بله اين يه جور انفولانزا هست بهش ميگن انفولانزاي موبايلي يعني يه چيزي تو مايه انفولانزاي خوكي هستنقل قول:
البته به جاي تب و سرگيجه و استفراغ و اينا ، باعث هنگ كردن و داغ كردن و لكه صورتي و اينا ميشه
:31:
بله اين يه جور انفولانزا هست بهش ميگن انفولانزاي موبايلي يعني يه چيزي تو مايه انفولانزاي خوكي هستنقل قول:
البته به جاي تب و سرگيجه و استفراغ و اينا ، باعث هنگ كردن و داغ كردن و لكه صورتي و اينا ميشه
آیا برای این گوشی آنتی ویروسی وجود دارد اگه وجود دارد لطف کنید قرار دهید با تشکر
نقل قول:
سلام.
آنتی ویروس هست اما نیازی نیست.اکثر دوستانی که حرفه ای هستن تو زمینه پاکت پی سی آنتی ویروس نصب نمیکنن و توصیه هم نمیکنن.(چون ویندوز موبایل فراگیر نیست ویروس هم براش نمینویسن البته نه 100% اما به طور درصد بالا).من خودم از سال 2003 تا حالا با وین مو کار میکنم تا الانم حتی یکبار هم انتی ویروس نصب نکردم.ضمن اینکه گاهی که خود گوشی بصورت دیفالت هم داشته پاک کردم.(مثل Jas Jar ).:11:
نقل قول:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام دوستان خوبم . من فارسی ساز و کیبورد فارسی را روی HD2 نصب کردم . فارسی شد ، اما به مشکل برخورد . حروف فارسی را از آخر به اول یعنی برعکس نشون میده . مثلاً کلمه " سلام " را اینجوری نمایش میده : " م ا ل س " . خلاصه اینکه حالمون حسابی گرفته شده . اگر کسی هست که می تونه به کن کمک کنه ، ممنــــــــــــــــــــــ ـــون می شم . فقط خواهش می کنم حتما پیام را به آدرس ایمیل من ارسال کنه . یعنی در حق من محبت کنه و برای من ایمیل کنه . دعاتون می کنم به خــــــــــــــــــــــــ ــــــــدا
آخیش بالاخره تموم شد 5 روز ....روزی 5 ساعت نشستم همه ی 141 صفحه رو خوندم و همه ی ویدیو ها و عکسها رو دانلود کردم....پدرم در اومد یکی یه لیوان آب قند بده دستم که دارم از حال میرم (: ما هم از چند روز دیگه میریم تو کاره این گوشی ببینیم چی میشه. تا چند وقت دیگه هم بعد از کمی پست دادن انشا الله میخرمش .ولی امنیا رو نگه میدارم چون امنیا عشقه منه و گوشی رو دستش نیست(با احتسابه فاکتور قیمت!).
راستی مازیار دوست عزیز مبارکت باشه (گرچه کمی دیر شد) .خیلی خوشحالم دوباره میبینمت review که تو تاپیک امنیا تو شب اول که خریده بودی خیلی کمکم کرد واسه خرید امنیا. می بینم که اینجا هم فوری گوشیو بررسی کردی!!
کسی میدونه چرا هروقت میخوام از Digital Compass کنم میگه تو میدان مغناطیسی قرار دارم؟؟؟
تا حالا نتونستم ازش استفاده کنم.
سلام.:46:نقل قول:
مخلص هرچی بچه رئالیه هم هستیم. :31:
قابل شما رو نداره البته اینی که چند صفحه پیش نوشتم خیلی کم بود. :دی
هنوز خیلی چیزاشو کشف نکردم. :46:
شما هم حتما بخر. خیلی گوشیه خوبیه. واقعا رو دست اینترفیسش نیست. :11:
ایول !!! شما هم رئالی هستین!!! خیلی چاکریم!!!! میگن دل رئالیا به هم راه داره ها!!! من 6 ماه پیش پستهای شما رو تو تاپیک امنیا خوندم ولی الان همشو یادمه!!نقل قول:
حالا که شماگفتی چشم میخرم ولی فکر نکم به زودی!!!
دوستان من یه مشکل هاد دارم
تا امروز صبح گوشی به خوبی کار میکرد خیلی هم راضی بودم جز مصرف باطری
امروز صبح تا ظهر 2 تا مشکل شدید داشتم
گوشی زنگ میخورد نه میتونستم بردارم نه قطع کنم از هرجهت که میکشیدم تا آخر نوار میرفت ولی عکس العملی نشون نمیداد صفحه قفل میکرد تا وقتی طرف مقابل قطع کنه
حتی کلید جواب دادن یا رد مکالمه هم که میزدم عمل نمی کرد
چون تلفن مهمی داشتم دستگاه را هارد ریست کرد که توی HD2 شده ری استور باز هم همینجوری بود 2 ساعت بعد درست شد دوباره بعد 15 دقیقه همین جوری شد الان هی خوب میشه باز همون جوری میشه
دقیقا همین مشکل را با سری wizard یا k-jam و جمین توی رام های 6.1 کوک شده داشتم البته رام من 1.48 خود شرکته
احتمال اینکه مشکلم نرم ازفری باشه طبق تجربه خودم 100% ولی برنامه جدیدی نصب نکردم کخ بگم از اونه پس میمونه رام
نظر شما چیه چیکار کنم ریسک اینکه باز هم اینجوری بشه و مکالمات کاری را از دست بدم خیلی بالاست
اگر پیشنهادتون نصب رامه چه رامی ؟؟
اگر از SSPL استفاده کنم یا گلد کارت راهی هست که گارانتی از بین نره چه جوری میشه دوباره همین رام را بریزم که شرکت متوجه نشه ؟؟
ممنون
[QUOTE=Maziar_69;4537762]اول از همه بگم که تا حالا HTC نداشتم و همچنین با صفحه ی خازنی هم کار نکرده بودم.
از LCD شروع میکنم:
.....
مباركه مازيار جان..
يه چند وقته مطالب در مورد اچ دي 2 رو دنبال ميكنم. گوشيم الان امنيا هستش ايشالا ميخام لئو(اچ دي 2) بخرم ولي قبلش يه خورده اطلا عات ميخام..در واقع يه مقايسه دقيق بين امنيا و لئو ميخام و چون شما هم گوشي قبليت امنيا بوده به نظرم بهتر بتوني كمكم كني..
لطفن تفاوت ها رو تو اين موردا بگو:
خوانا بودن صفحه زير نور خورشيد(تو امنيا خيلي پايينه)
كيفيت ال سي دي( تو امنيا پايينه مخصوصن واسه خوندن متن)
لئو عكس ماكرو ميگيره؟
اگه مورد خاصي به نظرت ميرسه لطفن بگو..
ببخشيد زياد شد ممنون مي شم جواب بدي..:11:
مگه نصب رامهای معرفی شده توسط خود HTC هم گارانتی رو باطل میکنه؟
خود HTC که رام معرفی نکرده آخریش همون 43 و 48 بودهنقل قول:
شما این رام رو بریز انشاالله مشکلت نرم افزاری باشه که صد در صد هست:نقل قول:
بهترین رام از بهترین کوکر حال حاضر هست اگر هم خدا نکرده کارت به گارانتی افتاد رامهای رسمی لینکاش موجوده.کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5088602&postcount=1
رادیوئی رو هم که شرکت میریزه که داری...پس مشکلی نیست:46:
قربون شما.نقل قول:
حتما بخر که خیلی عالیه.... :46:
[QUOTE=ghasemfalamarzi;4548857]نقل قول:
سلام دوست عزیز.
راستش به نظر من تاچ امنیا خیلی ضعیف بود. (یعنی هست :دی) یه ذره باید زیادی فشار میدادی تا عمل کنه و اشتباه هم زیاد میکرد.
ولی HD2 اصلا اصلا اصلا کوچکترین فشاری برای عمل کردن نمی خواد. چون خازنی هست. فقط کافیه یک لحظه ی کوچیک انگشتت بخوره رو صفحه. همون لحظه عمل میکنه.
دومین برتریش باتری هست.
باتری امنیا رو من هرشب شارژ می کردم. خیلی پر مصرف بود. ولی این گوشی تا 2 روز و نیم با همون قدر استفاده جواب میده.
کیفیت LCD هم که گفتین درسته. البته کیفیت امنیا بد هم نیست.
ولی خوب با وجود گوشی های جدید تر هر روز داره کیفیت ها میره بالا و امنیا الان یه ذره قدیمی شده.
کیفیت صفحه ی این گوشی که فوق العاده هست. خیلی واضح و پررنگ نشون میده. حتی از 16 میلیون های نوکیا هم بالاتره. (من نفهمیدم آخر این 16 میلیون چه فرقی با این 65 هزار رنگ داره در صورتی که کیفیتش از همه لحاظ بیشتر از اونه!!!)
زیر نور مستقیم آفتاب هنوز امتحان نکردم. یعنی اونجوری که درست آفتاب بخوره روی صفحش!!! ولی تو نور روز بیرون بودم و مشکلی نداشتم. به نظرم خیلی خوانا و خوب هست.
نکته ی بعدی اینترفیس هست که اصلا به هیچ وجه قابل قیاس نیستن!!!!
به قول دوستم که اولین بار گوشی رو گرفت دستش و قفل صفحه رو باز کرد گفت فقط یه ربع طول میکشه تا آدم از شوک بیاد بیرون. :دی
محیط خیلی زیبایی داره.
کیفیت پخش صدا هم که تو GSM Arena مشخصه.
اگه یه هدفون خوب مثل Creative یا Sony بخرید واقعا حرف نداره!!! هرچند هدفون خودش هم خوبه. ولی چون بزرگه یه نیم ساعتی که آهنگ گوش کنید گوشتون ممکنه درد بگیره. (مثل من :دی)
اما در مورد عکس ماکرو:
این گوشی دکمه ی مخصوص عکس گرفتن نداره.
یعنی برای فوکوس کردن هرجای صفحه رو خواستید میزنید و خودش خودکار فوکوس میکنه.
یعنی ماکرو ی دوربین به صورت یک حالت جدا نیست.
تو هر نقطه ای که دوربین رو بگیرید با توجه به اون جایی که میخواید روش فوکوس کنید به طور اتوماتیک فوکوس میکنه و عکس میگیره. چه نزدیک باشه و چه دور.
فقط دوربینش لرزش گیر نداره و به خاطر همین ممکنه بعضی وقتا تو عکس های Indoor و ماکرو تار بیفته. ولی Outdoor رو فوق العاده میگیره.
یه نکته ی دیگه در مورد دوربین فلاش بسیار قویش هست.
تو تاریکی محض که کوچکترین نوری هم نبوده عکس هایی گرفتم که خودم کف کرده!!!
2 تا فلاش LED داره که خیلی پر قدرت هستن.
اما تا این لحظه 2 تا عیب داشته به نظرم:
1- وقتی آهنگ گوش میکن هر چند دقیقه از Audio Booster میاد بیرون و دوباره باید اجراش کنم.
2- وقتی دوربین رو اجرا میکنید حدود 5-6 ثانیه همه جا رو صورتی نشون میده ولی خودش درست میشه.
البته من اون Hotfix رو برای دوربین نصب نکردم. فکر میکنم با اون درست بشه..
ولی تو عکس هایی که من میگیرم اون هاله ی صورتی خیلی خیلی کم هست.
گوشی رو هم که خریدم از اول روش رام 1.48 بود. فکر کنم جزو سری جدیدی باشه که وارد شده.
بازم سوالی بود در خدمتم.
مهدی جان میشه لینک رام رسمی را بهم بدید ترجیحا 1.48نقل قول:
رام 1.48 من اینه
(71294) 1.48.488.1
Radio version
2.05.51.05_2
اینو گذاشتم امشب دانلود کنم
کد:http://www.4shared.com/get/171090543/999282da/RUU_Leo_HTC_WWE_GCC_1484881_Ra.html;jsessionid=E86252D509E1AF075C2A2309759C74E7.dc158
سلام دوست عزیز
راستش به نظر من تاچ امنیا خیلی ضعیف بود. (یعنی هست :دی) یه ذره باید زیادی فشار میدادی تا عمل کنه و اشتباه هم زیاد میکرد.
بازم سوالی بود در خدمتم
ایول بابا عجب تحملی داری 2 روزه HD2 خریدی اونوقت بجای :8:میای 2 صفحه متن تایپ مکنی!!! :18:
آقا بازی رو این گوشی چه حالی میده !!؟؟ بازیه Asterix که mehdi-brg عزیز لینک داده بود ریختم رو امنیا Screen فیکس شده بود ولی تاچ نه!! مثلا تاچش فکر میکرد صفحه من 4.3 اینچه و وقتی رو joy-stick مجازی تو بازی پایین رو فشار میدادم طرف رو به بالا میپرید و اصلا پایین نداشتم !!
داداشم از کرج میخواد واسه خودش یکی بخره !!؟؟ آدرس پاساژ خوب تو کرج می خواستم؟؟
خوب اگه دوست نداری نمی نویسم دیگه. :31:نقل قول:
سلام بر همگی
:20:
لیست مشکلات این hd 2 :
1- تا حالا فارسی ساز که مخصوص 6.5 باشه نیومده غیر از یکی که 14 دولاره ومن سعی کردم از trail استفاده کنم اما نصب نمیشه .
اگه حوصله داشتین امتحانش کنین شاید من بلد نباشم نصبش کنم . لینکش رو چند صفحه قبل نوشتم .
2 - اگه دکمۀ ارسال رو بزنین تا با کسی تماس بگیرین اما در همون لحظه بزنین رو دکمه قرمز تا تماس رو قطع کنین ، گوشی هنگ میکنه . من بارها امتحان کردم . تنها راه اینه که اگه خیال قطع کردن تماس رو دارین دو 3 ثانیه صبر کنین بعد دکمه قطع تماس رو بزنین .
3 - بارها مرورگرش هنگ کرده . البته بیشتر با مرورگر اکسپلورر اینجور میشه . وراهی جز ریست نداره . من از بس لازم شده ریست کنم ، تصمیم گرفتم برم پیش یه تراشکاری بگم یه روزنه درست کنه رو درِ باتری درست در جایی که دکمۀ ریست قرار داره تا هی مجبور نشم در باتری رو بردارم برای ریست
4 - اگه یکی زنگ بزنه و شما نباشین ، اصلا متوجه نمیشین کسی بهتون زنگ زده یا مسج فرستاده براتون مگر اینکه گوشی رو چک کنین در حالی که یادمه حتی موبایلهای پنج شش سال پیش اگه کسی زنک بزنه وجواب ندین ، هر یک دقیقه یک بار اعلام میکنه که یکی زنگ زده یا مسج فرستاده تا خبر دار بشین .
5 - همۀ دکمه ها سفیده حتی دکمۀ ارسال و قطع و عجیب اینه که تو کاتالوگش نوشته the red key & green key !!!!!!!
:38:
البته منظورش دکمه های مجازی هست
6 - همیشه و همه جا منتظر باشتن تا این گوشی هنگ کنه . یعنی هنگ کردن تو ذاتشه تا حدی که تو کاتالوگش هم نوشته هر وقت هنگ کرد چکار باید بکنین .
7 - چراغ دکمه ها تو تاریکی خاموش میشه !!! وتا روش فشار ندین روشن نمیشه
8 - بیشتر وقتها در هر جای موبایل که باشین اگه دکمۀ ارسال رو بزنین به جای اینکه بره تو قسمت تلفن ، مستقیما تماس میگیره با اخرین شماره که در لیست تماس هست !!!!! و البته بعضی وقتها هم تماس نمیگیره و فقط میره تو قسمت تلفن .
9 - نمیشه ساعت و علامت باتری رو با هم قرار بدیم در نوار بالای صفحه !!!!! . یا این یا اون . راه دیگه ای هم نداره .
10 - امکانات مرورگرش از مرورگر موبایلهای چند سال پیش هم کمتره !!!!!
11 - به قول یکی از دوستامون تو همین تاپیک ، بعضی وقتا به شدت دلتون میخواد که ای کاش میشد با قلم از کیبورد استفاده کنین چون هر چی هم درست نشونه گیری کنین باز هم حروف غلط غلوط نوشته میشه که کفرتون رو در میاره مخصوصاً اگه تو ماشین باشین .
12 - استفادۀ یک دستی از موبایل مهارتِ بالایی میخواد و باید سایزِ دستتون XXXXL باشه .
13 - لکۀ صورتی . البته من بیشتر به پلنگِ صورتی شک دارم و گمون کنم همش زیر سرِ اون ناقلا باشه
14 - اگه از آپشن قفل استفاده کنین ، موقعی که دکمۀ قطع رو میزنین صفحل موبایل خاموش میشه و موبایل قفل میشه اما بعضی وقتها صفحه خاموش میشه اما موبایل قفل نمیشه و اگه دوباره رو دکمه قطع فشار بدین میبینین که موبایل دوباره راه میافته و قفل هم نیست !!!!!!!
15 - موقع کار و شارژ گرم میشه و این مسئله تو کاتالوگش هم ذکر شده تا نگران نشین !!!! البته من هنوز موندم که با این همه تکنولوژی چطور هنوز هم مشکل گرم کردن وجود داره !!!!
16 - بیشتر برنامه ها رو وقتی ازش میاین بیرون هنوز روی رام وجود داره و نتها راهِ خاموش کردنشون رفتن به TASK MANAGER هست .
سریع ترین راه برای رفتن به تاسک منیجر این هست که دکمۀ هوم رو بزنین بهد با انگشت از سمت چپ به راست بکشین روی صفحه تا برید تو SETTING . بعد روی OTHER کلیک کنین و بعد برین تو تاسک منیجر و برنامه های زیادی رو خاموش کنین .
اگه راه سریعتر سراغ دارین حتما خبر بدین که کلی ثواب داره
البته من سعی کردم با استفاده از BUTTONS دکمه ای رو به تاسک اختصاص بدم اما باز هم دکمه ها کار نمیکنه !!!!!
اگه شما موفق شدین این کار رو انجام بدین حتما خبر بدین
:10:
17 - حساس بودن صفحه به لمس خوبه اما بعضی وقتها مشکل شاز میشه مثلا بیخودی دکمه های دیگه رو فشار میدین در کیبورد یا اینکه به هوا یه دفعه میبینین دارین زنگ میزنین به یه نفر به خاطر اینکه دستتون نا خدا گاه صفحه رو لمس کرده .
18 - اگه سایز دستتون کوچیکه این گوشی اصلا خوش دست نیست براتون .
دیگه دیگه ......
بقیه واسه بعد آخه ما شاء الله ما شاء الله عیبهاش یک دو تا و ده تا نیست .
:19: :47:
میبخشین یه کم کفرم در اومده بود از دستِ این گوشی گفتم چند تا داد بزنم سرش تا دلم خنک بشه آخه زورمون که بهش نمیرسه .
کلی پول دادیم بالاش و اگه هر بلا ملایی سرش بیاریم به خاطر عیبهاش به خودمون ضرر زدیم فقط
بقیه عیبهاش در شمارۀ آینده
دوست عزیز اکثر مواردی که ذکر کردید با نصب ترم افزار حل میشه و نمیشه بهشون به دید مشکل ساختاری نگاه کردنقل قول:
مثل همون تسک منیجر یا ساعت باطری و ..... که برنامه هاش هست لازم بو.د معرفی کنم توی HU هم یه تاپیک خوب براش هست که پارسا جان از بچه های اونجا زحمتش را کشیده
این گرم شدن هم با این پردازنده و این قطر بدنه کلا عادیه
دوربین هم با پچی که داره 80% بهبود پیدا کرده و این مشکل دوربین مخصوص این گوشی فلک زده نیست فقط روی سر این خراب شده والا خیلی از گوشی های دیگه مثل I900 سامسونگ هم من چک کردم داشت ولی توی HD2 متاسفانه زیاد تر بود که با ترفند ها و الگوریتم های پردازش تصویر کمی حلش کردند
تا الان من 3 تا از این مدل خریدم به دلایلی فروختم باز خریدم اگر مشکلاتش قابل چشم پوشی نبود مطمئن باشید 3 بار گول نمیخوردم
در حال حاضر در وینمو های بدون کی برد سخت افزاری HD2 بهترینه
تو همین رام رو بریز اگه مشکل داشت لینک رام رسمی رو هم سرچ می کنم برات.نقل قول:
]آقا جون هرکی دوست داری اینقدر خالی نبند!!!
خوبه همین جا چند نفر دارن این گوشی رو. ذهن 4 نفر دیگه هم که میخوان این گوشی رو بخرن داری خراب میکنی.
برای تک تک موارد جواب دارم:
همه میدونن که گوشی های ویندوز موبایل خیلی سخت فارسی میشن. شما میتونستی این اطلاعات رو قبل از خرید چک کنی. مخصوصا به قول خودت ویندوز 6.5 که براش فارسی ساز نیست. پس این رو به گوشی نچسبون به عنوان عیب.نقل قول:
1- تا حالا فارسی ساز که مخصوص 6.5 باشه نیومده غیر از یکی که 14 دولاره ومن سعی کردم از trail استفاده کنم اما نصب نمیشه .
اگه حوصله داشتین امتحانش کنین شاید من بلد نباشم نصبش کنم . لینکش رو چند صفحه قبل نوشتم .
همین الان برای اینکه مطمئن بشم 5 بار این کار رو انجام دادم و خیلی خوب جواب گرفتم. نه هنگ کرد نه کند عمل کرد. در ضمن اون دکمه ی قرمز رنگ لمسی رو صفحه رو برای شما گذاشتن که استفادش کنی!!!نقل قول:
2 - اگه دکمۀ ارسال رو بزنین تا با کسی تماس بگیرین اما در همون لحظه بزنین رو دکمه قرمز تا تماس رو قطع کنین ، گوشی هنگ میکنه . من بارها امتحان کردم . تنها راه اینه که اگه خیال قطع کردن تماس رو دارین دو 3 ثانیه صبر کنین بعد دکمه قطع تماس رو بزنین .
نقل قول:
3 - بارها مرورگرش هنگ کرده . البته بیشتر با مرورگر اکسپلورر اینجور میشه . وراهی جز ریست نداره . من از بس لازم شده ریست کنم ، تصمیم گرفتم برم پیش یه تراشکاری بگم یه روزنه درست کنه رو درِ باتری درست در جایی که دکمۀ ریست قرار داره تا هی مجبور نشم در باتری رو بردارم برای ریست
هنوز به اون شکل از مرورگر استفاده نکردم و دلیل کافی برای رد کردن این حرف ندارم. اما میدونم که امنیا با مشخصات نصف این گوشی 1 بار هم تو این مورد منو لنگ نذاشته بود. باید بدونی که هنگ کردن به چند دلیل ایجاد میشه. یکیش اینه که رم کافی نباشه یا CPU توان اجرای خواسته ی شما رو نداشته باشه که خیلی خنده دار به نظر میربا این توان سخت افزاری این حرف رو در مورد این گوشی زد.
یعنی واقعا شما اون چراغ چشمک زن سبز رو نمیبینی که بالای صفحه هست؟ بعدشم کدوم گوشی هست که اعلام بکنه کسی بهت زنگ زده تا وقتی صفحه رو نگاه نکنی؟نقل قول:
4 - اگه یکی زنگ بزنه و شما نباشین ، اصلا متوجه نمیشین کسی بهتون زنگ زده یا مسج فرستاده براتون مگر اینکه گوشی رو چک کنین در حالی که یادمه حتی موبایلهای پنج شش سال پیش اگه کسی زنک بزنه وجواب ندین ، هر یک دقیقه یک بار اعلام میکنه که یکی زنگ زده یا مسج فرستاده تا خبر دار بشین .
N78 - N95 - Samsung Beat b - 6500 Slide - Samsung Star همه ی گوشی های روزی هستن که دم دست من هستن الان. کدومشون رو تا قفل صفحه رو باز نکنی میتونی بفهمی Missed Call یا SMS داری؟ فقط تو N78 یه چراغ مال Navi wheel هست که مشخص میکنه.
شما خیلی با این موضوع مشکل داری؟ خوب میتونستی از اولش تو ریویوها ببینی. تازه همون دکمه ی اسلایدی که داره موقعی که گوشی زنگ میخوره خیلی هم با کلاس هست به نظر من.نقل قول:
5 - همۀ دکمه ها سفیده حتی دکمۀ ارسال و قطع و عجیب اینه که تو کاتالوگش نوشته the red key & green key !!!!!!!
چطور یک بار برای ما هنگ نکرده؟ میشه بگی چه استفاده ای میکنی که هنگ میکنه؟ تازه میگی همیشه و همه جا!!!!! یعنی تو موزیک - اس ام اس - وضع هوا - حتی Home Screen هم میکنه؟؟؟؟نقل قول:
6 - همیشه و همه جا منتظر باشتن تا این گوشی هنگ کنه . یعنی هنگ کردن تو ذاتشه تا حدی که تو کاتالوگش هم نوشته هر وقت هنگ کرد چکار باید بکنین .
داداش گوشی فول تاچ خریدی. کارایی اون دکمه ها هیچه به نظر من. میخوای با اون دکمه ها چیکار کنی؟نقل قول:
7 - چراغ دکمه ها تو تاریکی خاموش میشه !!! وتا روش فشار ندین روشن نمیشه
دکمه ی استارت که همیشه بالای صفحه هست. کسی هم که زنگ بزنه میتونی از اسلاید لمسی استفاده کنی. فقط میمونه قفل کردن صفحه که خوب اگه 2 روز گوشی رو دستت بگیری جای اون یه دونه دکمه رو حفظ میشی دیگه. نمیشی؟
این یکی خداییش خیلی خنده دار بود. :دینقل قول:
8 - بیشتر وقتها در هر جای موبایل که باشین اگه دکمۀ ارسال رو بزنین به جای اینکه بره تو قسمت تلفن ، مستقیما تماس میگیره با اخرین شماره که در لیست تماس هست !!!!! و البته بعضی وقتها هم تماس نمیگیره و فقط میره تو قسمت تلفن .
قضاوت با دوستان...
دوست عزیزمون گفت که با یه برنامه حل میشه. البته اگه مشکل حساب بشه!!!!!!نقل قول:
9 - نمیشه ساعت و علامت باتری رو با هم قرار بدیم در نوار بالای صفحه !!!!! . یا این یا اون . راه دیگه ای هم نداره .
داداش من این مرورگر مخصوص این گوشی نیستش که!!!! اینترنت اکسپلورر که مال مایکروسافت هست و تمام گوشی هایی که ویندوز دارن همین روشونه. هیچ فرقی هم نمیکنه. اپرا موبایل هم که جزو قوی ترین مرورگرهاست. اون هم یه برنامه ی جداست که میتونی رو هر گوشی دیگه ای نصبش کنی. همین بازده رو میده.نقل قول:
10 - امکانات مرورگرش از مرورگر موبایلهای چند سال پیش هم کمتره !!!!!
نکنه مرورگرهای چند سال پیش از اینا پیشرفته بودن؟ :دی
واسه اینکه پست طولانی نشه بقیش رو تو پست بعدی می نویسم...
- بازم قبل از خرید گوشی میتونستی بفهمی که تاچ خازنی قابلیت استفاده از قلم رو نداره.نقل قول:
11 - به قول یکی از دوستامون تو همین تاپیک ، بعضی وقتا به شدت دلتون میخواد که ای کاش میشد با قلم از کیبورد استفاده کنین چون هر چی هم درست نشونه گیری کنین باز هم حروف غلط غلوط نوشته میشه که کفرتون رو در میاره مخصوصاً اگه تو ماشین باشین .
نکنه این همه آدم که آیفون میخرن یا تو همین یکی دو ماه HD2 خریدن اشتباه کردن؟؟؟؟
یا نکنه مایکروسافت عقلش رو از دست داده که میخواد وین موبایل 7 رو با صفحه های خازنی مطابقت بده؟؟؟
بازم میتونستی قبل از خرید سایز گوشی رو از سایت های مختلف دربیاری و ببینی چقدره. من که قشنگ یک دستی باهاش کار میکنم. سایز دستم هم اگه کمتر از Medium نباشه بیشتر هم نیست.نقل قول:
12 - استفادۀ یک دستی از موبایل مهارتِ بالایی میخواد و باید سایزِ دستتون XXXXL باشه .
من بدون نصب Hotfix مشکلی با این موضوع ندارم.نقل قول:
13 - لکۀ صورتی . البته من بیشتر به پلنگِ صورتی شک دارم و گمون کنم همش زیر سرِ اون ناقلا باشه
تو پست های بعدی هم چند تا عکس که باهاش گرفتم رو میذارم دوستان قضاوت کنن.
در ضمن این مشکل هم از قبل از ورودش به ایران تو GSMArena ذکر شده بود.
نمیدونم چرا این مشکلا برای من پیش نمیاد. :دی البته اگه بشه اسمش رو مشکل گذاشت!!!نقل قول:
14 - اگه از آپشن قفل استفاده کنین ، موقعی که دکمۀ قطع رو میزنین صفحل موبایل خاموش میشه و موبایل قفل میشه اما بعضی وقتها صفحه خاموش میشه اما موبایل قفل نمیشه و اگه دوباره رو دکمه قطع فشار بدین میبینین که موبایل دوباره راه میافته و قفل هم نیست !!!!!!!
تازه خوبه که تو این گوشی این امکان هست که وقتش صفحه خاموش میشه قفل هم میشه که با اسلاید بازش کنی. توی امنیا که همینش هم نیست...
نکنه موبایل های چند سال پیش این قابلیت رو داشته. :دی
برای من فقط یک بار گرم شد و اون هم وقتی بود که گوشی تو شارژبود و داشتم هم زمان هم آهنگ گوش میکردم و هم از اینترنت استفاده میکردم. به نظرم طبیعی هست. حتی این مشکل برای آیفون هم هست که میگن خیلی گرم میشه... تازه آیفون اینقدر CPU نداره که این داره!!!نقل قول:
15 - موقع کار و شارژ گرم میشه و این مسئله تو کاتالوگش هم ذکر شده تا نگران نشین !!!! البته من هنوز موندم که با این همه تکنولوژی چطور هنوز هم مشکل گرم کردن وجود داره !!!!
شما مثل اینکه اولین ویندوز موبایلتون هست. درست نمیگم؟نقل قول:
16 - بیشتر برنامه ها رو وقتی ازش میاین بیرون هنوز روی رام وجود داره و نتها راهِ خاموش کردنشون رفتن به TASK MANAGER هست .
سریع ترین راه برای رفتن به تاسک منیجر این هست که دکمۀ هوم رو بزنین بهد با انگشت از سمت چپ به راست بکشین روی صفحه تا برید تو SETTING . بعد روی OTHER کلیک کنین و بعد برین تو تاسک منیجر و برنامه های زیادی رو خاموش کنین .
اگه راه سریعتر سراغ دارین حتما خبر بدین که کلی ثواب داره
توی امنیا هم دقیقا همین جوری بود. وقتی انگشت رو از پایین صفحه میکشیدی بالا Task Manager کوچیکی باز میشد که باید از اونجا برنامه ها رو میبستی.
Touch Pro 2 هم باهاش کار کردم همینجوری بوده...
اینم از اون حرفا بود.....نقل قول:
17 - حساس بودن صفحه به لمس خوبه اما بعضی وقتها مشکل شاز میشه مثلا بیخودی دکمه های دیگه رو فشار میدین در کیبورد یا اینکه به هوا یه دفعه میبینین دارین زنگ میزنین به یه نفر به خاطر اینکه دستتون نا خدا گاه صفحه رو لمس کرده .
در مورد سایز دست هم که صحبت شد در موارد بالاتر...نقل قول:
18 - اگه سایز دستتون کوچیکه این گوشی اصلا خوش دست نیست براتون .
واقعا شما این گوشی رو داری و این چیزا رو میگی؟؟؟نقل قول:
دیگه دیگه ......
بقیه واسه بعد آخه ما شاء الله ما شاء الله عیبهاش یک دو تا و ده تا نیست .
:19: :47:
میبخشین یه کم کفرم در اومده بود از دستِ این گوشی گفتم چند تا داد بزنم سرش تا دلم خنک بشه آخه زورمون که بهش نمیرسه .
کلی پول دادیم بالاش و اگه هر بلا ملایی سرش بیاریم به خاطر عیبهاش به خودمون ضرر زدیم فقط
بقیه عیبهاش در شمارۀ آینده
من نمیدونم اون بنده خدایی که میاد تو این تاپیک تا برای خرید تصمیم گیری کنه تکلیفش چیه...
تازه بقیش رو میخوای تو شماره ی بعد بنویسی؟
ما منتظریم. بنویس تا بنویسیم. :دی
نقل قول:
سلام.
شما مطمئنی HD2 گرفتی ؟ مطمئنی گوشی چینی چیزی بهت نداختن؟ بابا اینایی که میگی مشکله؟ (البته بجز هنگ کردنش که اونم منکه با هیچ منطقی نمیتونم مطابقت بدم) اینایی که شما گفتید همه با برنامه حل میشه آدرسش رو هم که سیروس جان بهت داد یه سر بزن ضرر نمیکنی.:11:
دوست عزیز آقا مازیار گل
ممنون که زحمت کشیدین و پاسخ دادین .
:10:
دستتون سلامت باشه همیشه .
:11:
دوستان عزیز خواهشاً به این موضوع توجه داشته باشین که من اگه از خوبیهاش حرفی نمیزنم علت اینه که حدودِ 750 تومن پول دادیم براش و وظیفه اش هست که خوب باشه . اگه حُسن هم نداشته باشه که دیگه پس به چه درد میخوره
حالا شما زیاد ناراحت نشین از نوشته هایی من . من این مشکلات رو دارم و نوشتمشون . فقط همین
البته شاید بعضیهاش رو خوب توضیح ندادم مثل شمارۀ 8
منظور اینه که شما تو موبایلتون این ور و اونور میرید اما یه دفعه یادتون میاد که باید به نفر بزنگین . خب باید برید تو قسمت تلفن دیگه . سریع ترین راه برای رفتن به قسمت تلفن چیه ؟ فشار دادن رو دکمۀ ارسال تا شما رو سریع ببره تو قسمت تلفن . اما .....
اما متاسفسانه !! وقتی دکمه رو میزنین موبایل میره تو قسمت تلفن اما در جا شروع میکنه به زنگ زدن به اخرین شماره ای که تو لیست مکالمات هست !!!!!!
که البته اگه حواستون جمع باشه سریعا اما یکی دو ثانیه تامل بزنین رو دکمه قطع تا مکالمه رو متوقف کنین .
و اگر حواستون نباشه که در اون صورت موبایل تماس میگیره با اخرین شماره و اگر شماره خارج از کشور باشه و اون طرف هم پیله باشه و قطع نکنه که خیلی جالب انگیز میشه .
================================================
آقا آریان گل از شما هم ممنون . والله روش نوشته فقط htc . ننوشته hd2 . این هم بعید نیست که قلابی باشه .
دوستانِ گلم ، خوب یا بد خریدیمش دیگه و اگه مثل من از کسانی باشین که سالها از یه موبایل استفاده میکنین ، چاره ای جز مدارا نیست یا اینکه متضضر بشین و ردش کنین .
دوستان لطف کنین برید تو قسمت پرسونال ببینین این دکمه ها چرا برنامه ریزی نمیشه . من سعی کردم یکی از دکمه ها رو اختصاص بدم به رفتن به تاسک مانیجر اما نشد که نشد با وجودی که تاسک یکی از اپشن ها هست .
================================================== ===============
خلاصه خوبه . خیلی خوبه . بخرین و کلی استفاده بریزین به جیب ... منظورم اینه که کلی استفاده ببرین . اگر هم به مشکلی بر خوردین مبادا دلخور بشینا . درست میشه إن شاء الله
نقل قول:
Here is the Top 5 Windows Mobile Antivirus :
- BullGuard Mobile Antivirus]
- Secure Mobile Anti-Virus(TM)
- ]Airscanner® AntiVirus for Windows Mobile
- Symantec Mobile AntiVirus for Windows Mobile]
- [Trend Micro Mobile Security]
کد:http://www.bestsecuritytips.com/xfsection+article.articleid+98.htm
البته این که کدوم بهتره ، مدرکی در دست نیست
همه رو بخرین امتحان کنین
نقل قول:
لطف کردید اینها را قرار دادید ولی اینجا ایران است و امکان خرید از سایتهای خارجی وجود ندارد. با تشکر:10::8:
سلام
آقا من یه htc 3g
دارم
چطوری میتونم تایپ فارسی بکنم
البته با نصب برنامه pocket kelk
حروف فارسی رو میاره ولی از چپ به راست خونده میشه
چطوری میتونم از راست به چپش کنم
مرسی
خیلی لنگم
اگه کمکم کنید ممنون میشم
این 1.48 رسمی خود HTC از سرور خودشنقل قول:
کد:http://203.73.25.118/download/RomCode/%5CHTC%20HD2%5CRUU_Leo_HTC_WWE_GCC_1.48.488.1_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe
دوست عزیز به عنوان تاپیک توجه کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :9:نقل قول:
سلام ....:5:
يه مدتيه كه قصد خريد پاكت پيسي دارم ....
اول مي خواستم omnia2 :20:بخرم اما با ديدن hd 2 دست يكي از بچه ها نظرم به كلي عوض شد .... تاچش مهركه بود .... من نتونستم زياد باهاش كار كنم .الان مي خواستم بپرسم كه :
از نظرجنس بدنه چه جورياس ؟
مولتي مدياش خوبه ؟؟؟ (صدا ويديو و... )
يه جايي خوندم نوشته بود دكمه هاي زير صبحه شله و حدود 2 mm به سمت چب و راست ميره . اونا يي كه دارن يه تستي بزنن لطفا ..
با فيلم با بيت ريت بالا مشكل نداره ؟؟ مثلا بيت ريت 3mb ? ( چون omnia hd ميتونه پخش كنه با cpu كمتر )
وضعيت برنامه هاش چطوره ؟ برنامه ي خوب واسش اومده ؟؟؟؟اگه هست يه چند screen shot بزارين لطفا .
در نهايت هم كدوم گارانتي ؟؟؟
من كل 143 صفحه رو خوندم اما به نتيجه نرسيدم كدوم گارانتي بهتره !!!!:11::11:
جنس خوبی داره بدنش ترکیبی از فلز و یه نوع پلاستیک سختنقل قول:
از نظر مولتی مدیا به شدت روش کار شده
بله برخی هاش شله تا الان من 4 تاشو دیدم کلید قطع مکالمش شل بود ولی این جدیده که خریدم اینجور نیست
خیر با فایل های تصویری هم مشکلی نداره
برنامه های مولتی تاچ نه هنوز ولی همه برنامه های WVGA به خوبی روش نصب میشه
در نهایت فقط و فقط پرشین تلکام البته بدون گارانتی بخرید بهتره :31:
من هم کامتلش را خریدم هم یاس و هم پرشین تلکام
دلایلم هم اگه کل 143 صفحه که نه فقط 30 صفحه آخرم خونده باشید نوشتم
[QUOTE=tedy_1313;4553699]سلام
آقا من یه htc 3g
دارم
چطوری میتونم تایپ فارسی بکنم
البته با نصب برنامه pocket kelk
حروف فارسی رو میاره ولی از چپ به راست خونده میشه
چطوری میتونم از راست به چپش کنم
مرسی
خیلی لنگم
اگه کمکم کنید ممنون میشم[/
QUOTE]
سلام.
اگر به تاپیک 3G مراجعه کنید قطعا" به جواب میرسید.اگر هم پیدا نکردید سوالتون رو اونجا مطرح کنید دوستان کمکتون میکنن.:11::11:
سلام.نقل قول:
هر چند من خودم نه اعتقادی دارم به آنتی ویروس نه استفاده میکنم و نه تا الان به مشکلی برخوردم ولی سعی میکنم سریالاشون رو برای کسایی که میخوان استفاده کنن پیدا کنم و بزارم.:11:
هیچ کدوم از آنتی ویروسها که معروف نیستن؟؟؟ بچه ها نظرتون در مورد آریو اقلیم چیه ؟؟ واسه خارج از تهران و منطقه غرب کاربورد داره؟؟
ممنون از جوابتون ....نقل قول:
شما ازش راضيهستين ديگه ؟؟؟؟ متاسفانه توي اراك بدون گارانتي پيدا نميشه ... يا پرشين يا ياس !!!
راستي جواب اين سوال رو ندادين كه گفتم بالا ترين بيت ريتي كه ساپورت ميكنه چنده؟؟؟؟ مثلا تا 3 mb رو ساپورت ميكنه ؟؟؟؟
االان ان 82 دارم . صداش به اون ميرسه ؟؟؟؟ يا كيفيتش از ان 73 بهتر هست ؟؟؟؟
شرمنده اين قد سوال ميكنم
برنامش امکان اضافه کردن نقشه رو داره پس همه جای دنیا کاربرد داره:46:نقل قول:
آخرین نفری که خریده قیمت بده خواهشا
بد جوری گوشیش چشمو گرفته :D
اگه خواستی من یه دونه دارم با نو فرقی نمیکنه اصلا باهاش کار نکردم همش تو کارتن بوده با گارانتی یاس و بیمه نامه البرز تمام وسایل جانبیش هم استفاده نشده خواستی خبر بدهنقل قول:
گفتم که اگه راضی نبودم چند تاشو نمیخریدم مشکلات زیادی داره ولی برای من که سال ها در انتظار یک دستگاه وینمو با صفحه مولتی تاچ خازنی بودم ارزش خرید داشتنقل قول:
شاید به نظر من بزرگ ترین مشکلش بی رنگ بودن LCD باشه که با اون هم میشه ساخت
مشکل باطری هم با این پردازنده و این ابعاد صفحه تقریبا طبیعی و مشکل نیست
گفتم فقط پرشین تلکام امید وارم که سرو کارتون با شرکت های گارانتی نیوفته ولی اگر هم افتاد بر خورد کامتل افتضاح یاس هم خیلی از خود راضیه و منطق های مسخره ای داره که شما مجبورید بپذیرید
شایعه هایی هست که پرشین تلکام هم خدمات تعمییر را میده یاس و این وسط برای خدمات واسطه هست البته این مورد هوز به خودم ثابت نشده ولی با این حال من ترجیح میدم گوشیم را تحویل یه شرکت با کارمندان با شعور و با فرهنگ خوش صحبت و خوش بیان بدم تا یه مشت آدم .................................................. ........
در مورد صدا ان 82 که صداش خوبه حتی ان 73 خیر این گوشی کیفیت اسپیکر خارجی خوبی نداره یک اسپیکر مونو داره که تفکیک صدای مطلوبی هم نداره شاید تو نوکیا ها بشه مثال n70 را براش زد
قبل از این مدل من HD و Pro و Pro2 داشتم این سه مدل آخرم بود پرو2 بهترین تو صدا شاید کمی صداش از HD هم کمتر باشه
ولی کسی که به دنبال دوربین و مولتی مدیا هست هیچ وقت PPC نمیخره این دستگاه ها برای کارهای مهم تری ساخته شدند حتی در ابتدا موبایل هم نبودند من سال 82 دستگاه ه PPC داشتم که حتی موبایل هم نبود و سیستم عامل windows CE داشت
سلام بر همگی
مخلصیم
=============================
در موردِ آنتی ویروس برایِ موبایل من فقط یه بار هک شدم و جناب هکر شماره تلفن هایِ من رو زد و برد .
:13:
اگه با spb back up استفاده نکرده بودم کارم زار بود اما . چون بک آپ داشتم ظرف دو سه دقیقه درستش کردم
البته مقصر هم خودم بودم که بعد از کار با اینترنت ، ارتباط رو قطع نکردم و بهش فرصت دادم که من رو هک کنه با خیال راحت
چون اگه موقع استفاده از اینترنت بخواد شما رو هک کنه موبایلتون خیلی کند میشه و متوجه میشین که یکی داره یه بلا ملایی سرِ موبایلتون میاره و زود ارتباط رو قطع کنین
================================================
تو انتی ویروس ها ، کاسپر سکی از همه بهتره
به گمانم تو انتی ویروسهای موبایل هم اون از همه بهتر باشه .
اگه خواستین از سایت خودش دانلودش کنین
[HTML][/HTML]کد:http://www.kaspersky.com/mobile_downloads
================================================== =
راستی دیشب یه مشکل دیگه برام پیش اومد
موبایل رو برداشتم و شیرجه رفتم زیر پتوووووو تا به خیال خودم برم تو عالم نت و کلی تفریح کنیم و اینا اما چشمتون روز بد نبینه .
موبایلم قفل بود و هر کاری کردم قفلش باز نشد !!!!!
اونقدر کد رو زدم تا دست آخر جملۀ یاد آروری رو آورد رو صفحه
بهش گفتم بابا من که کد رو فراموش نکردم که این تویی که فراموش کردی . دلم میخواست همچین بزنم تو سرش که جونش در بره اما یاد 750 تومنی که از جیب مبارک رفته بود باعث شد که بهش رحم کنم و باهاش مدارا کنم
با خودم گفتم ای داد بیداد حالا بیا و درستش کن . همه مردم چیزهای مهمشون رو تو موبایل ذخیره میکنن تا در مواقع ضروری بهشون یاد آوری کنه حالا من موبایلم خودش کد قفلِ خودش رو فراموش کرده !!!!!!!
از ترس زهره ترک شدم
طبق معمول همیشه رفتم سراغِ ریست
وقتی داشت روشن میشد چند تا حمد و قل هو الله و وإن یکاد و اینا خودم و بعد با ترس لرز کد رو وارد کردم و چشمامو بستم و دکمه اوکی رو زدم و بعد یواش یواش چشمم رو باز کردم و .......
هووووراااااااا راه افتاد و قفل باز شد
:26:
خب این هم به خیر گذشت تا ببینیم دیگه چه مشکلاتی برامون مهیا کرده .
اما دوستان این موبایل هر چیزش بد باشه پُزش خیلی درسته
هر کی میبیندش یه ساعت میخش میشه .
:35:
البته من احساس خوشی ندارم از اینکه دیگران میبیننش چون مردم چند دسته هستند
1 - اونهایی که دلشون میخواد داشته باشند این موبال رو اما پول خریدش رو ندارند و دلشون میسوزه با دیدنِ این موبایل که چرا اونها نمیتونند بخزند
2 - آدمهایِ حسود که چشم دیدنِ کسی بهتر از و بر تر از خودشون رو ندارند و چه بسا حسادتشون اونقدر قوی باشه که داغ موبایل رو بزاره به دلتون
3 - اونهایی که باید هر چی چشمشون رو میگیره به دست بیارند حتی اگه با دزدینش باشه
4- عده ای بسیار اندک و انگشت شمار هم هستند که وقتی میبیننش از اینکه شما موبایل خوبی دارین خوشحال و خرسند میشند و نه حسرت میکشند مثل دسته اول نه حسادت میکنند مثل دسته دوم و نه خیالهای شیطانی میزنه به سرشون مثل دسته سوم
واسه همین با کمی تفکر به این نتیجه میرسیم که بهتر هست پُز دادن رو بزاریم کنار گرچه کار آسانی نیست
البته این هم مثل بقیۀ موبایلها دورانی داره که به زودی سر میاد
فواره چون بلند شود سرنگون شود
این یک قانونی الهی هست و تغییر ناپیر هست .
بفرمایین . اچ تی سی یه موبایل جدید داره میاره بازار البته پی پی سی نیست
حالا خوبیش اینه که من وقتی چیزی میخرم تا سالها نگهش میدارم و بعد از مدتی دیگه قدیمی میشه و مشکلاتِ روز اول رو نداره
ای بابا چقدر از من حرف میکشین . سرم درد گرفت از بس نوشتم