:
-نقشه های ایران همون 17 مگه مال منم همین قدر بود الانم تمام جزییات رو داره (البته من تهران رو میگم باقی رو نمیدونم):20:
-گارانتی معتبر هم فقط گارانتی اصلی نوکیا (اسمش همینه، نوکیا) اون موقع که من خریدم بعضیا میگفتن پک کوچیک بزرگ داره الانم سایت نوکیا رو ببینی تو محتویاتش هلدر ماشین و شارژر فندکی نیست من همون پک بزرگ خریدم اینا رو داشت ولی دیدم پک کوچیک رو هم ممکنه الان جفتش نباشه ولی اگر اینایی رو که گفتم خواستی حتما به فروشنده بگو (یادت نره موقع خرید بگی که هیچ برنامه ای نمیخوای برات نصب کنن):27::10:
***یه نکته ای بگم این عین تجربه ی شخصیمه اگر خواستید گوشی رو آپدیت کنید مخصوصا برای راه اندازی gps برای اونایی که فقط بلوتوث gps رو دارن اول Nokia Software Updater رو از خود سایت نوکیا دانلود کنید سپس با اون به کارتون ادامه بدید این عین حرفیه که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همونجور که آقای nokia_n95 گفتند بدون adsl بیخیال شید.
To be wonderful :10::46:
دوستان برای بیشتر لذت بردن از گوشی Spb هارو هم نصب کنین ...
واقعا ظاهر گوشیرو زیبا میکنه و از کار کردن باهاش نهایت لذت رو میبرین :40:
سلام.
کسی یه نرم افزار تبدیل کننده flv به 3gp یا mp4 یا wmv که بتونه اندازه رو هم فیت رزولوشن گوشی 640 ×360
بکنه نداره؟:13:
حجمشم مهم نیست فقط درست تبدیل کنه و پرش و افت کیفیت نداشته باشه.
با سلام دوست من اگه جواب تخصصی میخوای بیا پیام خصوصی بده اگه شک داری صفحات قبل رو بخون دکترای گوشی شناسی دارم ولی بر اثر مشکلاتی که با بعضی دوستان داشتم و تذکرات مدیریت سایت من دیگه فعالیتم رو تو سایت بویژه این تاپیک کم کردم موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول معایب پنهان گوشی رو بررسی کن که در جایی درج نشده و با آپدیت جدید هنوز حل نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم دوستان الان به من حمله کنن ولی وظیفه ام بود به شما کمک کنم حتی اگه مورد اهانت دوستان عزیزم و استادان خوبم قرار بگیرم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بویژه NOKIA-N95 دشمن سرسخت من بخاطر اطلاعات بالا منو از تاپیک انداخت بیرون که مرد اول گوشی شناسی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نرم افزاره دیگه ... دانلود کن بعد بریز تو گوشیت ... یه سری فایل دیگه هم باید جدا دان کنی میریزی تو فولدر مخصوصش بعد لذتشو میبری ...
من کاملشو از سایت M o b i l e s t a n دان کردم . واقعا برنامه خوبیه ...
با سلام دوست من اگه جواب تخصصی میخوای بیا پیام خصوصی بده اگه شک داری صفحات قبل رو بخون دکترای گوشی شناسی دارم ولی بر اثر مشکلاتی که با بعضی دوستان داشتم و تذکرات مدیریت سایت من دیگه فعالیتم رو تو سایت بویژه این تاپیک کم کردم موفق باشی:11::11:نقل قول:
اول معایب پنهان گوشی رو بررسی کن که در جایی درج نشده و با آپدیت جدید هنوز حل نشده :40:
میدونم دوستان الان به من حمله کنن ولی وظیفه ام بود به شما کمک کنم حتی اگه مورد اهانت دوستان عزیزم و استادان خوبم قرار بگیرم .:11: بویژه NOKIA-N95 دشمن سرسخت من بخاطر اطلاعات بالا منو از تاپیک انداخت بیرون که مرد اول گوشی شناسی باشه:2:
من خودم از این نرم افزار استفاده میکنم یه تست بکن ببین خوشت میاد یا نهنقل قول:
کد:http://download.cnet.com/Free-FLV-Converter/3000-2194_4-10832044.html
دوستان چند درصد از گوشی راضی هستین اگه نخریده بودید باز میگرفتین اینگوشی رو
و زئم کردن گوشی آزار دهنده نیست و صداش چطوره:8:
من اگه نخریده بودم بازم میخریدمش اولاش خیلی درده سر کشیدم سره gps اما الان دارم باهاش حال میکنم ...
صداش منو که خیلی آهنگ گوش میدم رو راضی کرده ...
صدای گوشی خوبهنقل قول:
بله اگه نخریده بودم دوباره می خریدمش و تنها مشکلی که باهاش دارم گالری عکسشه که نمی دونم چرا نمی شه چند تا فایل رو بدون این که برم تو منو و مارک کنم تو همون صفحه مارک کنم.
دوستان عزیز
کسی یه نرم افزار چراغ قوه تست شده و سالم واسه x6 داره؟