نقل قول:
10 شهریور مسابقات انتخابی قهرمانی جهان 2014
که ایران میزبان گروه 4 تیمی خودش در تهران هست:n12::n16:
Printable View
نقل قول:
10 شهریور مسابقات انتخابی قهرمانی جهان 2014
که ایران میزبان گروه 4 تیمی خودش در تهران هست:n12::n16:
نقل قول:
تنها چیزی که ابرومون رو حفظ کرد بازی خوب والیبالیستامون بود - یه چیز دیگه رو هم در نظر بگیرید - الان اروپا و حتی امریکا - دیگه اون اروپا و امریکایی که میشناختیم نیستن - حسابی درگیر مشکلات مالی هستن و دیگه این چیزا که کیفیت چطور باشه و ............ زیاد اونجا هم مورد توجه نیست - خوب نگاه کنید داره اتفاقاتی میفته که کاملا نشون میده دیگه اونها هم زیاد به کیفیت و این چیزا اهمیت نمیدن - سوختن جعبه گیرباکس ها در مسابقات فرمول 1 - مشکلات به وجود امده در مسابقات گلف - تعطیلی شبکه های تلوزیونی دولتی - قطع شبکه های اینترنتی مجانی - بیشتر شدن کلیپ ها و فیلم های تکراری در شبکه ها - اخراج کردن مکرر مجریان باسابقه و به کارگیری مجریان تازه کار و جوان و دوباره اخراج کردن انها و استخدام سری جدید - جهت پایین اوردن مخارج واستفاده از اسب در شهرداریها به جای خودرو - و خیلی چیزهای دیگه که دقت کنید میبینید -
سلام
یک لحظه احساس کردم دارم اخبار شبکه های داخلی ایران رو میبینم (:n09:)نقل قول:
موفق باشی مربی دوست داشتنی....:n16:
امشبم برای ما یه برد دیگه رقم بزن:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیروزی , پیروزی سمند بر BMW بود :whistle:
از دیشب که این جمله رو تو fb دیدم, هر وقت یادش میوفتم خندم میگیره! واقعا تو طنز هم رو دست نداریم :22:
منم نه تنها این برد, بلکه درخشش تیم ملی رو تبریک میگم. کاش همیشه دل مردم عزیز ما اینطوری شاد بشه و شاهد غرور
آفرینی همه ورزشکارا باشیم.
موفق باشی مربی دوست داشتنی....:n16:
امشبم برای ما یه برد دیگه رقم بزن:n12:
آقا لطفا یکی جواب بده کسی بلیط بازی با شنبه رو تهیه کرده؟ طراحی بلیط که با بازی های قبل فرقی نکرده؟!
-------------------------------------------
اینم دوتا عکس دیشب خودم انداختم:
میشه بپرسم کدوم شبکه المانی پخش کردش؟ آخه خیلی گشتم.غیر از پلست و الجزیره جای دیگه نددیم پخش کنهنقل قول:
نه ZDF و نه Das
منظور اینه که وقتی 3امتیاز تیم جلو میفتاد ست رو تموم شده فکر میکردن و خودشون رو برنده احساس میکردن و همین باعث میشد اخر ست کم بزارن و با باخت تموم میشدنقل قول:
اتفاقا من از اون حرکت واقعا همیشه بدم میومد و یه حرکت لوس بود که واسه والیبال دختران بود تا مردان
بهروز عطایی، مربی اسبق تیم ملی والیبال کشورمان اظهار داشت: ملی پوشان ایرانی در این دیدار در دریافت فوق العاده ظاهر شدند البته سرویس آلمان ها چندان خطرناک هم نبود ما در این بازی حتی یک پوئن سرویس هم خراب نکردیم و فقط 8 دریافت بد در مجموع 3 ست بازی داشتیم طبق آمار هشت سرویس مستقیم برای تیم ایران رقم خورد که این تعداد از استانداردهای جهانی خارج بوده و بسیار زیاد است.
وی یادآور شد: تیم ملی ایران از 29 توپ برگشتی خود 16 پوئن گرفت این امر به معنای خطای کم و بی نقص بازی کردن تیم است.
وی یادآور شد: چون سرویس آلمان ها در این بازی پرخطر نبود، قدرت تهاجمی تیم ایران را تحت تأثیر قرار نداد ملی پوشان ایرانی در مقابل سرویس های پرشی موجی حریف با 2 دریافت بسیار عالی کار کردند و ساختار تهاجمی تیم آلمان دچار مشکل شده بود.
مربی بین المللی والیبال کشورمان در ادامه اظهار داشت: با توجه به خستگی ملی پوشان پس از بازگشت از کوبا، کمتر کسی تصور می کرد که تیم ایران با این وضعیت مقابل آلمان بازی کند. اما ملی پوشان نشان دادند که والیبال ما هم اکنون به جایگاهی رسیده که جز بازی حرفه ای، نگرش تمامی بازیکنان هم حرفه ای و سطح بالاست، تمام ملی پوشان در این دیدار با تمام حرارت و قدرت خود ظاهر شدند.
عطایی گفت: تیم ملی والیبال ایران در این دوره از مسابقات لیگ جهانی فراتر از سطح توقعات همگان ظاهر شد، در حال حاضر شاهدیم والیبال ایران کله به کله بزرگان جهان می زند و بدون هیچ استرسی با آرامش کامل مقابل برترین های دنیای والیبال بازی می کنند.
عطایی یادآور شد: در صورتی که بازی امروز را هم مقابل تیم آلمان پیروز شویم ما لیگ جهانی 2013 را با شش برد به پایان می رسانیم و هدیه بزرگی به مردم دادند./آق
منم تبریک میگم فقط حسرت 3 امتیاز بازی دوم مقابل ایتالیا به دلم موند یه بازیکن با ندونم کاری سرویس پرشی زدو گند زد به همه چی
امیدوارم این مربی بزرگو حفظ کن
به امید موفقیت ایران در همه زمینه ها:n12:
دیدار تیم های ملی والیبال ایران و آلمان
عکاس: جاوید نیکپور
پ.ن: کیانوش بیا عکسارو بشرح روحیمون تازه و عوض شه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عکس ها
حاشیه پس از بازی رو ببینید:
ملی پوشان چی کشیدن از دست این عروسکای بی نظم:n08:
دوستان تبریکککککات فراوان....:n12: من یه حساب کتاب کردم دیدم اگه بازی بعد رو 3-2 هم ببازیم به احتمال زیاد بازم سوم میشیم. در این حالت هر سه تیم ایران-صربستان و المان 16 امتیازی میشن. ایران از لحاظ ست شمازی (sets ratio )از صربها بالاتر میشه بنابراین بالاتر از صربها قرار میگیریم . با المان هم از لحاظ ست شماری برابر میشیم ولی از لحاظ پوئن شماری (sets ratio) به احتمال فراوان بالاتر از المان میشیم و بالاتر از المان قرار میگیرم. دوستان اگه درسته تایید کنن..... ولی به امید برد مجدد ایران......:n12:
کاپیتات تیم ملی والیبال آلمان گفت: با توجه به جو سالن و بازی خوب تیم ایران نتوانستیم برنده شویم.
به گزارش تسنیم، یوچن شوپز کاپیتان تیم ملی والیبال آلمان بعد از بازی برابر ایران گفت: ما بازی را خوب شروع کردیم ولی تیم ایران با سرویسهای خود فشار زیادی به ما آورد. تیم آلمان خیلی معمولی بازی کرد ولی ایران بازی سطح بالایی ارائه داد.
وی ادامه داد: ما بازی ایران و صربستان را دیده بودیم و احتمال میدادیم که این بازی را ببازیم. جو سالن خیلی سنگین و کاملا به نفع تیم ایران بود.
کاپیتان تیم ملی والیبال آلمان در ادامه گفت: ما برای این بازی انگیزه کافی داشتیم و سعیمان را هم کردیم ولی با توجه به جو سالن و بازی خوب تیم ایران نتوانستیم برنده شویم. هدف ما از ابتدا هم رسیدن به فینال نبود.
دو تیم ملی والیبال ایران و آلمان، دومین بازی خود در لیگ جهانی را ساعت 21 روز شنبه (فردا) در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران برگزار می کنند.
کد:http://fararu.com/fa/news/156056/%D9%86%D8%B8%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AC%D9%88-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C
گذشته از همه حرفا من دیشب یه صحنه از تلویزیون دیدم که چند تا از تماشاگرا پرچم آلمان رو گرفته بودن دستشون و وسطش رو سوراخ کرده بودن
سوراخ بود یا من اشتباه متوجه شدم؟
اگر اینجور باشه حرکت زشتی بوده توهین به پرچم یک کشور و اگر این تصاویر از تلویزیون آلمان هم پخش شده باشه تاثیر بدی در وجهه ایران میذاره
فرض کنید یه همچین حرکتی رو در خارج با پرچم ایران می کردن
ما الان زمین و زمان رو به هم دوخته بودیم.
نه اینجوری نبود ، رو پرچم ایران نوشته بودن 3 ، رو پرچم آلمان نوشته بودن 0 ، یعنی 3-0 آلمانو میزنیم..... همیننقل قول:
با سلام و ضمن تبریک خدمتتون عرض کنم ظاهرا بعد از امتیاز شماری ست شماری ملاک نیست و تعداد بازیهای برده ملاک هستش بعد از اون ست شماری (set ratio) و پوئن شماری درنظرگرفته میشه من هرچی گشتم تو خود سایت fivb چیزی پیدا نکردم ولی تو ویکی پدیا یه جا دیدم اینو نوشته تو لینک زیر قسمت pool standing procedure رو یه نگاهی بندازی بندازید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوراخ بود یا صفر؟! فک کنم بغلش هم پرچم ایران بود و روش زده بود 3.اما اگه سوراخ بوده باشه خیلی زشت شده!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
نه اینجوری نبود . رو پرچم آلمان نوشته بودن 0 ، رو پرچم ایران نوشته بودن 3 ، یعنی آلمانو 3-0 میزنیم ،همین..........نقل قول:
خوب منم همینو گفتم دیگه :n02: ، تو تعداد بازی های برده با آلمان صربستان برابر میشیم (5 برد ) ، بعد تو ست شماری از صربستان بهتریم . بتو ست شماری با ا آلمان برابر میشیم و از لحاظ پوئن شماری به احتمال زیاد از آلمان بهتر مبشیم .... پس با باخت 3-2 هم 3وم میشیم...:n16:نقل قول:
آهان درسته من فکر کردم صربستان 6 تا بازیو برده :n02:نقل قول:
عکس های با شرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اذان رو گفت بریم افطار!:n19:
جو سنگین سالن برای آلمانی های جوان
بچه: من جیــش دارم
داورزنی: -_-
حالا هی بگید بانوان نبودن پس اینا چیه هان؟:n09:
پرچم
?when are they gonna fix live report problems
when they eat their bananas and scratch their heads i heard
سرویس های عالی غفور
توپ تو زمین آلمان خوابید با همین چشمهای خودم دیدم
بچه ها مایلم به اطلاعتون برسونم حمزه بازی نمیکنه
کل تیم: بدبخت شدیم
موسوینیو
فرکی , مظلومی و سایر تماشاگران
Sieg
حلقه شادی کادر فنی
فرهاد قائمی مظلوم مصدوم :دی
من مامانمو میخوام!
یه نکته از بازی جا موند:ست دوم 9-4 جلو بودیم چندین رفت و برگشت زیبا شکل گرفت تا آخر امتیاز 10 رو ما گرفتیم خیلی جالب بود!
جدول هم با گرفتن 2 ست سومی ما قطعی میشه امشب : در صورت تساوی امتیاز اول تعداد برد و بعد نسبت ست و امتیاز (با فرض باخت 3-2 امشب ایران صربستان و آلمان هر سه 16 امتیاز و 5 برد ولی ایران با 22 ست برده و 21 ست باخته بالاتر از آلمان و صربستان قرار میگیره )
:n16:
چه خلوته!
چرا وقتی غفور اینقدر خراب بازی میکنه و اصطلاحا دستشو خوندن بجاش شهرام محمودی رو جایگزین نمیکنن؟:n14:
نقطه اوج ورود خوش قدمانه حمزه زرینی در زمین بود :دی
خیلی بد شد امیدوارم این بازی باعث نشه که موسوی جایگاه اولیش رو در دفاع روی تور از دست بده:n03:
خیلی خوبه که بگیم اینو که حضور مهدوی بود که در ست دوم باعث شد ایران بتونه جبران کنه
مرسی مهدوی
چقدر بد شد!
حالا حتی اگه 3بر2 هم ببازیم میشیم 16 امتیازی و 4ام گروه!
همونجور که میگن تا لحظه اخر ناامید نباشید باید اینم بگیم پیاپیش امیدوار نباشید! چقدر همه فکر کردن این بازی هم اسونه! همین ساده گرفتن باعث شد ست اول و تا وسط ست دوم رو چقدر بد ببازیم!!!
با ورود مهدوی شرایط تیم عوض شد نمیدونم چرا دوباره تعویضش کرد و معروف رو آورد که باعث شد روند خوب تیم متوقف بشه و ست دوم هم ببازیم
شهرام محمودی هم چند امتیاز خیلی مهم را از دست داد به نظر من غفور نا آماده هم باشه از محمودی بهتره
چرا اینجوری شد:confused:
البته قابل پیشبینی بود آلمان بهتر میشه تو این بازی,ولی نه تا این حد!
آلمانیا دریافتاشون خیلی خوب شده!
tApAtAĺK
مربی المان.... مرسی حمزه!
بچهها ی سوال,تو ی تیم همه باید سرویس بزنن؟
نمیشه این حمزه زرینی سرویس نزنه:banghead:
tApAtAĺK
دوستان بهتر انتظارات زیاد نداشته باشیم!
دفعه اولمون هس ها.حم
حمزه هم اشتباه میکنه درسته ولی مثلا تجربه 4،5 بار حضور رو نداه که چنین حرفی میزنید!
الان بازی چند چنده؟
ربطی نداره,حمزه زرینی چند سال داره تو تیم ملی بازی میکنه و همیشه تو همه بازیها اینجوری بوده,نه فقط تو این بازیها!نقل قول:
تازه مثلا حمزه کمتر بازی کرده یا داوودی یا بین غفور و حمزه چه فرقی هست!
tApAtAĺK
دو ست آلمان برده,تو ست سوم هم ما 13 به 11 جلو هستیم!نقل قول:
tApAtAĺK
ست سوم رو هم اطلاع بدید, من نمیتونم ببینم... ممنون.
20_18 المان جلو هست!
21-19 آلمان
حداقل یه ست بگیره ایران واقعا حیفه! :(